Grattis!

JA MÅ HAN LEVA
JA MÅ HAN LEVA
JA MÅ HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR
JAVISST SKA HAN LEVA
JAVISST SKA HAN LEVA
JAVISST SKA HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR

image21
Grattis till David som fyller 17 år idag!

Valborg!

Valborg!!!!!! Något jag har sett fram emot.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll.
Eller jo det vet jag ju men inte i detalj eller så. ;p
Först så ska jag och familjen grilla kött,
 och sen så ska jag och annat folk till Sofia och sen lär vi dra ut.
Kanske till nån majbrasa eller fara och grilla.
Vi får se vad kvällen har att bjuda på!
Det blir nog väldigt kul iaf.
Har insett att jag börjar bli en tidsoptimist.. vilket inte är så bra!
Klockan är 16.15 och jag måste duscha och göra mig i ordning.
Tiden tickar ju på! Och här sitter jag..
nej jag har inte tid att sitta här längre nu måste jag fixa och dona litegrann.
Hoppas att ni alla får en jätte rolig kväll med mycket skratt osv!
Sen så hoppas jag på att det här vädret håller i sig tills ikväll.
See you when I see you.

Sommarväska.

image20

Hittade denna väska som har stått på balkongen under hela vintern. Vet inte vars den kommer ifrån eller så, men vi har haft den ganska länge men ingen använder den. Så jag tänkte att jag kanske kan använda den i sommar? Tycker den är ganska fin!

Bortsprungen hund.

Ni kan ju gissa redan då ni läser rubriken vad detta inlägg handlar om.. en bortsprungen hund! Inte vilken hund som helst, en av mina hundar. Wille. Min styvpappa var ute med båda hundarna på förmiddagen, ungefär då jag åt frukost. Sen så ringde han och sa att Wille hade smitit och hade sprungit in i skogen. Så jag flög upp ur stolen fort som attan och sprang direkt ut i skogen och letade. Min frukost stog kvar på balkongen och stektes upp och jag springandes i skogen i shorts och linne. Efter ca en halvtimme så kom han plötsligt tillbaka, gissa om jag blev glad!!  Nåja, jag fick iaf min motion för dagen. ;) 

Så vad har jag gjort hela den här lediga dagen då? Jo jag har väl mest suttit ute och solat. Måste ju passa på att försöka bli lite brun till sommaren och framför allt till skolavslutningen. Men solen är ju så himla stark nu så att man bränner sig ju om man sitter ute och steker. Därför tänkte jag att det nog är bäst att smörja in mig. Så jag tog den här  och smörjde in mig med. Den hjälpte dock inte! Jag började bli röd ändå. Så då tog jag 25 istället för 6 och det funkade toppen! Har fått lite mer fräknar nu också som jag alltid får på sommaren. Men ja det är väl fräscht som jag har hört.  < Mickan solar.
Dessutom så har jag mina nya byxor på mig idag som bara kostar 149:- på Cubus.

Finns i fyra olika färger.

Underbar dag!

I see trees of green, red roses too
I see them bloom for me and you
And I think to myself what a wonderful world.


Direkt då jag vaknade imorse tänkte jag att det här skulle vara en underbar dag! Vilket det än så länge har varit också. Jag såg hur solen lyste in litegrann genom persiennerna så vädret var toppen iaf. Jag har ju varit ledig idag så jag tänkte att det här skulle minsann bli en sovmorgon, men istället så ringer mobilen 09.30 och väcker mig. Vem ringde? Jadu bra fråga, jag har faktiskt inget svar eftersom det var dolt nr.. hm. ;p Och det har inte ringt igen så man undrar ju vem det var! Hur som helst så kunde jag ju inte somna om så jag steg upp och gjorde frukost. Det var sol och inte ett moln så jag satte mig ute på balkongen. Första gången jag äter frukost ute i år! Vilken härlig känsla. Nu är det ju tom varmt i luften, som det ska va! 19 grader har vi haft som varmast idag!
  SOMMAR! Välkommen, du har varit efterlängtad.


Gårdagen.

