Torsdag.

Valborgs! Jag tror vi är många som har längtat till den här dagen. Äntligen är den här och jag är väldigt taggad! Jag & Lina ska ta bussen om ca 40 minuter till Umeå där vi ska fira valborgs. Det blir att grilla till middag med några sen kanske bränboll eller majbrasa. Eller varför inte båda? Vi får helt enkelt se hur kvällen blir men jag hoppas den blir lyckad. Det blir ju vad man gör det till.

Har som säkert många andra haft lite problem med vad jag ska ha på mig, haha. Tjejer, tjejer.. slutade med att jag har packat ner 3 stycken olika plagg. Känner mig så pass väl att jag vet att jag alltid ändrar mig i sista sekunden. Sen funderar jag på om jag ska ha skinnjacka eller en varmare jacka som är lite längre? Kan ju bli kallt på kvällen. Ja, ni hör vilka "stora" problem jag har. Äh, blir nog bra.

Hoppas ni får en underbar valborgs! ♥


Bild: jag

Today i'm wearing this.


Hade på mig detta idag.
Bla min kavaj som jag använda för första gången!



Nu:
Se spårlöst försvunnen
Sova


Walking on the highway.

Hallå!

Som jag skrev i föregående inlägg så for jag ner till stan för att träffa Oscar & Lina som satt på waynes och väntade. Jag & Lina gick på stan eftersom det var kvällöppet till 21! Perfekt då jag inte orkade gå på stan tidigare idag. Letade något som jag tänkte ha imorgon på valborgs men kom fram till att jag får ta något ur garderoben. Har mer kläder än vad jag tror.. sant som sagt. Kom hem med 3 par tights & ett par örhängen. Alltid bra och det ska jag i alla fall ha imorgon.


Vi åt gomidda!


60:- är inte alls tokigt för 3 par tights & ett par örhängen!

Onsdag.

Har varit lite trött hela dagen men nu mot kvällen är jag mycket piggare vilket känns skönt. Mycket plugg har det också blivit under dagens gång. Härligt att gjort bort en hel del så det inte släpar efter hela tiden. Har inte så mycket att säga då jag har lite bråttom. Ska äta middag och sen ner till stan för att möta Lina. Stan har öppet ända till kl 21 ikväll! Så man måste ju passa på, får se om jag kommer hem med något.



 


Testade vårat nya te, det var gudomligt!


Tog med mig det ut och njöt av solen.


Fick lite sällskap av Wille också, hihi.

Monki.

Som många av er säkert redan vet så har monki äntligen öppnat i Umeå. Det var verkligen på tiden att det kom någon nya rolig affär. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag gå in där och dreggla över allt som finns i butiken. Har tyvärr inte varit dit än då jag hört att det har varit så långa köer och fullt med folk. Självklart är det helt naturligt! Men imorgon eller på fredag ska jag ta mig en sväng förbi där. Det är ett måste, helt klart. Tittade in på deras hemsida och hittade mycket fint, här är bara lite av allt jag vill ha.


This year will bring us all that we wish for.

Gokväll på er!

Har ni det bra denna kväll? Själv har jag slitit (okej, litegrann åtminstone). Började då jag kom hem, såg att Gilver hade kissat I MIN SÄNG! Inte alls kul, med tanke på att jag redan var trött, less och ville bara äta middagen som redan var framdukad. Har bytt sängkläder, städat mitt rum samt pluggat under kvällens gång. Känner mig duktig då det gäller skolan nu. Får mycket gjort och jag hoppas att jag snart blir mindre stressad.

Kände mig så duktig över att jag pluggat så bra så jag tog mig friheten att ta min cykel ner till godisaffärn! Har inte ens tagit fram cykeln förrän nu men det var grymt skönt kan jag säga. Ska nog börja cykla till bussen varje morgon nu.


Tänkte slå på en film och njuta av mitt godis. Godnatt!


Tisdag.

Blev en sen kväll igår med tanke på att jag skulle stiga upp 05.30. Blev ju förlängning av matchen och sen straffar så kom i säng rätt sent. Menmen, får skylla mig själv. Steg upp imorse och tog bussen till Umeå där jag hoppade av på sjukhuset eftersom jag skulle till tandläkaren. Var dags att få min tandställning/skena, vad man nu vill kalla det. Fy & fan säger jag bara! Jag ser ut som en valross. Som tur är kan jag ju ta av och på den men ska ha den hela tiden förutom då jag äter osv. Känns inte roligt alls men jag får helt enkelt härda.

Sitter just nu på skolan och har samhälls fast vi har en rast mitt i lektionen. I slutet ska även jag & josse göra våran eu debatt för två lärare. Känner mig inte taggad på det men ska bli skönt att få göra bort det.

Kilar nu, vi hörs ikväll!
Puss&Kram

Måndag.

Nu var det allt bra länge sen! Eller ja, 3 dagar sen för att vara exakt. Som ni säkert vet har jag ju varit hos min älskling hela helgen. Från torsdag - imorse. Har varit en lugn & mysig helg. Guld att vi hade så fint väder lördag & söndag också! Har nog fått några till fräknar, fräkenfia som Petter kallar mig.


