Someone, somewhere

Ibland önskar jag att mina tankar och känslor kom ut ur mig likt en skrivmaskin. Ett klick och hela världen skulle förstå. När man en dag inte orkar längre önskar man att alla bara visste, att jag själv visste. Öppna ögonen och vi inser att verkligheten inte fungerar så. Livet ska vara mer komplicerat än så. För vad vore vi utan det negativa? Skulle det finnas något positivt, skulle vi uppskatta små saker i vår vardag? Ta allting för givet ett är misstag. Livet ska vara roligt och härligt. Var glad för varenda dag och lev ditt eget liv.


Lycka & kärlek ♥


Come what may.


Blev bara en kort stund i skolan idag på ca 2 timmar så blev slappt idag. Även mössan åkte på! Dels för att mitt hår ser ut som en tova och dels för att jag inte känner mig riktigt hundra. Hoppas verkligen inte jag håller på bli sjuk igen.

Torsdag.

Tänkte verkligen att det är onsdag idag. Hela veckan har jag varit en dag efter, men det är ju underbart när man inser att det bara är en dag kvar till helg. SÅ fint!

Har borrat ner mig i en soffa i skolan och ska plugga lite, dock längtar jag tills det är lunch. fiskpinnar, mumma!


Hope.

 


Today.


Micaela.

Gissa vem som har namnsdag idag? : )
MICAELA. Finns många olika stavningar. Tror Micaela är lite mer ovanligt. Oftast stavas det med k, ck, ch osv. Hur som haver, grattis alla ni som heter Micaela!


Onsdag.


Goförmiddag!

Som vanligt sitter jag på skolan. De andra har ju praktik denna vecka men istället sitter jag och gör skolarbete som jag inte gjort. Sitter bland annat med ett svenska prov som jag ska göra samt läser en bok. Även lite annat smått och gott. Dock lockar det att se senaste avsnittet av OTH.. nej det får bli senare. PUSS

Every corner.


Efter en mycket trevlig kväll är jag och Petter hemma. Vi var bjudna till hans familj på middag och sedan stannade vi även och såg idol och drack te. En bra tisdagskväll med andra ord!

Too marvelous for words.

Trött. Ett ord som passar in oerhört bra i denna stund. Ska tillåta mig själv att vara lite slö i afton och slå på en film nu. Mysfaktor.

Bulletproof.


Today.

Tisdag.

Halloj!
Vädret är lika underbart som gårdagen så det är lite surt att behöva sitta inne på skolan hela dagen. Men ska inte klaga, slutar när jag vill så. Min mage kurrar så nu är det dags för lunch!

Pink.

 

Har invigt mina träningsskor som jag köpte tidigare idag. Så himla sköna!! Även min rosa sport-bh som jag köpte idag fick bäras. Bra den med! En svart t-shirt hängde också med från stadium. Redo för gymmet som aldrig förr åkte jag iväg och hann precis hem lagom till idol.


Centrum.

Haha, bjuder på denna otroligt snygga bild som togs för typ 2 minuter sedan. Nu sticker jag iväg till stan för att köpa en sport-bh samt ett par träningsskor! Hoppas bara jag kommer hem med båda. PEACE.

Bee.


Trots att hösten verkligen har kommit för att stanna lyckades jag foto denna somriga bild igår i pappas trädgård.

Måndag.

Hej hopp!

Känner att jag har lite mer energi än vad jag hade förra veckan och helgen, därför kan ni vänta er lite mer inlägg från min sida. Har varit mycket med skolan senaste veckan plus att jag flyttade mitt i allt. Är inne på min fjärde dag här i lägenheten och jag måste säga att det mer och mer känns som jag bor här. Tar ju ett tag innan man har bott in sig liksom.
Tänkte försöka få upp alla saker idag som ligger i en stor hög här i vardagsrummet. Hade tvättstuga igår plus plugg så det blev inte mycket av röran, men ska försöka fixa det mesta idag! Dessutom skiner solen och utanför fönstret är det ett underbart höstväder. Gillas!


