Beslutsångest.

Sommaren står runt knuten och väntar på att titta fram och det betyder att det snart drar ihop sig, vad pratar jag om? Skolavslutningen såklart! Skor är aldrig nåt problem för mig, lyckas alltid hitta något par som jag vill ha. Dock har jag väl inte världens minsta fötter om jag säger så.. ärligt talat har jag ungefär 40, usch.. önskar jag hade lite mindre fötter men whatever det kan jag inte göra något åt.
Hur som helst så hittade jag ett par på Wedins redan förra veckan och det var storlek 41 men jag kunde ha dom för dom var rätt så små i storleken. Problemet var ju att det bara fanns just det där paret kvar. Det var nämligen halva rea priset på alla möjliga sorters skor så det fanns inte många av samma typ av sko, vilket var synd. Är rätt så pank nu då det har blivit mycket utgifter den här månaden så jag tänkte att jag skulle verkligen vara duktig och vänta tills i veckan då jag får pengar.
Så i lördags då jag var på stan med Ida kikade jag in om skorna fanns kvar och det gjorde dom. Jag & Ida "gömde" skorna under ett berg av skor i förhoppning om att ingen då skulle kunna hitta dom. Idag så gick jag in igen för jag skulle köpa dom, och gissa vad?! Jooooo, dom fanns kvar!! Gissa vem som var lycklig då.
Problemet nu är väl bara att jag tror jag kommer få skavsår ganska fort av dom plus att det är inte så himla lätt att gå i dom. Tror jag får träna varje dag nu fram till skolavslutningen för att försöka se normal ut då jag går, annars kanske det blir så att jag måste köpa ett par nya skor. Föressten så glömde jag helt och hållet att tala om vad skorna kostade, det är det som är chockande.. 34.50:- !!! Tro det eller ej men det är sant. Jag är verkligen super bra på att fynda.
Herregud vad långt skrivet det blev om ett par skor, ajja.

Nu till det andra, klänningen. Tänker inte säga så mycket förutom att jag idag var in på Hansens och testade två klänningar, likadana men olika färger. Vilken tycker du jag ska köpa?

 eller  ?

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0