PARVIN.

Ja då sitter jag här hos Parvin. Vi har det super mysigt med en massa prat och pizza! MUMSIGT! Tidigare idag då jag gick från skolan till stan så träffade jag helt otippat Petter. Han hoppade av en buss och jag tyckte det var han men trodde inte det så jag gick vidare. Kollade dock bak sen och det var tydligen han, haha tajmat. Vi chillade en stund på stan och mötte sedan upp Parvin. Hittade en jätte söt klänning som jag ska köpa imorgon. Ska nog ha den på nyårs. Blir helnice.

Åter till pizzan och goa skratt!
Ha en bra

Fredag.

ÄLSKADEFREDAG!
Äntligen, ska bli så skönt med helg! Eller det är klart, jag har ju helg redan nu även fast jag sitter i klassrummet. Lektionen har slutat och alla mina classmates har dragit men jag måste stanna ett tag till eftersom jag ska möta Parvin vid tre. Vi ska gå en sväng på stan och förhoppningsvis så ska jag köpa med mig lite saker!
Ikväll ska jag även sova över hos Parvin så det blir riktit mysigt! Vet inte vad vi ska hitta på ikväll så vi får se vars det bär!



Min Parvin.

Tror nog jag går till stan redan nu och kikar litegrann, för hur kul är det att sitta här? Nej just det. Stan blir bra. Vi hörs senare gott folk!

Torsdag.

Usch vad jag är seg idag! Hade gärna legat och tryckt på snooze knappen fler gånger.. men äsch det skulle ju inte gå. Så nu sitter jag här rätt så nyvaken och har lite bråttom då jag ser att min buss går om en timme! Ska gå till stan vilket tar en kvart också. Bäst att jag skyndar mig lite, och tar med mig frukost på bussen som vanligt. Samhällsprov första lektionen också som börjar tio. Wish me luck!


Jag & Petter var på promenad i lördags.
Hur mysigt som helst på "landet".

Jul På G!

Även fast det bara är november, om än så slutet så är det faktiskt närmare jul än vad jag tänkt. Så mycket man ska hinna med, julklappar måste köpas! Det ska jag & Ida göra på tisdags, blir helbra. Jag & mamma var på rusta efter middagen för att kika lite. Allt slutade med att jag kom hem med en röd julstjärna, en rosa (haha jag vet, men den är jätte mysig!) ljusslinga och sist men inte minst en chokladtomte! Bara för att få lite julkänsla. Lyssnar även på julmusik nu så julen är väldigt mycket här. Fast på lördag ska vi upp med granen och pynta osv. Längtar!


Usch, ser inte alls fint ut på bild.
Är mycket finare & mysigare i verkligheten.



Min goa tomte!


Annars då, ikväll så har jag pluggat massor. Har prov i samhällskunskap imorgon om arbetsmarknaden.. ser väl inte fram emot det men skönt då det är bortgjort! Ska även plugga på bussen imorgon. Dom där två timmarna på morgonen och eftermiddagen är faktiskt bra, tro det eller ej. Jag behöver dom. Jag slappnar av mycket mer.

Dags för glögg och lussebullar nu!
Jösses, ni tror säkert jag är galen.
Men jag älskar julen, det gör jag verkligen.

Har eran onsdag varit bra?

Lunch.

Har just ätit lunch. Det var ugnsbakad fisk och potatis. Fisken smakade ungefär som gummi så det var ingen höjdare! Vi sitter i klassrummet nu och nördar oss allihopa. Datakunskapen börjar inte förrän tolv så det är ett tag kvar. Kanske ska se lite av någon film? Låter ju lockande.


Hoppas ni har en bra dag!


Onsdag.

Jaja jag vet vet att jag inte har uppdaterat så ni behöver inte klaga. Nu är jag i alla fall tillbaka. Har inte haft tid i helgen att blogga och i skolan är det jätte mycket just nu. Hinner bara inte skriva ibland, så är det! Måste ju ha tid med annat också. Ni får leva med det.

Har väl inte hänt allt för mycket senaste dagarna. Hade en jätte mysig och underbar helg. Sov hos Petter fredag - tisdag. Det var skönt, slapp stiga upp så tidigt då. På tal om att stiga upp tidigt så är det något jag gjorde idag. Halv fem ringde klockan. Då var det bara att stiga upp och göra sig klar. Åkte i världens varmaste buss dessutom. Det var som en bastu! Inte härligt alls. AC hade ju varit något tack.

