Ingen kan vara nere med en ballong!

 Jag har verkligen oturen på min sida de flesta dagar. Näe inte så farligt men började med att jag sträckte foten just innan middagen. Efter det gick jag ner till gymmet och tränade ca en timme. Just då jag är klar och ska gå slår jag självklart i min tå rakt i bänkpressen. Haha, jag i ett nötskal. Var väl inte så farligt men gjorde ont och började blöda. Sen i duschen lyckades jag bryta av nageln på långfingret så den gick av in i huden och det började blöda. Usch, bara otur. Eller, jag kanske rent ut av bara är klantigheten själv?


Var väldigt skönt att träna och nu har jag faktiskt börjat komma igång med träningen på riktigt. Man blir så mycket piggare och gladare vilket är positivt! Sen är det ju ett plus att känna sig fit till sommaren. På tal om sommaren längtar jag grymt mycket men det är jag ju inte ensam om..


Blir en tidig kväll då jag ska upp 04.45 imorgon.

Kvällsfika nu & OTH sen blir det god natt! ♥


Hey hey, take a pie

Hallå!

Sådär, nu är jag hemma! Kom hem för en halvtimma sen ungefär. Skönt att inte komma hem halv sju varje dag. Brukar ju oftast göra det annars. Efter skolan for jag till Petter en stund, ringde dessutom och väckte honom, illa. Fick lite dåligt samvete eftersom han inte kunde somna om heller men aja, gjort är gjort. Vi chillade där ett tag innan vi for ner på stan för at äta lunch. Varsin kyckling toast & iste blev det. Oerhört gott! Speciellt iste, med smak av melon. Därefter gjorde vi en sväng på stan eftersom jag behöver ganska mycket, speciellt till sommaren och turkiet men det blev inga köp för mig. Det får vänta. Var inte sådär jättesugen på att shoppa. Tog sen bussen och sov hela vägen, 2 härliga timmar.

Just det! Har ju inte berättat om våran nya katt. Vi har ju skaffat en liten katt som heter Gilver! Det känns konstigt med en katt i huset då jag bara har haft hundar (och marsvin, hamstrar & en fågel). Varken jag eller min mamma tål katter så den här rasen heter cornish rex och den tål man även om man är allergisk. Men jag börjar undra.. imorse började klia som tusan i mina ögon och jag blev snorig. Samma sak just nu.. galet irriterande! Hoppas jag tål honom ändå, ska kanske inte klappa och gosa så mycket med honom och se om det blir bättre. Han är i alla fall super mysig och följer efter mig vars jag än ska. En söt liten katt helt enkelt.


Det var inte det lättaste att få en bra bild.
Han ville bara leka med kameran hela tiden..

Måndag.

Hej på er!

Har ni haft en bra helg allihopa? Det har jag. Tänkte bara dra en kort sammanfattning. I fredags gick jag på stan med Lina & Runa men vi tröttnade rätt fort och sen kom Petter och hämtade mig. Vi åkte hem till honom ett tag innan vi for in till stan och åt middag på balder. Tacobuffé! Det var verkligen hur gott som helst men jag åt nog för mycket, fick ganska ont i magen.. hm. Tillbaka till Petter efter maten och chillade en stund. Självklart blev vi sugna på godis så vi tog bilen till hemmakväll. Blev även en film, min brors flickvän tror jag den heter. På lördag och söndag tog vi det bara lugnt och slappade. Väldigt skönt med en lugn helg.

Sitter just nu på skolan och börjar näthandeln om 10 minuter.
Vi hörs senare!


Fredag.

Wohoo! Yes, fredag är här! Galet så skönt. Även fast jag i princip varit ledig dom senaste dagarna jao. Ska verkligen inte klaga på livet. Allting flyter på som det ska. Det gillas! Håller just nu på att packa litegrann samt göra mig klar. Om ca en halvtimme åker vi söderut! Eller ja, jag ska åka bil med mamma till Umeå där hon släpper av mig. Hinner gå på stan en stund innan Petter kommer och hämtar mig och då åker vi nog till honom direkt. Mamma ska fortsätta ända ner till gävle. Vi ska nämligen köpa en katt!!!!

Haha ja hör och häpna gott folk. Jag som alltid har levt med hundar här hemma ska bli kattägare. Fast det är mest mamma som vill ha den.. men jag kommer nog älska den. Båda vi är allergiska mot katter men den här rasen tål vi. Tror den heter cornish rex eller nåt? Ja hur som helst så har den hår men väldigt kort! Det är därför jag varit lite anti mot att skaffa den. Han heter i alla fall Gilver. Ganska sött ändå.

Näe måste fortsätta packa innan vi drar.
Vi hörs på måndag eftersom jag ska till Petter hela helgen.
Ha en awesome helg!


Hm, typ 11 år sen. Ser ni att det är jag?

Brand new.


Mina två linnen som jag fyndade idag!
Från H&M, kostade egentligen 98:- /st.
Nu var dom på rea så jag fick båda för 99:-
Kommer spara dom till sommaren.

And now there is no way i can looose.

Blev så att jag gick med mig själv på stan, haha. Men det kan vara lika skönt det. Gick först på H&M och redan där hittade jag två fina linnen! Gissa om jag köpte dom? Givetvis. Hur skulle jag kunna motstå två linnen med blommor som mönster som passar perfekt till sommaren. Och för att inte glömma, turkiet! Aja, jag visar som sen ikväll. Så titta tillbaka då.

Annars stör jag mig fortfarande på dom som bor under oss. Galet! Nu på eftermiddagen höll dom på minst en timme med att spela musik. Fast jag har kommit fram till att jag tror dom spelar gittar. Eller ska säga han/hon. Visst får den här personen öva och allt men inte jämt tack. Äsch, klagar bara lite lagomt.


Man kan ju inte låta bli att ha ett smile på läpparna.
Solen skiner idag med!

Torsdag.

Hallå! Mår ni bra?

Trots min lediga dag steg jag faktiskt upp kl 9! Duktigt gjort av mig. Okej, har väl inte gjort så mycket. Mest legat i soffan och slappat. Har väntat på att klockan skulle bli halv 3 för jag och Maria skulle gå på stan men det blev ändrade planer. Fick nyss ett sms att hon inte kan. Synd! Antingen ska jag höra med någon annan eller så tar jag mig en lite egen tripp ner på stan. Vi får se hur jag gör helt enkelt.


Diagnos Okänd.

Jag har precis sett klart diagnos okänd på tv 3. Det handlade om en man i 50 års åldern som svimmade flera gånger per dag. Det var nog första gången jag kunde känna igen mig i någon. Inte för att jag har samma diagnos som honom men utan för att jag ver hur det är att leva med oro och rädslan för att inte veta. Det värsta är att inte ha något svar. Att inte ha något svar på vad som är fel på en själv.

