Idol.

Det var då självaste *** att Rasmus åkte. Om jag hade fått välja vem som skulle ha åkt ut hade jag valt Jesper utan tvekan. Visst, han var väldigt nervös och jag tyckte lite synd om honom men ska man vara en artist måste man kunna hantera det också. Tråkigt att Rasmus åkte men någon måste ju ändå ut. Imorgon är det tjejerna, det längtar jag till.

Känner mig väldigt trött men det är väl inte så konstigt eftersom klockan börjar närma sig midnatt! Herrejösses vad tiden bara flyger förbi. Innan man vet ordet av har det redan gått två skoldagar. Nu är det bara två kvar! (eftersom vi inte har skola på fredagar, glädje!) Kan hända att jag måste på skolan på fredag ändå och göra företagsekonomiprovet som jag missade. Blä, lär gå rakt ut i helvetet, då vet ni. Nämen allvarligt är det inte min starka sida.

Ska inte ödsla mer tid på att skriva ännu mera värdelösa ord nu.
Dax för sängen! Godnatt!

Warwick Avenue.

Har varit på en lång promenad med min vän Magnus i afton. Ungefär en timme innan idol gick vi eftersom jag inte ville missa det. Det är så skönt att vara ute och gå. Antingen tar jag med mig musik eller en vän. Det är ett bra sätt att rensa tankarna eller att få tankar på något annat för en stund. Jag mår bra av att gå, så är det bara. Det tror jag nog alla skulle behöva, gå lite mer. För dom som nu inte redan rör på sig tillräckligt vill säga.. haha.

Nu till idol! Pojkarna är mycket bättre flickorna, tycker jag. Tycker att dom flesta tjejerna låter likadant, förutom Anna Bergendahl! Hon är ju så himla duktig, åh.. finner inte ord. Man blir alldeles rörd. Av killarna har jag ingen favorit ännu för nästan alla är väldigt bra. Kevin borg är dock en liten små favorit. Ja ni vet killen från malta? Är så sjukt imponerad av att han kan prata så bra svenska efter att bara bott här mindre än ett år. Nu väntar jag med spänning på att klockan ska bli 22.40. Vem tror ni åker ut?


Tisdag.

Den här dagen har varit väldigt slapp, skönt! Har bara fixat lite små saker här hemma som var nödvändiga. Dock inte allt för roligare saker, diska, städa rummet osv är väl inte så roligt? Nej precis. Men skönt då det är gjort. Jag ska alldeles strax gå ut med hundarna. Det är ju så underbart väder idag! Solen lyser och det är verkligen höst ute. Tycker det är mysigt med höst. Tänk att ha på sig varma koftor och halsdukar i alla möjliga färger. Jag gillar bättre vintern men det är ju ett tag kvar så får njuta av hösten på bästa sätt. Hösten kan vara lite tråkig, fast det blir ju vad man gör den till!




Asta sover som vanligt. Hon ser ut som ett litet lamm.. haha.

Godnatt!

Då skolan slutade åkte jag direkt till Lina. Tog cykeln som har varit på skolan sen i torsdags och märkte att det var punka på framdäcket. Eller så är det bara slut luft? Gick i alla fall inte att cykla på den så jag fick lov att traska. Det var ju inte långt så he gick bra. Var med henne, for hem, pluggade, åt middag och chillade sen for jag till henne igen. Såg idol och sådär. Och med sådär menar jag pratade, haha.


Sitter nu här och dricker ramlösa med smak av jordgubb & lime. Gillar inte ramlösa egentligen men just den här smaken är ganska god. Try it!






Samhällskunskap.

Redovisningen gick bra. Det var ju inte mycket alls jag skulle läsa så. Tycker inte alls om att redovisa inför klassen.. har aldrig tyckt om det. Men det är väl inte allt för många som gör det. Nu har vi 54 (!!!!) frågor som vi ska göra. Har ju typ inget liv längre, det enda jag gör är allt plugga. Okej, inte det enda jag gör men det känns så vissa stunder. Som sagt, bara att kämpa på!

Om 5 minuter slutar vi och då ska jag direkt ta cykeln till Lina. Åh det var längesen jag var med henne! Men en dag utan henne känns väl länge. Vi lär väl sitta i hennes lägenhet och prata. Vi får aldrig för mycket att prata om. Tro mig, det är toppen.



Min bästa vän!


Måndag.

Nu var det minsann ett tag sen jag uppdaterade. Senast var i fredags då jag var hos Petter. Vi satt ju och pluggade litegrann och efter det var det dags att gå ut i skogen för att plocka svamp. Hör & häpna! Jag vet, ni blir kanske förvånade, haha. Nämen jag tycker det var ganska mysigt. Vi letade kantareller och hittade några stycken, rätt så många faktiskt. Fredagkväll blev bara lugn, det var skönt.
På lördag skulle Petter på nån fotbollsmatch så jag passade på att också åka in till stan och träffa Parvin. Det var jätte trevligt! Hade inte sett henne på ett tag så. Vi fikade på barista, skogbärspaj med vaniljsås. Vem kan säga nej till det? Muuuuums! Då vi hade ätit middag spelade vi yatzy och jag kom tvåa! ; ) Det ni. Petter var inte den som vann över mig, han kom trea, synd.. haha. Ännu senare började vi se filmen "mirrors".. en skräckis. Jag vågade bara se ett tag sen fick jag nog, var alldeles för rädd och om jag hade sett längre av filmen hade jag nog inte kunnat sova. Men nu ångrar jag att jag inte såg den, vill ju se hur den slutar!
Igår blev det att kika på lite affärer och bara chilla innan jag & Petter tog bussen på kvällen. Jag skulle hem till Skellefteå och han skulle in till Umeå. Har i alla fall haft en underbar helg.

Imorse hade vi svenska och nu sitter jag på samhällskunskapen. Jag och min grupp ska snart redovisa om socialdemokraterna. Får väl se hur det går.. ojojoj säger jag bara! Äh, ska väl gå bra.

Hörs senare!


Fredag.

Godmorgon!

Vaknade för ca två timmar sen även fast jag är ledig! Fattar inte varför jag alltid vaknar tidigt då jag är med Petter. Han däremot brukar inte vara så rolig att väcka men han steg upp lite före mig och gjorde frukost. Gulleplutt. Idag är lite utav en plugg dag här i huset. Både jag & Petter pluggar, dock inte samma sak. Jag sitter just nu med företagsekonomin som inte alls är så rolig. Men sen väntar matte och det blir bara värre. Men det är skönt att göra bort det. Vet annars inte vad dagen har att erbjuda. Vi får se helt enkelt.

