Fredag.

 
Snacka om att man blir lite snurrig av att jobba ett dygn. Höll på skriva lördag istället för fredag som rubrik.
 
Idag packade vi picknickkorgen med vattenmelon, yoghurt och såklart vatten. Tog bilen några mil utanför stan till en strand. Så mysigt!! Otis som älskar vatten blev ju helt tokig direkt han såg havet, haha. Fast så roligt var det inte.. vi blev där ca 1 timme. Han totaltvägrade att ligga still. Varken gräset, sanden eller klipporna dög för vår lilla skrutt. Protesterade gjorde han genom att bita samt dra i kopplet. Då blev inte husse och matte glada kan jag tala om, men vi försökte vara lugn trots allt även om vi såklart sa ifrån. Han hade ju fått bada en bra stund och han måste lära sig att inte alltid få som han vill.
 
Vet inte om det är tonårsperiod, uppmärksamhet eller bara att han ville bada och var busig? Slutade i alla fall med att vi gav upp. Det är inte så trevligt att ha en blöt hund som inte vill vara still och biter på kopplet. Äh, han är ofta skötsam men ibland känns det ganska hopplöst när han biter på kopplet på promenader, vägrar komma på inkallning och bara sätter sig. Antar det är träning, träning och träning som gäller. Känns dock som vi gör det hela dagarna men måste komma ihåg att han bara är 10 månader och man kan inte förvänta sig ALLT från en labrador som inte ens är 1-2 år. Inte ens en gammal. ;) 
 
Haha hur som helst var det väl inte det jag tänkte skriva om. Vi har i alla fall varit på stranden ett tag. När vi kom hem åt vi vattenmelon på balkongen och nu på eftermiddagen har jag gått en promenad i det finfina vädret. 

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0