Klippt.

Hej bloggen!

Nu är jag hemma från salongen. Eller nja, kom ju inte hem nu men ändå. Det tog 3 (!!) timmar att klippa och färga. Fast jag färgade bara min utväxt som var ungefär 3 cm. Ni ska bara veta så mycket jag har klippt mig, hela 25 cm! Jag tror jag låter bliderna tala för sig själv.. men jag är verkligen jätte nöjd. Nu kan jag ha en svans med EN snodd istället för TRE. Så jag ångrar mig inte, fast måste erkänna att jag saknar mitt hår liiiite, bara en smula.

Before;



After;



Vad tycker ni?

Godmorgon.

Godmorgon, sovit gott?

Jag har iaf sovit som en riktigt stock. Jag somnade inte förrän halv fyra så har sovit tills nu. Anledningen till varför jag somnade så sent var väl att, hm ja.. låt oss bara säga att en kompis var vääääldigt pratsugen. =) Men det är trevligt, trevligt med folk som tycker om att prata i timmar om allt och ingenting.
Vädret är verkligen helt underbart här i lilla Skellefteå idag! Solen skiner och varmen är också här. En riktigt sommar dag. Men det är klart, det är ju faktiskt 1 juni på söndag (!!) så det är ju nästan sommar.

Idag ska jag som jag sagt tidigare, klippa mig! Åh, är så sjukt taggad. 16:30 ska jag klippa mig så det var lite sent tycker jag men det blir nog bra. Hem och äta middag efter det och sen datorn en liten stund.

Nu ska jag göra lite frukokost och sätta mig ute i solen och äta.
Visst är det underbart att äta ute? Japp.
Ha en bra dag, hörs ikväll!

Torsdag.

Herregud, klockan är 00:42 och här ligger jag. Men ska ju inte till skolan imorgon heller eftersom jag är sjuk. Verkar aldrig komma på bättringsvägen heller? Har inte sett filmerna ikväll men jag har börjat sen den ena nu på datorn. Den heter "Just Like Heaven". Trodde jag hade sett den förut så jag har aldrig hyrt den men det visade sig att jag tog fel på film, så det kan gå ja. Hitills har jag inte förstått så jätte mycket av den men lär väl göra det.
Åhh jag kallsvettas, vet inte om jag ska ha täcke eller inte. Fyfan för att vara sjuk! Hoppas det ger med sig snart.. hoppas jag som jag sagt sjutusengångernu.
Mina ögon svider så in i norden så tror inte det är en höjdare att se på film nu men jag kan ju inte sova. Sova är väl det enda jag gjort under dagen.
Nervös inför kliooningen också!! Oh, jag taggar. =)

Nu ska jag fortsätta att se filmen, hejs.


Klippning.

Imorgon gäller det! Jag ska klippa mig. Mitt hår har ju blivit så jädrans långt nu så det behövs klippas av en liten bit. Men det är nog inte bara en liten bit som ska bort. Jag har tänkt klippa ganska mycket. Ungefär 2 decimeter ska bort MINST. Är så less på mitt hår nu (även fast jag älskar det). Känns spännande med något nytt! Och det kommer bli så mycket fräschare och lättare att sätta upp dvs göra frisyrer. På sommaren är det jätte skönt då man bara kan göra en svans med EN snodd istället för at tspringa runt i hela lägenheten för att hitta TRE (eller mer) snoddar bara så man kan ha en svans. Det blir spännande att se hur det kommer att bli. Ni får hålla ukik imorgon på kvälls kvisten!


Nu ska jag lägga mig och se två filmer som mamma har hyrt åt mig.

Ibland är det skönt att vara ompysslad.


Ha en härlig kväll, godnatt.



Onsdag.

Godmorgon allihopa! :) 

Hoppas ni sovit gott? Jag har väl sovit sådär men ändå hyffsat. Frågan är väl om man kan säga godmorgon då klockan är efter ett, men det är klart man kan. Jag vaknade dock inte nu utan för ungefär två timmar sen. Men jag låg och såg lite tv och vilade, fortfarande sjuk ju.. denna jädrans.. ja vad det nu är. Feber - förkylning - influensa - kalla - det - vad - du - vill. Den här dagen verkar iaf inte vara min dag! Det är underbart väder, sol och jätte varmt. (Typiskt då man är sjuk och inte kan vara ute). Eller jo jag kan ju vara ute men vill inte riskera att bli ännu mer sjuk. Vet ni vad jag har lyckats med den här morgonen? Jo, då jag skulle sätta igång datorn så tänkte jag att jag tar med mig ett glas med blåbärs soppa (LOVE IT). Smart som jag är så tänkte jag "Jag ska bara ställa ner det på golvet tvärt för jag ska flytta några saker på bordet så att det rymms där". Vad tror ni händer? PRECIS. Jag sparkar omkull det så bläbärs soppan är överallt på golvet! Åh vad jag blev arg på mig själv. Min otur tog dock inte slut där utan jag har också hunnit tappa ner ett foto i golvet, det gick iaf inte sönder. Övrigt så verkar allt som kommer i min väg just nu vara olycka. Kanske är det för att jag är sjuk, att jag blir så klumpig då?

Förresten så funkar inte min blogg som den ska.
Har hört att fler har samma problem som jag.
Kan inte ladda upp bilder osv.
Hoppas iaf att det funkar snart igen,
har inte funkat sen igårkväll.

Tjingeling!

Solglasögon.


Ett par sådana brillor skulle jag gärna vilja ha!
Får ge mig ut på stan och leta när jag är frisk. (Vilket jag hoppas är snart)

How Do I live.

Sjuklingen uppdaterar..
.. mår lika dåligt ännu, om inte värre. Kallsvettas, feber, ont i öronen, ont i halsen, svullen i halsen, stel och listan kan fortsätta. Nu tror mamma att jag har någon influensa aktigt eller en infektion. Jaa jag har då ingen aning, det enda jag vet är att jag inte mår bra. Ont i ögonen har jag också. Dom känns alldeles uppsvullna. Därför var det skönt att jag gick och fick sömn förut. Har sovit i två timmar, vaknade nyss. Jag kan lova att jag behövde det! Det är väl det enda botmedlet som finns, sova bort skiten.
Mår ni andra bra?

Förresten så slog jag på Extreme Home Makeover för en halvtimme sen drygt och jag var jätte taggad på att se det men då visade det sig att det var ett gammalt avsnitt, just my luck. Hur som helst så såg jag ungefär en kvart bara för att se familjen det handlade om. Och åh, tårarna började rinna nerför mina kinder. Det handlade om en mamma och en pappa som hade 4 barn och mammans syster hade 5 barn. Det visade sig att mammans syster misshandlade sina egna barn, åh.. finns ju inte ens ord för hur hemskt det är! Hennes barn tog hand av socialen och skulle sättas i fosterhem men mamman och pappan sa att dom skulle göra allt dom kunde för att inte skilja på dom 5 syskonen. Så det slutade med att mamman och pappan blev deras fosterföräldrar. Vilka föräldrar! Nu var dom plötsligt 9 barn i familjen, och mamma och pappa. Men inte nog med det, deras morfar hade också flyttat in för att hjälpa till med barnen. Den yngsta var ju bara en bebis. Och vet ni hur litet deras hus var? 82 km². Det var hemskt att se hur de bodde, riktigt fruktansvärt. Man inser hur bra man har det då man ser sånt där. Huvva, man får en klump i magen.
Tur att Ty och gänget kom till räddning och skulle bygga ett nyss hus!

