Vi ses nästa år!

Här kommer faktiskt mitt sista inlägg för det här året. Känns helt sjukt! Hela dagen har jag städat, packat, slagit in julklappar och allt möjligt. Nu tror jag faktiskt att allting är klart och den tanken gör mig lugn! Förutom att jag måste göra klart en inämningsuppgift strax.

Imorgon klockan fem på morgonen åker vi till sälen. Bara tolv timmar kvar! Jag, familjen och petter tar bilen ner till stugan och det tar ca 12 timmar att åka. Känns väl inte allt för roligt men det blir ju vad man gör det till. Får väl lyssna på musik, läsa och ha det allmänt mysigt. Så mysigt det kan bli i en fullpackad bil.. haha vill inte ens tänka på hur mycket packning vi har. Tur att vi har takboxen med oss i alla fall, annars skulle det aldrig gå med tanke på alla julklappar vi har med oss. Hur många påsar som helst. Lite galet faktiskt.

Ska duscha och sen fara och hämta petter på busstationen. Förresten, han tog körkortet idag så grattis älskling!

Det här året som har gått har nog varit ett bland det bästa. Klart att det har hänt många tråkiga saker men även mycket roligt har jag varit med om. Jag väljer att ta med mig allt det goda och se till att nästa år blir dubbelt så gott. 2009, vem vet vad som händer? Tänkte i alla fall bjuda på några bilder på året som har varit, here we go! 2008:



Jag & älskade Parvin.


11 år tillsammans. Saknar dig Asta! Det här året blev hennes sista..


Halloween.


Jag hade mitt långa hår..


som jag klippte av i maj!


Jag, Sigge & Lina på kulturnatta (tror jag att det var?).


Sommar med Lina.


Skolavslutningsmiddagen.


På kajen med Marcus.


Självklart en massa godis!


Jag & Lina på väg till trästocks.


Jag & Ida då hon hade sin födelsedags"kalas".


Påsklovet spenderade jag i sälen.


Började thoren business school i Skellefteå men det funkade inte,
började istället samma skola fast i Umeå. Hamnade med den här fina klassen.


Gick ut 9an. Saknar faktiskt den här klassen litegrann..


Hur underbart gott tror ni inte det här var?


Har träffat Emelie på tok för lite. Men nu blir det ändring.
I mars ska vi ha 18 års fest tillsammans! : )


Sist men inte minst så har jag träffat världens bästa pojkvän. Älsklingspetter!

Ha nu en riktigt god jul & ett gott nytt år!
Puss&Kram


Wish you where here.

Sådär ja, då är alla julklappar köpta! Orkar inte slå in dom ikväll, ska göra det imorgon eftersom det är JULLOV. Åh, så jäkla skönt. Köpte även en klänning på stan som jag nog ska ha på julafton, den var rätt så söt. Röd & julig.
Mötte Lina på stan och efter ett tag gick vi hem till henne. På den hala vägen ska nämnas! Bara is överallt, tur att jag fick hålla armkrok med henne, haha annars vet vi ju hur det hade gått. Jag är nog en mästare på att ramla och gör illa mig. Vi åt lussebullar & drack julmust, blev även en bilpåse. Mätt oja! Var mys att få komma dit och bara prata och ta det lugnt. Inte lika roligt att tänka på att jag inte kommer se henne på mer än två veckor! Tur att vi lever på 2000 talet, tacka telefon vet jag.

Dags för att sova snart så jag inte somnar här. Ska bli skönt att få sova ut imorgon.

Hallelujah.


That I'm on your side.

Kan väl inte skryta med att provet gick bra men helt okej. Gjorde mitt bästa och mer än så kan man ju inte göra, eller hur? Både jag & Frida skulle hem med bussen vid två så vi följdes till busstationen. Petter var även söt och kom dit så vi sågs en stund. Sov nästan hela vägen hem förutom sista biten då mamma ringde och störde.

Har nyss ätit en go middag och frostat av frysen (haha jaja, skratta på ni). Ska strax iväg med mamma till stan för att köpa lite julklappar, har ju inte köpt en enda än! Efter det ska jag till Lina, det blir lovely.