Just det, klippte mig ju och färgade håret igår! Färgade bara utväxten. Känns mycket fräschare nu. På längden tog jag bara topparna sen så klippte jag upp det lite mer och klippte luggen kortare. Blev rätt så nöjd. Bild kommer senare. Promise youuuu.


Bäst.

Torsdag.

Det här känns som att det kommer bli en bra dag. Steg upp i tid imorse så nu slipper jag stressa till skolan i sista sekund som jag oftast gör. Börjar 09:45 och har matte 35 minuter sen lunch. Slappt! Fast sen väntar engelska i en timme och trettio minuter. Vill inte, vill inte, vill inte..
Väskan är nästan packad och klar, ska bara slänga ner några sista saker. Kommer säkert glömma något ändå för det gör man väl alltid? Efter skolan ska jag till frisören för att klippa mig och färga håret. Blir bara att färga utväxten. Men vet fortfarande inte hur jag ska klippa mig. Lång lugg eller kort? Klippa topparna eller väldigt kort? Klippa upp det eller inte? Vilket dilemma. (som vissa brukar säga!.. läs petter.)


Ni ser ju utväxten, inget att leka med..

Ska packa ner datorn osv nu sen kila till skolan.
Ha en toppen dag!

Kvällsbabbel.

Precis som igår blev det idol hos mormor även denna kväll. Jag blir så avundsjuk varje gång Anna Bergendal sjunger minsta lilla ton. Hon är undebar! Finns ju flera andra där som inte heller är så pjåkiga men hon har något speciellt. Efter idol kilade jag hem och bara tog det lugnt en stund. Sen kom paniken. Jag har inte gjort klart engelska läxan till imorgon! Bara att sätta sig ner och göra det. Förstod inte mycket.. illa. Får se hur det går imorgon på lektionen. Löser sig nog. Sen var det dax att packa & duscha. Packningen är inte ens redo.. lär packa allt imorgon för nu är jag för trött.

Innan jag ska lägga mig måste jag bara testa mitt nya nagellack.
Rosa eller rött? Hm, blir nog rosa..
Brukar inte ha det men det är kul med färg!

Sweet dreams!


En ny sjal.

Det blev tyvärr inga jeans för mig idag. Hittade inga som jag riktigt ville ha. Det är ju onödigt att köpa några som man köper bara för att köpa. Men jag köpte en kofta, en sjal och två nagellack! Ett rosa och ett rött. Dock är jag osäker på om jag ska behålla koftan eller lämna igen den och köpa något annat som jag vill ha. Hm, beslutsångest.


Gina tricot 129:-

Onsdag.

Godmorgon kära läsare! Sovit gott?
Det har jag. Nästan för gott. Hade lite svårt att stiga upp nyss för jag hade gärna legat hela dagen och bara sovit. Äh, det kan jag ju inte göra. Har massa saker jag ska göra idag.

- Skola.
- Köpa nya jeans.
- Gå på salongen.
- Sjukhuset för att byta gips.
- Gå till megabase angående apu.


Sen är det en massa andra små saker.
Nu ska jag göra mig klar sen ta cykeln till campus där jag ska möta Emma.
Idrott står först på dagens schema. Fast jag kan ju inte vara med så..

Vi hörs senare under dagen!
Ta vara på den, för den kommer inte igen.


Lars Eriksson.



Det här är inte ett klipp från ikväll men GUD så fantastisk röst han har!

En trött mickan.

Gokväll! Hur mår ni?
Jag mår bra, bara trött & ont i handen. Lunchen på skolan blev som vanligt potatis och sallad. måste vi alltid få konstiga saker till potatisen?! Aldrig får man vanliga svenska köttbullar, näe det ska vara annat mysko tydligen. Efter lunchen var Emma gullig och följde mig till sjukhuset eftersom jag skulle byta gips. Möttes av världens suraste tant i receptionen så det började ju inte bra. Fick sen gå runt hela sjukhuset på akuten efterom gipsteknikern var på kurs idag. Men då dom att jag ska till gipsteknikern imorgon istället för att få ett nytt gips på akuten. Då kanske det slutar lika illa som det är nu. Så här sitter jag med mitt baouta stora gips som jag nästan tappar!! Blir bara så irriterad, på akuten borde man väl åtminstone kunna lägga ett gips? I guess not.

Har inte blivit något pluggande för mig idag vilket känns skönt. Behövde en dag utan. Men desto mer blir det imorgon.. åh vill inte ens tänka på det! Näe, jag lever här i nuet. Det blir bäst så.

Eftersom den där gubben var och slipade vårat golv i vardagsrummet idag så får vi inte ha möbler där på 3 (!!!) dagar. Så nu kan jag inte ligga framför tvn på några dagar.. men jag överlever nog ska ni se! ;p Det ledde till att vi fick äta middag hos mormor, mums! Så jag är kvar här för jag får ju inte missa idol som börjar snart!

Fek.

Sitter här på skolan och har fek (företagsekonomi), inte så jätte roligt. Fick också just veta att vi har prov om en vecka. Det jublar vi inte över. Försöker dessutom skriva på mitt gips men det tar ju ett dygn innan det har torkat så det är nog därför det inte går så bra. Har bara gått 10 timmar nu. Men jag måste ändå byta gipset idag för det är så stort och sitter inte alls bra.

På tal om ingenting så snöade det här i Skellefteå i fredags!
Nog för att det är norrland men vi har inte snö i september..

Tisdag.

Nu ska ni allt få höra.. helt otroligt. Igår vid nio tiden så var jag ju ute och sprang för att jag skulle ta en paus mitt i allt pluggande. Tror ni inte att då jag nästan är hemma så tappar jag fotfästet och trillar rakt i asfalten! Fy tusaaaaan, ajajaj och åter aj. For hem och tog alvedon & ibumetin men såklart hjälpte inte det. For till akuten och efter 4 timmar var jag hemma igen med en bruten hand och gips i minst 3 veckor. Sen hjälper det ju inte att mitt feta gips väger ett ton och inte ser klokt ut! Det är också jätte mycket för stort så måste fara och byta det senare. Typiskt, det här händer alltid mig. Men jag ska inte klaga, för det finns alltid dom som har det värre. Tusen gånger värre.



