This amazing cool breeze is coming through my window and the sun is shining. I'm happy.

 
Välkomnar en ny orkidé till hemmet. Älskar färgen.
Fanns även blå, hur häftigt är inte det? Nästa gång får det kanske bli en sådan.

Hearts.

 
Kunde inte låta bli att köpa denna fina ljuslykta till vårt hem. 
Passar mer än bra på vardagsrumsbordet. 
 
Kvällen kommer inte bjuda på mycket, men ack så mysigt. Ska snart göra Petter sällskap vid tv'n. Tända ljus som har slocknat och givetvis slå igång vattenkokaren så vi kan dricka te såhär på kvällskvisten. Petter har för övrigt skadat handen idag. Gud vad rädd jag blev när han ringde, men oron la sig snabbt då det inte var något livsfarligt. Han jobbar som elektriker vilket kan innebära många men framför allt farliga risker.. usch. Vill inte ens tänka tanken. En sak som är lite rolig är att varje morgon när jag vaknar ligger hans förlovningsring på nattduksbordet, haha.
I alla fall. På förmiddagen råkade min älskling slita tummen ur led när han jobbade. Uh, ryser vid bara tanken. Lyckligtvis fick han tillbaka den i rätt läge men var ändå tvungen att fara på akuten. Han kom hem med en handske/skena/stöd/minibandage (vet inte vad jag ska kalla det, de är inte bandage eller gips) som ska sitta där i 3 veckor och sedan ska han på återbesök till handkirurgen. Hoppas verkligen det är bra då, så att han inte skadat nån muskel, sena, led eller någon annan mjukdel. Dock kan han ha ont i ett år sa läkaren! Huvva.
 
Påminns om min egen skada i mitt knä. Som aldrig blivit bra och aldrig kommer bli återställt. Hur negativt det än låter. Hoppas Petter slipper smärta och elände så fort som möjligt och att handen är bra när han får ta bort sitt stöd. Ska ta hand om honom ikväll. 

Let it snow.

 
Vilken underbart mysig kväll vi hade igår. Hej snön! Tyvärr vaknade jag upp till något helt annat idag.. gatorna var som isbanor och att gå med Otis var inte det lättaste. Försökte gå på gräset vid sidan av men det finns ju inte överallt. Blev en kort promenad. De hade inte sandat nånstans heller, men dom kan ju inte vara på alla ställen samtidigt.
 
Funderade hur jag skulle göra när jag skulle in till centrum. Gå? Cykla? Buss? Buss känns onödigt då det bara tar 10 minuter att gå, men det fick bli cykeln. Försökte cykla där det gick men fick gå mestadels. Hela vägarna var täckt av is, bokstavligen. Tog det väääldigt försiktigt. Det är snart 2 år sedan jag skadade mitt knä vilket hände när jag gick på vad jag trodde var snö men under var det även is. Så efter det tar jag det alltid extra lugnt när jag traskar i snö. 

Tisdag.

 
God morgon! 

Kommer ni ihåg?

 
Kommer ni ihåg detta?
 
Jag och Petter har fått ett jättefint klickgolv av mammas kille som blev över när han gjorde om hemma hos sig nyligen. Så himla snällt! Golvet ligger under vår säng och har legat där någon månad. Förra veckan pratade jag med hyresvärden om situationen och frågade om vi gick lägga nytt golv om vi gör det själv. Hans svar? Inga problem! Det går jättebra. Ni måste ju ha nya lister också så då är det ju lika bra ni köper nya vita. Det betalar vi själv såklart men ändå!! Eftersom det är en hyres brukar man ju inte få göra om hur man vill men vår hyresvärd är verkligen toppen när det gäller sådant. Vi har träfärgade lister i hela lägenheten (förutom listerna som sitter runt dörrar, dom är vita) så att få vita i sovrummet känns lite lyxigt.
 
