Fjällen.

Imorgon bitti ska jag kliva upp tidigt för att åka till fjällen. Vi ska försöka komma oss iväg vid sju så det är alldeles strax dags att lägga sig. Ska bli otroligt skönt att komma bort. Är hemma igen på tisdag. Hoppas ni får en fin påskhelg!

Nya solglasögon.

Samtidigt som jag köpte skorna igår köpte jag även ett par solglasögon. Det blev ett par ray-ban inspirerade från gina tricot. De kostade endast 59:- så det var värt. Fanns även ett par aprikosfärgade som lockade men köpte ett par svarta. Kanske satsar på ett par med färg till sommaren.

Nya skor.

Dessa skor köpte jag igår. Dom ser ungefär ut som converse fast dom är köpta på skopunkten och kostar endast 199:-! Väldigt bra fynd. Tänkte köpa svarta eftersom vita snabbt blir smutsiga men jag föll verkligen för dom vita, pladask.

Påsklov!

Jag kan inte annat än känna lycka och glädje över att jag äntligen har påsklov!

Dessutom blir detta lov extra långt. 11 dagar för att vara exakt. När lovet är slut väntar 2 veckors praktik också, så kommer inte vara på skolan på nästan en månad, hallelujah! Haha.



Overcome.

En liten dagens outfit. Ser ni förresten mina nya skor? Kommer bilder på dom och mina nya solglasögon senare.

Town.

Hann med rätt mycket under lunchen. Fixade praktik plats! Så nu slipper jag oroa mig över det på lovet, skönt. Sedan åt jag lunch med Petter och efter det bokade vi tid för Petter som ska tatuera sig i sommar. Spännande, tror det kommer bli grymt snyggt! Jag har också tänkt göra en tatuering men det får bli längre fram.
Förresten åker jag bort imorgon och Petter far redan i eftermiddag så vi ses inte på ett tag. Kul att träffas för en lunch idag i alla fall : )

Onsdag.

Tjabbatjenahallå.

Sitter i skolan och har lunch. Dagens andra och sista lektion börjar inte förrän 14.25 så fram tills dess ska jag fixa praktik och förhoppningsvis äta lunch med Petter. Har lite tid att döda så ska nog springa på stan om en stund.


Innan läggdags.

Känner att John Blund börjar komma på besök så ska borsta gaddarna innan jag lägger mig. Imorgon väntar skola, dock börjar jag inte förrän 09.40. Lite sovmorgon är alltid skönt. Natti!

Skellefteå AIK!

Såhär knasig kan man bli av lycka och glädje, haha. Skellefteå AIK vann! Detta betyder alltså att dom är i semifinal och får möta HV71. Detta kommer bli mycket spännande och dramatiskt. Skulle vara vilja skrika ut min lycka, så himla skönt med en vinst!

This is my hometown.

Även om jag blev umebo för ca 8 månader sedan så kommer jag alltid ha Skellefteå AIK som mitt favoritlag i hockey. Finns ingenting som kan jämföras med stämningen i hallen när saik spelar och klacken hejar. Skellefteå AIK i mitt hjärta!
Sista matchen och den sänds på kanal 9. Ops, nu börjar den!
Håll alla era små tummar att dom vinner. Detta kommer bli nervöst!! Vi hörs ikväll när matchen är slut.

Black.

Känner att jag har en hel del "måsten" i mitt huvud. Mycket som måste fixas innan torsdag. Ska försöka tänka positiva tankar! Det är endast två dagar till lov och då kan jag andas ut och känna lugnet, förhoppningsvis.

Kan ni gissa vilken färg som fick pryda mina naglar? Haha, inte så otippat - svart.


Nails.

Mina naglar är långa och ser för taskiga ut. Något måste göras åt detta i-landsproblem, haha. Då kommer självklart beslutsångesten fram. Vet inte vilken färg jag ska välja. Svart funkar alltid men känns tråkigt. Fransk manikyr är fint men blir fult efter någon dag när naglarna växer. Baby färgen är söt men känns mer somrig.
Ja, ni förstår mitt problem. Hjälp mig?

