Tisdag.

Godmorgon!
Har sovit ända tills nu, men det var skönt att sova ut. Tror jag sovit nästan 12 timmar varje natt på lovet? Ja, förutom då Maria var här i lördags och vi somnade halv fyra. Det blev ingen film igår för jag kände mig så trött så jag tänkte att det är lika bra att lägga sig.

Men fyfan!
Precis då jag skulle lägga mig ser jag en spindel i min säng!!!!!! Inte sådär jätte stor, ganska liten men äcklig! Åh, kan inte uttrycka med ord hur hemskt det var. Kan avslöja att jag har fobi för spindlar. Och då menar jag inte att jag bara är lite rädd som många andra. Direkt jag såg den blev jag svettig, rosig om kinderna och började gråta. Min första tanke var att springa in till mamma för aldrig att jag skulle kunna döda den. Vågade inte ens gå nära. Men insåg att om jag gick och väckte mamma skulle spindeln hinna krypa iväg.. usch får gåshud bara jag skriver dom orden. Jag tog närmaste papper och slog på den! Det har jag aldrig gjort förut, dödat en spindel alltså. Sprang in till mamma och berättade. Hon var tvungen att ta bort den, då kom panikångesten. Ja, jag får det. Andades hur fort som helst och fick ont i bröstet och grät så tårarna bara sprutade. Jag vet att ni som läser kanske inte förstår om ni själva inte vet hur det är. Men det är svårt att förklara. Det är inte precis som att jag tror spindeln ska äta upp mig och att jag kommer att dö. Det är bara att den är där i just min säng och kryper, uh! Vågade inte ens gå in i mitt rum efteråt, så jag sov på soffan i natt.. fast la mig i mammas säng då hon for på jobbet imorse.

Vet inte riktigt varför jag skrev det där men någon kanske känner igen sig. Kan vara skönt att veta att det finns fler som har fobier. Anyway, nu orkar jag inte tänka mer på det. Ska göra mig en god frulle! Vi hörs om ett tag guys.



Kommentarer
♥ Anonym

Fy vad jobbigt. Men jag vet det finns hjälp att få för sånt. Min kompis har haft spindel och ormfobi och fått terapi för det. Det var skitjobbigt för henne men hon fixar det nu. Du är inte ensamen. Förresten fin bild!

2009-03-03 @ 15:26:39

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0