Idol 2009.

Damn. Idol 2009 måste ha det bästa startfältet av alla år! Tycker verkligen att alla är bra på sitt eget sätt. Många olika röster, stilar och allt annat. Men det två bästa var Rabih & Erik. Erik, erik, erik.. haha vad ska man säga? Sjukt att den rösten kan komma ur någon. Sedan första gången jag såg honom har jag trott att han kommer vara i final, vi får väl se om det blir så. Sen har vi Rabih från lilla lycksele. Skulle ju vara kul om någon härifrån norrland gick vidare. Tycker han blir bättre för varje gång!

Vem var eran favorit ikväll?


Accessoarer.


H&M och lindex.


Det blir vad du gör det till.

Känner mig piggare än i morse, härligt! Dock tar det väldigt mycket på krafterna då jag får ett anfall. Så eftermiddagen och kvällen kommer att bli lugn. Det behöver jag faktiskt. Att göra ingenting är skönt ibland. Man får inte glömma att ta hand om sig själv!

Kom nyss hem från stan. Var där för att göra några ärenden. Passade även på att gå förbi ica. Känner att jag inte orkar stå vid spisen tusen år idag, haha. Så jag köpte pasta med någon slags parmesansås. Bara att he ner i en kastrull.


Höstskorna åkte på idag.


Onsdag.

God morgon!

Vaknade nyss. Sov väldigt dåligt i natt plus att jag var stressad igår kväll.. tror det var därför jag svimmade i morse. Hur som helst. Ska försöka tänka positivt och ta varje dag som den kommer!

Tänkte bara ta det lugnt idag men kom på att jag måste in till stan. Hyran ska betalas och lite sånt. Men det får bli lite senare, är fortfarande väldigt slut.


Jag & Olivia.


When everything falls.

Ibland brister allt. Man får kännas sig ledsen och gråta. Precis vad jag gjort ikväll. Vi har alla våra sämre dagar, eller hur? Berättar imorgon om hur det gick med håret och allt som vi gjorde ikväll. Ska krypa ner under täcket och se idol eftersom jag missade det.

Kramar.


Stunder som dessa är jag glad att jag har dig.
Min klippa.


Spännande.

Käraste läsare, nu ska jag iväg och göra något jättespännande! Minns ni att jag berättade för några veckor sedan att jag ska gå modell? Om du missade det kan du läsa lite mer om det HÄR. Så ikväll ska Olivia & en annan tjej testa att göra frisyren som jag ska ha. Ser verkligen fram emot det! Kul att få se hur det blir, för det kommer nog se helt annorlunda ut än vad jag tänker i min hjärna. Det är 10 oktober jag ska gå, så det är mindre än 2 veckor. Ja, jag är nervös, haha. Men det ska nog gå bra.

Så nu tänkte jag göra middag innan jag åker iväg med bussen.
Vi hörs ikväll då jag kommer hem!


Fråga.



För er som inte ser vad det står:

Hej :)
Jag följer din blogg och jag undrar vad business english är? Är det ett ämne? Och vad studerar man då? Är det svårt? Och varför har du det (ifall du valt till det)?
Har ingen blogg så svara gärna i ett inlägg, annars bland kommentarerna här :)
Kram!


Fick denna fråga tidigare idag så tänkte att jag ska svara på den. Business english är precis som det låter, affärsengelska. Det är en kurs. Vi har börjat med den här kursen den här terminen så kan tyvärr inte säga så mycket om den. Hitills har den i alla fall inte varit jobbig. Tycker det är kul med engelska. Det är precis som vanlig engelska förutom att det handlar mer om företag. Tex hur man ska utrycka sig om man ringer till ett företag osv. Vi fick välja mellan denna kurs eller turism så då valde jag engelskan, känns som det är bättre att ha då jag går ut.
Hoppas du är nöjd med svaret : )


Idrott.

Provet gick bra. Det var inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara. Gick snabbt att göra också, skönt. Dagens sista lektion är idrott och det bästa är att vi har idrott bara några meter från min lägenhet! Så jag har hunnit vara hemma ca en timme. Då slipper man släpa idrottskläder till skolan också. Det är inte helt fel.

Ska byta om nu sedan gå och möta min klasskompisar.
Vi hörs lite senare, kram.


Photo by me.


Tisdag.

Hej allihopa!

Har haft prov på morgonen i engelska. Nu väntar business english prov. Inte lyckat! Men ska bli skönt att få göra bort det. Blir nog att sova då jag kommer hem, är så himla trött. Tjing!


Today.


My heart went knock knock.

Gokväll : )

Som många av er såg även jag idol ikväll. Lite tråkigt att det endast var 5 stycken som sjöng men jag är nöjd! Idol kan aldrig bli fel. Vet inte riktigt vilka två jag hoppas går vidare. Alla är duktiga! Men om jag tvingar mig själv att välja två.. ja då får det tusan bli Calle & Jon. Båda två är riktigt bra och de förtjänar en plats i veckofinalerna tycker jag.

Tänkte göra en tidig kväll men såg att röstningen visas 22.40 på tv. Så det blir att lägga sig vid 23. Nu tänkte jag faktiskt läsa twilight! Ska börja på fjärde & sista boken, awesome.

Tänkte visa er 3 bilder som jag tog i helgen då jag & Petter var hos hans mamma på landet.






Black is beauty.


Om jag hade råd, skulle jag köpa allt detta.
Ögongodis.


Vinter?

28 september. Snö. Umeå.

Ja, det är faktiskt sant! Precis då jag vandrat iväg till ica för att handla lite så började det regna. Tyckte att det sedan började snöa, och jag hade rätt. Damn! Till och med jag, som är norrlänning själv blev lite chockad. Klicka här om du inte tror mig: VK. Minns att det förra året snöade väldigt tidigt då jag fortfarande bodde hemma i skellefteå. Men har för mig att det var i slutet av oktober..

Kan det vara så att vintern kommer tidigt i år?
För mig spelar det ingen roll, jag älskar vintern!



Längtar tills jag får stå längt upp i backen med denna fina utsikt!


Visste ni att jag åker snowboard också? Dock är jag ingen mästare, haha.


Heartless.



Hittade en skön cover som The Fray har gjort på låten Heartless som Kanye West egentligen sjunger.


Måndag.

Petter steg upp vid 06.15 och redan då kände jag mig inte pigg. Hade ont i huvudet, örat & halsen. Då han hade åkt till jobbet somnade jag om. Vaknade någon timme senare, då mådde jag likadant. Beslutade mig för att stanna hemma idag. Men det blir inte så mycket vila, har lite skolaerbeten jag måste ta tag i. Två prov imorgon och ett hemprov! Ska nog gå fint.