Oj, lite dålig uppdatering!! Skrev inte något igår men jag hade väldigt fullt upp. Jag sov väl till ungefär klockan elva och sedan var jag på stan och gjorde några ärenden. Vid tre så skulle jag på möte med thoren buisness school (det är där jag ska börja till hösten). Ska väl inte gå in på allt som vi pratade om men efter mötet så kändes det otroligt bra! Jag ser verkligen fram emot att börja där. =)
Det blev plättar till middag, snabbplättar som vissa säger.. haha. nämen jag hade lite bråttom för jag skulle hinna med en buss. Bussen skulle gå 18.15 och då den var 17.55 började jag gå till bussen, det tar väl ungefär 10 minuter att gå ner till bussationen. Då jag var bara några hundra meter från busstationen så skulle jag för säkerhetens skull kolla att jag hade mina pengar i fickan, men icket!! Ni kan ju bara tänka er vilken panik jag fick.. det var typ 12 minuter tills bussen gick och jag kunde inte ringa david (som jag skulle åka buss med) och fråga om han hade pengar som jag kunde låna eftersom jag inte hade några pengar på mobilen.. inte ett öre ens. Så vad hade jag för val? Antingen kunde jag gå till bussen och fråga om han hade pengar och riskera att inte kunna åka med honom eller att springa hem och chansa att jag skulle hinna ändå? Det blev alternativ två. Jag sprang som en galning.. nej inte riktigt men jag sprang hur fort som helst och jag hade väldigt tur.. jag hann till bussen! Mötte David där sen så åkte vi till han i boschen och jag var hos honom hela kvällen.

Det var väl det mesta som jag gjorde igår, äh nu orkar jag inte skriva mer. Det där var igår och idag är idag! Haha..
.

Grattis!

JA MÅ HAN LEVA
JA MÅ HAN LEVA
JA MÅ HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR
JAVISST SKA HAN LEVA
JAVISST SKA HAN LEVA
JAVISST SKA HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅR


image15

Ett JÄTTE stort grattis till en av mina bästa vänner som fyller år idag.
Grattis på födelsedagen Marcus!!
:) 

Smått & gott.

image10

Mina älsklingar Asta & Wille idag då vi var ute på en långpromenad.  Joo den var faktiskt rätt så lång, ganska iaf! Var väl ute nästan en timme så. Asta är 13 snart 14 år så ni kan ju bara tänka er så trött hon är (hon är över 90 i människoår..). Hon orkar typ inte längre gå.. jo hon orkar ju gå men hon går såååå sakta så det är sjukt. Och speciellt till skillnad från Wille som är 6 år och jakthund, det är en jäkla skillnad på dom då det gäller det! På vägen mötte vi iaf en skit mysko gubbe.. usch! Det var nerför den jätte långa backen som är i skogen som jag såg han. Han cyklade uppför och jag gick nerför. Helt plötsligt hoppade han av cykeln och sprang in i skogen och sen såg jag honom inte, men kom närmare och närmare och då såg jag att han typ rotade i nån buske.. as konstigt. Sen sprang han till sin lilla cykel igen och cyklade iväg fort som attan. Sen då jag kollade in i skogen där han hade varit så låg det nåt blått (ungefär lika stor som en ica kasse) under busken men jag var för feg för att gå in i skogen och kolla. Men nu sitter jag ju här och är jätte nyfiken på vad det var! ;p Haha kanske går förbi där imorgon och kollar, om jag törs....... näe ska inte säga så, kommer nog inte bli så men man vet aldrig. Undra iaf vad det var/är? ;O

 

Här är några av örhängena som jag hittade under min röjning. ;D

   
Rätt så nice va?!

Dagens.

Här kommer en liten dagens! ;p

image9

Jeans, gina tricot
Svart linne, indiska
Grå "kofta", lindex
klocka, ur&penn

Solig dag & promenad.

Åh vilken härlig dag det har varit!! Vädret har varit på topp så det gör ju såklart mycket av dagen. Sol och varmt - på super bra humör. Regn och grått - på dåligt humör. Det är faktiskt så det känns. Då jag hade slutat skolan för dagen så gjorde jag precis som jag skrev, jag tog en promenad hem. Tar väl ungefär 30-40 minuter. Beror ju på hur snabbt man går! Men jag köpte ingen glass på vägen, kände att jag bara ville hem. Då jag kom hem åt jag lite mat eftersom det var äcklig potatisburgare på skolan, usch! Är det allvarligt dom som tycker om det, lixsom tycker det är gott? Visst, det går att äta.. men inte är det en höjdare inte.
Då jag hade ätit lunch så for jag och stor handlade med min styvpappa, och då menar jag verkligen storhandlade! Herregud vad mycket det blev, vill inte ens säga summan. Men om vi säger såhär.. jag + en kundvagn = mycket mat och gott! Haha då tror jag ni kanske har en aning. Fy ändå vad jag packade på vagnen. Jag var dessutom lite hungrig och det vet vi ju alla att man inte ska handla då man är hungrig, då köper man mycket. Mycket onyttigt också för den delen.

