Julpyssel.

Äntligen var det dags att städa samt pynta inför julen. Har mestadels av mitt pynt hemma i mitt rum hos mamma men tog med mig lite hit till min lägenhet i umeå. Så under eftermiddagen har jag & Clara städat hela lägenheten plus julpyntat. Tog några timmar men gud vad skönt det känns nu.

Jag älskar allt som har med julen att göra. Baka, pynta, tända ljus, julkalendern, glögg, tomten, kalle anka, juklappar, umgås med nära & kära och allt annat som hör julen till. Vad är eran favorit då det gäller julen?


En julstjärna fick sin plats i köksfönstret.

Hihi, min lilla snögubbe som fick en plats i fönstret idag.


Skyltsöndag.

Något som är en tradition för mig kring juletid är skyltsöndag. Det är på första advent i centrum, allt möjligt du kan tänka dig. Stånd med olika försäljningar, jultomtar & liknande. När jag var mindre var höjdpunkten såklart att få köpa ett paket av tomten, haha. Men nu tycker jag om att bara gå omkring och känna julstämningen. Jag har aldrig varit på någon annan skyltsöndag än i min hemstad skellefteå så vet inte om alla andra städer har något liknande?

Jag & Petter var i alla fall där en stund igår. Kändes som hela skellefteå var på skyltsöndagen så det var packat med folk. Vi gick bara runt en liten stund innan vi satte oss på ett mysigt café.


Haha ja, jag är medveten om att vi båda har randiga tröjor.. blev bara så av slumpen.

Godaste äppelkakan någonsin! Blev även en lussebulle dagen till ära : )


Måndag.

God morgon allihopa!

Nu var det några dagar sedan jag sist skrev. Jag & min pojkvän åkte ju hem till min mamma i skellefteå i fredags där vi stannade tills igår. Fredagen blev bara lugn & mysig, jag somnade faktiskt efter idol om jag ska vara ärlig. Lördagen bjöd på en tur till piteå där vi tittade på kattungarna som våran katt är pappa till, hihi. Jag hade inte sett dom förrän nu och jag måste säga att dom var hur söta som helst! Busiga också. Vi ska få en av dom till jul. Sedan åkte vi vidare till luleå där det blev middag innan vi åkte hem till skellefteå igen. Så det blev verkligen en långtur, 3 städer på några timmar.


Glögg och snacks på fredagskvällen.

De söta kattungarna.
Dom är 3 men en var inte med på denna bilden, men han ser ut exakt som katten till vänster.


Fredag.

Äntligen fredag! Känns nog nästan lika skönt för oss alla. Ser verkligen fram emot denna helg. Ska strax kila mot skolan, har endast två lektioner idag vilket känns härligt. Italienska & engelska. Sedan blir det några ärenden på stan och efter det åker jag & Petter hem till min mamma i skellefteå där vi stannar tills söndag.

Så vi hörs efter helgen. Ta det lugnt & ha en underbar helg! ♥


Today.


Torsdag.

Hej på er kära vänner!

Precis då jag skrivit ett helt inlägg råkade jag såklart radera det.. så vi gör det enkelt nu. Min dag har i stort sätt sett ut såhär:
Lång sovmorgon > Promenad förbi ica > Mentorsamtal > Min lillebror och hans klass bjöd alla deras familjer på tacos till middag plus kladdkaka > Hem till pappa > RockBand > Mys > Prat.

Förresten, tack för alla era gulliga kommentarer!


På varsin sida av vägen.


Today.


Onsdag.

Denna onsdag har varit otroligt härlig. Hade endast en lektion vilket kändes toppen. Blev även en lunch på stan med min vän Emelie, en macka & dricka från ica, haha. Hade faktiskt inte tid med något annat.




Bedtime.

Efter att släppt alla "måsten" så har min dag bara innehållit vila, mat och ta-hand-om-mig-själv. Ärligt talat blev gårdagen likadan men jag behöver det mer än ni anar och det har varit otroligt skönt. Har tänkt försöka göra en hyffsat tidig kväll så jag får min skönhetssömn, hihi. Hoppas ni alla fina människor där ute har haft en bra onsdag. Kramar.


Snacka om att man mådde bra på stranden i Alanya.
Jisses vad jag önskar att jag kunde knäppa med fingret och vips vara där.


Black and blue.


Partystyle. Allt är från H&M.


Tisdag.

