Tisdag.

Sitter här och klockan är redan 6! Den här dagen har verkligen bara rusat iväg. Vet inte om det är bra eller dåligt. Mest bra kanske, helgen närmar sig. Strålande sol har det varit hela dagen också förutom nu då det börjat komma moln, det gillas inte.

Imorse försov jag mig så det blev stressigt att hinna med bussen 07.55, men jag lyckades. Åkte till Umeå för att fara till tandläkaren. Går egentligen här i stan men dom hade skickat en remiss till Umeå för dom är specialister (typ?). Har problem med musklerna i mina käkar, är spänd och en massa så jag har haft en bettskena på natten, och gissa vad? Nu sa tandläkaren att jag ska få en ny som jag ska ha både på dagen & natten. Hur kul är det på en skala? Hoppas verkligen inte att den ser ut som den jag har nu på natten, för då kan jag knappt stänga munnen! Usch ba. Äsch, det blir nog bra. Typ en månad kvar så.


Som sagt har dagen gått fort så har inte hunnit med så mycket mer. Köpte lite lunch i affärn på sjukhuset där jag träffade Petra (igen). Träffade henne där förra veckan också, haha. Så lunchen åt jag på vägen hem på bussen. Kvällen är oplanerad så vi får se vad som händer!


Kommentarer
♥ Lina

grymt snygg du är!!

2009-03-18 @ 14:28:47

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0