How wonderful life is.

Bara jag som trodde att det inte skulle vara idol ikväll? Har ju varit onsdagar & torsdagar senaste gångerna men tydligen så var det även ikväll. Såg i alla fall sista halvtimmen! Det fanns många läckerbitar där kan jag lova, några va sjukt bra på att sjunga som vanligt. Önskar jag hade den talangen. Kanske i mitt nästa liv, vem vet? ; )

Åh, jag blev just väldigt väldigt väldigt glad!! Fick just veta att jag får träffa Petter imorgon! Underbaaart, verkligen. Det här gjorde så att min kväll blev ännu bättre. Kan knappt vänta! Saknar honom, varje sekund. Det här blir perfekt.

Kvällsfika nu och sen sängen, söta drömmar!



Kommentarer
♥ Peter PC Carlsson

Nu har bloggvärlden plötsligt fått en ny sida med över 10.000 besök på ett dygn. Det är Madde som enbart 20 år har lämnat jorden. Hon dog i en ovanlig form av cancer.



Jag har givit mig själv en utmaning att se till att samla in 100.000 kr till Lucia åt Barncancerfonden. Det skall gå med bloggvärldens hjälp och med sann Maddeanda. Madde har varit viktig för många, hennes texter är verkligen fantastiska liksom hennes mammas och hennes killes.



Hoppas att du länkar till inlägget så att det går att nå målet åt Barncancerfonden. Samt att du vill ge ett bidrag.

http://enbart.blogg.se/2008/september/080916-enbart-gastblogg-av-anne.html

2008-09-17 @ 08:40:09
URL: http://enbart.blogg.se/
♥ johanna

Självklart vill jag träffa dig<3 Såklart kanj ag komma till stockholm om ni kommmer:) saknar dig!

2008-09-17 @ 08:55:32
URL: http://barajohannis.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0