image6
Då jag kom hem igen så ville jag så gärna sätta mig i den underbara solen så det gjorde jag, med en bok och mp3n. Kan inte bli bättre! Håller på att läsa "Tillsammans är man mindre ensam" som är skriven av Anna Gavalda. Jag har läst den väldigt länge nu men den är lite svårläst tycker jag. Eller alltså.. svåra ord snarare. Men om man läser den i lugn och ro och inte stressar igenom den så förstår man i stort sett allt. Rekomenderar er att läsa den!

Så där satt jag väl i ungefär en timme och bara njöt av allting. Med The Look - Ryan Tedder så blir det bara ännu mer underbart. Kan lägga ut en video sen, alla borde få höra den. Helt sjukt! ;D

Efter det så var det middag och jag bara gruvade mig inför vad som skulle hända efter maten. Haha nej inget hemskt även om det låter så..
Jag har nämligen en säng som det är lixsom "lådor" under. Skit svårt att förklara men alltså det är lixsom hyllor under sängen och dom sitter alltså fast i sängen. Är sämst på att förklara men hur som helst så ska jag få en ny säng så jag var tvungen att städa ut allt som jag har där under och det var tusan inte roligt! Hur mycket damm det var ska vi inte ens gå in på.. huvvaligen!! Men som tur är så har jag gjort bort det där nu så då slipper jag ha det i huvudet längre. Det lönar sig dock att städa, man hittar så otroligt mycket som man har glömt bort. Jag hittade bla några par jätte fina örhängen som jag till och med hade glömt bort att jag hade.. där ser man! Sen lite annat små kraffs som var värt att sparas. Men det var mycket jag slängde också ska jag tala om!! Så nu är jag helt slut efter att ha hållit på med det där.

image7
Åt denna glass ute på balkongen idag.
Bland det godaste som finns!
Ni kan ju bara inte säga nåt annat.
Mumms. :)


Konstnärer.

Hejhopp alla glada (och alla andra) !

Sitter nu på skolan och ska göra ett arbete om konstnärer vilket jag inte tycker är det roligaste. Har ingen aning om vilken/vilka konstnärer jag ska skriva om, usch.. hjälp mig litegrann tack? Det är ett ganska stort arbete vi ska göra och det känns som att det inte kommer att gå så jätte bra, men jag ska förstås göra mitt bästa! Nåja.. vi får se hur det går.

I alla fall så är det måndag idag och en ny vecka och låt mig bara säga att jag ser fram emot den här veckan!! Vi går bara skola idag och imorgon och det är ju super skönt. Sen så är vi lediga resten av veckan. Har hört att dom flesta på andra skolor runt om i landet även går skola på onsdag? haha synd för er. Vet inte riktigt vad jag ska ta och hitta på idag men solen skiner som tusan så det blir nog att sola efter lunch. Jaa jag slutar faktiskt om en timme drygt! Super härligt. =) Så då tar jag en promenad hem och sen soooola. Kanske att jag köper glass på hemvägen, är jätte sugen på det.

Hoppas ni har en lika bra och solig dag som jag!

Trött.

Åh tro inte att det blev nå godis för mig ikväll inte för det blev det inte. Jag är alldeles för lat.. näe lat är nog inte det rätta ordet. Skulle snarare säga trött och jag har inte orken. Förstår inte varför jag är så trött som jag är, blir iaf en tidig kväll! Fast det brukar jag ganska ofta säga också lägger jag mig sent ändå.. haha det är så typiskt. Hoppas ni andra är piggare än mig!

 En bild på min lillebror som fyllde år i fredags!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen se en film tror jag.
Sov så gott!

Hemma.

Gokväll kära läsare!