Söndag.

Hallå där!

Blev inget skrivande igår eftersom jag drog in till stan på dagen och sedan åkte till pappa. Är fortfarande här men ska få skjuts hem om ett tag. Har plugg och tvättid ikväll som ska göras. Vi hörs när jag är hemma. Kram!

Fredag.

Nu är det slut på veckan det är dags för FREDAGSMYS!

Det är precis hur det ser ut hemma hos oss denna fredag. Efter skolan hängde jag med Emelie en stund innan jag & Petter skulle och handla. Och nu ska ni få höra på världens virrigaste historia! Vi bestämde oss för att tacos skulle sitta fint i magen som middag ikväll, men även lite annat skulle handlas. Mjölk, juice, ja allt det vanliga. När vi kommer till kassan kommer Petter på att vi har glömt köttfärsen! "Spring!" säger jag och han svarar "Ja, fixa det där då!". Givetvis tänkte jag att han menade att jag ska stå i kassan för att betala ifall han inte skulle hinna. Han hann i alla fall. 3 påsar tänkte vi att det skulle behövas, men det när jag packade behövdes det endast 2. Tänkte inte mer på det.. förutom när vi kom hem. Klockan gick 2 timmar och vid 19 tänkte jag börja med middagen men hittade inte gurkan? tomaterna? majsen? Vad tusan tänkte jag! Det visade sig i alla fall att Petter menade att jag skulle packa upp resten av maten som var kvar i korgen på affären men det uppfattade inte jag eftersom jag inte packade upp maten, trodde allt redan låg på bandet. Haha! Så himla klantigt. Sedan upptäckte vi att det var typ 10 andra saker vi hade glömt kvar i korgen. Stack tillbaka till affären. Tappade en burk med guacamole i golvet på ica, som tur var gick den inte sönder. Ställde tillbaka burken och tog en ny - trodde jag. När jag står hemma inser jag att jag tog båda burkarna.. dubbelt upp alltså! När jag sedan just hade maten färdig kom jag på att vi glömde köpa bröden, trots att vi for tillbaka en gång!! Kan även nämna att första gången vi var där glömde jag mitt id-kort som jag behövde ha med mig..
Haha, blev en himla lång text men det blev en omständig och rolig sak så kände mig tvungen att dela med mig. Skrattade i alla fall gott. Nu tänker jag inte resa mig ur denna soffa! Förutom när det är sovdags, hihi. Hoppas ni har en fin fredag. ♥




Flytt.

Hej!

Ville bara säga att jag har varit i skolan hela dagen och just nu har jag fullt upp med att packa det sista och städa ur lägenheten. JAG FLYTTAR IDAG!!!!!!! Flyttar till min pojkvän som bor på andra sidan älven. Så om någon timme kommer pappa med släp och hjälper mig flytta det sista. Dvs möbler, mat osv. Åh, så sjukt taggad!
Nästa gång ni hör av mig är jag sambo, wihoo!

Green.

Tagen igår när det ösregnade större delen av dagen.

Workout.

 

 

PUH! Är hemma från ett träningspass på gymmet och lite träningsvärk kan nog väntas imorgon, haha. Att träna är nog bland det bästa som finns. Man får mer energi, blir på bättre humör och givetvis mer hälsosam.


Stop waiting on the world to change.


My boyfriend var så snäll och kom nyss förbi och hämtade lite saker. Det blir bara mer tomt här för varje sekund. I garderoben hänger en tröja och ett par byxor, skafferiet är halvtomt, hyllorna är nästan tömda och det känns faktiskt snart inte som mitt hem. En dag kvar sedan flyttar jag!

Onsdag.

God morgon! ♥

Min morgon har väl inte varit så god. Sovit dåligt inatt plus en hel del annat som jag inte orkar gå in på. Hur som haver ska jag inte slösa bort någon tid utan ska istället sätta mig och plugga. Måste måste måste!
Vi hörs i eftermiddag.

Design.