Idag är en gubbe här som ska slipa golvet i vardagsrummet. Tydligen ska det ta 6 timmar! Borde väl gå fort men han har med sig sjuttioelva olika maskiner. Plus att hans telefon ringer stup i kvarten. "Leva livet nu ska jag leva livet..osv" Lite irriterande.

Det tar alldeles för lång tid att skriva med en hand.
Måste packa och fara till skolan nu. Vi hörs senare under dagen!

Måndag.

Nej jag har inte gått och grävt ner mig i en grop eller liknande. Jag har helt enkelt haft annat för mig än att sitta vid datorn. Kan vara skönt att ha några blogg fria dagar. Men nu är jag tillbaka och på topp! Petter har varit hos mig hela helgen och det har varit underbart. Han är underbar. Tycker inte alls om då vi skiljs åt på söndagar (oftast söndagar). Har i alla fall något bra att se fram emot.

Den här dagen har bara varit allmänt jobbig och jag har lust att göra ingenting. Bara krypa ner under mitt täcke och se tv eller något i den stilen. Men flitig som jag är så sitter jag istället och pluggar företagsekonomi. Det är lite svårt ibland men ganska roligt. Har man ett intresse så blir det ju tusen gånger roligare också. Har väl suttit här i ca 2 timmar nu så snart måste jag göra något annat. Det är viktigt att ta en paus mitt i allt pluggande så man tänker på något annat. För min del blir det att springa. Ska ut i höst mörkret, mysigt.

Har just nu en jätte go Wille som ligger alldeles bredvid mig här på golvet.
Är han inte allt bra söt så säg?



Lördag.

Klockan är bara halv tio och jag är vaken!! Vaknar alltid tidigt då jag är med Petter, vet inte varför. Han sover i alla fall som en stock, lillgubben. Det värsta är att jag vaknade för en timme sen. Så jag har hunnit sett lite tv och varit ute med Wille i skogen. Skulle gärna vilja somna om men vettetusan om det är möjligt för jag är så pigg. Brukar ju annars sova till ungefär tolv på helgerna men inte idag, näe idag är man uppe med tuppen (nästan). Måste nog krypa ner bredvid Petter nu, vill inte väcka honom när jag sitter här och knappar på tangentbordet. Men det har jag nog nästa gjort.. ops. Godnatt!



Förresten, du anonyma som kommenterat några gånger och skrev /C i slutet av kommentaren, skulle vara roligt att veta vem du är! :)

Fredag.

Blev så stressigt imorse så jag hade inte tid att skriva ett inlägg, inte ens ett kort. Det enda vi hade i skolan idag var klassråd kl 10. Kändes inte så värt att fara dit för det var väl inte så mycket som blev sagt men jag for i alla fall dit. Efter ca 45 minuter så var det klart och då gick jag & Emma på calles och åt lunch. Skulle egentligen cykla hem efter lunchen men jag ville bara ta en snabb titt inne på Gina. Fanns mycket fint men jag vill inte slösa allt för mycket pengar på kläder så jag köpte ett par örhängen. Eftersom jag fortfarande inte kan lägga in bilder (det är därför det är så få bilder nu för tiden) så får ni se dom en annan gång. Ska försöka fixa det snart!

Fick nyss jätte bra nyheter!! Petter är ju på mönstring uppe i Luleå och jag trodde han skulle komma hit imorgon kväll men nu ska han få åka hem tidigare så han kommer hit redan ikväll! Åh, vad glad jag är. :) 

Nu måste jag hoppa in i duschen.
Hoppas ni haft en bra dag än så länge, den är ju inte slut än.
Puss&kram.

Natti natti!

Sitter här med myskläder och filten runt om mig. Elementet är på högsta värme men ändå lika kallt. Kanske bara är jag som är frusen? För som jag sagt är jag alltid kall, i alla fall om händerna och fötterna. Känns som att jag nästan håller på att somna vilken sekund som helst. Bäst att jag lägger mig och sover nu så att jag orkar upp imorgon.

Godnatt & sov så gott!

Plugg & Idol.

Fytusan vad plugg det är som gäller nu. Idag då jag kom hem satt jag väl ca 3 timmar med olika ämnen. 3 timmar är nog max, jag ska inte pressa mig själv allt för mycket. Har oftast väldigt höga krav på mig själv. Att lyckas. Att ha bra betyg. Det är nog något som vi många strävar efter. Eftersom jag har haft väldigt lätt för mig i skolan genom alla år har jag pluggat väldigt lite och det märker jag av nu, tyvärr.
För jag tänkte, vad är vitsen med att plugga om man ändå känner att man kan det? Visst pluggade jag till prov, gjorde mina läxor osv men inte som nu. Nu måste jag plugga för att hänga med. Det är en stor skillnad och om jag kunde göra om något skulle jag ha pluggat mer i nian. Tänk på det ni som fortfarande går grundskolan. Det lönar sig senare!


Som många av er andra så har jag också sett idol ikväll. För vem vill missa det, inte jag i alla fall. Som vanligt, några bra & några mindre bra. Sen har vi dom riktigt usla också. Stackarna, tycker så synd om vissa av dom.. men har dom gett sig in i leken får dom leken tåla.



Vad tycker ni om juryn?
Vill gärna höra era åsikter!

Torsdag.

Jag hann med fyra bussen igår! Det var tur det. Var framme två timmar senare och träffade då min älsade Frida som jag inte har träffat på jätte länge! Så det var absolut på tiden kan jag lova. Åh så glad jag blev över att få krama om henne. Ni kan inte förstå, men hon betyder så himla mycket för mig. Genom allt tillsammans!
Träffade henne bara några minuter för sen gick min buss från stan hem till min älsklingsgubbe. Och när jag kom fram så kändes det som att det var flera veckor sen jag såg honom även fast det var i söndags. I söndags! Bara 3 dagar sen sist ju. Vi hade myskväll som började med OTH, lika bra som alltid och ni skulle bara sett hur mycket jag grät. Det kom floder rinnande nedför mina kinder! Då det var klart började idol och det var jag taggad på eftersom jag hade suttit och gråtit i ungefär en timme. Och vem skrattar inte då man ser idol? ; )
Gick ut och träffade Emelie efter det, det var länge sen! Hon bor ju så nära så vi stod ute och pratade en stund. Höll väl på att frysa arslet av mig men då gick vi hem till Petter igen. Även om det inte blev super många timmar med Petter så är jag glad över varje sekund som jag får vara med honom.

