Tisdag.

Det enda jag kan säga är att jag är så himla trött! Okej, jag jobbar inte ens men det är värmen som gör mig alldeles färdig. 30 grader i skuggan idag, igen. Ska inte klaga, jag är glad! Har mest tagit det lugnt i över en vecka men nu börjar allt snart komma igång. Var nere på stan mitt på dagen för att göra några ärenden och efter det har jag stökat undan här hemma. Hände även en liten knasig sak på stan idag. Då jag var inne i en second hand butik kom en utländsk man och sa "sorry, can you try this?" medans han höll upp en ful tröja. Fattade inte riktigt varför jag skulle göra det men tänkte att han nog skulle köpa den till hans fru/dotter. Det var ju trots allt en tröja för en tjej så. Hm, ja lite mysko var det i alla fall.

Nu: Ringa Petter & chilla i soffan.


Vill verkligen ha eran hjälp!

Jo, såhär är det - jag behöver hjälp med min design på bloggen. Självklart kan jag det mesta men dock är det nog bara grunderna. I alla fall så har jag tänkt göra om min design. Vill ha det enkelt men ändå snyggt. Vill jättegärna att ni kommer med tips & råd!

- Bilder på headern, isåfall, hur många?
- Vit bakrund som nu eller någon annan färg?
- Färg på rubrik?

Ja, ni fattar nog. Det är bara att regna in era förslag. Blir tacksam för allting. Just nu är jag lite död på fronten då det gäller idéer. Så det uppskattas om ni vill hjälpa mig litegrann.


Denna header hade jag tänkt mig för någon dag sen men tvivlar.
Förresten är det två bilder från turkiet som jag inte visat! : )
(Dag 4 i turkiet kommer ikväll eller imorgon, håll utkik!)

Måndag.

Jag vet, det har inte blivit något inlägg idag förrän nu. Har faktiskt legat ute på en filt i gräset mestadels av dagen och solat. Hur skönt som helst! Dock är det kallare än vad det har varit dom senaste dagarna. Men det är ändå väldigt varmt så jag ska absolut inte klaga. Har även varit hos min mormor som bjöd mig och mamma på fika. Mysigt! Sen har jag också varit och handlat. Jag har i alla fall det jag gör, kom nyss upp från tvättstugan. Puuh! Och nu ska jag laga middag.

Vi hörs lite senare ikväll då jag har mer tid. Kram!


Nej, jag är inte riktigt så brun! Gjorde bilden lite mörkare.
Men jag är ganska brun i verkligheten.

Sommar, sol, jordgubbar. Vad mer kan man önska?

Har blogg.se strulat för er också idag? För mig har det bara bivit en vit ruta då jag försökt logga in. Hur som helst så verkar det funka nu. Bättre sent än aldrig.

Efter att ha varit ensam i en vecka är nu min mamma på väg hem. Känns faktiskt skönt att hon kommer tillbaka. Dessutom har jag inte sett henne på 3 veckor! En vecka var jag i turkiet, en vecka hos Petter och en vecka hemma själv. Konstigt nog känns det ändå som jag såg henne igår. Som ni kanske vet är det lätt hänt att det blir stökigt då man inte har någon som städar efter en. Nu menar jag inte att jag aldrig städar eller att min mamma gör allt hemma men ni fattar nog. Så jag har städat väldigt mycket ikväll och nu är jag äntligen klar, ska bara gå ut med soporna. Vill ju att mamma ska komma hem till en fin lägenhet!

Är så trött efter dagen & aftonen så nu blir det att se en film tror jag.
Hoppas ni haft en underbart dag!



Dessa jordgubbar satt jag och smaskade på balkongen tidigare idag.

Söndag.

God morgon! Känns underbart att vakna till en lika fin dag som igår. Vi börjar ju nästan bli bortskämda med vädret. För övrigt så hade vi högsta temperaturen i hela landet igår. Det ni!

Skellefteå slog till med säsongens varmaste temperatur på lördagen. 31,1 grader var det vid mätstationen vid Skellefteås flygplats.

Själv hade jag 32,5 grader som varmast. Verkar som det blir lika varmt idag. Jag ska passa på att njuta. Ikväll måste jag även städa eftersom mamma kommer hem. Som sagt, idag blir det bara att njuta och ta det lugnt. Ska äta frukost på balkongen nu, vi hörs senare.


I can't stop missing you.

Gokväll! Känns som att dom flesta är ute i det fina vädret ikväll. Jag förstår dom verkligen. Här sitter jag i min ensamhet, haha gud nu låter jag deppig. Men det är jag inte! Har det väldigt skönt här hemma. Var nyss och köpte mig lite godis och en festis. Man måste ju lyxa till det, sommarlov plus lördag för tusan.