Hoppas ni har fått en bra start på denna vecka!


Denna goda tårta åt vi i lördags, mums!


Söndag.

Jag & Petter åkte från "landet" idag. Åkte förbi Petters syster för att hämta en TV!!!! Har bott här en månad och har inte haft någon. Men äntligen så är det fixat. Känns underbart! Dock var en kabel till tvn för kort.. så Petter har just åkt iväg för att hämta en längre. Så det löser sig också.

Allt känns toppen. Är utvilad efter en skön helg. Hinner inte skriva mer än så.
Ska fixa med tvn och allt här hemma, vi hörs imorgon! Puss.


Beautiful.


Lördag.

Hallå på er : )

Måste bara börja med att säga att jag blev superglad då jag loggade in. Många fina kommentarer från er, tack! Det värmer verkligen ända in i hjärtat ska ni veta.

Sitter nu ute på landet hos min älskling. Dock är han inte här, utan han har farit iväg för att spela poker med några vänner. Jag & Petters mamma åkte då in till byn för att kika på lite kläder. Hittade faktiskt mycket vackert men det svider lite i börsen så jag avstod från att köpa något. Tyvärr.

Ikväll väntar kommer det besök och då blir det god middag som väntar. Kanske även blir yatzy?! Haha, det är denna familj som fått mig att tycka om det. Tjing!


Hittade denna bild på Petters dator.
Turkiet i juni, gud vad jag saknar det!


We all need somebody.

Vet ni vad alla goa & glada människor? Jag åker bort över helgen! Sitter nu hemma i lägenheten och väntar på att Petters mamma ska hämta upp mig. Efter det åker vi till "landet" där vi ska spendera helgen. Ska bli mysigt att få komma bort från stan någon dag och speciellt att få umgås med min älskling.

Kommer hem imorgon eller på söndag, vet inte ännu. Troligtvis blir det söndag.
Hoppas ni får en underbar helg! & tack för alla era fina kommentarer! ♥


Fredag.

Sitter på skolan och har italienska som är dagens första lektion. Vet inte riktigt vilket ord jag ska använda för att beskriva denna lektion.. det är bara, knasigt. Våran lärare är helt förvirrad! Ingen förstår något. Har i alla fall nyss varit och ätit lunch. Var en god kinagryta med ris!


Today.


Hear the sound of a love so loud.

Nu: Kvällsfika, läsa twilight, sömn.


Två bilder från idag. So serious. Not so serious.


Idol.

Tog nyss cykeln och susade in tills stan. Kallt, mörkt och en aning vinter, okej, kanske höst. Mysigt var det med kofta & vantar! Ska bänka mig framför idol nu med dessa godingar.


Two.

De flesta av oss läser de stora bloggarna. Tycker det är dax att ge er lite tips på "mindre" bloggar som jag själv följer dagligen. Kan vara svårt att hitta nya bra bloggar att följa, men dessa två är toppen enligt mig! Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar.


 
Linda svensson - kanske mer känd som shopalicious.
Läste hennes blogg för första gången för någon månad sedan om jag inte minns fel. Har med andra ord inte läst den så länge, men jag föll direkt för den! Mycket bilder, fina bilder & lite text. Det gillar jag. Som ni kanske förstår av namnet får vi som läsare se outfits, fina kläder, skor och framför allt så ger hon mig mycket inspiration!




Olivia Olsen - En blogg du inte får missa!
Först av allt vill jag säga att Oliva är en väldigt god vän till mig. Hon har världens härligaste skratt och hon är verkligen en tjej som smittar av sin glädje. Hon uppdaterar sin blogg väldigt ofta vilket jag tycker är jättekul! Kan även nämna att ni som är skonördar måste läsa detta. Hon har hur mycket skor som helst och beställer fler nästan dagligen! Haha, jag har slutat förvånas. En läsvärd blogg med andra ord. Lite gott & blandat.


Na na na.

Hallå!

Hade inte tid att skriva något innan jag drog iväg till skolan. Dagen började med att jag slängde kläder överallt i min klädkammare och i mitt rum.. så nu kommer det se ut som ett bombnedslag då jag väl kommer hem. Ni vet hur det är då man stressar på morgonen och ändrar vad man ska ha på sig, suck! Haha, livet är inte lätt.

Nu på förmiddagen har jag haft ett prov i fek B. Gick helt okej men kunde gått bättre.. jag är nöjd i alla fall. Väntar nu på att filosofin ska börja. Efter det slutar jag! En kort dag idag, skönt!


Today.


Your smile show others true sunshine.

GLÄDJE!!

Jag kan lova er att hela min kväll, kanske hela min höst är räddad, tack vare Lina! Min jacka är hos henne! Tackar gudarna för det.. annars hade jag inte varit så glad. Här har jag gått och oroat mig över att min höst/vinter jacka är försvunnen när den hela tiden har varit hos min bästa vän. Haha, som det kan gå. Nu vet jag, och ni, i alla fall det. Yeey!

Börjar bli lite trött. Ska nog snart sova men måste läsa någon sida ur twilight såklart. Fast.. det är kanske inte någon bra idé. Fastnar alltid och läser på tok för många sidor. Denna bok. Frågan är varför man blir beroende. Så. Jäkla. Underbart.


Dålig bild, men det var den enda jag hittade.
Min favorit jacka! Äntligen är den återfunnen.


Can we sit and talk for a minute.

Gokväll på er : )

Slutade inte skolan förrän 16. Sista två timmarna satt jag och pluggade inför provet som är imorgon. Då jag kom hem vilade jag en stund innan jag tog cykeln till ica. Var tvungen att handla lite "bassaker" så att säga. Mjölk, fil, frukt, juice osv.

Trots att jag flyttade hemifrån för nästan 3 veckor sedan så känns det väldigt vanligt att gå och handla, städa, diska och allt vad det innebär att bo själv. Nu bor jag ju inte helt själv, utan med en annan tjej som heter Clara (för er som inte visste det). Dock åkte hon hem till sina föräldrar ikväll så nu kommer jag vara ensam tills imorgon. Konstigt att man blir så van av att ha någon här. Men det är skönt att vara för sig själv också. Jag tycker om att bara ta det lugnt, lyssna på musik och kika på tv.


Här ser ni en pytteliten del av köket!


Wanted.

