Beautiful silence.

Fast å andra sidan är det inte en beautiful silence i mitt rum. Några bilar hörs utanför fönstret och jag lyssnar på musik i mina lurar. Beautiful. På tal om beautiful så fick jag en finfin överraskning ikväll. Petter kom förbi en pyttestund. Det gjorde totalt min kväll! Med lite te och en film så kommer den bli ännu bättre.

Tror ni att jag kommer klara mig i natt? Natten som var sov ju Petter här så ikväll blir första natten jag sover själv i nya lägenheten. Kommer nog gå bra!


Ni får stå ut med min dåliga webbcam.
Min laddare till batteriet i kameran kommer lagas i veckan!


My apartment.

Gosh så galet skönt! Sitter hemma i MIN lägenhet. Kommer inte riktigt över att jag faktiskt bor här, haha. Hem är alltid hemma hos mamma men jag känner mig trots allt redan hemma här. Dock ska jag nog hem till skellefteå på torsdag för att hämta några saker. Bla gardiner, skor, kort osv.

Efter skolan som slutade vid 3 gick jag hem direkt och kort därefter kom Emelie med sin pärla för att hämta upp mig. Vi skjutsade runt några personer, det är väl så då man nyss fått körkort antar jag? Åh, på tal om det önskar jag att jag hade det. Men det får hända när det sker som sagt.
Emelie följde mig hem efteråt. Hon är tredje personen som är här. Haha, jag håller koll? Äsch, har ju bara bott här sen igår så det är inte så konstigt. Vi åt middag tillsammans och sedan pratade vi. Ni vet, tjejsnack. Hon åkte för en liten stund sedan så nu är jag själv. Eller ja, jag har ju clara här eftersom vi delar lägenheten. Men det är skönt, då är man inte ensam jämt.


Haha! Hittade denna bilden på min dator.
Cyklar och gör någon underlig min?


Måndag.

Morning! ♥

Är på skolan och har just haft filosofi. Vi fick en uppgift som var lite krånglig men den ska inte vara inlämnad förrän om ett tag så det är lugnt. Nu har jag bytt klassrum där jag väntar på att multimedian ska börja.

FLYTTADE IGÅR.
Nu kan jag äntligen säga att jag är umeåbo! Fast hem känns ändå som skellefteå. Mamma & Petter hjälpte mig att flytta allting och packa upp. Guld till er. For även och hämtade en byrå hos Petters syster som jag har fått låna. Ska nog även få en tv som hon inte ska använda. Har ju ingen just nu.. för en tv är ett måste ; ) Tur att vi får internet i lägenheten idag i alla fall! Vi ska ha trådlöst vilket är perfekt. Om ni undrar varför jag skriver vi så bor jag ju med en tjejkompis. Hon heter Clara & är jättesnäll. Så jag tror vi kommer trivas utmärkt. Gah, tänk att jag har flyttat hemifrån!! Det är bara galet, har inte riktigt fattat den än. Petter upprepade gång på gång igår innan vi skulle sova att jag faktiskt bor där. Ja, jag bor där. Haha, måste till och med intala mig själv det.



Lördag.

Nämen tjena!

Ni trodde väl inte att ni skulle höra av mig idag? Så blev det i alla fall. Är hos Petter fast han har farit iväg för att göra ett jobb. Han har varit borta några timmar så jag och hans mamma har varit och hämtas Petters syster. Efter det for vi på affären där vi köpte godis, eller ja.. jag köpte godis. Synd bara att jag ätit lite för många. Ska vara till mig och Petter tills ikväll. Kan hända att vi måste köpa mer, haha. Så går det när jag är i farten. Har även varit ute och plockat vinbär här på gården. Svarta vinbär. Samt ätit hemmagjord hallonkräm. Jag trivs med andra ord otroligt bra här!

Ni har väl inte glömt att jag FLYTTAR imorgon?!
Ja, jag är nervös. Ja, det är pirrigt. Ja, det är superkul. Ja, jag längtar!


Nästan ett år sedan. Snart är hösten här igen.


School.

Är på skolan och måste sitta här tills klockan fyra eftersom Petter inte slutar jobbet förrän då.. känns drygt. Men tiden kommer nog gå fort, hoppas jag. Åker nämnligen till lögdeå i helgen! Så vi kommer inte höras förrän söndag eller måndag. Kommer ju flytta hela söndagen så jag lär ha fullt upp. Wish me luck!

Det har inte sjunkit in i mitt huvud att jag flyttar. Lämnar mitt hem & min mamma. Men jag åker nog hem någon helg och sådär. Hem är ju trots allt alltid hem. Känns dock bra att få en lägenhet. Slippa åka buss, yes.

Ha en fin helg! ♥


Fredag.

Kan inte förstå hur snabbt den här veckan har gått. Bara galet! Men det gillar vi nog alla. Hade förresten inte tid att skriva något inlägg igår innan jag la mig eller imorse. Hela gårkvällen gick åt till att packa. Insåg även hur äckligt mycket kläder jag har - som jag inte ens använder.

Nu börjar vi historia A. Vi hörs lite senare : )


Jag ska flytta!

Ni som daligen läser min blogg och ni som hänger med mig i mitt liv vet att jag ska flytta, men visste inte när. Men nu är det klart, på söndag flyttar jag!! Det är 1, 2, 3 - 3 dagar kvar!! Jag är helt uppe i varv. Det är nog inte förrän nu jag förstår det på riktigt. Det börjar sakta men säkert sjunka in i hjärnan. Det är på riktigt, det är i verkligheten, det är mitt liv.

Så imorgon åker jag till Petter för att spendera min helg där och på söndag bär det av till lägenheten! Mamma kommer nog troligtvis åka ner då eftersom det är så mycket kläder och allt som ska "fraktas". Börjar få lite panik. Jag håller på göra middag nu, blev lite sent. Efter det tänkte jag ha en lugn kväll men den kommer bli allt annat än lugn.

Det enda jag har packat är lite småsaker så som handdukar, kastrull, ljuslyktor, glas och allt nödvändigt. Men det är otroligt mycket mer som ska med, känner paniken! Men ska försöka att ta det lugnt.. hur nu det ska gå. Så då vet ni vad jag kommer ha för mig ikväll ; )


Några månader gammal bild.


Home sweet home.

Jag är hemma! Har nog aldrig tidigare varit hemma såhär tidigt under året jag har gått på thoren. 13 jävla mil står alltid i min väg. Men nu, idag, för första gången kunde jag ta tolv bussen. Var i stan redan klockan två och efter det gick jag för att leta apu plats. Tror ni jag har tur eller, jag fick en direkt! Då är det spikat och klart. Skönt att inte behöva springa sista veckan för att leta utan då har jag en sak mindre att göra.

Tänkte faktiskt slänga mig i soffan för att se tyra banks.
Kvinnan har ju charm så att säga!


Jag kan i alla fall bjuda på mig själv i alla fall.. : )

Torsdag.

Godmorgon!

Usch vilken morgon. Jag & Evy hade ställt klockan på 6 men vi steg inte upp förrän ett bra tag efter 7! Gissa om vi fick lite bråttom. Jag hatar att stressa. Så jag känner mig fortfarande inte helt vaken. Börjar 09.40 då har jag fek b och efter det apu-dag. Vad det nu innebär? Hoppas det blir slappt i alla fall för jag är inte pigg alls.

Hade jättetrevligt med Evy igår, vi pratade, kikade på film och åt godis. Kan inte bli så mycket bättre : )


Evy & Lina

Hos Evy.

Halloj :)

Är hemma hos Evy nu. Mötte upp henne efter skolan. Synd bara atta hon hade tappat sina nycklar nånstans så vi var tvungen att gå till henne och vänta utanför lägenheten tills en kille kom. Inget leg eller så hade hon heller så hon fick förklara hur det såg ut här inne, haha. Det slutade i alla fall bra!

Vi käkade mos & korv till middag, var jätte gott! Maten blir alltid så extra god då man är hungrig. Efter det tog vi en tripp till ica för att handla lite godis! Ni kan ju gissa hur gott det var. Blir nog en film senare ikväll också.

Hoppas ni har haft en fin dag!

Sitter på näst sista lektionen för dagen.

