When you look me in the eyes.

Har duschat för ett litet tag sen och efter det torkade jag det. Vill ni veta hur mitt hår ser ut? Tänk er ett troll så har ni svaret.. haha helt sjukt. Är så himla van att alltid platta håret. Gör det varje dag förutom då jag sätter upp det eller liknande. Glömde ju min plattång hos Petter helgen som var så jag hoppas verkligen att han inte glömde ta med den.  Förresten så sitter han på bussen nu. Bara en timme innan han är här! Fast jag skulle möta honom på busstationen så jag ska gå om ett tag. Iiiih, tusan vad jag längtar.



Tredje bilden från plåtningen.
Fotograf: Sara Marklund


Nu ska jag hitta nå kläder att ha sen gå till bussen i det här svinkalla vädret.
Brr, lär väl frysa ihjäl på vägen.
Är det kallt hos er också?
Puss.

Fruset.





Tog dessa kort tidigare idag då jag var ute med Wille. Plus att det är lite snö på taken.
Jag börjar att få den där speciella vinter känslan och en aning jul känsla om jag ska vara ärlig.
Tänk vad underbart att få vakna imorgon och det är vitt ute, överallt. Inte bara på taken.
Den som lever får se.

Fredag.

Har ni lika mycket vinter som vi har just nu? Det är lite vitt ute här i Skellefteå eftersom det snöade litegrann imorse. Dock är det sådan snö som försvinner nästan direkt då den kommer till marken. Hörde i alla fall att Umeå har snö, åh varför kunde det inte vara här istället?! Jag vill ju ha snö. Jag älskar snön. Vintern är ju helt underbar. Även fast sommaren är bra också, haha.

Sov till klockan elva. Det är ganska länge med tanke på att jag vaknat mycket tidigare dom andra lovdagarna som varit. Skönt att sova ut ju. Har inget speciellt planerat idag förutom att jag ska städa mitt rum och så. Ikväll kommer ju Petter! : ) Han har ju jobbat hela veckan så har inte sett honom sen i söndags, men det känns som evigheter sen.


Lite frulle skulle sitta bra i magen nu.
Te & skorpor, det gillas.

Torsdag.

Redan torsdag, herregud vad veckorna bara rusar iväg. Har inte fattat att det är oktober ens och snart är det november! Som sagt, tiden går riktigt fort just nu. Ligger just nu här i sängen med bärbara datorn och skulle gärna somna om.. ZzZzz .. fast då skulle hela dagen gå till spillo och det går ju inte. Måste ju fixa lite saker. Ska jag kila ner till stan för att göra några ärenden. Vad ska ni göra? : )



Modell: jag
Fotograf: Sara Marklund

Andra bilden från plåtningen.

Future.



Modell: Jag
Fotograf: Sara Marklund


 

Här är första bilden på mig från plåtningen i tisdags. Vad tycks? : )

Beautiful.

Goafton! : )

Såg Stolthet & Fördom (Pride and Prejudice) imorse. En sån otroligt vacker film. För att inte tala om hur vacker Keira Knightley är. En riktig skönhet. Okej, tillbaka till filmen. Tycker alla borde se den, den var faktiskt riktigt bra.



Efter filmen frågade Lina om jag ville ta en promenad med henne till myrorna. Jag hakade på! Det blev även stan efter myrorna. Waynes väntade på att vi skulle komma och beställa varsin pastasallad med kyckling till middag. Älskar waynes. Älskar deras smarriga fika. ÄLSKAR DERAS ISTE! Ni har väl smakat det? Om inte, gör det. Kom även hem med ett linne och en bh.

Och ni som har frågat:
Ja, bilderna från gårdagens bilder kommer! Jag lovar! Sara ska skicka dom nu så dom kommer in senare. Kika in senare ikväll om ni vill se. ; ) Kommer inte visa alla på en gång men lite i taget.

Onsdag.

Godmorgon världen.

Förstår inte varför jag ska vakna såhär tidigt då det är lov! Lite irriterande faktiskt. Vaknade vid nio tiden och kunde bara inte somna om. Idag tror jag att jag ska ha en dag då jag bara ska se film. Vid närmare eftertanke har jag nog aldrig haft det? Då är det väl på tiden antar jag. Tänk så skönt att bara se film efter film, även fast jag kommer göra lite annat också kanske men. Vet inte vilken film jag ska börja med riktigt.. får se.

Såg ni bröst cancer galan igår? Det gjorde jag. Blev så himla rörd då dom visade inslagen där man fick se vissa som hade fått det. Ärligt, jag grät litegrann. Vet inte varför. Men tanken på att det lika gärna kunde varit någon som står mig nära och som jag håller kär gjorde mig rädd. Om min mamma fick det. Eller min mormor. Hur skulle allt bli då? Vill inte ens tänka tanken. Jag hoppas i alla fall ni ringde in och gav en liten slant. För det är det värt. Varenda liten krona. Gerd, som hade gått bort i bröst cancer endast 44 år gammal lämnade sin man & sina två barn efter sig. Det var så sorligt att se. Hennes son sa "Jag saknar henne varje dag, varje dag". Det fick mig att rysa i hela kroppen, hela kroppen.

(Jo just det.. SAIK förlorade igår. Attans! Det blev 3-4 till Timrå.)


Spegel spegel på väggen där.

Var lagomt onödigt att fara till tandläkarn då det enda hon skulle göra var att kolla så att min bettskena sitter bra. Vilket den gör, som jag redan hade sagt till henne. Tog väl bara 1 minut att göra det. Hade inget speciellt att göra efter det så då for jag till stan. Skulle behöva ett par jeans men på nåt vis lyckas jag aldrig hitta några som passar mig? Dom är oftast för långa i benen. Tror alla att man har ben som pinnar och är typ två meter långa? Haha nej, det är inte verkligheten. Det hela slutade med att jag köpte ett par chinos istället. Från gina för 199 :-. Mössan köpte jag också idag för 59:- på åhlens. Förresten, hej skitiga spegel!



Då jag satt på väg hem på min gamla rostiga cykel så körde timrå bussen förbi. Skellefteå AIK möter ju dom ikväll! Önskar jag var där men ska gå på en annan match här framöver istället. Får se när det blir av. Hoppas verkligen att dom vinner ikväll. SAIK ligger ju på delad förstaplats! Helt otroligt, hoppas dom håller sig kvar där uppe. KOM IGEN NU SKELLEFTEÅÅÅÅ! : )

Fotografering.

