Torsdag.

 
Fattar inte vars dagen flyger iväg!! Promenader med Otis och gymmet sen är klockan eftermiddag, haha. Nu skriker magen efter mat så det är dags för lunch. Tränade 10.30 och sen en sväng med Otis så behöver fylla på med energi. Tänkte äta lunch framför american idol! Ska se senaste avsnittet, dvs episode 5. Ni har väl inte missat att det börjat om? Det är 12 säsongen dom kör nu, helt galet!

Only miss the sun when it starts to snow.

 
Vi har verkligen blivit bortskämda med fint väder här i Umeå senaste tiden. Klart det varit mulet vissa dagar men snöa gjorde det mest i december tycker jag. Var ett tag sedan vi hade snöoväder som idag, usch. Det har blivit en riktig göraingentingbaravarainnedag
 
Otis har inte fått någon längre promenad (snö gör mig ingenting men det blåser så mycket att snön känns som att någon kastar sten i ansiktet på en!). Men på den senaste promenaden stannade vi och busade i snön. Haha eller ja, mest Otis. Han älskar verkligen att dyka ner med huvudet i snön för att sedan slänga hela kroppen i snön och rulla runt. Tokig är bara förnamnet på hur han ser ut! Toksöt.

New.

 
Wiie! Pysslade med en ny profilbild + header igår och tadaaa. Såhär blev det. Mycket mer jag och mycket bättre kvalitet på bilderna än förra headern. Nu återstår bara lite småfix men frågan återstår - blir man någonsin nöjd med sin blogg? Kanske för ett tag men till sommaren kommer man väl vilja byta igen! Hihi.

Tisdag.

 
Gofrukost!
 
Morgonen är verkligen min tid. Jag behöver ta det lugnt, äta en rejäl och god frukost för att sedan bara slappa en stund. Man kan väl se det som att ladda batteriet så man orkar med hela dagen. När jag är ledig är jag som ändå inte ledig hur knäppt det än må låta. Allt i vardagen tar extra mycket på mina krafter så därför har jag försökt ta det lugnt senaste 2 månaderna. Det har verkligen varit välbehövligt och gjort mig gott! Att göra saker man själv mår bra av är ett måste för mig så jag sen kan lägga tid och energi på mina vänner. För jag är inte rolig att umgås med när jag är stressad, trött och slut, pressad, snurrig. Då känns det som ett krav att umgås med folk.
Men jag är så tacksam över att ha dom vänner jag har. Få men nära. Jag måste ha vänner omkring mig som förstår hur jag fungerar, annars funkar det inte i längden.
 
Haha ja nu blev det massa tankar mitt i allt. Men det är som vanligt. Det är jag. Men det är så skönt när man känner att man blir bemött på rätt sätt. När ingen klagar på att man drar sig undan lite en period. Det är ju inte som att jag stänger in mig och bara sitter på en stol.
Jag har mina perioder då jag vill och behöver ta hand om mig själv för att kunna vara mitt bästa jag.
För det vill vi väl alla, kunna vara den bästa personen vi kan vara.

Måndag.


 
Nästan hela helgen bestod av födelsedagsfirande, hihi. I fredags fyllde jag år som ni vet men dagen blev ganska lugn. Skönt faktiskt. Storhandlade och på kvällen hade jag och Petter fredagsmys med en massa namnam. Lördagen startade kl 08 och hela förmiddagen gick åt till att baka och förbereda inför släkt och vänner som kom för att fira mig. Var så trevligt! Mina 2 familjer var här samt Emelie, Anna, Patrik och lilla John.
 
Kommer bättre bilder senare, är bara för lat för att föra över dom just nu.. haha. Höjden av lathet. 

22 år!!

 
För exakt 22 år sedan var jag bara några timmar gammal. Med andra ord är det min födelsedag idag!!! ♥

Torsdag.

 
Mina lediga dagar ser nästan alltid likadana ut. Ge Otis mat, ut med honom, frukostmys, borsta tänderna och allt sådant, gå till gymmet, träna, gå hem, mellanmål, ut med Otis på en längre promenad, lunch, stöka undan lite här hemma, ut med Otis. Innan man vet ordet av är klockan efter 16 och Petter kommer hem. Gillar mina jobbtider, tack vare dom får jag många lediga dagar per månad. 
 