Runa & Lina

Torsdag.

Jag försov mig i morse! Stängde av väckarklockan flera gånger så jag steg upp en halvtimme senare än vad jag skulle. Missade i alla fall inte bussen som tur var. Då jag kom till skolan såg vi några tjejer i 3an som hade dansuppvisning, rätt så bra faktiskt. Efter det var det dags för lunch, risotto med kyckling och en god sås som smakade vitlök. Sitter just nu med Frida i ett grupprum. Vi har tränat lite inför geografi provet som börjar om lite mindre än en timme. Hoppas verkligen jag klarar det! Men har pluggat ganska mycket så det ska väl inte vara något problem.

Bara provet kvar sen har jag jullov! Känns hur underbart som helst. Det är ju det här jag sett fram emot i flera veckor. Nej, dags att plugga lite till! Wish me good luck.


Skulle vilja sitta på station med Parvin & dricka den här goda chokladen just nu.

Pregnant man.

Så sant som skrivet. Klockan nio är det pregnant man på tv. Det handlar om en tjej som har opererat om sig till kille och nu är gravid. Lite scary om du frågar mig men alla gör vi våra egna val. Han/hon (vad ska man säga? han kanske) ser både ut som en kille och har en killkropp, hm. Känner i alla fall att jag måste titta på det.

Har börjat packa och jag inser att jag kommer packa på tok för mycket. Men det är väl så vi tjejer gör? Haha nämen ska försöka packa det jag vet att jag kommer att använda, allt annat är onödigt att ha med sig. Jaja, vi får se på fredag hur mycket det blir.

Jullov imorgon!




Godnatt!

And now there's no way I can lose.

Middagen satt bra i magen, korv och spaghetti. Tänkte att jag ska börja packa redan ikväll inför lördag, eftersom vi åker fem på morgonen.. men har en massa plugg att hinna med. Vill göra bort det mesta idag så jag slipper imorgon. Gick upp på våran läskiga (ja, jag är väldigt mörkrädd & lättskrämd) vind för att hämta en väska att packa i. Märkte dock att den nog inte kommer att räcka, haha. Äsch, får se senare hur det blir med packningen, nu är det plugg som gäller.

Elliott Yamin - You are the one


 - Kanske världens finaste låt.

Onsdag.

Jajjamen, ännu en ny design på bloggen. Vad tycks? Kände att jag behöver lite julkänsla, det är för lite av den just nu. Den här designen får väl vara några veckor.

Min mage kurrar, dags för middag!

All of this, makes me happy.

Lektionen slutade för snart en timme sen och här sitter jag fortfarande. Jag & petter ska nämligen ta bussen till honom om ca en timme så vad ska jag annars göra? Försöker göra bort lite skolarbete men känner mig inte allt för taggad på det för stunden. Istället så har jag ändrat min design! Vad tycker ni? Bättre, sämre? Själv tycker jag den är mycket bättre då den förra hade för lite utrymme för inläggen. Plus att den här designen är mycket enklare, precis som jag vill ha det. Stilrent kanske.

Har väl inte allt för mycket att säga så jag kan ju passa på att berätta en sak. På lördag åker jag & familjen till sälen, men vet ni det bästa? Att petter ska följa med! Längtar så oerhört mycket, kommer bli sjukt roligt. Vi har ju stuga/hus där så det blir great. Kan även nämna att jag har en liten egen stuga, det är som bara ett rum men väldigt mysigt. Så där kommer jag och petter bo.
Här får ni njuta av några härliga bilder från förra vintern i sälen!












Tisdag.

Godmorgon! Sovit gott?

Själv hade jag svårt att somna men då jag väl gjorde det sov jag som en stock. Har bara en lektion idag då vi ska redovisa och den börjar klockan tolv. Jätte skönt!
Kommer dessutom ha en ny design senare under dagen, så det är bara att hålla utkik!

Ska göra mig klar nu, vi hörs sen.

Måndag.