Min höst/vinter jacka är spårlöst försvunnen! Jag förstår inte hur detta kan ske. Är tusen procent säker på att den har varit hemma hos min mamma. Har inte haft den under sommaren någonting och hängde därför ut den i hallen för några veckor sedan. Men förra veckan då jag var hem till min mamma så var den inte där. Har kollat överallt. Hela lägenheten, vinden, hos kompisar osv. Borta!! Blir tokig.. kanske jag måste köpa en ny.

Om det blir så är jag sugen på någon av dessa här nere..



Men samtdigt vill jag inte "slösa" pengar ifall min jacka dyker upp. Hm!


Onsdag.

God morgon!

Sitter på skolan och har historia. Har någon föreläsning om franska revolutionen. Dessutom har vi ett hemprov i historia som inte är så roligt, men det är bara plugga. Känns som vi har ett ton att göra i skolan just nu. Bara att kämpa på, även om det känns tungt. Ska tänka på hur skönt det känns då jag har gjort bort i alla fall en del!

Har endast två lektioner idag men slutar inte förrän 16.20. Lagomt drygt.
Såhär ser min dag ut:

Historia 09.40 - 11.55
Fek 14.05 - 16.20

Ska nog överleva dagen ; )


Today.


Life is wonderful.

Tänkte bara skriva några rader såhär på kvällskvisten.
Var ute på en promenad lite tidigare, strax efter middagen. Var väldigt mysigt! Skönt att få röra på sig, blir så rastlös annars. Har suttit och pluggat företagsekonomi B eftersom vi har prov i det på torsdag. Känner inte att allt sitter men det är bara att nöta in det i huvudet! Ska nog gå galant. Inga negativa tankar här inte : )

God natt mina fina läsare! ♥


Har inte visat er dessa två väskor som jag köpte förra veckan.
20:- styck! På second hand, awesome.


Klassfoto.

Som sagt så hade vi skolfoto idag. Kan inte säga att jag blev nöjd med bilden men äh, bryr mig inte så mycket. Ser väl ut som jag ser ut, eller hur! Dock är vi bara tio stycken på kortet.. väldigt lite om man jämför med förra året då vi var 23. Då hade jag inte ens börjat i min klass heller, så var inte med.

Malin lyckades ta ett foto på dataskärmen då vi hade tagit kort.
Så här ser ni ungefär hur det blev!



Nice med ringar och allt, haha..


Lost.

Kul att springa vilse i skogen. Kul att jag ser ut som en mupp på skolfotot. Kul att det regnar.

Haha, som ni märker är jag lite less. Men äh, ska vara glad! Idol ikväll, twilight kvar att läsa, godis (?). Ja, jag tror dom bra sakerna överväger de mindre bra. I alla fall så sprang jag och min classmate vilse i skogen. Eller, vet inte riktigt om man kan kalla det vilse. Vi sprang en jädrans omväg! Det är ett som är säkert. Som tur är kom vi fram.. efter ett långt tag.

Tänkte lägga mig och vila en stund.
Har eran dag varit bra?


At school.

Sitter just nu på skolan och har business english. Ingen gör något så det känns inte alls värt. Våran lärare är inte ens här. Såhär ser i alla fall resten av dagen ut för mig:

- Företagsekonomi B
- Skolfoto
- Idrott

Sen slutar jag!



Tisdag.

God morgon!

Känner mig tusen gånger piggare och gladare än igår. Riktigt skönt! Idag börjar vi inte skolan förrän klockan 10 så jag har en liten sovmorgon. Ska nog diska och stöka bort lite innan jag kilar iväg. Vi hörs under dagen! Kram.


This morning.


I wonder if it's worth it.

Är alldeles för trött för att hålla mig vaken. Ska göra en tidig kväll. Måste ärligt ta tag i det här med att sova mer. För jag vet ju själv hur mycket gladare och piggare jag blir om jag får min sömn. Sömnen är så viktig för mig, och glöm inte att den är viktig för er också! Mer än vad man tror.

Sweet dreams ♥


Gjorde denna design åt min kära vän Emelie idag.


Lookbook.


Inspiration från älskade lookbook.


Om jag behöver förklara.

Är hemma igen efter mitt läkarbesök. Gick bra! Väntar nu på att få en remiss. Sitter och lyssnar Melissa Horn. Vet inte varför, men det känns väldigt höst. Antar att det är därför jag lyssnade mycket på hennes låtar förra hösten. Underbar känsla.





Photo by me.


Måndag.

Ny vecka, nya tag!

God morgon på er alla! Ska alldeles strax kila iväg till en läkare. Det är inte på sjukhuset utan på en annan gata här i stan. Hoppas jag hittar dit! Tänkte gå en stund tidigare i fall jag inte skulle hitta. Men så bra lokalsinne som jag har ska det inte vara något problem. Later!


Today.


I hope this feeling stay.

Gokväll!

Vet inte alls vars kvällen försvann? Hur som helst har jag just poppat popcorn♥ och ska slänga mig i sängen samtidigt som jag håller twilight hårt i handen.
Usch, just då man talar om trollen! Det fastnade ett corn i min hals, riktigt obehagligt. Nu är den i alla fall borta tack vare vattnet.

Godnatt!


Wonderful.


Summer.


True.


Fint.

Här gömmer sig kändisarna under Fashion Week!
Måste säga att jag tycker denna klänning är vacker!


Söndag.

Hallå på er : )

Hade en otroligt trevlig kväll igår! Allt var på topp och det kunde nog inte ha blivit mer lyckat än vad det blev. Alltid kul då en kväll slutar bra och lyckligt!

Var först med Olivia & hennes pojkvän. Sedan drog vi på en fest där det faktiskt var många jag kände igen. Skönt att det inte bara var en massa främlingar, haha. Kvällen slutade på max och efter det drog jag hem. Dock ringde Petter direkt då jag hade kommit hem och sa att han var på max.. hm, trodde han skulle till mig direkt. Haha, ja vilket missförstånd det kan bli. Tog i alla fall cykeln och mötte honom på vägen.

Vi vaknade vid 10 idag men min älskling somnade om rätt så fort. Själv var jag för pigg så jag la mig för att läsa twilight. Läste kring hundra sidor i sträck, jag får aldrig nog! Crazy. Vid ett tiden då vi hade fått i oss lite frukost tog vi en promenad för att hämta Petters bil. Tog drygt en timme att gå men det var riktigt skönt. Det är sommarväder idag! Gick faktiskt i bara linne och leggings.


Jag & Olivia på max i natt.


Run this town tonight!

Gokväll sötnosar : )

Har inte skrivit någon på hela dagen eftersom jag har haft fullt upp. Jag & Petter såg "a walk to remember". Behöver jag ens nämna hur sorglig den är? Helt galet. Tårarna rann, som vanligt då jag ser liknande filmer. Jag & Petter blev sedan bjuden på middag hos hans pappa, vilket var jättegott.

