The store.


För 2 dagar sedan gick jag in på hemköp för att endast köpa någon sak. Slutade med att jag kom ut med 4 påsar full med mat! Det visade sig att hemköp ska slå igen så det var 50% på allt i butiken. Hur bra?! Så passade på att handla massa mat. Känns underbart. Ofta fyndar man kläder och liknande, inte ofta det är sådan stor rea på mat.

The sun is shining.


Såhär har i princip min dag sett ut. + bok, tidning & musik.


Tisdag.

Ligger ute i solstolen och njuter av några lediga dagar här hemma hos min pappa. Åkte hit igår och stannar till torsdag. Finns det något bättre än sol & värme? Man kan ju alltid låtsas att man ligger på en strand i något fint land, hihi.

Stranden.

Blev att stiga upp vid 9 tiden imorse eftersom jag och hans mamma skulle skjutsa honom till hans kompis eftersom dom ska åka på fiskeresa en vecka. Själv stannade jag kvar ända till middagen innan jag for hem till stan.

Under dagen åkte vi till stranden där det knappt fanns ett moln och solen värmde. Dock lite för mycket.. är lite bränd på mina armar men ni ska se baksidan av mina lår. Galet! Bränner och svider som tusan nu. Kanske kan försöka ta en bild imorgon så ni får se, haha. Kräftan.

 

 

 


Söndag.

Hola! ♥

Blev väldigt ont om tid i fredags, dvs midsommar. Jobbade ju natt i torsdags så när jag kom hem vid halv 9 tiden sov jag endast 3 timmar innan det var dags att göra sig klar innan Petter hämtade upp mig. Sedan bar det av 5 mil utanför umeå där vi firade midsommar hela dagen, kvällen och natten med min pojkväns familj och vänner. Yngre som äldre - alla var med. Var verkligen en underbar dag och en riktigt rolig kväll!

Vi gjorde faktiskt en egen midsommarstång som var flera meter. Dock stod den på sniskan efter bara en kort stund senare men den föll i alla fall aldrig till marken, haha. Dans, allsång, lekar, powernap, god mat, jordgubbar, skratt, musik och tusen andra ord kan kvällen sammanfattas med. Innan jag ska sova tänkte jag bjuda på några bilder från midsommar.

Förresten, hade ni en fin midsommar?

 

 

 

 

 

 

 


Palette.

 

 

Detta är mitt andra köp som gjordes igår. Fyndade denna på H&Ms rea för 150:-. Bättre bild kommer, tog bara några klick innan jag for iväg till jobbet. På tal om jobbet så ska jag slita mig härifrån och göra lite nytta innan jag tar cykeln hem om ca en timme. Då ska jag sova! Hörs om några timmar, god natt.


Jeans.

 

 

Finally! De perfekta jeansshortsen blev mina för 299:- på gina igår.


Food.

Igår mötte jag upp Evy mitt på dagen. Vi åt både lunch och fikade ute i parken mitt i stan. Så himla mysigt. Åt någon torr macka med fetaoströra, var helt okej. Sedan blev det en vitaminkick som bestod av mineralvatten, apelsinjuice och bär. (Smoothie fast mjölkfri..). Även en chokladboll till det.


 

 

När klockan närmade sig 16 och Evy skulle fara hem kom Petter. Blev lite shopping både för mig och honom! Sedan avslutade vi med tacobuffé på en uteservering till middag. En perfekt sommardag!


Shoes on your feet.


Igår spenderade jag hela dagen i city. Det var över 20 grader så shorts och linne åkte givetvis på! Galet skönt.

Fredag.

Äntligen måste jag säga! Blogg.se har inte funkat på några timmar. Jag är som sagt på jobbet och började kl 22 så jag är lite trött men tog nyss en nypa luft. Slutar 08 - inte så länge kvar med andra ord. Dessutom är det midsommar nu.

Jag önskar er självklart en underbar dag. : )



Torsdag.

Hej finisar!

Tänkte bara slänga in några ord. Jobbade igår så hade ingen energi över till att blogga. Idag jobbar jag natt så börjar kl 22. Har tillbringat hela dagen på stan men ska nu försöka sova några timmar innan jobbet. Men ni nattugglor kan ju kika in sent inatt eftersom jag då kommer ha massa tid över på jobbet. Då ska ni även få se mina plagg jag köpte idag!

Hoppas ni har en fin torsdag. 