Just nu är jag på skolan i väntan på att börja matten. Ingen i min klass har kommit än och vi börjar om en kvart.. hm, hoppas dom kommer snart annars blir jag orolig att vi inte har matte eller nåt! Den som lever får se. ; )


Vintern är äntligen här på riktigt!

Du är allt.

Jag blev kär direkt jag hörde den.



Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

Na na na ...

När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

Fredag.

Jösses vad trött jag är! Inte konstigt med tanke på att jag somnade väldigt sent igår och steg upp vid fyra imorse. Skulle ju packa (blev faktiskt inte irriterad på att jag inte gjorde det igårkväll eftersom jag hade mycket tid på mig på morgonen). Då jag gick till bussen så snöade det ute! Gissa vilken lycka jag fick inom mig!

Hade italienska 09.45 - 10.45. Åt efter det lunch med Paulina & Emma. Ingen i min klass är här för vi har ingen mer lektion men jag måste vänta här tills halv två för då kommer Petters mamma och hämtar mig. Det går ju annars bara en buss klockan fyra, haha dåligt. Sitter i klassrummet och alldeles nyss kom en massa elever in och en lärare. Tydligen är det coachtid här. Aja, jag får ändå sitta här. Tror jag ska se film nu, over her dead body.

Vi hörs om ett tag!


Right Now.

Herregud, nu har jag varit duktig! Har fått ganska mycket gjort ikväll. Kom hem vid sju och då var det dags för middag direkt. Plättar & blåbärssylt! Hur jädrans gott som helst. Efter maten tog jag tag i städningen av mitt rum. Det tog sin lilla tid men gud så skönt då det var klart. Ja, då var det dags för packning. Tror ni jag fick ner något vettigt? Svaret är enkelt, nej. Typiskt mig, så himla typiskt. Imorgon då jag vaknar vid halv fem kommer jag vara irriterad på mig själv över att jag inte packade. Och ja, jag packar ju eftersom jag ska till min finaste Petter i helgen.

Äter just nu "ananas på burk" som jag så vackert kallar det. Ni vet sådana där konserverade. MUMS! Älskar ananas. Önskar någon kunde mata mig medans jag skriver här, haha. Det hade varit något. Drygt då man måste pausa bara för att man längtar efter den där ananasen som står bredvid en. Okej, nu ska jag sluta tjata om ananas.







Känns som det här blir ett lite längre inlägg än vanligt. Kan vara pga att jag är väldigt pigg konsitgt nog? Eller att jag är övertrött? I vilket fall som helst så glöder mina fingrar.

Måste försöka få john blund att komma hit nu så jag orkar upp imorgon! Natti natti sötsaker. : )

Skola.

Kom just till skolan och äter min frukost, haha. Hade inte tid imorse så jag tog med mig istället. Vi börjar klockan tio men många av mina classmates har inte kommit. Frida är i alla fall här! Och det är awesome.


Äsch, vad tusan är det här då? Det går inte att ladda upp bilder.
Får väl göra det sen då.



Torsdag.

Godmorgon! Kan väl säga att jag är uppe med tuppen. Förut skulle jag aldrig stiga upp den här tiden men nu har det blivit en vana och tro mig, det är härligt. Jag må vara knasig då jag säger att jag är piggare om jag stiger upp vid fem istället för sju - åtta men det är sanningen. Tänker er så himla mysigt att gå till busstationen halv sju och det är kolsvart ute och stjärnorna lyser. Låter det inte mysigt? Jag lovar det är det! Sen att sitta på bussen i två timmar då det är mörkt och sova. Fast.. idag måste jag träna inför provet som vi har efter lunchen. Ska försöka hinna sova en stund i alla fall!

Det är nog bäst att jag börjar klä på mig nu så jag slipper stressa och vara i sista sekunden, som jag av nån anledning alltid är ändå? Haha, skärpning mickan. Ha en underbar dag!



Always makes it hard for me.