God morgon! ♥

Hoppas ni alla har sovit gott. Själv har jag verkligen inte fått den bästa sömnen och därför är jag otroligt trött och seg idag. Sitter fortfarande i sängen och ska alldeles strax göra en god frukost samt slå på en film. Vad har ni för planer idag?


Som i en gammal sång.

Ibland behöver vi alla bara få vara. Att inte känna någon prestationsångest eller stress. Ikväll har jag bara tänkt vila, njuta & vara. Ta hand om mig själv och må bra. Det gör vi allt för sällan och det ska jag precis göra nu. ♥


Lookbook.


Ripped.

Vi har väl alla sett dessa leggings med "hål" i? Yes. Jag har alltid tyckt det varit snyggt och har själv velat ha ett par men har aldrig blivit att jag köpt några. Förra veckan bestämde jag för att slå till, men istället för att köpa gjorde jag ett eget par. Tog ett par vanliga svarta leggings som låg i garderoben, klippte sedan och efter det, färdigt!

Var inte alls svårt. Ni ser resultatet på bilden nedan.


Måndag.

Min helg har varit helt underbar. Petter, familj, kalas, god mat, bio, hemmakväll och bara mys. Allt detta och lite till har jag hunnit med under helgen. Jag & Petter såg New Moon i lördags och jag kan inte säga annat än att den var otroligt bra! Skulle kunna se den miljontals gånger om igen. Längtar tills den kommer ut!


Lördag.

Hej på er allihopa!

Dagen spenderade jag på stan där jag sprang runt och letade en present. Lyckades hitta en så nu är det avklarat. Mötte sedan Petter och det bar av hem till mig. Har tid i tvättstugan så har även hunnit tvätta idag. Middag har också hunnits med.

Men vet ni vad det snart är dags för? NEW MOON! Galet vad jag längtar! Så snart ska vi nog börja kila ner mot centrum. Åh, detta kan inte bli en dålig kväll. Imorgon blir det kalas för hela slanten så vi hörs på måndag. Kram!


Fredag.

Hello! Har tyvärr inte blivit någon uppdatering idag pga en hektisk dag. Tog en lång sovmorgon och efter det mötte jag upp Ida i stan. Blev en presentshopping innan vi tog bussen tillbaka hem till mig. Vi har bara ätit middag, sett idol och myst. En skön kväll med andra ord. Har ni haft en bra fredag?


Today


My day.

Internet har verkligen trasslat för mig ikväll. Men nu verkar det funka hyffsat bra i alla fall så passar på att snöra iväg ett inlägg. Mina kära Emelie kom förbi en stund ikväll och jag måste säga att det var mer än guld värt. Vänner ska man verkligen vara rädd om. Dom som alltid finns där, lyssnar och förstår. Tusen tack.

Hoppas ni har haft en fin dag!


Emelie!


Flyer.

Titta vad jag möttes av igår då jag kom in på skolan,
en stor bild på mig, Malin & Frida!



Torsdag.

Blev en stressig morgon då jag låg kvar i sängen på tok för länge, men jag lyckades komma upp och hinna i tid till skolan ändå. Har nyss ätit lunch och väntar nu på att filosofin ska börja. Vi hörs i afton då jag är hemma. Tjing!


Can't say hard work.

Dåså, skönt att äntligen komma hem. Jag & Malin har varit duktiga och varit guider på skolan eftersom det var öppet hus ikväll. Var där någon gång efter fem och det slutade klockan 21. Kan inte säga att det var allt för mycket folk men litegrann i alla fall. Dock var det nästan ingen sista timmen, haha. Fick i alla fall mycket fika, några riktigt goda skratt och vi kommer få två biobiljetter. Awesome!

Tänkte göra en tidig kväll. See you in the morning!


L.C


Fina Lauren Conrad bjuder på inspiration!


Onsdag.

Nu vill jag bara ha helg!

Denna onsdag känns bara dryg och seg men positivt att det är en dag närmare helgen. Tror inte jag kommer få så mycket gjort idag, men borde nog kolla om tvättstugan är ledig eftersom jag har ett ton med tvätt! Ja, det ska jag nog göra nu. Hörs senare gott folk!


The store.

Handlat. Duschat.

Nu: Kvällsfika > plugga > tv > sova.


On my way to the store this evening.
Rain & cold.


Tisdag.

Hej på er!