Denna dag ser lite annorlunda ut, eller i alla fall kvällen. Var hos tandläkaren för 2 timmar sedan där jag lagade en tand.. mindre kul. Själva lagningen gör inte ont men fy fasen för mina käkleder. Får kramp bara jag gapar några sekunder. Typiskt att hålet var på en tand längst bak!! Ajajaj. Har sjukt ont i käken nu men det går väl över. Vill ju kunna mumsa i mig massa gott imorgon eftersom jag fyller år då!!! :)
 
Nu ska jag börja planera vad jag ska baka osv imorgon. Har ni tips på något smarrigt recept tar jag gärna emot dom! Känn dig träffad Anna. ;)

Onsdag.

 
Mums! Älskar att blåbärssoppa och nyponsoppa finns som små flaskor. Perfekt att ta med till jobbet eller vars man än ska. 
 
Otis har varit lite smågnällig hela morgonen, inte som att han vill ha uppmärksamhet utan bara rent allmänt. Vet inte vad han håller på med, men tror han längtar efter en långpromenad eftersom jag bara gick en kortis på morgonen med honom. Eller ja, ca 20 minuter. Dags att ta den där långpromenaden om en pyttestund, vädret är helt underbart så det ska bli skönt! 
 
Puss. ♥

Love shine a light.

 
Superfina ljuslyktor som jag fick av svärmor i julklapp! :) 
 
Haft en härlig dag. Mycket motion som vanligt. Blir det när man går hem från jobbet, går ut med Otis flera gånger och går till gymmet. Fick besök i eftermiddags av Emelie, hon flyttar tillbaka till Luleå efter ett halvår här hemma. Är ju van att ha henne nära, känns redan lite tomt. Men får tänka på att hon kommer hem lite då och då. Ska även fara upp och hälsa på henne! Plus att hon förmodligen kommer hem över sommaren, wiiiiee! Glad Mickan. Men får träffa henne redan på fredag igen, då fyller jag år!! 
 
Nu - sova. Ville vara vaken tills klockan slog midnatt eftersom jag då kunde logga in på banken och se min lönespecifikation, haha. 

Tisdag.

 
Slutade jobbet kl 07 och hade då jobbat i 24 timmar, som vanligt. Eller oftast. Jobbar inte igen förrän söndag och då 07-21.
Skön jobbarvecka och får då ihop 38 timmar! Tycker verkligen om mitt jobb. Så härligt att ha den känslan.
 
Om 45 minuter ska jag träna med Jossan. Blir triceps och bröst idag. Heja heja! 

Söndag.

 
Många vinterbilder just nu men det är ju sååå fint! :) Speciellt när solen tittar fram - som idag!
 
Vardagen har börjat komma igång igen känner jag. Tredje veckan detta år har redan passerat. Veckans sista dag är relativt lugn. Började dagen med en långpromenad med Otis innan vi gick in i värmen och matte fick äta frukost. Solen lyser verkligen rakt in i vår lägenhet på dagen, eller ja egentligen morgon till kväll på sommaren men nu i vintertider ser vi ju inte solen så många timmar. Den skiner i alla fall hela dagen in i vardagsrummet och kontoret vilket fick mig att börja städa. Haha, fy vilket damm och skit man ser. Och då ska ni veta att jag ändå städar nästan varje dag! Blir så när man har hund. ;) 
 
Nåja. Har vädrat också, skönt att få in frisk luft! Nu ska jag ta mig lite lunch. 
Hoppas ni har en minst lika fin dag. ♥

Torsdag.

 
Jag sa ju att vintern är vacker, eller hur?! :) 
 
Underbart fin dag. Jobbade lite övertid imorse på jobbet men vid 09-tiden befann jag mig hemma. Tog en runda med Otis innan jag äntligen fick äta frukost! Tränade ben med Jossan idag, gick riktigt bra. Tränade utan mitt knäskydd för första gången och det var faktiskt skönare utan. Den ska bara vecka ihop sig i knävecket tycker jag. Borde köpa en med hål för knät som Petter föreslog, kan vara en bra idé.
 
Inväntar karln min och är sugen på middag - kyckling och ris. Kan aldrig bli fel! Kan hända att jag följer Petter och hans grabbar till gymmet för att köra kondition. Inte för att jag ska träna med dom, men det ju br att passa på att få skjuts till gymmet! Haha, snålskjuts.

Winterland.

 
Vintern är ändå magiskt vacker. Visst, man kan klaga på hur fruktansvärt kallt det är vissa dagar. Hur mycket snön vräker ner. Så många lager med kläder man måste ta på sig. Men i slutändan kan man inte säga att vintern är otroligt fin när solen skiner.
 
Tyvärr är det inte lika fint ute idag som på bilden.. men alla dagar kan väl inte vara den andra lik. Jag är minst lika glad för det, för idag mår jag äntligen bra!! De senaste dagarna har jag nämligen haft någon form av magsjuka/vinterkräksjukan what so ever. Mått illa och spytt har jag i alla fall gjort. Frusen och ingen ork. Fy fan! Är glad att den tiden är förbi för idag ska jag jobba.