Där Otis rev upp golvet har vi haft en matta tills vidare (ej så snygg en heller..) men när han för 2 veckor sedan blev dålig i magen gjorde han sina behov på den mitt i natten. Vi slängde den direkt. I 2 veckor har vi haft Otis säng där hålet är men nu börjar det bli lite drygt! Den står ju nästan mitt i rummet och varje gång jag ska till min sida av sängen får jag liksom kliva över den. Stackars Otis om han ligger där också, haha. Klart det fungerar men det hade varit riktigt skönt att få dit det nya golvet. Dock är det inte bara att lägga nytt. Gamla listerna ska bort plus golvlisten som är vid dörren, nya listerna ska sättas dit och golvet ska läggas. Underlättar ju inte att vår säng är oflyttbar. ;) Haha. Har inte pratat med Petter om det men jag tror vi måste skruva isär den, annars kommer detta aldrig gå. Vi får väl sova i soffan eller nåt medans. Det återstår att se...
 
I afton ska vi fara och kika på lister samt att vi måste handla mat. Blir bra.

Utställningen!

 
 
Bild 1. Petter och Otis inne i ringen.
Bild 2. Otis och tre andra hundar. (Otis är längst bort)
 
Hej på er! Känns som det var evigheter sedan sist. Som ni vet åkte vi upp till Boden i fredags för att gå på utställning. Vi stannade i Piteå för att äta middag och precis när vi skulle ge Otis mat och rasta honom där också började det snöa! Så mysigt. Tur vi hade bytt till vinterdäck. I Boden var det fullt med snö, Otis var såklart överlycklig.. hihi.
 
På hotellet där vi skulle bo över natten mötte vi Otis uppfödare samt 2 andra personer som också skulle ställa ut sina två labradorer. Resten av kvällen satt vi och pratade innan det var läggdags. Tyvärr fick vi inte alls mycket sömn.. 2 våningar under var det nattklubb och när den stängde kl 02 började någon hamra eller liknande ovanför. Störande!! Otis som alltid brukar sova hela nätterna tassade omkring ett flertal gånger i rummet. Inte konstigt att han blir orolig när det dunkar och har sig sådär. Inte ens vi kunde ju sova. Nåja. Vi sov väl litegrann.
 
Själva utställningsdagen gick bra. Fast det är svårt att svara när folk frågar hur det gick, haha. Det är ju så många olika moment osv. Först bedömdes Otis och han fick "very good" som är näst bäst (exellent är bäst). När det andra två hundarna också var klar var det dags för konkurrensklass. Då möttes alltså Otis och de andra två. På första plats kom Kjelle, han kan ni se på andra bilden. Det är den gula labradoren som tittar in i kameran. Han är såååå fin! Han kommer från samma kennel som Otis. Kjelle's ägare har vi träffat många gånger förut, hon brukar också vara på viltspår osv. Otis uppfödare sa att hon ville ha en bra grupp valpköpare vilket vi också är. Ofta säljer hon sina valpar till andra länder eftersom hon är den som hållit på längst med uppfödning i Sverige och är väldigt populär över hela världen. Rätt häftigt!! Förra hösten fick dom 3 kullar nästan samtidigt (!!) och Otis var en av alla valpar. Men denna gång ville hon att några valpar skulle hamna i närheten vilket vi är otroligt glada för, annars hade vi aldrig haft världens finaste vovve hos oss. Hur som helst. Det är så kul när man lär känna andra människor som brinner för samma sak. På utställningen satt jag bredvid en tjej som äger Otis syster. Dom är så lika, hihi. Så roligt att se deras likheter, hon la sig och sov EXAKT som Otis brukar sova. Hjärtat smälte flera gånger minsann. 
 
Nu kom jag visst av mig lite. Otis kom på andra plats och domaren sa att Otis är lite för "enkel" ännu men det visste vi redan. En labrador har inte vuxit klart förrän den är 3-4 år så han har 2-3 år kvar. Här nedan kan ni jämföra Otis och Boston som också är från samma kennel.
 