Jag vet inte hur jag ska beskriva hur jag kände för 3,5 år sedan. Hur bra jag än skulle försöka skulle ingen förstå. Inte på riktigt. Många i min omgivning ville och vill fortfarande idag försöka förstå hur det är för mig, och det är jag oerhört tacksam för. Men att inte ha någon bredvid sig som inte vet hur det är att leva med det har nog varit det jobbigaste. Under dessa år har jag själv fått lära mig hur jag ska hantera det. Jag har helt enkelt varit tvungen att hitta ett sätt att leva. Ett sätt att klara av vardagen. Jag var tvungen att lära mig för min egen skull. Jag lär mig än idag och det svåraste är att ha rutiner. Rutiner gör inget bättre men det kan göra det lättare.

Jag går inte runt och skryter om det jag har. Det är inget jag är stolt över men samtidigt inget jag skämms för. Hur skulle jag kunna skämmas över något som inte jag kan rå för? Bra fråga, eller hur. Men något jag ibland känner är att det är mitt fel ändå. Visst, som jag sa kan jag inte rå för det men det blir på nåt sätt en skuldkänsla över det hela. Jag har kommit långt på min väg att försöka leva med detta men något jag måste jobba med är att sluta känna skuld. Det är något jag själv måste lära. Precis som allting annat då det gäller detta. Trots att det bara är jag själv som kan lära mig så är min familj, vänner & Petter det största stöd jag har och det är mycket tack vare dom som jag är här där jag är idag.

Har inte velat att mina anfall ska bli den jag är. Jag är Micaela och inte mina anfall.
Många har haft svårt att skilja på dessa, det är också då jag fått veta vilka som finns där för mig.


Jag vet inte vars jag vill komma med det här inlägget, men kanske finns det någon person där ute som känner igen sig i mig. Kanske någon annan bara tyckte om det jag skrev. Eller någon kanske inte orkade läsa. Vad vet jag, men huvudsaken är den att jag vill nå ut till människor, det är vad jag vill.


Våfflor!

Jäklar vad irriterad jag är just nu. Över en småsak kanske men, näe vad arg jag blir. Dom som bor under oss har spelar musik så högt så det låter som att det är i rummet bredvid. Grejen är den att dom gjort det sen igår.. ja alltså inte hela tiden i ett dygn eller så men ofta. Alldeles för ofta. Det lustiga är att dom spelar samma låt om & om igen. "Somewhere over the rainboooow". Jag älskar verkligen den låten men nu är jag less! Hm, hoppas dom lägger ner snart annars får jag gå och klaga.

Till middag åt vi självklart våfflor! Med sylt & grädde. Får skylla mig själv att jag har ont i magen pga grädden nu. Men gott som tusan var det. Våffeldagen idag, visst har ni ätit en våffla eller två?


Ny design, igen.

Det var nog ganska nyss jag bytte design men den var bara tillfällig. Gjorde den här nya designen på någon halvtimme. Känns mycket fräschare än den innan som var grå & lite tråkig. Tycker ni den här blev bra? Eller något jag ska ändra kanske? Skulle vara roligt att höra era åsikter. : )

Onsdag.

Hallå!

Vilken underbar dag! Strålande sol, jag kan inte vara lyckligare. Fick dessutom plugga hemma idag också så det är riktigt skönt. Har inte bloggat under dagen eftersom jag har suttit och räknat matte (blä) och kom nyss hem från en långpromenad ute i det vackra vädret. Lyssnar just nu på lite musik, Paramore - Misery Business för att vara exakt. Får aldrig nog av den låten konstigt nog. Bra det!



Tog lite bilder på promenaden. En tass.


Våren är visst på väg, asfalt tack!


Curly Sue.

Varför lyckas jag aldrig lägga mig i tid då det är skola dagen efter? Frågan är ju. Dåliga rutiner skulle nog mitt svar bli. Anyway, ska strax kvällsfika innan jag kryper ner till sängs. Har på något sätt blivit beroende av rostade mackor, ost & marmelad. Kan nog bero på en viss Petter jao. Men det är mums för magen. Eller kanske inte lika mums förresten. Då jag inte tål ost osv så tar magen stryk men det är värt det, ibland.


Lägg märke till min rosa morgonrock, haha.
Natti! ♥

It's easy, maybe hard.

Gokväll!

  

Allt bra med er? Allt bra med mig i alla fall. Har just duschat och före det var jag tro det eller ej på gymmet. Känner att jag måste komma igång med träningen. Måste få bättre kondition & hälsa. Ska även börja äta hälsosammare. Ätit godis både igår OCH idag. Illa! Nej men självklart får man unna sig men jag äter på tok för mycket av det dåliga. Så skärpning med det. Haha, vi får väl se hur länge det håller..


Har även suttit med matten här hemma idag. Gick väl helt okej men jag förstår inte mycket. Det är som att det inte fastnar i hjärnan. Det är väldigt ovanligt då det gäller mig. Jag har alltid haft lätt att lära och brukar förstå allting med en gång. Matte har även varit mitt favoritämne i skolan under många år. Det är det verkligen inte längre. Hur ska det vara roligt om man inte förstår? Aja, det är bara försöka plugga in.


Dags för OTH nu!


Sol & inte ett moln idag, tummen upp!


Åt våfflor hos mormor till lunch idag. Gudomligt gott!
Det ryktas om att vi ska äta det till middag imorgon..
våffeldagen då.

Tisdag.

Godmorgon!

Vilken underbar dag det är! Strålande sol utanför fönstret så jag måste ta mig ut under dagen. Egentligen skulle jag till skolan idag men får plugga hemma istället. Guld! Så jag har suttit med matte nu på morgonen så jag slipper plugga resten av dagen. Känns underbart! Jag blir så glad av vädret. Det är sant. För hur deppig blir man inte om det hade snöat ute? Precis, så jag är glad.

Strax ska jag gå och handla lite mjölk & tidningen åt mormor. Hon ska bjuda på våfflor till lunch! Tror det är imorgon det är våffeldagen så det passar ju perfekt. Vad kan vara bättre en tisdag än mormor, våfflor & sol? Näe, vill inte sitta inne längre. Ut i finvädret gott folk!
Peace.

Remember this, remember me.

Orkar inte detta väder! Låter kanske knasigt men jag trodde stenhårt på att det höll på att bli vår. Solen har skinit i en hel vecka och snön har börjat smälta och värmen var ju på väg. Vad hände? Det har SNÖAT här i Skellefteå idag. Man påminns i alla fall att man bor i norrland. Ska inte börja tro att det blir vår än, får vänta någon månad till antar jag. Skulle sitta fint att bo på Hawaii eller liknande! Eller vad säger ni?


Kvällen har lugn för mig och det behövdes nog. Har farit och flängt hela helgen så en lugn vecka ser jag fram emot. Inga läxor, inga prov, ingenting! Måste passa på att njuta medans jag kan.

Äsch, inge mycket inspiration till att skriva då klockan rullar iväg.

Ska göra en tidig kväll. Natti! ♥


18 år!

Här kommer några bilder från i lördags då jag & Emelie hade våran 18 års fest! Dock är det bara bilderna från min kamera vilket inte blev så många. Kommer nog mer bilder någon dag framöver.


Johanna, Frida & Ida.


Partypeople!


Sabina, jag & Lina.


Lina, jag, Ida & Parvin.


Fina Ida & Fina Moa!


Oskar & Oliva.


Moa, Ida, Emma & Lina.


Petter & Alexandra.


Jag & Ida.