Kan ändå inte hjälpas att jag tänker på att jag vill så gärna vara i umeå just nu. Det händer tusen gånger mer än vad det gör i den här hålan. Plus alla underbara vänner som jag vill umgås med nu på sommarlovet! Blir i alla fall hemma över en vecka till sen har jag ingen aning om vad som händer. Men jag hoppas det blir grillning, sol, bad, bettnäs & en massa andra trevligheter!



Kvällens oufit. Enkelt & skönt!
Tröjan har jag inte visat, den köpte jag i turkiet. Love it.


Milow.



Nu: träna

Lördag.

Hallå! Har ni lika fint väder som vi i skellefteå idag? Hoppas det, önskar alla hade vårat väder. Har lite ont i magen idag så jag tar det bara lugnt. Sitter mest på balkongen och solar, äter ananas och läser tidningar. Hur skönt som helst måste jag säga. Lyssnar även på radio såklart, musik är ett måste.

Nu till en sak jag har funderat lite över - bloggshoppen.
Jag har hur mycket kläder som helst som jag inte använder och det skulle ju vara toppen om jag kunde sälja något. Har nog även några skor jag kan sälja som inte heller används. Frågan är ju bara om någon kommer höra av sig och vill köpa plaggen. Men det är ju gratis fram till augusti att lägga upp annonser så varför inte! Ska nog välja ut lite kläder och sedan lägga upp. Förhoppningsvis är ni intresserad av något! : ) Ni kanske redan nu har något tips. Något ni behöver, vill ha eller letar efter. Skriv en kommentar! Kom även ihåg att kika in ikväll då jag lägger upp allting.

Ha nu en fin dag i solen, kram!



Turkiet, dag 3.

Här kommer alla bilder från dag 3 i alanya. Den dagen låg vi på stranden och det var såklart lika skönt som alltid. Lite längre ner kommer ni att få se bilder på en liten "utställning". Just innan middagen stod vi ute på balkongen då plötsligt några fotografer backade ut från receptionen och ut på gatan. De fotade en gubbe i kostym och efter honom kom massor med andra män i svarta kostymer. Fina bilar och poliseskort fick vi också se. Är nyfiken på vem denna man i kostym var. Måste varit någon slags president/minister?


Helt fantastiskt.






Låg mest i skuggan. Brände mig så lätt i solen eftersom det var så varmt!


Stranden och Petters ben, haha.


Som ni kanske ser tycker jag det var lite kallt..


.. men ångrade mig och tyckte det var underbart!


Hade väldigt roligt! Det är ju bara kolla på mitt ansiktsuttryck.


Petter vid poolen.


Tror vi väntade på att få glass där. Det åt vi nästan varje dag, gratis ju!












Vårat hotell som de hade gjort av soclerbitar. Imponerande måste jag säga!


Vi gick ut på kvällen, här på ett ställe som heter james dean.


Vid baren.


Den var farligt god måste jag säga!

Fredag.

Fy & fan vad varmt. Det har varit över 30 grader hos mig hela dagen och det är det fortfarande. Helt otroligt! Jag bor ju så pass långt ut att man tycker det borde vara lite kyligare här, men icket. Ska dock inte klaga, jag är så glad att solen har hittat hit. Hoppas den stannar hela sommaren.

Steg upp vid tio idag och gick sedan på coop där jag bla handlade ananas & jordgubbar. Gott & fräscht! Precis det man vill äta en fin dag som denna. La mig på en filt i gräset med musiken i öronen. Lina kom efter en liten stund och gjorde mig sällskap. Tror nog vi mest klagade på hur mycket vi svettades och hur varmt det faktiskt var. Äh, lite får man väl härda. Efter flera timmar for vi förbi stan och stannade på hemköp där jag köpte lite middag osv.




Suring & tårta.

Ni förstår nog varför det är lite glest med inlägg dessa soliga dagar. Inte kan man sitta vid datorn och skräpa! Självklart har jag solat ute på balkongen idag. Synd bara att jag inte kan sola min baksida. Ser lite dumt ut eftersom jag är brunare fram än bak. Aja, det får duga tills vidare.

Var även ner på stan för jag skulle köpa en present till min kusin som fyller år idag. Grattis! Tänkte inte alls snurra vidare men ni vet hur lätt det är hänt att man kikar in på lite fler affärer än vad man tänkt sig. Rea överallt. Givetvis kände jag att jag behövde något. Slutade med att jag köpte en rosa kjol på gina. Stod och valde mellan svart & rosa. Provade båda två men hade väldigt svårt att bestämma mig. Hade dessutom inget smakråd med mig. Jag resonerade i alla fall såhär i min hjärna den stunden;
" Bäst är ju att ha en svart, det passar till allt. Hm, eller rosa eftersom det är sommar och en liten färgklick skadar inte. Eller kanske svart trots allt, tänk om jag ångrar mig? Nej, nu köper jag den rosa.."
Ja, ni kanske känner igen er.

