Taco mitt i veckan.

 
Känns lite lyxigt att äta tacos med vänner mitt i veckan. Det är precis vad jag ska göra snart, Sara och Viktor kommer alldeles snart hit. 
 
Tidigare idag mötte jag upp Anna på stan och lilla John var också med såklart. Hennes son måste vara den gulligaste som finns, hihi. Vi åt lunchbuffé (sallad och pizza, mums!) och sedan kikade vi runt på stan. Blev ingen shopping för mig eftersom jag faktiskt köpte lite saker igår.. ett par nya jeans, träningstights och träningslinne. Nu är det köpförbud resten av månaden, måste hålla i pengarna. 
 
Hoppas ni mår bra allihopa! ♥

Måndag.

 
Om ni bara anade hur mycket jag kommer ha för mig denna vecka. Tur att jag inte jobbar denna vecka, för det hade jag knappt hunnit.
 
  • Träning
  • Utställningsträning med Gabriella och hennes 2 labbar, och Otis såklart
  • Storhandling
  • Tvätt
  • Packa och fixa inför helgen
  • Uställning i Piteå!! Åker dit fre-sön
  • Tacoskväll med vänner
  • Umgås med Anna
Lite mer smått och gott står i kalendern men det är mestadels småsaker. Tror detta kommer bli en väldigt intensiv men framför allt rolig vecka! Har så mycket att se fram emot och då spelar det ingen roll att det blir lite mycket. För roliga saker får man energi av, enligt mig i alla fall! 
 
Nu ska jag fara till gymmet så jag hinner hem och hämta Otis för att ta en promenad dit vi ska möta Gabbi och henns hundar. Hoppas ni får en underbar start på veckan! 

Breakfast.

 
Dags för frukost - dagens bästa mål enligt mig! 

Måndag.

 
Så irriterande när man råkar ha fel inställningar i mobilkameran så bilderna blir små... plus sämre kvalla. Råkade trycka på den andra kameran som är till för om man vill ta självporträtt (men den använder jag aldrig) och sen glömde jag ändra i inställningarna så det blir stooora bilder igen. Så därför en liten bild på Otis här ovanför. Lyckades i alla fall ta en när han är och busar i snön, sticker ner huvudet sådär som jag berättade om tidigare. Hihi, sötgossen. ♥
 

Helgen har mestadels innehållit arbete. Jobbade 36 timmar på 48 timmar så efter det var jag ganska trött som ni kan förstå. Nu är det i alla fall måndag och ny vecka. Känns skönt! I eftermiddag ska jag träna, förhoppningsvis följer även Josefine med. Kvällen kommer gå åt till att packa. Imorgon åker jag på kickoff med jobbet. :)

Torsdag.

 
Bild från igår.
 
Gårdagen var väldigt händelserik. Började dagen med att träffa mina arbetskamrater för en lunch/fika på ett café i stan. Blev en hallonsmulpaj för min del! Den var mjölkfri så det var toppen, dock tog jag vaniljvisp till men det skulle jag få ångra på kvällen (fast jag hade tagit tablett innan).. fy vad ont i magen jag hade innan jag skulle sova. Men det gick över. 
 
Efter fikastunden gick jag runt lite på stan, fyndade en superfin tröja som ni får se senare. Kl 15 hade jag bokat en tid hos en studievägledare (!!). Jag var lite nervös men mest förväntansfull tror jag. För er som inte vet gick jag ej klart gymnasiet, slutade skolan hösten 2010 och har sedan dess jobbat och varit sjukskriven nästan ett år pga. operation av mitt knä. Nåja, ska inte tappa den röda tråden. Hade ett väldigt bra samtal/möte med en man och som det verkar och känns just nu kommer jag studera till hösten!!! När jag hoppade av gymnasiet var all motivation bortblåst och hade varit det väldigt länge. Jag mådde inte alls bra och jag behövde ta hand om mig själv. Jag visste att jag kommer plugga så jag får min gymnasieexamen frågan var bara när. Något jag visste var att jag tänkte vänta tills jag mådde så bra som möjligt och att jag väntade på att känna en längtan till skolan. För jag har alltid tyckt om skolan. Svenska och engelska har alltid varit mina favoritämnen. När jag var liten hörde matte också dit men det har ändrats genom åren.
 
Mannen tog en kopia på mina betyg (har i alla fall 900 p och av dom är det bland annat eng, ma, sv jag har så det är ju toppen) så till nästa gång ska han kolla vad jag ska/kan plugga för kurser. Jag kommer läsa ett ämne i taget och det tror jag verkligen passar mig superbra. Jag behöver koncentrera mig på en sak i taget annars blir det kaos av allting. Han tyckte nästan jag skulle börja med att läsa 50% så det inte blir för mycket press och stress men jag vill läsa på heltid direkt. Blir det för såsigt och långsamt eller utdraget tappar jag bara motivationen vilket inte slutar bra. Att plugga på distans eller närdistans är inte heller något jag vill, jag behöver rutiner, fasta tider och veta "si och så ska du göra tills den dagen" osv. Distans kräver för mycket eget ansvar och disciplin. Sen tycker jag det är skönt att komma iväg till skolan, få lite omväxling i miljön, träffa människor, lärare och förhoppningsvis några nya vänner. Den här mannen sa även att många i min ålder som han har träffat tycker komvux är så bra eftersom man blir bemött som vuxen. Det är inte lika stökigt och flamsigt som gymnasiet ofta kan vara. Och det är något jag verkligen är i behov av. Lugn och ro. Ingen som stökar omkring.
 