Tog bussen sju imorse och var framme halv tio och började kvart i tio. Dagen har varit rätt så långsam men nu har vi bara språk kvar sen slutar vi, härligt!! Snart börjar italienskan, vi hörs senare hörrni. :) 


Fortfarande på skolan.

Har datakunskap just nu, lite roligare än naturkunskap. Eller.. ganska mycket roligare. Fast vem vet inte hur man öppnar startmenyn och sådana saker? Det är sånt vi håller på lära oss just nu. Aja, man kan ju inte allt så bra att lära sig litegrann ändå. Tycker våran lärare ska gå igenom propaganda nu för efter det får vi sluta och min buss går kl fyra! Vill verkligen hinna med den och han sa att jag kommer det så får lita på honom helt enkelt.

Ska säga att jag måste dra snart,
har ni haft en bra dag?
:) 

Skola.

Idrotten imorse var typ jobbig, hade träningsvärk i benen sen igår så det gjorde inte saken mycket bättre. Cirkelträning. Ansträngande, kanske för att jag är otränad? Tror så jaaaa. Sitter just nu här bredvid Emma och har naturkunskap och jag kan lova att jag inte förstår nånting.. haha alltså ja, vad ska man säga? Bara att plugga och försöka lära mig. Har typ skrivit 6 sidor på bara den här lektionen så det är ganska mycket. (tycker jag iaf)..
Sitter här och läser några bloggar, det kan man ju inte få nog av. Eller hur? ; ) Måste ju ta en paus från allt jävla arbete.

Datakunskap väntar om en stund, kanske blir lite roligare?
Hoppas det!

Onsdag.

Godmorgon!
Det här inlägget blir väldigt kort eftersom jag har jätte bråttom! Ska möta Emma om 20 minuter och om 25 minuter har vi idrott. Skriver säkert något senare idag. Ciao!

How wonderful life is.

Bara jag som trodde att det inte skulle vara idol ikväll? Har ju varit onsdagar & torsdagar senaste gångerna men tydligen så var det även ikväll. Såg i alla fall sista halvtimmen! Det fanns många läckerbitar där kan jag lova, några va sjukt bra på att sjunga som vanligt. Önskar jag hade den talangen. Kanske i mitt nästa liv, vem vet? ; )

Åh, jag blev just väldigt väldigt väldigt glad!! Fick just veta att jag får träffa Petter imorgon! Underbaaart, verkligen. Det här gjorde så att min kväll blev ännu bättre. Kan knappt vänta! Saknar honom, varje sekund. Det här blir perfekt.

Kvällsfika nu och sen sängen, söta drömmar!



Kärlek!



When you look me in the eyes,
And tell me that you love me.
Everything's alright,
When you're right here by my side.
When you look me in the eyes,
I catch a glimpse of heaven.
I find my paradise,
When you look me in the eyes.

Plugg, plugg och ännu mera plugg.

Ni kan ju gissa vad jag har gjort dom tre senaste timmarna? Just det, pluggat. Företagsekonomi. Nog har det varit lite trögt men det är ganska intressant tycker jag. När man väl kommer in i det och förstår i princip allting så blir det så mycket roligare också. Bara man hänger med och gör det som ska göras, då lovar jag att det faktiskt blir lättare. Tro mig, jag talar av egen erfarenhet.

Men jag tänker inte spendera över 3 timmar med plugg den här kvällen så nu ska jag bara chilla. Tror jag ska lägga mig tidigt.. vi ser hur det blir med det! Nämen jag är jätte trött och om jag skulle lägga mig i sängen nu så skulle jag förmodligen somna. Visst är sova bland det bästa som finns?

Tvingar mig själv ut nu för att pumpa cykeln.
Däcket är helt platt och jag hoppas att det inte är pga punktering!
Håll tummarna...


Tillbaka till skolan.

Ja nu sitter jag här på skolan igen. Trodde ju att jag skulle ha språk (har italienska) kl 14:50 eftersom alla som har språk steg 1 börjar då men tydligen så jobbar våran italienska lärare även på en annan skola. Alltså börjar vi inte förrän 15:10.. hur roligt är det? Kommer alltså varje tisdag ha hål i 3 och en halvtimme sen en lektion, känns väldigt onödigt. Som sagt, dom borde tryckt ihop schemat!
Det är superkallt här på skolan, sitter med jackan och halsduken på! Haha det är faktiskt nödvändigt. Skulle gärna ha väntar på mig, har ett par i väskan men det skulle bli en aning svårt att knappa på tangenterna. Fast jag fryser väldigt ofta, kanske har dålig blodcirkulation? Tror banne mig det.. bara att klä sig efter vädret!


Jag är sugen på att krypa ner under en filt och bara mysa.

Helst med älsklingspetter.


Waynes coffe.

Ja som rubriken avslöjar så kan ni nog gissa vars jag är? ; ) Vi har haft matte och efter det lunch. Det var nå äcklig fisk och potatis. Nästan VARJE dag får vi potatis. Dom har inte tänkt variera med lite ris, pasta eller annat? Nej då, potatis i all ära men lite tråkigt i längden. Det är ju trots allt en resaurang vi äter på, lite högre klass borde maten ha! Men ska väl inte klaga..

Jag & Emma sitter på Waynes nu eftersom vi inte börjar om förrän 14:20 och då har vi språk en timme. Tycker dom borde tryckt ihop schemat så vi kan skippa det här enorma hålet på flera timmar. Oj, jag känner att jag kritiserar ganska mycket idag.. aja, det ska man väl göra ibland också?
Äter en kladdkaka och dricker fanta, mums! Dock smakar grädden prutt och jag fick typ halva tallriken, mindre bra. + 2 mini marshmallows, hihi. =)

Annars har jag väl inte så mycket på hjärtat just nu.
Ska fortsätta äta på kladdkakan! Visst blir ni sugna?

Skolan.

Just nu har vi företagsekonomi och det har vi haft sedan halv nio.
Lyssnat på läraren i typ en och en halv timme, gissa hur less jag blev?
Hon slutade i alla fall prata när ungefär hälften höll på att somna. Tur det!
Vi har en massa uppgifter och disskusionsuppgifter som ska göras,
 å det är bäst att jag sätter igång med det. Bläää, orkar inte men måste göras.

Ha en underbar dag!

Tisdag.