Min bikini.

Som tusentals andra är även jag med i nellys tävling om att göra sin egen bikini. Trots att chansen är liten att man vinner är det ju en kul grej! Om ni vill göra mig en smula glad så rösta på min bikini.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Söndagsmys.

Usch, det känns verkligen konstigt att ha ställt fram klockan en timme. Klockan visar 22.30 men tycker verkligen inte det känns som den är så mycket.. måste krypa till kojs snart med andra ord.
 
Petter var här tidigare och jag bjöd på middag. Vi åker båda bort under påsken så vi ses inte på ca 1,5 vecka. Men det är nyttigt att få sakna varandra ibland. Efter middagen åkte han till affären och när han kom tillbaka hade han en liten överraskning. En gelé råtta! Haha, jag har aldrig ätit en sådan förut. Den var riktig god men efter några få tuggar blev jag less. Får ta någon tugga per dag. Min kära pojkvän hade även en lysande idé om att ta en bit och lägga i micron. Haha, det blev helt okej men smakade i princip bara socker.


Hai capito?

Både en bit av eftermiddagen och kvällen har bestått av studier. Mestadels italienska och jag kan erkänna att det inte är mitt starkaste ämne. Har i alla fall gjort klart en inlämningsuppgift som egentligen inte behöver vara färdig förrän om en månad men nu har jag gjort bort den.
 
Man känner sig verkligen duktig när man har pluggat. Har gjort mig förtjänst av lite godis nu, nam nam!


Earth hour.

Igår var det miljontals som släckte ner sina lampor 20.30 - 21.30. Själv gick jag till ica klockan 20.30 och det var faktiskt i många hus och lägenheter jag såg att det var helt mörkt och endast några ljus lyste i fönstren. Väldigt mysigt och fint!

Söndag.

Jag lever! Hade bara inte tid eller lust till att skriva något igår. Sov ju hos Petter fredag till lördag och igår blev det middag med Lina, Evelina och Runa. Kvällen var lugn vilket faktiskt var rätt så skönt.
Denna söndag kommer nog bli en liten "plugg dag". Det är inte många dagar innan påsklovet börjar och det känns skönt om man slipper tänka på skolan under lovet.

Away.

Ville bara säga att jag åker till Petter ikväll så därför hörs vi inte förrän imorgon. Har väldigt bråttom eftersom han strax kommer och hämtar mig. Lutar åt pizza till middag! Blir nog en lyckad kväll. Många verkar ska in i dimman men en hemmakväll känns väldigt skönt.
Vi hörs imorgon. Hoppas ni får en trevlig kväll vad ni nu än hittar på, kram!

Fredag.

Oh så underbart! Kan med glädje säga att fredag äntligen är här. Kom hem från skolan för ett tag sedan. Lyssnar nu på denna låt samtidigt som jag längtar till kvällen och morgondagen. Ska nog städa och göra fint här hemma nu eftersom jag åker bort ikväll. Man vill ju ha det fint när man kommer hem och inte mötas av berg med kläder och dammråttor, haha.
Har myst i denna tröja idag.

Collide.

The dawn is breaking.. lalala. Riktigt härlig låt som jag aldrig får nog av.
Tänkte bara säga att jag åker snart iväg till Petter. Han har jobbat i ö-vik hela veckan så har inte träffat honom på några dagar. Blir kul att ses igen. Ibland är det sjukt hur mycket man kan längta och sakna någon så mycket. Hoppas ni får en fin kväll.

Nytt!



Jag & Paulina sprang runt på stan under lunchen idag. Hann med att äta på max, söka praktik och köpa kläder. Skulle egentligen köpa skor men det får bli imorgon. Dessa två tröjor ovan fick följa med mig hem. Tröjan tänker jag spara till sommaren. Perfekt till jeans shorts! Koftan har jag redan på mig och är riktigt mysig.

Båda är från gina tricot och gick på 99:- respektive 49:-. Väldigt fyndigt ; )

Today.

Idag har jag på mig min favoritskjorta som är från second hand. Längtar till sommaren, då används den flitigt!