Sitter just nu hos en kompis och vi ska strax åka vidare.

Party all night! Vi hörs imorgon, kram.


Lördag.

God morgon!

Klev upp redan vid tio idag eftersom Petter skulle iväg så jag steg upp samtidigt så vi åt frukost tillsammans. Myspys! Dock hade jag väldigt gärna sovit vidare ett par minuter.. men jag är pigg! Skönt att vara uppe i tid så man inte sover bort hela dagen.

Nu på dagen vet jag inte vad som dyker upp. Petter kommer tillbaka om en liten stund så vi får se vad vi hittar på. Kanske blir någon promenad eller så : )
Vi hörs senare, kram.


Nytt från idag.


Leggings h&m, 99:-
Linne gina tricot 129:-
Måste säga att jag är nöjd med mina inköp!


Fredag.

Ojoj, har verkligen inte haft någon tid att blogga idag!
Var tvungen att stiga upp i tid för klockan 09.30 plingade det på dörren. Det var mamma & mormor som kom på besök! Mormor har inte ens sett lägenheten så det var kul att få visa henne. Medans mamma drog iväg för att jobba tog jag & mormor en sväng ner till stan. Det bjöds på fika, blåbärskaka. Gudomligt gott!

12.50 började skolan och dagens enda lektion. Historia A. Vi skulle börja se en film men våran icke så tekniska lärare fick knappt igång filmen. Tog väl någon halvtimme innan vi kunde börja se. Någon timme efter det slutade vi och jag gick till stan. I nästa inlägg får ni se vad jag köpte! Dessutom har jag inte sagt att jag köpte två väskor igår.. dom ska ni också få se. : )


Today.


Att regnet alltid faller i tid och evighet.

Min kväll har jag spenderat med Olivia! Underbara fina Olivia. Hon kom hit efter middagen och vi satt mestadels och pratade. Precis sånt som vänner gör helt enkelt! Det var jättetrevligt men nu då hon har farit har jag en del att göra.

Måste först och allt städa, får besök imorgon på morgonen! Sedan ska jag börja läsa twilight, tredje boken. Läste ut andra idag. Jag nästan dör, jag får gåshud, rysningar, ja kalla det vad ni vill. Som så många andra är jag fast & beroende. Så underbart, så vackert.

Godnatt! ♥


Min snygga vän!


Searching for that open door.

Nu är jag hemma i storstan! Alltid lika skönt att komma hem. Även om jag ser det som att jag har två hem. Ett i skellefteå & ett i umeå. Det är inte alls så tokigt.

Färgade ju håret idag, men bara utväxten. Blev dock stor skillnad om ni frågar mig. Man känner sig alltid fräsch och lite utav som en ny person. Great!


Tog bara en snabb bild nu då jag kom hem för att visa er.


Torsdag.

God morgon!

Känner mig mycket bättre än igår, skönt. Har ätit frukost och gjort mig klar, jag ska nämligen iväg för att färga håret. Dock bara min utväxt som är.. 5 cm? Hemsk är den. Det är ett som är säkert i alla fall. Ska vara där klockan 10 och då jag är färdig tar jag bussen hem till umeå. Får väl se hur långt tid det tar. Med tanke på att jag har så tjockt hår brukar det gå åt otroligt mycket färg, så det tar sin tid.

Vi hörs eftermiddag då jag är hemma. Kram!


My little secret.

Okej, nu kör vi! Äntligen är det dags att berätta något jag har döljt för er några veckor. Har bara nämnt det för mina närmaste. Dvs min mamma, min pojkvän, få vänner och några enstaka i min klass. Dock tänkte jag att det är dags för alla er andra att ta del av denna roliga nyhet! Here we go..

I oktober är det något som kallas för umeå fashion weekend. Mer om det kan ni läsa här. Nu till saken, jag ska gå som modell! Avslöjar inte för vilket företag så att säga, det kommer ni troligtvis att få veta efteråt. Men damn! Jag, på en scen, mitt på torget? Ramla, göra bort sig? Som ni förstår snurrar mina tankar hej vilt. Trots det så ser jag fram emot det otroligt mycket. Kommer bli awesome!


My mind.

Sådär! Har varit upptagen hela eftermiddagen och kvällen. Klockan 16 lämnade jag umeå med buss för att åka hem till mamma här i skellefteå. Vi åkte iväg för att handla middag som blev tacos! Mums. Precis då idol var maten klar så det är vad jag har gjort senaste timmen.

I nästa inlägg får ni veta min lilla hemlis..


Today.


Att väntan inte leder någonstans.

Om mindre än en timme ska jag ta bussen hem till skellefteå. Hem till mamma. Ska bli skönt! Stannar där tills imorgon men oroa er inte, självklart följer datorn med. Ikväll får ni en outfit for today och dessutom ska jag berätta en hemlis!


Onsdag.

God morgon på er!

Mår inte så vidare bra idag så jag är hemma. Har sovit tills nu och är fortfarande trött. Men det blir nog bättre under dagen! Ska bara vila och ta det lugnt, det behövs. Mår ni bra?


Photo by Petter.


Lets try to be the best that we can be.

Fick lite kvällsbesök av en goding vid middagstid direkt då jag varit hos tandläkaren. Mycket mysigt måste jag säga! Har varit en härlig kväll. Jag & Petter kikade även på idol såklart. Var ju riktigt många som var duktiga. Längtar tills imorgon, då är det här i stan! Dvs umeå : )


Some pics from today.
Photo by me.


I think I felt my heart skip a beat.


Åker strax iväg till tandläkaren. Vi hörs senare!


Tisdag.

God morgon! ♥

Lyckades på något sätt somna om då jag vaknade imorse. Tur att jag vaknade några minuter senare av mig själv. Sitter nu på skolan och har coachtid (lektion om man har något man inte är klar med). Har gjort klart en examinerande uppgift om referat i svenska. Så äntligen kommer jag få betyg i det.


Dagens.


I miss everything about you.


Photo by soptunna. (Haha!)

Efter en kväll som har varit galet härlig tänkte jag nu sova. Eller, först väntar kvällsfika och självklart twilight. Har kommit halvvägs på andra boken. Det gillas!

PS. Har glömt nämna att jag är med i Fridas tävling där jag blev en av de nominerade där man skulle skicka in ett foto med temat sommarbild. Rösta gärna på mig HÄR, är nr 3! Ni skulle göra en god gärning till en liten människa på denna jord, hihi.

Today I'm wearing this.