Det är det som var "hemligheten"! Att jag idag har blivit fotad av en tjej som heter Sara. Fick se några bilder och av dom jag såg, var väl 3 stycken kanske, så blev dom jätte fina. Jag kommer att få dom senare idag så då lovar jag att visa er. Längtar att se hur dom blev! Var faktiskt väldigt roligt att bli fotad. Innan var jag rätt så nervös men det gick alldeles utmärkt. : )

Ska tillbaka till tandläkarn om en timme. Två dagar i rad, lotto? Känns inte så lockande. Efter jag var ute i drygt en timme i lite kläder nyss så fryser jag fortfarande. Vill bara stanna inne och slappa framför tvn med en filt. Låter allt bra mysigt va.

Ska slänga i mig en gröt nu sen ta cykeln till tandis. Hörs senare!

Tisdag.

Morsning!

Idag är jag bara såhääääär glad! Det mesta känns bra och om några timmar händer nånting spännande. Men.. jag tror jag väntar med att berätta bara så att ni ska bli ännu mer nyfikna. Skriver lite senare så kika in då igen.

Ska äta frukost nu och sen hoppa in i duschen.
Vad ska ni göra idag?

Tonight I sing my own song.

Tandläkar besökt gick bara bra. Fast självklart var jag klantig nog att glömma min bettskena.. så jag ska tillbaka imorgon. Mina muskler är ju så spända och det gör så himla ont. Inte bra inte.

Efter tandläkarn tog jag cykeln till coop och köpte mig en kycklingsallad till lunch. Den var okej. Men ett minus för den äckliga salladen som ungefär halva salladen bestod av. Usch. I en kycklingsallad borde det väl även vara mer än typ 5 bitar kyckling? Näe, nästa gång gör jag en egen sallad.

Nu ska jag ta och kila över till Lina som väntar på mig i hennes lägenhet. Det blir självklart en massa prat om allting. Precis som vanligt & precis som det ska vara!

Måndag.

Godmorgon!

Har lite bråttom för jag ska nämligen iväg till tandläkaren om en liten stund. Jag tror att det bara är en vanlig koll? Vi får väl se. Tycker egentligen inte att det är så farligt att vara hos tandläkaren. Då jag var mindre tyckte jag faktiskt att det var jätte roligt! Det intresset har väl svalnat med åren men.. haha. Så nej, jag gruvar mig inte för att gå dit.





Har ni några planer för dagen? : )

Söndag.

Saknat mig? Nu är jag hemma i lilla stan igen. Jag har haft en jätte rolig & mysig helg. Precis som väntat fast tusen gånger bättre! Igår var det ju 50 års fest för fulla muggar. Vi höll hus i en bygdegård (heter det så?) och det var ungefär 47 personer där. Catering till middag som bestod av kyckling, kött, rostbiff och hur mycket grönsaker och frukter som helst. Mums för magen! Pannacotta blev det till efterrätt. Världsgott.
Senare under kvällen så dansade vi mest hela tiden. Haha, det var verkligen jätte roligt! Märkte att Petter är hur duktig som helst på att dansa. Det ni! Det togs några riktigt fina kort men tyvärr inte med min kamera så har ingenting att visa er. Men det kommer, vet bara inte när.

Måste sova nu, är så jäkla trött efter helgen.
Godnatt!

To a better place.

Måste försöka tänka på annat nu och bara ha roligt. Och rolig, det vet jag att helgen kommer att bli. Om drygt en timme sitter jag på bussen på väg till min älsklings pojke. Men före det ska jag hinna en snabbis på stan också. Bara en aning stressad nu. Fingrarna bara glöder, nästan. Mest utav allt längtar jag tills imorgon ! Då ska vi nämligen på 50 års fest! ; ) Jag tror att det kommer bli hur kul som helst. En hel helg väntar. Vänta nu, kom ju även på att vi har höstlov! Så himla skönt. Då väntar ju över en helg vecka med en massa mysiga saker.

Kommer nog inte uppdatera något i helgen eftersom jag kommer ha fullt upp troligtvis. Men medans jag är borta så kan ni väl ta och skriva vilka ni är som läser min blogg? Jag vet att det är långt ifrån alla som kommenterar i alla fall. Vore bara roligt att veta vilka ni är. Är ju så nyfiken av mig, som alltid. Hihi, gör det så hörs vi på söndagkväll.



Ha nu en toppen helg allihopa,
ta hand om er. Puss&kram.

Asta.

Usch, det här är en dag jag inte ville skulle komma. Nu är den här och tårarna bara rinner. Jag vet att om 3 timmar, då är Asta inte med oss längre. 3 timmar kvar i den här världen. Åh! Vill inte. Vill inte. Vill inte. Även om det här nog är det bästa att göra så vill jag ju ha henne kvar längre.. bara ett tag till. Var nyss ute med Asta och Wille. Sista promenaden med Asta. Fan också.

Herregud, kommer aldrig klara av att säga hejdå. Att hålla henne en sista gång.



11 år tillsammans.

Cause today is my day.

Godmorgon! Uh, har så ont i magen. Skulle helst bara vilja lägga mig under täcket i några fler timmar och sova bort allt det onda. Men det ska jag inte. Ska ju åka till Petter idag! yeeey! Har en massa saker jag måste hinna med nu på förmiddagen.

Tänkte bara säga godmorgon så ni vet att jag lever, hihi.
Vi hörs om några timmar!

Waiting for the next moment.

Tror inte allt för många är vakna den här tiden på dygnet med tanke på att dom flesta har jobb/skola imorgon. Men det gäller inte mig! Snacka om att vara glad, för det är jag. Glad som en.. som en.. ja vad man nu kan säga. Glad som en clown kanske. Äsch, ni hör ju hur knäpp jag blir då klockan är såhär mycket. Jag vet att jag kan skriva på för glatta livet just nu om ingenting men det ska jag inte göra (fast det har jag nog redan börjat med?).

En blomma på mormors balkong.


Tänkte bara säga godnatt sötnosar!

And make the rules as I go.



Kunde inte ta den oficiella videon så det fick bli den här.
Visst är den super bra?
Den har fastnat i mitt huvud och jag nynnar på den hela tiden.
Så grymt bra låt, love it.


Days go by.



Måste bara börja med att säga att jag är så glad! Som ni vet var jag ju i Umeå på min nya skola idag och den är så himla fin. Lärarna var jätte gulliga och min klass verkar vara underbar! : ) Det bästa är ju att en av mina bästa vänner går i min klass, Frida! Kan knappt vänta tills jag ska börja, vilket är efter höstlovet. Tror det här kommer bli jätte bra för mig. Lite utav en ny start kan man väl säga.