Natti.

Ända sedan skolan har jag varit så himla trött. Vet inte vad detta beror på, kanske är det bara påfrestande att vara i skolan med allt plugg. Tänkte göra en tidig kväll så ska kvällsfika och sedan sova. Sov så gott!

It's like my brain is wired up.

Såhär såg jag ut idag. All black - det vet vi ju att det alltid funkar. Längtar till våren/sommaren då man är lite mer färgglad! Det blir glädje.

Flower power.

Blommiga kläder, accessoarer, väskor, skor och ja, blommor passar helt enkelt på det mesta. Super sött och jag kommer garanterat bära blommiga plagg i sommar. Vad tycker ni om blommiga plagg mm.?

Onsdag.

Halloj! : )

Mitt i veckan och fredag känns faktiskt inte allt för långt borta. Sitter i skolan just nu och har.. ingenting. Slutade en lektion 11.55 och vi börjar dagens sista lektion 14.25. Men jag passade på att gå hem en stund. Det är inte så tokigt att bo nära skolan! Tänk förra året när jag pendlade 26 mil varje dag, helt galet.

I morse.

Face.

Med dessa två bilder från idag säger jag god natt!

Waynes.

Hade bestämt med Evy att vi skulle plugga tillsammans denna tisdagskväll. Sagt & gjort så möttes vi i stan och åt middag på waynes samtidigt som vi pluggade. Dock fanns det inget internet (?) så kunde inte göra så mycket så det blev skolarbete även när jag kom hem. Trevligt att träffa Evy och umgås med vänner är ju aldrig fel, eller hur?

What do you want from me.

Idag bar jag min vårjacka från H&M som jag fyndade för några månader sedan. Helt perfekt! Solen har varit framme hela dagen och temperaturen har visat plus. Jag får ett litet hopp om våren trots allt!

Look.


Today.


Tisdag.

Hej solstrålar!

Sov knappt något i natt. Hade så ont i magen (opererade bort blindtarmen för en vecka sedan) och kunde inte ligga på något sätt så det inte gjorde ont. Känns ändå lite bättre nu så det går åt rätt håll. Men morgonen var en pina.

Ska i alla fall strax iväg mot stan. Hoppas ni har lika underbart väder som vi i umeå!


Blocket.

Hm, sitter här och blir lite irriterad. Eller, rätt galet irriterad! Har tänkt lägga ut några kläder på blocket som jag inte använder. Det enda problemet är att när jag ska betala funkar det inte. Betalar med kort men det står "betalning medges ej". Fråga är varför? Skriver in allt rätt och har pengar på kontot. Någon som kan hjälpa mig?

Några av plaggen jag har tänkt sälja.


UPDATE.
Fick svar från kundtjänst. Det är för att jag har electron kort. Tusan!

Today.

Idag har jag på mig mysig vit stickad tröja från second hand. Att vädret är underbart får mig att längta till våren/sommaren då man kan bära tygskor och slippa jacka & vantar. Vår tack!

Måndag.

God morgon! 

Solen skiner och jag är på bra humör! Första dagen i skolan på ca 2 veckor eftersom jag hade sportlov vecka 10 och förra veckan opererades jag. Känns skönt att vara tillbaka i rutinerna och vara ute bland folk igen.

Sitter nu på skolan och har bara en lektion kvar, dock börjar den klockan 14. Ska försöka göra bort lite skolarbete fram tills dess. Vi hörs sen!



Lördag.

Önskade vakna upp till solsken men tyvärr envisas molnen med att stanna kvar. Tur att det inte snöar i alla fall som det gjort de senaste två dagarna.

Klockan 14 ska jag ta bussen hem till umeå. Mamma ska snart skjutsa ner mig till busstationen och Petter hämtar mig i umeå på busstationen. Eftersom jag har en väska med mig och inte får bära något. Riktigt drygt, men tur jag har nära & kära som hjälper till. Kvällen kommer spenderas hos min pojkvän med film och mys skulle jag tro.
Hoppas ni får en fin lördag!


Magazine.

