Watermelon.

 
Finns det något godare än vattenmelon på en sommardag? Nej.

Tisdag.

 
I fredags när vi var på stranden. 
 
Kan knappast påstå att detta varit en fin sommar - vädermässigt. Några enstaka varma soliga sommardagar har vi haft men regnet har väl dominerat, tyvärr. Har det inte regnat så har det varit mulet mestadels. Fy vad tråkigt! Man får verkligen försöka ta vara på dagarna solen vill titta fram. Idag jobbar jag som vanligt 24 timmar och vad tror ni, jo, det ska vara strålande sol! Tur man har ett jobb där man i alla fall är ute lite då och då under dagen. 

Strömstad-Sandefjord.

 
 
 
 
 
 
Här ser ni några bilder från vår resa.
 
20/7 lämnade vi Göteborg (där vi hade varit 3 dagar) för att köra till Strömstad. Först och främst måste jag tala om vilken mysig stad det är! Mamma har varit där några gånger men nu fick jag uppleva det med egna ögon. Fantastiskt fint. 
 
Vi var tvungna att vara på plats i god tid innan färjan skulle gå så passade på att fota lite vid hamnen. Ni får se mer bilder från själva färden till norge samt bilder från norge, men det är omöjligt att lägga upp allt i ett inlägg. Tusen gånger bättre att dela upp det, både för mig skull men framför allt för er som läser! 

Måndag.


 
Som ni säkert märkt får bloggen lida lite under sommaren och när jag jobbar mycket. Men jag hoppas ni klarat er utan mig senaste 2 dagarna, haha.
 
Slutade jobba 07 idag och räknar man igår-sön så jobbar jag sammanlagt 86 timmar... mitt i allt ska man även hinna med en massa annat. Men det behöver inte vara negativt. På onsdag får vi till exempel middagsgäster! Roligt att ha saker att se fram emot när man jobbar, det blir som lite utav en belöning. Nu sitter jag och väntar på middagen, tur man har en egen kock i köket.
Haha skämt åt sido, men Petter är riktigt bra på laga mat. 

Doesn't matter where, It's always a good time there.

 
Bilden ovan togs för precis en vecka sedan i Norge när jag skulle på bröllop. 
 
Go' kväll på er!
 
Ikväll ska jag iväg på allstar för att äta middag. Födelsedagsmiddag för att vara exakt! Vi är ett gäng som ska fira att Daniel (Petters kusin) har fyllt år. Kommer säkert bli kanontrevligt :) Dock blir det inte allt för sent ikväll för min del, ska upp och jobba kl 07 imorgon. Men det är lika bra, för Otis kan ju inte vara själv hur länge som helst. Nä nu måste jag göra mig klar, ha en fin kväll!  

Lördag.

 
BIld från strömstad.
 
Umeå verkar få fint väder idag, håller tummarna att molnen inte börjar rulla in. Funderar om jag ska ta mig ut på en promenad nu på förmiddagen. Hade varit skönt! Sedan bara sätta sig ute i solen och må bra, precis som sommaren ska vara. Solsolsol.

Fredag.

 
Snacka om att man blir lite snurrig av att jobba ett dygn. Höll på skriva lördag istället för fredag som rubrik.
 
Idag packade vi picknickkorgen med vattenmelon, yoghurt och såklart vatten. Tog bilen några mil utanför stan till en strand. Så mysigt!! Otis som älskar vatten blev ju helt tokig direkt han såg havet, haha. Fast så roligt var det inte.. vi blev där ca 1 timme. Han totaltvägrade att ligga still. Varken gräset, sanden eller klipporna dög för vår lilla skrutt. Protesterade gjorde han genom att bita samt dra i kopplet. Då blev inte husse och matte glada kan jag tala om, men vi försökte vara lugn trots allt även om vi såklart sa ifrån. Han hade ju fått bada en bra stund och han måste lära sig att inte alltid få som han vill.
 