Just nu sitter jag hemma och pluggar på provet som vi ska ha imorgon. Dock ska jag inte vara med just imorgon eftersom jag ska till tandläkaren. Men ska ju göra provet ändå vet bara inte när så lika bra att plugga på. Orken är inte på topp men jag gör så gott jag kan. Fick ett anfall inatt så därför jag är helt slut & trött ikväll.


Bjussar på några få bilder från helgen, tog knappt några.

Ovanligt för att vara mig.













Fredag.

Vilken underbar dag!
Har varit lite mulet under dagen men nu på aftonsidan kikar solen fram och det är jätteskönt ute. Fast jag längtar väldigt mycket tills imorgon då jag har hört att det ska bli dubbelt så fint väder och kring 15 grader i skuggan, tänk er då i solen. Lovely!

Trodde jag skulle ha nationella idag men det blev inte pga vissa omständigheter. Men ska göra det frågan är bara när, blir nog här framöver. Var ändå tvungen att ta bussen till stan för att hämta datorn som jag hade på skolan. Hade några uppgifter jag skulle göra så dom har jag gjort. Skönt då man är klar med en inlämningsuppgift och skickar in den, visst håller ni med?

Ikväll ska vi grilla här hemma hos Petter vilket kommer bli supergott! Grillat är bland det bästa som finns. Speciellt en fin sommarkväll.
Nu ska jag springa ner för att se vad som händer i köket! Puss & kram.



Vad tycker ni om denna bild som jag tog i förrgår?

Torsdag.

Hejhej!

Blir ett litet inlägg nu bara. Har haft samhälls och nu väntar idrott i en timme sen slutar jag! Så det är bara en timme kvar av den här dagen. Efter det ska jag träffa Petter! Ska ju till honom i helgen. Trodde dessutom att jag var ledig imorgon men fick precis veta att vi har engelska nationella imorgon, typiskt!

Måste kila nu, ha en underbar dag!
Solen skiner ju, det tackar vi för. Tack & hej!

I love the days when it shines.

Hallå små nattugglor.

Har precis duschat så jag sitter här med halvblött hår. Tycker det är så sjukt drygt att fixa håret. Med tanke på att mitt är så tjockt tar det först & främst en evighet att få torrt. Men nu har jag bara torkat det litegrann med fönen sen får resten torka under natten. Brukar se bäst ut då faktiskt, blir lite halvlockigt osv. Fast kan bli en katastrof också, you never know. Äh ska sluta babbla på så mycket om struntsaker.

Håller även på att packa en väska till helgen. Eller, jag har börjat i alla fall. Ska åka till Petter imorgon efter skolan så. Blir ju där några dagar. Vet aldrig vad jag ska packa. Man vet ju inte vilket väder det blir heller. Sen brukar jag alltid packa för mycket eller för lite också, inte lätt inte. Ska försöka packa "normalt" nu för en gångs skull. Önska mig lycka till.

Var ute på en promenad på kvällskvisten & självklart följde kameran med. Tog några riktigt fina bilder på solnedgången! Men dom får ni se imorgon. Bjuder i alla fall på en bild av min piggelin som jag köpte på vägen hem. Barnsligt gott!


Onsdag.

Vilket underbart väder vi har här i skellefteå idag! Har suttit ute och försökt få lite färg men frågan är ju. Känner mig lika blek som innan men. Det tar väl lite tid. Ska i alla fall föröka hinna bli lite brun innan vi åker utomlands. Det är precis 7 veckor kvar. Hoppas att tiden kommer att flyga iväg innan dess. Det enda som saknades idag var en glass.. får köpa en imorgon om det är fint väder, eller i helgen. Är så himla sugen på en twister, det ger mig sommarkänsla.

Har även varit förbi mormor som bjöd på god lunch & fika efteråt. Passade även på att skriva ut några bilder. Tyvärr blev det ju i svartvitt men det går ju lika bra. Tråkigt bara när bilderna finns på datorn tycker jag. Ska se om jag hittar några ramar till dessa bilder nedan.


Sweet dreams.

Tänkte bara säga godnatt!

Ska upp tidigt imorgon så jag måste verkligen lägga mig nu. Hörs imorgon, natti!

Tisdag.

Gokväll!

Har ni haft en bra dag? Min har varit.. ja helt okej. Inget speciellt har hänt utan det har mest varit en vanlig dag. Försov mig lite imorse i alla fall, men dock bara en timme. Så jag tog bussen som gick 7 istället för 6. Hade lunch direkt och sen samhällskunskap till kl 2. En skön dag med andra ord. Efter skolan mötte jag Petter. Stackarn hade suttit och väntat i en och en halvtimme bara för att få träffa mig. Gulligt! Han hade inte ätit nåt till lunch så vi gick till subway. Blev en kaka för min del, mums.

Tog bussen hem kl 4 så jag har just ätit middag klart. Det är det negativa med att pendla. Tidiga morgnar & sena dagar. Men jag ska absolut inte klaga, det är mitt val.

Nu hade jag tänkt att gå till mormor för att se om hon har något aceton. Själv har jag slut och jag vill verkligen ha bort mitt nagellack, vilken färg jag har nu ser ni på bilden här under..


Ska nog byta till ett mindre neonfärgat..


Fint väder idag! Älskar att solen lyser & det är 10 grader ute kl 18.30.


Imorse i väntan på bussen, lite nyvaken kanske.