Min finafinafina pojkvän.


Ida & Adam, så söta så!


Sist men inte minst jag och min allra bästa vän.

Måndag.

Höll på att göra misstaget att skriva söndag istället för måndag. Helgen har gått alldeles för fort och jag kan inte förstå att det är måndag. Det känns verkligen som en söndag just idag. Var ju nyss jag satt här i skolan och pluggade matte för tusan. Aja, företagsekonomi är det som gäller idag! Har en inlämningsuppgift som jag ska försöka hinna göra klart idag. Då den är färdig får jag sluta! Min klass har fortfarande praktik så jag är själv här. Men ändå skönt, kan sitta i lugn och ro och skriva samt lyssna på musik. Toppentoppen!


Min helg har varit awesome! Började med att jag for till Petter i fredags ett tag och bara chillade. Åkte in till dansskolan sen för att se Parvin dansa. Satt där i hela 3 timmar men tiden gick väldigt fort så det var inte alls jobbigt. Önskar bara att jag kunde dansa. I alla fall så bra. Vid halv tio var vi hemma hos henne och åt glass med chokladsås & bara hade det trevligt. Mycket prat och sådär men vi somnade redan vid 23. Dagen efter, alltså i lördags vaknade vi rätt så tidigt så det var skönt att ha hela dagen framför sig. Det var ju nämligen på kvällen jag & Emelie skulle ha våran 18 års fest!


Kvällen bestod av mycket. Skratt. Dans. Folk. Musik. Ja, you name it. Jag hade verkligen hur roligt som helst och jag tackar alla som gjorde den så underbar! Kommer lägga in bilderna ikväll då jag kommer hem så ni får vänta till dess.

Söndagen, igår,  blev en lugn och härlig dag. Jag & Petter tog en lång sovmorgon och efter det var vi tvungen att fara tillbaka till bygdegården som vi hade hyrt i lördags. Jag hade glömt några saker där + att vi skulle städa litegrann. Men Emelie och hennes vänner hade varit så gulliga och redan gjort allt så det fanns knappt nåt att göra. Tack! Högtalarna som vi hade haft på kvällen var kvar så vi tog med oss dom och for till Ida & Adam för att lämna dom. Tack för lånet! Många tack nu men det är många att tacka, många som gjorde mycket. Sen tog vi bilen och körde till ica för att köpa oss varsin twister! Åh vad gott det var, känslan av sommaren började komma. Kvällen var mysig. Så som en söndag ska vara helt enkelt.



Tror jag ska gå och äta lunch nu. Magen kurrar!


See you after the weekend.

Jädrans automat, haha. Tänkte ju köpa mig en trocadero på burk i en automat. Ni vet då man stoppar in pengar och trycker in ett nummer. Jo, tror ni inte att det blir strul! Hade 10 enkronor. Stoppade in alla och sen stod det att jag skulle stoppa in 9 kronor till? Då tryckte jag nummret ändå. Då stod det att jag skulle stoppa in 1 krona? Haha, alltså skumt. Fick i alla fall veta att det är nåt fel på den så jag fick en trocadero från köket istället. Snällt! Våra mattanter är faktiskt riktigt snälla. Men hade ju ändå betalt en tia. Jaja, nog om det.

Alldeles snart ska jag stänga av datorn och gå till skåpet och hämta min enormt tunga väska. Ska möta Petter strax efter halv 3 på stan. Tror jag ska följa honom hem ett tag. Ska ju sova hos parvin ikväll men jag har inte fått tag på henne så, hm! Orkar inte springa runt på stan heller med min packning.


Måste dra nu, men jag kommer nog inte skriva i helgen.

Kommer ha fullt upp! Vi hörs på måndag. Ha en toppen helg! ♥


Just like my mind where I’m going.

Sitter just nu på skolan och räknar matte. Inte så roligt med tanke på att jag är själv här. Alla ettor har praktik men jag ska istället göra det jag missat i skolan. Bytte ju skolan efter 3 månader så jag har en hel del ogjort. Skönt att får göra bort litegrann nu i alla fall. Som tur är skulle loppan & Jennifer också äta lunch här så då fick jag sällskap, trevligt!  Något som var ganska kul under lunchen var att se och höra på eleverna som här här från några andra länder. Vet inte vars dom kommer ifrån. Har hört allt från grekland till tjeckien? Ja, som sagt lite kul.

Har räknat matte i två timmar så jag tänkte att det får räcka för idag. Ska strax gå upp till matsalen och köpa något att äta/dricka. Taggar även med att lyssna på musik som ska spelas imorgon. Då ska ju jag & Emelie ha våran 18 års fest! Kommer bli så himla roligt, jag längtar verkligen! Vi har planerat det mesta och det kommer mycket folk så det blir grymt.


You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down

Fredag.

Äntligen så är älskade fredag här.
Hade gärna sovit ett bra tag till för jag var så jäkla trött då jag vaknade. Då jag stigit upp var jag dock väldigt pigg. Skönt! Började packa en väska igårkväll eftersom jag stannar i Umeå idag - måndag. Är fortfarande inte klar. Kommer hela tiden på något som jag har glömt. Lär väl sluta med att då jag väl sitter på bussen kommer jag på tusen saker till. Aja, inget livsnödvändigt kanske.

Min buss går inte förrän 10 så jag har god tid på mig. Fast det slutar alltid med att jag stressar i slutet och får lov att springa ner till bussen. Ska nog slita mig härifrån så jag slipper det idag. Vi hörs då jag sitter på skolan senare!



Torsdag.

Usch vad dålig jag varit senaste veckan på att uppdatera som jag brukar. Men så blir det då livet är fullt av allting annat. Och det är väl bra. Idag har hela dagen varit fullspäckad! Steg upp vid 6 för att ta bussen som gick 8. Var på skolan 10 för att jobba matte. Satt drygt en timme och sen åt jag lunch. Äcklig lunch kan nämnas, blä. Efter det gick jag till Emelies skola för att planera våran 18 års fest som är på lördag! (mer om det snart.) Hon och några klasskompisar satt och arbetade men vi gick iväg för att bestämma vilka låtar vi ska ha på partyt mm. Blev en salig blanding av låtar. Vilket är bra då alla tycker om olika slags musik. Vid två drog jag, Emelie & Frida på stan i jakt på ett linne som Emelie kan ha på lördag. Vi hittade ett jätte snyggt på gina! Så det var inga svårigheter. Petter joinade oss vid 3 då vi gick på clas ohlssons för att köpa skivor att bränna låtarna på. Emelie & Frida for efter det var gjort men jag & Petter stannade kvar ett tag. Min buss gick 4 så.

Har nyss ätit middag, blev väldigt sent! Så blir det när man pendlar 26 mil varje dag. Fy och fan för det ibland. Men det är ett val jag gjort, och jag ångrar det faktiskt inte alls.

Måste fixa & trixa nu. Vi hörs lite senare!


oth.