Som ni stammisar kanske har sett så har jag bytt header samt min profilbild nyss. Headern får duga tills vidare, vad tycker ni om den? Något som ska stanna?

Profilbilden blev dock i väldigt dålig kvalitet. Men det får ordnas när tid finns. Just nu ska jag ägna min tid till att sova. Är så jäkla trött, NATTI!

Angel.


Spend all your time waiting
For that second chance
For a break that would make it okay
There's always one reason
To feel not good enough
And it's hard at the end of the day
I need some distraction
Oh beautiful release
Memory seeps from my veins
Let me be empty
And weightless and maybe
I'll find some peace tonight

In the arms of an angel
Fly away from here
From this dark cold hotel room
And the endlessness that you fear
You are pulled from the wreckage
Of your silent reverie
You're in the arms of the angel
May you find some comfort there

So tired of the straight line
And everywhere you turn
There's vultures and thieves at your back
And the storm keeps on twisting
You keep on building the lie
That you make up for all that you lack
It don't make no difference
Escaping one last time
It's easier to believe in this sweet madness oh
This glorious sadness that brings me to my knees

In the arms of an angel
Fly away from here
From this dark cold hotel room
And the endlessness that you fear
You are pulled from the wreckage
Of your silent reverie
You're in the arms of the angel
May you find some comfort there
You're in the arms of the angel
May you find some comfort here

Det är så fint. Så vackert. Texten. Något jag skulle kunna lyssna på i en evighet.
Tankar & känslor.

Two is better than one.

Oj så skönt! En av de härligaste känslorna som finns är när man kommer hem från gymmet, har tagit en dusch och slänger sig i soffan. Det är faktiskt precis vad jag ska göra! Börjar en film på 3an kl 21, tänker ge den en chans.

Hörs innan läggdags. ♥

USM.


NU: USM med Lina :)

Just like a river runs, like a fire needs flame.


Snyggt behöver inte vara krångligt.

Svaret är du.


Fy sjutton vad det regnar! Var genomblöt när jag kom till skolan, byxorna liksom klibbade sig fast på benen.. haha. Tur att man inte är gjord av socker.

Tisdag.

Är på skolan och ska snart ha ett prov, sedan slutar jag. Önska mig lycka till!!

Every rose has its thorn.

(Tagen i klädkammaren som snart är tom som ni kanske ser)

Haha, till och börja med - vilken muppbild jag fick till!
Håller på att packa en hel del. Flyttar ju om några dagar!! Åh, ska bli så himla kul. Har ju redan flyttat de flesta saker men har lite småsaker kvar. Dvs. en hel del.

Måndagsplugg.

Denna måndagskväll består verkligen av plugg. Har prov i psykologi imorgon så gäller att nöta in allting. Dock tror jag det inte är allt för svårt och så länge jag klarar provet är jag nöjd. Återkommer när jag har pluggat klart för ikväll. CIAO

Even of the bottom of the sea.

Måndagar är allt bra härliga, även om man har en hel vecka med prov, inlämningar osv. Hade en lektion 15-16 men var på skolan redan klockan 13. Tänkte vara duktig och plugga lite. Jag får absolut mer gjort om jag sitter på skolan än om jag sitter hemma, då finns det så mycket som distraherar.

Måndag.

Idag vaknar man upp till att SD har kommit in i Sveriges riksdag. Jag skäms verkligen! Jag hoppas nu att de andra håller sitt ord och aldrig kommer att samarbeta med SD. Nej fy.. förstår ingenting.

Hur som helst. Tänkte äta lite frulle nu : ) Hörs senare.

Val.

Valvakar som i princip hela Sverige denna söndag! Riktigt spännande och intressant.. undrar hur detta slutar.

Söndag.

Hej! ♥

I fredags kom min mamma hit på besök. Vi åt middag och hade myskväll. Precis vad jag behövde - en mamma&dotter kväll! Igår klev vi upp i god tid för att vi skulle flytta en hel del saker till Petters lägenhet. Flyttar ju snart!! Gud så spännande. Hur som helst blev det senare party på kvällen men var hemma redan vid ett. Var så himla trött. Kom just hem från Petter och ska väl försöka göra någon nytta här i lägenheten. Plugga, packa, städa? Ja, finns mycket att välja på.