Jag & Frida for till draggen (en enorm skola) för att kolla om Petter var kvar, men fick inte tag på honom. Mitt i allt då vi skulle gå ut mötte jag Ida vilket var ungefär hundra år sen! Hihi okej inte riktigt, men ett bra tag sen i alla fall. Följde Frida hem till hennes lägenhet och det var första gången jag var där. Hon hade hur fint som helst! Gissa om jag blev en aning avundsjuk.. kan jag lova.
Hann även med att träffa min Petter en pytteliten stund innan jag och mamma skulle åka hem till Skellefteå igen. Hade lite lust att hoppa ner i hans ryggsäck faktiskt! Men åker ju till honom imorgon så.


Måste gå ner i tvättstugan, tjingeling på ett tag!



Torsdag.

Godmorgon på er!

Sov verkligen inte som en stock i natt. Hade svårt att somna. Var troligen för pigg.. typiskt. Men nu är jag uppe med tuppen (nästan) och har precis duschat. Vet ni vad jag ska göra idag? Jag & mamma ska ta bilen till Umeå! Vi ska träffa rektorn på min nya skola och förhoppningsvis ska jag få hinna träffa min nya klass också. Det blir spännande!

Vad ska ni göra idag?

Dags att börja göra sig klar.
Vi hörs i afton! : )

I don't sleep with the light on.

Jag är så glad! Kan nog bero på att Lina har varit här hela kvällen. Är definitivt därför jag är så glad. Näe inget speciellt har hänt men hon lyckas alltid göra mig på bra humör, den där Lina!



Har precis pratat med älsklingsgubben i telefonen och ska nu ta mig lite fika innan jag kryper till kojs. Får inte lägga mig allt för sent. Måste ju redan vid sju för imorgon händer det något spännande! Berättar imorgon bitti.

Sov så sött alla gulliga läsare! :)

Bloggkoll.

Följ min blogg med bloggkoll

Om du brukar läsa min blogg och tycker om den så kan du nu följa bloggen med bloggkoll!

Ramlösa.





Ramlösan jag drack till lunch idag.
Den var faktiskt riktigt god.
Vilken bild tycker du mest om? : )

Promenad.

Kom för en liten stund sen in från en promenad med hundarna. Mamma var hemma. Hon berättade att hon har beställt tid på fredag för att avlida Asta. Åh, jag bara gråter. Tanken på att hon bara kommer att finnas här idag och imorgon gör mig så ledsen. Hon är ju en del av allt här hemma.

Ingen Asta som väntar så ivrigt då jag kommer hem från skolan.
Ingen Asta som tigger då man sitter och äter.
Ingen Asta som skäller så fort det ringer på dörren.
Ingen Asta att busa med.
Ingen Asta som alltid vill krypa upp i någons famn.
Herregud vad jag kommer att sakna..

Ska försöka tänka på något annat för en stund.



Design.

Som ni kanske har lagt märke till så har jag ändrat min design under dagen. Kommer säkert fixa & trixa lite till under dagens lopp. Vad tycks än så länge? ; )

Onsdag.

Morsning!

Kom att tänka på att jag nog inte riktigt sagt varför jag är hemma den här veckan. Okej, here we go! Anledningen är att i skolan har vi praktik denna vecka och eftersom jag kommer att börja skola i Umeå efter höslovet ska jag ha praktik då dom har det. Tror det är vecka 11,12 & 13. Skulle göra praktiken den här veckan ändå men pga anfallen så bestämde vi att jag ska ta det lugnt i veckan. Vilket jag tror kan vara bra så jag får vila upp mig ordentligt.

Nu till en riktigt tråkig sak.. åh kan knappt tro det. Vi ska avlida Asta. Hon har starr (blindhet) så hon ser inte mycket, dålig hörsel, inte lika bra balans osv. Hon har rammlat nedför trapporna i trapphuset 2 gånger på bara några dagar. Vill ju inte att hon ska lida heller så det här är nog det bästa att göra. Hon är trots allt 14 år och vi har haft henne i 11 år, alltså sen jag var 6 år. Åh, hemska tanke!! Ska ta vara på tiden nu, än är hon vid liv..



Dax för frulle! See you.

Tisdag.

Även fast jag varit hemma i stort sett hela dagen så har jag inte orkat skriva nånting. Speciellt eftersom jag hade ett till anfall i natt. Har nu haft 4 stycken på 2 dygn och det är inte så vanligt för mig. Kan hända att jag får några anfall per vecka men inte så ofta som jag haft nu. Visst är det skrämmande och jag är orolig & rädd, men jag kan inte låta min rädsla ta över. Får aldrig glömma att mina anfall är inte den jag är, det är bara en liten del av mig.

Pga anfallen har jag varit väldigt trött och slut idag. Var hos mormor för att äta lunch och umgås med henne ett tag samt var jag ute med hundarna. Det är i princip det jag orkat med. Låter som jag är en lat och slö människa som inte gör annat än vila men om ni bara visste hur mycket det tar på krafterna att ha det såhär. Aja, ska försöka blicka framåt nu! Det ger ingenting att titta tillbaka.

Dessutom är jag lite depp, berättar mer imorgon.
Nu ska jag göra lite kvällsfika och läsa Frida som jag köpte idag.

Det här blev ett rörigt och kanske tråkigt inlägg men jag tänkte bara höra av mig så ni vet att jag lever! : )
Hoppas ni mår bra och att ni haft en bra tisdag!


Regndroppar.

Äntligen är jag hemma! Fast borde inte skriva äntligen eftersom jag gärna hade stannat kvar hos min älskling. Men, får ju se honom på fredag igen. Hoppsan veckan kommer att gå fort.
Det regnade hela vägen hem och gör det fortfarande. Lite mysigt ändå!

Ikväll var det ju första avsnittet av prison break på tv3. Sjävklart så såg jag det, missade dock första halvtimmen! Överlevde gjorde jag ju ändå, haha. Jag må vara en liten nörd men PB är verkligen hur bra som helst och jag har inte missat ett enda avsnitt. Är sjukt glad att det har börjat om igen.

Näe, dags för att sova nu.

Godnatt!

Min helg har varit helt underbar.


ÄlsklingsPetter.



It's every little thing you do
That makes me fall in love with you

Måndag.