Har just nu min första lektion i fek b. Verkar rätt så kul och inte så jobbigt. Men man får väl se senare under kursen hur det blir med det. Våran lärare sprang nyss iväg för att kolla upp lite saker så vi får information om imorgon. Vi ska tydligen ha apu-dag?
Om en kvart slutar vi denna lektion och då har vi bara en lektion kvar. Det blir filosofi där vi ska ha ett litet läxförhör. Hoppas jag kan det, är lite osäker men det ska nog gå fint.

Slutar 16.10 och då ska jag möta Evy utanför hennes skola. Ska nämligen sova hos henne inatt! Skönt att inte behöva pendla en dag. Sen så var det längesen jag var med henne. Blir nog trevligt! : )


Onsdag.

Stressad!!

Har otroligt bråttom så jag skriver bara en rad eller två. Fick sovmorgon idag så jag börjar inte förrän 11.35, skönt! Bussen går 09.25 så jag ska alldeles strax sticka iväg till busstationen. Ha en fin dag, vi hörs senare!


Clouds.

Precis som många av er andra har jag just sett linas kvällsbok. Tror nog aldrig jag blir för gammal för den. Minns hur mycket jag tyckte om den förut! Det gör jag ju fortfarande men kanske inte riktigt lika mycket. Många goa skratt får man sig i alla fall : )

Förresten, var ju hos tandläkaren i afton. Det enda dom skulle göra var att röntga mina tänder. Men jag kan säga att det inte var så bara. Gjorde jävligt ont! Det var mina tänder längst bak som skulle röntgas. Dom har heller inte kommit upp så hon skulle ha med rötterna. Efter många försök gav hon upp och nöjde sig med de få bilder som blev hyffsade. Anledningen varför hon var så noga är för att hon ska skicka en remiss till sjukhuset. Jag måste nämligen operera bort mina visdomständer. Ska till och med sövas, men det känns bra. Då slipper jag vara medveten om allt som händer omkring mig. Dock är det lång väntetid så det blir inte innan jul.

Tänkte försöka sova om en stund. Natti! ♥


Bild: google.
Såhär växer mina tänder.. som ni själva ser kan dom inte komma upp.
Därav varför jag ska operera bort dom. Men det blir nästa år nångång!

Feeling good.

Skönt att vara hemma! Nu gäller det bara att slänga i sig lite mat innan jag drar vidare till tandläkaren. Men såklart hinner jag med att skriva ett inlägg, ska inte vara där förrän 18.20.

Mår ni bra idag?
Själv är jag på strålande humör. Efter att det har gått uppåt och varit kämpigt så känns det som att allt löser sig just nu. Allt går framåt och jag är glad. Tror detta kommer bli ett bra år!


Busstationen.

Hallå gott folk : )

Befinner mig på busstationen. Försöker få tag i Petter men missade då han ringde. Tänkte se om han är i stan så vi kan träffas innnan min buss går. Får väl annars försöka få tiden att gå ändå.

Vi hörs då jag kommer hem. Puss!

Tisdag.

Äntligen framme på skolan. Inte så att jag har längtat men det är roligare än att sitta på en buss över två timmar. Morgonen blev lite stressig eftersom jag somnade om.. tur att mamma väckte mig igen. Hur ska det gå när jag bor själv? Då måste jag få mig upp själv, men det ska nog gå bra. Är ju trots allt rätt så morgonpigg ; )

Just när jag hade hoppat av bussen så fick jag ett samtal. Det var min älskling som berättade att han har fått jobb! Åh vad glad jag blev! Jag ska flytta, han har fått jobb, han ska flytta (frågan är bara när). Tror inte livet kan bli så mycket bättre än såhär.


Time for bed.

Gokväll kära vänner!

Hela min kväll har verkligen bara varit lycka. Ingenting kan störa mig nu, förutom att jag just insåg att det inte är så smart att äta en rostad macka med smör. Mitt tangentbord är flott vid detta tilfälle. Ska strax fortsätta äta min macka, dricka te & äta hallon. Men först ville jag bara säga godnatt! ♥


Bilden är tagen under min vistelse i sälen.

Happy!

Åh, kan inte beskriva min lycka just nu!

Mamma har berättat att hon ska betala hyran för mig i september. Det innebär att jag flyttar till umeå i helgen eller på måndag. Bara några dagar kvar! Så först och främst kommer jag bo där en månad. Men runt nästa vecka komma jag veta om jag får inackordering eller inte. Fick ju avslag första gången jag sökte, fick besked om det förra veckan. Men den här veckan ska skolan skicka fler intyg som förhopnningsvis gör så jag för bidraget! Ber till gudarna..

Så nu blir jag umebo gott folk! Återstår dock att se hur länge, men som sagt hoppas jag att det blir hela året. Börjar med en månad i alla fall, vilket inte är fy skam.


Ungefär såhär glad är jag just nu!
Ursäkta mitt risiga hår, det lever sitt eget liv ibland, haha.

On my way home.

Okej, provet var ju inte som jag trodde. Det var ett prov om hur mycket vi kunde sedan tidigare. Jag kunde typ ingenting men vi kommer få lära oss det sen, förhoppningsvis.

Vi ska få sluta alldeles strax trots att vi egentligen ska sluta 16.05. Synd att det går en buss om 5 minuter, för nu måste jag vänta till 16.10.

Vi hörs ikväll då jag har kommit hem, puss.


Historia.

Första lektionen i historia A nu. Läraren ska ge oss ett prov till att börja med?! Inte kul, wish me luck.

Måndag.

Hallå där!

Sitter just nu på skolan och har haft min första lektion för detta läsår, filosofi A. Verkar helt okej ändå. Halv börjar nästa lektion och då är det multimedia som står på schemat. Kul med andra ämnen än bara svenska, engelska och matte. Känns skönt att vara inne på andra året.

Imorse åkte jag från Petter, kändes orättvist eftersom han fick sova vidare. Haha, men men! I lördags hämtade vi i alla fall upp Jakob & Jossan i stan och efter det for vi hem till Jossan som bor utanför stan. Vi åt god middag, revebenspäll, kyckling, sallad mm. Senare hade vi tänkte bada i badtunnan och basta men det blev aldrig av eftersom badtunnan fortfarande inte var varm vid 2 på natten.. istället spelade vi sällskapspel och umgicks. Hade väldigt trevligt : )

Igår på dagen följde jag Petter på gymmet vilket var riktigt kul, känner att jag måste börja gymma på riktigt nu. Inte bara nån gång per månad. Så det ska jag försöka ta tag i! På kvällen såg vi film och tog det bara lugnt. Var rätt seg efter träningen.


Bild från midsommar.

Lördag.

Hej gullungar!

Egentligen har jag hur mycket som helst att berätta. Ni som känner mig vet att jag kan babbla på lite för mycket då det väl gäller, och komma in på andra saker än vad jag hade tänkt säga. I alla fall, har lite tid över att skriva så då måste jag ju passa på. Är hos min älskling men han är på gymmet.

I förrgår, torsdags, så åkte ju jag & mamma ner till skolan för att prata om hösten och inackordering mm. Många av er som läser verkar dock tro att jag ska börja någon ny skola? Nejnej, detta stämmer inte. Jag ska börja andra året på thoren business school. Och ja, jag har gått om ett år. Därav att jag är 18, alltså 91a. Och ja, jag pendlar 26 mil dagligen. Så nu vet ni det. Så slipper ni fråga : )
For till Petter efter skolan på torsdag och kvällen var lugn och skön. Var ju tvungen att lägga mig lite i tid eftersom första skoldagen var dagen efter, dvs igår! Kändes ändå bra att vara tillbaka i skolan. Kul att träffa klasskompisarna igen. Dock har sommarlovet gått så himla fort. Men nu är det bara att ta nya tag och kämpa sig igenom detta år! Igår var förresten jag & Petter på bio. Vi såg filmen "linje 1 2 3 kapad". Den var faktiskt väldigt bra! Så se den om ni får chansen.

Tänkte vara snäll nu och städa Petters rum litegrann. Har inte så mycket annat för mig.
Men först ska jag svara på kommentarer. Blir så många då man inte skrivit på några dagar, men det är bara kul!


Hittade en gammal bild på mig här på Petters dator!
Tror jag var ca 7-8 år.

Torsdag - åker iväg.

Godmorgon solstrålar!

Jad har lite bråttom men jag snör ihop ett inlägg ändå. Den här dagen har jag längtat efter! Jag & mamma åker till umeå tillsammans idag eftersom vi ska på min skola för att träffa rektorn osv. Vi ska prata om hösten så det känns bra, pga hur det blir med inackordering eller om jag ska pendla.