Godmorgon! :) 

Hoppas allting är bra med er. Jag mår bra men är lite trött. Skulle gärna legat kvar i sängen några timmar till.. men det får bli en annan dag. Jag känner mig lite stressad, men bara sådär lagomt. Börjar halv nio, alltså om ca 45 minuter. Brukar alltid cykla ner till stan men nu har min cykel punka (tror jag?) så det blir att ta en promenad. Tur att det är rätt så nära ändå. Dagen börjar med företagsekonomi, vi får se hur det går.

Just det, skrev ju inget igårkväll för jag var så trött och gjorde annat istället. Pluggade matte ganska länge sen for jag ut och sprang. Känner att jag måste börja komma igång, har ju legat på latsidan hela sommaren. Just då jag kom in så sprang jag ner till källaren för där var Magnus och tränade i gymmet. Men jag hade ju just sprungit så jag satt bara och höll han sällskap, haha jag är allt bra snäll jag. Nej, skämt åt sido så satt jag där i alla fall.

Nu ska jag göra mig klar sen rusa ner till stan!
Hörs senare.

Måndag.

Trodde det skulle bli en bra start på den här veckan men det blev det inte. Fick ett anfall imorse just då jag hade vaknat.. jävla jävla jävla anfall. Blir bara depp varje gång det händer men det gäller att även se framåt. Det hindrar mig inte från att göra saker, bara tvärtom. Jag är alltid redo för ett äventyr och jag måste våga för att vinna. Anfallen är inte vem jag är, det är bara en liten del av mig. Och det får jag aldrig glömma bort. Aldrig.

Jag mår i alla fall bättre nu även om jag är trött och väldigt slut. Sov ända till tolv, det var super skönt! Behövde det. Har ett ton med matte som jag snart ska börja jobba med också. Känns inte taggat men måste göras.

Puss så länge.

Hemma i "storstan".

Hallå där!

Nu så är jag hemma efter en helg i lilla lögdeå. Det var faktiskt jätte skönt att komma dit och bara ta det lugnt en hel helg. Sen att jag fick spendera den med Petter är ju underbart. Det är nåt speciellt med landet, man blir mycket mindre stressad och man kan bara koppla av. Jag ska flytta till landet! Ja, om typ 30 år kanske.. haha det är väl rätt länge kvar men nångång så.
Så vad har jag gjort där borta? Sovit, sovit & sovit. Näe, Petter har sovit mest. Jag har kommit fram till att jag alltid lyckas vakna tidigare än honom och det är ju inte allt för roligt. Igår morse vaknade jag klockan åtta av mig själv! Det är mysko, brukar aldrig vakna så tidigt av mig själv.. så jag gick ner och såg på tv. Igår tänkte vi laga mat men vi var lata så vi åt pizza istället. Hawaii som vanligt, mums. För övrigt så har jag haft en toppen helg och jag vill inte ens tänka på att jag kanske inte får se Petter förrän nästa helg.. aja, imorgon är det måndag och dax för skola så jag får koncentrera mig på den nu.

Tog bussen från Petter som gick strax efter ett och var hemma fyra, tre timmar på en buss. Inte roligt! Direkt då jag kom hem så var jag tvungen att fara på salongen vilket jag inte alls var taggad på men var tvungen. Skyndade mig allt vad jag kunde för jag var ju bjuden på inflyttningsfest hos Lina ikväll! Det var jätte trevligt, och Lina du får min inflyttningspresent senare. ; ) Jag lovar.



Alltid.

Oj, tiden rinner iväg.. nu måste jag sova.
Hoppas ni alla har haft en bra helg, sov så gott!

Uppdatering från busstationen.

Sitter här på busstationen nu med Petter. Tog 10.55 bussen från Skellefteå hit till Umeå sen har vi vandrat runt på stan och sådär i väntan på att bussen hem till honom ska gå. Den går inte förrän kl 4 så det var väl lite drygt men snart borde den komma så. =) två och en halv timme i bussen hit och nu väntar en till timme i en buss, jippie...! Näe men får ju vara med världens bästa Petter så! Nu kommer bussen måste skynda mig, pussss.

Fredag.

Fredag hela veckan! Nja.. inte riktigt kanske men idag i alla fall. Åh vad jag älskar fredagar, men det har jag ju nämt förut. Vaknade alldeles för tidigt men det inser jag ju nu då jag sitter här och är nästan helt klar. Coachtid idag mellan 10:00 & 14:00, så står det på schemat varje fredag. Är det inte underbart? Om jag hade varit i skolan i veckan hade jag väl troligtvis skippat coachtiden idag och just nu legat och sovit. Mmmm, det hade varit skönt. Fast duktig som jag är så är jag vaken nu, vaken med tuppen. Så vad ska jag göra i en timme nu då? Hm, blir väl att springa ut med soporna i sista sekunden samt packa litegrann (det är ju alltid nåt man håller på glömma).
Det enda jag är rädd för är att jag nästan kommer vara ensam på skolan? Tror inte nån i min klass ska dit i alla fall, och Emma ligger ju säkert och sover just nu. Aja, jag måste ju ta igen så.



Ska packa ner datorn i min fina (not) ryggsäck nu så jag inte glömmer den.
Skriver säkert nåt från skolan sen, pusssss.

Godnatt.

Äntligen kan jag andas ut! Städningen är helt och hållet klar. Har just torkat av golvet som var det sista jag skulle göra. Dock har jag inte packat än men det ska jag göra imorgon bitti. Om jag packar nu kommer jag säkert packa ner något jag vill ha på mig och då måste jag packa upp väskan också blir det rörigt och nej, imorgon blir bättre att packa. Eftersom jag legat hemma och varit sjuk hela veckan så kan ni ju gissa hur less jag är att glo på tv och inte göra ett skit. Men nu är jag bara lite snorig (det är vi väl alla såhär års?).

Dags för en kopp te sen läggdags.



Hittade den här söta bilden på Robin, Maja & Parvin från helgen som var.

Städning osv.

Har mycket jag måste göra idag och än så länge har jag bara slöat i soffan och vilat. Inte bra inte men är man sjuk så är man. Fast jag tror jag är 98% frisk nu (?). Måste städa hela lägenheten + packa. Låter inte jobbigt men det tar sin lilla tid ändå. Dessutom är jag ju sämst på packa. Eller nej, jag är ganska bra men det tar som sagt lite tid. Sen har jag en engelskaläxa som jag ska vara klar med imorgon. Sen babblar jag på om allt knasigt som nu märker. Min hjärna är inte så aktiv idag och har inte varit det dom senaste dagarna heller.. men imorgon SKA jag vara helt frisk. Snarare MÅSTE än SKA.


hahaha, precis såhär känner jag mig då jag städar!