Är fortfarande kvar hos Petter. Skulle ju egentligen hem igår men det blev ändrade planer. Har svimmat tre gånger sen igår.. ja så då förstår ni nog varför jag är här. Petter är i skolan men slutar två så han kommer hem vid tre. Vaknade för ca en timme sen och sen dess har jag bara ätit frukost och tagit det lugnt. Är väldigt trött och slut men jag ska inte klaga, det finns alltid någon som har det värre.

Ska vila en stund nu. Puss.

Hos Petter.

Igår var en super mysig kväll! Först fika med Emelie på stan. En chokladboll & en stor (läs jätte stor) kopp varm choklad med grädde. Vet att jag inte ska äta/dricka chokladbollar/mjölk/grädde men det hidrar mig inte. Oj så gott det var. Hon intervjuade mig men vi hade så mycket annat att prata om så. Tack för en trevlig stund!
Senare tog jag bussen till Petter. Satt i soffan och kikade på idol. Jag tycker helt klart Yazmina förtjänade att åka ut. Dom som är kvar är mycket bättre än henne. Tycker inte riktigt hon.. aa näe jag vet inte riktigt.

Idag steg jag och P upp redan klockan nio, det ni! Anledningen till det var att P hade match. Själv skulle jag träffa Sabina (<3) vilket var allt för länge sen. Var super kul att umgås med henne. Vi var hos henne ett tag innan vi for och kollade på P match eftersom det var så nära.
Då vi satt och kikade på tv nu på eftermiddagen kom familjen hem med nyköpt fika & tårta! Inte för att vi firande något speciellt men det var väldigt gott! Sött.

P är ute och gräver? Han hjälper i alla fall sin pappa med något på baksidan.
Så jag passar på att sitta här en liten stund.
Aja, han borde väl komma in snart. Tycker jag i alla fall.. hihi.
Tjingeling.


Hos Emelie.

Som ni säkert förstår är jag hos min kära Emelie. Hon äter middag just nu så därför passar jag på att snöra in ett inlägg. Det är så roligt att vara här, har saknat henne så mycket!

På eftermiddagen då vi kom till Umeå mötte jag upp Petter (glädje!). Vi for hem till honom och bara tog det lugnt framför tvn. Han skulle ändå på träning ikväll så jag passar på att umgås med älsklings E. Då hon har ätit upp sin middag (vilket jag hoppas är snart) så ska vi ta bussen in till stan där vi ska ta en fika. Hon ska samtidigt intervjua mig! Hon ska göra ett repotage i skolan så hon frågade om jag ville ställa upp. Självklart vill jag det! :)

Strax åker vi till city, ta det lugnt ikväll! ; )

Going back again.

Hallå på er, nu är jag här (igen)!

Har hunnit vara på skolan på förmiddagen och lämnat igen böckarna samt gett världens bästa lärare, R, en kram. Känndes lite tråkigt att lämna allting men samtidigt hur skönt som helst! Tror ärligt talat inte att jag kommer sakna skolan ett dugg.

Vi ska alldeles strax fara iväg med bilen söderut. Eller ja, då mamma ringer från jobbet och säger att hon är klar.

Näe det här håller inte, nu måste jag packa det sista och fixa håret.
PUSS&KRAM.

I will follow you.



 

Höst.


Fredag.

Godmorgon!

Här sitter jag med blött hår så ska försöka skriva lite snabbt och kortfattat. Dropp dropp.
Fredag idag vilket innebär att jag ska till skolan vid tio tiden,
men det är endast för att lämna tillbaka alla böcker.
Igår var ju sista dagen på min skola!
3 november börjar jag ju gymnasiet i Umeå isället.
Kan inte ens förklara hur skönt det känns och hur mycket jag längtar!

Vid elva tiden ska jag åka ner till Umeå eftersom jag ska till Petter i helgen.
Som tur är får jag åka bil för mamma & M ska ju ner till stugan/huset i Sälen.
Önskar jag var där precis i det här ögonblicket.
Men jag kommer hitta på massa mysiga saker i helgen ändå.

Ha en underbar dag!

So when you get this.

Regn & rusk. Har inte kikat ut men jag hör att det smattrar på fönstret. Hoppas verkligen inte att det regnar imorgon. I pray.

Internet har varit jätte knasigt idag och det är därför jag inte har uppdaterat. Har försökt om och om igen men nej, det är nog inte min dag idag. Tur att det är fredag imorgon idag, för det känner jag på mig är min dag! Åh, längtar massor. Nog om det, jag berättar imorgon.

Ikväll har jag sett What Happens In Vegas. Den var otroligt rolig tycker jag! Ett måste för er som inte sett den ännu. Sen så har jag även börjat se Stolthet & Fördom. Eller, har inte sett den klart. 50 minuter kvar, den är 2 timmar. Låter er veta hur den var då jag sett klart den, när nu det blir!

Natti natti!


Torsdag.

Redan torsdag! Veckorna bara passerar mig innan jag ens hinner blinka. Tycker att det nyss var 1 oktober, känns som igår nästan. Men det gillas. Att veckorna går fort menar jag. Här sitter jag och har nyss ätit frukost, flingor. Är inte ens färdig så jag borde snart börja göra mig klar. Börjar 09.45 idag! Så lite mindre än en timme kvar. Dagen börjar med matte, ser jag väl inte fram emot..

Ni kanske kommer ihåg att jag för någon dag sen lovade mig själv att jag ska försöka sova 8-9 timmar per natt. Än så länge går det jätte bra! Känner mig lite piggare på dagarna och orkar göra mer, det är posetivt.



Egoooo.


Vi hörs senare under dagen!

En kväll med kalas.

Hemma från Olivias 18 års firande nu. Var mycket trevligt! Mat. Mat igen. Fika. Tårta. Paket öppning. Sång. Och en massa mer. En present hon fick var en londonresa! Tror ni jag är lite avundsjuk eller? Skulle mer än gärna vilja hoppa ner i hennes resväska. Hon åker redan imorgonbitti och stannar några dagar. Lyllo. Ha så jätte roligt där nere Olivia! Hoppas jag får en resa då jag fyller 18. Bara drygt 3 månader kvar nu. Längtar!


Började skriva det här inlägget för en timme sen? Haha. Har hunnit strosa omkring lite samt Ringt Petter en signal. Han tyckte dock jag verkade lite övertrött vilket jag kan hålla med om. Babblade på lite allt för mycket om allt onödigt, sorry.. haha märker att jag börjar göra det nu också. Ops, lika bra att sova nu.