ÄNTLIGEN! Äntligen så har oth börjat om igen. Dom har ju haft ett litet uppehåll som varit på tok för länge enligt mig. Avsnittet var så spännade, bra, sorligt, roligt & allt på samma gång. Ska dock inte avslöja något för er som inte sett det. Har nyss kommit hem från affären där jag var med mamma och storhandlade. Fick med mig lite naturgodis & halstabletter hem. Känner att jag har ont i halsen så jag vill inte riskera att bli sjuk. Nu vore nog den värsta tiden för det. Jag har helt enkelt inte tid att vara sjuk så det ska jag försöka låta bli!



Blev även lite bakning av muffins ikväll.
Sötformarna!

Tisdag.

Sitter här och klockan är redan 6! Den här dagen har verkligen bara rusat iväg. Vet inte om det är bra eller dåligt. Mest bra kanske, helgen närmar sig. Strålande sol har det varit hela dagen också förutom nu då det börjat komma moln, det gillas inte.

Imorse försov jag mig så det blev stressigt att hinna med bussen 07.55, men jag lyckades. Åkte till Umeå för att fara till tandläkaren. Går egentligen här i stan men dom hade skickat en remiss till Umeå för dom är specialister (typ?). Har problem med musklerna i mina käkar, är spänd och en massa så jag har haft en bettskena på natten, och gissa vad? Nu sa tandläkaren att jag ska få en ny som jag ska ha både på dagen & natten. Hur kul är det på en skala? Hoppas verkligen inte att den ser ut som den jag har nu på natten, för då kan jag knappt stänga munnen! Usch ba. Äsch, det blir nog bra. Typ en månad kvar så.


Som sagt har dagen gått fort så har inte hunnit med så mycket mer. Köpte lite lunch i affärn på sjukhuset där jag träffade Petra (igen). Träffade henne där förra veckan också, haha. Så lunchen åt jag på vägen hem på bussen. Kvällen är oplanerad så vi får se vad som händer!


Skellefteå AIK!


Galet vad spännanade matchen var igår!
Dom vann till slut & vilken glädje!
Nu väntar färjestad.. HEJJA SAIK!

That i know what you know.

Mamma kom in i mitt rum tidigare under kvällen och frågade om jag ville möblera om i mitt rum. Toppen idé tyckte jag! Där började också den eviga frågan om hur vi skulle tänkas göra. Mitt rum är ganska svårt att möblera i. Efter många om & men kom vi inte fram till någon bra lösning. Så det får vara som det är. Är väl inte allt för länge tills jag flyttar hemifrån heller.  (Hoppas jag...)


Har precis sett spårlöst som var på fyran. Jag minns då det gick på trean för flera år sen och jag följde det alltid! Missade knappt något avsnitt. I alla fall, känslig som jag är så blev jag alldeles nervös när tjejen det handlade om skulle få träffa sin mamma. Tänk att veta att ens biologiska mamma finns där ute i stora världen och man aldrig träffat henne. Jag kan inte ens förstå litegrann hur det skulle vara & kännas. Vilken känsla det måste vara trots alls.


Efter lite kvällsfika och tv hade jag tänkt sova men, det är förlängning mellan SAIK - LHC. Hur ska man då kunna sova?! Haha, ja jag gillar faktiskt hockey om ni inte visste det. Skellefteå, this is my hometown.


Alanya.


12 veckor & 2 dagar kvar!
10 juni bär det av.

Love is in the air.

Några bilder från i helgen som jag lovade. Tyvärr bara från i lördags då jag var klantig nog att glömma kameran igår då vi också åkte skoter då det var kanonväder. Men dessa får duga, njut people!


Vi grillade mackor i ett järn över elden..



.. som blev jättegoda!


Mr snowman.


Fanns några små stugor som man kan övernatta i..


.. om man är på långfärd med skoter.


Jag som tjatar om att våren är på väg. Ett ton med snö.


Haha ja frågan är ju vad som hände här.


Bland det bästa som finns!



Måndag.

Vilket väder! Jag tror banne mig att våren börjar komma smygandes till norrland. Det är underbart. Lika fint väder var det igår då jag var med Petter. Inte undra på att vi tog oss en promenad & en skotertur. Efter det blev det nybakta bullar som Petters mamma hade bakat. En väldigt mysig dag!


Igår på kvällen såg jag wipeout. Det är så himla roligt! Gissar att jag inte alls var ensam om att se det. Kan dock tänka mig att det borde göra ganska ont att vara med i det. Och Felix är ju bara den roligaste. Hans små kommentarer är guld.


Idag då? Då har jag varit på min praktik som är super rolig. Kassainventering, fakturor osv kanske inte låter så kul men det duger. Sen får jag göra massa andra saker också. Men det bästa på hela dagen måste vara lunchen! Gud så gudomligt. Det är långt ifrån skolans mat kan jag lova. Skönt att slippa fisk några veckor! Vi får fick några gånger i veckan, inte alls så gott jämt.
Hoppas ni haft en fin dag!


Har varit lite dött med bilder, tråkigt jag vet.
Ikväll kommer det i alla fall nya.


Söndag.

Hallå!

Jag vet att det varit väldigt dåligt med uppdatering senaste dagarna, men jag har min skäl. Var så trött & slut veckan som varit så jag orkade helt enkelt inte. Helgen har spenderats hos Petter i lögdeå så därför har jag inte skrivit en rad eller två. Men nu är jag här igen! Efter bussresan hem ikväll som var väldigt drygt är jag lite trött nu. På bussen måste det varit 40 grader varmt. Höll på dö av värme. Det var nåt fel tydligen så det var bara att stå ut.

Helgen har i alla fall varit toppen! Både igår och idag har vi varit ute och kört skoter. Älskar det! Speciellt då det går snabbt, haha. Annars har det varit rätt så lugnt. Igår var det ju melodifestivalen också. Självklart missade jag det inte. Ursäkta men är den låten som vann verkligen vad svenska folket tycker om som mest? Visst det verkar så men jag har svårt att tänka mig det. Trodde aldrig att hon skulle vinna! Mina favoriter var Måns & Sarah.

Nu börjar ögonen bli trötta.
Vi hörs mer imorgon! Natti ♥

Praktikens första dag.

Hur mår ni efter denna dag? Jag mår bra! Förutom att jag är galet trött och klockan är bara halv nio. Första dagen på praktiken idag! Måste erkänna att jag var lite nervös då jag var på väg dig. Man vet ju aldrig hur det kommer att vara och hur personalen är. För en härlig personal gör så otroligt mycket. Det visade sig att min praktikplats är ett toppenställe! Först möttes jag av en tant (får man säga så?) som presenterade sig och frågade om jag hade byxor och inneskor med mig. Ingen hade ju sagt det till mig så självklart hade jag inget med mig. Men hon var snäll och sa att jag kunde gå hem och hämta för att sen komma tillbaka. Så, fick lov att gå hem och tillbaka igen! Gick ju bra men det tog ca 40 minuter. Då stressade jag också! Hon sa att jag skulle ta det lugnt och inte behövde skynda mig men som jag är, sjävklart stressade jag.