Dagens.


I get lost in your beauty.

Sitter på skolan och har hål till klockan två, mindre kul. Orkar inte springa runt på stan nu då börsen ändå ekar lite tomt. Men drömma kan man väl. Dessa skönheter från h&m skulle jag absolut inte tacka nej till!


Måndag.

En ny vecka med nya tag. Känner mig riktigt seg men vi får hoppas att veckan rullar på. Sitter på skolan och har just haft filosofi. Snart börjar multimedia!

Mår ni bra idag?


Photo by Petter.


Handsome smiles wearing handsome shoes.

Goafton!

Jag & Petter gick på en liten promenad efter middagen. Passade på att ta med mig kameran. Älskar att den funkar! Glädje. Blev faktiskt några fina bilder. Tänkte dela med mig av en till att börja med..


Photo by Petter.


So I keep doin' my own thing.

Mums. Har nyss fikat eftersom Clara har haft inflyttningsfika. Vi var även med och spelade lite spel, kul! Sällskapsspel är faktiskt underskattat.




Söndag.

Morsning!

Blev ingen uppdatering igår på kvällen eftersom jag hade fullt upp. Jag & Petter åt tacos till middag med några vänner. Mysigt! Efter det åkte vi till bowlinghallen där det var discobowling. Hur kul som helst! Kan ju skryta med att jag vann första serien också, hihi. Vi hann inte köra klart den andra eftersom vi var 6 stycken men Petter vann i alla fall den.

Jag är gladgladglad! Vet ni varför? Jo, äntligen kan jag använda min kamera! Min ladde till batteriet i kameran har varit trasig men Petter lagade den. Jag som älskar att fota har verkligen saknat att kunna ta kort. Nu kommer det också blir roligare på bloggen med mer bilder! Har ju inte ens visat er bilder på min lägenhet där jag bor nu.

Nu ska vi åka iväg för att köpa en dator åt Petters syster.
Hon ville ha lite expert hjälp av sin bror, men vi hörs senare : )


Lördag.

God morgon!

Här sitter jag och håller på att göra mig klar. Ätit frukost, duschat, torkat håret och allt vad deet innebär. Nu har jag bara packningen och lite till jag måste ordna. Har inte ens varit hemma ett dygn men ska redan tillbaka till umeå! Jag & Petter ska nämligen umgås med några vänner ikväll, det blir nog trevligt! Vet inte riktigt vad vi ska göra men jag hörde rykten om att laga tacos tillsammans!

Förresten. Tack för alla fina kommentarer. Jag blir glad av varenda en!


Godnatt!

Känner verkligen för att sova. Så det är precis vad jag ska göra alldeles strax! Har redan packat väskan full med kläder och annat som behövs. Undrar bara hur jag ska få med resten som jag vill ha till umeå? Haha, ja det får väl lösa sig.

Ni får sova så gott! ♥



En gammal bild..


Har fullt upp!

Tänkte att det skulle bli skönt att få komma hem till mamma nu då det är fredag och helg. Vi har tittat på idol, ätit gott och bara myst. Men nu är det andra bullar som gäller! Eftersom jag ska hem till umeå imorgon har jag ganska mycket att göra. Har fortfarande 9/10 av mina kläder och saker här. Självklart står alla mina möbler kvar eftersom jag har andra möbler i umeå. Även nästan alla mina prydnader och liknade är kvar här hos mamma. Men det känns som jag fortfarande bor hemma här, kommer ändå ha kvar mitt rum här.

Nu gäller det bara att veta vad jag ska packa. Tog med mig en väska från umeå men känns som den knappast kommer att räcka? Hm, tur att Petter ska hämta mig på busstationen imorgon så jag slipper släpa hem allt själv : )

Nej, nu måste jag fortsätta kika igenom alla mina saker & kläder.
Hörs senare!


Haha! Ser ni att det är jag?
Pinsamt, men jag bjuder.


When the rain is blowing in your face.

Jag vet inte ens vars jag ska börja. Jag känner allt och ingenting på samma gång. Min blogg är min och till för att jag ska få skriva av mig. Det är precis det jag tänker göra just nu..

Idag åkte jag hem till min mamma som bor här i skellefteå. Då jag öppnade dörren låg det några brev på golvet som hade kommit med posten. Kollade igenom det lite snabbt, och vid tredje brevet stannade min värld. Såg direkt uppe i vänstra hörnet att det var från csn. En klump i magen växte sig större och jag tror till och med att jag höll andan för en sekund eller två. Kunde inte vänta, var tvungen att slita upp brevet! Vet inte om jag blev besviken eller chokad först, antagligen båda. Jaga ger aldrig upp hoppet så därför hoppades en liten del av mig att det skulle vara positiva nyheter. Jag hade fel. Jag hade så väldigt mycket fel.

"CSN beslutar att du inte får inackorderigstillägg för studier läsåret 2009/10.
Skäl till beslut:
Eftersom motsvarande program och nationella inriktning finns på hemorten, inom två timmars resa från föräldrarhemmet, får du inte inackorderingstillägg."

Om ni bara visste hur mycket det svider. Att läsa det där brevet, jag orkar det inte. Jag har vetat länge att man inte får inackordering om skolan finns i samma stad som man bor i. Just därför har psyokologen, mamma plus två rektorer skrivit intyg om mina särskilda skäl varför jag bytte skola till umeå. Känns mycket orättvist. Jag har pendlat nästan hela första året på gymnasiet. 26 mil dagligen. 4 timmar dagligen.

Om man anser att csn har fattat ett felaktigt beslut kan man överklaga till överklagandenämnden för studiestöd. Det kommer vi absolut att göra. Senast om 3 veckor måste vi ha skicka ett skriftligt "brev". Känns bara så förjävligt. Ursäkta, brukar inte svära. Jag är oftast glad och positiv men det är svårt att hålla hoppet uppe då man gång på gång får ett nej om att man inte får inackordering. Det gäller för tusan mina studier! Utan inackordering har jag svårt att tro att jag ens kommer kunna ta studenten..

För er som inte riktigt hänger med hur det hänger till tänkte jag ta en kort sammanfattning:
Flyttade till umeå för två veckor sedan. Bor i en tvåa med en kompis. Hyran betalar mamma denna månad men jag måste få inackordering för att kunna bo där. Mamma har inte råd att betala två hyror, det är väl ganska självklart. Detta betyder inte att vi har det dåligt ställt. Men hur många svenssons har råd med att betala två hyror då man är ensamstående? Jag tror knappast jag är ensam om detta.