På några dagar har jag samlat på mig fyra tidningar. Ni som har legat på sjukhus vet att det inte finns så mycket att göra. Dock hade jag så ont de efter operationen så jag hade inte lust att läsa något. Glad är jag över det nu. Så nu ska jag frossa i några härliga tidningar. Drömma mig bort litegrann helt enkelt.


Fredag.

Hej på er!
Sitter här hemma och är helt slut & trött. Pga operationen har jag inte varit ute någonting denna vecka så idag följde jag mormor ner på stan. Vi åt lunch tillsammans och kikade sedan i lite affärer. Bokade även tid för färgning och klippning av mitt hår 26 april. Det längtar jag till! Min utväxt är hemsk.. och mitt hår växer som ogräs, haha.

Torsdag.

Torsdag vilket innebär 3 dagar sedan operationen. Känner att jag mår bättre för varje dag som går men jag har fortfarande väldigt ont. Ska väl inte klaga, jag tänker att det alltid finns någon som har det värre. Skulle duscha idag för första gången och det var lite kämpigt men det gick bra. Får ju heller inte lyfta något så det är lite knepigt. Denna dag blir bara lugn, ska göra mig lite lunch nu.


Riktigt risig på sjukhuset i förrgår.


Kommer ha denna "tejp" över någon vecka till så har inte sett hur det ser ut än.. usch.


Varför jag varit borta.

Som ni vet skrev jag i måndags att jag skulle åka in till akuten. Hade världens magsmärtor så tänkte det var lika bra, och det var det. Några timmar senare låg jag i operationssalen och fick min blindtarm opererad. Har mått riktigt dåligt dom här två senaste dagarna efteråt men jag är på bättringsvägen.
Fick åka hem från sjukhuset i umeå idag så jag åkte sambulans hem till min mamma i skellefteå. Kommer vara borta från skolan denna vecka sedan får vi se hur jag mår om några dagar.
Som ni säkert förstår kommer uppdateringen vara usel pga att jag måste vila och som sagt inte mår riktigt bra än. Men tack för alla fina kommentarer och sms! Ni är bäst. Stor kram!

Måndag.

Har alla symtom på blindtarmsinflammation.. åker in till akuten nu. Hoppas det inte är något allvarligt. Vi hörs när vi hörs, kram.

Söndag.

Hej kära vänner! ♥

Nu är jag hemma efter en väldigt rolig helg. Fredagen började med gym tillsammans med Petter och efter det mötte jag Olivia i stan där vi handlade gott inför kvällen som vi spenderade hos henne. Lite girls night är alltid kul! Dock somnade vi redan vid 23 eftersom vi var så himla trötta.

Igår steg jag upp redan vid 8 för jag skulle bli hämtad av Petter 30 minuter senare. Vi åkte till agnäs där några i hans familj redan var. Så det blev slalom och snowboard hela dagen. Hur kul och mysigt som helst! På kvällen blev det förstås melodifestivalen också. En lyckad helg med andra ord!

Måste tyvärr ta itu med skolarbete nu men vi hörs ikväll när jag har mer tid, kram.


Idag. (Bilder från helgen dyker upp senare)


Fredag.

Vanligtvis skulle jag väl säga att äntligen är det fredag! Men eftersom jag har sportlov känns det som vilken dag som helst. Dock är alltid fredagar extra mysiga. Helgen som jag har framför mig är fullspäckad med saker. Klockan 12 ska jag & Petter på gymmet och efter det ska jag möta Olivia. Ska ha sleep over hos henne ikväll! Myspys.
Imorgon åker jag och Petter till backen för att åka skidor/snowboard vilket nog blir riktigt kul! Sedan väntar melodifestivalen och mys hos hans mamma. Är säker på att detta kommer bli en awesome helg. Vi hörs om några få dagar, kram!




Detta skulle ha publicerats i fredags men tydligen blev det något fel och det blev aldrig publicerat. Ni undrar säkert vars jag varit i helgen men nu vet ni i alla fall. Typiskt!

Detta går inte..