Mellan 09.30 & 12.15 gjorde jag knappt nånting. Läste hur allt fungerar där osv, men det var det ända och det tog en kvart. Det fanns ingenting att göra förutom det, jag frågade ju. Då lunchen kom visste jag inte om jag skulle äta egen mat eller om jag fick mat där. Eftersom det är en restaurang. Gissa vad, det var ingen tvekan! Självklart skulle jag äta där sa hon som är min kontaktperson. Världens snällaste! Så jag & tre andra som praktiserar där åt lunch tillsammans. Kassler, ris och en god sallad. + Trocadero! Efter lunch gjorde jag nån slags telefonlista i excel (jag som är värdelös i det, ni kan ju gissa hur det gick) och sen fick jag sluta för dagen! Ingen jobbig dag med andra ord.


Sen jag kom hem vid tre har jag suttit och skrivit mitt cv. Börjar verkligen bli dags för att söka sommarjobb. Har sökt några stycken nu som man skulle skicka in via mail. Ska självklart skriva ut flera och gå och lämna på olika ställen också. Även min inlämningsuppgift i fek som jag gjorde klar igår och var stolt över för att den blev så bra, är borta! Eller, den finns kvar på datorn men det är bara dom första meningarna som finns. Fan. Grymt vad irriterad jag blev. Nu är det bara göra om allting. Men nu är jag så slut, det får bli imorgon.


Tråkigt & långt inlägg men idag är en dag som är dryg helt enkelt.


Tisdag.

Hade mer än gärna legat kvar i sängen för en timme sen då alarmet ringde. Nog kunde jag sovit lite till men då hade det blivit lite ont om tid. Skönt att vara i tid ju och slippa stressa. Idag är det första dagen på min praktik! Jag ska vara på en restaurang här i Stan så det blir spännande. Vet inte vad jag kommer att få göra eller nåt men jag hoppas det blir roligt. Är ju faktiskt lite nervös, vet ju som ingenting om vad som ska hända. Men det är bara att gå dit och sen ser jag vad som sker. Praktiken är i 3 veckor framöver så det är ändå några veckor. Så skönt att slippa skolan! Och skönt att slippa stiga upp 04.15 på vardagarna..

Har precis ätit frukost och nu är frågan vad jag ska ha med mig för lunch. Dom har inte sagt något om det så jag tar med mig både egen mat och pengar ifall jag får köpa mat där eller så. Fast, visst borde jag få äta lunch där eftersom det är en lunchrestaurang? Hm, är inte säker. Ska göra lite pasta carbonara att ta med mig.
Vad ska ni göra idag? : ) Hoppas ni får en fin dag!


Klicka på bilden så dyker det upp en låt.
En härlig start på morgonen.

Spårlöst försvunnen.

Precis som rubriken avslöjar så har jag nyss sett på spårlöst försvunnen. Jag har alltid tyckt om det. På något sätt blir man så berörd. Men då är jag ju så som person också. Är ganska känslig av mig. Om jag ser någon annan gråta börjar jag själv gråta. Tänk om det var jag som var med i programet. Hade en syster som jag inte visste om. En mamma som jag ville träffa. Två yngre bröder som jag visste fanns men aldrig fått träffa. Tänk om. Med det vill jag säga att jag är tacksam för det jag har. För dom jag har. Mitt liv kunde ha varit så mycket värre. Visst, jag har gått igenom väldigt jobbiga situationer som många andra i livet men jag har tagit mig förbi dom, jag är stark. Det verkar tydligen vara en skam i det här landet att säga att man själv är bra, duktig eller fin. Det borde det absolut inte vara. Tvärtom! Okej, nu följer jag nog ingen röd tråd här märker jag. Har så himla mycket jag vill säga. Så mycket jag vill berätta. Men, jag vill inte bli för personlig. Så det räcker med att säga, var glad för det ni har istället för ledsen för det ni inte har.

Nu till något som händer imorgon! Då är det min första dag på min praktikplats som är en restaurang. Det ska bli väldigt spännande så det ser jag fram emot. Vi hörs imorgon, natti! ♥

Choklad!

Jag var med och tävlade på Hannas blogg där man kunde vinna marabou choklad! Första priset var 1 kg choklad! Tänk om man hade vunnit det, jag hade nog inte mått så bra efteråt men gud vad gott. Tyvärr så vann jag inte första pris men jag kom tvåa! Så andra pris fick jag, 200 gr marabou mjölkchoklad. Längtar tills chokladen dyker upp här hemma hos mig. Så, tack Hanna för tävlingen och chockladen. Det uppskattas!


Home sweet home.

Hej!
Nu är jag hemma från en hel dag i Umeå. Tänkte (för en gångs skull, brukar aldrig lyckas) att berätta det här lite kort. Min dag menar jag alltså. Den har varit lite intensiv, mycket spring fram och tillbaka!

07.00 - Sätter mig i bilen med mamma & åker till Umeå.
08.45 - Framme på sjukhuset.
09.10 - Befinner mig på hand och kirurgmottagningen och tar bort mitt gips.
09.30 - Är på röntgen och tar några bilder.
09.45 - Sitter och fikar på caféet i sjukhuset.
10.10 - Går till kiosken för mamma skulle köpa telefonkort. Träffar Petra i min klass som gör sin praktik där.
10.30 - Åter igen på hand och kirurgmottagningen.
Får träffa läkaren, väldigt bra var han. Ingenting är brutet (som det aldrig har varit tydligen). Han ger mig en spruta i armen i nerverna så halva armen blir bedövade. Min hand blev stor som en boll, äcklig känsla!
10.45 - Träffar sjukgymnast plus arbetsterapeften.
11.40 - Åter tillbaka till läkaren som känner på handen osv.


Haha, sådär såg min förmiddag ut, intressant? Njae, inte precis.


Då vi var klara på sjukhuset tog vi bilen och hämtade Petter utanför hans skola och åkte sen in till stan för att äta lunch. Det blev på Waynes. Jag & mamma åt toast med kyckling & Petter tog en grekisk sallad. Det var väldigt mysigt att luncha där! En iste med melonsmak satt ju inte heller helt fel, det är svårt att inte älska waynes. Skjutsade tillbaka Petter och efter det for vi på skolan en liten stund. Somnade senare i bilen på vägen hem. Jösses vad skönt det var! Fast inte så bra för nu är jag väldigt trött.


NUS.


Det är svårt att vara snygg i ett bilfönster.. haha


Älskade trocadero.


Gobulle.


På väg hem, bilåkarn.

Måndag.

Godmorning guys!

Har ni sovit gott? Själv sov jag gott men hade väldigt svårt att somna. Blev inte förrän vid ett som John Blund kom på besök. Fem timmars sömns känns väl inte som det är något att hurra över direkt. Kanske kan jag lyckas somna två timmar i bilen. Jag & mamma ska iväg till Umeå idag. Jo, jag åker ju dit varje dag annars men idag ska jag inte på skolan. Egentligen börjar vår praktik men jag ska till sjukhuset. Ska äntligen få ta bort mitt gips, röntga och sedan träffa läkaren. Hoppas verkligen att allt ser bra ut och jag inte behöver at gips ännu längre, usch! Det är inte alls kul. Ska även försöka ta mycket kort under dagen och slänga in då jag kommer hem. Om ni vill förstås?


Ska nog även förbi skolan tvärt efteråt så jag är hemma vid middagstid tror jag. Vi hörs då, love.


Out in the deep blue sea.