Men det är inte därför jag längtat. Nej. För efter det ska jag träffa Petter! Vet ni? Vi har inte setts på 2 veckor och tre dagar. Helt sjukt vad länge. Men eftersom jag har haft svinkoppor, varit förkyld osv har det inte passat. Men äntligen! Så jag ska vara hos honom ända till måndag. Dessutom börjar vi skolan imorgon! Känns väl sisådär.

Har inte packat sen måste jag även göra mig klar. Hoppas ni får en fin helg! ♥


2 veckor och tre dagar, men nu är det dags.

Sommarlovet 2009.

Skolavslutning


Otroligt bra tjejer!


Jag och några i klassen åt på restaurang på kvällen.
Efter det åkte jag, Hanna & Malin karusell, har nog aldrig skrattat så mycket. Haha!

Petter tog studenten


Dagen efter tog min älskling studenten!


Och på kvällen åkte vi iväg till turkiet!

Turkiet


Åh vad jag vill tillbaka när jag ser det här kortet.. helt sjukt.


Sista kvällen i alanya. Underbart!

Midsommar


Midsommar firades hos Petters familj.

Stadsfesten


Jag & min allra bästa vän!


Lina var lite galen då Erik Hassle kom ut, haha.

Åsele


Jag & Petter tog bilen till hans farmor & farfar några dagar som bor i åsele.


Gick på marknaden, träffade lite goa människor och spelade golf.

Sälen


Jag & Petter uppe på fjället i sälen. Där var vi ca en vecka, hur skönt som helst.

Sommardagar


Rovön med Maria & Lina.


Älven med Maria en fin sommardag.


Parvin kom till mig så då passade vi på att fota litegrann.


Sist men inte minst. Alla dessa soliga dagar jag spenderat på balkongen.

Kort & gott - den här sommaren hade inte kunnat bli så mycket bättre.

It's not a big thing.

Sitter just nu här efter att ha tagit en låååång varm dusch. Har en ansiktsmask som snart ska tvättas bort, och om 5 minuter - The Bachelorette!


Ansiktsmask, allmänt oseriös, jag är vilken svensson som helst.
Äh, bjuder i alla fall på mig själv en aningars.

Uppdatering angående inackordering.

Alla ni som följer min blogg vet det jag skrev igår om inackordering. Att jag fick avslag. Tänkte berätta lite vad som händer med allt runt kring det så det inte blir sjuttioelva frågor om ett tag.

Min mamma är, som jag sagt förut - en liten krigare. Hon kämpar verkligen för att jag ska få det. Hon har ringt runt och hållit på hela dagen, samtidigt som hon är på jobbet. Tydligen tycker csn att mina skäl inte räcker till. De är inte goda nog. Det gjorde mig arg! Jag är verkligen inte en person som lätt blir arg, har även svårt att vara arg på någon sådär lätt. Men jag känner verkligen hur det brister inom mig. Visst, jag förstår att de har regler som de måste följa. Men att höra att mina skäl inte räcker till, det är tungt.

Så imorgon ska jag & mamma träffa rektor mfl på skolan för att prata inför hösten. På måndag ska även två stycken på skolan skriva intyg, eftersom csn vill ha fler intyg så de kan avgöra hur det blir för mig. Men om jag får avslag trots dessa intyg som kommer skickas iväg till veckan ska vi gå till en högre makt. Haha, jag vet inte vad det heter. Men det finns något annat man kan vända sig till. Är inte så insatt så jag vet inte, min mamma har mest koll.

Har endast min mamma att tacka för allt. Hur det än blir, så gör hon allt hon kan. Jag måste ha världens bästa mamma! Hade inte riktigt klarat av det här själv, så jag är så glad att hon finns vid min sida.


Haha! Blir glad av den här bilden. Här är i alla fall jag och min mamma.
Två år gammal, men vad gör väl det : )

Johnny Cash.


En liten kille som sjunger en låt av Johnny Cash.


Här är han ett år senare, hur gulligt är inte detta?!

Lunch, vårdcentral och störd.

Måste börja detta inlägg med hur störd jag är på att det inte går kommentera! Har läst på några andra bloggar att det är så för dom också. Då är det i alla fall inte min dator det är fel på eller nåt. Är det så för er? Haha, eller ja.. om ni inte kan kommentera kan ni ju inte svara på den frågan.

Tog en promenad ner till stan tidigare idag för att möta upp mormor, kusin och mitt söta kusinbarn. Vi åt på en restaurang som heter "Johanna i parken". Jättemysigt ställe och god mat. Härligt att vi kunde sitta ute och äta, solen sken. Fast man märker att hösten är på ingång..

Ska kila iväg till vårdcentralen nu.
Tur att det tar ca 3 minuter att gå dit, så ni förstår att det är nära, hihi. Later!


Snart lär det se ut såhär.
Tagen av mig hösten -08.

Onsdag.

Goooodmorgon!

Mår ni bra en onsdag som denna? De flesta av er sitter säkert i skolan och har börjat lära känna varandra eller träffar klassen idag igen efter ett sommarlov. Hoppas ni har det bra! Av mitt sommarlov har jag två dagar kvar, två dagar. Sen drar det igång igen.

Idag ska jag äta lunch på stan med mormor, min kusin och hennes lilla dotter.
Ska bli trevligt! Måste nog kila nu så jag inte blir sen. Hugs!


Lite snabbt taget för någon minut sen.
Längtar tills jag kan använda min kamera igen..

Bedtime.

Som vanligt då jag är med Lina pratade vi massor om det mesta. Men det håller jag hemligt, såklart! : ) Har nyss ätit en skål med flingor och är redo för att sova. Men vid närmare eftertanke är jag inte alls trött. Tror jag ska slå på en film istället. Fick en film av mammas kompis idag som jag aldrig sett förut, så det blir nog den.

Förresten, tack för alla fina kommentarer! ♥ Som de flesta av er så håller jag också tummarna att det går vägen. Att jag faktiskt får inackordering även fast jag fick avslag idag. Men min mamma, hon är en riktig liten krigare, hihi. Imorgon ska hon ha ett samtal med en person på CSN. Hoppas det går bra, jag är nervös men ser samtidigt fram emot att veta vad som ska ske.

Många av er har ju även börjat skolan! Berätta, hur gick det? Första dagen på nya skolan, ny klass för alla er ettor. Ni övriga, var det kul att träffa alla människor igen? Själv börjar jag inte skolan förrän fredag, skönt!


Vi kör en favorit i repris..

That made you feel like somebody.

Halloj!

Har nyss kommit hem från mormor där jag och mamma blev bjudna på middag. Vi fick även efterrätt som bestod av kladdkaka, kan inte säga annat än mums!

Hade även 7 missade samtal då jag kom hem. Alla från Lina, haha. Glömde telefonen hemma så, men hon är i alla fall på väg hit nu. Ska bli mysigt! Så ikväll ska jag umgås med henne. Men vi hörs senare. Kram!


Mina fina Lina.

Jag fick inte inackordering.


Tack, nu är hela min dag förstörd. Kanske hela året också? Fy & fan vad jag är arg, ledsen och besviken!


Hade så ont i magen så jag la mig i sängen för att vila en stund. Hörde att posten kom och samma sekund kände jag på mig att brevet hade kommit. Brevet från CSN där det skulle stå om jag har fått inackordering eller inte. Klev sakta ur sängen, tittade ut genom min sovrumsdörr, där låg brevet! På golvet mitt bland alla annan post så jag hur det stod CSN på ett av dom. Jäklar, kan inte beskriva hur nevös jag var. Självklart visste jag att jag kunde få ett nej men jag hade ändå lite hopp inom mig om att denna gången skulle det gå vägen.


Jag hade fel. Jag hade så jävla fel.

Var tvungen att läsa brevet 3 gånger om innan jag verkligen förstod att jag inte hade fått inackordering. Tårarna började spruta. Ringde mamma som inte svarade. La mig ett ta i sängen och tänkte på allt och ingenting. Som tur var ringde mamma kort där efter. Hon sa att hon ska ringa till CSN idag och pratade med dom.