Gud så skönt, har skrivit klart min inlämningsuppgift och jag blev rätt så nöjd. Skickade den till Parvin nyss så hon ska få läsa igenom den. Alltid bra att någon annan får läsa det man gjort i fall det skulle vara något fel eller liknande. Haha, vi får se vad hon säger. ; )
Ska göra lite kvällsfika nu innan jag lägger mig. Blir nog en relativt tidig kväll eftersom min buss går sju imorgon. Fast å andra sidan är det som sovmorgon för mig! Då blir det att plugga inför provet i två jäkla timmar. Kommer väl antagligen börja må illa bara för att jag måste läsa. Äsch, nu känns det som jag klagar lite för mycket. Livet är faktiskt bra!!

Goodnight, sleep tight.

Onsdag.

Ustäkta mig - för dålig uppdatering. Ska försöka bättra mig men jag har så sjukt mycket i skolan att jag knappt har tid med nånting annat för tillfället. Just nu ska jag göra en inlämningsuppgift om varvsindustrin (?) och sedan plugga inför datakunskaps provet imorgon.
Livet annars då? Jodå, det rullar på. Saknar dock snön som jag tycker är ovanligt sen! Förra året hade vi minsann snö på höstlovet, mycket snö dessutom. Både i Umeå och längre söderut är det fullt med snö men nej inte här i mitt lilla Skellefteå. Hoppas att den kommer snart! : )

Tillbaka till pluggandet.
Vi hörs senare ikväll, peace!

Find a way to your heart.

Tror nog att jag ska sluta plugga nu. Ja, alltså för idag. Känner mig faktiskt väldigt duktig & bra om man nu får säga så om sig själv i detta samhälle? Anyway, jag gör det ändå. Dagen har väl inte bjudit på allt för mycket, dvs inget speciellt. Nu blir det lite tv & kvällsfika!



Wintertime!

Måndag.

I'm back in business! Tänkte bara dra en snabb repris om vad helgen har innehållit. Här kommer den!



Myspys med en massa gott!


Årets första juleskum! (:


Bakning pågår! Mums, chokladbollar.


Den kan ses tusen gånger om igen, man blir inte less.


Älsklingen :)


Min kväll kommer bara handla om plugg, plugg & lite mer plugg. Det känns som mitt liv bara kretsar runt skolan just nu. Det är väl bra till en viss gräns men det får inte bli för mycket. Ska i alla fall göra klart lite skolarbeten ikväll så jag har gjort bort det mesta. Nu måste jag ätta middag. Vi höres senare, tjing!

Söndag.

Ville bara låta er veta att jag lever! Haha, har inte gått i ide eller något sådant. Helgen har spenderats med Petter och det var verkligen hur bra som helst. Ikväll har jag även varit med Lina, det behövdes! Tror jag ska se ladder 49 som börjar nu klockan nio men det är ju samtidigt sanningens ögonblick. Beslutsångest?! Nämen vi får se vad det blir. Tänkte som inte säga så mycket mer utan vi får höras imorgon istället.

Hoppas ni haft en bra helg? :)


But That's Just The Way We Roll.

Äntligen ska jag få sätta mig i soffan och andas ut! Har pluggat sen jag kom hem och det var vid halv fem. Tycker jag förtjänar en paus med lite fika, eller vad säger ni? : ) Jag har spanat in den där annanasen som vi har på burk. Den står i skafferiet och bara väntar på att jag ska äta upp den, haha. Tänkte spara den tills imorgon då det är helg men jag undrar om jag kan hålla mig?! Äsch, får väl köpa en ny eller whatever.

Imorgon ska jag upp 05.45 och det är ju rena rama sovmorgonen för mig då jag annars stiger upp vid 4-5 oftast. Har bara två lektioner så det blir nog inte allt för jobbigt. Efter skolan väntar dessutom världens bästa pojkvän på mig! Inte pjåkigt alls, oh nej.

Ska väl äta den där annanasburken nu då, känner mig tvingad?
Natti natti sweethearts!



Skellefteå i mörker.

School.

Har nu varit uppe i 4 timmar och det känns som att jag hunnit rätt så mycket. Vaknade > gjorde mig färdig > satt på bussen i två timmar (sov hela resan) > gick till idas skola för att lämnas hennes klänning > gick på ica > gick till skolan > och ja, nu sitter jag här i en soffa. Ingen i min klass har kommit än så det är väl inte det roligaste men ändå skönt att ta det lugnt ett tag. Första lektionen idag är samhällskunskap, får se vad det blir där.