Godnatt!

Grattis!

Dagen har varit rätt så lugn tills jag började dammsuga hela lägenheten och städa mitt rum. Skönt nu när det är gjort. Jag blir på mycket bättre humör då mitt rum är rent och fint. Även fast jag alltid lyckas få det stökigt några sekunder efter.. men stolt så länge det varar! Haha, skämt åt sido nu.

Ska strax iväg till min barndomskompis Olivia som fyller 18 år idag! Grattis! :) 


Onsdag.

Vilken höst dag! Solen skiner och det är rätt så varmt. Sådär mysigt som det är på hösten. Var nyss ute på en långpromenad med hundarna, hur härligt som helst. Tänk er en höstkväll med film och en kopp varm choklad! Låter mysigt va?



En bild från i helgen då jag & Petter var på en promenad.

Is it you?

Åt nyss middag, är mätt och nöjd. Sitter just nu och lyssnar på "mamma mia låtar", haha. Fråga mig inte varför men på nåt sätt blir jag glad av dom. Honey, honey touch me, baby aha, honey, honey Honey, honey Hold me, baby!

Kvällen blir bara lugn för min del. Ska plugga lite italienska också.


Saknar dig. Du gjorde mina dagar.

Sjukhus.

YES! Fick ta bort mitt gips, röntga och träffa läkaren. Som jag trodde var det ingen fraktur. Det betyder alltså att jag har haft gips i 3 veckor, helt i onödan. Inget man tackar över men gjort är gjort. Nästa steg är att NUS (norrlands universitets sjukhus) ska ringa så jag får en tid på handkirurgen där. Så nu återstår bara väntan på det. Måste ändå säga att det känns grymt ovanligt att inte ha gips, man blir van så himla fort. Handen/armen är stel och det gör ont men jag låter inte smärtan hindra mig från att göra allt som jag annars skulle göra.
En sak som jag hatar med sjukhus är den tråkiga miljön och deras super starka lampor, minus för det! 

Efter allting gick jag till cafeterian som är i sjukhuset för att köpa lunch. Kan inte påstå att deras utbud var allt för stort, uhmf.. köpte i alla fall en pizza och en iste. Haha, låter inte som det passar till varandra? Who knows, kanske gör det de.


Tisdag.

Godmorgon bloggen! :)

Har ni alla sovit gott inatt? Hoppas det! Själv har jag sovit väldigt gott och ville inte stiga upp. Hade velat ligga kvar ett tag till. Men, såklart är man tvungen att gå upp. Om en halvtimme ska jag på sjukhuset pga mitt gips. Hoppas verkligen jag får ta bort det! Har haft det i hela tre veckor nu.. och dom vet inte om handen är bruten eller inte. Så idag blir det röntgen för fulla muggar.

Ska snöra i mig lite frulle nu så jag får energi!
Pussar.


Jag vill inte ha dig ännu fler veckor, dumma gips!!

Dream big.

Trött som jag är ska jag nog krypa ner i sängen. Just det, jag ligger redan i sängen. Menar väl släcka lampan och stänga av datorn då. Så grymt lockande det känns att sova. Behöver verkligen sömn nu då det är så mycket i skolan. Är dålig på att sova dom 8 timmar som man minst ska. Brukar bli 6-7 för mig vilket är på tok för lite. Ska försöka bättra mig och sova minst 8-9 timmar. Får se om det märks någon skillnad.  Ska inte slösa mer tid på att skriva lite onödiga saker. Sooooooova! Sängen kallar. "Lägg dig nu Mickan, lägg dig för tusan".

Vi får ta och höras mer imorgon.
Sweet dreams!

The little things.

Hoppsan, statistiken skjuter i höjden! Roligt att så många har hittat hit. Vilka ni nu än är. :)

Ikväll var jag ju, som jag tidigare skrev, hos Lina. Prata är något vi är väldigt duktiga på så självklart pratade vi hela tiden. Allt mellan himmel & jord. Det är så det ska vara. Tycker bara inte om då jag ska gå hem från henne. Det tar bara ungefär 5 minuter så då har ni nog listat ut att vi bor nära varandra. Dock är det en liten "skog" som man går igenom. Man kan inte kalla det skog eftersom det bara är ett femtiotal träd men då det är mörkt är det super läskigt. Speciellt jag som är så mörkrädd. Usch! Kom och håll min hand? Jotack.

En kväll med Lina väntar, yeeey.

Sådär, nu har ni lite frågor i inlägget här under om ni har lite att göra. Sen om ni själva har några frågor är det bara att fråga på! Jag bits inte, jag lovar. ; ) Pratade med Lina nyss och ikväll ska jag spendera tiden hos henne. Blir nog myspys! Ska ta och rappa på lite nu eftersom jag ska vara på coop om 10 minuter. Vill ju inte att min bästa vän ska behöva stå där och vänta på mig, även fast det oftast är jag som får vänta på henne. Haha.


Min fina Lina.

I brist på annat.

STEG 1

Namn: Maria Micaela Kågström.

Födelsedatum: 25 januari.

Ögonfärg: Blå.

Hårfärg: Blondin. (Men är typ råttfärgad egentligen? ;s) 

Längd: 1,68.

Civilstatus: Pojkvän.

Höger eller vänsterhänt: Höger.

Stjärntecken: Vattuman. Fast jag är inte en man utan en kvinna, haha min dåliga humor.

Kär: Jaa.



STEG 2

Skor som du bar idag: Svarta tygskor.

Dina svagheter: Oroar mig för mycket, oftast i onödan också.

Rädsla: Måste säga mörker. Är oerhört lättskrämd också. 

Målsättning: Att vara lycklig är det främsta.



STEG 3

Första tanke när du vaknade: Åh nej. Ett liiiitet tag till.

Sista tanke innan du somnade: Vad jag är glad att jag får somna bredvid världens finaste kille.


STEG 4

Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola.

BurgerKing eller McDonalds: Burger King.

Adidas eller Nike: Adidas.

Choklad eller Vanilj: Vanilj.



STEG 5

Svär du: Ibland ja. Vet att det är fult!

Sjunger du: Ja. Och även detta är fult då det kommer från mig, låter som en kråka.

Duschar du varje dag: Japp. Nästan.

Gillar du skolan: Hatar den. Men 3 november börjar jag ju skola i Umeå. Längtar!

Tror du på dig själv: Jodå ibland.

Kommer du överens med din mamma: Oftast.

Kommer du överens med din pappa: Oftast här med.