Hur som helst så är min mamma världens underbaraste! Hon lovar att det kommer ordna sig. Om ni bara visste hur mycket hon gör för mig. Vi kommer klara det här, tillsammans.

En person skickade nyss det här videoklippet till mig. Precis vad jag behövde. Tack!
Ni måste se det, otroligt fint. Trots att jag är lite ledsen så gjorde den mig glad.


Historia.

Just nu har vi historia och håller på lära oss om upptäckarna mm. Ganska intresssant faktiskt, jag gillar historia. Till en viss gräns i alla fall.

Efter den här lektionen slutar vi och det är helg! Känns riktigt skönt. Efter skolan ska jag ta bussen hem till skellefteå. Den går klockan 2 och vi slutar då så jag hoppas jag hinner trots allt.. ska bli kul att komma hem och få träffa mamma!
Tar med mig datorn så vi hörs senare. Kram


Fredag.

Sitter på skolan och har italienska. Läraren är verkligen sämst, jag fattar ingenting. Dessutom är vi fem stycken som är här.. av kanske 20. Haha, åh jag orkar inte. Ingen av oss hänger med, kan inte ens förklara hur läraren är.

Har nyss ätit lunch, pannkakor! Ett plus i alla fall.


I still listen for your voice .

Ibland har man inte så mycket på hjärtat.

Ikväll är en sådan kväll, så jag säger helt enkelt godnatt ♥


Lucky stars above.


Photo by me.

Tänk om det fortfarande var sommar. Äta hur mycket glass man vill. Springa barfota i gräset. Soliga dagar på stranden. Allt fint med sommaren. Men äh, hösten är mysig. För efter hösten kommer vintern, min favorit årstid faktiskt!

(P.S är med och tävlar i fridas blogg om den bästa sommarbilden!)


No matter what happend.

Nu är jag glad! Den enda lektionen vi hade idag var fek b. Egentligen skulle vi ha filosofi också men den slapp vi eftersom vi är klara med vårat arbete. Riktigt skönt! Åt lunch, efter det gick jag & Paulina på stadsbiblioteket. Själv lånade jag ingenting.. måste ha med mig legitimation för jag måste få ett lånekort. Har ju aldrig lånat någon bok här eftersom jag bodde i skellefte förut. (för er som inte har koll på det.)

Är redan hemma, så nu blir det nog att läsa twilight!
Jag lovar, man blir beroende. Galet.


Photo by me.
Tog bilden förra hösten i skellefteå.


Torsdag.

God morgon!

Hade inte tid att skriva innan jag kilade iväg till skolan men nu sitter jag här i alla fall. Dagens första lektion är fek B.. kan vara kul ibland men det är ganska krångligt vissa gånger. Nej, nu ska jag återgå till lektionen.

Vi hörs senare! Kram


Make your dreams come true.

Mina ögon börjar bli tyngre. Tror att det är dags för sängen. Känns skönt med sovmorgon imorgon, börjar 09.40. Men innan jag somnar ska jag självklart läsa min älskade bok. Twilight, när jag hör din röst. Oh, så underbart!

Sweet dreams ♥


Jag lade ena handen för hjärtat.

Har varit hos min finafinaste vän Olivia ikväll! Det blev av ren impuls att jag åkte dit. Eftersom jag är "nygammal?" i stan så var det första gången jag skulle ta just den bussen hem till henne. Men det gick ju hur galant som helst. Vi bara pratade på och tiden flög iväg. Sedan planerade vi lite, hihi. Fast ingenting ni får veta! Inte än, men framöver.

Sitter just nu och taggar idol. Det börjar ju inte förrän klockan nio idag.
Längtar ni lika mycket som jag?! : )


Olivia.


Jag skulle sakna den där stunden som vi har.







Jag saknar det på tok för mycket. Önskar jag kunde åka dit nu. Just i denna sekund.
För oj så underbart vi hade det.


Onsdag.

God morgon!

Håller på att göra mig klar inför skolan. Ska äntligen dit idag. Visst får man säga äntligen? Det är ju så galet tråkigt att vara hemma och vara sjuk. Så ska bli skönt att komma iväg. Dock känns det som mitt huvud ska sprängas vilken sekund som helst, men förhoppningsvis går det över.

Tar inte med mig datorn idag, så vi hörs då jag kommer hem.
Ha en fin dag!


Idol.

Jag är hundra procent övertygad om att jag inte var den enda som såg årets första avsnitt av idol. Så som halva sverige gjorde även jag, satte mig med gosaker framför tvn med Clara. Måste säga att jag blev lite besviken eftersom jag inte tycker man fick se så många som sjöng? Kanske är det bara för att jag älskar att se alla som sjunger. Gammal som ung, smal som tjock, lång som kort.

Något jag tittade på tidigare idag är uk's motsvarighet till idol. X factor. Tänkte dela med mig av några favoriter som jag fick direkt!









Godnatt! ♥

Blev lite ändringar.

Då jag väl har börjat pyssla på min design är det svårt att sluta. Den blir aldrig exakt som jag vill ha den. Aldrig perfekt. Antar att det är som oss människor, ingen är perfekt. Ska nog sluta med att sträva efter den perfekta designen, jag är nöjd med min.



Vad tycker ni? Har bytt båda header, bakgrund mm.


Ny header?

Jag blir väldigt less på min header jämt och ständigt. Behöver era åsikter och tankar! Tänkte mig en bild och sedan mitt namn på den eller så. Om ni förstår hur jag menar. Här nere ser ni några förslag.
Men säg gärna vad ni tycker! : )






LC.


Fina Lauren Conrad.


Tisdag.

Usch, fy & blä.

Är hemma från skolan idag med eftersom jag inte alls känner mig bättre. Sov nästan tolv timmar vilket känns grymt skönt! Just nu är jag uttråkad, tycker inte om att göra ingenting. Visst, det är skönt ibland men något måste jag göra. Fast, jag har ju lite disk, tvätt osv som väntar. Twilight när jag hör din röst, väntar också så vacker på mig.


One year together.


How could the silence be so loud.

Nu är jag lycklig. Petter har skickat bilderna från våran ettårsdag i lördags. Tyvärr vet ni som följer bloggen att min kamera varit trasig några veckor. Därav brist på bilder men i veckan ska den lagas! Petter har försökt flera gånger men tydligen behövs något superlim. Ber till gud att han fixar det. Min kamera är ju guld för mig.
Fotar allt & alltid. Ja, jag känner mig lite tom faktiskt. Sad but true.

Med det säger jag godnatt.  Håll tummarna att jag är frisk imorgon!



Lyckan spirade inom mig då jag fick dessa.