 
Boston och Otis.
 
Kommer inte ihåg hur gammal Boston är men tror han är ca 1,5-2 år. Ni ser förmodligen skillnaden. Boston har större bröstkorg, bredare hals, grovare ben osv. Några kanske inte förstår varför vi ställer ut Otis redan nu, om han ändå ska växa mer? Det gör vi av den enkla anledningen att både vi och Otis ska lära oss hur det går till. Det är en otroligt bra erfarenhet! Att man får resa och träffa härliga människor är givetvis en bonus. Det ger så mycket. Plus att vi vill att Otis ska bli pappa en vacker dag och då är det nästan ett måste. 
 
För er som vill kika...
Otis uppfödare > Destiny's Klicka på 'hundarna' och där ser ni Otis mamma, Fanny.
Otis pappa > Mambrinos hittar ni på fliken 'Males'. Han är den som heter Mambrinos Nose For News.
Han är även Otis bror som ni också hittar på samma hemsida.
 
Otis fick även vara med i uppfödarklass (andra bilden). Dock hände något, vi vet inte vad. Helt plötsligt blev han jätterädd och ville bara backa. Jag som stod på sidan om såg det direkt och förstod inte varför. Petter märkte det någon sekund senare och sa det till uppfödaren. Hon och Petter bytte så uppfödaren tog Otis och Petter fick ta My, den gula. Otis brukar inte vara rädd för hundar men det hade ju varit mycket hela dagen osv. Plus att han är lite rädd för Boston.. han är verkligen mäktig och utstrålar power. Men hade dom träffats bara dom två hade det säkert gått bra, men nu blev det lite "tvingat" när de skulle stå alla fyra på rad. Nåja, det löste sig ju snabbt och han var inte rädd när Petter och hon hade bytt.
 
Längtar tills nästa utställning, men det blir nästa år. 

Utställning nr 2.

 
Gissa vad vi ska göra om några timmar? Åka till Boden!
 
Imorgon är det utställning som gäller. Så spännande!! Det är spaniel och retriever klubben som anordnar den. Igår fick vi veta att det är 43 labradorer anmälda, och förutom lab så är det ju flera andra raser. Men det är flest labbar. Kul! Otis uppfödare ska också åka upp dit och från hennes kennel är det 7 hundar anmälda. Så roligt. Bland annat Otis syster (som ocskå är svart) kommer dit. 
 
Detta är vår andra utställning så denna gång känner man sig lite mer van i alla fall. Man vet hur allt går till, vad man ska göra och inte göra. Det bästa är ju att vi har en sådan fantastisk uppfödare som alltid ställer upp och vill hjälpa. Vi får låna både utställningskoppel, hållare för nummerlapp, utställningsbur (!!) osv. Plus att hon skriver ut egna nummerlappar för hon tycker dom man skriver ut via datorn är så fula, hihi. Snacka om engagerad! Vi får se om Otis visas i uppfödarklassen också, hade varit kul!
 
Snart åker vi iväg, eller när Petter slutar jobbet dvs. Vilket kan bli när som helst. 
 
Önska oss lycka till och håll tummarna imorgon kära ni. ♥

Fredag.

 
Gud. Vad. Jag. Är. Trött. 
 
Otis väckte mig som vanligt, dock trodde jag det var natt eftersom det var så mörkt. Klockan var 06.50... hade hoppats på lite mer sömn. Men det var bara att kliva upp och dra på sig vinterjackan! Minus 7 grader. Har fortfarande inte vaknat till men ska hoppa in i duschen vilket förhoppningsvis hjälper. + ta medicin, då borde jag piggna till.

Torsdag.