Pluggandet gick inge vidare. Eller, ja inte helt åt pipsvängen. Lyckades få ihop ett a4 så det får räcka, gör klart resten imorgon. Tog en lång & härlig promenad runt stan senare. Blev broarna runt. Jag tycker det är jätte skönt att vara ute och gå då det är mörkt och med musik i öronen. Man behöver inte tänka på någonting samtidigt som man tänker på allting. Det är märkligt det där. Pratar kanske i gåtor men någon kanske förstår mig.
Då jag kom hem igen väntade en varm dusch och sen tvn. Ni missade väl inte America's Best Dance Crew? Det är så grymt bra, eller kanske ska säga att dom är så grymt bra! Så otroligt talangfulla och duktiga dansare. Jag önskar att jag själv hade den talangen. Så jag såg det medans jag njöt av det goda som mamma hade köpt med sig hem. Sorbet, Kaktus & citron. Har ni smakat den? Den är gudomlig! Speciellt en varm sommardag men passar lika bra på vintern ändå.

Nu borde jag gå och lägga mig, ska upp rätt tidigt imorgon.
Mer om vad jag ska göra imorgon får ni veta imorgonbitti!
Bedtime, natti! ♥ 


Bild tagen av mig.

En lugn söndag, som vanligt.

Sista dagen på sportlovet! Får lite panik över det faktiskt. Fast hade nog haft mer panik om det hade varit skola imorgon. Ska inte dit på 3 veckor! Vi har nämligen praktik de 3 kommande veckorna. Berättar imorgon vars jag ska göra min praktik, håller det lite hemligt sådär. Skönt att inte behöva känna någon press & stress över skolan framöver, men har en inlämningsuppgift som ska vara klar ikväll, eller senast imorgon. Så det ska jag sätta mig med nu, privat ekonomi. Låter kanske inte så roligt men jag tycker det är intressant och ganska kul.

Tidigare idag blev det så att jag gick hem till Lina och sedan gick vi förbi ica där vi köpte med oss trocadero och fika. Sen bar det vidare till salongen där jag skulle hjälpa henne städa. Vet inte om jag var till så stor hjälp men litegrann fick jag nog gjort. Roligaste var då vi, som det sista vi hade kvar att göra, skulle bära ut soporna. Det är en liten bit man måste gå till ett stort garage. Tror ni inte att Lina tappar ut flera kartonger mitt på gatan?! Haha, det såg så himla roligt ut. Fick mig ett gott skratt i alla fall. : )

Näe, nu ska jag plugga! Vi hörs lite senare.



Söndag!

Blä, inte mysigt alls av att vakna med mascara kletat överallt i ansiktet! Pratade först med Lina igår kväll sen ringde jag Petter. Efter det var jag så himla trött så jag somnade direkt. Men skönt var det, har fått sova riktigt länge! Tills Lina ringde för en halvtimme sen och väckte mig.. haha. Hon vill att jag ska följa henne på salongen så jag ska nog göra det. Har inga andra planer för dagen så det passar ju bra. Men först ska jag äta en rejäl frukost, är superduper hungrig!

Vad ska ni göra idag? : )


I would give the world.

Yes! Sarah Dawn Finer gick vidare till globen, det var hon värd. Man bara önskar att man hade hennes röst. Den andra var ju Caroline Af Ugglas. Läser på alla tidningars hemsidor nu att det var en skräll. Hallå, var inte den tredje som gick vidare mest skräll utav de tre? Sofia med låten Alla. Får man ens sjunga en grekisk låt i en svensk melodifestival? Hm, frågan är ju. Hur som helst längtar jag tills på lördag! En vecka kvar till finalen. Det är ett måste att se! Och då hoppas jag för tusan att det inte är dessa jädrans dueller.

Känner mig otroligt pigg ikväll! Lär väl inte lägga mig än. Så, kan ju passa nu att visa er två bilder! Den första är på dom fina rosorna jag fick av min älskling i torsdags. Andra bilden är från igår då jag & Petter gjorde en liten brasa för att kunna grilla. Sista bilden är då jag & Parvin åt på Eurasia i Onsdags.







Melodifestivalen.

Tusan vad drygt & tjatigt allt ska vara! Under alla mina år har jag verkligen älskat melodifestivalen. Men frågan är ju om det är värt att se nästa år, troligtvis men jobbigt om det ska vara såhär. Man ska inte bara rösta en, två eller tre gånger utan ibland fyra! Inte för att jag ringer och röstar men det är ju galet. Hur intresserad blir man? Att se alla låtar över 3 gånger under samma program tycker jag är för mycket. Kan inte alla sjunga en gång var och sen röstar man en gång. Måste det vara så komplicerat?!

Haha, ja jag känner mig som en surkärring då jag klagar så mycket men det är så jag tycker. Trots detta så ska jag sätta mig framför tvn igen, jag måste ju se vilka som går vidare till globen.. vad tycker ni? Berätta! Kul att höra andras åsikter.



Jag tycker verkligen Sarah ska gå till globen.
Solklart!

Lördag.

3 dagar sedan sist jag skrev. Nu jädrans blir det ändring med det! Har varit upptagen dom här dagarna så ha inte haft lust att sitta vid datorn, ni förstår säkert. Tänkte bara berätta lite kort vad jag gjort för er som vill veta, haha.

Onsdag:
Tog bussen till Umeå där jag mötte min fina vän Parvin på dansskolan. Hon hade en uppvisning som jag såg på och hon var hur duktig som helst! Önskar verkligen att jag kunde dansa som henne, vad roligt det skulle vara. Då hon var klar gick vi till Eurasia (en kinarestaurang) där vi båda åt friterad kyckling. Gud vad gott det var & så mätt jag blev! Men det var verkligen värt det. Vid nio tog vi bussen hem till henne där vi såg twilight. Ni skulle bara veta hur galen Parvin är, hon kan varenda replik i filmen! Helt sjukt, satt bara och skrattade åt henne. Senare satt vi bara och pratade tills klockan var halv två, då kände vi oss lagomt trötta så vi somnade.


Torsdag:
Vaknade vid elva och då gjorde jag & Parvin oss klara för att sen ta bussen till stan. Vi gick runt ett tag och kikade en liten stund innan jag gick till busstationen. Skulle möta Petter där för vi skulle åka hem till mig. Han var inte där då jag kom så jag väntade ett tag, sen kom han, med blommor! 3 stycken rosor, två rosa och en röd. Jag har världens bästa pojkvän. Vi firade ju ett halvår så. Då vi väl var hemma åt vi middag sen gick vi till konsum för att köpa godis till kvällen. Och, på vägen dit berättade jag att jag hade köpt två biobiljetter till valkyria! Han blev verkligen jätte glad =) Så vid nio såg vi den. Den var hur bra som helst tycker jag. Kunde heller inte låta tårarna tillbaka i slutet, usch vad hemskt. Just att den är baserad på en verklig händelse gör att man tänker extra mycket. Då vi kom hem blev det ännu mera film, fast en gladare. Happy feet. Haha, faktiskt riktigt sött.