Min finafina Petter.
(mobil kamera, därav kvallan)


Mår inte alls bra.

Goafton mina söta läsare.

Känner mig inte alls pigg. Värre än det var tidigare under dagen. Huvudvärk, frossa, feber, ont i halsen. Svininfluensa? Äh, tror jag knappast. Även fast jag hatar att vara sjuk och missa allt i skolan kan jag inte ljuga om att det är skönt att bara se film och mysa i sängen. Men jag föredrar självklart att vara frisk! Någon vänlig själ som vill komma med halstabletter & en kram?


Daniela, Olivia & jag i fredags. Haha, ser ut som en mupp eller liknande.


Halsdukar.


Dessa kommer från gina och kostar bara 99 kr. Vill verkligen ha en. Frågan är ju bara vilken färg. Det lutar mot svart, men vad tycker ni?


Måndag.

God morgon!

Ingen bra dag. Vaknade upp med världens huvudvärk och ont i halsen. Känns även som jag har feber. Men det verkar som dom flesta är sjuka den här tiden så det är väl inte så lätt att undvika. Tänkte krypa ner i sängen igen och se någon film. Vi hörs senare!

Jo just det. Jag vann veckans blogg tävlingen hos denna blogg:


Tack alla ni som röstade!

En sak till. Är det bara min statistik det är fel på?
Den stämmer inte alls.


Kvällsmys.

Sitter här och har just hjälpt Clara med lite saker i hennes rum. Vi har även varit ner i källaren för att hämta lite saker. Ytterligare en sak vi har gjort är att spana in våran tvättstuga! Den ligger i två hus bort, drygt. Men jag ska inte klaga. Dock var den riktigt läskig så vi bestämde att vi ska tvätta tillsammans. Det är faktiskt grymt bra att bo med en annan!

Vet ni vad? Clara har alla twilight böckerna! Jag läste ju första boken då jag var i alanya i juni. Har sen dess tänkt köpa de andra men nu behövs ju inte det. Awesome! Så ni vet vad jag ska göra ikväll, hihi.



Börjar på andra boken ikväll, grymt.


Tävling.

Tänkte bara påminna er om tävlingen som jag är med i. Det är en veckans blogg tävling där jag kan bli länkad i en vecka. Den avslutas om en timme! Så skynda er att rösta är ni snälla : )

(Klicka HÄR eller på bilden för att rösta)


Söndag.

Söndag. En riktig söndag är det idag. Sköna slappa kläder & jag tror minsann det blir lite filmaraton ikväll. Precis så som en söndag ska vara om ni frågar mig!

Igår. Måste ju självklart dela med mig litegrann av vad som hände. För er som missade det så firade jag & min älskling ett år tillsammans. Började med att han kom hit (med världens finaste blombukett! hihi) och vid 18.30 tiden började vi gå mot stan där vi hade bokat bord på en restaurang som heter great eastern. Vi beställde friterad kyckling med sötsur sås & ris. Det var nog det godaste jag ätit! För att inte tala om hur mätta vi var. Inte ens så att vi orkade efterrätt. Men ben & jerrys, vindruvor & passionsfrukt väntade hemma hos mig. Det var en otroligt mysig och fin kväll som jag aldrig glömmer. Jag har helt enkelt världens finaste pojkvän.

Petter sov över tills idag och vi har bara tagit det lugnt. Sett tv och ätit nudlar, haha. Då han skulle hem hängde jag med och hoppade av vid ica. Så nu har jag nyss varit och handlat.

Förresten, tack för alla fina kommentarer jag fick igår om våran ettårsdag! Jag uppskattar det verkligen och blir glad då jag läser varenda en.


Två bilder från igår just innan Petter kom.
Ni får nog se några fler bilder senare.


Ett år.

Petter kommer vilken sekund som helst! Vi har ju våran ettårsdag idag : ) Det enda jag vet är att vi ska äta middag på restaurangen great eastern klockan 19. Vi hörs imorgon, då berättar jag vad vi gjorde också.

Ha en fin kväll!


Ett år med min älskade.

Här kommer en bildbomb från mitt & Petters år tillsammans. Jag har så otroligt mycket minnen, här bjuder jag på några. Hoppas ni uppskattar det!


Halloween. Haha, det här är nog värsta bilden på oss.


Vi firade julafton i sälen.


Promenad under senhösten.



Åkte skridskor mitt i vintern..


.. vi åkte även en hel del skoter.


Middag på restaurangen balder.


Min födelsedag i januari.


På min & Emelies 18 års fest i mars.


Valborg firade vi också tillsammans!


En solig dag vid kajen just innan sommaren.


Midsommar firades i lögdeå.


Bränbollsyran i maj.


Sälen under sommaren.


Alanya en vecka, bland det underbaraste.


Stadsfesten i början på juli.

Det har varit ett fantastiskt år och jag är så glad att jag träffade denna fina kille. Jag är verkligen lyckligt lottad.


Lördag.

God morgon mina solstrålar!

5/9. Kan ni gissa vad det är för dag idag? Det är nämligen min & Petters ettårsdag! Ett år sedan vi blev tillsammans. Tänkte göra ett litet inlägg om det senare, för nu måste jag göra mig klar.

Det är mycket som ska fixas, hihi. Bara göra sig klar kan ju ta en evighet. Det vet väl ni tjejer : )


Ett år med kärlek & lycka!


On the way.

Lalala. I try to reach for you, i can almost feel you. You're nearly heeeere..

Sitter här och lyssnar på beyonce och sjunger lite. Om en liten stund ska jag kila ner till stan där jag först ska förbi stadsbiblioteket sedan möta upp Lina! Hoppas även vi hinner förbi stan. En massa saker jag behöver köpa. Leggings, underkläder. Ja, ni vet allt sånt nödvändigt.

Ni har väl inte glömt rösta på mig i veckans blogg? ; )
HÄR kan ni göra det.

Vi hörs ikväll!


Jag & Lina på stadsfesten i början av juli.


Hemma från skolan.

Hallå!

Kom nyss hem från skolan. Fick en tanke att det faktiskt är helg! Vilket gör mig galet glad : ) Helgen ser ut att bli toppen. Ikväll kommer Lina hit. Imorgon firar jag & min älskling ett år. På söndag ryktas det om inflyttningsfika?

Ska sätta mig och pyssla med en sak nu. Kan inte säga vad, det måste vara hemligt ett tag till! Möjligtvis att ni får veta om några dagar eller så. Haha, älskar att göra folk nyfikna.


Jo, jag är också less på mina webbcam bilder.
Men vet ni, Petter ska laga min laddare idag!
Så jag ber till gud att den funkar imorgon.


