Lördag.

Goafton på er!

Sen igår har Ida varit här så har inte haft tiden att blogga. Men nu så! Vi åt pizza till middag igår och sen bar det av till hemmakväll där vi köpte en massa godis och hyrde en film. Fick en kexchoklad för en krona också, haha. Vi hade helt enkelt en härligt tjockarkväll. Mysigt att umgås med henne, var allt för längesen. Idag blev det att gå på stan där Ida köpte litegrann men för min del blev det bara ett par örhängen och två hårband. Nöjd ändå!
Då Ida hade farit hem med bussen gick jag hem en kort stund innan jag gick hem till Lina. Vi satt mest & pratade och vi var båda ganska trötta och knasiga. Många skratt i alla fall, det är gött.

Ikväll har jag en lugn hemmakväll själv. Ingen är hemma förutom våran katt och hund men dom sover ju bara såhär på kvällen. Håller i alla fall på att se Vid Din Sida som är på tv just nu. Har sett den några gånger förut men det var otroligt länge sen nu. Den är grymt bra! Tråkigt bara att det är nyheterna nu mitt i allt.. aja, ska återvända till tvn nu. Tjingeling!

Kommentarer
♥ Millao [ e r u a n n o n ]

SV: Tack så jättemycket! :)

2009-04-05 @ 11:08:49
URL: http://millao.webblogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0