Fy vilken jobbig (läs: för lite sömn, seg, tråkig) dag. Då jag vaknade imorse kände jag verkligen hur det tog emot att stiga upp men duktig som jag var steg jag upp och gjorde mig färdig. Att det sedan regnade då jag gick till skolan var ju mindre kul. Ingen toppen dag för min del men jag är glad ändå! Ingen anledning till att vara deppig bara för att vädret är det. Speciellt eftersom jag tror att min fina Petter snart tittar in hos mig : )


Måndag.

Hej på er! : )

Har inte bilivit någon uppdatering idag eftersom jag har haft fullt upp med annat. Så ni inte tror att det har hänt något eller så med mig, jag mår toppen!

Idag blev jag bjuden på lunch hos mormor och på eftermiddagen hade jag en bokad tid på vårdcentralen. Har problem med nageltrång.. ja jag vet, inte så läckert. Har nu fått på båda mina stortår och det vägrar försvinna. Rött, svullet och infekterat. Gör galet ont! Fick i alla fall några slags plåster idag som tydligen ska vara mer effektivt än antibiotika (som jag åt för några veckor sedan). Hoppas det går över annars måste jag opereras..

Nog om det. Åkte hem från skellefteå till umeå idag så kom till lägenheten för någon timme sedan. Skönt att vara tillbaka i stan. Men det har varit underbart att varit hemma hos mamma under helgen. Ska bara ta det lugnt ikväll så vi hörs imorgon, kramar!


Sämst bild men lite vintermys.


What a day.

Jisses vilket dag. Förstår inte hur jag kan ha varit så himla trött trots att jag sovit mycket under helgens gång. Kan bero på att jag satt och gjorde ett hemprov samt en examinerande uppgift hela förmiddagen.. men lyckligtvis så gjorde jag klart båda vilket känns grymt skönt! Två saker mindre att göra med andra ord.

Jag & mamma blev bjudna på middag hos mormor, blev fläskfilé! Hur gott som helst, mormors mat är verkligen inte som något annat. Glass efter det satt som ett smäck! Gick sedan över till Lina där jag har spenderat min söndagskväll. Pratade, såg tv och bara hade det mysigt. Så som det ska vara : )


Söndag.

God morgon folket!

Sitter här trött som en.. ja jag vet inte riktigt vad. Helgen har bara rusat förbi och jag vet inte riktigt vars den försvann. Tiden går så himla fort! Idag står det pluggdag på mitt schema. Kanske inte det roligaste men det måste göras. Så nu ska jag vara lite duktig, vi hörs senare.



Photo by me.


Gonna be a good night.

 



Hoppas ni alla får en fin lördagskväll!


Lördag.

God morgon ♥

Jag talade om för mamma igår att idag ville jag absolut inte bli väckt utan sova hur länge jag ville. Sagt och gjort, jag vaknade strax innan 13 tiden. Känns skönt att vara riktigt utvilad! Ska ändå bara ta det lugnt idag. Umgås med mamma och bara vara hemma. Galet vad man njuter av att komma hem då man faktiskt bor i en annan stad. Man uppskattar mamma, hemmet, maten, ja helt enkelt allting så mycket mer än vad man gjorde då man bodde hemma.

Nej nu måste jag torka håret.. dropp dropp dropp.
Later!


Snart 2 vintrar sedan..


Fredagsmys.

Jag är hemma. Det är så underbart! Få krama om mamma, bli ompysslad, bara vara i sitt eget rum. Ja, det är något speciellt med att komma hem till föräldrahemmet. De flesta av er som flyttat hemifrån förstår nog vad jag talar om. Trots att det "bara" är 13 mil mellan umeå & skellefteå är det dubbelt så mycket snö och minst några grader kallare. Var -12 då jag kom hit idag vid 16 tiden. Med andra ord, nästan riktig vinter!

Jag och min kära mor har ätit tacos till middag och efter det blev det självklart idol med lite godis. Fredagsmys! Vem älskar inte det? Helt fantastiskt. Denna helg ska jag bara må gott och ta hand om mig själv. Punkt slut.


On my way home.

Blev lite ändrade planer. Åker iväg tidigare än jag tänkte hem till skellefteå. Känner att jag inte orkar sitta här hela dagen, dessutom brukar det alltid vara fullproppat med folk kring 16 tiden på fredag på busstationen.. inte så kul att åka reservbuss där det typ inte finns någon värme. Ja, ni förstår nog poängen. Istället tar jag bussen som går klockan 14.