Nu ska jag vila.
Hej så länge.

Tell Me So.

Lovade er ju att jag skulle lägga upp några bildern från helgen, blir dock inte så många men ni får nöja er med dessa. =)










Closer.



En av världens skönaste låtar.

More today than yesterday.

Hej igen allihopa.

Nu sitter jag här i soffan framför tvn och tittar på våra bästa år och Ellen, jag sappar emellan. Haha våra bästa år.. ja vad ska man säga? Dom allra flesta tycker det är jätte dåligt men jag tycket inte det, tvärtom! Jag har sett det i flera år och då går det ju bara inte sluta se.. haha. ;D Liiiite spännande är det ju faktiskt. Vet ni vad jag också har lyckats att göra? Gjort sönder en knapp på tangentbordet. Pilen som är neråt. Jätte bra Mickan..
Det hade fasnat något där under så det gick inte att trycka på knappen så då skulle jag ta loss hela knappen, vilket jag gjort förut och då gick det bra. Men den här gången, ja.. inte så bra. Det slutade med att jag nu sitter här med knappen som är i tre delar. Det ska nog gå att få ihop dom men jag förstår inte hur. Jag brukar vara teknisk men det här.. nej det förstår jag mig inte alls på.
Får hoppas att någon som är snäll kommer och fixar knappen åt mig, haha.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat och fortsätta vila, är jätte trött.
Kramkram.

Tisdag.

Godmorgon! :) 

Mår ni bra idag kära läsare? Hoppas det! Själv mår jag ungefär lika som igår, inte roligt alls. Har inte fått allt för mycket sömn i natt men tillräckligt. Sitter här nu och försöker få i mig lite blåbärs soppa och en macka. Hoppas jag bara inte spyr upp det, usch usch usch!! Nej nu pratar vi om något trevligare. Hm, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, är som lite tom i huvudet idag pga att jag är sjuk. Haha det där lät som en ruskigt dålig bortförklaring! Jaja, hur som helst så ska jag bara vila idag. Ligger här i soffan med bärbara just nu.

Håll utkik för senare idag kommer bilder från helgen!

Sommarjobb.

Har glömt att berätta att jag har fått ett sommarjobb! Visst, det är feriejobb, alltså genom kommunen men det spelar ingen roll, bara jag får pengar så är jag tillräckligt nöjd. Så vad är det jag ska göra? Jobbet är på ett boende för dementa. Jag tycker det ska bli spännande, det kan ju hända en massa. Min mormor har jobbat med dom som är dementa förut så hon vet mycket väl hur det är så hon har berättat litegrann för mig. En kompis har också sommarjobbat med dementa så hon har berättat mycket. Det kommer nog bli en erfarenhet. Jag ska jobba i 3 veckor. Det känns skönt att ha sista perioden så jag hinner ha sommarlov nu i början då man är less på skolan.
28/7 - 17/8

Love Song For No One.

Här sitter jag och mår fortfarande lika illa. Mer ska jag inte säga så att ni också börjar må illa. Nej jag sparar detaljerna för mig själv för jag tror ingen vill veta, inte en chans. Jag har inte varit ute nåt idag förutom då jag for till bowlinghallen för att hämta min mobil som jag glömde i Umeå i helgen. Batterierna tod slut på lördagkväll så har inte haft på den sen dess så var ju några SMS nu då man slog på den. Dock är jag så dålig på att svara eftersom jag alltid SMSar upp mina pengar DIREKT. Det är ju duktigt av mig, eller hur..?
Hur som helst så ligger jag här hemma i soffan nu med bärbara datorn och väntar på att mamma ska komma hem. Hon är och trimmar Asta och jag längtar inte efter att se henne. Eller jo det är klart jag gör men hon kommer vara jätteful, det vet jag. Tycker inte om då hon nästan inte har nå päls kvar. Kan lägga in en bild senare.

Hoppas ni är friska och krya! :) 

Måndag.

Jotack jag vet så dålig jag har varit på att uppdatera här, riktigt dåligt. Men nu är jag här igen! Har ju hänt ganska mycket sen i torsdags, då jag senast skrev. Orkar ärligt inte ta allt i så stora drag men, here we go. Pappa var inte hemma i helgen så jag åkte till Ida på lördag morgon och spenderade min tid där. På lördagkväll var det ju kulturnatta inne i stan så vi for dit och var med en massa trevliga människor. Träffade ungefär alla man känner? Jaa nästan. Sjukt mycket folk var det iaf. Så jag hade en jätte rolig kväll! =) Men oj så döda jag och Ida var när vi kom hem vid halv två, vi snackade ett tag och sen somnade vi på direkten.
Dagen efter, alltså igår så var det marknad i Sävar så jag och ida gick dit ett tag. Fast före det så åt vi pizza, som blev våran frukost. Jätte nyttig frukost, haha. På marknaden var det ganska mycket folk men det var väl inte så jätte roligt men det dög. Vi tog en glass och satt i gräset och tittade på lite olika saker. Efter kanske två timmar så gick vi hemåt, dels för att vi var less och dels för att jag var tvungen att hinna med bussen. Åkte buss med Matilda hem till Skellefteå. En grej som jag störde mig på var att han som satt bakom mig i bussen hade med sig en bärbar dator, och nej det störde jag mig inte på. Utan det jag störde mig på var att han spelade så himla hög musik, typ rockmusik. Kunde han inte haft ett par hörlurar? Och om han inte hade det så kan han väl låta bli att lyssna, jag menar.. han var ju inte ensam i bussen. Aja, bara en liten sak som jag stör mig på.

Sitter för övrigt här och har magsjuka (tror jag). Vad annars kan det vara? Nej men det är säkert det och det är så himla otrevligt. Man känner sig som världens rishög och orkar inte göra något. Plus att man kallsvettas och en massa. Nu ska jag försöka få i mig lite potatismos och se hur det går, håller tummarna för mig själv!

PS. Det kanske kommer lite bilder från helgen senare så håll utkik.


ESC.

Ikväll är det ju ESC (Eurovision Song Contest), andra delfinalen ikväll. Den förra var ju i tisdags. Såg faktiskt den och jag måste säga att det finns verkligen udda bidrag. Men det är ju det som är lite charmigt också på samma gång. Ikväll är iaf Charlotte med så vi får se hur det går för henne, vi håller tummarna! :)

Ikväll ska jag packa eftersom jag åker till pappa imorgon. I Umeå ni vet. Det är nånting som heter kulturnatta där i helgen, och för er som inte vet vad det är så kan jag berätta på söndag hur det var osv för det är på lördag. Får se hur mycket jag kommer kunna uppdatera i helgen men som ni vet så har jag inte glömt bort att blogga, kommer bara inte ha så mycket tid.
Nej nu måste jag skynda mig iväg här, har bråttom.

Ha en super trevlig helg!

Lina.

På eftermiddagen var jag med Lina, efter stan alltså. :) Det var lika kul som alltid. Vi satt och pratade och sådär. Sen gick vi till konsum och köpte oss varsin glass, mumma! Två glassar idag, börjar bli beroende.. haha näe men det är ju snart sommar så vadå, då ska det ätas glass i stora lass. Det är dock jätte kallt här uppe i norrland.. inte kul alls. Vi hade 7 grader idag men kändes som minus 20. Det blåste kallt men ändå sol. Solen verkar ju vara här men vars är värmen?!