Hoppas ni har haft en fin helg!


Waynes.

Tjabbatjena!

Kom hem för någon timme sedan efter att ha sprungit på stan med Lina. Visar senare vad jag köpte. Blev även en fika på waynes. Mycket trevligt! Hinner ju aldrig se den damen nu när hon äntligen flyttat hit. Nollning var och varannan kväll, haha.

 


Jackie.

 

Detta är helt galet!! Tjejen är 10 år men sjunger som hon är typ, 30? Herregud.. blir helt förvånad. Ta en titt - ni kommer inte tro att det är sant. Tjejen är helt otrolig.


Black & brown.

Åh, vill ha!! MONKI.

Orange.

Ikväll är jag trött, det har varit en.. hm - intensiv dag. Mycket tankar. Många funderingar. Kanske funnit ett svar. Om det vore så, då är allting löst. Då har jag hittat hem. Men vägen dit är lång och jag är inte i mål ännu.

Eng B.

Om ni undrar varför jag är lite frånvarande nu på eftermiddagen så är det för att jag håller på att plugga. Ska göra klart en läslogg i engelska B hade jag tänkt. Så skönt när man får göra bort saker.

Hoppas ni har en fin dag!

Torsdag.

Hej mina fina. ♥

Jag är inte på topp idag. Vi har väl alla våra dagar när man känner sig sämre. Förutom att jag är sjuk känns allt extra jobbigt, kanske just därför. Äh, jag vet inte. Ibland blir livet inte som man tänkt sig men vad vore livet utan motgångar? Jo, inga framgångar.

En dag som denna är jag glad att du är en av mina närmsta vänner.


Sömn.

Snuvar på här hemma så ska lägga mig för att sova. Håll tummarna att jag är frisk imorgon! Peppar peppar.

Sov gott så hörs vi imorgon.

Stars.

Wohoo!! Jisses så galet skönt det känns. Är äntligen klar med ett prov som jag har suttit och gjort hela dagen här hemma. Ljuger inte när jag säger att jag lagt ner säkert 4 timmar bara idag. Nu känner jag att jag har gjort det jag ska så ska försöka krya på mig så att febern och förkylningen försvinner.

Hoppas ni alla mår bra. ♥

School.

Trotsar febern och sitter och pluggar. Kanske inte blir mycket friskare men det behövs göra. Good work! Ska banne mig göra klart det som behövs, nu kör vi.

Dear John.

 

God morgon! Även om det var någon timme sedan jag vaknade. Mår inte alls bra idag. Kände redan igår på kvällen att jag var lite trött och hängig. Under natten har jag blivit förkyld, har feber och frossa. FY! Vill inte vara sjuk, kan inte vara sjuk. Har så mycket skolarbete osv som ska göras men det får gå ändå. Bara att plugga hemma. Dock har man väl inte riktigt orken när man är sjuk..


I'm trying to do my best to impress.

Måste verkligen plugga lite mer än vad jag redan gjort ikväll innan jag ska ta min belöning. En lång och varm dusch! Är så mycket måsten just nu så det är perfekt att få slappna av innan man lägger sig. Oh. En kopp vanilj-te ska givetvis hinnas med också.

Tears.

Fy ändå. Att jag alltid ska vara så känslosam. Jag är en sådan som gråter för i princip ingenting. Som nyss när jag kollade på biggest loser. Satt väl sista tjugo minuterna och bölade ihjäl mig. Men det känns alltid bättre efteråt, efter man har gråtit alltså. Håller ni inte med?

Ja, gråta är tusan skönt ibland. (Kan dock bli lite jobbigt om man är som mig och gråter till de flesta tv program.. haha)

Nu börjar IDOL! Jaha, ska man behöva gråta för att någon är så extremt duktig nu? Eller kanske skratta tills man gråter åt någon människa som skämmer ut sig inför hela svenska folket? Det återstår att se! Ciao.