Men vad hjälper det? Ärligt talat har jag knappt något hopp kvar längre då det gäller detta. Hur mycket begär dom för att jag ska få inackordering? Jag vet att skolan finns i min stad - skellefteå. Jag vet att man är tvungen att ha särskilda skäl, vilket jag också har. Skickade med två intyg från både rektor och psykolog i min ansökan, men inte hjälpte det.

Vi får dock skicka in våra synpunkter innan CSN fattar beslutet helt och hållet. Det måste vi göra innan 28 augusti, det är tio dagar. Men om jag har mina skäl, intyg och hela fadderuttan, vad ska då mer behövas? Ska jag personligen fara dit och gråta och skrika? Nej, det skulle nog knappast hjälpa.


Äsch, nu känns allt hopplöst.

Men jag lovar, jag ger mig inte! Jag ska få det, förr eller senare. För jag vägrar pendla 26 mil tur & retur dagligen som jag har gjort sedan november. Det funkar inte, så är det bara.

Ska nog gå och gräva ner mig ett tag. Ursäkta för ett deppigt inlägg men det får ni stå ut med, för det är trots allt mitt liv det handlar om.  


Tisdag.

Godmorgon hela världen : )

Sovit gott? Själv har jag sovit som en riktig stock. Skönt att sova ut. Måste ju passa på eftersom sommarlovet snart är slut.. tyvärr. Vaknade just innan Lina ringde så jag får se om jag kanske är med henne senare idag. Har bara så himla ont i magen, usch. Men det går nog över.

Strax är det dags för frukost men innan det tänkte jag svara på era fina kommentarer.
Det är några sidor!


Önskar jag hade detta hemma som jag kunde äta till frukost. Gu vad gott!

Hemma nu efter en kväll hos min moster.

Hej på er!

Hade tyvärr inte tid att skriva något innan jag for iväg ikväll. Jag har varit hos min moster där även några andra släktingar var. Det bjöds på ostbricka, chokladbollar & muffins! Hade väldigt trevligt måste jag säga : ) Är nu hemma och har just pratat med min älskling i telefon. Håller även på att värma en gorbys pirog i ugnen, haha.


Hur ska vi kunna vänta?


Jag blir galen.

Måndag.

Usch, ingen bra dag. Började med att någon anonym ringde vid 8 för att sedan lägga på. Någon halvtimme senare ringde en telefonförsäljare. Vi vet väl alla vad jag tycker om dom? Lyckades somna om. För någon timme sen ringde mormor men somnade om efter det också. Vaknade igen för någon kvart sedan och bestämde mig för att stiga upp.

Har världens jävla mensvärk. Gick till mormor för att hämta lite ipren. Det hjälper knappt men bättre än ingenting. Ibland önskar jag helt enkelt att jag var en kille.

Måste få i mig någon frukost, sen blir det vila hela dagen lång.. kram.

Bulldog.

Gokväll!

Sitter bara här i min säng och börjar bli lite småtrött. Pratar med Petter på msn om våran bulldog. Haha eller ja, inte för att vi har någon. Men vi vill båda ha då vi blir äldre. En englesk bulldog. Dom är urgulliga! Vill nästan inte se bilder, blir bara tokkär i allihopa.


Bild: google

Movienight.

Vilken otroligt slapp dag det här har varit. Skönt! De flesta hatar söndagar men jag förstår inte varför. Jo visst, måndag kommer efter vilket inte är så roligt. Men söndag, en dag att koppla av på! Det är tillåtet att göra ingenting. I vårat liv i vardagen är vi alla mer eller mindre stressade. Då är det väl ändå bra att söndag finns så vi får en chans att bara slappa.
Har sett två filmer idag, kanske hinner bli någon till innan jag ska sova. De två jag sett är crash & center stage turn it up. Filmtips för er som vill se någon bra film! Crash är en liten annorlunda film som visar hur det kan vara i verkligeheten. Att vi alla kommer från olika bakrund och de flesta av oss har faktiskt fördomar även om vi inte rikigt vill eller menar det. Helt klart en värd film att se, den öppnar ögonen. Det gjorde den i alla fall för mig.
Center stage turn it up är en dansfilm. Både om balett & annan dans. Underhållande, charmig och fin. Sen skadar det ju inte att killen är rätt så läcker, haha!




Snyggt från gina.


Dessa tre t-shirt skulle gärna få flytta in i min garderob.

Höst & vinter.

16 augusti. Regnet öser ner. Fortfarande sommar, mer eller mindre. Är jag ensam om att hellre vilja ha höst och vinter? Få gå runt i mysiga koftor. Sitta bredvid brasan och värma sig. Busa i snön. Se löven falla. Ta en kopp varm choklad i toppstugan. Ja, listan kan göras lång.

Självklart älskar jag sommaren. Men en sommar med regn är absolut inget jag vill ha. Då vill jag att det ska vara höst eller vinter. Men det är bara någon månad kvar innan löven börjar falla och innan vi vet ordet av har vintern hittat hit ännu en gång. Då väl vintern är här kommer jag väl ångra att jag skrev detta litegrann, just för att jag kommer sakna värmen då jag sitter där i fjällen och håller på frysa fingrarna av mig. Men trots det, så har jag alltid älskat vintern. Julafton. Min födelsedag. Vara i fjällen. Sportlov. Påsklov. Tro mig, mycket gott finns på vinterhalvåret.


Bilden tog nu i sommras då jag var i sälen.



Bilden är tagen i sälen i vintras kring julafton.

Gränna.

Visste ni att jag har varit i gränna? För många år sedan, tror det var 4-5 år sedan om jag inte minns fel. Jag & familjen var på väg ner till ystad på semester. På vägen stannade vi till i gränna. Måste säga att det är bland det mysigaste ställe jag besökt! Har ni inte varit där borde ni ta chansen. Alla mysiga små hus och för att inte tala om alla affärer där dom säljer polkagrisar.

Jag minns att jag och mina två bröder köpte några polkagrisar var. Jag & min äldsta lillebror köpte likadana, bla en som var jättesur. Kom ihåg att vi fortfarande inte hade ätit upp den då vi var på väg hem och vi var trots allt på semester i 3 veckor. Man fick sår på tungan, så sur var den! Men ack så goda polkagrisar.

Min mamma besökte gränna nu då hon var iväg till sälen och självklart köpte hon två polkagrisar. En tutti frutti och en med blåbär smak.


Ska alldeles strax smaka..

Söndag.

Godmorgon sötnosar!

Är lite trött fortfarande även fast jag vaknade för en timme sedan. Väcktes av min älskling som ringde, hihi. Var ändå på tiden att jag steg upp så jag inte sover bort hela dagen. Men då jag senare tittade ut så såg jag att det spöregnade! Så jag hade nog gärna kunnat sova ett tag till.

Nu har äntligen mamma kommit hem! Hon har varit bortrest i 3 veckor. En av dom veckorna var jag & Petter med henne i sälen men efter det har jag varit hemma själv i hela två veckor. Känns faktiskt skönt att hon är hemma så man inte känner sig så ensam. Lilla Gilver är också hemma : )

Hade förresten väldigt roligt igår! Förutom min tå som började blöda i slutet av kvällen för att någon trampade på den. Haha äsch, det är väl sånt man får ta. Dansade och hade jättekul! Synd att min laddare till batteriet i kameran är trasig, det blev inga bilder.


En sån skulle inte sitta helt fel nu. Gotti!

Utgång!

Har super bråttom! Ska iväg till Lina och efter det drar vi till some people. Senare ikväll blir det utgång! Vet inte vars än men det ser vi. Hoppas ni får en fin kväll! ♥


Alanya, dag 6.

Herregud! Kom på att jag inte visat er våran sista dag då vi var i alanya. Har suttit och tittat på alla bilder nu och jag saknar det så himla mycket. Känns som att jag är där då jag tittar på bilderna. Åh! Vill tillbaka. Här kommer i alla fall dom sista bilderna.


Älskling steker vid poolen.


En liten del av den stora poolen.


Självklart stekar jag också, haha.


Vet inte vad som hände här men kul bild ; )


Massor med frukt, gott!


Jag & Petter!


Blev rätt så många glassar. All inclusive!


Just utanför hotellet. Ser ni havet där borta?


Jo, det var som sagt några små efterrätter. Galet!!


Ännu mer..


Dom gjorde alltid så fint på sängen och i våran lägenhet.


Innan middagen på hotellet.


Solnedgången.


Jag vid havet, hihi.


Petter vid havet.









Sista bilden, underbart.

Lördag.