Har ni smakat den här?
Jag köpte den för första gången idag
och jag tycker den är jätte god!
Perfekt en dag på stranden i sommar. :) 

Torsdag.

Hej vänner, hur har eran dag varit?

Min har varit helt okej. Skolan var väldigt slapp idag. Vi har nå "hälso grej" lite olika dagar här framöver och första dagen var idag. En hälso rådgivare (tror jag det heter?) var på våran skola i morse och i våran klass från 08:00 - 09:30. Det var otippat nog ganska kul. Hon berättade om mat och motion osv. Sen så fick vi göra ett mellanmål, våran grupp skulle göra smoothies. Det var riktigt gott! Vi fick mackor och så också. Jag trodde att det skulle vara mycket tråkigare men man ska nog inte förvänta sig så mycket, man vet aldrig hur det blir. Det gäller det mesta.
Efter det där så spelade vi volleyboll och basket, var dock inte med så jag, Maria och Maja satt och pratade istället. Jag och Maria kom fram till att vi ska börja streetdance? Det är något jag tycker verkar grymt kul! Skulle nog vara skit roligt. Så vi får se hur det blir med det. Det var pannkaka till lunch, prefekt då vi har hälso grejen? Haha, dom hade verkligen tänkt till där eller? =)
Jag och Maria slutade vid lunchen så då for vi till stan några timmar. Jag leter ju fortfarande en klänning som jag ska ha på skolavslutningen men har inte hittat nån än. Jag blir tokig för jag har gått på alla affärer här i stan, nästan alla iaf. Självklart hittade jag några söta klänningar men ingen som jag riktigt ville ha. Jag vill att det ska kännas som "DEN HÄR KLÄNNINGEN MÅSTE JAG HA!" annars kanske jag står där på skolavslutningen och inte är nöjd med klänningen och det vill jag ju inte. Har hittat några fina på internet men jag är lite tveksam när det gäller storlekar. Visst, det går väl oftast att skicka tillbaka om den inte passar eller sy in om den nu är förstor. Men känns ändå lite osäkert men jag vet inte, får se hur jag gör.



Vi passade på att ta oss en glass och satt på torget och njöt. =)

Blue Keld.

Blue Keld är min favorit dricka.
Köpte den idag med persika smak vilket jag inte smakat förut.
Den var riktigt god!!



Har du smakat den?


Onsdag.

Wihoo, idag har vi varit lediga!! Som ni kanske läste i senaste inlägget som jag skrev igår kväll så trodde jag ju att vi hade skola idag men icket. Fick veta av en kompis i klassen igårkväll att vi är lediga och gissa om jag blev glad! Sov ut lääänge imorse och har sedan bara tagit det lugnt. Eller har faktiskt hunnit träna också en sväng.

Fick brev från sjukhuset idag (alltid lika tråkigt som vanligt..). Har äntligen fått en tid för att göra EEG. 11/6 kl 07:15. Jätte kul så tidigt på morgonen men jag har inget val. Har ju gjort det en gång förut så jag vet hur det är. Jag hoppas nästan på att dom hittar vad det är. Jag vill hellre veta att det verkligen är något fel på mig istället för att går runt och inte veta vad det är, som jag har gjort i snart 3 år. Men jag måste erkänna att tanken skrämmer mig fortfarande. Tanken på att få veta, eller inte veta. Båda två är lika skrämmande.


En trött Mickan.

Jo sant så sant. Jag är jätte trött och min rygg värker. Har fortfarande ont sen jag hade den där blödningen.. nii vet då jag hoppade studsmatta. Aja, jag ska inte klaga det finns alltid dom som har det värre. Jag ska göra en hyffsat tidig kväll, känns som det inte skulle sitta helt fel med en lång natts sömn! Kan aldrig vara fel. Ojojoj, känns som jag håller på att somna då jag sitter här och skriver. Kommer säkert göra det, skulle inte förvåna mig. Jag kan somna hur fort som helst, på några sekunder.. näe men ska försöka hålla mig vaken så jag hinner borsta tänderna och sådär. Haha nej jag övdriver nog litegrann nu. Blir jätte knasig då jag är trött så det känns som att jag bara skriver en massa strunt nu vilket jag nog också i själva verket gör. Haha lyckat.. =)

Nämen jag hoppas iaf att ni har haft en bra dag.
Sov så gott!

Dagens köp.

Detta köpte jag idag;



Bruna shorts från H&M, 98:-.



Kofta (?) också från H&M, 79:- (REA).



Väska från second hand, 50:-, tycker den var värd det. =)

 

Passade på att ta en H&M Magazine.



Får ganska mycket inspiration därifrån.

Fördriver tiden.

Har bara allämänt tråkigt så varför inte göra detta?

1. Hur gammal är du om fem år?

- 22 år.

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
- Ingen i två timmar. 

3. Hur lång är du?
- 1,68 cm.

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
- Oj, det finns många men.. Step Up!

5. Vem ringde du senast?
- Lina.

6. Vem ringde dig senast?
- Mamma.

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
- "Hej vännen! Hur är det? Hur gör vi med grillningen på fredag?<3 :) puss!"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
- Beror på vem det är jag ska höra av mig till men väljer nog ringa.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
- Skilda, fast dom var aldrig gifta.

10. När såg du senast din mamma?
- 2 timmar sen ungefär.

11. Vilken ögonfärg har du?
- Dom är blåa men kan skifta pga ljuset så dom ser grönaktiga ut ibland. 

12. När vaknade du i dag?
- 06:15 ringde väckarklockan tyvärr.

13. Vilken är din favoritjulsång?
- Chris Brown - This Christmas.

14. Vilken är din favoritplats?
- Ett varmt ställe med nära & kära.

15. Vilken plats föredrar du minst?
- Ett mörkt, äckligt & otoligt litet rum.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
- Om jag får gissa gissar jag på att jag bor i Göteborg. 

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
- Spöken, främst under sängen.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
- Snacket om festivaler under middag, riktigt roligt.

19. Hur stor är din säng?
- 105 cm tyvärr men jag har köpt en 120, den har bara inte kommit än.. längtar!

20. Har du stationär eller bärbar dator?
- Våran har gått sönder.. så nu sitter jag vid en bärbar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
- Oftast med t-shirt.

22. Hur många kuddar har du i sängen?
- Ungefär 4.  

23. Hur många län har du bott i?
- 1.

24. Vilka städer har du bott i?
- Skellefteå.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
- Barfota är härligast på sommaren, annars strumpor + skor.

26. Är du social?
- Oftast. Fast det beror såklart på vem jag pratar med.

27. Vilken är din favoritglass?
- Mjukglass & twister helt klart!

28. Vilken är din favoritefterrätt?
- KLADDKAKA! Går alltid hem.

29. Tycker du om kinamat?
- Ja, verkligen. Friterad kyckling är det godaste.

30. Tycker du om kaffe?
- Nej huvvaligen..

31. Vad dricker du till frukost?
- Oboy, te eller vatten.

32. Sover du på någon särskild sida?
- Näe, inte precis.. det som känns bekvämast.

33. Kan du spela poker?
- Åh, jag måste erkänna att jag faktiskt inte kan det. Skulle gå minus!

34. Tycker du om att mysa/kela?
- Haha dumma frågor. Who doesn't?

35. Är du en beroendemänniska?
- Det kan man nog säga ja.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
- Nej.