Miss.

Imorgon kommer äntligen min gullegris hem!!

Tisdag.


Morsning korsning!

Gud vad jag ville snooza ett bra tag imorse, men icket. Petter for när jag klev upp och nu har jag precis ätit frukost. Börjar inte förrän 09.45 men jag måste hinna städa lägenheten nu på morgonen. Huset är nämligen till salu så dom vill titta på några lägenheter och frågade om det gick bra att de kommer hit. Kan ju inte se ut hur som helst så ska försök göra lite nytta nu. Bye ♥

Måndagsmys.

Gokväll : )

Är hos Petter även ikväll så därav få bilder, har inte kamerasladden här. Tyvärr! Men ni lär ju överleva, hihi. Efter skolan blev det en sväng till hälsocentralen, antibiotika igen för 3:e gången sedan juni.. sjukt. Hur som helst blev det sedan hamburgare till middag. Mumma!

Ska nog sova snart så jag orkar med morgondagen. PUSS.

Your face reminds me of a flower.


Måndag.


God morgon!

Sovit som en stock? Om ni frågar mig blir nog svaret "nja". Tandvärken sitter fortfarande i och morgonen började inte bra heller. Suck. Nu är jag i alla fall uppe och har ätit frulle. Börjar inte förrän klockan 15 och slutar 16, haha. Snacka om vilken dag va. Riktigt skönt!

Söndag.

Ni kan vara lugna gott folk, jag lever!

Gårdagen bjöd på släktträff och sedan utgång. Åkte tillbaka till Umeå idag och är nu hos min pojkvän. Har myskväll med pizza, melon och film. Perfekt! Återkommer imorgon när vardagen drar igång igen. Kram så länge.

Lördag.

Lördag vilket innebär att det är dags för släktträff! Jag har ingen aning om hur många som kommer men det ska bli väldigt spännande. Jag och mamma ska gå till moster snart och sedan till scandic där vi kommer hålla till. På inbjudan stod "släktforskning, underhållning och tre rätters middag". Kan inte bli annat än trevligt!

Vi hörs när vi hörs, beroende på när jag kommer hem. Kram. ♥

I fell in love yesterday.


Mina nya favvisar!! Hur snygga?!

Hometown.

Hej för idag måste jag säga!

Har inte mått något vidare idag men nu har jag åkt hem till mamma där jag ska tillbringa helgen. Riktigt skönt att få vila upp sig ikväll. Blir tacos till middag sedan idol samtidigt som jag ska umgås med Ben & Jerry. ; )

Plugg.

Nej tusan heller, nu orkar jag inte längre. Har försökt plugga i princip sedan jag kom hem men inget vill fastna. INGET! Har prov imorgon men det får väl gå ändå - förhoppningsvis bra!

Så säger god natt nu! Sov gott. ♥

Last chance for one last dance.


Umeå är himla fint ibland.

I'm not a princess, this ain't a fairy tale.


Cyklade iväg på en tur med destination andra sidan bron. Hämtade mina skor som stod hos min pojkvän. Mitt senaste köp bland skor, ni får se dom imorgon!

News.

Åh, nu mina vänner ska jag berätta något riktigt kul!!

Dom flesta i min närhet vet redan om det men för er som inte vet. Jag ska bli sambo!! Jag bor ju redan med en tjejkompis sedan ett år tillbaka men nu ska jag flytta till min pojkvän! Längtar så himla mycket och tror det kommer bli riktigt bra.

Flyttar om 1-3 veckor så det är inte alls länge kvar. Petter har redan gjort plats i sina garderober och igår började vi flytta över lite saker till lägenheten. Har massor kvar men kläder och annat får vi ta sist. Detta känns så underbart och jag är så lycklig!! Sambo. Alltså wow, då tänker jag att man är typ 30, haha. Okej inte riktigt men ni förstår hur jag menar. Dock är det givetvis bra att vi båda har bott själv så vi vet hur allting funkar. Galet kul!