Vet ni förresten vad jag såg imorse då jag drog upp persiennerna? SNÖ! Herregud vad jag blev glad! Har ju bara väntat på att den ska komma. Hoppas bara den ligger kvar på marken nu.

Åh, nu kom Frida!!! Ciao :)


Torsdag.

Bara en dag kvar av veckan! Känns hur skönt som helst.

Igår då vi hade slutat skolan så träffade jag Petter för att vi skulle äta middag tillsammans. Det var mys. Petter är mys. På vägen hem såg jag film på datorn, Bee Movie. Haha, kan inte rå för det men jag älskar sådana filmer. Den var väldigt rolig fast i slutet började det bli drygt att se.. I alla fall helt klar sevärd.

Om ca en halvtimme går min buss och jag har knappt gjort mig klar, bäst att göra sig iordning. Taggar inte att åka den här bussen, alla som pluggar på universitetet åker den så det är alltid ungefär 2-3 extrabussar. Och jag tycker inte om att behöva sitta bredvid någon. Låter som jag är värsta anti! Men alla måste väl hålla med om att man hellre sitter själv än att behöva trängas med en tant osv.
Have a beautiful day!



Onsdag.

Godmorgon! Har ni alla sovit gott?
Själv skulle jag lägga mig nio och det gjorde jag, lyckades dock inte somna. Undra vem som vann utav mig och Petter, hm. haha. Kanske både? Vi säger så. Steg upp vid fyra och slängde mig i duschen och gjorde mig klar efter det. Frukost tog jag med mig på bussen för annars skulle det bli så stressigt.

Sitter på skolan nu, vi börjar om en halvtimme. Dom har inte ens öppnat klassrummet så här sitter jag på det iskalla golvet, brr. Första lektionen är matte i två timmar och tjugo minuter. Vi har så himla långa lektioner nu, om man jämför med högstadiet. Fast det här är tusen gånger bättre.

Hoppas ni får en fin dag!


I'm Just Fine.

På vårdcentralen tidigare idag trodde dom jag hade streptokocker eftersom jag var så svullen i halsen. Det visade sig dock inte vara det. Läkaren sa att det är ett virus men jag ska tillbaka i slutet av veckan om det inte blivit bättre. Trycker i alla fall i mig halstabletter, alvedon & ibbe så jag hoppas det hjälper.

Jag & Petter slog vad om att jag ska lägga mig klockan nio ikväll. Han tror att jag inte kommer göra det, men det tror jag. Ska ju upp redan vid fyra imorgon så jag behöver göra en tidig kväll. Vi får se vem som har rätt.. ; )

 


Visst är det lite mysigt när det börjar bli mörkt ute och man kan tända ljus?
Jag håller på att bli som min mamma, tänder ljus hela tiden.


Tisdag.

Fytusaaaan! Har haft ont i halsen i snart två veckor men imorse då jag vaknade kunde jag knappt prata för det gjorde så ont. Gjorde lite varm mjölk för tänkte att det kanske skulle vara skönt att dricka nåt varmt, men icket! Det var tammetusan det värsta. Jo gott var det, men halsen värkte. Värker. Tog 2 alvedon och en ibbe också. Får se om det hjälper, vilket jag inte tror. Har även halstabletter som jag ska trycka i mig under dagen. Det blir i alla fall ingen skola för min del eftersom jag ska på vårdcentralen. Det är väl det som inte är så bra med att bo i en stad och plugga i en annan. Att bara man ska på vårdcentralen missar man hela dagen. Fast vi har bara en lektion idag så missar inte allt för mycket.

Gäsp, AJ! Ska krypa ner under täcket och sova ett tag.
Hoppas ni får en fin dag! Och inte har ont i halsen som jag.



Saknar mitt hår!


Hemma igen.

Äntligen så är jag hemma! Sov mestadels av tiden på bussen förutom då Lina ringde och väckte mig. Det enda störande var väl att tanten som satt bredvid mig slog på lampan (som var ungefär som en strålkastare..) för att läsa. Inte ens tidningen skulle hon läsa, utan ett häfte om läkare. Ja, jag tjuvkikade bara för att jag undrade vad som var så jäkla viktigt att läsa. Efter en lång skoldag vill man ju ha mörkt på bussen och inte en massa papper som prasslar stup i kvarten. Nåja, hon stoppade undan dom efter ett tag så jag ska nog inte klaga. Haha, men sådana saker kan göra mig så irriterad. Fast hann ju ta en fika med Petter efter skolan så det gjorde min dag! : )

Middagen står i ugnen och jag är super hungrig!
Det är det mest negativa, att det blir så sena middagar nu för tiden.