.. nu säger jag god natt! Efter på tok för många timmar med plugg denna kväll trots att jag har sportlov har det inte gått framåt. Eller jo. Skrev rätt mycket på skolarbetet men var tvungen att radera allt eftersom det blev fel. Har börjat skriva på ett nytt dokument och lyckades få ner några få rader. Är supertrött så ska snart sova.
Kram från en alldeles för trött tjej.

Torsdag.

Hej kära vänner!

Gårdagen var toppen. Var på bio och efteråt blev jag & Petter bjudna på middag och sedan gick vi hem till honom. Kvällen var bara lugn och jag var hur trött som helst så blev en tidig kväll. Haha, eller ja vid tolv sov jag.


Bästa.


Onsdag.

God morgon!

Hoppas ni alla har sovit gott. Själv sov jag som en stock och jag ville aldrig kliva upp. Trots att jag har lov steg jag ändå upp vid 8 tiden. Idag ska jag ta bussen hem till Umeå. Har varit väldigt skönt och mysigt att vara hemma hos mamma i några dagar även om jag varit sjuk. Hade ju hoppats på att få träffa några vänner men det får bli nästa gång.
Har galet mycket packning, ska ta med mina slalomskidor, pjäxor, hjälm plus en väska full med kläder. Tur att Petter hämtar mig på busstationen. Senare är vi bjudna på bio av hans pappa så vi blir ett gäng som ska se Alice i Underlandet 3D! Kommer säkert blir grymt. Sover sedan hos Petter så vi hörs nog imorgon. Kram!
Har riktigt bråttom, så denna bild får duga. Today!

Possibilities.

Det trådlösa internet har strulat under eftermiddagen och kvällen, suck. Nu verkar det i alla fall fungera hyffsat bra! Det blir det en myskväll ikväll med mamma eftersom jag åker hem till Umeå imorgon. Missa inte "dating in the dark" och "desperate housewifes ikväll"!


Tisdag.

Första dagen på sportlovet som jag faktiskt känner mig nästan frisk. Är fortfarande lite täppt i näsan och ont i halsen men jag känner mig tusen gånger bättre än de senaste dagarna. Skönt! Blir trots allt en "hemmadag" så jag kan vila upp mig inför resterande dagars bravader!

Ska dock ut en sväng och gå förbi affärn eftersom mamma bad mig köpa middag till ikväll.
Hörs senare!


Prima ballerina.


H&M.

Något jag absolut kommer ha på fötterna i sommar är ballerina skor. De funkar alltid och ett plus är ju att de finns i alla möjliga former och färger. Så det är inte alls svårt att hitta några som man själv gillar.


Spring & Summer.

82 dagar. Så länge tog det innan temperaturen gick över nollstrecket och in på plusgrader. I 82 dagar hade vi inte en enda plusgrad i Umeå men äntligen så har värmen börjat komma! Nu är jag ju i skellefteå men jag har hört att vi har lika fint som i Umeå. Plusgrader och sol. Det låter som våren kommer smygande.. det gillas!

Att titta på bilder från sommaren får mig bara att längta ännu mer.








Måndag.

Måndag och ingen måndagsångest. Otroligt skönt att jag har sportlov! Ska trots allt försöka göra lite skolarbete idag. Dock sitter jag och väntar på ett spännande samtal.. lite nervös.

Är fortfarande sjuk så det blir en lugn dag idag med.


Catwalk.

Ni som har följt min blogg kanske kommer ihåg modevisningen som jag var med i för några månader sedan. Oktober för att vara exakt. Hittade en liten video från när jag går. Jag är ingen modell och detta var första gången jag gjorde något som detta, bara så ni vet. Mitt på torget i Umeå. Men det var riktigt spännande och jätteroligt! Träffade supersnälla människor och det var absolut något jag skulle vilja göra igen.


Modevisning för Rapunzel.


Singin' In The Shower.

Att duscha måste vara bland det bästa som finns. Förutom att ta ett bad i badkaret då men eftersom vi inte har något funkar duschen utmärkt. Tog nyss en dusch och känner mig väl kanske inte mer frisk men betydligt piggare. Dock känner jag redan hur tröttheten börjar komma ikapp.