STEG 6

Antal människor du skulle ge ditt liv för: Alla som jag håller kärt!

Antal piercings: Räknas öronen?

Antal tatueringar: Noll. Men vill gärna ha.

Hur många gånger har du varit med i tidningen: Några enstaka gånger sådär.
Antal saker jag ångrar: Oj, det är nog en hel del.

HUR
Svarar du i telefonen: "Hej det är Micaela" eller "Hallå?"
Gör du när du är kär i fel person: Man kan väl inte göra så mycket.
Tycker du om gul-bil-leken: Självklart! ; ) Kan hända att jag var lite ironisk där..
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Några enkronor.
Mycket är klockan: 18.12
Spenderar du en regnig dag bäst: Film & mys med vänner eller Petter.

VEM

Pratar du med på msn just nu? En bonde, även kallad Andreas.
Ringde dig senast? Mamma.
Pussade dig senast? Petter.
Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha vilken fråga! Vill inte utsätta någon annan för smärta så svarar mig själv.
Saknar du mest just nu? Frida.
Är din bästa vän av samma kön? Lina.
Är din bästa vän av motsatta kön? Marcus.
Är ditt 10:e sms ifrån? Petter.
Ska du träffa imorgon? Tbs & läkare. Mamma osv. Ska jag verkligen räkna upp alla? Nej, trodde väl det.
Umgicks du med senast? Några klasskompisar.
Sov du med senast? Petter.
Festade du med senast? Det var massa olika människor.

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja.
Gråtit en hel natt: Grät tills jag somnade.
Druckit så du spytt: Nej.
Åkt vattenskidor: Nej.
Åkt rullstol: Ja.
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja.
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja. (godisgris #1)
Haft träningsvärk: Ja.
Önskat att du var det andra könet: Ja.
Velat vara ett djur: Ja.
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: Haha, nej.
Tycker Harry Potter är bra: Inte riktigt min typ.
Hatat choklad: Ja.

VEM
Är i rummet med dig? Ingen.
Fick du senast sms av? Rickard.
Tänker du på nu? Gissa en gång och endast en gång?
Pratade du senast i telefon med? Lina.
Hus var du senast i: Var typ länge sen jag var i ett hus, haha.. men Petters tror jag.
Sa du senast "jag älskar dej" till: petter.
Önskar du var med dig nu? För många för att räkna upp.
Är din favoritsläkting? Hela högen.
I din skola går dig mest på nerverna: Haha! Ska inte nämnas här.

VAR
Går du skolan? TBS, Thoren Buisness School.
Är din telefon? På hyllan bredvid mig.
Är din mamma? I köket.
Sover du? Oftast i min egen säng.
Handlar du mest? Coop eller Gina Tricot och H&M.
Fick du tag i tröjan du har på dig: Cubus.
Åkte du senast bil? Hem.
I ditt rum är du? I sängen. 

VAD
Åt du senast? Middag. Fisk & potatismos.
Drack du senast? Vatten.
Är det för färg på dina byxor? Svarta.
Närmaste saken som är blå? En blå kofta.
Gillar du mest med skolan? Ärligt, ingenting just nu.
Har du på fötterna: Sockar.
Är din favorit färg: Hm.. är tråkig och säger svart, annars 
Vilken film såg du senast: En skämtfilm om walk the line. Minns inte vad den hette.
Hör du just nu? Amy Macdonald - This is the life.

HAR DU NÅGONSIN
1. Hånglat i mer än 3 minuter ? Haha tror jag nog.
2. Sovit i en annan säng: Japp.
3. Hånglat på en bio: Jo.
4. Hånglat i skogen: Vet inte, tror inte det?
5. Tyckt att din kusin är het ? Haha absolut.
6. Sovit naken: Jadå.
7. Kört över hastighetsgränsen? Nepp.
8. Målat om ditt rum? Nej.
9. Dansat framför en spegel? Självklart. Det har nog alla.
10. Fått hicka? Ja.
11. Dumpat någon? Njae.
12. Stulit pengar från en kompis? Nej.
13. Hoppat i en bil med folk du just träffat? Inte vad jag minns.
14. Varit i slagsmål? Nej.
15. Smugit ur ditt hus? Ja.
16. Haft känslor för någon som inte känt detsamma:? Ja.
17. Hånglat med en främling: Njae.
18. Älskar eller saknar någon nu? Ja. Väldigt mycket.


Bättre än ingenting.

Samhällskunskapsprovet på eftermiddagen gick helt okej. Lite svårt var det men bara jag får G är jag nöjd. Även fast jag givet siktar på högre betyg. Har egentligen inte så mycket att tillägga.. kör istället en sån här frågegrej om några minuter. Hur låter det?

Måndag.

Har inte haft tid att skriva så mycket. Då jag är med Petter vill jag ju självklart spendera all tid som jag kan med honom! Har haft det jätte mysigt med honom sen i lördags. Varje sekund med honom, underbart! Eftersom han har sovmorgon på måndagar kunde han stanna tills idag. Följde honom till bussen vid åtta tiden även fast jag själv inte början förrän 09.20. Så nu sitter jag på skolan och väntar. Är man snäll så är man, haha. Sötnosen ringde redan 5 minuter senare, han ville typ bara säga att han saknar mig redan + att busskortet funkade. Konstigt egentligen. Att man kan sakna någon så mycket bara en sekund efter att man har sagt hejdå. Men det gör jag. Jag vill ha honom här hela tiden.

Ska strax föra över bilder till datorn så det kommer under dagen, håll utkik!

Söndag.

Godmorgon på er!
Har ätit frukost för en liten stund sen och strax ska jag och Petter gå ut på en promenad. Myspetter! Förresten, ni vet då jag var på stan här om dagen? Det var för att jag köpte Petters födelsedagspresent. Köpte ett silver armband. Han blev väldigt glad, tur det. Tror han sitter och läser elvis nu? Haha.. ska nog gå och dra med honom ut nu.


Lördag.

Blev väckt av att telefonen ringde för en timme sen, det var Petter. Han hade precis satt sig på bussen. Ja det var bara för mig att stiga upp och hoppa in i duschen. Fick lite bråttom nu märker jag! Ska vara på busstationen om en timme och trettio minuter. Ska göra mig klar osv medans jag fortsätter att lyssna på den här.


Amy Macdonald - Wish For Something More


Mamma Mia.

