Måndag.

Morsning! Mår ni bra? :) 

En ny vecka, nya möjligheter. Fast nu är det ju sommarlov och då är varje dag likadan, spelar ingen roll om det är måndag eller lördag. Har sommarlov en månad till innan jag börjar jobba i tre veckor. Ska försöka göra juli månad tillen toppen månad, ändå inte allt för länge till skolan börjar.. haha äh nu ska vi inte prata om det såhär på sommaren. Är nu och sitter barnvakt men ska förmodligen inte göra det så länge. 10:15 Ida med bussen så då hoppas jag verkligen att jag inte är kvar, annars kanske hon kan försöka hitta hit eller så får hon vänta. Jag är ju trots allt mitt i stan. Det är ganska varmt i luften men solen vill inte titta fram verkar det som.. hoppas den vill det senare. Ska fråga Ida om hon vill luncha på stan, kanske köpa mat och sitta på bryggan vid älven, det är mysigt.
Måste se efter pojkarna nu, dom är otroligt busiga även fast det är morgon. Dom är ändå söta som alltid, riktiga sockerbitar.

Hej så länge.

Shadow.

Gaaaalet vad brun jag är. Haha. Rätt så iaf. Solade på balkongen och har två streck efter bikinin. Hade inga innan men har det nu, inte så jätte snyggt.. måste försöka sola bort det. Haha sola bort det? Ja men ni fattar förhoppningsvis vad jag menar. Konstigt att man känner sig dubbelt så fräsch när man är brun än när man är blek. Men ja, så är det. Nu ska ju vädret fortsätta vara bra hela veckan så jag är jätte glad. Vet ni varför jag mer är glad? Jo, för att Ida ska komma till mig imorgon - tisdag! Guuu vad jag längtar. Har inte träffat henne på 2 veckor tror jag.. så det blir jätte kul.
Imorgon ska jag sitta barnvakt mellan 08.30 - 10.00, bara en timme och trettio minuter så det är skönt. Så jag hoppas att Ida kommer med någon buss som är här vid 10 tiden. Vi ska ha picknick vid älven på dagen, sola och bara ha det underbart. Vi får se vad kvällen har att erbjuda men det blir nog att mysa hemma med film och en massa godis. Kan knappt vänta på min lilla Idapida, vi behöver prata om allt mellan himmel och jord.



Tycker inte om att sova själv. Är hos mormor nu för jag åt middag här men snart ska man hem till lägenheten. Det är skönt på dagarna men kvällarna, nej inte kul i längden. Som tur är kommer Ida imorgon, då är det inte det minsta ensamt. Tusan vad jag längtar! 
Nu ska jag kila hem och ringa Ida sen se fotbollen.
Call me if you want, booring.. haha
Hejsvejs!


Söndag.

Godmorgon. :) 

Vaknade faktiskt ganska nyss, för ungefär en halvtimme sedan. Jag som inte trodde att jag skulle betala in mig på stadsfesten igår men tror ni inte att jag gjorde det ändå? Jo, såklart. Men det var nästan värt pengarna. 280 kr. Vi såg Amanda Jenssen, Jill Jonsson, Petter & några till. Det var ju rätt mycket ööös på Petter.. folk var lite galna. Men det var grymt roligt! Vid halv elva tiden så blev vi hungriga så vi gick och skulle äta. Finns ju hur många tält som helst med mat men det blev till slut en tex mex tallrik för min del. Ni skulle ha sett så himla stor den var! En vanlig tallrik med ett BERG av mat. Den var dock lite för stark för min smak + väldigt mättande så det blev mer än hälften kvar. Såg dessutom dom som hoppade bungyjump och det har jag velat sen jag var liten. Undrar om jag verkligen skulle ha nerver till det. Bara man tänker på det så pirrar det i hela kroppen. Tänk när man väl står där och ingen väg tillbaka, bara hoppa. Uh, känner då att jag nästan inte vågar.





Europe från i fredags!

Ska ut och sola strax, solen är kvar idag med.

Lördag.

Vaknade nyss och har väl fått tillräckligt med sömn. Kom hem fyra imorse och då var jag jätte trött så jag somnade direkt. Kvällen var i alla fall jätte lyckad! Hade ju mina ny skor som jag inte trodde jag skulle få skavsår av men gissa vad? Jo, jag fick det ganska direkt. Tur att jag hade med mig ett par ballerina skor! Det första vi gjorde var att kolla på EMD, inte liiiite snygga.. woow. Haha så dom var bra. Min dumma kamera som fortfarande inte funkar fick tyvärr inte följa men Lina har några kort som jag lägger in när jag kan. Åkte dock bara en karusell igår men det räckte nog för det var roligare att vara inne på området bland alla artister och sådär. Festivalen var slut kl två men jag kom inte hem förrän fyra imorse (som jag redan sagt) så tiden där emellan for vi väl bara runt litegrann. För att avsluta kvällen med ett ord: great.