Förresten, varför sjunger i princip alla i duschen? Haha. Kom bara att tänka på det. Själv gör jag det, bara inte någon är i närheten och hör! Sätter på spotify och sjunger med. Härligt!


Vi har ingen hårfön hemma för tillfället, undrar hur lång tid det tar innan mitt hår torkar..


Miller.

Hittade denna lilla filur bakom böckerna i bokhyllan för en stund sedan. Eftersom Miller fortfarande är en kattunge så är han allt annat än lugn. Fastnade i vinskåpet och klättrade upp för duschdraperiet där han inte kunde ta sig ner är bara två utav alla hyss han har för sig. Att han sedan vill äta upp mina tår konstant är ju en annan historia, haha.


Söndag.

God morgon! ♥

Blev ännu en sovmorgon på andra lovdagen. Sover så dåligt eftersom jag vaknar titt som tätt pga att jag är så täppt i näsan. Blir en mysig inne dag idag med. Ska försöka vila upp mig och friskna till idag.


Denna inne-sjuk-dag hade blivit tusen gånger bättre om jag hade lite glögg, mums.


Melodifestivalen.



Då var andra chansen i melodifestivalen över för detta år. Tycker ni att rätt bidrag gick vidare? Om jag hade fått välja hade Kalle & spelmännen samt Pauline gått vidare. Tror jag är ganska ensam om att tycka Kalles låt är bra om man ser till min ålder. Ärligt talat, vem blir inte glad när man hör låten? Haha. Den fastnar ju på hjärnan också. Samma sak med Paulines låt. Den sticker ut och är inte världens power ballad eller popslänga som Pernillas låt.


Lördag.

Jag fortsätter att snora på här hemma och är lika täppt i näsan som.. som, ja jag vet inte vad. Huvudet bankar konstant och det enda jag orkar med är att vila - i princip. Vädret har varit helt underbart idag så jag spenderade en liten stund av min tid på balkongen i solens strålar. Mycket skönt och riktig lycka!

Kära mormor bjöd sedan över mig på fika så jag har varit där hela eftermiddagen. Får bara hoppas att jag inte smittade henne med min förkylning.




Glada nyheter!

Inte trodde ni väl att ni skulle höra av mig så snabbt, det trodde inte jag heller! Mammas kattunge bet av internetsladden för några veckor sedan så nu när jag är hemma under lovet förväntade jag mig nästan en vecka utan internet men snacka om tur. Någon i närheten har ett oskyddat trådlöst internet, jippie! Dock är signalstyskan rätt så låg men det funkar i alla fall!

Efter bussresan hem hit till skellefteå till min mamma så blev det middag direkt. Var inte framme förrän vid sju så. Dock vägrar min förkylning att försvinna och jag blir bara sämre. Inte så trevligt sätt att börja lovet på. Ska väl inte klaga. Blir en tidig kväll, vi hörs imorgon.


Tummen ner och tungan ut för förkylningen! (gammal bild)


Fredag, sportlov och skellefteå!

Tror inte detta kan kännas bättre. Sitter hemma men ska snart till skolan för att göra ett prov i historia, efter det får jag sportlov! Känns så himla skönt. Direkt efter skolan kommer jag ta bussen hem till min mamma och spendera dom första dagarna av lovet där. Kommer förmodligen inte ha tillgång till internet men vi hörs om 5-6 dagar när jag är tillbaka i umeå igen.

Hoppas ni får ett fint sportlov! (hoppas ni får det bra även ni som inte har lov, hihi)


Är riktigt sjuk så det får bli enkelt idag.


Not the right time.

Tjenamoss i stugan!

Verkar som alla har varit mer eller mindre förkylda hela vintern och jag var överlycklig att jag hade klarat mig. Tills idag. Pang! På förmiddagen i skolan började allt värka. Huvudet, öronen, ögonen, halsen, hela kroppen. Åkte i alla fall till Petter efter skolan där han bjöd på middag och aftonen blev lugn. Var tvungen att åka hem sedan för att plugga.