Haha alltså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?! I över en timme har jag väntat på att filmen ska bli klar och nu när den äntligen är det så visar det sig att det är tyskt tal! Hur typiskt är inte det? Att jag, fröken kågström lyckas göra fel då det gäller något sånt här. Låtarna är i alla fall på engelska men vad gör det då det är sjävla filmen jag vill se. Näe, får väl ta och kika runt på lite bloggar nu då innan jag sover. Ligger ändå redan i sängen med datorn så.



Visst är hon vacker? Skönhet.


Fredag.

Inte ett enda inlägg idag, skam! Kan i alla fall berätta om vad jag har gjort idag. Klockan ett var jag på en föreläsning om företag osv, ganska intressant men långtråkigt om jag ska vara ärlig. Hela två timmar satt jag där rakt upp och ner så det var väldigt skönt då den var över. Direkt efter for jag på stan. Kan dock inte säga vad jag gjorde.. hm. Haha inte så hemligt men om en viss person läser här så är det ju ingen överraskning. Kan berätta imorgon! Ni får vänta tills dess. ;) 


Fredagsmys! Vad äter ni för gott en kväll som denna?


Ska se mamma mia, även fast jag har sett den två gånger på bio.
Kommer bara ta år & dar innan den är klar.
Men ska inte lägga mig än så det är lugna puckar!

Uschba.

Pluggat hela kvällen. Tyvärr men det är allt jag orkar skriva för nu somnar jag snart vid tangentbordet och det vore inge vidare. Godnatt!


On and on.

Fick veta idag att vi har FYRA prov nästa vecka. Det är ju helt sjukt! Men enligt lagen får man endast ha två prov per vecka. Det måste jag ta upp med någon lärare imorgon. Usch, så ska det inte vara.

Ikväll väntar plugg och städning. Dessutom blir det att fira mammas "kille" (eller vad man nu ska kalla honom). Han fyller nämligen år idag så grattis! =) Hoppas på tårta, tror det blir det.


Happy times.

Blev en stressig morgon som ni kanske förstår. Sitter på skolan nu efter möte med rektorn. Har en stor nyhet att berätta. Ska jag berätta nu eller dra ut på det med lite spänning? Nej jag är ju själv så nyfiken så jag kan berätta nu.


JAG SKA BYTA SKOLA. Samma skola som jag går nu, dvs Thoren Business School, fast i Umeå. 13 mil härifrån. Anledningarna vill jag väl inte riktigt gå in på men så är det i alla fall. Det var därför jag var på möte nu på morgonen. Kommer dock gå kvar här i Skellefteå idag och nästa vecka. Veckan efter det är det praktik och veckan där efter är det höstlov. Sen börjar jag i Umeå! Då är det ju bara biten med boende och busskort kvar. Det är väldigt svårt att få en lägenhet till bra pris och jag får nog inte inackorderingstillägg eftersom skolan finns här i Skellefteå. Så nu kommer jag att pendla 26 mil varje dag tills jag hittar en lägenhet. Hoppas på så snart som möjligt men det kan dröja ända fram till sommaren..

Just nu är jag bara glad för att allt gått vägen,
och får har det gått.
Berättade det här för mamma i söndags
fast jag har tänkt på det flera veckor.

Är inte taggad på skolan idag eftersom att Emma slutade i klassen igår. Fan. Men som tur är så slutar även jag snart. Väldigt snart! Men det bästa av allt är att jag kommer få börja i Fridas klass! En av mina bästa vänner. Kan inte bli bättre.

Hoppsan Kerstin vilket långt inlägg jag märker att det här blir.. men det kan inte hjälpas. Om ni läser det här antar jag att ni är nyfikna, och om inte så ja då vet jag inte vad. Haha.

Ska sluta babbla på som en tok och göra lite engelska nu. Prov idag ju!
Men först väntar matte kl 09.45. Ciao!


Bråttom.

Av rubriken förstår ni nog att jag har bråttom. Har försovit mig litegrann så är stressad som sjutton. Ska vara på skolan om 35 minuter! Vi hörs alldeles snart, godmorgon förresten. ; )

Promenad med bäste vännen, alltid underbart.

Åh så skönt. Inne nu efter en promenad med Lina. Vi gick i över två och en halv timme, men då ska det nämnas att vi stannade på flera ställen och satte oss och pratade. Mysigt! Tur att jag tog på mig två par långkallingar plus mjukisbyxor. Var riktigt kallt ute. Har precis kokat te och pluggar till engelska provet som vi har imorgon.


Okej, började skriva det här inlägget för över en halvtimme sen men min goa Petter ringde mitt i allt så nu har jag hunnit prata med honom också.

Tillbaka till engelskan nu,
kommer förmodligen att somna med boken framför mig,
suck.
Bara att stå ut och tänka på allt som är bra. Godnatt!


David Cook- Always be my baby


Onsdag.

Som jag skrev igår så önskade jag att idag skulle vara en bättre dag. Lite bättre känns det men ärligt talat så är ju allt fortfarande inte bra. Men det kommer lösa sig, måste se framåt och vara posetiv. Ska försöka att inte tänka allt för mycket på det, även fast det nästan är omöjligt.

Okej, över till något annat. Ni vet att jag berättade om att dom har lagt nytt golv i våran hall och i köket. Trodde det var klart men imorse kom dom igen för dom skulle sätta fast alla listor. Haha alltså som dom höll på! Maskiner av alla dess slag tror jag. Jag vet inte för jag såg dom inte för jag låg i sängen och försökte sova. Men det var ju inte så lätt.. uhm. Skönt att dom har farit nu i alla fall! Känner att böckerna bara väntar på att jag ska läsa dom så ska strax plugga.


Hej skogsmulle.

Tears are feeling we cant say.

Just nu känns det mesta skit. Känns inte som att jag kan ta upp allting här på bloggen men ni har förhoppningsvis överseende med det. Lovar att ändå uppdatera, även fast inte allt är som det ska just nu. Men jag måste blicka framåt och vara posetiv. Om man inte är det blir ju allt annat så negativt. Det kommer att lösa sig, det vet jag. Frågan är bara hur, när och var. Jag hoppas i alla fall riktigt snart, för jag orkar inte ha det såhär längre. Vi måste ha en lösning snart, annars blir jag tokig. Besviken, arg, ledsen, förbannad och en massa annat. Kan inte uttrycka i ord hur jag känner. Det är en jävla röra och jag kan inte ens höra mina egna tankar för besvikelsen tar över. Imorgon är en ny dag. Förhoppningsvis bättre än den här.

Min mamma. Mina vänner. Petter.
Det är ni som får mig att orka!