Saknar sommaren, men längtar till vintern.

I'm On My Way.

Sitter nu på bussen, tror den är på väg snart. Den ska i alla fall åka om 5 minuter. Ser inte fram emot dessa timmar som kommer, men kan vara rätt skönt att lyssna på musik, äta frukost och självklart spela lite tetris, haha. Ops, nu åker den! Finns ju inget internet på bussen så måste logga ut. See you later.

Måndag.

Godmorgon! Antar att inte allt för många är vakna vid den här tiden, känns som det bara är jag. Alla mina classmates sover säkert väldigt gott eftersom vi inte börjar förrän 09.45 idag. Själv ska jag ta bussen som går 07.00 till skolan. Den tar två och en halv timme eftersom den stannar i varenda byhåla! Usch så drygt..
Ska strax hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning. Tror även jag ska göra en liten matsäck så jag kan äta frukost på bussen.
Hörs senare under dagen, puss.


Ida & jag

This is my goodnight.

Borde nog sova nu. Ja, jag måste sova nu! Eftersom jag vaknade vid elva imorse är jag inte allt för trött men mitt alarm ringer fem imorgon så! Jädrans också. Så om drygt 6 timmar ska man upp igen.

Hoppas ni alla haft en bra helg!
Godnatt & sov så gott!

Tick Tack.


Den här klockan köpte jag igår då jag var på stan med Ida.
Den har ett brunt armband och själva klockan är guldfärgad, även om det inte syns på bilden.
Den blev min för 65 kronor på Ur & Penn.



Dessa uggs köpte jag på skopunkten för 249 kronor förra veckan i Umeå.
Ser väl ungefär ut som en björntass, haha. Grymt sköna!

Söndag.

Dimman har varit här i mitt lilla Skellefteå hela dagen. Om ni frågar mig så tycker jag inte att det är allt för roligt men det är även lite mysigt på samma gång. Det känns verkligen som en riktig söndag. Plus att det är farsdag! Idag har jag varit på badhuset och simmat. Tror det blev ca 40 längder. Bra jobbat för att vara mig! Ska faktiskt ta mig i kragen nu och börja motionera mera. Dels för att bygga muskler och dels för att få bätrte kondition. Även hälsan behöver nog förbättras litegrann. Så det ska jag göra, börja röra på mig mer än vad jag gör nu.

La ju aldrig in bilderna igår, sorry. Var alldeles för trött för det så jag gjorde en tidig kväll. Men dom kommer senare, det lovar jag.

Förresten så har jag en ny design som ni ser. Vad tycker ni om den? : )


Lördag.

Nu är jag lite trött, vilket jag har all rätt att vara också. Ida kom tidigare än nio imorse. Hon kom redan 08.20! Haha, jag låg och sov som en gris ju.. var ändå förvånadsvärt pigg då jag väl steg upp ur sängen. Vi tog en runda på stan, tänkte leta julklappar (ja, det är bra att vara ute i tid!) fast det rann väl ut i sanden. Haha, köpte åt mig själv istället. På ur & Penn är det rea just nu så flera klockan kostade endast 65 kronor! Hur billigt är inte det? Senare ikväll lägger jag upp bilder, så håll utkik gott folk. Känns som att jag måste köpa mer där. Alla örhängen kostar 25 kronor, loooockande. Synd bara att börsen ekar lite tomt.. får se hur det blir.

Jag & Ida har väl mest slappat efter stan. Testade först lite kläder och vi kom fram till att bytlåna! Hur bra är inte det! Så hon lånade lite av mig. Måste fara till henne någon dag i veckan och fynda lite jag med. Pearl Harbor var på tv tidagare också, det såg vi. Har faktiskt aldrig sett den. Kanske blir så att jag & Petter hyr den till helgen då han kommer?

Vad har ni gjort denna lördag? : )

Tidsfördriv.