Ikväll firade jag min kusin som alltså fyllde år. Tur att hon blev glad över presenten! Köpte fyra jättefina skålar. Skulle nästan själv vilja ha dom. Vi blev bjudna på suring (nej, jag äter inte det! blev macka, potatis, dill & tomat för min del) och jordgubbstårta. Mums! Var en trevlig kväll med släkten : )



Kjolen från gina 99:-

Torsdag.

God morgon!

Här slösas ingen tid bort. Var uppe redan klockan tio! Skulle ju bli fint väder idag så självklart kan jag inte sova bort hela dagen. Vädret hade rätt. Finare än igår faktiskt! Sol, inte ett moln & en lycklig tjej. Livet är rätt så underbart såhär på sommaren. Nu ska jag sätta mig på balkongen igen, denna gång blir det att läsa solo som jag köpte igår.


Har just ätit en piggelin, barnsligt gott!

Warmer than the summer night.

Damn, vilken skön kväll. Önskar att varje sommarkväll framöver blir lika fin som denna. Varmt i luften & klarblå himmel. Jag blir så lycklig av sommaren, tänk vad lite sol kan göra.

Min mormor vad gullig och bjöd över mig ikväll eftersom hon hade köpt jordgubbar. Jordgubbar + socker + mjölk = underbart gott!


Mysig dag med Maria.

Nu kan jag nog med säkerhet säga att sommaren är äntligen här. Förhoppningsvis har den även lust att stanna några månader. Vilken fantastisk dag det har varit. ca 25 grader i skuggan och knappt några moln. Jag mötte Maria mitt på dagen och vi la oss på en filt nere vid älven. Skönt att det fläktade lite från vattnet så man inte svettades ihjäl! Maria var även supergullig och hade fika med sig. Helt perfekt en dag som denna. Vi låg där några timmar och stekte. Är så "rädd" att min lilla brunhet som jag har ska försvinna. Så måste ligga på lite nu känner jag. Blev en massa snack och trevligheter innan vi drog oss hemåt åt varsitt håll.


Nu tänkte jag laga mig middag. Får se vad jag hittar på!


Gofika som Maria hade med sig till oss!


Gulliga Marre : )


Solade såklart.




Marias första försök med att göra en inbakad fläta, inte så tokigt!


Ännu mera solning..



Blev väldigt många bilder men det kanske ni tycker om?
Eller ni kanske bara vill se en bild i varje inlägg, vad vet jag.
Skriv vad just du tycker, roligt att höra andras kommentarer!


Onsdag.

God morgon!

Vilket underbart väder vi har här i skellefteå idag! Hur fint som helst. Tycker synd om dom som jobbar idag och inte får bada, sola eller hitta på något. Själv ska jag träffa Maria nere vid älven klockan 12. Så nu har jag slängt i min frukost och ska bara packa lite innan jag vandrar ner mot stan. Ut i solen nu!


Söta Maria

Turkiet, dag 2.


Dag 2 blev det poolen!


Både jag & Petter läste väldigt mycket på dagarna, hur skönt som helst.


"Dallerpudding" eller vad man nu vill kalla det. Fy!


Morotskakor. Dom var supergoda! En annan dag får ni se vårat gigantiska bord med bara efterätter.


Åt säkert hundratals av dessa. Sjukt goda!


Ett sådant frukt/kakfat blev det nästan efter varje lunch och middag. Toppen med all inclusive!


Poolen och delar av hotellet. Hotellet bestod av sju byggnader så ni förstår nog att detta bara är en liten del.
Poolen fortsätter även på andra sidan av bron, om ni ser den?


Grabbarna spelade vattenpolo.


Efteråt var det tjejernas tur, då blev det vattengympa.


Haha, mitt ansikte ser inte ut att sitta på min kropp.


Petter vid middagen!


Happyface!


En drink efter middagen nångång.


Varje kväll var det en show, denna kväll ormar.. usch!


Stackare som fick hålla i dom..


Kvällens sista bild blev den här.

Tisdag.

Ursäkta mig för att jag inte har sktivit något inlägg idag förrän nu. Har gjort lite annat smått & gott. Hade faktiskt ställt alarmet imorse för jag tänkte gå en ganska lång promenad men det sröregnade så då somnade jag om. Vaknade någon timme senare och då sken solen. Blev riktigt glad! Gjorde frukost/lunch och satte mig på balkongen. Har spenderat mesta delen av dagen där. Vill ju inte att min färg från turkiet ska blekna bort.
Vid fyra tiden var jag hos tandläkaren där jag fyllde igen en bit som hade lossnat av en tand samt lagade ett litet hål. Det värsta var att jag var tvungen att gapa så himla länge, fick kramp i min vänstra käkmuskel till slut. Huvva, det var inte att leka med. Jag har ju lite problem med just musklerna i mina käkar. Har bettskena för er som inte visste. På tal om det är jag lite dålig på att använda den, glömmer lixsom bort det. Aja, får se till att bättra mig!