Vet inte om det är tonårsperiod, uppmärksamhet eller bara att han ville bada och var busig? Slutade i alla fall med att vi gav upp. Det är inte så trevligt att ha en blöt hund som inte vill vara still och biter på kopplet. Äh, han är ofta skötsam men ibland känns det ganska hopplöst när han biter på kopplet på promenader, vägrar komma på inkallning och bara sätter sig. Antar det är träning, träning och träning som gäller. Känns dock som vi gör det hela dagarna men måste komma ihåg att han bara är 10 månader och man kan inte förvänta sig ALLT från en labrador som inte ens är 1-2 år. Inte ens en gammal. ;) 
 
Haha hur som helst var det väl inte det jag tänkte skriva om. Vi har i alla fall varit på stranden ett tag. När vi kom hem åt vi vattenmelon på balkongen och nu på eftermiddagen har jag gått en promenad i det finfina vädret. 

Let it fly in the breeze and get caught in the trees.

 
En liten titt på hur mitt hår såg ut i lördags på bröllopet. 

Torsdag.

 
Saknar redan mina gullepluttar. Hihi.
 
Efter en bra tids ledighet drar nu jobbet igång. Som vanligt jobbar jag 24 timmar. 

Onsdag.

 
Har inte ens varit hemma ett dygn men har i alla fall landat lite sedan vi kom hem igår vid 22-tiden. Så skönt att sova i sin egen säng! Speciellt när vi har sovit på 3 olika ställen på en vecka, haha. Men vi har haft det kanonbra! Kommer säkert bli lite tjatigt med bilder från resan och text om vad vi har gjort under veckan som varit, men det är ju roligt att man har något speciellt att skriva om. Inte bara "hej-bildpåmig-nuskajagutmedotis-dagsförmiddag-jobba-godnatt"
 
 
Under förmiddagen hann jag både vara på apoteket för att hämta ut medicin, handla mjölk osv på affärn, dammsugit och fixat med blommorna. De vi har ute på balkongen var väl inte så levande... tyvärr. Men jag hoppas dom tar sig, de såg inte värst ut trots allt.

Honey I'm home!


 
HEJ!! 
 
Känns som jag varit borta någon månad men faktum är att det bara gått en ynka vecka. Oj vad jag har gjort mycket!
Berättar mer imorgon och i veckan. Kom hem nu ikväll så har packat upp väskorna och tänkte nu slänga mig i soffan. Skönt!

Let's go!

 
Äntligen är dagen kommen! Jag hoppas att jag inte glömt packa något, att resan går bra och att vi kommer ha en underbar vecka.
 
Vi tar med oss Otis men vi åker bara 6 mil innan vi släpper av honom. Petters mamma ska få rå om honom medans vi är på resande fot. Kändes inte så bra att ta med honom för hans egen skull. Han kommer ha det mycket bättre ute på landet där han ofta får vara lös, springa och bara njuta av att vara med farmor, haha. Tror han kommer ha det superbra även om jag redan saknar honom. 
 
Planen är att köra hela vägen till Göteborg idag. Tar väl ca 10-12 timmar. Har laddat upp med bra musik och har ju världens bästa sällskap så det kan inte bli annat än kung. På fredag åker vi över till Norge där vi möter upp mamma och resten av gänget. Bor då på hotell fre-sön och sedan i en känd operasångares hus?! Haha ja ni hör ju redan vilka äventyr vi kommer ha. ;)
Vi hörs när jag är hemma igen, dvs. nästa vecka!
 
Ha en fantastisk vecka och ta hand om er! 

Måndag.

 
Denna vecka kan inte börja bättre. Idag ska jag möta upp finaste Olivia som är hemma i Sverige!! Efter ett år i Australien är hon äntligen hemma, även om det bara är för 2 månader. Åh vad jag längtar efter att få krama om henne, snart så! 

Söndag.

 
Vilket lyckorus jag känner. Har varit hos Anna & Patrik idag och fått träffa deras lilla son för första gången.  Underbart söt! Tror aldrig jag träffat en bebis som är så lugn heller, jordens snällaste. Anna & Patrik kommer bli (är) världens bästa föräldrar.
 
När jag kom hem höll Petter på med tvätten och jag hjälper nu till samtidigt som jag kikar in här. Känns som updateringen blir sisådär på sommaren, speciellt nu. Nu när tvätten börjar vara klar kan jag ÄNTLIGEN börja packa. Har ställt fram saker som ska med men har inte packat ner något än, vill ju börja med kläderna tack. Ska väl göra någon nytta nu, hörs senare. 