Kan vara bland det roligaste.

Jag antar att ingen kan ha missat "Knäckebrödsdansen" som var på talang i fredags? Själv höll jag på att skratta ihjäl mig! Fick nog en liten tår i ögat, riktigt roligt var det. Petter skrattade också minst lika mycket som mig.. här kommer videon för er som inte sett eller för er som vill se den igen, njut.


Måndag.

Hej!

Ärligt talat har jag inte orkat skriva ens en rad på hela dagen trots att jag varit hemma. Har inte sagt något men igår fick jag ett anfall och det tar enormt på mina krafter. Är trött & slut långt efter själva anfallet har varit. Så idag stannade jag hemma för att vila så att jag kan gå till skolan imorgon. Tycker inte alls om att vara hemma då det är skola egentligen. För det första missar man otroligt mycket på bara en dag och för det andra finns det verkligen inte mycket att göra. Har i alla fall suttit ute i det fina vädret! Sol, sol & åter sol! Hur underbar är inte våren? Men jag vill ändå ha sommar nu. Hoppas bara värmen hittar hit nångång.

Sitter och väntar på middagen. Mamma är inte hemma än så det dröjer ett tag. Självklart kan jag laga mat själv men det är ju roligare att äta tillsammans med någon. Onödigt att laga samma mat två gånger dessutom.
Så jag knaprar just nu på ett vitlöksbröd! Det måste vara bland det godaste som finns.


Söndag.

Hej på er!

Dåligt med uppdatering nu under helgen men jag varnade er. Äsch, nu är jag tillbaka i alla fall. Har varit hos Petter hela helgen som ni vet. Åkte hem ikväll så nu är jag hemma. Helgen har varit toppen. Blev mest mys i fredags framför talang och sen nån film som var på tv. Igår (lördag) for vi en sväng på stan i det fina men blåsiga vädret. Petter köpte ett par solbrillor som var riktigt snygga. Ett par pilot, skulle också vilja ha ett par fast dock inte likadana. Skulle ju se tokigt ut om vi kom i samma! På kvällen hade hans bror André lite fest eftersom han fyllt 18. Grattisgrattis! Så vi var några som åt tacos till middag men sen blev kvällen rätt lugn.

Tänkte i alla fall bjuda på några bilder från torsdag - fredag då jag sov över hos Ida.






Fredag.

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag. Sov som en stock hela natten. Jag & Ida vaknade samtidigt som vi alltid tycks lyckas göra. Vi hoppades självklart på att solen skulle hittat hit idag men den sviker. Istället har det både regnat & snöat på morgonen Blåser gör det också. Tror inte heller det är någon värme ute.. det gillas inte. 

Ida hoppade just in i duschen och jag sitter här litegrann. Ska nog börja göra mig klar om en stund. Både jag & Ida ska med bussen in till stan om två timmar. Hon ska vidare och jag ska till Petter. Längtar massor. Blir nog där hela helgen så det blir säkert mysigt. Vet inte vad vi ska hitta på så det återstår att se. Kommer nog inte uppdatera så mycket men det får ni stå ut med. Måste ju ta vara på tiden med min älskling. : )

Ha en underbar helg!
Puss & kram.

Pizza blandat med ett hårstrå och en spindel.

Ja, som rubriken säger så kanske ni kan ha en aning om vad vi har varit med om, jag & Ida alltså. Vi var grymt sugna på pizza så vi bestämde oss för att fara och äta det till middag. Om vi bara visste vad som väntade! I alla fall tog vi varsin hawaii med sås. Det var gudomligt gott! Början blev ju inte bra då Ida fick ett svart hårstrå på sin pizza.. usch. Vi fortsatte att äta då plötsligt Ida blir hur rädd som helst och jag vågar inte ens tänka på vad hon ser. Vände mig åt sidan i alla fall och där är en stor, äcklig och brun spindel på fönstret! För er som inte vet jag har en väldans fobi för spindlar. Ida som är så modig av sig försökte döda den men såklart tappade vi bort den då. Vi stack därifrån och jag hade bara ätit halva pizzan. Aja, that's life!

Just nu tar vi det bara lugnt, rätt så skönt faktiskt. Vi hör senare!


Snart bär det av till Ida.

Rise and shine sötnosar!

Jag har verkligen jätte bråttom men jag försöker få ihop några rader innan jag drar. Vaknade redan kl 9 imorse och tyckte att jag hade all tid i världen på mig. Självklart så stressar jag nu.. blir alltid såhär. Jag är nog en tidsoptimist trots allt. Har varit nere på stan för att göra några ärenden. Bla var jag på apoteket & polisstationen. Skulle hämta ut mitt pass, äntligen! Träffade även Lina som var där för att göra sitt idkort. Konstigt ställe att träffas på men.


Nej nu måste jag packa, har endast ett par jeans i väskan än så länge. Datorn får också hänga med. Ska åka till Ida i Umeå idag! Bilen går iväg om ca en halvtimme så jag måste skynda mig för att vara klar då.


Vi hörs senare då jag är hos Ida!

Godkänner även alla kommentarer och svarar på dom då.



The man who can't be moved.

Hallå nattugglor!