Fredag:
Jag & petter steg upp vid 11 för att äta frukost sen gick vi ut med Wille. På vägen träffade vi Maria & Lina som var ute och åkte skidor, haha. Otippat att träffa dom. Så vi stannade och pratade lite innan jag & Petter fortsatte hem till mormor. Där fick vi gofika samtidigt som hon berättade om Gran Canaria litegrann. Hon kom hem därifrån i veckan så hon var brun! Åh vad avundsjuk jag blev, men inte länge tills jag åker utomlands heller. Har ju nåt att se fram emot! Då vi kom hem var klockan bara två så vi chillade hela eftermiddagen framför tvn. Riktigt skönt ändå. Senare på kvällen vid 8 tog vi på oss varma kläder, matsäck och tefatet för att gå till backen. Mörkt ute. Eld. Pinnbröd. Skratt. Glädje. Petter. Vad mer kan man begära en fredagskväll? Det var underbart! Roligast var nog då vi skulle åka tefat nedför backen. Haha, skrattade så jag fick ont i magen. Först satte sig Petter och jag fick lov att sitta i hans knä, annars hade jag inte fått plats ju. Åh, måste göras om! Ja, som sagt går inte ord beskriva en upplevelse.


Lyckas aldrig berätta något utan att jag skriver hur mycket som helst. Typiskt. Idag då. Jag & Petter fick skjuts ner till stan där han tog bussen hem vid två och sen gick jag hem. Har städat undan och gjort fint så nu går det i alla fall vistas i mitt rum, tur det. Ikväll ska jag bara ta det lugnt här hemma. Självklart blir det att se melodifestivalen också! Andra chansen ikväll ju, missa inte.
lite bilder kommer upp senare också, håll utkik! : )



Onsdag.

Godmorgon! Sovit gott? Själv har jag sovit som en stock. Väldigt gott med andra ord. Har precis ätit världens godatse frukost och ska snart börja göra mig iordning. De senaste 2 dagarna har jag inte gjort så mycket, mest bara tagit det lugnt. Vilket på sitt sätt har varit riktigt skönt men nu är det dags att att ge mig ut på äventyr! Haha, nästan i alla fall. Klockan 15 ska jag ta bussen till Umeå. Är där kl 17 och då ska jag gå till umeå dansskola. Ska se då min vän Parvin har en dansuppvisning. Det blir nog riktigt häftigt! Efter det ska vi äta middag på kinarestaurang och sen hem till henne. Ska även sova över hos henne. Var grymt länge sen jag träffade henne så jag längtar super mycket. Något, eller kanske ska säga någon som jag också längtar efter är min älskling, Petter. Vi har inte setts på en vecka men idag åker han hem från fjällen. Så imorgon tar vi bussen tillsammans från Umeå hem till mig här i Skeå. Så jag har mycket att se fram emot!

Vet inte hur bra jag kommer uppdatera dom närmaste dagarna men jag gör mitt bästa. Men har ju inte lust att spendera all min tid vid datorn då jag har så mycket annat att göra. Ni förstår säkert. Dags att göra mig klar.
Ha en underbar dag! ♥ 

Jag och Parvin i augusti -08

Mums.

Blir lite deppad då jag tänker på att jag kunde haft väldigt roligt just nu. Det var ju tänkt att jag & Emelie skulle gå ut tillsammans, skulle bli bådas första gång eftersom vi båda ganska nyss fyllt! Tyvärr har hon blivit sjuk så det blev ingenting av. Men man kan ju inte rå för att man blir sjuk så vi får ta det en annan gång istället. En gång väldigt snart hoppas jag. Istället ska jag nog se en film (blev ju aldrig av igårkväll).

Tidigare ikväll var jag med mamma och handlade, blev faktiskt lite godis! Gottigott. Vi svängde även förbi en blomsteraffär där jag köpte mig en blomma. Ville helst ha en som var färgglad men fanns ingen fin sådan. Blev istället en mörkgrön. Fråga inte vad den heter, jag kan ingenting om blommor.


Visst blir ni sugna?

Svaren på frågestunden.

Om du fick bo i en annan stad i världen, vilken skulle du välja?

Svar: Oj, vilken svår fråga. Det finns så många fina städer! Men om jag måste välja en får det nog bli Los Angeles.


Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? ni är söta :P


Svar: Tack, vad snällt av dig! Om två dagar har vi varit tillsammans i ett halvår.


favoritbloggar?


Svar: Läser helst mina vänners. Annars är det mest Kenzas och grymtroligperson.


Har du nått djur? :)


Svar: Jo, jag har en hund som heter Wille.


men är du naturligt blond? :)


Svar: Hm, det där är lite klurigt. Då jag var liten hade jag blont hår sen blev det mer mörkblont då jag gick i fyran-femman. Eter det nångång böjade jag färga håret så ja vet inte vad min riktiga hårfärg är just nu. Men min utväxt är inte blond. Mer råttfärgad skulle jag själv säga.. men det kanske bara ser ut så mot mitt blonda hår. Hoppas ni förstår hur jag menar!


Vad är din favoritfärg :) ?


Svar: Det beror på om det är kläder, inredning eller vad det nu kan tänkas vara. Men mitt svar blir nog (förutom svart, grå & vit) röd!


Bästa sommarplagget?


Svar: Jeansshorts! Passar till det mesta, perfekt.


vad slänger du helst dina pengar på?


Svar: Fika, bio, kläder, resor och andra nöjen.


favoritfilm?

Svar: Hm.. skulle kunna räkna upp hur många som helst. Taken, step up & seven pounds.


Vilken är din favoritparfym?


Svar: Tyvärr tål jag inte parfym. Blir röd och får utslag, inte roligt alls! Escadas Incredible skulle jag nog helst använda om jag kunde.


vars bor du?


Svar: I Skellefteå.


hur gammal är du?


Svar: Jag är 18 år, född 1991!


Har du några syskon?


Svar: Japp. Två yngre bröder.


Vilket är ditt drömjobb?


Svar: Sedan jag var 3 år har jag velat bli polis, men nu tvekar jag. För tillfället har jag ingen aning om vad jag vill jobba med men jag säger polis. Det är något jag alltid velat bli.


Favoritminne?


Svar: Då det bästa jag vet är att vara utomlands så är det då jag, mormor & mamma var i Turkiet då jag var 14 år. Det var helt underbart!


Favoritmat?


Svar: Tacos, kyckling, potatisgratäng.


Dröm resa?


Svar: Här skulle jag kunna räkna upp otroligt många ställen! Men en drömresa för mig är att flyga till ett varmt ställe, kanske hawaii, där jag skulle ligga på en strand och njuta av livet. Bada, sola, dansa och allt vad man nu kan tänkas göra på hawaii.


Se på mig.

Frågestunden är avslutad! Svaren kommer om ett tag, har lite jag ska göra innan jag svarar.



Jag är inget fan av darin men vem fan kan säga att den här låten är dålig?
Underbart!

Tisdag.

Godmorgon!
Har sovit ända tills nu, men det var skönt att sova ut. Tror jag sovit nästan 12 timmar varje natt på lovet? Ja, förutom då Maria var här i lördags och vi somnade halv fyra. Det blev ingen film igår för jag kände mig så trött så jag tänkte att det är lika bra att lägga sig.