Inlägget som jag skrev igår syns inte förrän nu men bättre sent än aldrig, eller hur!
Idag tog jag mig en sovmorgon och vaknade inte förrän 12.30 vilket var riktigt skönt. Har varit trött och slut efter igår vilket inte är så konstigt. För första gången så bestämde jag mig för att inte plugga någonting på hela dagen! Ovanligt eftersom jag pluggar i stort sett varje dag. Behövde en dag som denna.
Då mormor ringde på eftermiddagen och frågade om jag ville äta tacos med henne till middag tvekade jag inte en sekund. Gud så gott det var! Alltid härligt att få komma till mormor, världens bästa mormor. Fick dessutom en datorväska som jag önskat mig i julklapp! Fast det här var tydligen ingen julklapp, den stod bara och samlade damm enligt henne så jag fick den. Inte ens använd så det var inte helt fel.

Dags för pb om en liten stund, åh så jag har längtat en hel vecka!



And the care that you give.

Och så var det de här med uppdatering. Har inte glömt, i promise. I fredags var jag & petter hos hans kompisar och chillade mest hela kvällen. På natten var det dock inga bussar som gick pga av snöovädret men tur att vi fick skjuts! Igår tänkte vi hitta på nåt eftersom det var rätt så bra väder. Åka skridskor! Men sen fick vi se att dom inte hade plogat upp isen och det var över 1 dm snö, jippie. Så vi gick till isrinken istället, men samma sak där. Typiskt jao! Blev mys på kvällen med godis & läsk.
Idag vaknade vi inte förrän kl tre! Fast jag behövde nog den sömnen, petter också. Blev en promenad senare så vi fick lite frisk luft i alla fall.

Är hemma nu och har just öppnat en julklapp. Släkten var hos morfar på lilla julafton idag men jag kunde inte komma så mamma tog hem paketet åt mig. Det var en jätte söt kofta! Måste tyvärr byta den för den var för liten men det löser sig.




Each time I see you,
My heart skips a beat.

Come a little bit closer.

"Klart jag inte kommer att ramla!" fast egentligen visst jag att det skulle hända, så himla typiskt mig. Ramlar jämt & ständigt. Idag var det mitt i stan i umeå, pinsamt? Ojaa, big time. Förstår att varken mamma eller petter blev förvånade då jag berättade, haha. Är alldeles rödprickig i handen plus att jag ser att jag kommer få ett blåmärke. Illa!

Äntligen har jag skrivit mitt CV så det är klart. Tänkte skriva klart på novellen imorgon på bussen för ikväll har jag så mycket att fixa. Städa rummet är ett måste, går inte undvika! Ser ut som värsta soppan. Sen ska jag även packa och hålla på med allt möjligt.

Funkar inte att ladda upp bilder, tråkigt!

Ska hoppa in i duschen nu. Sov så gott!

I don't care, just get here.

Imorse körde jag & mamma ner till umeå eftersom jag hade en tid på sjukhuset. Slapp åka buss för en dag vilket är skönt! Det jag fick veta är i alla fall att dom ska börja utreda mig igen och det känns väldigt bra. Kommer bli några prover och allt möjligt, vet inte riktigt ännu.

På lunchen satt jag & Petra och gjorde en powerpoint till redovisningen på tisdag samt delade upp vad var och en ska läsa. Efter det hade vi inte så mycket att göra så vi har nyss ritat en jätte snygg (?) bild på tavlan. Haha så hemskt. I alla fall så börjar vi snart sista lektionen för idag som är datakunskap.

Usch, är så trött. Vi hörs mer ikväll!

You are the one.

Jag tycker vi börjar morgonen med den här fina låten!