 
Tänker inte ursäkta mig på något sätt att jag inte bloggat på 2 dagar, men vill bara skriva att det inte funnits tid till det. Visst, det handlar om prioriteringar. Men bloggen är inte något som kommer i första hand när man jämför med andra saker. Så enkelt är det. :)
 
Egentligen har jag väl inte "tid" att sitta framför datorn nu heller. Har tvättstugan ikväll och ska gå ner alldels strax. Startade bara datorn för att betala lite räkningar osv. Men om en timme är tvättiden slut och då ska jag verkligen inte göra något mer ikväll, förutom att äta grönsaker och dipp. MUMS! Okej då.. måste göra några saker innan men det tänker jag inte på nu, hihi.

Tisdag.

 
Tog denna bild idag när jag och Otis var ute på en långpromenad, broarna runt. Försökte fånga honom på bild i alla hast här i parken på bilden. Som ni ser fick han precis syn på något intressant, haha. Bra miljöträning för honom! Ikväll blir skogspromenad.
 
Själv har jag världens träningsvärk i mina triceps... gosh. Tränade dom igår och dom fick sig väl en chock. Haha! Idag är det vila som gäller från gymmet, man behöver vilodagar också. Musklerna måste få återhämta sig. Går ju ändå promenader med Otis några gånger per dag.

Blandat från pascha bay.

 
 
 
 

Måndag.

 
Försöker rensa bilderna på min dator lite då och då, men det är ju såååå många. Har några tusen. Fast dom "viktigaste" är såklart på usb-minne. Ja jag vet, borde köpa en extern hårddisk men kändes ju inte ok att Petter köpte en som gick sönder redan efter en månad? 
Har ni något bra tips för att spara bilder? Förutom att framkalla. Påminnelse till mig själv, måste göra det!
 
Har i alla fall otroligt många bilder som jag inte lagt ut här på bloggen. Vissa vill jag inte lägga ut men de jag vill lägga ut är inte få, hehe. Har ju knappt visa er några bilder från Turkiet än, det får bli idag. Kika in lite senare så dyker det upp ett par stycken. ♥

Busy all week.

 
Bloggen har stått lite (mycket) stilla i veckan, men jag hoppas ni inte slutat läsa för det. Man har ju sina up's and down's! 
 
Har bokstavligen inte suttit ner idag heller, fullt sjå (stavning?). Gymmat, långpromenad med Otis, lite handling, pratat med jouren från jobbet osv. Behöver ju inte skriva ner allt, haha. Blir så lätt att mina fingrar bara far av sig själva när jag inte skrivit så mycket.
 
Imorgon välkomnar jag en ny vecka som förhoppningsvis kommer vara lite lugnare. Men ska väl inte säga det när jag vet vad som väntar. Träna, jobba, kurs, barnvakt och en liten resa till Boden. Gissa vad vi ska göra där? :) Berättar om nån dag, hihi.

Söndag.

 
Herregud vilken vecka! Inte trodde jag detta i måndags.. att jag skulle jobba 64 timmar på 5 dagar. Intensivt.
Snart är det måndag igen, hjälp vad veckan har gått fort. Men jag är glad!
 
Kom hem från jobbet 19.30 igår och somnade strax innan 23. Skönt att få normal sömn. Sov 9 timmar. Kan inte påstå att jag känner mig i närheten av utvilad. Men jag försöker lura huvudet och kroppen att jag har en massa energi idag, så om en stund ska jag fara och träna! Kan tyckas överdrivet men träning ger ju energi, samtidigt som det tar mycket energi. Märkligt. 

Maxfactor.

 
Fint från maxfactor.

Fredag.

 
Bild från turkiet förra veckan, take me back!
 
Heeelt sjukt hur trött jag varit denna morgon. Blev såklart en vända med Otis direkt jag kom hem från jobbet men sedan försökte jag faktiskt sova. Har sovit så otroligt lite senaste dygnen. Behöver ju verkligen sömnen när man jobbar såhär intensivt. 56 timmar på 4 dagar. Tyvärr hade jag en sprallig vovve så blev inte mycket sömn i första taget. Han skulle bita på täcket, lägga sig på mitt huvud (haha) och putta mig med sin tass som han gör så sött. Liknar när vi människor säger "du, hallå, vakna!" och petar med handen på den andres arm. 
 