Idag bjuder mormor på middag igen, spännande att se vad det blir!
Ska kila över till henne nu, see you later.

Torsdag.

Godmorgon!

Är så nyvaken så det känns ungefär som jag fortfarande sover.. fast har sovit tolv timmar så det räcker gott och väl! Som ni kanske förstår så är jag hemma från skolan idag med. Mår i alla fall bättre än igår så det går mer framåt än bakåt. Dessutom är msn lika knasigt som igår men funkar ibland. Har inte så mycket att säga, är alldeles för trött för det.

Ska gå och äta frukost, eller kanske lunch.
Pusshej!

Idag har det gått fyra år.



Fyra år sen.
Fyra år av saknad.
Jag är glad för den tid du fanns i mitt liv.
Min mormor är den starkaste jag känner.

Idol & American Pie.

Då både msn och blogg.se har knappt funkat i några timmar blir jag ganska less. Vet att msn krånglar för många ikväll men blogg.se, är det bara för mig? Aja det verkar ju funka nu i alla fall. Mormor bjöd mig på middag idag, det blev plättar! Mums. Det är något speciellt med dom, ingen gör plättar som henne.
Ikväll har jag tittat på idol och det är jag väl knappast ensam om. Right? Fast jag tycker det inte är riktigt lika bra i år som det varit alla andra säsonger. Jag tycker man inte ens får se någon som går vidare? Visst, att se alla som inte kan sjunga i all ära men vore ju roligt om man fick se mer än ca två stycken som gick vidare men det är ju bara min lilla åsikt. Det kanske bli bättre framöver? Vi får hoppas på det!
Just nu är det American Pie 2 på 6an för er som har missat det. Tror inte man kan se dom filmerna för mycket. Speciellt inte om man är hemma och är sjuk och behöver något att skratta åt. Det är så dåligt att det är roligt.

Svarta hål, ska vi tro på det?

Jag mår bättre än igår men är fortfarande inte riktigt hundra. Är hemma från skolan idag för jag har fortfarande lite feber. Åh, hatar att missa skolan så man kommer efter. Som tur är har vi coachtid varje fredag, det är ju jätte bra! Då är det inga lektioner och man får istället välja om man vill fara till skolan eller inte. Perfekt för mig att fara dit på fredag några timmar och ta reda på vad jag missat. Tänkte igår att det skulle vara skönt att sova ut idag till minst tolv men jag vaknade redan halv tio, kunde bara inte somna om. Sen dess har jag bara tagit det lugnt.

Förresten, ni har väl säkert hört om den här jättemaskinen The Large Hadron Collider som sägs kan skapa svarta hål och sluka upp hela jorden? Den startades imorse och än har ännu inget hänt men det stod i expressen "Men i detta första försök skickades protonerna åt samma håll i tunneln. Själva protonkollisionen, som är det som ska återskapa Big Bang och ge svaret på gåtan om universums uppkomst, sker dock först om några veckor." Sen så står det ju tusen saker till men det kan ni ju läsa själva. Jag blir bara såg arg, varför nu göra ett sånt experiment om vi alla kan dö? Näe, det där tror jag inte på. (även om jag gör det litegrann..) Och om vi nu kommer slukas in i ett stort svart hål så är det ju ändå ingen som kommer att saknas oss och ingen kommer att vara arg eftersom vi alla är döda. Haha, ni hör ju hur galet det låter? ; )


Sweet dreams.

Jag tror jag har nyst sjuhundranittio gånger idag. PROSIT! Har dock inte ont i halsen längre så det är ju posetivt men febern och allt det andra är kvar. Känns som att jag kommer vara hemma imorgon och kurera mig. Det är väl det bästa så jag kanske är frisk på torsdag? Istället för att fara till skolan imorgon och bli ännu sjukare. Det säkra före det osäkra! Prosit, igen! Haha alltså det är sjukt, har aldrig nyst så här mycket i mitt liv på en och samma dag.

Tidigare ikväll åkte mamma till Stockholm och ska vara där tills på fredag vilket betyder att jag är hemma själv tills dess. Grymt skönt! Jag älskar min mamma men det är härligt att vara hemma själv ibland. Just nu är mitt rum en röra och jag orkar faktiskt inte städa upp den här röran nu när jag är sjuk. Bara jag gjort det innan fredag så är det lugnt. Haha låter som världens latmask men det är ett under att jag ens orkade gå på coop och köpa lite mat.


Det är ändå ensamt att vara hemma själv. Något, eller snarare någon saknas ju. Inte ens Asta är hemma, hon är hos mormor för att jag ska slippa gå ut med henne ikväll. Är det inte rart så säg. Ska alldeles strax ta och lägga mig i sängen och sova för det behöver jag, även om jag redan sovit på tok för mycket idag. Men det gillas. Fast före jag gör det ska jag slå en pling till min underbara pojkvän!




En bild som jag tog då vi var på klassresa i början på juni.

Godnatt & sovgott! :) 


Det enda jag gör är att sova, nästan.

Godmorgon! (kan man väl säga..)

Har varit hemma från skolan idag för imorse då jag vaknade vid sju så mådde jag bara sämre än igår. Inte en chans att jag kunde fara, bättre att vila upp sig så man förhoppningsvis blir frisk snart! Måste i alla fall vara frisk på fredag, måste måste måste. Det enda jag har gjort idag är sovit. Vaknade klockan ett och då var jag hungrig så jag gick oc h åt frukost. Var så yr att då jag ställde mig upp slog jag huvudet i en hylla.. fast det skulle jag kunnat gjort ändå eftersom jag är rätt så klantig ibland, haha. Åt min frukost samtidigt som jag tittade på våra bästa år. Efter det var jag så himla trött att jag gick och la mig i sängen och somnade igen. Vaknade för en halvtimme sen så jag sov några timmar. Men det kanske är det bästa, att sova bort förkylningen? Orkar i alla fall inte göra nånting, min ork är slut för tillfället.


Mates of Mine - Carry On



Med den här underbara låten säger jag godnatt. GODNATT! :) 

Sjukling.

