Just like my mind where I’m going.

Sitter just nu på skolan och räknar matte. Inte så roligt med tanke på att jag är själv här. Alla ettor har praktik men jag ska istället göra det jag missat i skolan. Bytte ju skolan efter 3 månader så jag har en hel del ogjort. Skönt att får göra bort litegrann nu i alla fall. Som tur är skulle loppan & Jennifer också äta lunch här så då fick jag sällskap, trevligt!  Något som var ganska kul under lunchen var att se och höra på eleverna som här här från några andra länder. Vet inte vars dom kommer ifrån. Har hört allt från grekland till tjeckien? Ja, som sagt lite kul.

Har räknat matte i två timmar så jag tänkte att det får räcka för idag. Ska strax gå upp till matsalen och köpa något att äta/dricka. Taggar även med att lyssna på musik som ska spelas imorgon. Då ska ju jag & Emelie ha våran 18 års fest! Kommer bli så himla roligt, jag längtar verkligen! Vi har planerat det mesta och det kommer mycket folk så det blir grymt.


You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down

Kommentarer
♥ Onsitelondon

Ambitiös du verkar och duktig på att plugga. Vet inte när du fyller 18 men se till att ha den roligaste festen du kan tänka dig. Det är värt att fira.

2009-03-22 @ 12:36:53
URL: http://onsitelondon.blogg.se/
♥ miss brightside

fin blogg! :)

2009-03-26 @ 17:40:40
URL: http://msbrightside.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0