Till slut stängde jag ut honom från sovrummet. Att bita på täcket är inte okej. När jag sa åt honom fick han ju uppmärksamhet så det tyckte han var roligt.. allt för att få upp matte ur sängen. Fick sova en timme innan jag hörde honom gnälla lite i hallen. Hade ju fått sova en stund i alla fall så då klev jag upp. När jag varit uppe i 5 minuter, vem tror ni somnar då om inte Otis. Haha pluttis. Jag tänkte lägga mig igen men valde att vara vaken. Annars skulle jag nog vara sådär seg hela dagen som jag blir om jag sover för länge.
 
Nog om mig och min sömn. Har inte ätit frukost än så ska göra det nu, behöver energi! 

Torsdag.

 
2 kvällar/nätter avklarade, 2 kvar tills jag tar helg (lördagmorgon). 
Min jobbvecka: Jobb 15 timmar, ledig 8 timmar. Jobb 15 timmar, ledig 12 timmar. Jobb 12 timmar, ledig 10 timmar. Jobb 14 timmar.
Ja, ni ser ju tiden jag spenderar på jobbet och tiden jag spenderar hemma dessa dagar, haha. 
 
Idag har jag faktiskt varit på språng även fast jag borde tagit det liiite lugnt. Har varit på gymmet och efter det behövde Otis en långpromenad. När vi kom in dammsugade jag och sen hoppade jag i duschen. Otis ligger och snarkar och jag har nyss ätit lunch.
Nu ska jag smida lite helgplaner, wihoo!

We're beautiful like diamonds in the sky.

 
Ser ut som jag är likblek trots en vecka i turkiet. Låt inte bilden lura er. Det är ljuset från fönstret samt kamerans inställningar.
Titta bara på halsen.. brukar vara tvärtom på dom som inte har rätt foundation/puder. Brun i ansiktet och vit på halsen. Haha!
 
Är på jobbet sedan några timmar tillbaka och slutar 07 imorgon. Hoppas ni har en fin kväll. ♥

Slush.


 
 
Vet inte hur många slush jag drack under resan, men mååånga blev det. Underbart med all inclusive! 

Onsdag.

 
Godermorgon på er.
 
Cyklade hem från jobbet strax efter 07 denna morgon men tog en bra stund att komma hem. Cyklade i snigelfart (nästan) då det var snorhalt på vägarna. Igår på jobbet gick vi ut vid 19-tiden och fick en överraskning.. SNÖ!! Underbart. Så mysigt. Dock låg den ju inte kvar på marken men ändå. Vad lustigt.. tittar ut genom fönstret just nu och ser att det snöar igen, haha.
 
Dagens planer är inte många. Behöver vila och ta det lugnt. 

Jobb jobb.

 
Var ledig igår men idag drar jobbveckan igång. Skönt!
 
Idag: 16-07
Imorgon: 16-07
Fredag: 17-07
 
Tycker verkligen om mitt jobb. Är ju van att jobba 24 timmar varje pass så det känns skönt att denna vecka blir lite annorlunda. 

Choklad.

 
 
 
Bakade bullar med chokladfyllning igår. Var såååå mätt efter all bulldeg så jag orkade inte äta någon igårkväll.
Efter frukosten idag smakade jag en, så goda! Förutom cacao-blandningen hade jag i bitar av riktig choklad. Tips!

Tisdag.

 
Vilket kaos kvällen bjöd på. Tvåsamheten i ett förhållande är guld värt, men ibland krockar det. Vi hade tvättis hela kvällen samtidigt som vi tog hand om Otis som skulle ut ett flertal gånger då han var/är magsjuk. Mitt i allt skulle jag baka bullar och eftersom Petter lagade middag och tog hand om Otis var det inga problem.. tills Petter var tvungen att fara för att jobba. Han har jour denna vecka så det kan ringa när som helst. Typiskt att det var mitt i allt. Så där stod jag, med bulldeg på händerna, tvätten som väntade i källaren och en liten kille som inte mådde bra. Nåja. Det gick bra trots allt. Synd bara att stressen gör att jag ofta får magkatarr!
 