Ikväll har jag och Lina varit på tuvagården. Det är ett litet café i utkanten av stan för er som inte vet. Det var även något band som spelade jazz som vi satt och lyssnade på. Synd bara att man blev uppäten av alla myggor. Har väl fått mig några bett men så är det att bo i norr. Det var i alla fall väldigt mysigt och trevligt.







Trevlig kväll.

Min kväll har varit varit väldigt trevlig. Började med att jag tog en promenad till Lina där både hon och Maria väntade på mig. Efter det gick vi tillsammans till minigolfbanan. Men innan vi började spela satte vi oss på en filt i gräset, solen sken och fikat kunde inte sitta bättre. Hade inte spelat minigolf på två år tror jag. Har då inte för mig att jag spelade något förra året. Tänkte att jag ändå skulle vara hyffsat bra men det slutade med att jag kom sist med 98 poäng. Tvåa blev Lina med 92 och Maria vann med 70. Ingen var väl riktigt bra med det var roligt i alla fall! Får träna lite i sommar så jag inte kommer sist nästa gång, haha.

Jag vet att jag tänkte visa er bilder från andra dagen i alanya men det får bli imorgon istället. Är ganska trött så jag tänkte faktiskt hälsa på john blund nu! Hoppas ni alla haft en fin dag, godnatt. ♥


Maria & Lina!


Maria, som vann. Nästa gång tar jag dig, förhoppningsvis. ; )

Kvällens planering, Lina & Maria.

Måste bara säga att den här dagen har varit riktigt härlig. Känns som jag har gjort allt & ingenting. Visst är det märkligt hur snabbt en dag kan gå, men ändå så långsamt? I alla fall så ska jag, Lina och Maria fara iväg för att spela minigolf ikväll. Kommer säkert bli roligt! Gissar på att jag ska fara iväg om lite mindre än en timme. Hörde även att det ryktades om fika. Mmmums!


Måndag.

Underbart med sommarlov!

Jag behöver inte göra något speciellt utan tar allt lite spontant. De som sagt till mig att det är bra att jag inte sommarjobbar har nog rätt. Jag behöver verkligen den här sommaren till att vila upp mig så jag är pigg inför skolstarten till hösten. Fast det ska vi inte tänka på nu, det är länge kvar kvar som tur är! Efter att ha varit hos petter, alanya, petter igen, petters mamma & åter tillbaka till petter så var det väldigt skönt att komma hem. Jag hade nog mitt livs bästa vecka i alanya & midsommar var jättemysig men ni vet hur skönt det är att sova i sin egen säng efter så länge.

Den här veckan är jag hemma helt själv eftersom min mamma är i sälen. Hoppas jag & Petter tar oss en liten resa dit i sommar också, det är så fint där på sommaren. I alla fall har jag lite att göra idag. Har börjat packa upp min resväska. Usch vad mycket jag hade med mig! Använde ungefär hälften av allt. Sen så har jag ätit lunch, diskat, vattnat blommorna mm. Låter väl som jag blivit 50 år äldre men nu måste jag sköta allt själv. Vilket jag faktiskt tycker om ibland.

Ska gå och handla nu, vi hörs senare!

Turkiet, dag 1.

Äntligen får jag visa er bilderna från turkiet! Förhoppningsvis har ni längtat lite efter att få se dom. Resan började då planet lyfte 20.30 från umeå flygplats. Det tar ca 4 timmar att flyga men eftersom turkiet är en timme före oss så landade vi 01.30 i antalya. Hämtade ut våra väskor och gick sedan ut i värmen som kändes som en vägg. Så otroligt varmt & skönt! Tog en buss till alanya, det tog 2 timmar så vi somnade båda två ett tag. Vid halv fem var vi på hotellet och som ni förstår var det bara att sova direkt.


Just då vi har satt oss på planet, syns det att jag är taggad kanske?


Första dagen spenderade vi på stranden. Det var helt overkligt, kändes som jag drömde.


Twilight, kristallklart vatten, värme, sol, strand & sin pojkvän i solstolen bredvid. Det kallar jag livet.


Vi satte oss på en mysig restaurang mitt på dagen.


Petter ville såklart vara med på kort, haha.


Där vi åt varsin slush. Den var god men lite för mycket is.
Äh, ska inte klaga. Jag var för tusan i turkiet!


På väg till stranden igen.


Mys på balkongen. Många kvällar såg ut såhär. Så skönt!


Hotellet hade en show varje kväll. Här var det kockarna som hade någon uppvisning och dansade.


Senare på kvällen gick vi till centrum och tog varsin strawberry daiquiri.


Ett superfint vattenfall.

Det var bilderna från första dagen, men jag har mycket mer kvar att visa. Dag 2 får bli imorgon!

Hemma efter 12 dagar!

Hej på er!

Nu kan jag äntligen säga att jag är hemma. Efter 12 dagar har jag hunnit med otroligt mycket. Har så mycket jag vill berätta och så många bilder att visa!