Sometimes i sit and i wonder
And i just can't seem to believe
What a blessing it's been to be loved
You're an angel sent to me

You're the star who lights up my sky
You're the one who made me see
That you don't need wings to fly
Your love has set me free

Cause you are the one who makes me whole
In my heart and in my soul
And just like the sun you showed my the light
I'm amazed and you're the reason why

Before you i was so blind
I didn't know which path to choose
You poured all of this love in my heart
And there's no way that I can lose

And when i have no faith in myself
You're the one who makes me strong
I wouldn't have a story to tell
Or an ending to my song

Cause you are the one who makes me whole
In my heart and in my soul
And just like the sun you showed my the light
I'm amazed and you're the reason why

Oooohh you're the reason why
Oh ooooooooh

You are the one who makes me whole
In my heart and in my soul
Just like the sun you showed my the light
I'm amazed and you're the reason why

Cause you are the one who makes me whole
In my heart and in my soul
Just like the sun you showed my the light
I'm amazed and you're the reason why

You are the one who makes me whole
In my heart and in my soul
And just like the sun you showed my the light
I'm amazed and you're the reason why

There's a hero inside of everyone of us.

Såg för en stund sedan efterlyst på 3an där dom skulle dela ut ett pris till någon som gripit in i olika situationer. Vill bara säga så himla starkt gjort! Som tjej att gå in i ett bråk mellan killar och slå en huvudet med en ficklampa. Att en kille stoppade en man från att våldta en tjej. Vi ska vara glada att det faktiskt finns dom som ingriper då det händer hemska saker. HJÄLTAR.

En annan hjälte, önskar jag kunde flyga ju!


Förresten, tack till malin som hjälpte mig med powerpoint! Fast det funkar ändå inte, det är nåt fel med min dator tror jag.. får be någon på skolan kika på det imorgon.

Strax blir det att sova. Gu se skönt!


And i believe in all good things.

Blir så, ursäkta, jävla irriterad på powerpoint. Försöker lägga in en låt som ska spelas genom hela bildspelat men funkar det? Nej. Om någon vänlig människa där ute vill vara snäll och hjälpa mig så är ni välkomna! Annars får jag väl fortsätta med att skriva min novell.

Efter skolan träffade jag petter på stale. Han kollade på en snowboard osv. Blev väl där rätt så länge så då vi skulle gå var det bara att gå direkt till busstationen eftersom min buss skulle gå om 20 minuter. Älskade petter var snäll och följde mig också. Kom hem strax efter 5 idag vilket var riktigt skönt. Brukar ju oftast bli senare. Kvällen bjuder (?) på plugg för hela slanten.

Vi hörs innan jag går och snoozar!



Datorkunskap.

Imorse då jag gick till bussen var det så jädrans kallt så jag höll tusan på att frysa arslet av mig! Hade halsduken ända upp över näsan. Ska nog satsa på täckbyxor resten av vintern, eller varför inte investera i en overall? ; ) Haha skulle vara grymt härligt ändå. Önskar ibland att man var liten igen.

Ja ni kan ju gissa vilken lektion jag har nu. Datorkunskap - powerpoint. Tycker faktiskt det är helt okej, roligare än excel i alla fall. Undrar vars alla i klassen är idag, vi har varit max tio stycken! Antar att många kände för att inte komma idag. Aja, ändå skönt att det är så lugnt.
Slutar om drygt en halvtimme och då ska jag träffa petter!

Onsdag.

Godmorgon!

Oj, märker direkt på statistiken att det är fler som läser ju mer jag uppdaterar. Roligt! : ) Ska försöka bättra mig nu. Vaknade ganska så nyss och är inte alls så trött, tur det! Min buss går 05.50 från stan så ska hinna gå dit också. Kollade nyss vad temperaturen är, minus 15! Usch.. inte varmt inte. Gäller att jag klär på mig ordentligt så jag inte fryser på tok för mycket.

Nåja, kan inte sitta här längre.
Dags att göra sig klar nu. Vi hörs senare under dagen!


Sombody told me.

Ögonen värker. Huvudet värker. Dags att stänga ner datorn och göra något annat tills jag ska sova. Blir nog en tidig kväll med tanke på att min buss går 05.50 imorgon! Jag vet, ni säger att ni aldrig skulle orka. Men vill man något så gör man det, och gör man det blir man motiverad. Så är det.
Är det något bra på tv ikväll förresten?

En sak som piggar upp mig just nu är att jag far till älskade Sälen om 10 dagar!
Herregud, mycket ska hinnas göra innan dess också.
Men det löser jag!

Som ni har märkt sista tiden så har jag ingen vidare lust att blogga. Eller tid för den delen. Men orken ska snart komma tillbaka, och tiden ska jag få att räcka till.