Okej, jag borde lägga mig. Eller, jag la mig faktiskt och förökte sova men det gick ju åt skogen som ni märker. Gör detta tidfördriv så kanske jag kan sova sen. Förhoppningsvis.

HAR DU

ett förhållande? Ja.
en bästa vän? Japp.
blivit kär vid första ögonkastet? Jag vet inte om jag blev kär, men något speciellt var det.
skrikit år en lärare? Haha vilken fråga. Tror jag då inte, har inget minne av det.
kysst någon och sedan ångrat dig? Jo..
ljugit för dina föräldrar om vart du är? Har hänt ja.
några smycken som kostar över tusen kronor? Hm, inte vad jag vet.
snusat? Nej.
rökt? Nej.

DAGENS
klädsel: Mjukisbyxor, en t-shirt & en grå kofta. Ingen har ju knappt sett mig så det spelar ingen roll.
frisyr: En svans.
låt: Beyonce - If I were a boy.
vill ha: Just nu, sömn!
sjuka: Har haft ont i halsen en vecka.
beroende: Annanas.
saknad: SNÖ! Ge mig nu tack.
köp: Var på coop tidigare och handlade middag och gott till kvällen.
godis: Lösviktsgodis, såklart.

FÖRSTA
bästa kompisen? Olivia.
bilen? Har tusan inte haft nån bil, än.
husdjuret? En hund, min fina Kenzo.
semestern? Korfu, var i mammas mage. Om inte det räknas så var det Gran Canaria.
jobbet? Ett boende för dementa.
köpta skivan? Öhm, kommer nog inte ihåg.. men typ Hits For Kids eller nåt liknande!
piercingen? Öronen.
konserten? Typ Lisa Miskovsky? Haha..
fyllan? I sommras.

BLANDAT
är du blyg inför det motsatta könet? Nejdå.
hur gammal blir du nästa födelsedag? 18 om drygt två månader! : )
har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja.
använder du huvtröjor? Ibland, men verkligen inte så ofta.
vill du ha några tatueringar eller piercingar just nu? Jajjemen, kan du ge dig på.
kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det mosatta? Det beror ju på.

TIO, SISTA
personen som smsade dig: Emma.
personen du kramade: Mamma.
personen som ringde dig: Älsklingensgubbenpetter.
personen som du ringde: Lina.
alkoholdrycken: Smirnoff Ice. 
bilfärden: Igår. Från Umeå hem till Skellefteå.
filmen du såg: Step Brothers med Petter i tisdags.
gången du grät: Igår kväll..
måltiden: Potatisgratäng & rostbiff.

NIO, SKULLE DU
våga hoppa fallskärm? JAA! Ingen tvekan.
våga hoppa bungyjump? Ville det förut men tror jag ångrat mig..
kalla dig själv lycklig? Ja, jag är lycklig!
hellre ta bilden än vara med på den? Hellre ta bilden.
kunna gråta över en kille? Ja.
kunna gråta över en tjej? Ja.
kunna ljuga för någon? Jag är väldigt dålig på att ljuga, så nej.
kunna springa femtio mil? Haha nog skulle jag kunna allt men frågan är väl om jag skulle orka.

FEM VAL
solnedgång eller soluppgång? Solnedgång.
sommar eller vinter? Båda tack. 
vilken ålder har varit bäst hittills? Det här året som varit. Alltså 17.
sova på sida, mage eller rygg? Föredrar sidan.
kramar eller kyssar? Kramar är väldigt mysiga, men även kyssar. Så jag svarar både och! ; )

FYRA SAKER
du gör när du har tråkigt: Ringer någon, ser tv, går ut med Wille eller sitter vid datorn.
du gjorde igårkväll: Var alldeles slut efter en jobbig dag så jag tog det lugnt.
du kan höra just nu: Musik såklart men även bilarna som kör här utanför.
du inte kan leva utan: Min familj, mina vänner & min älskade Petter.

TRE PERSONER
du kan berätta allt för: Mamma, Lina, Frida.
du tycker om: Jag tycker om många. Ingen nämd, ingen glömd.  
du inte gillar: Oj, här nämner vi inte heller något namn.

TVÅ VAL
coca cola eller fanta? Fanta.
hund eller katt? Hund.

EN ÖNSKAN
Att jag får leva ett långt & lyckligt liv med alla som står mig nära.