Gääääsp! Vaknade väldigt nyss och är fortfarande trött trots att jag fått 10 timmars skönhetssömn, haha. Blev i alla fall glad då jag kikade ut genom fönstret och såg att det är fint väder! Okej, något moln här & där samt lite blåsigt. Men vad gör det! Så jag ska sätta mig på balkongen och äta en god frukost.

Har ni sovit gott?


Bilden är tagen då jag & Petter var i åsele.
På väg hem till hans farmor & farfar!
Var kallt så tur att jag fick låna hans skinnjacka, hihi.

Det förbaskade brevet.

Precis som rubriken lyder känns det just nu. Jag väntar på mitt brev angående inackordering. Troligtvis kommer det med posten nästa vecka eller veckan efter det. Men jag har såklart hoppats varje dag den här veckan. Varje gång jag hör posten komma genom brevinkastet springer jag dit som en galen höna!

Skolan börjar på fredag, om en vecka. Om jag flyttar in i lägenheten får jag göra det 1 september. Klart jag vill veta fortast möjligt om jag ska flytta! Det enda som jag är rädd för är ett avslag. Då kommer jag gå under. Inte riktigt, men besviken kommer jag verkligen att bli. Men nu ska jag inte tänka så. Klart jag borde få bidraget! Oj, det är lite läskigt att tänka tanken. Vet inte riktigt vad jag skulle ta mig till.

Det pirrar i magen bara jag tänker på att öppna brevet. Då det väl kommer med posten min vänner, då lovar jag er att jag kommer vara nervösare än någonsin. Är ni söta får ni gärna hålla en tumme eller två. Lite tur behövs nog.


Liten myskväll.

Började se en film som visas just nu på tv4 plus. Insåg ganska snabbt att det inte var en allt för bra film så jag ska se någon som jag har på min dator istället. På fredagar borde det väl visas bra filmer på tv? Tycker jag. Näe, istället är det någon på tisdag och någon på måndagar. Jaja, ska inte klaga!

Bor ju nära coop så där handlar jag i princip varje gång jag handlar så börjar bli lite less på affärn nu. Eftersom jag heller inte varit ute på hela veckan och rört på mig (pga förkylning osv) så tog jag en promenad och gick sedan in på ica som ligger mitt i stan. Dock gjorde jag något pinsamt på vägen hem! Ni som känner mig vet att jag är otroligt klantig och gör ofta illa mig. Den här dagen har inte varit annorlunda. På vägen hem då jag gick genom gångtunneln snubblade jag på några trappsteg! Flög rakt i backen på trapporna, väskan slängdes iväg och matpåsen fick några små hål på sig. Som tur var såg ingen mig. Tacka för det! Så ser ni någon klantig tjej i skellefteå är det förmodligen jag.

Nu ska jag se om jag hittar någon bra film på datorn.
Ska även äta lite mango!


Vinnaren av veckans blogg.

Tävlingen "veckans blogg" är nu avslutad!

Vinnaren är Olivia! Kika in på hennes blogg och skriv ett litet grattis så blir hon nog glad. ♥


I just love shoes.

Nu inför hösten vill jag verkligen satsa på att köpa nya skor. Man kan aldrig få för många ; ) Tycker skopunkten har väldigt fina skor till bra priser så det blir nog att jag tar mig en titt där framöver då jag åker till umeå. Hittade dessa skor som jag verkligen vill ha! Alla kommer från skopunkten.




Fredag.

Morning sunshines!

Inte för att solen skiner vidare mycket hos mig idag. Mulet men bara någon enstaka blå fläck. Känner mig faktiskt mycket friskare idag! Mina svinkoppor håller verkligen på att försvinna (tacka antibiotika) och min förkylning är på väg åt rätt håll. Så idag känner jag mig mycket piggare än vad jag varit på flera dagar. Skönt!

Vad kul att det var så mång av er som gillade min bild i förra inlägget! Alla fina kommentarer jag får, det värmer. Kanske att jag skulle lägga ut mer foton som jag har tagit. Vad tycker ni om det? Skulle ni vilja se mer foton? : )

Ska svara på kommentarer nu och sen äta frulle. Är vrålhungrig!


A key to my heart.

Foto: jag

There's a part of my heart
Wide and open for you
The key to my heart
It could be you

Youve got the power to know.


Vilken är din favorit?

Gratisbio.

Jag måste bara tipsa er om denna hemsida, gratisbio! Många av er är säkert redan medlem men för dom som inte är det så tycker jag ni ska ta chansen. Genom att klicka på bilden nedan och bli medlem så får ni 75 poäng av mig! Hur bra låter inte det.



När du väl har blivit medlem är du bara några klick ifrån att få dina premier. Såhär mycket poäng behöver du för att få de olika premierna:

1 biobiljett = 400 poäng
1 menybiljett = 200 poäng
Presentkort på nelly 100, 300 & 500 kr = 400, 1000 respektive 1500 poäng
Förutom detta kan du även beställa presentkort på massa olika affärer! Bla Gina, H&M, Glitter, MQ, Vero Moda, Kicks och en massa fler!
Det behövs bara 200 poäng för ett presentkort på 50 kronor.

Hur gör du då för att samla poäng?
Jo, det är otroligt enkelt och går snabbt att få ihop många poäng. Genom att besöka hemsidor, vara aktiv på sidan, delta i tävlingar och många fler erbjudanden så är du inte långt ifrån dina poäng. Du kan även få poäng genom att värva dina vänner eller att skriva om gratisbio på din blogg. Om du väljer det sistnämda kan du få mellan 10 - 1000 poäng. Du har även chansen att vinna 500 kr hos nelly!



Hur fantastisk låter inte det! Så tveka inte. Gör som jag och börja samla poäng! ♥

Torsdag.

Godmorgon!

Ännu en morgon som jag blev väckt av mormor. Men det kanske var lika bra så att jag inte lyckas sova bort hela dagen. Vet ni? Här är det sol! Har inte varit det på hur många dagar som helst, inte på hela veckan faktiskt. Äntligen. Så idag blir det sol för hela slanten.

Dessutom, av vad jag har förstått, så har många av er börjat skolan redan. Stämmer det? Men jag antar att ni som bor i södra sverige också slutade skolan tidigare än vad jag gjorde. Jag börjar i alla fall inte förrän nästa fredag! : )


Ready to take a step.

etYes, nu är det nog dags att sova. Måste försöka vända tillbaka dygnet innan skolan börjar. Hur nu det ska lyckas! Ska även försöka sova bort min förkylning och allt som hör därtill. Goodnight!


Ny header.

Ja, som ni kanske vet har jag en stor tendens att bli less på min header efter bara någon vecka. Men denna har jag faktiskt haft hela sommaren. Men kände nu att det var dags för en ny! Så gjorde den nya lite snabbt under dagen. I like it! Vad tycker du om den? : )


Some music.


James Morrison - If You Don't Wanna Love Me


Janet Leon - Heartache On The Dance Floor


Nickelback - If Today Was Your Last Day


Jay Sean Ft Lil Wayne - Down


T.I. ft. Mary J. Blige - Remember Me


Beyonce - Broken Hearted-Girl


Kim - Here Comes The Night


Pauline - Give Me A Call


Några sköna låtar såhär på kvällskvisten. ♥

Monki autumn collection.

Tittade in på monki som har en ny sida och jag måste säga att jag gillar den starkt, precis som deras kläder. Deras höst kollektion har även trillat in så jag tycker helt klart ni borde besöka sidan. Kommer bli galen då jag besöker umeå och tar mig en titt i butiken. Borde nästan inte göra det eftersom jag bara kommer vilja ha allt jag ser.


Olagligt snyggt.

Finalisterna i veckans blogg!

Har nu slumpvis tagit fram fem finalister som kommer tävla om att bli veckans blogg.
Här har ni dom:

1. Leila



2. Olivia



3. Sanna



4. Therése



5. Sophie



Grattis! Det gäller nu för er att samla ihop så många röster som möjligt. För att göra det lättare så kan ni skicka länken (http://micaelaaas.blogg.se/2009/august/finalisterna-i-veckans-blogg.html#comment) till de ni vill ska rösta på just er. Lycka till allihopa!

Reglerna är:
- Man får inte rösta anonymt
- Man får endast rösta en gång
- Man får inte rösta på sig

Tävlingen avslutas på fredag kl 18.00!!

Lite klagomål.