Sweet dreams!

Let me sing this for you.

Helgen med Petter var great som alltid! Igår var det måndag och jag hade gärna velat ha fredag igen. Men den är snart här! 3 dagar kvar. Som sagt så är det sjukt mycket i skolan så det är väl det enda jag gör, pluggar. Så känns det i alla fall. Snart är det i alla fall jullov. Bara den här veckan & nästa vecka! Längtar så oerhört mycket!

Ska skriva klart min novell nu.
En sak mindre att göra sen.


Lördag.

Har riktigt bråttom nu! Och mitt humör är inte det bästa. Började i duschen då en rakhyvel föll ner på golvet, inget mer med det tänkte jag tills jag hade duschat klart och tyckte det sved på min tå. Tittade ner och golvet var fullt med blod! Hade tydligen tappat rakhyveln på tån så.. usch! Tog ett bra tag innan jag fick stop på blödningen också. Det bara forsade hela tiden! Aja, tog i alla fall papper och tejp, det löser sig alltid.
Nästa sak var nyss då jag tappade ner min laddare till kamera batteriet i golvet! Nu verkar den inte funka.. åh så less jag blir. Den här dagen har börjat allt annat än bra. Är stressad till tusen nu. Ska till Petter & bussen går två. Paniken! Aja, nu ska dagen bli bra ändå! P : )

Vi höres gott folk, hoppas ni har en toppen helg!

Idolfredag.

Aaaaaaaaaaj, träningsvärk! Den kom imorse efter gårdagens idrott på skolan där vi hade badminton. Aousch. Kom nyss hem från Lina, det var myspys. Först gick vi på konsum och köpte gott till kvällen. Idol blev som väntat. KEVIN & ALICE till final! Taggar ju redan nästa fredag. Efter idol blev det bara chill på hög nivå. Mestadels prat om allt. En riktigt lyckad kväll.

Nej usch..
Snart somnar jag rakt upp och ner bokstavligt talat.
Godnatt!


Mys Med Lina.

Skolan var helt okej men jag förstår inte varför jag har varit så trött precis hela dagen. Har ju sovit så kan inte vara det. Jaja, jag ska inte klaga! Slutade halv två och då mötte jag upp älsklingspetter! Känns alltid som det är evigheter sen även om det bara är några få dagar. Vi drog på max och chillade där ett tag. Efter dryga timmen så träffade vi Petters kompis och då gick jag till min buss. Såg filmen honey som tidsfördriv (sjuhundranittonde gången jag ser den kanske) och den är alltid great.

Ikväll ska jag spendera min kväll hos Lina. Det blir idol och en massa tokprat! Ser fram emot det, en sån riktig myskväll då man bara slappar! Ska nog ta & ringa henne för att höras när vi ska mötas på konsum. Bara en timme kvar ju, jag hoppas ni röstar på KEVIN ikväll allihopa? ; )



Våra armband för några år sen, hihi.
Together we walk.

Fredag.

Godmorgon! (även fast jag vaknade halv 6) Kom till skolan för en stund sedan och det är 50 minuter kvar tills vi börjar, toppen mickan, toppen. Men om jag hade tagit den senare bussen hade jag nog kommit försent eftersom den brukar vara sen då det är så halt på vägarna. Tror jag ska fördriva tiden med skolarbete nu. Finns alltid något att göra då vi har så sjukt mycket i skolan. Har i alla fall en julmust med mig så det förgyller den här stunden. Tror jag har druckit minst en julmust per dag sen det blev december? Skärpning! 
Hoppas den här dagen kommer att gå snabbt!  


Sunshine in my heart.