Grattis!

Ett jätte stort grattis till min älskling som fyller 18 år idag!
Önskar jag kunde vara hos dig och fira dig,
men jag hoppas du får en underbar dag, jag tänker på dig!




Storkillen min, älskar dig!


Tisdag.

Företagsekonomi fram till 10.55, känns ju taggat. Eller hur det nu var. Blir så less på min lärares prat, har lyssnat på henne i över en timme och det är rätt så tjatigt. Nu gav hon oss 10 minuters rast i alla fall, tack för det!

Hemma så håller två gubbar på att byta golv i köket och hallen. Så både igår och idag har dom varit hos oss sedan klockan sju. Inte så trevligt att vakna till ljudet av en maskin. Och sen igår har vi haft cement på golven men idag ska dom i alla fall lägga dit golven. Härligt!

Ojdå, nu kommer min lärare. Back to buisness!


Måndag.

Oj så dåligt med uppdatering och det ber jag om ursäkt för men har inte haft tid/ork på några dagar. Tänkte i alla fall säga att jag fortfarande lever och livet rullar på! I helgen har jag:

- Ätit på restaurang med Petter, Frida & André.
- Sett Patrik 1,5 på bio.
- Varit på stan.
- Spelat kort.
- Sett idol.
- Skrattat så jag fick tårar.


En massa annat har jag också gjort men tittar på klockan och ser att den närmar sig tolv..
sovdags gott folk!
Hoppas ni haft en bra helg och inte saknat mig allt för mycket, hehe.

Snabbis.

Har jätte bråttom! Ska vara på skolan klockan ett och göra ett fek prov. Men det är det enda jag ska göra, tar ca 45 minuter sen klockan två går min buss till Umeå. Det blir lite stressigt men det är ju som vanligt. Stressigt är det nu också. Måste packa och göra mig klar, ja.... sköt om er!


Fredag.

Älskade fredag, äntligen är den här. Mmmm, ligger fortfarande i sängen och är sådär härligt nyvaken. Det är verkligen höst ute, drömde till och med att det snöade jätte mycket här. Fast det snöade faktiskt redan 19 september! Idag blir det att ta på sig vinterjackan. Kanske blir för varmt men hellre det än att jag ska frysa. Skinnjackan är inte ens ett alternativ eftersom att jag inte får på mig den pga mitt gips.. jippie. På tal om gipset så har det blivit jätte stort, men det är för att armen har blivit så smal, huvvaligen.


Torsdag.

Ni trodde väl inte jag hade tagit ett flyg till ett varmt land eller? Önskar att det så vore! Nä, men dagen har varit fulllspäckad, typ. Redan torsdag.. torsdag! Veckorna går så sjukt snabbt, hinner knappt med. Redan helg imorgon. Gu se skönt! I like.
Har precis tagit bort mitt röda nagellack och det var nästan omöjligt. Värt att slösa en kvart för att ta bort nagellack.. nej. Ska göra fransk manikyr på mig själv men det hinner jag inte nu för alldeles strax ska jag till min morfar. Han fyller nämligen år idag. GRATTIS MORFAR! :) 
Måste lägga på ett kål (kol?), är som vanligt klar i sista sekund.

Vi hörs då jag kommer hem!
Hoppas ni haft en bra dag.

Hello, goodbye.

Sitter här och har precis druckit upp mitt te. Forest fruits tror jag det heter? Jätte gott! Te är verkligen en favorit för mig. Det går alltid hem. Engelskaläxan är klar så nu återstår det bara att borsta gaddarna och hoppa i säng. Vi börjar inte förrän kvart i tio imorgon så lite sovmorgon får jag ju. Skönt!

Nu vill jag bara ha helg och umgås med min fina petter.


Idol.

Linda åkte, som ni säket såg. Blev lite förvånad faktiskt. Själv vet jag inte riktigt vem jag skulle skickat hem och jag fick välja. Svårt val. Alla är bra på sitt eget sätt.



Tycker ni det var rätt att hon åkte ikväll?

Shopping.

Här kommer det jag köpte idag!


Brun "tröja" från Gina Tricot, 149:-
Strumpbyxor från H&M 29,90:- 3-pack. Väldigt värt!


Örhängen från H&M, 39,90:-

Köpte även en vanlig svart polotröja från Gina Tricot 129:-
och en BH, men den passade inte så ska byta den imorgon.
Kameran strular så därför blev det bara bilder på tre saker.
Hoppas den funkar snart!

Take a bow.

Data"testet" gick väl sådär. Blir spännande att se hur bra/dåligt det gick. Känns som att det gick åt helvete men man vet aldrig. Jag kan ju ingenting om datorer, helt värdelös på det är vad jag är. Näe, det är inget för mig. Kan grunden som tex msn osv men sen tar det stopp, haha.

Efter skolan gick jag på stan med mig själv, fan vad mobbat det där lät.. ehm. Nämen det är ganska skönt att gå själv. Man kan gå precis vars man vill och behöver inte släpa nån med sig. Även fast jag gärna går med en kompis. Anledningen till varför jag skulle på stan var för att köpa ett par jeans. Hittade dock inga alls. Istället kom jag hem med några andra saker, kan visa er senare för snart börjar ju idol. Ni missar väl inte?


Dags för datakunskap.

Äntligen är naturkunskapslektionen över. Vi fick sluta lite tidigare efterom vi var så duktiga! Det gillas. Om 5-10 minuter har vi datakunskap och då ska vi ha ett "test" som våran lärare säger. Men det är ett prov. Just nu kikar jag på lite bloggar som tidsfördriv men ska nog vara social med Emma. Hon som sitter här och frestar mig med choklad..! Grr, vill också ha. ; )
Wish me good luck!

Onsdag.

Hej!
Försökte blogga imorse innan jag skulle dra till idrotten som började strax efter halv tio men det funkade inte. Antar att det var för att blogg.se hade nåt driftarbete inatt mellan ett & fyra. Fast det drog väl ut på tiden, jag vet inte. Whatever, nu är jag här! På skolan alltså, haha. Har precis varit och ätit lunch, kyckling och ris. Typ första gången vi inte får potatis?! Yeeey, det var på tiden.

Idag är det första oktober, kan ni tänka er! Höst..

Just nu kom läraren in i klassrummet. Vi ska ha naturkunskap nu. Kanske inte något som jag jublar över. Vi ska repetera inför provet, ändå skönt. Då slipper man plugga lika mycket.


RSS 2.0