Förresten. Det är fredagen den 13onde. Hoppas ingenting dåligt händer, kanske krockar med bussen?! Nej, skämt åt sido. Ska bli underbart att få komma hem i helgen : ) Vi hörs då jag är framme!

Fredag.

God morgon! ♥

Blev en riktigt lång sovmorgon för min del. Snacka om hur skönt det är att verkligen ligga och dra sig. Har en rätt så lugn dag framför mig men har lite saker att ordna här i lägenheten. Åker nämligen hem till skellefteå i eftermiddag!


Jag & Petter hade det supermysigt igår, bara en lugn och härlig kväll : )


To say goodbye.

Jag är lite tom. Tom på ord, vet inte vad jag ska säga. Kom precis hem efter att ha fikat med min vän Olivia. Hon åker nämligen som au pair till frankrike på söndag och idag var sista dagen vi träffades! Fy, fick minsann en liten tår då vi sa farväl.. jag hatar att säga adjö till någon. Jag är i alla fall hur glad som helst för hennes skull och önskar henne all lycka till där nere! Hon kommer säkert få ett riktigt äventyr : )

Det som känns konstigt är ju att hon faktiskt ska resa bort. Att vi inte kommer kunna träffas på stan, fika, prata, umgås när vi vill. Men jag vet ju att hon kommer tillbaka en vacker dag och då får va ta igen allt vi missat! HÄR kan ni läsa hennes blogg.

Nu väntar jag på att Petter ska komma hit så jag får äta middag, hihi. Han sover över ikväll så det blir mysigt. Vi hörs imorgon. Kramar


Kommer sakna dig lilla skrutten.


Torsdag.

Hallå på er!

Dagen började med ett prov i företagsekonomi B. Det var inte det lättaste men gick väl helt okej. Nyss ätit lunch och det var laxpudding. Haha, låter kanske inte som det godaste men var inte så farligt faktiskt. Har lunchrast nu och börjar nästa lektion om en timme.

Drygt att bara vänta på att nästa lektion ska börja. Finns inte så mycket att göra, dessutom har skolan spärrat facebook mm så inte kan man fördriva sin tid där heller. Aja! Nu verkar vi ska se angels and demons här i klassrummet, awesome. Vad gör ni? : )


We learn to take.

Gokväll!

Har mest haft näsan i företagsekonomiboken denna onsdag eftersom vi har prov imorgon. Kände att jag heller inte kan plugga för mycket, då blir jag bara förvirrad och blandar ihop allting. Därför tog jag en promenad efter middagen för att röra mig och få lite frisk luft. Även skönt att rensa tankarna och bara vara.

Resten av kvällen kommer bestå av tvn och sängen, låter inte helt fel!
Vi hörs imorgon, kramar.


I just wanna go home.

Puuuh. Efter en hel, eller kanske ska säga halv dag i skolan är jag supertrött. Allt detta plugg tar nästan all min energi. Men i slutet är det värt det! Helt klart. Det är bara kämpa på och göra sitt bästa samt det man ska så är det inte så mycket problem. Äsch, nu ska jag sluta tjata om skolan. Antar att ni är många där ute som känner som jag? Skoltrött samt less.

Är vrålhungrig så nu bär det av in till köket.
Kanske blir något i mikron.. inte på hugget för att laga mat.



Onsdag.

Känns som hela denna vecka är seg men ändå rusar den iväg. Good & bad! Sov väldigt dåligt inatt så därför skippade jag första lektionen men ska alldeles strax kila iväg till skolan. Och vet ni vad, snön ligger kvar! Blir nog en vit vinter trots allt ; )

Nej nu ska jag bege mig. Har glosor att öva på, usch.
Hoppas ni får en fin onsdag!


Instead of just invisible.

Gokväll : )

Har inte vidare mycket tid till bloggen denna vecka känner jag. Det enda jag gjort sedan jag kom hem är pluggat. Suttit med näsan nertryckt i böckerna, haha. Okej, några timmar i alla fall sedan gav jag upp och hoppade in i duschen. Nu väntar kvällsfika and a call to my lover! Hoppas ni sover gott, natti!


Jag ser det snöar, hurra!

På vägen hem från skolan snöade det för fulla muggar. Har ju gjort det några gånger denna månad men den försvinner direkt då den lagt sig på marken. Får se om snön är villig att stanna denna gång. Jag hoppas det, älskar snö & vinter!