Clean.


Efter en hel eftermiddag och kväll i tvättstugan har jag bara en sista tvätt som håller på att snurra runt i torktumlaren. Ska bli skönt att bara göra ingenting ikväll. Orkar inte röra en fena pga träningsvärk. Min mage är helt död, haha.


Sunshine.

 

Äntligen verkar det som att sommaren är på ingång. Större halvan av juni har för mestadels varit regnig och kall. Men inte idag, nej. +20 grader och strålande sol är ju bara så underbart!


Tisdag.

Hittade denna bild på Petters dator. Den är sedan förra sommaren på skolavslutningen.

 

Vaknade upp här hos min pojkvän av att han ringde och väckte mig vid 11. Det behövdes, så jag inte sover bort hela dagen. Ska hinna förbi gymmet på vägen hem och sedan har jag bokat tvättstugan ända till 19. Skönt med sovmorgon trots allt, Petter åkte iväg redan vid halv 7..

 

Ska äta frukost nu innan jag far hem. So long!


Ändring.

Har hållit på att fixa texten i bloggen men det återstår ett problem. I internet explorer och firefox ser det bra ut, men inte i google chrome. I inläggen där jag har markerat vissa ord som ska vara i fet stil är inte det i google chrome. Någon som vet vad det kan bero på?
Tack på förhand!

Förresten. Snart åker jag till gymmet och därefter till Petter så vi hörs imorgon gott folk!

Vanilla Twilight.

 

The stars lean down to kiss you
And I lie awake I miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere
Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'll send a postcard to you dear
Cause I wish you were here

I watch the night turn light blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly
The silence isn't so bad
Till I look at my hands and feel sad
Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

I'll find repose new ways
Though I haven't slept in two days
Cause cold nostalgia chills me to the bone
But drenched in Vanilla twilight
I'll sit on the front porch all night
Waist deep in thought because when I think of you
I don't feel so alone
I don't feel so alone
I don't feel so alone

As many times as I blink I'll think of you... tonight
I'll think of you tonight

When violet eyes get brighter
And heavy wings grow lighter
I'll taste the sky and feel alive again
And I'll forget the world that I knew
But I swear I won't forget you
Oh if my voice could reach back through the past
I'd whisper in your ear
Oh darling I wish you were here

 


En oerhört fin låt som tåls att höras om & om igen, tusen gånger.

Måndag.


God morgon!

En ny vecka och denna måndag börjar jag med att vara ledig. Awesome! Har ätit en god frulle på balkongen men molnen envisades nu med att skymma solen och värmen. Dock verkar den kika fram nu igen så ska försöka få lite färg.

P.

 

'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

 

Ska drömma om denna fina man som jag saknar. Sweet dreams!


Rain man.

Har nyss sett klart den underbara filmen "Rain Man". Trots att filmen är 22 år gammal har jag aldrig under mina 19 år sett den förut. Det är en mysig och varm film som passar perfekt när regnet droppar utanför fönstret och man vill ha en filmkväll. Så om ni inte sett den rekommenderar jag den!

Work.

 

Cyklade på rekordtid både till och från jobbet. Vanligtvis tar det ca 25 min dit och 20 min hem. Denna dag blev tiden 17 och 11 min! Härligt. Nu är jag ledig till onsdag eftermiddag vilket känns mycket bra måste jag säga!

 

Ska somna framför en mysig film nu. Sov gott!


Söndag.

Tyvärr har bloggen fått stå lite stilla närmsta dagarna eftersom jag har jobbat natt osv. Ska strax iväg till jobbet för att jobba kl 15-22, så vi hörs när jag är hemma! 

Lördag.

Gääääsp. Är hyfsat trött efter att ha jobbat 22-08. Så har fått några timmars sömn i alla fall. Ska jobba samma tid ikväll och imorgon så ska sova en stund innan jag sticker iväg igen. Fram tills dess ska jag bara ta det lugnt och självklart kika på bröllopet!

Rain.

Okej, jag ljög en smula. Om jag sa att jag cyklade hem i spöregn vet jag inte vad jag ska kalla detta regn som öser ner utanför fönstret just nu.


Fredag.

Hello darlings!