37. Vill du ha barn?
- Åh, ja i framtiden absolut! Jag älskar barn.

38. Kan du några andra språk än svenska?
- Engelska, lite spanska.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
- Om jag säger såhär, jag slutade räkna då jag hade gjort det 10 gånger.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
- Bassäng.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
- Kläder & skor. Nöjen litegrann också.

42. Äger du dyrbara smycken?
- Jo det gör jag.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
- Prison Break.

44. Kan du rulla med tungan?
- Ojaaa!

45. Vem är den roligaste människan du känner?
- Haha jadu, jag känner massa roliga människor.

46. Sover du med gosedjur?
- Ehm, ska jag vara ärlig? Jaa.

47. Vad har du för ringsignal?
- Vet inte, nån jobbig melodi som jag alltid stör mig på.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
- Japp, på vinden är dom.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
- Ett rött armband som ligger här på skrivbordet.

50. Flirtar du mycket?
- Kan jag inte påstå nej.

51. Kan du byta olja på bilen?
- Haha nej verkligen inte, kanske skulle ta och lära mig? =)

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
- Har inte börja övningsköra ens så nepp.

53. Vilken var den senaste boken du läste?
- Tillsammans är man mindre ensam. BOKTIPS! Den är jätte bra. 

54. Läser du dagstidningen?
- Ibland ja, har gjort det sen jag var 3 år helt ärligt.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
- Nej.

56. Dansar du i bilen?
- Haha, i bilen.. nej det skulle nog inte gå så bra med tanke på utrymmet men kanske funkar.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
- Rix FM.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
- Oj, jag minns typ inte..? Hm.. nej jag minns inte.

59. När var du i kyrkan senast?
- Då vi alla i nian hade luciatåg i kyrkan, före jul då.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
- Börje. Men hallå, går fortfarande högstadiet så..

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
- 3 dagar tror jag.

Tisdag.

Hm, tänkte skriva ett inlägg idag på skolan men på den datorn jag använde hade dom tydligen blockerat den här sidan? Dåligt gjort skolan!! Men iaf, jag skriver nu. Har inte allt för mycket att säga idag, är lite tom i skallen. Here we go! På morgonen då jag kom till skolan hade jag helt och hållet glömt bort att vi hade kör övning direkt på morgonen, vilket innebär inget läs som första lektion. Så jag fick rusa dit för att hinna. Det var inte så jätte många där av dom enkla anledningarna att vissa hade sovmorgon och vissa var på lektion. Hur det gick att sjunga? Jag är lite hes och krasslig i halsen men det gick helt okej. Då vi var klara smet jag in till klassen som hade SO. Hann vl bara vara med ungefär 25 minuter men ändå. Sen så satte jag mig vid datorn och gjorde jobbet om Storbritannien. Brukar tycka sånt är ganska roligt men inte den här gången, usch.. det är så mycket vi ska få med och ja, inte kul helt enkelt.
Efter det var klockan ungefär 11 och jag slutade för idag. WIIIE! ;D Kort dag idag. Sköööönt som tusiken! For direkt in till stan för jag skulle shoppa litegrann. Fast jag hade problem med det.. ovanligt för att vara mig. ;p Näe men jag vill inte slösa så mycket pengar nu när sommaren närmar sig och sådär så jag är rätt snål. Gick väl runt i ca 2 timmar utan att ha bestämt mig. Hur som helst så blev det en väska från second hand, ett par shorts från H&M och en.. ja "kofta" från H&M. (Inte en kofta men kommer inte på vad det heter). Kan lägga upp bilder sen så får ni se!
Träffade några vänner på stan som frågade om jag ville följa med och se film men jag kände att jag var tvungen att fara hem.. skulle ut med hundarna och städa rummet. Jätte roligt.. nej hade hellre följt med och sett film. Aja, en annan gång!
Dessutom märkte jag på hemvägen att min cykel har börjat tjuta jätte mycket och det är ganska pinsamt då folk börjar kolla efter en pga sin cykel. Kanske man ska smörja kedjan? Haha jag har ingen aning om sånt jag bara gissar, det där får någon annan göra åt mig.
:) 

I'm good.

Sitter här och knaprar på en rädisa.. haha fråga mig inte varför men jag blev bara sugen på att äta en. Är dock starkt konstigt nog? (A) Känner mig väldigt trött efter den här dagen. Kanske är det för att jag var på gymmet tidigare idag? Ja, kanske är det så. Det blir att ta en dusch och sen sätta sig en stund framför tvn tror jag närmare bestämt. Det är ju American Idol ikväll, det missar ni väl inte hoppas jag!  Vad gör ni själva den här måndags kvällen? Skrev först lördags kvällen så ni märker ju hur pigg jag är på en skala från ett till tio...

Förresten! Jag har kommit på mig själv att jag måste börja övningsköra snart. Eller ja.. jag har inte precis kommit på det nu. Pappa har väl bara tjatat ungefär ett år. Måste skärpa mig och ta tag i det där. Känns som att jag har en tendens till att fly undan saker och ting och det finns bara en sak som förklarar det; LAT. Skärpning nu Mickan!


En dagens outfit kommer här, varsågoda!! :) 

Nu ska jag hoppa in i duschen, hejdå.

Mode.

Idag då jag var och handlade så passade jag på att köpa Sofis Mode, och jag måste bara säga att jag verkligen ääälskar den tidningen! Hon har verkligen bra tips och jag får mycket inspiration. Så passa på att köpa den du med.


SOS.



Jonas Brothers - SOS
Tycker om den här låten grymt mycket.
Den är typ beroende framkallande!
Tyckte den var helt okej i början,
nu kan jag inte få nog.

Måndag.

Måndag och en ny vecka är här. Förhoppnigsvis en händelserik.  Får se vad veckan har att erbjuda. Har inte så mycket planer förutom att jag ska till pappa i umeå på fredag och på lördag är det kulturnatta, åh vad vi alla längtar! Men tills dess en skolvecka kvar, ändå inte allt för länge. Var ute på promenad med Wille idag ocg gick förbi en damm med fåglar och han blev alldeles tokig eftersom han är en jakthund.. ;p Så fick lov att hålla honom i styr.





BUSWILLE !

Bodyguard.

21:11, har alltså redan gått 11 minuter! Haha ni fattar nog inte vad jag pratar om. Filmen bodyguard är ikväll på tv, ni vet den med Whitney Houston? Den är sjukt bra. Den är från -92, den gjordes alltså årets efter jag hade fötts så det är klart att jag har hunnit se den ett x antal gånger. Om ni inte har sett den tycker jag ni ska passa på att göra det ikväll, ni kommer nog inte att ångra er.
Själv så ska jag inte fördriva mer tid här ikväll utan istället bänka mig framför tvn och mysa. Sen så hoppas jag på en lång natt!

Ha en bra kväll folket. :) 
Sköt om er.

La Redoute.

Sitter och kollar i deras katalog och hittar lite smått och gott som jag gärna skulle vilja ha.