Bilden togs för ett år sedan.


Torsdag.

God morgon, är ni vakna? : )
Själv steg jag upp vid 7 och sitter nu på skolan. Igår åkte jag tillbaka till Umeå och sov sedan över hos min pojkvän. Ska även berätta en jätterolig nyhet för er! Men det gör jag senare. Hihi.


Every breath that I breathe.

Har ju totalt glömt att visa er några bilder från i lördags. Jag & min pojkvän firade 2 år tillsammans i söndags så i lördags tog vi in på hotell. Hade en underbar kväll!

Utsikten från hissen. Vi bodde på 12e våningen!

 

Outfiten för kvällen.

 

Jag hade pysslat ihop ett litet fotoalbum som blev mycket uppskattat.

 

 

 

Vi åt middag på restaurangen Tapas. Godaste maten någonsin!


Onsdag.

God morgon! ♥

Sovit gott? I hope so. Det har dessvärre inte jag. Haft frossa, ont i huvudet och mått illa. Tack vare att jag opererade ut visdomstanden igår. Klok ser jag inte heller ut att vara. Svullen som en gris! Men ska inte klaga, ska istället gå och göra lite frulle, hörs sen.

No one else could do it better.

 

Tänkte ta och plugga lite nu innan jag lägger mig. Fick just veta att vi inte behöver vara på svenskan eller religionen imorgon så länge man är klar med inlämningsuppgifterna på fredag. GREAT! Då slipper jag åka kl 06 härifrån imorgon.


Tandvärk.

Hej på er, mina fina.
Som jag sa tidigare har jag opererat ut min visdoms tand idag. När jag kom hem sov jag flera timmar, vaknade dock lagom tills idol började. Har inte någon vidare värk nu eftersom jag äter starka tabletter men så fort jag pratar eller gör något kommer smärtan. Ska äta middag nu (soppa.. kan bara äta flytande) och fortsätta se på idol. Hörs sen!

Tisdag.

God morgon!

Var tänkt att jag skulle kliva upp tidigare än såhär men sova är ju alltid så skönt. Jo, tänkte berätta varför jag är hemma i Skellefteå! Anledningen är att klockan 13 ska jag befinna mig på sjukhuset för att operera ut en visdomstand. Gjorde detta för flera månader sedan och jisses vad ont jag hade efteråt. Fick frossa och feber dagen efter plus att min kind såg ut som en hamster. Kunde lika gärna haft en tennisboll i käften, haha.
Kommer nog inte höra av mig förrän ikväll. Ska få lugnande så jag kommer vara rätt så borta och trött ett tag efteråt. Sedan får vi se hur smärtan är. Håll tummarna! : )

Vitt.


Det är dags att köpa nya tygskor när man inser att de man har är trasiga och skitiga som en soptipp. Slog slag i saken och köpte ett par exakt likadana. Grymt sköna! Awesome. ♥

Värme.

När man just har förberett sig inför hösten, dvs tagit fram höstkläder och liknade - ja då kommer sommaren på besök igen. Jag hade dragit på mig tjocktröja, mössa och halsduk också kommer man ut i 20-graders värme! Det var så himla varmt och skönt idag. Dock ångrar jag mitt klädval.. men mössan åkte av.


Skellefteå.

Vilken händelserik dag. Ätit lunch med Emelie. Möte på jobbet. Stan med min bonus mamma. Hem till lägenheten. Slänga i sig middag. Ta bussen till Skellefteå. Pust.. och nu är jag hemma hos min mamma i Skellefteå! Berättar varför senare.. kan i alla fall avslöja att jag inte längtar till morgondagen!

Måndag.

Ska slänga på mig några kläder och sedan möta upp Emelie för lunch! Tjing.

Damn.

Äh, nu checkar jag ut för kvällen. Snacka om surt. Vi hörs imorgon och jag berättar istället då om gårdagen!

I'm leaving you, no, you ain't.