Sådär, har nu varit på biblioteket för att lämna igen två böcker. Sen att jag inte läste ut båda är ju en annan sak. Efter det gick jag och handlade. Släpade (med betoning på släpade) hem två kassar fulla med mat så nu har jag i alla fall för några dagar. Inte att jag tänker sätta min fot ute igen förrän jag är helt frisk, det är ett som är säkert. Bara den lilla turen jag gick ut blev jag sämre på. Näsan rinner ännu mer och hostan blir kraftigare. Nej, diss för att vara sjuk.


Önskar jag kände mig sådär pigg!

Onsdag.

Goodmorning beauty!

Hoppas ni alla har sovit bättre än vad jag gjort. Vaknat flera gånger av hosta, snorig, ont i halsen, varmt, ja you name it. Hostan kom inatt. Verkar inte som det går vidare framåt i min förkylning! Äsch, förkylningen kan jag ta, bara mina dumma svinkoppor försvinner.

Vet ni förresten vad som hände mig imorse?
Jo, jag tänkte att jag skulle ta en dusch (man känner sig så äcklig då man är sjuk). Sätter på vattnet men tittar bort eftersom jag letade en borste. I alla fall, när jag kollar mot duschen kommer det brunt vatten! Herregud, jag tänkte vad i sjutton är detta. Inte varje dag man har brunt vatten lixsom.. så jag gick till köket för att testa vad som hände med kranen. Där kom vanligt vatten i 5 sekunder innan det sen slutade komma vatten alls. Gick då ner till källaren för jag tänkte att något kanske har hänt med vattenrören. Men då såg jag en lapp på ytterdörren där det stod att vattnet skulle vara avstängt idag mellan 09.00 - 14.00.

Kul. Man inser hur beroende vi är av vatten. Jag kunde inte duscha. Kunde inte göra te. Men mest panik fick jag då jag insåg att jag måste ta antibiotikan med minst ett halvt glas vatten. Det löste sig dock när jag kom på att jag hade lite lättdryck kvar i kylen.

Tänk i afrika och övriga världen där dom går mil varje dag för att hämta vatten.
Åh, jag skulle vilja ge dom ett hav om jag kunde.


Some people want it all.

Usch, sitter bara här och försöker andas. Täppt i näsan och ett huvud som värker. Mina svinkoppor behöver vi inte ens tala om..
Även fast jag börjar bli trött tänkte jag se en film, eller åtminstone börja se. Har dock inte bestämt mig men ni får veta vilken det blev imorgon.


Eftersom min laddare till kameran är trasig blir det tyvärr inga bilder.
Lyckades i alla fall installera min webbcamera *stolt* ; )

Veckans blogg.



Tänkte mig att jag ska börja med veckans blogg. Vet att det brukar vara rätt många där ute som vill få mer läsare, mer kommentarer och mer uppmärksamhet till deras blogg. Just därför tycker jag du ska anmäla dig till veckans blogg här hos mig. Kommer välja ut 5 stycken (slumpmässigt) som sedan får tävla. Berättar hur röstningen går till då jag valt ut finalisterna. Så anmäl dig gärna om du har lust!
(Ps, ni vinner en länkning på min blogg i en hel vecka!)

Nothing but the truth.

Tänkte berätta en liten hemlis för er.

Skrev ju i föregående inlägg att jag var på apoteket för att hämta ut antibiotika. Varför det? Undrar ni säkert nu. Jo, det ska jag tala om. För en vecka sedan började jag få blåsor och huden blev röd. Fattade först inte vad det var men då det blev värre gick jag för att kolla upp det. Det visade sig vara SVINKOPPOR! För er som inte riktigt vet vad det är så är det en hudinfektion som beror på en bakterie. Hade inte hört talas om det innan så visste ingenting om just svinkoppor. Vilket jävla namn förresten, ursäkta svordomen men blir så irriterad.

I torsdags kollade jag upp det, fick då en salva som skulle lindra. Den har i alla fall knappt hjälpt ett dugg så idag ringde jag dit igen. Dom bestämde att jag ska äta antibiotika i en vecka och då ska det vara helt borta.

Nu till det som inte alls är så roligt med svinkoppor. Det smittar otroligt lätt. Genom hudkontakt, handdukar och andra föremål. Så jag måste hela tiden tänka på att tvätta händerna flera gånger per dag, byta handdukar ofta, byta sängkläder rätt ofta också. And so it goes..
Det värsta av allt är att jag inte kan vara med någon. Dels för att svinkopporna smittar och dels för att jag är förkyld. Förkylning kan komma i samband med svinkoppor så därför är jag förkyld. Tur i alla fall att mamma är på semester så jag inte smittar henne. Men det värsta av allt - att jag inte kan umgås med min älskling. Var en vecka sen jag träffade Petter sist och nu kommer det dröja ytterligare någon vecka innan jag får se honom. Självklart klarar jag mig men det är tråkigt att sitta hemma och inte kunna fara och göra nånting.

Usch! Nu vet ni i alla fall varför jag sitter hemma hela denna vecka.

Hemma hos min mormor.

Puuh. Nu är jag alldeles slut. Tänkte att det här skulle bli en skön dag men det har varit lite stressigt. Gick vid halv tre till mormor för att tvätta (fanns inga tvätttider hos oss) så jag snörde in en tvätt och gick sen hem för att ta en dusch. Just innan det fick jag ett telefonsamtal att jag måste gå på apoteket idag och därefter var jag tvungen ner på stan. Berättar senare vad jag gjorde på apoteket och stan..

Så det var bara att ta en snabb dusch och sedan göra mina ärenden. Kom nyss genom dörren och sitter nu hos mormor. Har slängt i ytterligare en maskin. Lika bra att tvätta några tvättar då man lix håller på.

Nä, måste ta något att dricka och sedan svara på otroligt många kommentarer.
Ciao så länge!


Hittade en gammal bild här på mormors dator.
Från förra sommaren. Ser ni så kort mitt hår var!

Tisdag.

Morsning!

När jag tittade på klockan imorse trodde jag inte den var så mycket, men det visade sig att jag har sovit hela tolv timmar. Behövdes kan jag lova. Skönt skönt! Sova bort förkylningen och allt. Den verkar inte ge med sig så lätt, kan tusan inte andas genom ena näshålet, haha.

Så, idag står ingenting på schemat förutom att jag troligen måste tvätta. Tyvärr var alla tider i tvättstugan bokade just idag men jag ska springa över till mormor senare. Måste tvätta en tvätt i alla fall.


Idag är det ingen vanlig dag, det är nämligen Olivias födelsedag!

Lauren Conrad, Micaela?

Gokväll!

  

Har varit lite off med bloggen ikväll eftersom jag har varit hos min mormor. Eftersom vi bor så nära tyckte vi att det var en bra idé att äta tillsammans. Hon bjöd på pizza. Mums!


Måste bara berätta om min vän Olivia.

Vi hade ett väldigt djupt prat ikväll om vänskap och allt som hör därtill. Kanske berättar mer om det imorgon, vi får se. Hursomhelst, hon hade sen en liten överraskning åt mig på hennes blogg! Hon har gjort ett kollage med några bilder på mig och några på Lauren Conrad. Som väldigt många andra tycker hon att vi två är väldigt lika. Visar bilden här nedanför, vad tycker ni?



Dessutom fyller Olivia år idag! Efter som klockan nu är över tolv så tycker jag ni borde gratta henne, det är hon värd. Ni hittar hennes blogg HÄR. 
Godnatt!


Dream until your dream come true.



Paint a picture
Choose your colors extra wise
Especially what you put on my mind
Imagine what it'd be like to touch the sky


Darin på sommarkrysset.

Jag är inget fan av Darin men ingen kan säga att detta är annat än grymt!


Little more people, a little bit better.

Här ligger jag i sängen och försöker krya på mig. Näsan rinner och halsen svider. Vill inte ligga inne hela dagen men det blir nog så, måste vara frisk tills på onsdag. Jag tänkte i alla fall tipsa er om två sidor jag är medlem på. Nej, det är inte någon gratis sida utan två sidor där man kan få mer besökare till bloggen! Låter väl inte så tokigt?

Jag är medlem på båda sidor och vet att detta fungerar.
Bara ett litet tips!

Bloggtrafik.nu
Viraltrafik.se

Måndag.

God morgon!