Småfix på stan.

 
Bild från Bea's instagram.
 
Känns skönt att ha gjort bort nästan allt som ska köpas inför resan. Var på stan med Bea idag. Köpte nödvändigheter så som hårspray, nagellack, ringar, mascara och lite annat smått och gott. Nu är det bara ett armband och en väska som fattas till bröllopet. Hittade ingenting på stan men måste ju ha något att shoppa i Göteborg! 
 
Har numera datarummet som packställe. Har börjat lägga fram saker som ska med. Men det sista jag gör är att packa ner allt i resväskan. Man får en mycket bättre överblick av vad man har med sig och det blir bättre packat i väskan (läs: väskorna). Gruvar mig redan för hur mycket vi kommer ha med oss... kommer se ut som vi ska flytta eller något, haha. Glad att vi kör bil ner i alla fall så man rymmer det man vill ha med. Jobbigare om man åker tåg/flyg. Äh, blir nog bra det där med packningen.
 
Nu ska jag fortsätta fixa här hemma medans jag inväntar Petter. Äntligen kommer han hem efter en vecka på resande fot!
Jag vet även någon som längtar efter sin husse. ;) Så ikväll blir det myskväll! 

Lördag.

 
Känner att mitt schema är fullt fram tills på tisdag när vi åker söderut. Mycket som ska göras men i princip allt är roliga saker! Till och med packa tycker jag är kul, haha. Har faktiskt inte ens börjat än, jag som alltid brukar packa långa i förväg. Men som vanligt har jag skrivit en lista på allt som ska göras innan vi åker samt ALLT som ska packas. Köpte ju en resväska igår så ska börja packa senare idag.
 
Om en stund ska jag ner på stan med kära Beatrice. Hörs senare.

The best thing one can do when it's raining is to let it rain.

 
Fy sjutton vad det regnar. Aldrig verkar det ge med sig heller. Vad annat att göra än att gilla läget?
Tar med mig Otis i bilen + mamma och drar för att köpa en resväska.

Dress.

 
Här ser ni klänningen jag köpte igår. Ni kommer få se bättre bilder senare men det blir inte förrän efter bröllopet som är nästa vecka.
 
Den är sååå fin. Lite udda men ändå perfekt på något underligt sätt. Materialet är fantastiskt skönt och den sitter verkligen bra. Tror jag kommer ha ett brunt flätat skärp i midjan för att bryta av lite. På fötterna tar jag i sådana fall mina bruna gladiatorsandaler. Lite trist att inte kunna ha högklackat (pga mitt knä) men det får gå ändå. Köpte även ett armband, en sjal samt ett hårband igår. Längtar.

Torsdag.


 
Vart ska man börja när man inte uppdaterat på några dagar?
 
Kan väl börja med att säga så mycket som att jag varit upptagen med livet och allt som här därtill. I tisdags kom Emeliejouren (haha, min vän Emelie är verkligen en räddare i nöden om vi säger så). Var inte på mitt bästa humör och det behövs bara ett telefonsamtal för att hon några minuter senare står och plingar på dörren. Finns nog ingen bättre vänskap än det! 
En stund senare satt vi i bilen på väg ut till mamma och k-p som var i deras husvagn. Sååå mysigt!! Vi har alltid sagt det, att mamma har adopterat Emelie så vi ser oss mer eller mindre som systrar. KUNG då vi annars bara har bröder. Hur ironiskt är inte det? 
 
Emelie for hem vid midnatt men jag sov över i husvagnen för första gången. Oj så dunderbra jag sov! Skämtar inte när jag säger att vi klev upp kl 13......... vet inte när det hände sist. Är ju van att stiga upp 07-08 eftersom Otis väcker mig då. Skönt var det i alla fall. Värre var det att somna igår när man hade vaknat så sent. Mamma sov över hos mig, underbart! Mamma-dotter-kväll. Gissa vad vi gjorde? Färgade varandras utväxt, haha. Jag skulle upp och jobba kl 07 idag, bara 5 timmar men det var inte roliga 5 timmar. Sov bara 3 timmar inatt.. fy. Vet inte vad som händer men min mage mår inge bra. Fast det har den väl aldrig gjort. Har haft magproblem sedan jag var liten men senaste åren har det inte varit så mycket, om man jämför med när jag var liten.
 