9/6 - Skolavslutning, gick ut ettan.
10/6 - Petter tog studenten. På kvällen åkte vi till alanya.
17/6 - Vi kom hem till sverige.

Så i onsdags kom jag alltså hem från turkiet. Saknar det så himla mycket, jag hade det verkligen så underbart! Åh, hoppas på en resa snart igen. Ska berätta allt senare men nu tänkte jag bara berätta lite vad jag gjort dom senaste dagarna. Torsdagen blev bara slapp eftersom både jag & Petter var trött & slut efter gårdagens resa. I fredagas var det ju midsommar. Jag & Petter tog bilen till hans mamma där vi firade midsommar tillsammans med några andra. Vi var 13 stycken. Vädret var väl inte det bästa men solen tittade fram några stunder i alla fall. Hela dagen & kvällen var väldigt mysig måste jag säga! Vi gjorde en egen midsommarstång, gjorde kransar, dansade runt stången & åt god mat. Blev även lite kubb & brännboll senare på kvällen och just innan midnatt lekte vi kurragömma med dunk. Det var hur trevligt som helst. En lyckad midsommar med andra ord! Bjuder på några bilder. Lite senare ikväll får ni se bilder från turkiet!


Jordgubbstårta! Gud vad gott det var.


Jag & Petter gjorde en krans tillsammans.
(okej.. han gjorde det mesta, men jag hälpte till med blommorna)


Det var i alla fall jag som skulle använda den, haha.


Visst blev det en fin midsommarstång!


Dagens andra jordgubbstårta. Man gick då aldrig hungrig en sekund.

Igår åkte vi tillbaka till Umeå där vi bara tog det lugnt. Somnade ett tag i soffan med täcke Hur skönt som helst. Blev väckt av Petter som hade gjort middag och dukat fram allting på vardagsrums bordet. Hur gulligt var inte det. Blev väldigt glad. På kvällen visades filmen "when Haryy met Sally" så den kikade vi på. Trodde den skulle var bättre men det var helt okej. Idag tog vi en sovmorgon och tog oss en promenad. Vi gjorde inte så mycket eftersom jag tog bussen klockan 16 från busstationen. Där mötte jag förresten Lina. Glömde att hon också skulle hem till Skellefteå idag. Toppen med sällskap på bussen!

Torsdag, hemma från turkiet!

Hej alla nära & kära!

Det var ett väldigt bra tag sedan jag skrev nu, över en vecka sen. Trodde jag skulle hinna skriva ett inlägg innan jag for till flygplatsen men det blev inte så. Men jag lever & andas så ni inte tror att mitt plan hade kraschat eller nåt. Har spenderat en hel vecka i alanya i turkiet med min älskling och vi kom hem igår. Vill redan tillbaka, jag hade det så himla underbart! Kommer självklart berätta allt om min resa och visa bilder men det blir tyvärr inte förrän på söndag. Jag & Petter ska fira midsommar imorgon och på söndag åker jag hem till skellefteå. Så ni får vänta ett litet tag till. Tack för alla fina kommentarer förresten. Kommer godkänna & svara på dom då jag är hemma. Detta blir inte ett långt inlägg men vänta bara då jag är hemma. Då blir det andra bullar. I promise.

Har ju tappat många läsare vilket jag förstår. Men många av er vet ju att jag inte skulle uppdatera något på över en vecka också så. Men jag hoppas ni fortsätter läsa!
Hoppas ni haft det lika bra som jag. Vi hörs om några dagar. Kram!

Skolavslutning.

Vilken härlig dag! Började med att jag mötte upp några tjejer i klassen och sen gick vi tillsammans till sagateatern där vi hade våran skolavslutning. Måste säga att den var bättre än vad jag trodde. Blev många skratt! Efter själva skolavslutningen gick vi på ica där vi köpte festis & en kladdkaka som jag delade med Hanna & Malin. Nästan alla i klassen gick sen till parken där vi satt och myste och fikade. Var supertrevligt. Mötte senare upp Petter på stan & vi köpte med oss lunch från subway som vi senare åt i parken. Blev även en sväng förbi bussgods för att hämta upp min solskyddsfaktor som jag glömde hemma.

Sitter nu hos Petter och vi har just fixat lite med bagaget. Fattar verkligen inte att vi åker imorgon. Det är bara sjukt. Anyway, ikväll ska jag och några tjejer i klassen ut och äta middag. Det blir mysigt! Efter det åker jag tillbaka hit till Petter för att sova & imorgon tar han studenten! Så det blir att se då han springer ut och efter det lunch med hans släkt här. Kommer inte ha mycket tid över men jag lovar att skriva en rad imorgon innan jag åker.
Ha en fin kväll, puss.



Härliga tjejer!


Tisdag.

God morgon!