Men visst är det typiskt att man blir sjuk när man minst behöver det? Imorgon är sista dagen på vår skolvecka och sedan får vi sportlov! Så jag antar att jag kommer ligga sjuk de första dagarna. Ska väl tycka lite mer synd om mig nu och dricka fanta (lemon, världsgod) och halstabletterna som jag nyss gick och köpte. En mysig film till det så blir nog kvällen lyckad. Natti!


Fanta lemon ♥


Torsdag.

Good morning!

Eller god eftermiddag kanske passar bäst, hur som haver. Sitter på skolan och ska snart börja engelskan, efter det har jag prövning i matte A. Usch! Ni får verkligen önska mig lycka till för jag vet inte hur detta kommer gå. Förhoppningsvis bra. Kan ju bara göra mitt bästa.

Åker till Petter efter skolan så vi hörs ikväll när jag är hemma.




Efter flera dagar med snö, blåst och moln kikar solen äntligen fram!


Kvälls.

Kvällsfika & kvällsplugg. Gissa vad det bästa man kan äta när man pluggar är? Äggmackor och te! Haha ja, det är ju bara min åsikt men det är riktigt gott. Nu ska jag återgå till världskrigen, ryska revolutionen, politiken i sverige m.m.... kram.


Pics, friday.

Har ju helt glömt bort att visa er bilderna från i fredags. Vi firade min fina vän Emelie som fyllde 19 år på tolvlaget. Kvällen började med middag på restaurang, sedan förfest hos mig för att sedan avsluta kvällen med utgång. Mycket trevligt och roligt!


Friterad kyckling, ris och sötsur sås måste vara bland det godaste!




Jag & Petter : )


Haha, snacka om Petter & Victor var taggade.


Taggade brudar.




Onsdag.

Är riktigt trött och seg idag, men det ska vi ändra på! Har varit på skolan men är nu hemma för att byta om till idrotten som bara ligger på andra sidan vägen. Riktigt skönt att det bara tar 2 minuter! Man slipper ju släpa på en väska full med kläder.. hehe.


Känner mig inte för att vistas bland folk idag.. äckligt risig.


Brand new day.

Om ni inte har hört denna låt har ni gått miste om något. Så fint, så underbart.



It’s a brand new day
The sun is shinning
It’s a brand new day
For the first time
In such a long long time
I know
I’ll be ok


You make my dreams.

Är riktigt trött men måste verkligen ta tag i historian. Vi har prov på fredag och jag vill känna att jag gjort mitt bästa så bäst att börja plugga, eller snarare fortsätta. Började för några dagar sedan men vill att allting ska fastna i huvudet. Later!


Tisdag.

Men av någon konstig anledning känns det som onsdag. Troligvis för att min hjärna är urtrött och vill ha lov. Bara 3 dagar kvar! Härda & kämpa.

Hade anfall natten till igår men orkade mig till gymmet med Petter trots allt. Att röra på sig är aldrig fel. Efteråt följde jag honom hem och tråkigt nog hade jag ett anfall denna natt också.. har varit stressad, less och arg. Men känner att jag inte orkar mer, bättre att fokusera på det som är positivt och bra. Att man dessutom möts av bra betyg när man loggar in på skolans hemsida är awesome! Så nu är min dag räddad.

Återkommer när min mage har fått lite middag i sig.

Måndag.

Känner mig lite off när det gäller bloggen just idag. Har ett ton med skolarbete som väntar denna vecka så har suttit några timmar nu och pluggat. Min hjärna är helt trött och orkar inte men viljan vill så mycket mer. Ska nog ta en paus nu, för att sitta timmar i sträck är inte alltid bra. Inte för mig. Lär mig inte och det kommer inte in något i huvudet. Litet engelskaprov imorgon, prövning i matte A på torsdag och fredagen avslutas med prov i både italienska och historia.

Äh, jag tar det som det kommer. Kan ju inte göra annat än mitt bästa och skulle det nu inte gå vägen på ett prov är det inte hela världen, eller hur?


RSS 2.0