Asta.


Saknar min vovve.


Fredag.

God morgon!

Som vanligt hade jag lust att sova vidare men nu är jag uppe! Har varit det drygt en timme. Ska inte klaga med tanke på Petter som steg upp vid 6 eftersom han börjar jobba 7.

Igår var en mysig kväll. Petter hämtade mig på busstationen eftersom jag hade varit hemma i skellefteå för att hämta en massa saker. Kom tillbaka med en väska och två påsar. Hängde upp gardiner när jag kom hem till lägenheten. Det blev jättefint! Känns mycket hemtrevligare nu.
Senare gick vi på en liten promenad. Det håller verkligen på att bli vinter mörkt på kvällarna/nätterna. Eller vid närmare eftertanke så är det redan det. Innan vi somnade såg vi filmen "taken". En av mina favoriter!

Börjar klockan 10 idag men jag är redan klar. Skönt att inte behöva stressa.



Tonight.

Är hemma i lägenheten och Petter är också här så ska bara skriva ett snabbt inlägg. Snart ska vi se någon film, vet dock inte vlken. Det återstår att se!

Var ju även hem till skeå idag men det berättar jag om imorgon.
Sov så gott! ♥

Förresten, ni har väl inte glömt att jag är en av de nominerade som veckans blogg? Rösta gärna på mig om ni gillar min blogg : ) HÄR gör ni det.


En bild på mig & Petter på min 18 års fest i mars!


Åker iväg tills ikväll.

Så sant som rubriken säger.

Jag är hemma i lägenheten och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Hon är nämligen här i umeå idag med jobbet så då ska jag passa på att åka hem med henne till skellefteå. Ska ta med mig en resväska eftersom jag ska hämta gardiner, sängkläder, foton, mer handdukar, värmeljus, skor mm. Ni vet sånt som man behöver och saker som gör så att man känner sig hemma. Mitt rum känns lite tomt för tillfället men man kan ju inte räkna med att det ska vara perfekt då man just flyttat hemifrån ; )

Ska ta 17.40 bussen tillbaka till umeå och då hämtar nog Petter mig på busstationen sen ska han sova över. Tror jag i alla fall. Blir mysigt! Blir även att pyssla i lägenheten. Hänga upp gardinerna osv.

Fick sms av mamma att hon är här alldeles strax. Måste kila, ha en fin kväll!


Typ 2 min sen.


Micaela som liten.


Här har ni en bild på mig som liten. Var kring 3 år : )


Torsdag.

Hej på er!

Hade inte riktigt tid att skriva något imorse innan jag for till skolan. Som vanligt så stressade jag i sista sekund även fast jag hade sovmorgon och steg upp i tid. Då väckarklockan ringde hade jag lust att bara sova vidare. Råkade dessutom kasta mobilen under sängen och alarmet fortsatte att ringa, haha. Så jag mer eller mindre trillade ur sängen..

Har haft fek B som första lektion idag och har nyss ätit lunch. Snart väntar filosi över en timme..


Photo by me.


Disappear.

Rubriken är låten jag lyssnar på. Hur kan man låta bli att tycka om beyonce? Speciellt hennes album "I am sasha fierce". Låtarna spelas om och om igen på spotify för mig.

Förresten, jag har blivit en av de nominerade till veckans blogg. Om ni tycker om min blogg skulle det vara jättekul om ni röstade! : ) HÄR.
Godnatt! ♥


Photo by me.


Change is gonna come.

Mätt & dundertrött!

Två ord som är sanna och väldigt aktuella just nu. Olivia har varit här hela kvällen vilket har varit så mysigt! Vi har pratat & skrattat om vart annat. Precis så som det ska vara med andra ord. Till middag blev det pommes och underkvällen har vi både tryckt i oss chips och godis. Haha, känner riktigt hur onyttig jag varit dom senaste dagarna.

På tal om trollen. Fick just ett gulligt sms av Olivia!


Min finfina vän. Visst är hon vacker!


Key.

Lesslessless!

Sitter på fek B och jag är verkligen hur trött som helst. Trots mina 10 timmars sömn så känns det som jag sovit 3. Det är nog dessa dryga lektioner vi haft idag. 2 timmar historia och 2 timmar fek. Äh, ska väl inte klaga.

Vi slutar snart och då ska Olivia komma till mig! Hon smsade nyss och frågade vad jag gillade för chips och godis så vi lär nog ha en mysig kväll med massa prat och god mat och gottigott efter det! Ska bli jätteroligt, så jag längtar!



Photo by me.


Onsdag.

Morsning!

Första sovmorgonen sen jag flyttade hit, känns underbart. Att inte behöva stiga upp 7 då man börjar 10, istället sov jag ända till 9 idag. Wonderful! Så efter 10 timmars sömn är jag väldigt utvilad och framförallt pigg. Sitter här och fikar frukost men ska strax göra mig klar. Dagen som väntar är lång.. vi slutar 16.20 men vi hörs nog under dagen trots allt. Ha en fin onsdag!


Photo by me.


Relative.

Goafton!

Go (norrlänska) afton (säger typ bara vi i skellefteå, lite av övriga norrland också). Kom bara att tänka på det då jag skrev ordet. Lite småkul sådär! Haha näe okej, det var inte allt för roligt.

Sitter här och väntar på min älskling som borde knacka på när som helst. Han ska vara här ikväll och vi ska planera något roligt och spännande. Kan ni gissa vad? Jag ger er en ledtråd.. vi firar ett år på lördag!


Photo by me.


Out from under.


Lalala. Sitter i lägenheten och lyssar på musik. Vad vore livet utan det?
Hade idrott sista timmen så efter det gick jag hem för att ta en dusch. Så är nyduschad och fräsch. Man känner sig så skön efteråt. Fast nog kändes det konstigt att gå hem direkt från idrotten till lägenheten. Jag menar, annars brukar 2 timmars bussfärd vänta på mig.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, blir nog att pyssla lite i rummet och sådär.
Har ni haft en bra dag i skolan/ på jobbet? : )


Foto by me.


Tisdag.

Godmorgon!

Höll inte att på få mig upp då alarmet ringde. Det var så lockande att ligga kvar och bara sova. Men duktig som jag är klev jag upp. Har haft lite problem med internet nu på morgonen också, men det löste sig. Kom fram till att en sladd inte riktigt satt fast. Haha..

Tänkte äta frulle nu, göra mig klar och sedan kila till skolan.
Vi hörs under dagen, gullisar.


Vore inte helt fel om man fick en frukost som den på bilden ovan.
Eller hur?


RSS 2.0