Det blir bara värre och värre.. jag pratar om förkylningen. Halsen är typ helt svullen så varje gång man sväljer gör det ont. Jag vill inte hosta (även fast jag gör det) för då känns det som halsen rivs upp. Jag har ont i öronen, det fick jag nu. Ont i skallen också. Men vet ni vad det knäppaste är? Att jag har hostmedicinsmak & nässpraysmak i halsen/munnen och har haft det sen jag vaknade imorse. Hur galet är inte det med tanke på att jag inte ens tagit nässpray eller någon slags medicin? Mysko. Aja nu ska jag inte klaga så mycket! Finns alltid nån som har det tusen gången värre, tänk på det när ni har lite ont i halsen.

Lina har ju varit här hela kvällen, vi har haft det jätte trevligt. Legat i min säng och pratat i flera timmar. Har också insett hur väl vi känner varandra.. bästa vän! Det är sjukt, bara en blick så vet vi vad den andra tänker, är inte det äkta vänskap så säg.

Är med Lina.

Åhhhhh så skönt det är att bara ligga i sängen under täcket som jag gör just nu. Brukar aldrig vila efter middagen eller faktiskt inte alls under dagen men det behövs nu då jag håller på att bli sjuk. Vill tusan inte bli sjuk men jag kanske borde inse att jag redan är det? Vill inte ens hosta för det känns som att halsen rivs söndet. Inte kul nej!

Nu sitter jag här med Lina som just kom förbi.
Vi ska gå på coop nu, pusssss.

Måndag.

Gomorgon!
Skiner solen lika mycket här som hos er? En underbar dag! Dock inte så underbar med tanke på att jag håller på bli sjuk. Hade jätte ont i halsen redan igår då jag var hos Petter men det blev värre & värre under gårkvällen. Till slut lät min röst inte ens som min egen. Rösten är i alla fall bättre idag men jag har ännu ondare i halsen. Får se till att vara så tyst som möjligt idag, hur nu det ska gå?
Har druckit te nu på morgonen men det smakar som hostmedicin varje gång jag sväljer något, uuuusch! Köpte halstabletter igår som jag får knapra på hela dagen. Det blir nog bra det. Alla verkar ju vara jätte förkylda nu, är du också det?

Nu ska jag ta och packa ner datorn i min "snygga" ryggsäck.
Dagens första lektion är svenska och den börjar 09.20.
Ha en super bra dag! Ny vecka & nya tag.

Söndag.

Nu är jag hemma i Skellefteå efter en hel helg i Umeå. Hade mer än gärna stannat kvar där ett bra tag till, men måste ju till skolan imorgon. Igår for jag & Petter till Parvin där det var fest i en lokal. Vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen men det var väl chill i alla fall. Många oväntade personer dykte upp så det var trevligt. På bussen hem var det några som hade druckit lite för mycket kanske, man fick ju nästan huvudvärk av deras röster..
Från stan tog vi sen cyklarna hem och det var väldigt kallt kan jag lova. Tur att man hade mössa och vantar, väl utrustad joooo! Men jag frös ändå så det var skönt att komma in och krypa ner under ett varmt täcke.

Direkt då jag kom hem till stan så for jag till salongen och jobbade några timmar så jag var inte hemma en minut före 8. Traskade hem med min feta väska så jag ville bara lägga mig i soffan och somna ett tag men nej då sa mamma att vi skulle fara och handla, jippie.. hon skjutsade mig och jag handlade. Var trots allt jag som skulle ha mat till veckan så det är väl rättvist ändå.

Nu ska jag gå och göra en toast med fetaost, visst låter det gott?
Söta drömmar! :) 


Lördag.

Morsning korsning, även fast jag inte är nyvaken. Vaknade redan kl 6! Helt otroligt, förstår inte hur jag kunde göra det. Somnade vid 2 så hade ju inte lagt mig tidigt heller. Tror inte Petter var sådär jätte glad men han somnade om. Nu är vi i alla fall uppe och Petter är och handlar lite frukost. Hej & hå nu kommer han visst tillbaka, vi hörs senare!

Äntligen hos Petter.

Hej på er! Haft en bra dag?

Min har varit toppen, fått vara med Petter så då är allt på topp. Sist jag såg honom var i söndags, hatar dessa 12 mil. Men nu ska jag vara här hela helgen, det blir super bra. Vi gick på stan då jag kom för jag skulle köpa ett par skor till idrotten som drar igång för första gången på onsdag. Sen är det ju bra att ha när jag ska på gymmet också. (ska köpa gymkort snart!)
Köpte ett par vanliga skor också som jag kan visa er då jag kommer hem. Det var ta 3 betala för 2 men jag hittade inte ett enda par som jag tyckte om. Antingen var dom för dyra, för stora, för små eller för fula. Haha jag vet, jag är kräsen you don't have to tell me.. ;D Fick en "skoputs" istället. Nej jag vettetusan vad det heter men något som gör att skorna inte blir så smutsiga osv. Så det var snällt av tjejen i kassan. Hon frågade om jag ville ha skohorn, sulor eller annat men "skoputsen" blir nog bra. Kan ju nämna att skorna jag hade idag inte är vattentäta så mina sockar var hur blöta som helst då vi kom hem!

Vi åt en jätte god sallad till middag med kycklig. Det var mums! Petter är på sin träning så här har jag suttit en timme nu. Jätte kul en fredag kväll? Njae, inte direkt och det dröjer väl ca 2 timmar till innan han kommer hem. Vad ska jag hitta på tycker ni? Har nyss sett första avsnittet av OTH på säsong 6 och det var grymt bra! Loooove it. Kanske ska lägga mig och vila? Jaja vi ser vad jag lyckas hitta på.

Puss&kram!

Fredag.

Har jag nämnt hur mycket jag älskar fredag?
Jag tyckte om dom förut men nu då vi är "lediga" så älskar jag dom. Egentligen har vi coachtid varje fredag så det är frivilligt om man vill ha hjälp med läxor osv eller inte. Men eftersom vi endast har en engelska läxa tills nästa vecka så tänker jag inte fara på skolan idag. Ingen är ju ens där nu för vi har ju knappt börjat med några arbeten. Kommer dock vara där vissa fredagar då jag känner att jag behöver det.

Jag som sa att jag skulle stiga upp vid 7.. ja jag försov mig litegrann! Vaknade för en halvtimme sen och har nu duschat och sådär. Måste göra mig klar och sen packa som jag inte ens gjort. Nu på morgonen önskar jag att jag hade gjort det igår men nu är det försent. Aja, min buss går 10 från stan så jag måste skynda mig nu så jag inte missar den.

Pusssss!