Vilket dåligt väder vi har. Var lite sol på morgonen men molnen verkar komma och ta över. Eftersom det inte går sola idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Är ju förkyld så borde bara vara hemma och ta det lugnt så jag blir frisk. Mår ni bra idag?


En bild från dagen vi slutade skolan.
Jag & Petter satt i parken och åt jordgubbar : )

Just can't help it.

Har fått några av bilderna som jag & Parvin tog igår. Bara nio av drygt över hundra så det finns många fler. Dock funkar inte hennes msn så hon skickade över mail. Därför kommer jag få fler bilder då hon kan skicka över msn. Men börjar med att visa er en av de jag fått. Vad tycker ni om denna?


So the story goes.

Behöver ta en liten paus från solen känner jag. Drabbas väl av solsting annars. Dricker även vatten i mängder, det är lätt hänt att man glömmer det en dag som denna. Äh, ut i solen nu igen.


Söndag.

Jösses vilken värme! 29 grader i skuggan och 27 grader i våran lägenhet. Man vet inte riktigt vars man ska ta vägen. Blir nog ändå så att jag sätter mig på balkongen för att få lite färg. Dock så verkar jag ha dragit på mig en förkylning vilket inte alls är rätt tidpunkt. Har inte tid att vara sjuk nu.

Parvin for även hem idag, känns tomt. Men kan vara skönt att vara själv ibland också.
Har ni lika fint väder som vi i skellefteå?


En känsla mellan sommar och höst.

Jag önskar att jag hade flera tusen på kontot. ♥



Holding this inside my head.

Harry Potter var king. Kul att det var humor & kärlek med också. Då filmen var slut kändes det verkligen inte som 2 timmar och 30 minuter hade gått. Tiden bara flög iväg. Rekommenderar den till er som fortfarande inte sett den, ni kommer inte ångra er.

Precis som igår somnar Parvin före mig även ikväll. Hon sover redan. Förstår inte vad det är med mig. Jag brukar vara ganska trött på kvällarna och somna i hyffsad god tid men icke.




Bio ikväll.

Just nu sitter jag & Parvin och försöker fördriva tiden lite.Vi ska nämligen på bio klockan 21 och se Harry Potter! Ska bli jätteroligt eftersom jag har velat se den så länge. Dock måste vi hämta våra biljetter redan 20.15 så vi ska gå ner till stan om en stund. Efter vi har hämtat biljetterna ska vi gå och köpa något gott att ha till bion men har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska välja. Skulle vara otroligt gott med ben & jerrys men jag vet att jag kommer få ont i magen så det är inte värt. Hm, får se vad det blir.

Förresten. Vi var ute och fotade för ett tag sedan. Blev några riktigt fina bilder, men alla är på Parvins systemkamera så ni får inte se några än. Det får bli imorgon, men här får ni en liten tjuvtitt.


Lördag.

Hejhopp!

Har inte suttit vid datorn idag eftersom det är så himla fint väder. Parvin är fortfarande här och hon stannar här tills imorgon så det är mysigt med sällskap. Vi har suttit ute på balkongen hela dagen så förhoppningsvis har vi blivit lite bruna, hihi.

Nu väntar vi på att maten ska bli klar. Blir korv med bröd till lunch/middag. Efter det ska vi duscha och fixa till oss. Tänkte att vi skulle gå ut och ta fina kort!

Vi hörs senare, puss.


En gammal bild på mig och Parvin.

Ett litet inlägg på natten.

Måste börja med att berätta vilken otroligt mysig kväll jag har haft. Jag & Parvin har suttit ute på balkongen flera timmar. Vi gick inte in förrän vid tolv. Härligt att det är kring 20 grader även fast klockan närmar sig midnatt. Det är riktig sommar! Vi hade köpt godis & trocader samt att vi drack lite te. Att vi tände ljus gjorde allt så mycket mysigare också. Så helt enkelt - jag har haft en toppen kväll.

Nu ligger Parvin här på golvet i mitt rum på en madrass, dock ingen oskön utan en tjock med resår. För övrigt så hatar jag tunna madrasser där det känns som man ligger på golvet. Men det hör inte till saken! Har en god tendens till att komma in på andra saker då jag berättar eller pratar om något. Hur som helst sitter jag här i min säng och är inte det minsta trött. Jag som ändå inte brukar vara vaken så länge och blir lätt trött. Verkar vara tvärtom denna natt.

Ska passa på att svara på några kommentarer nu, sen försöka sova.
Sweet dreams! ♥



Parvin är här!

Oj, är riktigt mätt nu. Jag & Parvin har just ätit middag som bestod av korvstroganoff och ris. Gott var det : ) Tidigare idag var vi på stan där vi köpte glass och bara stekte i solen. Sjkt varmt det har varit idag - lika fint som igår och dagen före det. Älskar även att det är så härligt på våran balkong, vi lär nog sitta där en bit in på kvällen.

Här kommer några bilder från dagen!








Flower power.

Nu är det dags! Äntligen ska jag få träffa Parvin som jag inte sett på länge. Jag är säker på att vi kommer ha väldigt mysigt. Hon sitter just nu på bussen så jag ska möta henne om en halvtimme på busstationen. Vet inte hur länge hon stannar men hon sover i alla fall över.

Vi hörs ikväll. Ha en underbar fredag!


Bilden är tagen av mig.


Fredag.

Good morning sunshines!

Idag är det fredag vilket betyder helg, men för mig som har sommarlov är det ännu en härlig dag. Måste skryta om vädret.. det är så fint! Kommer nog bli minst lika varmt som igår.

Är döhungrig så ska göra lite frukost nu.


Bild tagen av mig.

I wonder, oh yes i wonder.



Tvättat. Diskat. Städat. Vattnat. Check gånger fyra.
Måste ju vara hyffsat fint då min fina vän Parvin kommer imorgon. Som jag längtar, var år och dagar sen sist. Så det ser jag fram emot oerhört mycket. Har laddat upp med nudlar och ska slå igång en film nu, ciao! ♥

When you sail across the ocean waters.



Köpte dessa skönheter idag.
Örhängen, ur & penn.
Ring, glitter.

Ser inte fram mot kvällen som består av tvätt.

Usch, nu sitter jag och gruvar mig. Nej inte riktigt men i närheten. Eftersom mamma fortfarande är i sälen och jag har varit hemma i 3 dagar börjar det bli dags att tvätta. Har rätt så mycket att tvätta, förutom kläder är det handdukar, sängkläder osv. Sen att mamma var smart att ta med tvättnyckeln fick jag lov att skriva en lapp med vårat nummer. Hoppas den inte har trillat bort så någon annan snor min tvättid. Äh, ska sluta tjata om tvätt nu men då vet ni i alla fall vad jag kommer pyssla med hela kvällen, åtminstone fram till klockan 22.

Hela dagen har jag bara njutit av solen på balkongen och ätit melon & druckit vatten. Älskar att det är så underbart. Vet ni? Även fast klockan närmar sig 17 har vi ändå 26 grader varmt! Det är bara sjukt, but oh i love it.

Ja just det.. tvätten nu var det ja.


Vattenmelon är så jädrans gott, håller ni inte med?

Torsdag.

Hej på er!

Har inte skrivit något idag förrän nu eftersom jag var på ett ärende tidigare under dagen. Sen jag kom hem har jag suttit ute och solat (såklart) men några moln kom precis så jag tänkte att jag skulle skriva några rader. Här i norrland har vi lika fint väder som igår! Nästan varmare till och med.

Nu kikar solen fram igen,
men innan jag sätter mig på balkongen igen får ni en titt på min outfit för tidigare idag.


Lite sovdags.

Bajsdator. Inte för att jag kan mycket om datorer men helt blåst är jag inte. Kan ändå det mesta (tycker jag). I alla fall har mitt tangentbord varit väldigt konstigt hela kvällen! Då jag skulle skriva vissa bokstäver blev det siffror itsället och då jag tryckte på andra knappar hände ingenting. Därav har jag inte kunnat uppdaterat men hoppas ni förstår.

Är jättetrött nu så jag ska krypa till sängs, ska även upp ganska tidigt imorgon så.
Svarar på era fina kommentarer imorgon, godnatt!


En bild från tidigare idag på rovön.
Ser väldigt intresserad ut av  Linas lilla speldosa ; )

En dag på rovön med fina vänner.