Vad sägs om denna söta klänning?



Eller dessa? Måste köpa hem några sådana! Eller några, ja iaf en eller två.



Tycker den här var jätte fin, vad tycker du?



PUMPS, alltid ett måste.



Jag vet inte riktigt vad jag tycker om dom här sandalerna.
Lite udda färger men kanske är snyggt om man matchar rätt.
Är nog rätt säker på att jag inte kommer köpa sådana iaf.

Hallelujah.



Kan inte få nog av denna.
Lyssnas på om och om igen.

Söndag.

Igår kväll var jag bjuden på middag hos Erica. Super god mat! Och trevligt folk. Spenderade resten av kvällen hos Maria. Jätte mysig kväll. =)

Idag har jag slappat hela dagen. Kändes som jag behövde det. Speciellt eftersom en helt ny skolvecka börjar imorgon. Fast tror inte att det blir en "vanlig vecka". Vi är lediga nån dag också har vi andra dagar som vi ska göra annat på. Fråga mig inte vad, jag vet inte själv. Har ärligt talat ingen koll.. usch jag måste skärpa till mig.
Det var Gossip Girl maraton hela dagen idag, ända från klockan 10 till 5! Självklart ville jag ju se alla avsnitt eftersom jag missat några men det blev inte så. Var ju tvungen att ta vovvarna på promenader och sådär. Men jag såg det mesta iaf. =)

Denna goda maträtt åt vi till middag idag, underbart gott varje gång. ;D


Lördag

Kom hem 3 i natt. Jag vet att jag skrev att jag skulle sova över där borta men jag kände att jag ville hem och sova i min egen säng. Så imorse vaknade jag av mig själv vid 11, ovanligt tidigt för att vara mig och för att jag kom hem 3. Var hur trött och sliten som helst så jag somnade om i soffan. Men en stund senare ringde Mats och frågade om jag ville komma till badhuset och bada. Vilket jag faktiskt var taggad på. Tog telefonen och slog en pling till Matilda som följde med. Badhuset här i Skellefteå har ju varit stängt.. ja jag vet inte hur länge? Typ 2 år om inte mer, pga att dom har byggt om. Inte lite heller, dom har gjort om ALLTING! Det var jätte fint! Jag och Mattan kom fram till att det var typ 6 pooler eller nåt sånt. Plus bastu osv. Det är ju SM i pingis här i helgen så vi passade på att kika lite på det innan vi for.

Nightnight.

Klockan är alldeles strax 11 och jag väntar nervöst på att semi finalen i hockeyn ska börja. Sverige - Kanada, hur ska detta sluta? Hoppas på det bästa ikväll! Hoppas på seger. Har laddat upp med Ben&Jerrys glass som jag ska hugga in på strax-



För övrigt håller jag typ på att bli knäpp eller något sånt (?). När jag väl sitter här i soffan så hör jag någon som pratar och det låter verkligen som det är inne i lägenheten så jag gick naturligtvis och kollade, men ingen där såklart. Trodde att jag inbillade mig men sen hörde jag det igen men då jag kollade för andra gången så var det ingen där då heller. Vad sjutton kan det vara? Tänkte jag. Då jag hörde det för tredje gången blev jag faktiskt riktigt rädd.. eller så trodde jag att jag bara höll på bli galen eller något. Men till slut förstod jag vad det var, människorna som gick förbi här nere på gatan förstås! Haha tokigt värre..
Fast på något sätt är jag ändå lite rädd. Jag vet.. men jag är jätte mörkrädd och jätte lättskrämd så det är ingen bra kombination! Men äh, nog ska jag överleva den här kvällen. Ska ju sova över här.

Imorgon ska jag äta lunch med Mia på stan och sen kanske shoppa lite? Eller inte, börsen ekar tomt.
Men jag tror jag måste hem före det och fräscha upp mig? Har inte ens med mig ombyte eller något eftersom det inte var tänkt att jag skulle sova här.
På kvällen blir det nog att äta middag hos min moster. Några fler är bjudna så det blir säkert jätte trevligt. Får se om jag skriver något imorgon.
Kramkram! =)

Barnvakt.

Vilken kväll! Sitter nu här i soffan och har just lagt barnen. Haha inte mina barn, har inga barn än och hoppas inte på att få det förrän om flera år. Näe men jag sitter ju barnvakt ikväll åt två super gulliga pojkar, 2 & 4 år. =) Då jag kom hit så "lekte" jag med dom. De tyckte att det var jätte roligt att kasta ett mjukisdjur till varandra så det gjorde vi typ hur länge som helst, en halvtimme kanske? Då man var liten kunde man verkligen roa sig lätt och länge. Efter lek och stojj så var det dax för middag. Tacoooos!! Typiskt på fredagar men det funkar alltid och oj så gott det alltid är. Åt hur mycket som helst så jag blev iaf mätt som tusiken.
Efter maten så drog dom hela tiden i mig och ville att jag skulle komma och se barnprogram med dom så vad gör man inte för dessa två söta barn? Vi hällde upp godis osv och hade fredagsmys. Men vi hann väl endast sitta där 2 sekunder innan dom blev sjövilda och började springa omkring. Innan jag visste ordet av så hade en av dom hoppat upp på mina axlar.. haha jag hann verkligen inte med där ett tag. Men som tur är har jag erfarenhet av två bröder så, been there, done that!
Vid 8 var det läggdax och det var inte det lättaste.. han som är två år brukar somna direkt och den andra inte så lätt. Men ikväll var det tvärtom. Han som är 4 somnade direkt men den andra busen fick jag hålla på med i en timme innan han lyckades somna. Jag gjorde allt jag kunde tänka mig göra.. läste en bok, gav an mera välling och han låg till och med i mitt knä i rummet för att försöka somna. Efter många om och men så gjorde han iaf det. När jag frågade om han ville sova sa han ja, men då jag frågade varför han inte blundade sa han att han inte ville. Så man undrar ju.. haha. Barn är allt roliga. Jag har fått mig många skratt den här kvällen.

Nu sitter jag här i soffan med en bärbar dator och på bordet har jag, godis, chips, dricka och såklart.... BEN & JERRYS!! Det är ju bara för gott, kan inte få nog!


I will try.

Idag fick jag hem ett brev om lumpen och allt det där.
Funderar väldigt mycket på hur jag ska göra.
Det vore ju väldigt roligt samt en utmaning.
Men ändå så tvekar jag ju litegrann.
Behöver ju inte bestäma mig just nu,
så jag ska ta mer tid på mig att tänka över saken.
Någon av er läsare som har gjort lumpen som kan berätta lite?


Ikväll så ska jag vara barnvakt åt två små pojkar, 2 & 4 år gamla.
Älskar ju barn så det blir nog kul.
Fastän det kan bli mycket spring och bus.
Haha, ni får önska mig lycka till!!
Ska alleles strax bege mig ner till stan.
Kanske jag ska köpa den där klänningen på H&M.
Ni vet, den jag tänker ha på skolavslutningen.
Igår var jag helt säker på att det var just DEN jag ville ha,
men idag tvekar jag.
Ska gå och testa den en gång till så får vi se hur jag gör.
Vill ändå hitta en klänning snart så jag slipper tänka på det.
Då är en sak ur världen iaf. ;p



Bara för att jag är så generös så bjuder jag på denna bild på mig idag.