Är ni trötta? Förresten ligger nog många och sover vid den här tiden eftersom jag vet att alla inte har påsklov. Södra sverige hade väl förra veckan om jag inte är ute och cyklar. Hur som helst så har jag ju lov nu och det är så grymt skönt! Bara leva livet och leva här & nu.

Ikväll har jag försökt klippa av ett par jeans och göra dom till ett par shorts. Blev lite misslyckat. Eller jag ska vara ärlig, jag orkade inte göra klart dom. Istället tog jag bort axelvaddarna på min kavaj som jag köpte för någon vecka sen. Dom var nämligen insydda så fick lov att sprätta upp & sy igen. Lite drygt men nu är den fin och redo att användas!

Jo förresten åker jag bort imorgon men jag hinner skriva några rader imorgon på morgonen så vi hörs då.
Godnatt & sovgott! ♥

Här har ni mig som jag såg ut idag.




Bilder från dagen.










Ny header!

Gamla >    < Nya

Har bytt header nu. Vilken tycker ni bättre om?
Borde jag förresten ändra något i min design?
Kan vara vad som helst, kom med tips! : )

Onsdag.

Hejhej!

Tyvärr så hade jag inte tid att skriva något imorse. Som vanligt kände jag att jag hade all tid i världen men sedan så fick jag ändå lov att stressa litegrann. Lina kom hit mitt på dagen och sen gick vi ner på stan. Ingen av oss köpte något förutom en fika på kitchen. Vi gick runt ett tag men jag tror vi båda blev less ganska snabbt. Till slut satte vi oss på en bänk ute i solen. Det är ju så underbart väder! Jag hade sommarskor för första gången det här året. Det ni, då börjar sommaren vara nära.



Innan jag drog till stan. Bilder därifrån kommer senare!

En kväll hos Lina.

Som jag tidigare skrev har jag varit hos Lina hela kvällen. Vi hade det trevligt & satt mest och pratade. Det är väl det vi är bäst på antar jag. Gick dock hem för drygt en timme sen då jag inte ville gå hem alldeles själv i mörkret. Okej, nu gick jag ju själv & det var kolsvart ute men det gick ju bra ändå. Tycker bara inte om mörker. Usch, borde vara ljusa sommarnätter istället!

Förresten kommer inte bloggdesignen ikväll, den kommer nog inom dom närmaste dagarna. Har inte riktigt tid till att fixa allting just nu.
Sängen nu, natti natti!


Min finaste Lina

En dag med Lina.

Hallå!
Känner att jag inte riktigt har tiden till att blogga idag, ursäkta för det. Men jag skriver så ofta jag vill, kan och orkar. Har i alla fall varit med Lina hela dagen och vi har mest suttit och pratat. Vi tog även en sväng förbi coop där jag köpte sorbet! Jag är ju nästan beroende, åt en hel sorbet igår också ju. Kan inte hjälpas, det är på tok för gott.


Ska även vara med Lina ikväll så jag ska alldeles strax traska iväg till henne. Får se vad vi hittar på! Äsch, nu känner jag mig lite stressad då jag vet att Lina strax är hemma och väntar på mig. Vi hörs senare ikväll!
(Då kanske det även dyker upp en ny design.. spännande!)


En bild på mig & Lina för två sommrar sen.
Är tagen i en karusell faktiskt, haha.

Tisdag.

Godmorgon!


Vilken underbar dag! Det är strålande sol & inte ett moln så långt mitt öga kan nå. Precis som jag vill ha det. Speciellt då det är lov. På tal om lov så är det hela 6 dagar kvar av påsklovet vilket känns toppen. Tappar även kollen på vilka dagar det är hela tiden. Trodde det var onsdag men det är ju tisdag. Skulle egentligen till tandläkaren idag men hon var sjuk så det blir inte av. Ringde istället Lina för en stund sedan som för övrigt låg och sov. Ops! Så hon kommer hit senare under dagen.


Ska sätta mig på balkongen och äta frukost nu.
Vi hörs snart igen, puss.

Now it's time to say good night.

Håller på att somna..
Dags att krypa till sängs. Känner riktigt hur skönt det ska bli att sova. Speciellt då jag får sova ut imorgon. Vi höres imorgon gott folk, good night!


I picture you in the sun.

Var ute på en promenad lite tidigare ikväll. Var väldigt skönt eftersom det inte var sådär kallt. Visst, det var inte varmt men det kändes ändå som en sommarkväll på ett sätt. Lyckades dessutom ta två fina bilder. Tyvärr hade solen gått ner men dom blev väl helt okej ändå, eller vad säger ni?
Jag gillar nog den första bilden mest.





Bilder från påsken.

Tänkte bara berätta lite om vad jag har gjort under dagarna som har gått, dvs under påsken. I torsdags åkte jag som sagt till min älskling och spenderade torsdag, fredag & halva lördag där. Vi hade väl tänkt åka skoter men det blev inte då Petters skoter är trasig (?). Men vi hade mysigt ändå! Blev även en cykeltur på 2 mil till hans stuga.

På lördagen åkte vi buss hem till mig och gjorde oss klara innan vi åkte till min moster. Där var det en liten överraskingsfest för min kusin! Han har bott i södra sverige över ett år men flyttar nu hem igen för att bli sambo. Han visste ingenting så han blev minst sagt chockad då vi i släkten stod där. Det var i alla fall en trevlig kväll med god mat & mysiga släkten.