Idag är det tisdag 9/6 vilket betyder att jag har skolavslutning! Åh, är så taggad. Det som är ett minus just nu är att jag försov mig litegrann och att jag måste gå till bussen i klänning och bara ben. Ett till minus är att jag ska sitta på bussen i två timmar. Kommer väl bli en rishög under resan. Men plusen överväger helt klart alla minus. Det blir nog fika med klassen efteråt, det gillas.

Mest av allt är jag så glad eftersom jag & Petter åker till turkiet IMORGON!
Jag kan knappt förstå det själv. Det var fyra år sen jag var utomlands och då var jag i turkiet i marmaris med min mamma & mormor. Erkänner väl att jag har lite (mycket) resfeber redan nu men det är nog för att jag längtar så oerhört mycket. Det kommer bli en underbar resa, det är jag säker på.

Nu tänkte jag göra mig klar så jag slipper stressa allt för mycket. Blir nog att jag tar gladiatorsandalerna. Tack för eran hjälp! : ) Hoppas ni får en fin dag allihopa! Vet inte när vi hörs men förmodligen ikväll då jag är hos Petter. Godkänner  & svarar på era kommentarer då också, jag hinner tyvärr inte nu.


I need your help.

Skulle behöva lite hjälp inför min skolavslutning imorgon! Vet vilken klänning jag ska ha men skorna och resten har jag ingen aning om. Här nere ser ni bild på klänningen och förslagen på skorna. Lite hjälp skulle uppskattas! : ) Även om ni har något förslag på frisyr kan ni ju skriva en rad eller två, är ni snälla.







Nail Polish.


Köpte detta nagellack för någon vecka sedan.
Det är H&Ms egna och jag tycker det funkar toppen.
Jag är inte den som vill lägga ut mycket pengar på den typen av saker.
Bra pris, torkat snabbt och blir snyggt.

Måndag.

Hej på er!

Tyvärr hade jag inte tid att blogga igår på kvällen eller imorse. Ursäkta för det! Var hos min mormor igår efter middagen & efter det var jag med Lina. Var ju tvungen att träffa henne eftersom vi inte ses på länge! Känns tråkigt men vi kommer ha mycket att ta igen då vi ses igen.

Åkte tidigt med bussen idag till umeå. Mötte Frida & Malin och vi gick tillsammans till gammlia där hela skolan skulle spela brännboll. Kan ju inte säga att det var allt för många där men hyffsat. Vi satt där i någon timme innan vi drog in till stan. Kikade runt lite och köpte en solskyddsfaktor. Usch vad dyrt det är! Över 100 kronor. Egentligen borde jag köpa en till men det får jag göra där nere ifall jag behöver det. Tog bussen kl 12 hem så jag är redan hemma! Känns skönt att inte komma hem så sent.


Dagens!
Råkade tyvärr riva sönder mina skor litegrann, men tror inte det syns.

Gomiddag.


Pasta med krossade tomater & vitlök.
Vitlöksbröd & citronvatten.

Känner att jag ätit mycket vitlök på sista tiden, men det är så gott!

Söndag.

Hejhej!

Lite dåligt med uppdatering, men det får ni ta. I fredags kom ju Petter hit och då blev det en liten sväng på stan och sedan hem då vi åt gomiddag som bestod av kyckling i vitlöksmarinad & pommes. Gott var det! På kvällen blev det talang & mys framför tvn.

Igår vaknade vi ganska tidigt, åt frukost och chillade. Blev senare en väldigt lång promenad vilket var härligt. Efter det köpte vi fika och gick ner till älven. Vädret var väl inte det bästa. Kallt & lite blåsigt, men solen tittade fram, även om det bara var någon sekund. På kvällen tog vi det mest lugnt. Petter gick ner till gymmet i källaren medans jag började packa min väska inför turkiet. Fortsatte packa den idag och var tvungen att packa klart eftersom Petter tog med sig den hem. Han åkte hem klockan två idag så det är ju lika bra att väskan är hos honom för vi åker flyg från umeå.


Hösten -08.


Yesterday. Sommar & grönt! Vi körde en repris.




Fredag.

Halloj!

Allt bra med er? Själv mår jag toppen och är hur pigg som helst! Vaknade klockan tio av mig själv också, det händer inte varje dag. Har varit nere i tvättstugan litegrann och har även varit på coop och handlat. Samt stökat bort här hemma. Känner mig rätt så dukig! Just nu sitter jag här i min rosa morgonrock för jag har precis duschat. Fingrarna bara rusar iväg här på tangentbordet eftersom jag har lite bråttom. Varför blir det alltid så att även fast man har god tid på sig stressar man? Frågan är ju. Ska torka håret + klä på mig + sminka mig.

Ska ner på stan och köpa ett par skor. Troligtvis ett par tygskor för det behöver jag verkligen. Speciellt till turkiet. Då vill jag ha ett par sköna skor som man inte får skavsår av. Klockan fyra kommer Petter med bussen så då ska jag möta honom. Mys!

Äh, nu hinner jag inte skriva mer.
Ni får ha en awesome fredagskväll! Och grattis till alla er som tog studenten idag : )


9 månader idag! Tänk vad tiden går fort. Älskling!