Tisdag.

Tusan vilken seg tisdagsmorgon.

Hade galet svårt att sova inatt vilket slutade med att jag steg upp vid 6 tiden och var överpigg. Vilket nu har blivit att jag är supertrött. Har haft coachtid sedan 08.30 och snart börjar affärsengelskan. Dagen slutar 14.30 så vi hörs någon gång efter det. Ciao!


Pic.


Photo by me.


promenad.

Godafton!

Efter en eftermiddag som har spenderats med plugg, plugg & lite mer plugg är jag less allt vad skola innebär. Det är riktigt mycket just nu och jag är inte ensam i min klass om att vara less. I veckan väntar prov, glosor, inlämningsuppgifter mm. Suck! Ibland får man faktiskt vara trött på skolan. Bättre tider kommer. Ska i alla fall vara nöjd med det jag gjort idag.


Tog en promenad tidigare idag i det underbara vädret. Kyligt men strålande sol!


Måndag.

God morgon!

Har ni sovit gott? Kan väl inte påstå att jag har det. Klantig som jag alltid är snubblade jag över en kabel som ligger tvärs över sovrummet igår vid halv åtta tiden. Gjorde #{&=+!% ont!! Tänkte att jag skulle vänta och se om det blev bättre men en timme senare satt jag på sjukhuset.. illa. Fick vänta 4 timmar innan jag ens fick träffa någon läkare. Sedan blev det röntgen och hela fadderuttan. Slutade med att det antingen är en blödning/skada på muskel eller brutit båtbenet. Hoppas på det första! Fick bandage. Om det inte är bättre om en vecka ska jag tillbaka för att röntga. Han ville nämligen inte gipsa om det inte är något som är brutet.

Kom hem vid två tiden och då kunde jag inte sova på några timmar pga smärtan. Fanns ingen chans att jag kunde traska iväg till skolan imorse. Får vila upp mig idag och gå dit imorgon. Och ett stort tack till Petter ♥
 som skjutsade & hämtade trots att han låg och sov.




En annan gång då jag skadade handen hade jag lila gips. Tur att jag slapp gipsa : )


Söndag.

Hej mina fina läsare!

Nu är jag hemma i lägenheten efter en helg ute på landet. Helgen har gått alldeles för fort.. känns som det nyss var fredag och jag slutade skolan. Min helg har i alla fall varit lugn & härlig men mest av allt mysig. Blev en liten sväng upp på "fjället" för att se om det var någon snö där. Petter är rätt så ivrig att börja köra skoter förtår ni, haha. Men jag klagar inte, det är dunderkul att åka! Sedan åkte vi förbi häggströms för att kika på lite kläder och turen avslutades med en sväng förbi affären för att köpa lördagsgodis.

Farsdag idag! Har ni grattat era pappor? : ) Själv stannade jag & Petter kvar hos hans mamma till middagen men efter det åkte vi in till stan. Jag skulle hem & Petter åkte till hans pappa. Hoppas ni haft en bra helg?


Fredagsmys.

Olivia har åkt iväg och jag sitter nu här samtidigt som jag lyssnar på Michael Jackson. King! Vi åt en god middag och tryckte i oss lite gott efteråt, hihi. Måste passa på att umgås med henne. Hon åker nämligen iväg till Frankrike om 9 dagar och blir bort ett halvår!! Gud vad jag kommer sakna henne..

I alla fall. Väntar med spänning på att idol ska börja. Ikväll sjunger de ju deras "världens bästa låtar". Måste även städa undan lite samt packa en väska med kläder och liknande. Åker till Petter ikväll och blir borta till söndag! Kommer blir awesome. Så ni får klara er utan mig i 2 dagar ; )

Hoppas ni får en underbar helg! ♥


Bild 1 - en bild på mig & Petter för ca ett år sedan. Bild 2 - nytagen : )


Fredag.

Hey people!

Hade världens stressigaste morgon plus italienska & engelska som dagens enda lektioner i skolan. Känns skönt att denna vecka är över. Nu väntar helgen! Det har vi ju alla sett fram emot : )

Pga den stressiga morgonen har jag nu ett berg med disk, ett stökigt rum mm att ta tag i. Dock väntar jag på min kära vän Olivia som när som helst dyker upp. Får allt ta och skynda mig. Vi ska äta middag tillsammans och bara mysa några timmar. Kommer bli mycket trevligt! Vi hörs lite senare.