Äntligen så är jag hemma i Skellefteå efter två timmar i bussen. Nu är det precis 6 år som jag har åkt nästan varannan helg till pappsen och man vänjer sig ju faktiskt vid att ta bussen på fredag efter skolan och komma hem på söndag kväll men jag måste ju samtidigt säga att det är jobbigt. Jag menar, det hade ju varit mycket lättare om han fortfarande bodde kvar här men nu är det ju inte så. Men det är ju en fördel att han bor där så jag ska verkligen inte klaga.
Skönt att vara hemma nu iaf! Jag är så otroligt trött.. kan nog bero på att jag har gjort så himla mycket i helgen. Så ikväll lär jag ju bara ta det lugnt, kanske se en film. Känner mig ruskigt sugen på godis också så får se om jag har orken att gå på coop och köpa mig nå gott! Jaja vi ser hur det blir, har inte bestämt mig ännu.

Vad gör ni denna söndags kväll?

Colton.



Här kommer en till video med Colton, uuuuunderbar!!

Idaaaa.

Hörde just med Ida om hon ville komma över till mig vilket hon ville.
Kanske ska vi äta jansons, haha bara sjukt gott!
Finns nog tårta kvar sen i fredags också om vi har tur.
Nej nu måste jag gå och göra mig klar och vänta på Ida.
Hoppas iaf att ni alla haft en bra helg och så.

 Haha, hittade denna bild på mig & Ida. Tagen i höstas.

Helgen.

Den har varit toppen kan jag lova! Lite dålig uppdatering och sådär kanske men ka inte hjälpas, har ju annat för mig än att sitta här. Igår på dagen så tog jag bussen in till stan för att träffa Sabina vilket var super trevligt! Gick på stan en liten stund och sen tog vi en McFlurry på donkan, mummmms! Vi satte oss på torget och åt glassen i solen. Sen så skulle jag gå och ta en fika med Parvin, blev en liten stund men det var trevligt. Tog en hallonpaj och den var verkligen god kan jag lova. Känns som det enda jag gjort i helgen är att ha ätit.. haha. Fick skjuts hem från stan vilket var skönt, så mycket buss som jag åkt i helgen.
For hem och åt tacos till middag och sedan tog jag och Ida bussen till stan där vi mötte Lina. Tillsammans gick vi på Subway och tog en macka vilket var suuuper gott som vanligt. Då vi hade ätit klart tog vi bussen till Robin och efter ett tag kom Erik också. En jätte trevlig kväll med härligt sällskap. Det blev lite guitar hero och sånt under kvällens gång.
Dessutom bestämde vi att till helgen så blir det pyjamasparty!!!
Haha det kommer nog bli grymt tror jag, taggar redan nu. :) 
Tack för helgen!

Framme!

Äntligen så är jag framme hos pappa i Umeå! Var några veckor sen jag var här nu så det känns kul att komma igen. Min äldsta lillebror fyller nämligen år idag så vi har firat honom hela kvällen. Så nu är jag proppmätt efter en super god middag och tårta. Blir lite avis på alla pengar han fick, skulle ju jag behöva! haha men jag får vänta till januari, eller ja julafton före men. Hur som helst.. idag fick jag ju pengar, lönedag wihoo! Så jag har varit på stan i Skellefteå innan jag tog bussen hit och shoppat. Ett par solglasögon, en "tröja" vet inte riktigt vad man ska kalla det, ett par byxor och lite annat smått och gott. Sedan efter några timmar då jag var klar gick jag på Subway och köpte en stor macka till mig och Lina som vi skulle äta på bussen. Jätte kul att ens bästa kompis kommer åka med en till Umeå nästan varje gång jag ska hit! Bussresan gick lite långsamt men spela roll.
Nu är jag as trött så ska lägga mig.
Ska upp tidigt imorgon och åka in till stan!
Godnatt. =)

Konsert.

Nu är jag just hem kommen från min skola! Japp du hörde rätt. Har varit där och kollat då sjuorna hade sin årliga konsert och jag måste säga att vissa var ju hur bra som helst! Speciellt en tjej, man kan tro att hon är en artist redan. Jag har lite bråttom nu så jag hinner inte lägga in några bilder eller nån video, men det kommer efter helgen, troligtvis på söndagkväll!
Föressten har jag varit på stan med Lina idag och kollat på en massa saker. Jag åker nämligen till pappsen i Umeå imorgon så jag kommer int eatt hitta allting jag behöver imorgon efter skolan för så mycket tid över har jag inte. Så jag var och "såg ut" det jag skulle köpa. Min lillebror fyller ju år imorgon så jag måste köpa något till honom, funderar fortfarande på vad det ska bli.. jag låter er veta sen vad det blev!
Kanske inte kommer att skriva något i helgen för jag kommer ha ganska så fullt upp men vi får se! Oh herregud nu har jag vääääldigt bråttom, måste rusa!!
aja, ha en super bra helg så hörs vi då jag kommer hem!
såvidare ni inte slår en pling under helgen.
pusshej! ;D

Skolan.

