Måndag.

Underbart med sommarlov!

Jag behöver inte göra något speciellt utan tar allt lite spontant. De som sagt till mig att det är bra att jag inte sommarjobbar har nog rätt. Jag behöver verkligen den här sommaren till att vila upp mig så jag är pigg inför skolstarten till hösten. Fast det ska vi inte tänka på nu, det är länge kvar kvar som tur är! Efter att ha varit hos petter, alanya, petter igen, petters mamma & åter tillbaka till petter så var det väldigt skönt att komma hem. Jag hade nog mitt livs bästa vecka i alanya & midsommar var jättemysig men ni vet hur skönt det är att sova i sin egen säng efter så länge.

Den här veckan är jag hemma helt själv eftersom min mamma är i sälen. Hoppas jag & Petter tar oss en liten resa dit i sommar också, det är så fint där på sommaren. I alla fall har jag lite att göra idag. Har börjat packa upp min resväska. Usch vad mycket jag hade med mig! Använde ungefär hälften av allt. Sen så har jag ätit lunch, diskat, vattnat blommorna mm. Låter väl som jag blivit 50 år äldre men nu måste jag sköta allt själv. Vilket jag faktiskt tycker om ibland.

Ska gå och handla nu, vi hörs senare!

Kommentarer
♥ Amy.C

Hej:)



Nu är jag tilbaka hem igen:)

ha varit i stockholm och Oslo med mormor och morfar, dt har varit en jobbig resa med tåg och båt och hit o dit..men hade ändå rätt kuL:D hehe..^^



hur e det med dig då?? haft en trevlig midsommar?:)



har lagt upp en masas fina bilder.. kika in och kolla lah:D pusspusss

2009-06-22 @ 15:59:10
URL: http://amychen.blogg.se/
♥ molly

fin blogg ;)

2009-06-22 @ 16:50:22
URL: http://mollanberg.blogg.se/
♥ Emelie

SV: hehe tack så mycket, jag vet inte men jag bara älskar den bilden :)



Kramis

2009-06-22 @ 17:38:18
URL: http://mimmipimmi.blogg.se/
♥ michaela

sv; gud vad skoj! :D

2009-06-23 @ 11:46:53
URL: http://michaelagustavsson.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0