Bjuder på en liten bild på mig från morgonen.


EMA.

Bara en liten uppdatering från mig! Hos mig står tv kanalen självklart på MTV där EMA visas. Så sjukt bra! En av årets händelser. Beyonce var grym för några minuter sedan. Undrar vad som händer under kvällens gång, man vet aldrig. Kanske lady gaga kommer i någon märklig outfit? Skulle väl inte förvåna oss ; )

Ska fortsätta kika nu. Vi hörs imorgon fina människor!

New moon.

Äntligen är dom mina!! Blir ej på premiären men dagen efter. Dvs lördag 21/11. Åh vad jag längtar! Bion öppnade inte förrän 16.45 och jag var där lite tidigare. Kan ju tala om att jag inte var ensam om att vänta.. hörde att sf.se hade kraschat lite igår då biljetterna släpptes. Då jag själv skulle reservera var sidan en "enklare version".

Nu har jag dom i alla fall och det känns jäkligt bra! Nu är det bara drygt 2 veckors väntan som väntar.


14.


14 månader tillsammans idag!
Micaela ♥ Petter


Torsdag.

God morgon

Har ni sovit gott? Här hos mig är morgonen lite segstartad och jag mår inge vidare. Stannar hemma från skolan idag. Blir mer stressad och det är absolut inte bra. Men om jag känner mig väl så har jag mina perioder. Det gäller bara att tänka rätt ibland. Sova, äta & helt enkelt må bra!


Välj kärlek.


Tacobuffé.

Kom nyss hem efter att ha sprungit runt i staden. Mötte mamma som hade köpt två fina kuddar och en necessär till mig. Allt bra snäll hon är, kul överraskning såhär mitt i veckan! Sedan blev det tacobuffé på balder vilket var hur gott som helst. Både jag & mamma var tokhungriga så det passade toppen.

Tänkte lata mig lite nu eftersom jag är så himla trött efter denna skoldag. Hihi


Sista lektionen.

Då väntar jag bara på att dagens sista lektion ska börja. Våran lärare är borta så vi ska ha vikarie. Många tyckte det kändes ovärt och nu är vi bara 3 stycken i klassrummet som har stannat kvar. Haha! Hoppas väl på att vi får sluta väldigt snabbt : )

Mamma väntar i stan. Hon har åkt från skellefteå, 14 mil, för att träffa mig några timmar. Söta mami! Så efter skolan ska vi vandra runt lite i centrum och det ryktades även om att vi ska äta middag ute. Låter great i mina öron!


Today.


Onsdag.

Morsning!

Blev en på tok för stressig morgon imorse vilket innebar att medans jag var på väg till skolan fick jag vända om då jag nästan var framme. Typiskt! Hade glömt att ta min medicin plus 2 skolböcker. Hann ju i alla fall i bra tid till skolan men jag avskyr stress.

Dagen började med matte, nu väntar jag på att fek B ska börja. Känner mig inte så taggad idag. Är rätt så trött & seg. Men vad gör det, efter skolan väntar festligheter!


This morning.


Bubbelroom.


Jag dör. Jag har hittat världens underbaraste klänning!
Bubbelroom


Heart.


Photo by me.


Ung mamma.

Kikade nyss in på aftonbladet.se då jag fick syn på DENNA artikel. Fick knappt fram någon tanke när jag såg rubriken som löd "11 år - och nybliven mamma". Läste hela artikeln och blev helt förvånad och chockad. Jag har absolut ingenting emot unga mammor, men det finns väl ändå en gräns. 11 år!! Hennes make, ja ni hörde rätt, dom är gifta, är 19 år. Vad har en 19åring gemensamt med en 11åring? För mig går inte alls detta ihop på något sätt.

Visst att många blir gravida i ung ålder i hennes hemstad men ändå. Hon säger själv att hon nyss lekte med leksaker och att babyn nu är hennes nya leksak. LEKSAK? Men stackare, hon är ju själv ett barn och ser en baby som en leksak. Åh, skulle kunna diskutera och skriva ner mina tankar i ett otroligt långt inlägg men jag tror jag slutar här.. det finns allt för mycket att säga om detta. 

Vad tycker ni? Då man är 11 år är man väl knappast redo för att bli mamma?

Kordeza Zhelyazkova, 11, och nyblivna maken Jeliazko Dimitro
Bild lånad från aftonbladet.se


Tisdag.