Sängdax.

Idol var sjukt roligt! Mycket roligare än gårdagens program. Det kanske börjar komma igång, bara starten som var seg. Fast jag såg det bara ca 30 min för Petter ringde så jag pratade med honom och såg väl sista minuten ungefär. Jag som sa att jag skulle städa rummet, det har jag faktiskt gjort nu! Inte sådär jätte noga men hyffsat ändå. Ska packa också men det sket sig så jag tänkte göra en tidig kväll och lägga mig alldeles snart. Måste ställa klockan på sju? Jippie, men det funkar ju att sova på bussen också.

Känner att ögonlocken börjar falla ihop, dax för sängen!
Söta drömmar!
:*

Absolut ingenting.

Känns som att jag inte får nånting gjort nu på aftonsidan och början av kvällen. Det enda jag gör är att göra ingenting och det är väl inte allt för kul. Måste städa rummet och packa för imorgon åker jag till Petter! Jag har en tendens till att packa mer än dubbelt så mycket än vad jag egentligen behöver och det är ju väldigt onödigt. Den här gången ska jag försöka få med mig inte mer än nödvändigt. Lagomt blir bra. (men om jag känner mig själv så kommer hela väskan vara överfylld ändå!) Den som lever får se.

Ska ta mig lite fika nu och slå på fyran, idol juuu!
Vi hörs senare.


Torsdag.

Som jag skrev igår så for jag & Lina på konsum. Jag köpte lite mango och dricka, mummms! Det är jätte roligt att idol har börjat om igen men jag tycker det var sämre än vanligt. Det enda dom tjatade om var juryn hela tiden och man fick inte se många som gick vidare. Sen förstod vi inte om det var i Stockholm eller Luleå, kanske var det båda? Antingen förstod inte många andra det heller eller så är vi bara knasiga som inte förstår. Ikväll är det i skåne, så mycket förstod jag i alla fall. Hoppas på ett bättre program då! Det återstår att se.



Men nu till något riktigt roligt. Gissa vad? Jo, idag har vi på tbs fått våra bärbara datorer!!! Tror ni jag är lite lycklig nu eller? Haha låter väl som datorn är mitt liv men har man inte haft en dator hemma på drygt ett år så har jag tusan klarat mig bra. Lär väl bli mer uppdateringar nu också så håll utkik. ;) 

Sist men inte minst så tog vi skolfoto idag! Blä, kände mig inte alls på humör för det. Vi fick se tvärt hur bilden blev och av det jag såg blev jag nöjd. Fattar ni, nöjd! Jag har aldrig tidigare blivit nöjd med ett skolfoto. Fast sen tog vi ju enskilda också och det är en annan historia.. näe men fick inte se det så vi får se när det dyker ner i brevlådan.

Hoppas ni haft en bra dag!

Lina & Idol, kan inte bli bättre!

Ikväll ska jag vara med Lina men först ska vi gå på konsum och handla lite gott. Ikväll börjar ju idol! Det har ni väl inte missat? Har ju längtat hur mycket som helst efter det och ikväll drar det igång. Tror att det är från Luleå ikväll om jag inte har helt fel? Norrland för tusan! Kanske man känner igen någon, vi får se.


Försökte ladda upp en idol bild men det funkade tydligen inte.
Det var ju synd med ni överlever ju säkert. ; )
Bara för mig det inte funkar för tillfället?

Ny kjol!

Glömde att visa er kjolen som jag köpte igår! Den är från H&M och kostar 198:-, så den var inte så jätte dyr. Blir perfekt att ha på lördag! Den ser grå ut men det är blixtens fel, den är helt svart egentligen.



Onsdag.

Godafton. :)

Har ni lika mycket regn som oss? Stackars er isåfall, och ni som möjligtvis har sol kan ju vara lyckliga! Solen tittade fram här i lilla Skellefteå i söndags. Före det hade jag inte sett den på flera veckor och det ser ut som det lär dröja ett tag till nu med det här piss vädret.

Mötte upp Mimmi och Emma imorse just innan vi skulle samlas kl nio. Vi skulle ha samarbetsövningar och blev uppdelade i olika grupper. Tror vi var 8 grupper eller nåt sånt? Ja i alla fall så var övningarna eller vad man nu ska kalla dom helt okej. Det var iskallt ute så det var ju mindre roligt men det dög. Strax efter tio då vi var klara drog jag och Elin på Carl Victor för att äta men lunchen serveras inte förrän strac före elva så vi fick vänta. Angelica & Emma kom också och gjorde oss sällskap. Det var någon äcklig fisk till lunch och den var verkligen inte god. Mycket salt var det också! Aja, åt så att jag blev hyffsat mätt i alla fall. Efter lunchen blev det att gå på stan litegrann och sen tillbaka till skolan. Och nu hade det börjat regna också, mindre roligt. På eftermiddagen skulle vi ut på stan och hitta saker, det var inte kul alls. Grön tejp, röd scarf, en pizza kartong med så många bokstäver som möjligt, en morakniv osv. Tror ni det var lätt att hitta?


Tisdag.

Nu var det minsann länge sen jag skrev. I tisdags rättare sagt! Det har varit så fullt upp med skolan som började förra veckan och allt annat mellan himmel och jord så jag har inte ens suttit vid datorn nå mycket under veckan som har gått. Skolan flyter på bra, men vi har inte kommit igång så jätte mycket med allt arbete men det är på ingående tror jag! Under veckan som gått har jag väl inte gjort något jätte speciellt.. hm måste tänka efter.
Varit med kompisar lite då och då och i helgen var Petter här. Var på bio i lördags och såg Love Guru. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den, den var lite.. konstig. Den var ganska rolig men innehållet i själva filmen var väl ingen höjdare om jag säger så. Men jag och Petter fick många goa skratt ändå.

Tisdag.
Idag hade vi sovmorgon till kl 12, gissa hur skönt det var! Också slutade vid halv 4, inte helt fel inte. Är ni avundsjuka?
Imorgon har vi "samarbetsdag", visst låter det JÄTTE kul?.. nja jag vet inte om det men jag ska inte ha några förutfattade meningar som jag oftast har. Kanske blir jätte roligt? Haha det återstår att se som sagt. Jag håller mig iaf till Emma hela dagen imorgon! precis som alla andra dagar! :)

Ska försöka att inte lägga mig allt för sent ikväll.
Ska dock inte sova än men säger godnatt nu, godnatt!




RSS 2.0