Tisdag: Jag & Ida var väl inte världens bästa på att hitta julklappar, hm. Haha vi köpte bara tills oss själva.. kan visa er ikväll. Då jag kom hem till "storstan" så gick jag direkt till Lina och var med henne. Hon var söt och hade gjort fika, lussebullar, pepparkakor och skumtomtar som vi värmde i mikron. Mumma! Julmust hade vi också. Åh vilken julstämning jag har!
Måste bara berätta en sak som hände under kvällen. Haha jag höll på att skratta ihjäl mig. Vi började prata om att det är väldigt lyhört i hennes lägenhet så Lina skulle visa mig hur högt det hördes. Hon satt på musik i vanlig volym och sen gick vi ut i trapphuset och just när vi stängde dörren kom hon på att hon inte tog nyckeln! Dörren går i lås av sig själv så där stod vi. Ingen mobil, inga skor, ingenting! Lina fick lov att plinga på hos grannen och låna telefonen. Linas mamma var ute och åkte skidor så hon kunde inte komma! Typiskt! Sen kom en full gubbe upp från källaren och började prata med oss, uschuschusch!! Riktigt äcklig var han. "Snuskhummer som jag är så kan ni få sova hos mig". Huvvaligen! ALDRIG I LIVET. I alla fall så kom vaktmästaren eller vad han nu var och låste upp åt oss. Härligt att vara inne igen!

Igår: Var hemma från skolan eftersom jag hade ont i huvudet och mådde inte bra. Slappade mest hela dagen men fick ändå mycket gjort. Skolarbete är väl det som tar upp min mesta tid.. näthandel.

Steg upp halv 6 imorse och var ovanligt pigg, men segade ändå på så jag höll på att missa bussen. På tal om bussen så trodde jag jag skulle dö! Det är verkligen ishalt på vägarna så bussen höll på köra ner i diket, bli påkörd av en lastbil, krocka osv.. men sitter på skolan nu så jag överlevde. ; ) Har samhällskunskap nu, partier och sånt.



Tisdag.

Just nu har jag samhällskunskap och det är det enda som vi har idag. Känns riktigt skönt med bara en lektion! Vi har suttit och skrivit i en timme nu, usch ba! Tur att vi fick 5 minuters paus nu. Och då skriver jag här istället, haha. I alla fall så slutar jag två och då ska jag möta upp Ida. Det blir shopping! Fast inte till oss själva, vi ska köpa julklappar! Hoppas på att köpa de flesta julklappar så jag inte har allt för många kvar sen.


Aja nu börjar vi igen tror jag! Hörs senare.


Christmas Time.

1 december.
23 dagar till julafton.
14 skoldagar kvar.
Julkaldern börjar på tv.
Första luckan i kalendern öppnas.

Och det är precis vad jag har gjort. För några veckor sedan fick jag en choklad kalender av mina fina & allra bästaste vän Lina, supersött. Har faktiskt kunnat låta bli att öppna den. Nästan stolt över mig själv eftersom jag ärligt talat är en riktig godisgris. En liten chokladbit fram till julafton! Inte helt fel.

Ska ringa min plutt nu innan PB börjar, ni missar det väl inte?


Första luckan är öppnad.

Måndag.

Min helg har varit hur awesome som helst! Först sov jag ju hos Parvin fredag - lördag och på lördag tog jag och älsklingspojken bussen hem till Skellefteå. Det blev att pynta granen & sedan pynta mitt rum. Nu har jag den här känslan som jag har väntat 11 månader på. Julkänsla. Tacka julen vet jag. Och nu är det bara 2 veckor och 4 dagar tills vi får jullov! I alla fall, på lördagskvällen bestämde jag & Petter att vi skulle gå på bio. Det blev Twilight såklart. Ingen tvekan om det eftersom precis alla har sagt endast sagt posetiva saker om den. Kan lova att alla hade rätt också, min nya favoritfilm! Om ni inte sett den så se den, ni kommer nog inte att ångra er.


Imorse tog då jag och Petter bussen tillbaka till Umeå. Usch vilken buss, tog 2 timmar & 45 minuter! Den stannade i varenda byhåla. Skolan var som vanligt, alltid en massa att göra. Hur som helst så träffade jag Petter igen en liten stund då jag hade slutat. Vi gick och kikade på några brädor osv. Skulle kanske behöva en ny, tror min är för lång? Äsch, får be Petter ta en titt på den när vi är i Sälen.


Nu blir det näthandel för hela slanten!


Plutten min!

RSS 2.0