För ca 2 veckor sedan bestämde jag mig för att dra ner på pasta, vitt bröd osv. Ni vet. Inte för att gå ner i vikt (har aldrig gått på någon diet i hela mitt liv och skulle aldrig göra det pga. den orsaken) men för min mage pallar inte all jäkla deg, som jag kallar det. För det är ju egentligen var det är eller blir i magen. En enda stor degklump som magen inte orkat ta hand om. I alla fall inte min mage som är så pass känslig som den är. Har såklart funderat på om jag inte tål gluten men är nog bara känslig mot det. Tål ju inte heller riktigt mjölk osv. Vad jag vet är att jag mår mycket bättre när jag skippar vitt bröd, pasta mm. Dock har de 3 senaste dagarna varit hemsk vissa stunder. Behöver inte gå in på detaljer men om vi säger såhär, magont är något jag haft i alla dess former under större delen av mitt liv men detta magontet är inte att leka med. Kommer som i attacker för att efter någon/några timmar gå över. Men blir ju helt slut efteråt. Att ha ont är jobbigt. Fast i grund och botten vet jag nog varför det varit såhär i tisdags, igår och idag. Precis 5-6 timmar efter jag ätit bröd (åt något slags vitt bröd/degigt, haha, alla dessa 3 dagar) kommer det onda i magen. Sjukt. 
 
Nåja, ska inte tråka ut er med allt prat om min mage. Kanske inte så intressant.
 
Då återstår bara idag. Förutom jobb 7-12 berättar jag i nästa inlägg vad jag gjorde när jag hade slutat. :) 

Yum.

 
Åt en efterrätt på all star förra veckan när jag var där. Så himla god!
Ananas, vid chokladsås och kokosglass! 

Tisdag.

 
Dags att cykla till jobbet. Hemma igen om drygt 24 timmar. Hej långt pass!

Ensamhet.

 
Smälter varje gång jag ser denna bild! Otis när han var liten.
 
Blogg.se har inte alls velat vara min vän idag. Provade logga in mitt på dagen men gav sedan upp, hade annat för mig. Inte heller telia har velat samarbeta men det verkar också fungera nu. BRA. Tänk vad man är beroende av internet och mobilen, helt sjukt.
 
Som jag berättat åkte Petter iväg på en fiskeresa i lördags. Eftersom han inte har täckning just där han är har jag väntat på ett samtal från pöjken. Ikväll ringde han, skönt att veta att han lever, allt är bra och bara få höra hans röst. Ikväll var det Otis tur att åka iväg... fy vad ensamt. Pappa ska vara hundvakt tills på onsdag eftersom jag jobbar 07-07 imorgon. Tur jag har jobb att sysselsätta mig med, skulle bli tokig annars. Men som min kloka mamma sa: försök njuta. Det är ändå inte många timmar kvar tills läggdags eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Ska försöka ta det lugnt och bara ha en mysig kväll. Svårt när man nyss tänkte tankar som; vars är Otis? Måste snart ut med Otis. Har Otis fräscht vatten? Är inte van vid tystnaden. När man har bott med någon i 2 år (3 om man räknar min tjejkompis som jag bodde med 1 år) och har haft en hund vid sin sida i 7 månader blir det tomt när man är själv. Jag tycker även om ensamheten, den kan vara avslappnande. 
 
Ska som sagt försöka ta det lugnt ikväll och få en god natts sömn. Måste orka med att jobba 24 timmar imorgon. Men gör såklart några tidsinställda inlägg så det inte är helt dött här. Hoppas ni alla mår bra och ha en fin kväll! 

Måndag.

 
Äntligen liiiite sol. Visst är det typiskt att man då bokat tvättis 12-17? Japp!

Mysigt.

 
Myskväll!

Bilder från Mallorca.

 
 
 
 
Några bilder från Mallorca. Underbart.

Söndag.