Nu ska jag fara. Ha en underbar kväll!
Puss.

Duffy.



Tycker låten är jätte härlig !

Fredag.

Fredag, fredag och fredaaaag, alltid lika efterlängtat! Imorse var jag vääääldigt seg så jag stannade hemma, har inte sovit mycket inatt. Hatar verkligen när jag inte kan sova. Har vissa perioder då jag har svårt för att sova. Även fast jag är super trött så går det bara inte, huvva. Men det kunde varit värre, jag menar.. jag får ju oftast sova det är bara nån natt då och då det är sådär. Så imorse slappade jag bara och degade på. Åt frukost, kikade tv, städade rummet, diskade, duschade osv. Så jag hade lite fullt upp även fast jag var hemma.
Efter det gick jag till mormor och var hos henne en stund. Fick också fika! Mummmms. =)

Ni vet igår då jag skrev att jag var hos Lina osv? Jaa om inte, läs det. Iaf så hade jag med mig en "tantklänning" som låg hemma i garderoben och skräpade så jag tog med den till henne. Och då jag åkte hem så hade jag en "ny" klänning med mig hem. Haha nej inte en ny precis men hon sydde om den. Kanske tar kort sen och visar, den är rätt så söt.

Torsdag.

Torsdag idag men konstigt nog så känns det som fredag, vet icket varför. Men imorgon är det fredag och helg, skööönt! Så vad har jag hunnit med idag? Jo först så var jag på skolan där vi alla nior hade träning inför skolavslutning. Vi fick veta att vi ska sjunga en låt som våran musik lärare har skrivit, inte världens bästa men den duger! Dom flesta sjöng väl inte men.. det var bara lathet. Det blir annars nästa gång vi ska öva den.
Sen hade jag lite teknik och efter det så skulle vi i kören träna inför skolavslutningen. Riktigt många låtar är det vi ska sjunga ändå. Typ 8 st kanske? Blir nog jätte kul! Även om träningarna kan vara lite dryga.. som idag tex, det var typ en tredjedel av alla som var där. Men det blir som sagt annars då vi närmar oss sommarlovet! Åhh, underbart att bara tänka tanken.
På tal om skolavslutningen så hittade jag en jätte fin klänning idag då jag var på stan med Lina. Den är från HM och kostar 249:-. Ska nog på stan imorgon efter skolan och köpa den. Är nästan kär i den..... ;D Blir nog perfekt på skolavslutningen.
Efter jag hade varit på stan med Lina så gick jag hem och solade på balkongen samtidigt som jag tog mig en glass. Sommar känsla!

Nu så är jag hos Lina och vi, eller ja mest hon håller på sy om en klänning åt mig plus lite annat. Det blir nog fint osv. =)
Nej nu ska jag vara lite social med henne.
Vi hörs!!! byee =)


Inga problem.

Då sitter jag här alldeles proppmätt efter en kladdkaka som jag nyss har ätit upp. Haha nej inte en hel kladdkaka förstås men en bit. Min mage håller typ på sprängas eller nåt i den stilen, men nåja jag har bara mig själv att skylla! Är ganska trött nu ikväll så ska kika på tv ett tag och sedan blir det sängen! Har dessutom laddat mp3n med nya låtar så nu blir det roligt att gå (cykla?) till skolan imorgon.
Dessutom kikade jag tvärt på hockeyn och nu står det 2-1 till Tjeckien.. men med lite jävlar anamma så ska vi väl kunna vinna ikväll eller vad säger ni? =) I hope.

Äh, nu ska jag inte skriva mer ikväll tror jag.
Hoppas ni haft en toppen dag!
Kramkram
:) 

When summertime ends

Ni såg kanske inte inlägget före det här? Om inte, checka det nu! Det är en video från förra årets skolavslutning. Killarna som sjunger är så underbart duktiga på att sjunga och allt var så fint. Inte konstigt att dom flesta tjejerna i kören grät (inklusive jag). Jag får rysningar varje gång jag kollar på den. Känslan är direkt sommar, värme och gemenskap på något underligt sätt. Är fast i tanken "sommar är snaaart här!". Har gått med den tanken länge. Det verkar dock inte vara sommar än, men den kommer så småning om - frågan är bara när.
Tills vidare kan jag bjussa på dessa bilder från sommaren -07!


    

     

but all i've ever learned from love



well, maybe there's a god above
but all i've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you
it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken hallelujah

Andra Avenyn.

Så sjuuuuukt många som ser den tv serien. Och jag förstår dom helt och hållet! Det är galet bra och man blir fängslad. Tyvärr har jag missat så otroligt många avsnitt så jag följer det inte.. men ser det ändå någon gång ibland om det råkar vara på tvn. Det enda program som jag faktiskt riktigt följt är Prison Break, som jag inte missat ett enda avsnitt av. Men tyvärr så får jag lov att vänta ända tills hösten kommer. Jaa jag följer det på tv. Men hur som helst, tillbaka till andra avenyn. Jag tycker det är så roligt att det är så många som ser det, unga som äldre. Jätte många av mina kompisar ser det och då menar jag varje avsnitt. Vissa är ju helt inne i det men det ska vi inte gå in på nu. Min mormor såg det ikväll och hon missade vad en kille sa i slutet så hon ringde upp sin väninna och frågade vad han hade sagt. Tycker det är ganska fränt faktiskt. Haha =) Jag menar, alla äldre följer inte andra avenyn men dom som gör det, det är fränt.

Usch så trött jag är just nu. Har hållit på med den här läxan hela kvällen så nu är det dax att jag tar det lugnt ett tag. Förresten så håller min rygg på döööda mig. Ni vet min rygg, som jag skrev om igår? Iaf så är det lika ont idag också så jag hoppas det går över snart. Sov inget inatt heller pga smärtan. Men det ska ju bli bättre inom några dagar så det är bara att härda ut tills dess.
Nu ska jag fika och slappa framför tvn.
Natti natti mina vänner =)

Dagens.



Slänger upp en bild på mig från idag.
Inte världens fräschaste men som jag sa, jag är sliten idag.

Tisdag.

Usch vilken dag.. är bara allmänt trött och så irriterad. Kan inte rå för det, det här är bara en sådan dag. Aja, inge mer med det. För övrigt har det (tro det eller ej) SNÖAT!! Helt otroligt. 13 maj och det snöar.. bara sjukt. Jag som trodde att vi höll på att närma oss sommaren? Tydligen inte riktigt än. Men jag antar att det är det man får leva med att bo i norrland, snö 13 maj.
Alldeles strax så ska jag sätta igång med läxan, vilket jag inte känner mig så taggad på.. men inget att klaga över det måste göras. Förresten så har dom flyttat min blogg nu så det är lite ovant men det mesta är väl som vanligt ändå.

Och ett jätte grattis till min pappa som fyller år idag!
Hipp hipp HURRA HURRA HURRA! :) 
Får inte glömma att ringa och gratta honom ikväll.
Har en tendens till dåligt minne ibland, inte ofta men ibland.

Nej nu ska jag vara duktig och ta tag i läxan.
Hare fint!


Dåligt avslut.