Helt rätt..

.. att Lars åkte ut ur idol ikväll! Jag har väntat på det vecka efter vecka. Jag tycker att han bara blivit sämre för varje vecka som har gått. Dessutom tar han ju inte ens idol på något större allvar. Så, jag är nöjd med att han inte är kvar!
Tycker också att juryn var ovanligt snälla. Dom sa inte alls någon allt för elak kommentar till någon. Alla var faktiskt otroligt bra ikväll, förutom Lars & Johan. Johan borde ryka nästa gång..



Kvällen har varit mysig. Bara tagit det lugnt och sådär. Måste nog sova snart eftersom Ida kommer till mig redan vid nio imorgon bitti! Haha gaaaalet säger jag. Bäst att vara pigg tills dess.

Dröm sött! : )

Fredag.

Åh, älskade fredag är här! Visst älskar vi det? Oh yes. Jag var nog lite deppig igår men det är väl inte så konstigt med tanke på allting. Man får faktiskt vara nere ibland för allting är inte alltid bra men allting är inte heller alltid dåligt. Nu så är jag i alla fall väldigt glad att gårdagen är förbi och att idag har varit en bättre dag.

Har nyss varit på coop och handlat middag, ni får senare veta vad! Handlade även lite annat smått & gott. Även lte godis såklart! ; ) Ikväll blir det myskväll med mamma framför tvn. Det behövs verkligen. Om bara en timme börjar ju även idol, taggat! Ni missar det väl inte?


Oj vad jag är glad att du finns.

Torsdag.

Har inte så mycket att säga idag, min hjärna är lite tom tyvärr. Dagen var jobbig och nu är jag jätte trött. Ni har säkert överseende med detta. Snart är jag nog på benen igen! Tur att jag har världens bästa pojkvän i alla fall.



Anonym om Onsdag:
han är överlägset snyggare än dig!

Anonym om Onsdag:
btw så ser du annorlunda ut på alla bilder!

Någon person kommenterade det här och jag vet inte vem, eftersom du nu är så feg att du måste vara anonym. Jag kan se att du bor i Umeå och eftersom du skrev att jag ser annorlunda ut på alla bilder tar jag för givet att du har sett mig i verkligheten? Om du nu tycker jag ser annorlunda ut på alla bilder så är det väl upp till dig. Men jag tycker jag ser likadan ut jämt. Det är väl klart man kan bli knasig på kort, vem blir inte det ibland?  Har man inte något bättre för sig än att klaga så behöver man väl inte kommentera alls.Väldigt omoget. Spelar det också någon roll vem som är snyggare än vem? Jag trodde det var insidan som räknas, och det gör den. Synd att du lilla person inte har insett det. Haha, skaffa ett liv..
Eller vad säger ni?


Onsdag.

Sitter just nu hos favorit Frida och bara slappar. Vi fick till och med skjuts hem av våran snälla lärare, haha. Dagen började med matte i över två timmar vilket var lite jobbigt men tiden gick ganska fort. Vi äter popcorn och ni vet ett sånt där litet corn fastnade i halsen, det skavde som tusan! Fast nu är det borta som tur är. ; ) Hann bbörja prata på om att jag ska operara mig för att får bort det osv, men det behövs ju inte nu!

Snart ska jag gå till busstationen och möta Petter sen så ska vi åka hem till honom. Sover där i natt också eftersom jag hade ett anfall tidigare idag.. så då är det ju inte så väldans bra att sätta sig på bussen själv hem i två timmar. Frida var gullig och lånade mig en tröja också, eftersom jag inte har mycket packning med mig.
Måste nog börja gå strax, hoppas ni haft en bra dag!


Ett kort från halloween. Är så glad!

På skolan.

Sitter på skolan och har sammhällskunskap. Tror vi ska få sluta rätt så snart, härligt ju! Ska följa Frida på stan tvärt sen möta upp Parvin för en fika eller så. Strax före fyra tiden ska jag på busstationen och möta upp Petter och då ska vi ta bussen hem till honom. Ska sova där i natt så jag slipper åka hem. Det blir mysigt! : )


Nää nu måste jag stänga ner datorn, puss.


På bussen.

Snart far bussen men tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg! Har med mig lunch som jag ska äta om ett tag och lyssna på musik. Kan inte bli så helt fel ändå. Ha en bra dag! Puss.