 
Haha känns som en gigantisk bild... hoppas jag inte skrämde er såhär på morgonkvisten! ;)
 
Blev väckt kl 07.45 denna morgon av att ett hundhuvud la sig på min axel/hals. GosOtis. Han tyckte väl det var dags för frukost och morgonpromenaden. Kollade på min mobil några sekunder senare. Hade för bara 25 minuter sedan fått ett sms av min vän Anna, nu verkar det vara på G!! Sitter här och är alldeles förväntansfull. Jag hoppas den lille kikar ut snart (om han/hon redan inte kommit till världen) och att förlossningen kommer gå bra. Åh vad spännande! Nu är det bara att vänta.

Lördag.

 
Vilken härlig gårkväll jag hade! Jag, Petter och Otis blev upphämtade av Christoffer och sedan körde vi till honom. Efter en stund kom Beatrice också. Vi satt ute flera timmar i solen. Grillade kött, åt potatissallad och sallad. När klockan närmade sig 21-tiden gick vi inomhus där vi fortsatte med vattenmelon, vindruvor och musik. Toppenbetyg helt enkelt.
 
För en liten stund sedan åkte Petter iväg till skogen. Han ska vara borta en vecka för att fiska, precis som han gjorde förra sommaren ockå. Han gick på semester igår så det är nog klokt att fara bort en vecka till en mysig stuga. Finns inte ens el där, så att ringa ofta finns inte en tanke på. Han skulle i alla fall ringa när dom nästan är framme, eftersom man måste åka 3 mil från stugan för att ens få täckning. Haha! 
 
Jag och Otis kommer säkert ha det bra ändå. Man måste kunna ha sitt eget liv också, annars skulle då jag bli tokig. När han sedan kommer hem igen är det bara 3 dagar tills vi bilar ner till göteborg! Då är det bra att ha varit ifrån varandra och saknat, för sitta i en bil 100 mil i sträck tillsammans kan bli intressant... nämen det kommer gå superbra. :) Längtar!!

Fredag.

 
Blommorna på min balkong.
 
Underbara älskade fredag.
Denna dag kommer säkert bli varmare än igår. 24 grader kl 09!! När jag gick ut med Otis vid 8-tiden var det som att vara utomlands. Ni vet den där känslan i luften. Åh så härligt! Ska göra det bästa av denna dag, först ut på schemat är köpa jordgubbar. MUMS. Så ska alldeles strax trampa iväg till affärn. När jag kommer hem igen blir det balkonghäng och en skål jordgubbar. Sommaren är allt fin minsann.

We're only several miles from the sun.

 
Vilket väder vi haft hela dagen! Strålande sol och värme från morgon till kväll. Satt ute på balkongen delar av dagen. Man orkar inte göra något när det är så varmt tycker jag, bara värmen gör en trött. På eftermiddagen styrde vi i alla fall kosan mot stan för att leta efter skjorta, slips och näsduk att ha i fickan på kavajen. Börjar ju närma sig bröllopet som vi ska på. Vi hittade till slut en slips och näsduk. Men när vi sen kom hem och jämförde den med min klänning passar dom inte riktigt. Dom behöver absolut inte vara exakt samma färg men liknande i alla fall. Så vi måste tillbaka imorgon för en till slips-jakt! Dessutom måste jag köpa en sjal och skor... får se hur det går. 

Underbara dag.

 
 
Gick en förmiddagspromenad. Går inte att gå (haha) mitt på dagen, skulle dö av värmeslag tror jag. Speciellt en dag som denna då det är strålande sol och jag inte har någon vattenflaska hemma. Men klunkade massa vatten när jag kom hem igen.
 
När jag åter var hemma satt jag i solen en pyttestund innan det var dags för Otis att gå ut. Blev bara en kort sväng. Tänk er själva att ha svart tät päls en sommardag. Får bli en längre promenad ikväll då det är svalare. Lämnade Otis hemma, tog väskan och gick över vägen sen 2 minuter bort. Vips så var jag framme på expo! Farligt att bo så nära men oh så praktiskt många gånger. Köpte mig en solstol! Haha nej det var inte direkt ett impulsköp. Jag gick dit för att köpa en sådan, ingenting annat fick följa med hem även om jag ville. 149:- för en svart, nedfällbar strandstol. Hur bra?! Mycket skönare än stolarna vi har på balkongen... så nu kommer jag sola som en, som en... ja jag vet inte. Gudinna? 
 