Jovisst som ni kan se på förra inlägget så hoppade jag mycket studsmatta i helgen. Men igår vid två tiden, strax före jag skulle ta bussen hem till Skellefteå så hoppade jag och min lillebror studsmatta på gården och jag klantade mig rejält. Skulle testa göra en framåt volt. Gjorde många sådana förra året och det brukar inte vara nåt problem men det här var första gången för i år som jag skulle göra det. Min brorsa sa just före "ta mycket fart så att du inte landar på nacken". Så vad gjorde jag? Tog mycket fart såklart, dock för mycket.. jag landade sittandes och med så mycket fart att överkroppen för snett åt höger sida. Skit svårt att förklara men ni kan ju iaf försöka tänka er. ;p La mig iaf direkt ner och jag tänkte att jag bara hade gjort illa mig litegrann men då jag skulle sätta mig upp så föll jag baklänges direkt. Hade så ont så jag kunde inte ens sitta. Efter typ 10 minuter hade jag iaf fått mig in i huset till sängen och låg där. Pappa kom hem och han sa att det säkert är en ordenlig sträckning. Hur som helst så missade jag ju bussen och fick ta en senare på kvällen. Bussresan hem tar ju 2 timmar så ni kan ju tänka er vilken plååååga det var att sitta där.. huvvaligen!! Inget jag skulle vilja göra om, knappast. Sov jätte lite i natt för jag hade så ont och imorse for jag på akuten för det var inge bättre. Dom skickade mig på vårdcentralen. Och såklart så kommer en snygging till doktor (!!) mumms, haha. ;D Ett riktigt charmtroll kan jag lova. Iaf så har jag sträckt mig rejält + att jag har en blödning + "en lårkaka fast inte på låret" som doktorn sa. Det är ingen hit nej.. gör ont som tuuusan!
Haha tänkte bara att ni ville veta? (A)

En hel helg..

har gått. Har inte skrivit något sen i onsdags så det var ju flera dagar sen nu! Har faktiskt inte riktigt haft tid att blogga sen så har jag väl varit lite lat också måste jag erkänna, haha. Har ju hänt super mycket sen i onsdags.. men jag har tagit en massa kort så jag tror jag låtar bilderna säga sitt, en bild säger ju mer än tusen ord, eller hur?

Grillningen i fredags med en massa goa människor.
     

I lördags så åkte jag och Ida lastbil med Rickard till Skellefteå och tillbaka till sävar sen igen. Dock så tog det en väldans tid i Skellefteå eftersom han och hans kompis skulle lasta av och på en massa saker på olika ställen. Men det var riktigt kul faktiskt (även fast jag och Ida somnade på hemvägen). ;D
     

Blev många turer på studsmattan i helgen! ;p
     


Onsdag.

Äntligen! Det har inte funkat att skriva något inlägg idag, vet inte varför men nu verkar det ju funka. I natt har jag knappt sovit någonting och när jag väl fick en kort stunds sömn så drömde jag en massa. Väldigt konstiga drömmar, kommer knappt ihåg vad det var nu.. jag minns imorse men inte nu. Så är det alltid för mig, kommer ihåg på morgonen sen är det helt väck. Jaja, konstigt var det iaf.

Jag har tyvärr jätte bråttom nu!! Jag, pappa och mina syskon ska till min farfar som fyller 70 år idag, GRATTIS! :)
Ska kasta mig in i duschen och göra mig i ordning. Hoppas på go fika senare, vilket jag är 100% säker på att det kommer bli, haha. Som vanligt. =)
Kommer inte skriva något imorgon för jag har fullt upp och på fredag åker jag till pappsen i umeå och stannar tills på söndag. Kommer såklart uppdatera därifrån men dock inte på fredag, då ska jag och några grilla vid en sjö osv. Blir nog jätte mysigt! =)

Nu ska jag kila.
Ha en underbar helg!

Godnatt.

Oj så trött jag är! Nu ska jag nog ta och slita mig härifrån och göra något annat. Blir nog att slå sig ner framför tvn och kolla vad som är där. Såg ni igår på 3an 22.00? Brukade ju vara prison break (som jag ALLTID såg) det var ju typ höjdpunkten på veckan, iaf på tv. ;D Men det var ju säsongsavslutning förra måndagen så igår var det prämiär för ett ny serie. Själv tycker jag den var väldigt bra men den spårade lite då det handlade om robotar osv.. men det är ju bara vad jag tycker. Men som sagt så var den helt okej ändå så kommer nog att följa det antar jag!

Morgondagen kommer bestå av skola sen gymmet och sen hem för att ta en dusch och göra mig klar. Sen så fyller min farfar 70 år (!!) så jag ska till honom för han ska firas. =)
Så vet inte hur mycket/lite jag bloggar imorgon, kanske inget. jaja, ni överlever såklart ändå.

image38

denna bju ja på! ser för övrigt ut som en gorilla.. haha

Godnatt och sov så gott!

Underbaaaaar.


Dagen.

Hej bloggen för första gången idag!
Ja denna dag har väl inte bestått av speciellt mycket, inte mycket vettigt iaf. Imorse då jag vaknade så hade jag jätte ont i magen! Inte kul alls.. så jag bestämde att jag skulle stanna hemma idag. Somnade om och vaknade inte förrän 11 (mamma ringde). Annars hade jag nog sovit längre. Var riktigt trött! Har varit ute två lång promenader med hundarna och bara sett tv. Nej förresten! Jag har ju varit duktig och städat mitt rum + diskat. deru! ;D Jag har till och med bakat en sockerkaka. Eller ja.. jag vet inte om man riktigt kan kalla det en sockerkaka. Då jag hade stoppat in den i ugnen så glömde jag helt och hållet bort den. Mina tankar var låååångt borta. Då jag kom på den och kollade in i ugnen så var den såklart bränd, och då menar jag inte lite bränd. Den var typ kolsvart.. haha.. jätte kul. nooot. ;p

Annars då? Jaa vädret är grått och trist precis som igår. Det regnar också.. så hade paraply då jag var ute. Jobbigt med två koppel, ett paraply och en (?) hand. Haha nej jag har faktiskt två händer men det är nåt fel i min vänstra. Har jätte jätte jätte ont.

Ring.

image36

Fick denna ring av mamma idag.
Äkta diamanter i den! Åhhhh, jag är kääääär. Fin va?
Föressten är mina naglar röda.
Mamma råkade köpa fel nagellacks remover, hon köpte för lösnaglar.
Hade röda naglar så nu är dom typ fult ljusrosa.
Plus att mina fingar ser as feta ut.. hahaha!!
Men det bjuder jag på.

Träning.

Promenaden hem från skolan  idag var rätt härlig men det blåste som tuuuusan! ;p Trodde jag skulle blåsa iväg ett tag.. haha nej kanske inte riktigt så mycket blåste det ju inte men relativt mycket iaf. Såg faktiskt tussilagor, eller maskrosor (?) (är ingen expert på blommor) då jag var på väg hem. Som jag skrev tidigare idag så var jag på gymmet efter skolan och det är ju så härligt att vara där med mp3n. Bara nice! =) Sen så åt vi ugnspannkaka till middag så det kändes ju värt.. haha.
Tänkte ju vara med Lina idag efter maten men jag kom på att jag har läxa tills imorgon så det blev inte av, tyvärr! Äh, blir en annan dag istället.

Sen så har jag börjat fundera på när vi ska börja träna inför skolavslutningen? Jag menar, det är bara drygt en månad kvar. Speciellt med tanke på att det är så många låtar som vi ska kunna utantill och så. Hm.. aja borde bli snart! I hope....... =)
 

Klippning.