Igår så tog jag & Petter en promenad i det fina vädret och köpte oss även varsin glass. Twister såklart! Synd bara att jag nyss hade borstat tänderna så den smakade hostmedicin.. men det är en annan historia. Har som varit en lugn helg i övrigt. Har självklart gjort en massa mer under dagarna men det skulle ta evigheter om jag skulle berätta allt! Här kommer istället några bilder från påsken och alla dagar som jag inte uppdaterat. Se & njut!


Det blev givetvis en massa påskgodis!


Jag & Petter på väg till stugan.


Fick lov att traska runt i djupsnö ett tag..


Lite ego.


Jag & Petter innan vi for till min moster i lördags.


Vilken snygging!


Påskbordet.


Till efterrätt serverades det creme burlee & en påskmaräng. Supergott!


Ute på en promenad i det underbara vädret.


Måste vara bland det godaste!


Lite mys ute med glass & sol.



 


Glass i stora lass.

Gud vad varmt det är ute! Solen skiner som den gjort dom senaste dagarna och livet är underbart. Kom precis in efter en timme på balkongen. Satt i endast t-shirt och frös inte det minsta. Men det är så det ska vara. På våran balkong blir det alltid extra varmt också så det stekte på rätt ordentligt. Är lite röd om kinderna.. fast det hör väl till. Längtar tills jag blir brun och får lite fräknar. Det är sommarkänsla!



Jag & Petter åt sorbet igårkväll, det är nog det bästa vi båda vet.
Vi åt inte upp allt så jag åt det som var kvar ute på balkongen. Livet!

Måndag.

Hej gullisar!

Har ni saknat mig? Har ju inte uppdaterat på flera dagar nu men nu vet ju varför. Har varit med Petter från i torsdags så jag har självklart prioriterat honom och allt annat roligt före bloggen. Men nu är jag tillbaka och jag lovar att uppdatera mycket, ofta & med mer bilder!

Nu har ju även våren hittat hit på riktigt så då tar jag också mer bilder, det blir bara så helt enkelt. Vi har haft sol i flera dagar nu och jag hoppas verkligen att vädret håller i sig!

Nu måste jag ut på balkongen och få lite färg.
Bilder från senaste dagarna kommer sen, puss så länge.


Torsdag.

Påsklov!!!
Galet vad härligt det känns. 10 dagars lov är verkligen inte helt fel. Idag ska jag åka till min älskling och spendera några dagar hos honom. Blir dock bara två dagar för på lördag åker vi hit till mig. Kan dock inte säga vad vi ska göra på lördag.. ni får veta det på söndag! Så nu lär det bli några dagar utan uppdatering tyvärr. Men nu under påsken vill jag bara ta det lugnt och umgås med nära & kära som ni säkert förstår. Imorgon står i alla fall skoter på schemat. Gud vad roligt! Tror det kommer blir ett jätte bra lov. Vi hörs om några dagar!

Har lite bråttom, bussen går om mindre än en timme och jag måste även hinna lämna tillbaka en film.
Hoppas ni får en underbar påsk!


Trouble with my hair.

Gokväll allihopa!

Måste bara börja med att fråga mig själv varför jag aldrig har tillräckligt med tid. Kanske är jag dålig på att planera. Eller vid närmare eftertanke kan det knappast vara det då jag är en person som verkligen vill ha allt planerat. Okej, inte riktigt allt men det mesta. Vill gärna veta saker i förväg men det betyder ju inte att jag inte gillar spontana saker. För det gör jag väldigt mycket! Tappade nog den röda tråden nu.. i alla fall lyckas jag aldrig få tiden att räcka till så mycket som jag skulle vilja. Varje morgon får jag stressa, även fast jag har haft god tid på mig. Springer till bussen eftersom jag oftast blir sen. Ja ni förstår vars jag vill komma. Hur får man egentligen all tid man behöver?

Vet inte om ni hängde med, mina tankar är ju som dom är.


Har nyss duschat och sitter nu här i min rosa morgonrock, haha. Måste städa mitt rum + packa + fika innan jag lägger mig. Nu är vi där igen, hur ska tiden räcka till allt det? Vill inte lägga mig allt för sent. Men det lär nog bli en sen kväll ändå. Aja, får väl bara slänga ner några kläder, ta en snabb städning (dvs plocka bort allting och snöra det i nån låda..) och fika lite fort.


Var bara tvungen att ta en bild då jag hade tagit ut mitt hår. Hade ju en knut hela dagen så resultatet blev såhär..



Ser ju ut som jag har lockat det.
Håller ni inte med?
Nästan hollywoodsvall, men ba nästan!

It's gonna be the one.

Hallå!

Äntligen är jag hemma och har ätit middag också. Slutade som jag tidigare skrev vid halv två och tänkte ta bussen hem en halvtimme senare. Men då ringde Petter och sa att han också var i stan och hans buss gick inte förrän fyra. Så vad gör man inte för sin käraste pojkvän? Självklart stannade jag med honom. Vi strosade runt lite hit & dit. Tog oss varsin glass och Petter povade på lyckan att vinna på triss! Fast det blev ju ingen lycka, ingen vinst med andra ord. Bättre lycka nästa gång.