Halloj allesammans!

Måste bara börja med att säga att OJ så trött jag var imorse. Hade ställt alarmet på 06:15 och jo visst det ringde då men tror ni jag klev upp? Svaret är nej. Såklart så tryckte jag bara av utan att jag ens minns det nu efteråt. Kände bara för att ligga hela dagen under täcket och sova vidare. Trots det så kände jag mig verkligen tvungen att stiga upp och då jag väl gjorde det så hade klockan hunnit bli sju! Då fick jag lite panik, eller snarare bråttom ska jag väl kalla det. Hatar mer än nånting annat att stressa. Huvvaligen för det! Mitt hår stog åt alla håll och jag kände mig som en risighög.. gjorde mig iaf klar och strax efter halv åtta var jag klar, var i god tid ändå. Kom till skolan prick klockan åtta så jag hann precis in i klassrummet innan dörrn stängdes. Vilken tur! :) Har haft EA och teknik på morgonen och nu sitter jag här och har SO. Faktiskt ganska kul måste jag erkänna! Håller på att göra ett arbete om England. Kommer att bli rätt mycket fakta och så när jag väl är klar tror jag men det blir nog bra.

Har lunch halv tolv så ska äta mat (vet inte vad det är.. hoppas på nåt gott iaf!) då.
Efter det så slutar jag faktiskt så det här är min sista lektion för dagen vilket känns super skönt! Och precis som igår så är det underbart väder ute, sol och inte ett moln! Kan ju inte bli bättre?! ;D Så jag ska ta en promenad hem från skolan och sen sätta mig ute på balkongen och sola. Jag har faktiskt fått lite färg sen igår. Jippie!

Nej nu ska jag ta och fortsätta med england.
Hoppas det är lika bra väder för er andra i övriga sverige!
pussss

Sommar & sol.

Det känns verkligen som det är sommar och sol. Kanske inte riktigt sommar ännu men sol är det gott om! Tidigare idag så kom ju Lina till mig. Vi satt på min balkong och solade, till och med stekte.. haha. Smörjde in mig flera gånger med solskyddsfaktor så att jag inte skulle bli röd för solen var verkligen het kan jag lova. Men trots det så måste jag erkänna att jag blivit lite röd om kinderna.. men har också blivit lite brunare! Plus att jag får fräknar. Inte något jag vill ha men jag tycker det är jätte gulligt på andra! =)
Vi tänkte gå och köpa oss en glass på coop men lata som vi är så orkade vi såklart inte utan tog ett glas vatten istället, nyttigt ja. Nämen det behövdes verkligen i värmen så man inte skulle tuppa av eller något sånt.

Dessutom är jag jätte irriterad på mig själv att jag fortfarande har mobilen på skolan! Ganska skönt att inte behöva prata i telefon eller så men jag behööööver den nuuuu. Jaja, imorgon då jag kommer till skolan så får jag den.

Nu ska jag ta och duscha och sen se lite tv, fika också.
Hoppas ni haft en bra dag, sov så gott! :) 


L.

Åhhhhh, vilket underbart väder det är! Det gör mig på så bra humör.
Nu är jag hos mormor och har precis ätit lite lunch.
Mannagrynsgröt & nybakt bröd, mumms!
Ska gå hem nu för att Lina är på väg till mig.
Blir nog att sitta ute i solen och bli brun.
Och förstås, tjejsnack........ haha oja, kan aldrig bli för mycket av det.

Godmorgon!

Morsning korsning på er! Nåja, kanske inte riktigt morgon för alla.. vissa är ju uppe med tuppen. Det skulle jag också ha varit om det inte var så att jag försov mig imorse. Vaknade vid 9 och då var det ingen idé att stressa till skolan eftersom jag ändå bara skulle hinna vara där mindre än en timme. Så jag la mig i sängen och somnade om igen. Vaknade senare vid elva tiden och då var jag mycket piggare än tidigare imorse. Steg upp och gjorde lite frukost och satte mig ute i solen och åt. Underbart väder idag, love it!! Ska snart gå ut på en promenad med min vovve Asta och sedan hem och sätta mig på balkongen och sola.

Vi hörs lite senare! Ut i solen nu och få lite färg allihopa.