Sneak Peek.

Puuh! Nu är jag allt bra slut i kroppen. Efter allt städande och tvättande så har jag inte mycket energi kvar för ikväll. Låter väl som en tant på 90 år nu men ni förstår nog vad jag menar. Storstädat mitt rum & hjälpt mamma med tvätten. Det är inte så kul då man bor i en lägenhet på tredje våningen och tvätten är i källaren. Ingen hiss heller. Inte så roligt att springa upp och ner men jag får se det som motion, typ.

Tänkte inte visa er mitt rum, men en liten sneak peak kan ni få. Bara för att jag är så snäll idag!










Jag & mina äldsta lillebror. Var drygt 5 år där. Syskonkärlek!

Vem bär den bäst?


Lauren Conrad & Claudia Jordan.
Vem tycker du bär den här klänningen bäst?

I hope it's gonna make you notice.

Nu är jag hemma!
Eller ja, har varit hemma en timme ungefär. Var i Umeå idag för att lämna igen några böcker på skolan samt städa skåpet. Det tog kanske 2 minuter så det gick snabbt. Vid halv ett träffade jag Petter och vi gick till forex. Var ju tvungen att växla pengar. Så nu har jag en hel drös med lira! Hade inte ätit lunch så vi gick på subway där jag åt en mycket god macka. Tråkigt att jag bara fick träffa Petter någon timme men han kommer hit imorgon så jag är glad!

Tror jag ska göra något åt mitt rum nu, ser allt för taskigt ut.


Såhär ser jag ut idag!

Torsdag.

God morgon!

Blev inte mycket uppdatering igår efter middagen eftersom jag mötte Lina & Evy på konsum vid åtta. Vi köpte gurka och dip som vi skulle ha till kvällen. Mums! Efter det for vi hem till Lina där vi såg skräckfilmen "hide and seek". Har sett den en gång förut men såg bara en minut eftersom jag var själv och skulle bli så rädd. Ja, vi såg i alla fall den och den var ganska läskig! Men jag är otroligt lättskrämd också. Pratade natten lång och strax innan halv två åkte Lina & Evy för att handla lite choklad. Haha, så där satt vi mitt i natten och åt lite godis. Dock somnade jag vid halv 3 tror jag klockan var. Skulle ju upp 8 idag så var tvungen att få min sömn. Synd bara att mina två pratkvarnar till vänner pratade hela natten. Vaknade till och från och babblade att dom skulle vara tyst, tror jag. Dom somnade väl efter 5 om jag inte har helt fel. Halv sju vaknade jag i alla fall av mig själv så då steg jag upp, tog på mig kläder och gick hem. Det var lika bra eftersom jag ändå var tvungen att gå hem idag innan jag ska till skolan.
Men jag hade en mycket trevlig kväll! : )

Har varit trött & sur hela morgonen eftersom jag inte sov så många timmar. Stackars mamma, haha. Om jag inte får sova det antal timmar som jag behöver är det lätt hänt att jag blir sur & irriterad på allt och alla. Känner mig i alla fall pigg & glad nu! Tur det.


Klockan 10.00 ska jag ta bussen till Umeå. Måste städa ur mitt skåp på skolan + lämna igen ett antal böcker. Efter det ska jag träffa Petter och vi ska bla gå på forex för att växla pengar till turkiet. Var på både handelsbanken & swedbank här i skellefteå igår men då måste man beställa pengar och då hinner jag inte hämta ut dom innan vi far.


Gu, vilket långt inlägg. Ibland glöder mina fingar.

Vi hörs ikväll då jag kommer hem. Ha en fin dag!


6 dagar kvar innan jag åker!

Jewellery.

Tänkte visa er vad jag har köpt idag. På H&M köpte jag två linnen men även en massa smycken. Jag har redan alldeles för många örhängen, halsband osv. Men jag antar att man aldrig kan få för mycket. Var ju tvungen att passa på då det var så billigt. Alla smycken på bilderna här under kostade 5 kr! Ja, ni läste rätt. Nog är jag bra på att fynda men idag var nog rekord.


Ett rutigt linne & ett vitt linne, båda från H&M. 29.50:- /st.


Armband från H&M. 5:-/st. (!!!!)


Halsband från H&M. 5:-/st.



Örhängen 5:- och två diadem 5:- båda från H&M.
Deo, shampoo, balsam, rakgel & rakhyvel. Allt från Åhlens.

En eftermiddag på stan med Lina.

Hallå!

Kom ganska nyss hem från stan där jag spenderade min eftermiddag med Lina. Var runt på lite olika affärer för att köpa lite saker som jag måste ha till turkiet. Jag far om precis en vecka!! Helt sjukt vad jag längtar. Har resfeber redan nu, hur mycket kommer jag inte ha om en vecka då? I alla fall så ska jag snart visa er mina fynd som jag har gjort idag. På vägen hem gick jag även förbi mammas jobb för att visa det jag har köpt.