Denna älskvärda halsduk är nyss inhandlad. Dock kanske jag blir av med den snart. Min pojkvän har nämligen letat en exakt likadan men inte hittat någon. Så dealen är att om jag hittar en likadan fast svart och stickad får han denna, haha.

Söndag.

Tillbaka! Efter ett otroligt bra dygn på scandic plaza med min finaste. Berättar mer om gårdagen senare, nu blir det lunch och sedan lite plugg. Later!

Love.


Tidigare idag sa jag att något kul händer idag. Tänkte nu berätta vad. Har lite bråttom och ska snart åka iväg. Jag ska möta upp Petter sedan ska vi bo på hotell. Imorgon firar vi nämligen 2 år tillsammans! ♥ Ser verkligen fram emot detta och tror det kommer bli en fantastisk dag och kväll. Jag är så lycklig!

Lördag.

God morgon mina vänner. ♥

Är uppe i rätt så god tid denna lördag för jag har nämligen massa saker att fixa. Idag händer det en väldigt kul sak! Längtar oerhört mycket. Berättar senare, hihi.

Tired.

Tänkte hälsa på John Blund ett tag, typ tills imorgon. Låter som en bra idé! Framför allt skönt. Håller på somna i skrivande stund. Zzzz..

Let's take a journey.

Snacka om mysfredag. Lurvtofflorna är på. Mjukiskläder på. Det enda som saknas är godis. Ja just det, de väntar på mig i skafferiet. ; )

Skor.

Mina nya älsklingar som är köpta på skopunkten. Kommer bo i dessa ett bra tag framöver!

Skipping rocks and leaving footprints.

Kom just in med två stora påsar efter att ha varit på mataffären. Hur drygt är det inte när man inser att man har glömt köpa en pyttesak men som ändå behövs till middagen? Bara att cykla tillbaka...

I lost all control and I need you now.

Today.

Fredag.


Som alltid känns det lika underbart när fredag är här och skoldagen är avslutad. HELG! ♥


Idag.

Today.

Torsdag.

Galet vilken seg dag. Känns som jag suttit i skolan hur länge som helst. Snart börjar projektarbete, dvs uf för våran del. Vi ska starta eget företag! Dock har vi bara haft en lektion hittills så får se vad det blir för något i slutändan.

B&J.


Avslutar kvällen med mina två älsklingar - Ben & Jerry. Yummie!

Disk.

Tungan ut för alla måsten när man är trött. Haha, om ni kollar noga kan man tro att min underläpp ser ut sådär..

Sådär ja. Hemma i lägenheten igen efter en tripp till Skellefteå. Måste packa upp lite ur väskan samt snygga till här hemma. För att inte glömma all mysig disk som väntar på mig.. icke trevligt.

Yellow.


Att hösten kom över en natt är jag nog inte ensam om att tycka. Sommaren kom och gick som på ett ögonblick. Även fast sommaren är fantastisk med all sin värme måste jag erkänna att jag ser fram emot denna höst. Att få klä sig i stora halsdukar, mysiga koftor och framför allt.. vantar! Guds gåva till människan, haha.

Hair.


Ett utav de bästa tipsen jag kan ge er ifall ni är lata och vill ha lite lockigt/vågigt hår är att efter ni duschat så föna håret, dock inte helt torrt. Sätt därefter upp håret i en knut och låt den vara i under natten. Morgonen efter - färdigt!

Onsdag.

Blev ingen uppdatering på kvällen igår, jag åkte nämligen hem till Skellefteå för att fira min mormor som fyllde år! Hon hade ingen aning om att jag skulle komma hem så hon blev minst sagt chockad när jag plingade på dörren. Det var en väldigt kul överraskning! Det bjöds på middag, speciellt västerbottensostpajen var gudomligt god!

Spenderade hela kvällen där och vid kl 22 gick jag hemåt eftersom jag skulle tillbaka till Umeå med bussen som gick kl 05.50 imorse.. men det blev inget utav det. Under natten har jag mått väldigt dåligt. Ont i magen, mått illa och frossa. Känns lite bättre nu men inte bra.


RSS 2.0