In my head.

Tror inte det var någon idé med att komma tillbaka igen. Som jag mår nu orkar jag ingenting. Livsglädjen är fortfarande försvunnen och den tycks nog inte komma tillbaka på ett tag. Försöker kämpa varenda dag - som jag väl har gjort senaste åren. Detta är svårt.

Önskar man kunde förklara exakt sina känslor och tankar. Sanningen just nu är att jag knappt vet mina egna tankar. Som vanligt snurrar det i huvudet. Vet varken ut eller in. Vi får se hur det blir närmsta tiden, jag måste leva för stunden om jag ens ska ha en gnutta ork. Låter deppigt, nog förstår jag det men sanning är så idag. Ni kanske inte förstår, det begär jag inte heller av någon men låt mig bara andas. Måste få känna att jag lever igen.

Ta hand om er, kram. ♥

Tisdag.

Hej gott folk! ♥

Hoppas att allting är bra med er alla. Själv är det lite stressigt här hemma idag. Har mycket jag ska hinna med innan jag åker till min pappa vid 17-tiden. Har tvättat sedan några timmar tillbaka och har några få timmar kvar, samtidigt har jag duschat och stökat bort lite här hemma. Ska försöka hinna med lite skolarbete och diska innan jag gör mig klar. Måste även hinna in till stan för att köpa en bok.
Ni får ha en fortsatt bra tisdag så hörs vi imorgon.


Lördag.

Tänkte skriva god morgon men det är väl mer passande med god eftermiddag vid denna tid?

Hur som haver, har duschat, ätit frulle och ska nu börja plugga. Får se hur det kommer gå men bara jag gör någonting så är det ju bättre än inget. Hoppas ni får en fin lördag!

 

Bild från igår, tagen med min nya mobil. : )


Ett försök.

Jag saknar er. Jag saknar att skriva. Era fina kommentarer. Att få uttrycka sig.

Med det vill jag bara meddela er att jag är tillbaka. Får dock se hur uppdateringen den närmsta tiden kommer vara. Just nu är det mycket som händer i mitt liv och det är som en berg- och dalbana minst sagt. Det har gått 2,5 veckor sedan jag fick min diagnos. Mitt huvud snurrar av tankar. Många saker börjar falla på plats. Sedan får man tydligen mer tillgång till sina känslor vilket betyder att jag har börjat inse saker som jag förut inte kunde. En helt ny värld har öppnat sig för mig, vilket jag givetvis är så glad & tacksam för, men det blir samtidigt väldigt mycket på en gång.

Framöver lär jag skriva mer om både mina känslor och min diagnos. Dels för att jag vet att många av mina vänner läser detta men även för att någon kanske känner igen sig, undrar hur det går för mig eller helt enkelt bara tycker det är intressant. Självklart kommer mina "vanliga" inlägg också att finnas, men jag tänkte bara så ni vet. Nu när jag väl vet själv så blir det så mycket lättare att sätta ord på hur jag mår. Sedan var det otroligt få som visste hur jag egentligen mådde så ingen har liksom vetat allt detta förut, för bara några veckor sedan.
Så, vad har ni missat senaste veckan? Inget speciellt tror jag, allt och inget på samma gång. Hela förra helgen jobbade jag så hade inte mycket tid till annat. Tappade min stenåldersmobil i golvet för 75389 gången, så det var väl inte så konstigt att den inte fungerade efteråt, haha. Så en ny mobil har införskaffats! I tisdags åkte jag till min mamma i Skellefteå där jag fortfarande befinner mig. Varit hos tandläkaren. Varit hos mormor. Bara varit mestadels.
Trots att det är fredag ska jag nog försöka sova snart. Har inte somnat förrän 04.30 vissa dagar i veckan.. mer om det senare. Hoppas ni alla mår bra, stor kram! ♥

Time.

Mina tankar vill skrivas ner och jag vill att alla ska förstå. Det kliar i mina fingrar. En vecka har gått sedan jag bestämde mig för att ta en liten paus från bloggen. Den var mer än väl behövd, minst sagt. Funderar på att komma igång igen. Vad tycker ni? Tips på vad jag kan skriva om eller vad som helst? Låt mig få veta era tankar och åsikter.

Jag har delat med mig av mina, vad är era?

RSS 2.0