Måste förresten bara säga välkommen till alla nya läsare! Ser att många nya har hittat hit. Det är bara roligt! : )


Slänger in en dagens outfit




En hamn i stormen.

Sitter på skolan och har svenska just nu. Lektionen slutar om mindre än en timme så det är inte allt för länge kvar. Då slutar vi även för dagen! Känns väldigt skönt. Då hinner jag med bussen som går kl 2 och är hemma kl 4. Inte varje dag jag kommer hem så tidigt! Är ju till och med hemma innan middagen, haha. Låter konstigt men ofta kommer jag hem vid halv sju, vilket inte är allt för roligt.

Jag håller just nu på att skriva en insändare men kikar även runt på H&M litegrann. Hittar en massa fint som jag skulle vlija ha! Frågan är ju hur plånboken mår..


Onsdag.

Hej! Mår ni bra?

Själv är jag rätt så pigg men känner mig lite borta. Som att man är nyvaken. Kan bero på att jag försov mig imorse! Jag glömde helt och hållet bort att ställa klockan igår innan jag la mig. Brukar aldrig glömma bort det. Tur att mamma väckte mig i alla fall, men då var det bara 30 minuter innan bussen skulle gå från busstationen. Och det tar ungefär 15 minuter att gå.. aja fick skjuts till stan vilket var guld. Så jag missade inte bussen. Fast frukost fick jag lov att ta med mig och äta då jag väl satt på bussen. Usch, jag hatar verkligen att stressa.

Hoppade av vid sjukhuset eftersom jag skulle på tandläkarhögskolan. Kul att jag ska få en skena som jag ska ha både natt och dag?! Näe, det tycker jag verkligen inte om. Har ju problem med mina käkar så jag har haft en skena på natten, men det hjälper ju inte. Jätte roligt att få en som jag även ska ha på dagen, nejnej. Hoppas bara den inte syns så jädrans mycket. Äsch, ska sluta klaga på mina i-lands-problem nu!


Mina nya örhängen



Tisdag.

Hejhej!

Mår ni bra idag? Det gör jag! Solen har tittat fram hela dagen och det har varit härligt. Har inte hunnit bloggat något eftersom jag & mamma har varit i Umeå hela dagen. Den spenderades på sjukhuset tråkigt nog. Aja, ska inte vara något negativt nu. Känner mig ju så posetiv! Ingen tid att vara irriterad nu inte. På tal om irriterad så blev jag dock det tidigare idag.. nu ska ni få höra. På vägen till sjukhuset började någon varningslampa i bilen lysa men som tur var var vi framme 5 minuter senare. Då vi var klara där så ringde vi och höll på en massa eftersom vi inte visste vad felet var på bilen. Det hela slutade med att vi inte ens fick starta bilen för något kunde hända. Fråga mig inte vad, kan ingenting om bilar! Hur som helst kom en bärgningsbil och hämtade bilen och vi fick följa med. Tack & lov fick vi en hyrbil i alla fall.

Nog om det, dagen fortsatte senare på stan där jag och mamma åt lunch tillsammans på waynes. Blev varsin toast med kyckling! Jag kanske borde börja testa något annat då jag är där, men jag vet ju hur underbart god den där är. Lite shopping och ett café efter det. Deras morotskaka var hallelujah! Sedan for vi och hämtade upp min älskling som var på skolan. Blev en sväng på stan med honom innan vi for hem, mysigt! Med tanke på att det var en vecka sen sist vi sågs.. nu längtar jag till torsdag & påsklov!





Dream big.

Gokväll små nattugglor. Det vill säga ni som fortfarande är vakna!
Själv har jag nyss ätit lite kvällsfika och ska strax hoppa i säng. Känner för att sova en lång natt. Men, ska ju upp vid 6 imorgon så det blir inte av, tyvärr. Aja, istället för att skriva något onödigt ska jag borsta tänderna.

Godnatt! ♥

(Ser ni förresten att jag har en ny bild på min header?)


En bild på mig & Emelie från våran 18 års fest!

Someone Somewhere



Den här låten tycker jag verkligen om! Har inte hört den för första gången nyss, näe det var ungefär ett år sen. Men jag gillar den fortfarande lika mycket som första gången. Kan lyssna på den i timmar, helt underbart. Tänk på det han säger i början av videon, att den där speciella personen blir allt svårare att hitta även fast vi blir fler och fler människor på jorden. Ja, det är allt bra märkligt. Men jag är väldigt glad att jag har hittat den personen.

Hello my friends.

Blev borta mycket längre än vad jag tänkt mig. Först åt jag middag hos mormor vilket var mycket trevligt! Men det är det ju alltid att vara där. Få bli lite bortskämd behöver vi nog alla ibland, bara det inte blir för mycket av det goda. Bokade även bastu & bubbelpoolen längst upp i huset på trettonde våningen åt mig och Petter. På söndag ska vi dit bara jag & han, blir säkert mysigt!

Efter besöket hos mormor ringde Lina som frågade om jag ville följa henne och handla lite mat. Självklart hakade jag på, inte för att jag själv skulle köpa något men kan ju alltid vara trevligt med sällskap. Följde sedan henne hem och stannade där ett tag. Blev lite prat och sådär. Hatar bara att gå hem själv därifrån! Det är mörkt och tyst. Ni vet då man får en känsla av att någon förföljer en? Så känns det varje gång, men skälvklart är det bara jag som inbillar mig. Ändå bor vi väldigt nära varandra. Tar bara 5-10 minuter att gå, skönt det. Nu är jag i alla fall hemma!