Oj vad jag vräker ur mig mina tankar och känslor om detta. Men det är en väldigt stor sak för mig. Jag har väntat i 2,5 år på att känna att jag vill studera igen - ÄNTLIGEN KÄNNER JAG SÅ. Så jävla skönt på ren svenska. Men jag vill börja till hösten, inte redan nu. Jag behöver tiden på mig att förbereda mig mentalt. Ett litet plus i kanten är ju att jag i så fall förmodligen kommer få gymnasieexamen före min lillebror som är 5 år yngre än mig.. haha. Känns mycket bra. Så nu längtar jag. Men ett steg i taget. Delar med mig av mer när jag träffat studievägledaren  igen om några veckor. 
 
Tack för att ni lyssnar. 

Tisdag.

 
Frukost. 
 
Har ingenting speciellt på hjärtat idag. På schemat står tvätt så jag har i alla fall det jag gör idag. Blir även en promenad om en stund med Otis, i vinterlandskapet... det har snöat konstant sedan igår. Otis älskar snön så det är då positivt, hihi. Önskar ni kunde se honom och hans påhitt ibland. Lite svårt att filma när jag är ute och går själv med honom + att det snöar = ingen bra kombination. Igår klättrade han upp i en snöhög och åkte sedan på rygg hela vägen ner! Haha såg så himla roligt ut, han är smart vår lilla vän. En annan sak han gör på nästan varje promenad är att gräva ett litet hål i snön, stoppa hela huvudet i hålet och när han tittar upp igen är han alldeles vit men kroppen svart. Haha ser enormt tokigt ut :)

Måndag.

 
Älskar tulpaner. 
 
Missade både svenska rivieran och spårlöst igår. Petter och Josefine kom iväg senare än tänkt från deras mor så vi tränade inte förrän kl 20. Förresten, 6:e passet för mig för den veckan!! Sjukt stolt över mig själv. Men lika bra var det att jag missade de två programmen eftersom jag då kan se dom idag. Vädret är ändå värdelöst idag (snöar) så lika bra att stanna inne och mysa! Måste ju ändå ut med Otis men förutom det tänker jag inte göra många knop idag. 

Gosis.

 
Titta vilken söt filur jag har! 
 
Det är ingen ovanlig syn hemma hos mig, att Otis ligger sådär. Bakom hans svans är dessutom divan-delen av soffan så han ligger verkligen "instängd". Jag höll på fota lite andra saker när jag såg honom ligga där idag så då passade jag på att föreviga honom. Zoomade allt som gick och tur var väl att han låg kvar, annars brukar han alltid komma till mig när jag sätter mig på huk. 
 
Otis har verkligen sina favoritplatser. På bilden ser ni en. Nummer två är hans säng. Nummer tre är just nedanför divanen. Nummer fyra är i hallen bredvid skostället eller bredvid tröskeln som går in till vårt sovrum. Så fint att se att han känner sig extra trygg på vissa ställen. 

Söndag.

 
Borde nästan vara olagligt att vara inne en dag som denna. Vilket vackert väder vi har!! ♥
 
Petter for till sin mor igår (vet inte om jag berättat det men han köpte en skoter för 1,5 vecka sedan och den står hos hans mamma eftersom hon bor på landet). Så igår hade jag myskväll med Lina här hemma. Först åt vi tacos tillsammans och sedan såg vi melodifestivalen, som jag längtat! Kul att David gick vidare, vi är ju från samma stad. Märkte ni att han hade gult och svart på sig? Det var ingen tillfällighet, utan det är ju Skellefteå AIK's färger. ;)
 
På morgonpromenaden (morgon och morgon, klockan var 09.30) gick jag en 30 minuters promenaden med Otis så det är snart dags för en långpromenad i solen. Men han ligger och sover så djupt just nu så jag tänker inte väcka honom utan vi går när han vaknar. 
 
KRAM  ♥

Cupcakes.

 
 
För exakt en vecka sedan bakade jag cupcakes för första gången i mitt liv. Jag fyllde ju år förra fredagen och hade kalas på lördagen. Gjorde dessa cupcakes från ett recept ur Leilas "a piece of cake". Dom blev faktiskt riktigt lyckade!! Gjorde dubbel sats så under veckan har jag ätit minst en per dag, haha. Har fortfarande 2 stycken kvar så det blir perfekt att bjuda Lina på en ikväll. Men tänkte baka nya cupcakes idag, så vi får väl äta 2 stycken. ;) Hade varit kul att testa någon ny variant! Får se vad det blir för smarrigt.
 
Hoppas solen skiner på er idag. 

John.

 
Huuur söt. Idag fick jag äran att fotografera lilla charmtrollet John! Fantastiskt roligt, blev så glad när Anna frågade.
 
Gladare kille kan man inte hitta och jag måste säga att han är otroligt fotogenisk! Så länge jag fick skärpan på rätt ställe var det inte svårt att få en fin bild. Härlig dag! Att få lite kvalitetstid med Anna är ju heller aldrig fel, så en bra dag med andra ord.

Fredag.

 
Hello friday! 
 
Har varit vaken sedan 08 så har hunnit ätit frukost, gått en runda med Otis och sedan bara slappat. Nu ska jag göra mig klar så jag är redo att hoppa på bussen om ca 1,5 timme. Tänkte att jag göra mig klar och ha gjort i ordning allt så jag slipper stressa i sista sekund. Ska slänga ihop en smoothie innan jag far också, MUMS!

RSS 2.0