Tisdag.

Då jag bestämde mig för att pendla 26 mil varje dag trodde jag inte att jag skulle vara såhär pigg! Antar att det är för jag är så himla inriktad på det jag gör. Ska ta bussen till Umeå 09.25 så då är jag framme 11.20. Börjar 12 så då hinner jag förhoppningsvis springa på stan och köpa mina efterlängtade uggs!


Vet ni vad? Nu har jag så mycket tid över att jag ska se våra bästa år på tv.
TVNÖRD, kanske.

Dags att sova.

Det här får inte bli en vana, att vara vaken såhär sent. Men det kommer bara bli på måndagar eftersom det är PB klockan 22. Jaa, kalla mig nörd men det är så sjukt bra så att det bara inte får missas! Det är ju spännande varje gång.

Tänkte duscha imorgon bitti men då kom jag på att jag kommer vara sur på mig själv över att jag inte duschade ikväll istället. Fan vad drygt. Är så himla trött just nu. Kanske lika bra att sova nu direkt och stiga upp en kvart tidigare imorgon? Jag tror det får bli så. Haha, vilket dilemma jag har. Inget världsproblem precis.

Gääääääsp! Somnar nog nu, godnatt!

Halloween.

Här kommer några bilder från i lördags! Vissa bilder är så himla fula & roliga.
Men he bjuder vi allihopa på.



Haha, vad händer här egentligen?



























PUSSKALAS!

Måndag.

Ojoj, nu har jag varit väldigt dålig på att uppdatera. Ni behöver inte tala om det, jag vet. Ska bli ändring på det!

En snabb sammanfattning om vad som har hänt sen sist:

Lördag - Jag & Petter var och badade på nya badhuset här i Skellefteå. Det är jätte fint och fräscht. Var väl typ vi och småbarn mest som var där. Hade verkligen jätte roligt. Älskar att bada, man gör det allt för sällan eller i alla fall jag. På kvällen var det halloweenfest hos Maria. Ni får snart veta vad jag var, lägger upp bilder lite senare ikväll. Det var väldigt trevligt och härliga människor. Det blev att fara och äta på max vid ett tiden också, det behövdes. Mums!

Söndag - Lyckades äntligen sova ut, sov ända till klockan 12 tror jag det var. Riktigt skönt! Jag & Petter åt inte frukost förrän två så det blev lite sent men vad gör väl det en söndag? Just det. : ) Han for hem med fyra bussen så då hade jag hela kvällen på mig att göra ingenting. För det var vad jag gjorde, ingenting. Haha näe nu låter det som mitt liv är väldigt tråkigt. Men jag menar att jag inte gjorde nåt speciellt.

Måndag (idag) - Dagen med stort D. Idag var dagen då jag började på thoren i Umeå. Gick ju thoren här i Skellefteå men bytte av lite olika anledningar. Kommer nu pendla i stort sett varje dag. 26 mil tur & retur. Låter det lockande? ; ) Men jag ska kämpa. Har jag gett mig in på något ska jag banne mig klara av det. Jag är för envis för att ge upp.
Går ju nu i Fridas klass som är en av mina bästa vänner, love it! Min klass verkar också väldigt bra! Tummen upp för det. Ser verkligen fram emot att åka till skolan nu. Även om det kommer bli att stiga upp tidigt och komma hem sent. Träffade även Petter en stund innan min gick buss. Pusspusspuss!

Har ni haft en bra halloween och sådär? : )

Lördag.

Haha alltså det är helt otroligt.. vet ni när jag vaknade idag?! Klockan halv sju, halv SJU! Brukar väl vanlitgvis sova till 11 åtminstone. Men näe, alltid med Petter vaknar jag tidigt. Fast han sover bara vidare som en stock.
Har ätit både frukost & lunch, sett tv & film. Fattar inte,det är rätt så sjukt. Jag är hur pigg som helst. Hoppas bara inte jag blir jätte trött ikväll, vi ska ju på halloweenfest! Det är maskerad så alla ska klä ut sig. Längtar verkligen! Säger dock inte vad jag ska vara, det får ni se kort på senare. ; )



Nu ska vi fara på badhuset!
 Ha en underbar dag! Ciao : )

RSS 2.0