Men det ska jag inte tänka på nu. Idag är en ny dag! Har sju påsar med choklad och vaniljbullar i frysen. Otis mår bättre och jag ska inte jobba förrän kl 16. Regnet öser ner men vad gör väl det en dag som denna. Kanske snöblandat regn? Orkar inte att alla på facebook ska skriva att det snöar. Låter som folk aldrig sett snö förut, samma visa varje år. Den kommer väl när den kommer, ingen nyhet att vi får snö tidigt ibland. Vi bor ju faktiskt i norrland. ;)

Magsjuka.

 
En av Otis favoritplatser. Vardagsrumsbordet, hihi. 
 
Vi har nu varit hos veterinären. Troligtvis har Otis åkt på en magsjuka, men skulle han bli sämre skulle vi ringa. Om han slutar äta osv, men det är nog ingen risk! :) Vår matglada kille. Han ligger fortfarande bara och sover förutom när vi går ut med honom. 
Dock blir det i princip bara ut genom dörren och sedan in när han gjort sina behov. Dels orkar han ju inte gå men sedan haltar han också. Veterinären undersökte tassen och såg att han var lite röd mellan tårna. Frågade om han slickat där men varken jag eller Petter har sett att han gjort det. Men vi ska avvakta en vecka och det borde vara bra då. Skulle han börja slicka måste vi he en tratt på honom vilket inte känns roligt men vi tar en sak i taget. Än så länge verkar det lugnt men inte kul att se han halta och ha ont. Förmodligen har han trampat på något och att det bara råkade vara samtidigt som magsjukan.
 
Vi köpte i alla fall ett speciellt foder samt.. hm, ja ja vet inte vad det hette men något han ska få en gång per dag. Det hjälper magen att komma i balans osv. Så nu ska han få mat 5 gånger per dag (!!) istället för 2, så det inte blir så tungt för magen. 
 
Vi får pyssla om Otis mer än vanligt ikväll. 
Samt hoppas att det är magsjuka och att det försvinner fort. Även att tassen hans blir bra snart.

Måndag.

 
Vilken start vi fått här hemma på denna vecka... har alldeles ont i hjärtat.
 
Började vid 22-tiden igår då Otis bajsade inne, vilket han aldrig gör. Gick ut med honom och han gjorde sina behov. Natten har varit allt ifrån bra. Otis väckte oss 2 gånger, först 02.30 och sedan 2 timmar senare. Han flåsade, la sig på våra huvuden och ville såklart ha upp oss. För att dra en sammanfattning så har han bajsat inne flera gånger, samt ute (diaree). Vad som känns ännu värre är att han även haltar och nu på morgonen vaknade jag av att han spydde... åh. Allt känns bara kaos.
 
Jag & Petter sov för övrigt i soffan eftersom det stank parfym i vårt sovrum. Försökte få bort stanken. Vi tog in Otis säng och la den nedanför soffan men efter den korta rastningen nu på morgonen tog jag in den till datarummet. Sitter här nu eftersom jag skulle kolla numret till veterinären. Han la sig direkt och sov i den. Klart han är trött efter natten, han har säkert ont i magen också. Men han brukar ju alltid vara pigg på morgonen, studsa och ha sig. Värker i mattehjärtat av att se sin ögonsten såhär. 
 
Vad tror ni händer när jag ringer veterinären då? Jo, såklart fungerar inte deras telefon som den ska. Hon som svarade sa att hon knappt hörde mig och att det ekade bara, men att hon skulle ringa upp mig när dom fixat problemet. Jo tjena. Här ringer man för att fråga vad vi ska göra med vår hund som inte mår bra, klart vi inte kan vänta!! Tur att Petter har en egen firmabil och kör runt på dagarna.
Han ska fara dit och fråga om vi ska komma in med Otis eller hur vi ska göra. Det är inte sååå långt dit, jag skulle kunna gå eller cykla men vill inte lämna Otis ensam. 