Men fyfan!
Precis då jag skulle lägga mig ser jag en spindel i min säng!!!!!! Inte sådär jätte stor, ganska liten men äcklig! Åh, kan inte uttrycka med ord hur hemskt det var. Kan avslöja att jag har fobi för spindlar. Och då menar jag inte att jag bara är lite rädd som många andra. Direkt jag såg den blev jag svettig, rosig om kinderna och började gråta. Min första tanke var att springa in till mamma för aldrig att jag skulle kunna döda den. Vågade inte ens gå nära. Men insåg att om jag gick och väckte mamma skulle spindeln hinna krypa iväg.. usch får gåshud bara jag skriver dom orden. Jag tog närmaste papper och slog på den! Det har jag aldrig gjort förut, dödat en spindel alltså. Sprang in till mamma och berättade. Hon var tvungen att ta bort den, då kom panikångesten. Ja, jag får det. Andades hur fort som helst och fick ont i bröstet och grät så tårarna bara sprutade. Jag vet att ni som läser kanske inte förstår om ni själva inte vet hur det är. Men det är svårt att förklara. Det är inte precis som att jag tror spindeln ska äta upp mig och att jag kommer att dö. Det är bara att den är där i just min säng och kryper, uh! Vågade inte ens gå in i mitt rum efteråt, så jag sov på soffan i natt.. fast la mig i mammas säng då hon for på jobbet imorse.

Vet inte riktigt varför jag skrev det där men någon kanske känner igen sig. Kan vara skönt att veta att det finns fler som har fobier. Anyway, nu orkar jag inte tänka mer på det. Ska göra mig en god frulle! Vi hörs om ett tag guys.



Let me tell you this.

Gokväll!
Väldigt många nya läsare har hittat hit vilket jag tycker är jätte roligt! Så, hjärtligt välkomna & hoppas ni stannar kvar. Eftersom kanske just du inte vet något om mig så tycker jag du ska ta reda på det i min frågestund som ni hittar HÄR. Den avslutas imorgonkväll, så ta en titt då om du är nyfiken på vad mina svar blir.


Under dagens gång har det inte hänt så mycket intressant. Har städat hela lägenheten eftersom mamma var på väg hem och hon har varit bortrest sen i onsdags. Nu pratar vi riktig städning, inte nåt ytligt. Så jag har haft fullt upp med det. Mami blev väldigt glad då hon nyss kom hem!

- Men, du kan ju det här!

- Vadå?

- Jamen, du kan ju städa! Och då menar jag mer än ditt rum.


Haha, ja min mamma är lite rolig ibland. Självklart kan jag städa! Vad trodde hon egentligen. Skönt att hon vet nu. Okej, inte så kul att prata om städning.. så vad ska jag göra nu? Tänkte unna mig en kladdkaka samtidigt som jag slår igång någon bra film! Vet inte vilken ännu men det står mellan:

How she move - en dansfilm. Antingen är den nog superbra eller en total flopp.
Happy feet - tåls att se tusen gånger! Känner mig som ett barn igen.
Braveheart - Tydligen en film man måste ha sett. Är jag den enda som inte har det?
Notting Hill - En feelgood movie är väldigt skönt såhär sent. Plus att den är bäst!


Imorgon blir det bättre uppdatering med mera bilder, enjoy. Natti! ♥ 

Sol & värme, tack.

Det snöar som en tok utanför mitt fönster. Skulle helst av allt vilja gå en promenad men icket. Tvingade mig i alla fall själv ut tidigare idag för att gå till mormor. Var tvungen att ta upp all hennes post som kommit under 2 veckors tid. Hon är ju på Gran Canaria och kommer hem imorgon! Saknar henne, min fina mormor. På tal om Gran Canaria så kan jag berätta att jag faktiskt har varit där två gånger. Det är ett underbart fint och mysigt ställe! I den här kylan längtar jag dit extra mycket. Bara att få åka utomlands skulle göra mig på toppenhumör. Får lov att tänka på 10 juni istället. Det är då jag åker till turkiet! Jag längtar så galet mycket & ser fram emot det. "Bara drygt 3 månader kvar".

Någon som skulle kunna tänka sig att hänga med mig till detta ställe?!



Glöm inte min lilla frågestund!

Frågestund!

Tycker det skulle passa bra med en frågestund här på bloggen, har inte haft det förut. Så nu har ni chansen! Fråga på vad ni vill, jag svarar då jag tycker att det räcker med frågor. Finns tusentals saker ni inte vet om mig, så passa på och fråga. Den som inte frågar får ingenting veta. Så det är upp till er nu, come on!


Måndag.

Måndag. Idag är det många som börjar om skolan men inte jag! Känns verkligen awesome att veta att jag är ledig en vecka framöver. Tror det kommer bli en bra vecka också, jätte bra! Det blir ju vad man gör det till, det har ni väl lärt er? Fast just idag har jag ingenting planerat. Måste städa, diska och plocka undan. Mamma kommer nämligen hem! Då måste det ju se fint ut. Det har varit skönt att vara själv dom här dagarna men jag längtar faktiskt efter henne. Det blir så ensamt efter ett tag. Så, det blir nog bra. Jag far ju ändå bort imorgon så hinner knappt träffa henne.

Förresten, tänkte klaga lite nu. Det har ringt säkert minst 7 gånger sen klockan 8 imorse på våran hemtelefon. Alla var försäljare! Fy sjutton vad arg jag blev. Att man inte ens kan få sova ut då man har lov utan ska bli uppringd av dessa hela tiden. Sjukt drygt! Näe, måste be mamma spärra såna nummer. Inte trevligt nånstans ju. Så det dissar jag idag. Telefonförsäljare!

Dags för frulle nu, vi hörs senare.

Söndag.

Första mars. Herregud, vars försvann februari? Tiden går så himla fort nu, kanske lite för fort ibland. Då borde våren komma snart. Våren med värme. Tror nog vi alla längtar mer eller mindre. Hade ändå inte varit fel att vara i fjällen just nu och njuta av vintern. Det går inte njuta på samma sätt här i lilla Skellefteå. Inte alls.

Igår mötte jag som jag berättade Maria på ica där vi köpte kladdkaka, glass, godis och fanta & trocadero! Haha, helt sjukt. Men man måste ju ladda upp med gosaker en lördagkväll då det är melodifestivalen. På tal om det så tycker jag den här deltävlingen var en av dom bästa. Det enda minuset var att många av låtarna var plagiat.. men många bra låtar ändå. Sarah & Agnes var mina favoriter. Förstår inte hur hon som sjöng opera gick till final istället för Sarah? Det var ju bara helt fel, enligt mig då. Näe, finns mycket ris och ros om melodifestivalen.


Efter det satt jag & underbara Maria och pratade i timmar! Vi somnade inte förrän halv fyra. Så ni kan ju gissa hur galet trött jag var då vi steg upp strax efter elva. Men vi ville båda inte sova bort hela dagen. Åt frukost sen diskade jag bort litegrann. Idag har jag ingenting speciellt planerat. Både skönt och rastlöst. Blir nog att jag tar mig enmpromenad om en stund. Vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt. Hoppas ni får en fin dag! : )


RSS 2.0