Ny familjemedlem.

 
 
 
 
 
Titta vilken liten pluttis Otis var här! Hihi. Bilderna tog jag hos Petters mamma 21 januari 2012, nästan exakt ett år sedan. 
 
På ett litet tag ska vi brumma iväg till Petters mor där även hans syster med familj numera bor. Två hus på samma gård, perfekt att bara kunna springa emellan. Längtar verkligen! Petter syster fick en liten dotter för en vecka sedan så vi ska få träffa henne för första gången! ♥ De har även en dotter som är 12 år och en son som snart blir 1,5 år. Blir en riktig myslördag om jag får gissa.
 
Hoppas ni har haft en bra dag än så länge och får en fin kväll!

Lördag.

 
Haha hur kan man motstå en sådan blick? Det är verkligen Otis "tittavadsötjagärgemiguppmärksamhet" blick. 
 
Hör och häpna - jag ställde alarmet en lördagmorgon. Inte för att jag ska jobba utan för att jag har bokat tvättis. 07-12. Men hade ställt klockan på 08, det räcker. Sååå mycket tvätt är det inte. Men kan ju vara trevligt att ha rena underkläder/sockar och sina favoritkläder. 
 
Det är superfint väder idag!! Inte ett moln, dock -13 grader men brukar ju vara kyligare när det är fint väder så det är man van.
Tycker man blir så mycket piggare och gladare när solen tittar fram! Var riktigt härligt att gå morgonpromenaden med Otis.

Fredagsmys.

 
Snacka om charmtroll (Anna och Patriks son). Man blir ju alldeles glad bara man ser honom le, hihi.
Vi var hos Anna och Patrik ikväll där vi blev bjudna på lyxmiddag. Supergott! Tack för det, och för en trevlig kväll. ♥ 
Det behövs så lite för att känna sig rik på vänner, skratt och glädje. 

Fredag.

 
Känner mig så duktig som har kommit igång med träningen regenbundet igen efter jul och nyårshelgerna!
 
Har ju tränat sedan september men började då ganska försiktigt och lite mjukt. Måste ju vänja kroppen vid att träna och inte gå ut för hårt så man skadar sig. Under jul och nyår blev det pyttelite träning, var hem till skellefteå osv. Förra veckan blev jag förkyld men hann ändå träna 2 dagar. Denna vecka har jag tränat såhär:
  • Tisdag - 30 min spinning, 4 bicepsövingar och avslutade med löpbandet 15 min
  • Onsdag - Uppvärmning 10 min, 6 magövningar
  • Torsdag - 30 min spinning, 5 benövningar + 45 min crosstrainer
Petters syster Josefine har också börjat träna på samma gym så i onsdags och igår tränade vi tillsammans. Riktigt kul! Härligt att kunna peppa varandra. Igår var vi där mitt på dagen men jag följde även med Petter på kvällen när han skulle gymma. Dels ville jag köra lite mer kondition plus att han skulle visa mig några bröst och tricepsövingar. Är så glad att han ockå kommit igång igen! Han skadade ju sin tumme/hand i höstas och fick sedan hosta flera veckor. 
 
Idag har jag VILODAG. Skönt! 

Hey girl.

 
Pratar med Emelie i telefonen. Hon frågar vad jag gör, sitter vid datorn svarar jag. Bloggar du?! Haha sötunge.
Bara för att du saknat mina uppdateringar och för att du är världens bästa får du ett alldeles eget inlägg. ;)

You gotta get up and try.

 
Borde vara full av ord när jag inte skrivit på några veckor. Ändå känner jag mig lite tom? Eller så har jag så mycket ord, tankar och saker jag vill berätta att det blir stopp i hjärnan. För mycket på samma gång. Jag har saknat att skriva av mig men det var en välbehövlig paus jag tog för en stund. Bloggen kommer inte vara ett måste, en stress eller en prioritering. Min blogg. Jag bestämmer. Vill jag skriva, ja då skriver jag. Vill jag inte, då får det vara så. Oavsett om det blir flera inlägg per dag eller om det går några dagar då jag inte skriver.
 
Det enda jag vet är att jag vill blogga för det är kul, i höstas kände jag inte så. Men lusten är tillbaka lite mer nu. Orkar inte ta upp allt som hänt utan istället blickar jag framåt! Tackar för den första veckan detta år - let's make 2013 awesome! 
 
Förresten. Hej igen, jag har saknat er. 

RSS 2.0