Måndag.

Halloj!

Dagen började inte alls bra med magont. Har stannat hemma från skolan, fanns ingen chans att jag kunde orka mig iväg. Lika bra det, har haft lika ont under dagen så. Aja, det håller på bli bättre och imorgon är jag säkert fit for fight igen. Vädret är ju inte heller något att hurra över. Det snöade från igår på kvällen tills imorse. När kommer våren?! Jag blir tokig. Men å andra sidan är väl vädret alltid såhär i april så det är ju inget nytt. Ge mig maj åtminstone. Då vore jag nöjd.

Måste rusa till min kära mormor nu.
Hon bjuder på middag! Vi hörs senare.


I wanna feel love, love, love.

Hejhej!

Hur trött kan man egentligen vara en söndagskväll. Kan ju inte bero på att jag har fått för lite sömn i alla fall. Somnade 02.30 och vaknade 11.30 så ingen brist på sömn här inte! Hoppas bara jag kan sova i hyffsat god tid då jag ska upp halv 5 imorgon.

Jag & Lina tog en promenad i det underbara vädret mitt på dagen. Strålande sol och vårkänslor för fullt. Dock hade jag rätt om att det skulle komma moln sen.. blev mulet direkt då jag kom hem. Tråkigt med så trist väder men ska inte klaga allt för mycket. Under promenaden svängde vi förbi affärn där jag köpte mig en glass. Calippo refresh, med smak av citron & annanas. Hur god som helst! Men inget slår twister. Mamma hade även köpt en daimglass till mig då jag kom hem så den har jag också fått i mig, haha. Glass i stora lass.



Nu:

Duschen

Kvällsfika

Vänta på att Petter ringer

Sova

Godnatt! ♥


7 månader.

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 7 månader.
Dom bästa 7 månaderna i mitt liv.
Kärlek, äkta kärlek.


Min solstråle

Söndag.

God morgon!

  

Det här kommer nog bli en sådan där klassik söndag. Plugg väntar då jag måste göra några uppgifter i italienska. Inte taggat för fem öre men måste göras. Sedan ska jag även hinna med gymmet en sväng och kanske en promenad. Det är ju strålande sol ute idag! Tack och lov så snöar det inte som det har gjort senaste dagarna. Våren kanske ändå kommer hit till norr.. frågan är ju bara om den stannar för gott nu.


Näe nu måste jag diska bort, usch. Vi hörs under dagen!


Lördag.

Goafton på er!

Sen igår har Ida varit här så har inte haft tiden att blogga. Men nu så! Vi åt pizza till middag igår och sen bar det av till hemmakväll där vi köpte en massa godis och hyrde en film. Fick en kexchoklad för en krona också, haha. Vi hade helt enkelt en härligt tjockarkväll. Mysigt att umgås med henne, var allt för längesen. Idag blev det att gå på stan där Ida köpte litegrann men för min del blev det bara ett par örhängen och två hårband. Nöjd ändå!
Då Ida hade farit hem med bussen gick jag hem en kort stund innan jag gick hem till Lina. Vi satt mest & pratade och vi var båda ganska trötta och knasiga. Många skratt i alla fall, det är gött.

Ikväll har jag en lugn hemmakväll själv. Ingen är hemma förutom våran katt och hund men dom sover ju bara såhär på kvällen. Håller i alla fall på att se Vid Din Sida som är på tv just nu. Har sett den några gånger förut men det var otroligt länge sen nu. Den är grymt bra! Tråkigt bara att det är nyheterna nu mitt i allt.. aja, ska återvända till tvn nu. Tjingeling!

You gotta move

Fick sms av Ida nyss att hon alldeles strax är på busstationen så nu måste jag skynda mig! Vi får se om vi kanske hörs något mer idag, annars får ni ha en toppen kväll! : )




Såhär ser jag ut idag, jao.


Fredag.

Godmorgon!

Fredag och ledig, kan inte bli så mycket bättre! Plus att jag & Ida nyss bestämde att hon ska komma till mig idag och sova över tills imorgon. Kommer bli riktigt roligt. Mindre roligt är vädret. Vi som har blivit bortskämda med sol och vår senaste veckan har idag snö här i norrland. Fy & fan! Inte roligt nånstans. Igårkväll var det några ynka snöflingor men nu snöar det som en tok och snöflingorna är allt annat än små. Våren var tydligen inte här än, eller?


Hur som helst, steg ändå upp vid tio idag, åt frukost och såg lite tv. Borde nog städa undan lite nu, speciellt eftersom man får finbesök, haha. Nej men kläder ligger överallt, ja ni vet hur det kan vara. Tänkte även gå en promenad men vädret lockar ju inte det minsta.. kanske man ska gå ner i källaren och gymma lite.



Hoppas ni får en bra dag med sol! ♥


Blue Keld.


Blue keld hör till våren och sommaren!
Köpte årets första igår, riktigt guld.

Lite tråkigt så jag slänger in denna.