Igår trampade jag iväg till min pojkvän eftersom vi båda var lediga från jobbet. Det är inte så ofta vi är lediga samtidigt nu på sommaren eftersom han jobbar mån-fre och jag jobbar väldigt varierat. Hur som helst blev det en runda på stan, god middag med kyckling och lite senare bar det av till gymmet. Var så jäkla trött men tvingade iväg mig själv trots allt. När vi kom hem väntade vattenmelon. Finns det något godare på sommaren? Tusan så gott.

Kom nyss hem efter att ha cyklat därifrån i spöregn iklädd endast tunna strumpbyxor, jumpsuit och skinnjacka. Ingen bra blandning med andra ord! Har bytt om till mjuka kläder och tänkte slänga mig i soffan en stund.

Tänk så underbart om solen ville kika fram.


In this world.

Sitter här och är helt slut. Var på gymmet tidigare ikväll. Tror mina ben kommer vara helt döda imorgon, det återstår att se. En film låter som ett passande alternativ just nu. Så får det bli!

Grey.

Köpte denna enkla men söta jumpsuit på H&M förra veckan. Det bästa? Att jag betalade en ynka 50-lapp!

Blå blå vindar.


Blå himmel. Sommarlov. Musik. Sol. Bikini.
Dagen kunde inte börjat bättre. Dock tog molnen över för en liten stund sedan så nu håller jag på fixa här i lägenheten. Vika tvätt, plocka undan, städa - Ja ni förstår vinken. Åter till sysslorna!

Jobb.

För många av er börjar dagen nu, men jag jobbade natt så jag kom nyss hem.
Nu: Sova!

Shower.

Nyduschad efter drygt en timme på gymmet. Har inte gymmat på år och dar så det var på tiden att jag tog mig iväg, speciellt när jag har ett årskort som står och tickar. Nej men det kanske var någon månad sedan sist. Har bara inte orkat när det var slutspurten i skolan, blev inlagd på sjukhuset och sedan hade infektion som ledde till en liten operation.
Till råga på allt så ser jag att min cykel har punka på bakdäcket när jag kommer ut från gymmet. Hur störande? Jag som bytte slang på bakdäcket för en vecka sedan eftersom det var punka. Nåja. Tänkte ta några timmars sömn nu innan jobbet. Tjing!

Blue.


Foto: jag.

Måndag.


Då går vi in i en ny vecka. Första riktiga veckan på sommarlovet. Dock jobbar jag ju som ni vet men dom dagar jag är ledig njuter jag allt vad jag kan. Idag jobbar jag natt så börjar klockan 22. Det betyder att jag har hela dagen på mig att hitta på något. Skönt! : )


But we're falling together.


3 bilder från en underbar kväll. Tog dessa i fredags när jag & Petter tog en cykeltur. Så skönt nu när man kan vara ute sent på kvällarna utan att frysa arslet av sig. Han kom även förbi en stund ikväll och höll mig sällskap några timmar. Toppen avslut på en toppen vecka!

Strawberries.


Vem skulle tacka nej till detta gofika en dag som denna?

Söndag.

Godmorgon alla fina!

Vaknade faktiskt strax innan klockan 14. Låter hemskt sent men eftersom jag jobbade natt var jag hemma vid halv 9 imorse och då slocknade jag direkt. Idag skiner solen och det är rätt så varmt ute så ska nog dra ut snart. Måste utnyttja dagen!

Här bjuder jag på några bilder från i fredags när jag & Ida satt i parken.


Lördag.

Tjabbatjena!
De två senaste dagarna har jag som sagt spenderat hos min pojkvän. Tog cykeln till honom i torsdagskväll och kom hem idag mitt på dagen.

Gårdagen bjöd på massor av sol så jag utnyttjade dagen till fullo! Fick skjuts av Petter till min pappa eftersom jag skulle på mina bröders skolavslutning. Blev sedan massa gofika innan jag & Ida tog en dag på stan. Blev lite häng i parken med vindruvor och prat. På kvällen hade jag & Petter det bara mysigt. Vi tog en cykeltur och hamnade först på bölesholmarna och sedan i stan där vi kikade på lite dans. Mycket bra dag med andra ord!

Nu väntar ett grymt långt pass på jobbet. Börjar 16.30 och slutar inte förrän 08.00 imorgonbitti! Men vi kanske hörs inatt!


With not a cloud in sight.

Soliga dagen har tillbringats i solskenet och jag tror banne mig att jag har fått lite färg. Nu blir det middag innan jag cyklar till andra sidan älven där jag kommer spendera mina två kommande dagar. Tjing!

Frida.