Vilken otroligt skön dag det har varit! Inte ett moln i sikte på hela dagen och stekande sol. Självklart har man blivit lite brunare i alla fall. Började med att jag & Lina gick till ica för att möta Maria och därefter gick vi tillsammans till rovön. Där la vi oss på en filt och åt goda sallader, melon och vindruvor. Lyssnade även på musik samt hade det underbart! Med tanke på att skolan börjar om 2 veckor måste man ju ta vara på det lilla av sommarlovet som är kvar.

Ska sno ihop något till middag strax, visar bara några bilder från dagen först.




Först såg vi något som kröp på Marias väst, såg ut att vara lika stor som en humla ungefär.
Men då vi tittar på den börjar den krya upp, det är en larv!!
Det kanske inte syns men det var ca 1 dm lång! Har aldrig sett en sån, fy & fan.




Onsdag.

God morgon solstrålar!

Det är underbart väder, strålande sol och hur varmt som helst i luften. Idag ska jag fara på rovön med Lina & Maria. Ska bli jättetrevligt! Bara sola, prata och njuta av de sista veckorna på sommarlovet. Var även nyss hos mormor som hade köpt en sallad och en dricka, tack kära momme. Har även med mig vattenmelon och vindruvor. Lina är här vilken minut som helst så jag ska packa det sista innan jag kilar iväg.

Ut i solen och få lite färg! Kramar

Den här låten är guld, jag får inte nog av den.

Innan jag somnar..


Har just sett Kate & Leopold.



Efter att ha sett filmen Kate & Leopold inser jag att jag trodde filmen skulle vara annorlunda. Av bilden jag fick då jag såg några bilder på google och läste lite kort om den så verkade det vara en djup film som utspelar sig på 1800 talet. Ack så fel jag hade. Visst utspelar den sig där men vi befinner oss 95% av filmen 200 år senare, dvs nutid. Ett plus är att den inte är förutsägbar! Satt väldigt många gånger under filmens gång och försökte gissa mig fram till vad som skulle hända. Skrattade även högt för mig själv ett flertal gånger, så det var roligt. Det är en film jag rekommenderar om ni inte har något annat för er någon kväll framöver.

Kate and Leopold.


Bild från google.se


Kate McKay är en ung, attraktiv kvinna mitt i karriären i dagens New York. Leopold, Hertig av Albany, är en eftertraktad ungkarl i 1870-talets New York, som - mot sin vilja - står i begrepp att gifta sig rikt. Under en bal i Leopolds magnifika patriciervilla upptäcker gästerna en märkligt klädd man försedd med en modern kamera. Han visar sig vara Kates fd pojkvän Stuart... I vår stressade IT-ålder är förhållandet mellan kvinnor och män lika uppskruvat i tempot som tillvaron själv. Elegans och hövlighet har fått ge vika för egoism, krass livssyn och drömmen om materiell framgång. Vad skulle hända om en modern yrkeskvinna i karriären på 2000-talet får träffa en sant romantisk gentleman från 1800-talet? Och skulle Kärleken kunna överbrygga denna djupa kulturella klyfta?

Ikväll visas denna film på 3an. Har inte sett den förut och har heller aldrig hört talas om den. Tänkte se den, har höga förväntningar. Men det ska man nog inte ha för det är lätt hänt att man blir besviken. I alla fall, återkommer senare med en liten recension om filmen.

Hoppas ni får en fin kväll ♥

Bilder från sälen.

Sådär, nu har jag gjort en ny kategori som heter "Sälen". Eftersom vi har hus/stuga där så är jag där några gånger per år. Tänkte att det kan vara smart att samla alla bilder samt texter som handlar om just sälen. Då blir det lättare för både mig och er att hitta här i bloggen. Hoppas ni uppskattar det!

Här kommer en liten bildbomb med bilder senast jag var där. (25/7 - 2/8)
Det kommer en till del sen där jag delar med mig av foton jag tog där borta. Med foton menar jag då bilder på natur osv eftersom det blev en hel del sådana bilder.


Petter på fiket i sälen by.


Fikat var otroligt gott, mums med jordgubbar på wienebrödet.


En dag tog vi en biltur för att mormor och hennes man skulle få se en del av fjället.


Blev en lång färd. Åkte förbi stöten, tandådalen, hundfjället och lindvallen.


Jag och Petter hade lyxen att ta en egen bil så vi åkte efter dom andra. Skönt!


Vi tog bilen upp på fjället (lindvallen) där vi tänkte fika i stugan som ni ser där bak..
men eftersom vi hade kört bil upp dit och dom hade ändrat reglerna så var vi tvungna att åka ner igen.


En av liftarna. Svårt att föreställa sig det på vintern då man är där på sommaren.



En till bild på oss uppe på fjället : )


Mormor, jag, mamma & Petter.
Vi åt suring men varken jag eller Petter äter det så det blev klämmor för våran del, mums.


Lägg märke till Gilver där bak.. hihi


Jag & Petter, igen!


En dag grillade vi korv, lyckligtvis sol också.

Det var det, foton kommer som sagt senare.

Givetvis glömmer man alltid något då man handlar.

Har suttit ute på balkongen hela dagen. Hur skönt som helst! Det är faktiskt sant att man blir på bättre humör om solen tittar fram. Tror även jag har fått lite bränna och några till fräknar.

Som ni vet var jag ju på affären igår och trots att jag hade skrivit en inköpslista så är det väl tusan att man glömmer något. Trots att jag hade skrivit upp shampoo & balsam så kommer jag hem utan. Så jag fick lov att springa iväg nyss för att handla det. Blev även så att jag köpte en vattenmelon. Måste vara det godaste man kan äta en varm sommardag, så den ska jag spara tills imorgon.

Tänkte även börja träna idag. Oftast blir det en gång på typ tre månader. Man försöker alltid hitta bortförklaringar eller andra saker man måste göra men nu har jag sommarlov, är hemma själv, har inget jobb. Så därför passar det perfekt för en liten nystart! Tänker även hålla detta nu, att jag ska träna regebundet. I alla fall röra på mig, motionera eller gå promenader. Är less på att flåsa bara man går uppför en backe. Jag har med andra ord väldigt dålig kondition, så därför vill jag orka mer och dessutom mår man bättre både fysiskt & psykiskt av att träna.

Så nu går jag ner till källaren (ja, vi har ett gym där).
Vi hörs lite senare!


Tisdag.

Jag är lycklig idag!
Solen skiner och för första gången på över en vecka kan jag sola, känns som all min bränna har försvunnit. Man känner sig även fräschare då man är brun. Så idag spenderar jag min dag på balkongen med veckorevyn som sällskap och vindruvor som jag smaskar på.


Hemma efter 9 dagar i sälen!

Äntligen är jag hemma i mitt lilla skellefteå. Både på gott & ont skulle jag vilja säga. Jag har haft 9 dagar med avkoppling, promenader, bilfärder, fika och en massa annat som skulle ta för lång tid att skriva. Tråkigt nog har vi haft regn alla dagar utom sista dagen. Har det inte varit regn har det varit mulet. Äh, jag fick i alla fall åka bort där man inte behöver tänka på någonting alls.


Sälen kan kännas lite konstigt att åka till på sommaren. På vintern är det så otroligt mycket folk, fullt med aktiviteter, skidåkning, skoter, after-ski, bus, snö mm. Men jag kan tala om att sommaren i sälen är fin den med. Självklart är vintern bättre där men det är något speciellt med lugnet, man kan verkligen slappna av.

Min mamma och hennes man var redan där då jag, petter, mormor och hennes man kom dit. Mormor och hennes man stannade två dagar sedan var det "bara" vi andra fyra kvar. På torsdagen åkte mamma och hennes man till stockholm och dagen där efter till göteborg där de såg U2! Lite avis var jag såklart, men att jag & Petter fick vara i stugan själva tors-lör uppvägde det. På lördagen kom Petters mamma och hennes man. Vi grillade gott kött till middag och såg en film på kvällen. Igår, söndag, åkte vi alltså hem. Eller inte riktigt hem, vi åkte till Petter där jag stannade tills idag.

Som avslut kan jag säga att jag har haft det underbart mysigt. Längtar redan tills det blir vinter och jag får åka dit igen, den gången blir det slalom (kanske snowboard om jag inte ger upp)! Nej usch, inte ska vi tala om vinter än. Det är fortfarande sommar.

Bjuder på en bild från sälen, resten kommer ikväll eller imorgon.


RSS 2.0