Godnatt.

Nu har klockan precis passerat elva så det börjar nog bli dax att sova, iaf kvällsfika och varva ner och efter det sova. Slutar 10.40 imorgon så det känns jätte skönt! Hoppas på bra väder imorgon också så att jag kan dra hem och sola efter skolan. Nej fy vad jag är trött, nu blir det att stänga av datorn, nuuuu inte snart.
GODNATT! :)


Beslutsångest.

Sommaren står runt knuten och väntar på att titta fram och det betyder att det snart drar ihop sig, vad pratar jag om? Skolavslutningen såklart! Skor är aldrig nåt problem för mig, lyckas alltid hitta något par som jag vill ha. Dock har jag väl inte världens minsta fötter om jag säger så.. ärligt talat har jag ungefär 40, usch.. önskar jag hade lite mindre fötter men whatever det kan jag inte göra något åt.
Hur som helst så hittade jag ett par på Wedins redan förra veckan och det var storlek 41 men jag kunde ha dom för dom var rätt så små i storleken. Problemet var ju att det bara fanns just det där paret kvar. Det var nämligen halva rea priset på alla möjliga sorters skor så det fanns inte många av samma typ av sko, vilket var synd. Är rätt så pank nu då det har blivit mycket utgifter den här månaden så jag tänkte att jag skulle verkligen vara duktig och vänta tills i veckan då jag får pengar.
Så i lördags då jag var på stan med Ida kikade jag in om skorna fanns kvar och det gjorde dom. Jag & Ida "gömde" skorna under ett berg av skor i förhoppning om att ingen då skulle kunna hitta dom. Idag så gick jag in igen för jag skulle köpa dom, och gissa vad?! Jooooo, dom fanns kvar!! Gissa vem som var lycklig då.
Problemet nu är väl bara att jag tror jag kommer få skavsår ganska fort av dom plus att det är inte så himla lätt att gå i dom. Tror jag får träna varje dag nu fram till skolavslutningen för att försöka se normal ut då jag går, annars kanske det blir så att jag måste köpa ett par nya skor. Föressten så glömde jag helt och hållet att tala om vad skorna kostade, det är det som är chockande.. 34.50:- !!! Tro det eller ej men det är sant. Jag är verkligen super bra på att fynda.
Herregud vad långt skrivet det blev om ett par skor, ajja.

Nu till det andra, klänningen. Tänker inte säga så mycket förutom att jag idag var in på Hansens och testade två klänningar, likadana men olika färger. Vilken tycker du jag ska köpa?

 eller  ?

Toppen!

Nu ska ni få höra!!
Ron Pope & Colton är två av mina favoriter så jag kommer bju mycket på dom, var så säker på det. Kan inte låta bli, kan bli tjatigt ibland men ni får lov att stå ut med dessa två fantastiska röster. Här kommer Colton!
Lyssna och njuuuut. :) 


Välkommen..

..till min nya blogg!
Men nej, jag är inte så ny som du kanske tror. Har faktiskt haft en blogg innan den här men tog bort den pga att jag kände att jag inte hade tiden eller orken till att fortsätta blogga. Något jag nu ångrar! Jag kunde ju ha låtit bloggen bara ligga nere ett tag och bara uppdaterat då jag verkligen hade tid och ork men som sagt, gjort är gjort.
Nu ska jag försöka skriva så ofta som jag kan (kan dock inte lova att det alltid blir mycket). Eftersom våran dator hemma har pajjat så är det inte det lättaste att alltid vilja skriva här då man som mest vill, så ibland går jag till min mormor som bor väldigt nära oss och lånar hennes, det är här jag är nu.
Egentligen tänkte jag starta min nya blogg till hösten eftersom jag då börjar på Thoren Business School och får en egen bärbar dator, men jag kände att väntat skulle bli alldeles för lång! Plus att det skulle nog hinna hända en massa spännande i mitt liv fram tills dess som jag tänkte ni kanske ville läsa om.
Kan bli lite svårt ibland då jag skriver vad som händer i mitt liv och allt runt omkring mig utan att bli för privat eller så, men jag försöker så gott jag kan.
Nåja, nu ska jag väl inte tråka ut er allt för mycket eller så!
Föressten så kommer designen på bloggen att ändras inom en snar framtid, dvs då min vän Emelie får tid att hjälpa mig. Tusen tack!!
Enjoy!

RSS 2.0