Jag & Lina tog också en fika på glädjekällan. Har aldrig varit där förut men det var väldigt mysigt och billigt fika. Trevligt med lite nytt trots att jag trodde jag visste alla ställen här i min lilla stad.


Här har ni mig!


Fika med Lina på glädjekällan.

Onsdag.

Morsning!

Känns som att det är torsdag idag. Igår tänkte jag även att det var onsdag. Aja, onsdag idag i alla fall. Har lite bråttom så jag ska bara skriva några få rader. Jag ska iväg på ett möte 12.00 så jag får skjuts om en kvart ner till stan. Efter det ska jag troligtvis gå med Lina på stan. Måste göra några ärenden inför turkiet! Har några saker som jag måste köpa.

Vi hörs senare. Puss!

Paris Hilton. Dum blondin eller faktiskt smart?

Gokväll bloggen!


Ni får ursäkta för lite dålig uppdatering idag. Har varit lite tom i huvudet. Tänker på allt och ingenting på samma gång. Har i alla fall just sett Paris Hilton's my new BFF. Många av er tänker nog samma sak som mig, vilket skitprogram! Det är otroligt töntigt och fånigt om ni frågar mig. Men jag måste faktiskt erkänna att Paris är smart. Självklart vet hon exakt vad hon håller på med. Hur många miljoner tror  ni inte att hon tjänar på programmet? Det värsta är att hon ger oss den underhållning vi vill se också. För ärligt talat, hur många av er såg det ikväll? Jag var nog inte ensam trots allt. Hon är en dum blondin - men smart!




Äh, nog om Paris, haha.
Har ni haft en bra dag? :)


Tisdag.

Hej på er alla goa människor!

Måste säga att det är en lite tråkig dag. Vädret kan ha med det att göra. Man bli ju bortskämd då vi har haft sol & sommarväder i helgen. Såg att det ska vara dåligt hela veckan. Stackars dom som tar studenten! I alla fall om det regnar. Hur som haver. Önskar att jag tog studenten om några dagar men tyvärr får jag vänta 2 år till. Får väl se det som att jag har något att se fram emot!



Måndag.

1 juni!

Kan ni förstå att det verkligen är sommar?! Jag tycker att det fortfarande känns ungefär som april. Tiden går så fort, är nog därför. I alla fall har jag varit i Umeå som ni säkert vet, kom hem idag. Lördagen började med att jag skulle möta upp Lina 09.45 vid bussen men hon dök aldrig upp. Ringde just innan jag hoppade på bussen och såklart hade hon försovit sig, typiskt! Hon tog i alla fall en senare buss. Möttes i Umeå av min älskling som kom för att hämta upp mig. Dagen bestod av körning fram och tillbaka eftersom vi hade lite saker att fixa.

Kvällen började på maxim där vi åt middag med Lina. Mycket trevligt! Att vädret var underbart var ju heller inte fy skam. Var över 25, närmare 30 grader på lördagen! Efter middagen rullade vi på cyklarna till ängarna där brännbollsyran håller hus. Tyvärr möttes vi av endast några fåtal människor. Alla hade tydligen dragit ner mot stan. Passande, då vi just dragit från stan. Äsch, vi satte oss där ett tag innan vi också for ner mot centrum igen. Har inte så mycket mer att säga än att kvällen slutade med att jag & Petter drog på hemmakväll för att hyra en film och godis. Var hemma redan vid nio. Men en myskväll med Petter är heller aldrig fel så det blev toppen ändå.

Igår, alltså söndag, vaknade vi till ett lika underbart väder så det fanns ingen tid att slösa! Iväg på ica för att köpa lite frukost innan vi tog cyklarna till en mysig park där vi la oss på en filt. Hur skönt som helst! Synd bara att man har en pojkvän som blir för rastlös på tok för snabbt! (Haha, inge illa menat pet). Blev slush och chill på vägen hem. En mysig söndag helt enkelt!

Tror jag har babblat på för mycket nu. Har en tendens att göra det, mina fingrar glöder ibland som ni säkert har märkt. Här kommer lite bilder lördag-söndag som ni kan njuta av!


Lördag mitt på dagen. Lite ego..


Ärligt talat var den inte så god.
Sorbet kaktus/citron från sia är min favorit!



Körde en inbakad fläta i luggen på kvällen.


Lina lyckades se allvarlig ut! Haha.


Jag & Petter på maxim.


På vägen hem.


Typiskt mig att ta kort på varenda liten sak, jag vet.



Mys på lördagskväll! Vi såg filmen "allt flyter" som var helt okej. Trodde dock den skulle vara bättre.


I den här mysiga parken låg vi på en filt och solade.


En slush som inte kunde sitta bättre, helt perfekt!


Petter steker litegrann!


Mums!


Puss! Och jag är glad för fina dagar med dig!

RSS 2.0