This sunday.

 
Efter resan kändes det skönt att vara tillbaka på gymmet idag. Lite mjukstart sådär. Söndagar brukar ju oftast inte bestå av så mycket action men efter gymmet tog jag och Petter upp vinterkläderna från förrådet. Imorgon har vi bokat tvättis så nu ska all turkiet-tvätt, vinterjackorna och sängkläderna få bli rena. Alla handdukar också. Går ett antal när man förutom duschar.. gymmar, har hund, är två + har ett badrumsgolv som lutar åt fel håll så ibland blir det översvämming. Haha. Vilket hände mig i förrgår. Tur nog händer det inte varje gång.
 
Efter allt fix och don kanske ni tror att det var dags för en lugn stund? Då hade ni fel! Jag, Petter och Otis gav oss ut på en höstpromenad medans solen fortfarande var uppe. Vackert. Härlig söndag måste jag säga, men oj vad skön kvällen kommer bli.
Ska nog göra mig en skål med fruktsallad, perfekt till spårlöst som börjar om 20 minuter.
 
Hoppas just DU haft en bra dag. ♥

Glee season 4!!

 
[Källa]
 
Har sett första avsnittet av glee säsong 4. Underbart. Magiskt. Kärlek. Tröttnar aldrig.
Och ja, jag grät i sista scenen av avsnittet.. glädje tårar. Haha så töntigt men ack så fint. 

Söndag.

 
Känner att jag inte är van att blogga efter att ha bara njutit av livet i turkiet. Det är en omställning att komma hem, tar en dag eller två att få in rutinerna igen. I fredags for jag och Otis till min pappa m. familj för att bara umgås och ha fredagsmys. Spenderade även natten där, Petter hämtade oss dagen efter. Igår med andra ord. Var så himla trött igår... orkade i alla fall äta tacos för andra gången denna helg
(blev det till middag hos pappa också, haha) och se en film men kl 22.45 besökte jag John Blund. Undrar när det hände så tidigt på en lördagkväll? Somnade direkt, som vanligt.
 
Denna morgon blev jag väckt 08.45 av Otis, nästan sovmorgon... nästan. Ut med kopplet i ena handen och paraplyet i andra.
Regn som ni förstår. Fast i andra delar av västerbotten (inlandet och fjällen) har det kommit snö! Till och med jag som alltid bott i norrland blev lite förvånad. Förra året kom första snön hit till Umeå 20 november så vi får väl se när den hittar hit i år. 

Hemmaplan!

 
Jag överlevde båda flygturerna, med andra ord är jag hemma i Umeå efter en vecka i Turkiet!
Har ett enormt behov av sömn då det blev alldeles för lite av den delen. P och O sover sedan 1 timme tillbaka så ska göra dom sällskap. 
 
Hoppas ni haft en dunderbra vecka, natti. 

Turkiet here we come!

 
Äntligen lyfter vi!! Ha en underbar vecka. Kramar! ♥

Onsdag.

 

 
Detta roade jag mig med igårkväll och ska även ta tag i det sista idag. Såg att min väska har en maxvikt på 10 kg, när jag vägde stod vågen på 10,4 kg... så jag ska be mamma ta lite i sin väska. Typ något par skor osv. Dom tar ju sjukt mycket plats! 
 
Wiiiiie!! Fattar inte att vi åker IDAG! Planet lyfter 20.05 så ni kan ju skänka en tanke på mig då, hihi. Har mycket att stå i innan det bär av, så vi hörs inget mer men har gjort ett tidsinställt inlägg som kommer upp här när vi far. Så kika in då.

Think of all the stories that we could have told.