Har suttit ute en stund men gick nu in ett tag, annars lär man får ångra ikväll att man satt ute så länge. Tänker inte bränna mig! Fast jag har såklart smörjt in mig också. Men bra att gå in i skuggan lite då och då. Nä, om man kanske skulle ta sig en piggelin!

Skratta eller gråta?

Blir allt från förvånad till arg när jag läser kommentarerna på blondinbellas blogg.
Hon berättade igår på sin blogg att hon i nuläget håller på att göra en utredning för ADHD. 
 
Jag vet inte ens vars jag ska börja, har en massa tankar som snurrar i huvudet. För det första blir jag bara så besviken när så många personer visar deras okunskap i ämnet. Jag vet mycket väl att det finns en sida som är emot diagnosen och en sida som är för. Jag själv? Såklart sidan som är för. Att myter som "prova lchf, det hjälper!!" eller "sluta äta choklad så försvinner det". Eller värst av allt, sådana människor som helt enkelt inte tror det existerar och att alla har en släng av det. Haha ursäkta. Har en släng av det? Ja visst kan väl alla vara stressade ibland, tappa humöret, känns sig rastlös, inte kunna koncentrera sig osv. Men vad folk inte förstår är det handlar om flera olika saker. Det är inte bara att man inte kan koncentrera sig.
Något som däremot gör mig glad och lycklig ända in i hjärteroten är alla kommentarer på hennes blogg som är positiva och som det ligger en sanning i. Personer som står upp för sig själv. Inte låter sig tryckas ner av andra personers okunskap. 
 
När det gäller diagnos vs. ej diagnos är det i slutändan ens eget val. Många säger att det är en modediagnos. So what? Låt vissa kalla det vad dom vill. Vad jag vet är att jag alltid haft ADD och alltid kommer ha. Bara för att jag fick min diagnos när jag var 19 år betyder det inte att jag helt plötsligt fick den! Inte heller är det en peronlighet eller ett beteende som många även verkar tro. Det finns flera typer av ADHD. Vi är alla olika med olika personligheter, förmågor och framför allt - individer. Men när diagnosen tar över vardagen så den inte fungerar handlar det om så mycket mer än lite spring i benen eller lite rastlöshet.
 
Jag skulle kunna fortsätta skriva i evigheter då detta är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Kanske för att jag själv har det, men även för att jag vet att få min diagnos är det bästa som har hänt mig. Från och med den dagen inte bara ändrades mitt liv. Det förändrades - till något bättre. Jag kunde se mig själv med andra ögon. Förstå varför det mesta bara slutade i misslyckanden. Varför allt rasade utan att inte kunna göra något. Från och med den dagen handlade det inte längre om att överleva, utan att leva.

Torsdag.

 
Vilken underbar morgon. Förutom att Otis bestämt skulle ha upp mig kl 07!
 
Solen lyser med sin närvaro och utomhus är det redan 20 grader. Synd att jag brände mig lite igår. Vi hade personalmöte och efteråt lekte vi lekar och grillade. Ingen hit att sitta med ena sidan mot solen några timmar, men hade som inget val. Så ena armen och halva ansiktet var igårkväll värre än en tomat! Haha. Men nu på morgonen ser det i alla fall mycket bättre nu. Annars smörjer jag alltid in mig om jag ska sitta ute och sola. Har haft after sun sedan igårkväll så tacka för det! Ett underverk.
Så hoppas jag kan sitte ute på balkongen en stund idag. Tänker inte vara inne en fin dag som denna!

You CAN have it all. You just can't have it all at once.

 
Bild från igår. Åt middag plus efterrätt på allstar med min kärlek. Fin kväll! Efteråt blev det en tur till parken med Otis.
 
Fick besök av Beatrice på förmiddagen, vi åt lunch tillsammans och hade lika trevligt som alltid.
Nu ska jag cykla till jobbet, men ska inte jobba. Först ska vi ha personalmöte följt av grillning samt lekar! Tror på en rolig eftermiddag. 
Vi hörs senare, PUSS.

Rackartyg.

 
För att göra en lång historia så kort som möjligt. Jag var på jobbet i förrgår när jag fick ett mms med denna bild.............. fy sjutton!
 