Mitt hår växer så himla fort.. vad sägs om att klippa sig?
Har iaf nu bokat klippning och färgning i slutet av maj.

image32

Skolan.

Hej & hallå!

Usch vilken dag tänkte jag då jag vaknade, grått och trist. Fast pigg som attan var jag ändå! Humöret på topp också för den delen. Ni vet dom där jeans shortsen jag berättade om igår.. dom hann jag inte göra igår efter jobbet för jag kom hem så himla sent igårkväll och då var jag så trött så jag gick och la mig direkt. Iaf så gjorde jag shortsen imorse istället. Tog ett par jeans som jag inte använder så ofta och klippte av dom och vek upp dom, klart! Svårare än så är det inte så det känns värdare än att gå och köpa ett par. =) Så dom har jag på mig idag men är tvungen att ha ett par tights under för det är typ bara 7 grader här i norrland idag.
Tänkte ta en härlig promenad till skolan imorse men då började (såklart..) att regna just då jag skulle gå så jag fick skjuts istället. Men nu ser det ut att spricka upp så det blir nog att ta en promenad hem! Slutar typ 11.50 så det är skönt. Kanske tar och går förbi Anderstorp om jag orkar. Sen så ska jag på gymmet, underbart. ;D Får se vad jag hittar på ikväll, kanske blir det att vara med Lina men ajg har lite läxor också.

Hoppas ni har en toppen dag!
Hujj! =)

Tiden tickar.

Ojoj, får lite panik när jag tittar på klockan!! Jag måste iväg och jobba om en stund så är lite småstressad! Men innan dess måste jag hinna slänga i mig en middag, tror mamma har gjort kycklingsallad? =) Mummmmms! Känner mig verkligen inte taggad på att jobba en söndags kväll men värt pengarna iaf! Dom behövs verkligen kan jag lova er. Speciellt eftersom inte jag får studiebidraget osv i sommar men jag har nog så jag ska klara mig! Jaja.. värt att skriva.. haha.

Hela tiden nu då vi har varit lediga så har jag tänkt att jag ska klippa av ett par jeans och vika upp dom så att det blir ett par jeans shorts. Tror ni att jag hunnit det? Svar nej.. huvva.. har så mycket att göra nu så jag hinner inte ens det. Hoppas att jag hinner ikväll efter jobbet, vill så gärna ha nuuuu. Mina fina från förra året är nämligen trasiga, int kul int.
Undra om det är någon bra film på tv ikväll? Hoppas på det!!

Nej nu måste jag kila, vi hörs väl imorgon antar jag.
Puss och godnatt!


Picknick.

Go eftermiddag mina vänner, allt bra med er?

Själv så är det väl helt okej. Imorse då jag vaknade så var det strålande sol så jag tänkte att det skulle ju vara jätte mysigt med en picknick så jag ringde Lina och hon var på. Gjorde mig i ordning och packade en liten väska med filt osv sen drog jag på konsum där jag mötte Lina. Vi köpte varsin sallad och en godispåse (hade med mig saft). ;D Vi hade bestämt att vi skulle fara till rovön och ha picknick där men det kändes lite för långt att gå dit så vi gick till Erikslidsbacken istället. Men tro ni inte att då vi bara legat där i 5 minuter så börjar det regna....... inte kul! Så då gick vi in i grillstugan eller vad man nu ska kalla det. Det var väldigt tur för direkt då vi kom in dit så började det spöregna och det åskade också.. vilken tur vi har.. hm! ;p Aja det var mysigt att sitta där också. Sen så kom Matilda och var med oss också så det var trevligt. Kan knappt fatta att det nästan är sommar.. för drygt en vecka sen hade jag typ vinterjacka (?)!! Fast det är ju klart.. vissa folk som man ser har ju det fortfarande och då börjar man ju verkligen undra.. men alla är vi olika. Idag hade jag shorts, men som tur var hade jag med mig ett par tights med mig som jag var tvungen att ta på mig för det blev lite kallt efter en stund. Men iaf en jätte mysig dag trots regn och åska.

  

Stan.

Idag så har jag varit på stan med min bäste vän Lina. Det var ju egentligen hon som skulle köpa lite kläder osv men tror ni inte att jag själv kommer hem med tre plagg så säg. Jag kan inte låta bli och det tycker jag inte om. Jag behöver ju verkligen spara pengar just nu men ändå så tillåter jag mig själv att shoppa. Måste bli bättre på att låta bli. Det måste jag. Iaf, här är några bilder på kläderna och från stan!

 en top från H&M. Ville ha den gröna men den fanns inte i min storlek så det fick bli den här färgen istället.

 En randig tröja från Gina Tricot.

 Syns kanske inte så bra men det är ett brunt linne med halterneck från H&M.

 Sen så köpte vi mjukglass och njöt på torget.

Dålig uppdatering..

jag vet! Men jag har haft väldigt fullt upp dom här dagarna så har inte haft tiden att sitta här och berätta om allt jag har gjort så. Nu när jag tänker efter kommer jag typ inte ens ihåg vad jag har gjort allt mest.. haha det är ju typiskt. Näe men förrgår, alltså torsdags så for vi ett gäng och grillade i Ursviken. Vi åkte moppe allihopa och det är väl ungefär 1,5 mil + kväll så det blev lite små kallt men hade såklart varit smart och klätt mig efter väder. Det var jätte mysigt där bora iaf! Vid elva tiden så blev det lite drygt och så, så då for jag, Matilda, Simon & Petter till Simon för att se film. Kommer inte ihåg vad filmen hette men den var väl lite.. ja vad ska man säga.. udda kanske. haha! Men den kunde varit sämre iaf. Var super trött då jag kom hem så somnade direkt.
Igår så var och Lina på gymmet, duktiga som vi är! Värt att nämnas.. ;p

Här är den enda bilden från valborg på Lina och Anna.
Hann ju bara ta en innan kameran dog.

 

Valborg.

Hej där.

Hade ni det trevligt på igår på valborg? Själv så hade jag det väldigt roligt. Härligt folk måste jag säga! Först så cyklade vi till Petter och var där typ hela kvällen. Fast jag, Anna, Lina och Matilda for iväg med mopparna en stund för att vi skulle skjutsa Matilda till nån fest osv. Sen så åkte vi tre andra vidare på lite äventyr och det var spännande ska jag säga, haha!! Nämen sen efter ett tag åkte vi hem till Petter igen. Jag hade iaf en riktigt trevlig kväll, dock slutade kvällen inte så bra men det är en annan historia!

Idag så sov jag till tolv ungefär och ringde sen Lina. Min kamera var nämligen kvar i Evys moppe, otur! Så nu har Lina hämtat den så måste fara till henne sen och hämta den där. Tyvärr så hann jag bara ta ett kort igår innan kameran hade slut batterier.. otur (igen). ;p Men kanske kommer nån bild senare iaf, ni får hålla utkik!
Annars så har det varit rena rama sommaren här i Skellefteå idag, suuuuper skönt! Värmen är nog här för att stanna. Sen så har jag faktiskt hunnit vara på "kalas" idag också. Ruskigt många som fyller år just nu! Men grattis till alla er som gör det. =)

RSS 2.0