 
Tvättade ju bara för några dagar sedan, men blev hade även bokat tid i tvättis nu på förmiddagen. Var lite jag skulle tvätta som ska med till Turkiet. Känns skönt att ha gjort bort det. Nu gäller det bara att packa "rätt". Varför tar man alltid för mycket kläder?
Ska se till att gå igenom min väska när jag kommer hem från jobbet ikväll. Plus att göra så mycket som möjligt klart. Har ju inte kunnat lagt ner så mycket mer än kläder men har tagit hela datarummet som packplats.. haha. I princip allt jag ska ha med står framme, redo att packas ner. Så det blir kvällens att göra. Har nog lite resfeber.. pirr i magen!

Tisdag.

 
Känner inte direkt för att visa upp mig när jag är nyvaken, därav det svarta. Ville bara visa er hur söt Otis är varje morgon, hihi. Jag vaknar inte ens när Petters alarm ringer, inte heller när han går upp eller stökar på i köket. Vad jag vaknar av är att Otis ligger som på bilden. Antingen har han huvudet på min axel eller på mitt huvud/ansikte.. haha. 

Busy day.

 
Klockan närmar sig midnatt. Vad jag gör? Sitter och dricker en apelsinfestis på flaska, haha. Väntar på att Petter ska komma hem. Han har varit till Piteå tur och retur för att kolla på en bil, nej inte åt oss. Hans kompis skulle kolla på en bil så Petter ställde upp på att skjutsa!
 
Annars har dagen runnit iväg i en rasande fart. For in till stan för att köpa en rakhyvel.. VÄRT, jag som redan har en. För några dagar sedan skulle jag bara köpa nya blad till den men köpte såklart fel!! Åh vad irriterande. Det värsta är att det inte är förra gången och det märker man ju inte förrän man öppnat förpackningen. Märker att del är fel pga. att dom inte gå att sätta fast på själva hyveln. Galet störande. Någon som gjort samma misstag? Nåja. Nu vet jag garanterat vilken jag ska köpa nästa gång! Om inte annat har jag ju kvar den andra hyveln så oavsett vilken jag köper är det större chans att bladen passar eftersom de två hyvlarna har olika fästen. 
 
Dagens andra miss hände på sjukhuset. Skulle hämta ett intyg som överläkarn osv. har skrivit under när det gäller min medicin inför resan. Jag kommer dit 16.07... gissa när dom stänger? 7 minuter tidigare!! Fruktansvärt besviken blev jag. Det betyder att jag måste dit imorgon eller onsdag. Imorgon tvätt 07-12 och jobb 14-19. Får väl bli på onsdag, samma dag som vi åker. Tur vi inte far förrän på kvällen.
 
Petter kom i alla fall och hämtade upp mig och vi åkte till Anna, Patrick och lilla John. Finfamiljen! Dom är så rara alla tre. Blev broarna runt med Otis när jag kom hem och sedan tog jag en sväng förbi ica. Vad som hade hänt medans jag var borta får ni se imorgon..
 
God natt. 

Måndag.

 
1 oktober. Skulle kunna skriva negativt så som "snart kommer snön, sommaren är slut, bara grått ute, regnar hela tiden" men varför inte se det positiva? Låter väl bättre att säga att hösten är mysig! Mörkret börjar komma så man kan tända tiotals ljus inomhus.
Titta på himlen när den är stjärnklar och bara drömma sig bort. Beundra alla höstens färger som lyser upp det gråa vädret. Rött, orange, gult. Man får plocka fram alla varma vantar och fluffiga halsdukar. Ha gott samvete för att sitta inne och bara mysa framför en bra film. 
 
Det gäller att försöka se det fina i saker och ting, anser jag. Sen att man kanske inte alltid kan göra det är en annan sak.
 

 
Denna vecka är givetvis efterlängtad för min del.. om 2 dagar åker jag till Turkiet!! Ofattbart och helt underbart. 

RSS 2.0