DITT LIV
Ögonfärg? blå
Sko storlek? 40
Brukar du dricka ofta? vatten, varje dag!
Svär du ofta: kan jag inte påstå
Antal kuddar i sängen? 6
Vad hatar du mest? krig, svält och allt annat elände
Dina rädslor? spindlar, trånga utrymmen, höjder osv
Ditt nästa mål? hm, att sova en lång natt haha
Gillar du att ha folk omkring dig? jadå, om det är folk jag tycker om
Antal timmar sömn inatt? kring 9 timmar
Sov du ensam? ja tyvärr

SENASTE PERSON SOM
Du pratade med: mamma
Du sa hej till: mamma
Du fick en kram av: frida
Ringde till dig: lina
Skickade sms till dig: parvin
Fick dig att gråta: oprah.. haha
Du gick på bio med: petter
Du gick på stan med: petter

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär: ja
Skolkat: det har hänt
Sovit utomhus: räknas tält?
Gråtit i skolan: nja, det vet jag inte
Spytt i skolan: nepp
Sett en död människa: näe
Förlorat en vän: ja
Druckit: yes
Snattat: ja, typ godis

FAVORIT
Färg: röd & svart
Mat: tacos eller kyckling & potatisgratäng
Efterätt: sorbet! och pannacotta, mums
Rum i huset? bor inte i hus men, mitt rum
Månad? december & juni - augusti
Kroppsdel på motsatta könet? ögonen

DE SENASTE 24 TIMMARNA
Gråtit? nej
Köpt någonting? nepp
Varit sjuk? näe
Sjungit? självklart
Sagt "jag älskar dig"? absolut
Träffat nån ny person? nej
Saknat någon? mycket
Kramat någon? nej


VÄNNER

Vem av dina vänner är mest lik dig: de flesta är väldigt olik mig tror jag
Vem är högljuddast: svår fråga, ingen speciell
Vem får dig att skratta: all my friends
Vem har du känt längst: lina

Torsdag.

Hejdär!

Ni tror väl inte att jag gått och dött heller? Icket! Har bara haft en jobbig dag. Svimmade imorse så jag missade skolan, tråkigt. Det är verkligen inte kul att ligga hemma och göra ingenting. Är mycket hellre i skolan. Har inte mycket ork och är trött. Låter som värsta klagmajan nu men det blir såhär vissa dagar, dagar då jag får ett anfall. Håller i alla fall med min kära pojkvän - Inga mer anfall, nu har det sista varit! Har hoppats så många gånger. Det enda jag kan göra är att fortsätta hoppas. Aja, nu ska vi inte bli så deppade eller så.

Vädret har inte varit det bästa idag, mulet & grått. ( Säger jag direkt då jag skrivit att det inte ska vara så deppigt). Haha, nu rycker vi upp oss. Hoppas på sol imorgon! Kanske blir så att jag åker till Ida imorgon - lördag, var verkligen ett tag sen sist! Så det är på tiden, hoppas det blir av. Annars händer det inte allt för mycket, livet rullar som vanligt gott folk.

Hoppas ni haft en bra dag!


Bye bye.

Brukar inte göra såhär men jag blir bara irriterad. Du som kommenterar anonymt flera gånger. Du tycker jag är fjortis, skriver sämre nu än förr och en massa annat skitsnack. Och nu frågar du om jag inte vågar acceptera dina kommentarer. Det handlar inte om att jag inte vågar men varför skulle jag vilja? Du är ju själv anonym och vågar ju inte stå för det du säger. Om du nu tycker allt om mig och bloggen är negativt kan du väl hålla det för dig själv. Frågan är ju varför just du ens läser den om du inte tycker om den. Tvingar verkligen inte någon till att läsa. Vill heller inte ha otrevliga människor som dig här så, du kan dra!

Ursäkta, men ville bara ge svar på tal en gång för alla till dig. Tack och hej!


Let it be me.

Hallå!

Kom precis in genom dörren efter att ha varit med Lina. Det var först tänkt att hon skulle komma hit till mig men det blev så att vi gick på en promenad istället. Riktigt skönt att få röra på sig. Ska snart sova men tänkte bara visa er det som jag köpte idag.


På väg ner till stan.


Kavaj 5:-
Kjol  med hängslen 30:-
Oversize skjorta 20:-
Jag är verkligen galet bra på fynda!

Onsdag.

Goddagens!


Mår ni bra? Det gör jag! Strålande sol & underbart väder. Vårkänslorna har börjat smyga sig på också, riktigt härligt. Man kanske till och med törs säga att våren är här nu? För inte tusan kan det vara vinter då solen skiner nästan varje dag, det är plus grader men framförallt att snön smälter. Första april idag också, har ni lurat någon? Det har tyvärr inte jag, mina skämt förstår sig inte så många på heller för den delen så.. haha. Kanske blir något skämt ändå i slutet av dagen, man vet aldrig.


Var förbi polisstationen tidigare idag för att skaffa ett pass. Det skulle bara ta en vecka. Jag som var rädd att inte få det förrän om 1-2 månader. I alla fall så gick jag även in på en second hand affär där jag fyndade 3 plagg! Visar dom senare ikväll. Blev även en kort fika med Lina efteråt.


Åt nyss en supergod middag, nån slags pannkakstårta!


RSS 2.0