Jag hade nya förhoppningar att denna dag skulle bli bättre än gårdagen. Ack så fel jag hade. Fick ett anfall under natten. Det är ovanligt att jag har två dagarna efter varandra men jag är inte förvånad. Jag har lärt mig att ta dagen som den kommer, hyffsat i alla fall. Nåja, nog om det!

Pga natten så tänkte jag sova vidare hela morgonen. Tyvärr vaknade jag strax innan klockan 10 då det plingade på dörren. Först tänkte jag att det säkert var någon försäljare men det ringde minst 5 gånger till efter det. Flög sedan ur sängen då jag hörde någon låsa upp dörren! Kastade på mig ett linne och byxor som tur var. Några nissar traskade in och gav mig en slags dosa som ska ligga i lägenheten i ca 2 månader för att mäta något i luften. Där blev min sömn förstörd. Dagen kommer mest bestå av vila, vila & lite mer vila.

Hoppas eran dag blir bra! ♥


Evy & jag på halloween!


Måndagsmys.

Kom precis in från en promenad i det kalla och blåsiga vädret. Det märks verkligen att det håller på att bli vinter ute. Nu är det bara snön och de 25 minus som saknas innan vi riktigt kan säga att vintern är här. Var i alla fall skönt att få lite frisk luft och röra på sig. Har ju suttit inne hela dagen så det behövdes.

Nu tänkte jag bosätta mig framför tvn med glögg & fika!


Avslutar med en bild från i lördags på fina Emelie & jag!


Fina mamma.

"Din mamma tänker på dig.
Tank framåt och allt du gjort.
Dröm vad du önskar av livet.
Jobb, resa, kärlek, bulldog.
Jag finns för dig - alltid. Kram"

Fick detta sms alldeles nyss. Jag och min mamma har alltid stått varandra nära. Speciellt eftersom hon inte har några andra barn har det alltid bara varit vi två. Nu då jag flyttat hemifrån saknar jag såklart henne. Ibland önskar jag nästan att jag hade lite mamma-dotter tjafs i vardagen. Bara för att jag är så van det. Jag är van att det står middag på bordet. Att mamma alltid finns där.

Dock måste jag inse att jag har tvingats växa upp. Eller, tvingats är nog fel ordval. Jag gjorde ett val och det ångrar jag inte en sekund. Jag går fortfarande "bara" 2an men bor själv. Jag vet att jag inte är ensam om detta. Mamma bor 14 mil från mig, men jag vet att hon alltid bara är en bussresa eller ett telefonsamtal bort.


Halloween.

Här kommer lite bilder från i lördags. Blev tyvärr inte så många, kring 20 stycken. Men då man har så kul & roligt är inte kameran det första man tänker på. Bjuder i alla fall på några.




Petter var en nörd som ni kanske ser, haha!


Team Rocket!


Maffia!


Dans på G!


Måndag.

God morgon ♥

Denna måndag började inte speciellt bra. Fick ett anfall (svimmade). Så stannar hemma från skolan. Blir så himla irriterad. Det tar all energi & ork från mig så jag orkar ingenting. Samtidigt hamnar jag efter i skolan pga att jag måste stanna hemma. Det blir som en ond cirkel. Men ska försöka att bara vila samt ta det lugnt under dagen så jag har ny energi imorgon.

Här får ni en bild på mig som är tagen i lördags, jag var en kanin som ni säkert ser, haha!


Söndag.

1 november. Nu känns det verkligen som vintern är nära.

Kvällen igår var supertrevlig! Jag hade en rolig kväll med riktigt härliga människor. Det var allt från en maffia, en nörd, en kanin till en pirat. Alla var utklädda vilket var kul! Dock blev det en rätt tidig kväll. Tror jag somnade vid ett tiden. Var helt slagen, med andra ord trött och ville bara sova.

Har hunnit städa lägenheten nu på förmiddagen och Petter hade lyxen att få frukost på sängen. Kan ju inte påstå att det var kul att behöva smälla ballonger och torka samt diska mm. Men det var det värt för gårkvällen var som sagt rolig! Tack alla som kom : )

Bilder kommer imorgon. Idag ska jag & Petter bara slappa. Verkar även som det blir take away mat till middag! Så, vi hörs som sagt imorgon gott folk.

Ps. Det går ej ladda upp bilder..

RSS 2.0