Petter for hem för att äta lunch och rasta Otis men möttes då av detta när han kom hem. Sovrumsgolvet. Åh. När Otis var liten bet han upp ett litetlitetlitet hål på golvet eftersom han försökte komma åt lappen som satt under hans säng och råkade då komma åt golvet som är plast (sämst). Klippte givetvis bort lappen. Han har ju i princip aldrig tuggat på något han inte får så jag blev minst sagt förvånad! Först blev jag såklart arg och irriterad men nu känner jag bara att det är som det är. Går inte spola tillbaka tiden.
 
For till djuraffärn igår för att handla diverse saker. Passade då på att rådfråga en i personalen vad vi skulle göra. "Fy-spray" är nog ingen idé för då kommer han bara äta på något annat. En orsak till varför han gjort såhär kan vara hormoner. Han har inte börjat lyfta på benet än men han markerar (sparkar med bakbenen) när han gjort sina behov. Han är 9 månader så han börjar väl bli könsmogen snart. Hon i butiken sa detta jag nyss skrev. Hon fortsatte prata. Även om han inte gjort såhär nu kan hanhundar få detta beteende när dom blir könsmogen, eller så skäller dom, men det gör aldrig Otis. Labradorer är ju kända för att inte skälla så. ;)
Det leder till att dom blir stressade och då går dom runtrunt tills dom till slut hittar något intressant att bita på. Jag tror det är något sådant som är i farten... i samband med hur det varit sedan i torsdags!
 
Otis började ju halta som ni vet men nu är det mycket bättre!! Faktiskt helt bra skulle jag säga. Men i fyra dagar låg han helt utslagen. Vilade hela tiden. Förutom när han var ut för att endast göra sina behov. Inge spring, inge motion, inge lek. Ni kan ju tänka er hur understimulerad han måste ha blivit. Ryser av bara tanken. Just det. När Petter sedan hade slutat för dagen och kom hem stod Otis och bet på tapeten i köket... då var han billig kan jag lova. Tur att Petter tog honom på bar gärning och att han inte hade förstört så mycket på väggen i alla fall. Bara lite längst ner. Det är ingenting jämfört med golvet! 
 
På golvet i sovrummet har vi lagt hallmattan tills vidare. Man behöver ju en stooor matta för att täcka det vår lille busnisse har åstadkommit. Ni kan jämföra med hans säng - som typ är den största storleken. Vi får köpa en finare och mer passande matta snart. 
 
Vi kommer såklart behöva lägga nytt golv vilket känns onödigt och jobbigt men vi måste. Dock är det inte bästa tiden. Mitt i sommaren. Petter går snart på semester. Han åker bort. Vi åker sedan bort. Pengarna kommer rinna iväg snabbt i göteborg och norge, man vill ju kunna unna sig flera saker då. Så golvet får vänta tills början av hösten tror jag. Känns inte sådär jätteakut. Ironiskt med tanke på att dom la nytt golv just innan vi flyttade in här vilket är ganska precis ett år sedan snart.
 
Huvudsaken efter allt är att Otis är bättre i sitt ben och äntligen kan han få liiite mer motion, busa och så vidare. Och ni behöver inte påpeka att han behöver få träna huvudet, inte bara motion. Tro mig, jag tränar honom dagligen psykiskt. Det har vi gjort sedan han var liten och det är ett måste. Menar under helgen som varit, då har det inte varit lätt att träna honom psykiskt då han inte ens orkat göra något men ändå blivit understimulerad.

Nåja. Otis är i alla fall tillbaka till sitt vanliga jag vilket känns underbart! Vad är väl ett upprivet golv jämfört med en glad och frisk hund? :)

Jeans.

 
Detaljbild på mina nya jeans som jag för övrigt älskar!

Åke.

 
Mammas vovve. Tog bilden i helgen när jag var där. 

Måndag.

 
Börjar denna vecka med jobb i 24 timmar. 07-07. Man har ju i alla fall gjort bort en halv arbetsvecka på bara ett pass. Underbart!

Söndag.

 
Ville bara tala om att jag är tillbaka i Umeå efter en supermysig helg hos mami. 
I nuläget kikar jag och Petter givetvis på fotbollen. Bra slut på veckan!

1 juli.

 
Bild från juli 2011.
 
Juni har redan passerat. Dags att välkomna juli!!!! Efterlängtade månad, äntligen är du här. 

RSS 2.0