Denna film är bara helt underbar. Även den från klassfesten i måndags (se bilder nedan). Malins "håll käften då" i början är så klockrent! Sedan är ju Frida en stjärna som alltid.


Klassfest.

 

 

 

 

 

 

 

I måndags hade vi klassfest hos Loppan vilket var riktigt kul! Mysigt att hitta på något nu när vi alla skiljs under sommaren. Men vi ses ju till hösten. Då blir det Bp3b istället för 2. Wohoo!


Torsdag.

Vaknade upp av alla studenter som skriker och har lyckorus. Själv har jag ett år kvar och jag tror tiden bara kommer rusa förbi. Hoppas alla som tar studenten får en underbar dag och njuter till fullo. ♥
Min pojkvän som tog studenten förra året.

Måndag.

Mina kära.

Ni får stå ut med dålig uppdatering ungefär till onsdag eller torsdag. Ska strax sticka iväg på klassfest. Imorgon är det brännboll som gäller och direkt efter det ska jag jobba. På onsdag har vi skolavslutning och sedan sommarlov! Livet känns underbart.
Hoppas ni mår bra. Tusen kramar så länge.

Söndag.

Internet strulat lite här hemma hos mamma. Istället tänkte jag bara säga att jag åker hem till Umeå idag så vi hörs ikväll när jag är hemma! 

Flower.

Foto: jag.


Lördag.

Vilken skön dag. Var ner på stan för en stund sedan eftersom jag var tvungen att göra några ärenden. Hade verkligen tur med vädret för direkt jag kom in genom dörren vräkte regnet ner. Tur.

Fredag.

Internet krånglade imorse, därav ingen uppdatering. Nu är jag i alla fall hemma hos min kära mamma i Skellefteå. Tog bussen vid 2 tiden så var framme halv 5. Pysslar om mamma här hemma eftersom hon är väldigt förkyld. Undrar om hon har lunginflammation? Hur som helst lagade jag tacos till middag till oss båda. Supergott!

Nu blir det myskväll framför tvn.

Sovdags.


Jag & Ida ligger i varsin säng och kikar på sex and the city, mysigt! Innan vi somnar tänkte jag bara säga godnatt till er alla fina människor. Sov gott så hörs vi imorgon! 

3 juni.


Dagens.
: )

Torsdag.

Kan säga att skolan är så gott som avklarad för detta år. Gjorde sista två kursproven i italienska idag och imorgon är vi lediga. Nästa vecka väntar endast brännboll & klassfest innan skolavslutningen. Känslan är grym!

Ska fortsätta umgås med Ida som är här och ska sova över, later.


Sommarstök.

Jag förstår inte vars kvällen har tagit vägen. Har hunnit med att tvätta och storrensat i min klädkammare. Eller "walk in closet" som jag brukar drömma att det är.. haha. Man skulle haft en sådan som visas i Sex And The City. Det mina vänner, kan man kalla en riktig dröm.

Tog bort alla vinterkläder, jackor, strumpor osv. Så nu är sommarplaggen framme & klädkammaren är inte alls lika stökig och full som den var innan. Glömde ta före bilder men här ser ni en del av resultatet i alla fall.

 


Just my luck.

Jag kan inte annat än säga - aj. Pga infektion i tån orsakad av nageltrång (eftersom min nagel växer så djupt) gjorde jag idag en liten "operation". De tog bort lite av nageln på båda sidor och klippte även i huden. Den bilden sitter kvar i mitt huvud. Var nog bland det mest vidriga jag sett. När jag sedan kom hem och bedövningen började släppa trodde jag min tå skulle sprängas. Tack vare smärtstillande så har det värsta lagt sig nu, tack och lov.

Nog om det. Vet ni vad det värsta är? JAG FÅR INTE BADA PÅ HELA SOMMAREN! När jag ska tillbaka på måndag måste jag fråga om jag verkligen hörde rätt eller om jag bara var yr. Ska väl inte klaga men en sommar utan att doppa sig? Inte ens jag är badkruka nog för det.

Onsdag.

Det känns som att jag börjar vara tillbaka på banan. Vänta er vanlig uppdatering och en Micaela som är tillbaka. Solen skiner och termometern visar på +20 grader. Det gillas starkt!
Har varit på vårdcentralen och ska nu slänga i mig lite lunch innan jag sticker iväg till skolan. Hörs sen.

RSS 2.0