Idag vet jag inte riktigt vad dagen har att erbjuda. Kanske att jag ska på festivalen, men vet inte om jag vill betala in mig igen för det är ganska dyrt, typ 300 spänn. Men man ska aldrig säga aldrig, vi ser väl. Vet ni vad? Solen är hos oss idag! Det har regnat två veckor och äntligen tittar solen fram. Det var banne mig på tiden. Så idag kan man ju rent utav dra fram sommarkläderna, jippiiie. Ska nog ut och sola idag så jag får lite färg. Det värsta är ju bara att då jag tar bort mitt gips kommer jag att vara VIT där det har varit, inte snyggt alls. Men det kan jag nog leva med.. haha.

See you when I see you, bye.

Utkast: LALALALALALA, haha ...

LALALALALALA, haha jag är på topp! Kanske märks?

Sorry för att jag inte uppdaterade nånting igår kväll, jag trodde nämligen att dom jag satt barnvakt åt hade kvar sin dator men det hade dom inte. Istället så hade dom en ny som man behövde ha lösenord till och jag ville inte ringa och störa dom bara för att jag ville in på datorn, haha. Det första vi gjorde när jag kom var att dra ner på festivalen. 2 små pojkar, 2 & 4 år, ni kan ju bara tänka er. Först så skulle vi äta middag. Pojkarna ville ha hamburgare (med ingenting på, gott?) och jag tog en wook tallrik, jätte gott! Det finns så himla många tält med mat så man vet knappt vars man vill äta. Efter maten så lovade jag att dom skulle få varsin våffla på pinne med chokladsås, jag köpte en till mig själv med! Låter kanske inte så gott med OJ vad mummsigt det var kan jag lova. Ni borde testa om ni får chansen.

Mätta och belåtna gick vi runt på festivalen ett tag och sen var det dags för pojkarna att få åka varsin karusell. Den äldre körde radiobilar och sen fick båda två åka en lastbil tillsammans. Den gick runt, runt och runt hur många gånger som helst och den yngsta började gråta, men då slutade den som tur var.. haha stackars liten. På vägen hem köpte vi med oss en sockervadd och ni kan ju tänka er hur kladdigt det blev! Usch. Hem och tvätta händerna direkt.
På kvällen såg vi pippi och inte bara en gång, två gånger! Haha nog för att pippi är bra men en gång räcker men det tyckte tydligen inte ungarna. Vid halv nio hade dom somnat och jag slog på TVn i brist på annat att göra. Det var ju bara ett problem, den funkade inte! Vi som nyss hade sett pippi.. hm. Började kolla bland alla kablar och sladdar men dom var som dom skulle vara (tror jag iaf). Tog dosan och började knappa, till slut hade jag tryckt på varenda fjärrkontroll och varenda knapp och det funkade inte. Vad fasen var felet? Ja, jag vet inte. Så jag satte mig och såg på film, typ barnfilmer.. haha. Kom hem drygt halv tre, helt död så jag somnade direkt.

Idag har jag varit med Lina på stan, köpte ett par skor men kan tyvärr inte visa dom för att min kamera funkar inte och vet inte vad som är fel.. måste lämna in den till veckan. Köpte ett till par skor igår också och två par örhängen. Ni kanske får se dom till veckan om min dumma kamera funkar igen.

Här är alla som spelar ikväll:

Kraftscenen Fredag 27 juni
21.30-22.45 Eric Gadds band tillsammans med Eagle Eye Cherry, Magnus Carlson, Titiyo
23.30-01.00 Europe

Nordic Light scenen Fredag 27 juni
20.30-21.30 E.M.D
22.45-23.30 Kleerup Live med Titiyo & Swingfly
01.00-02.00 Lillasyster

Ska äta middag nu och senare blir det festivalen.
Taggar som tusan!


Torsdag.

Hej på er! :) 

Mår toppen idag, förutom att jag har ont i nacken sen igår. Det är karusellen.. den ska jag definitivt inte åka igen! Det regnar litegrann idag, inte hela tiden så det är lite ostadigt. Har varit och handlat mat idag, alltid lika kul! Ja jag tycker faktiskt det är roligt att handla mat. Säg vad ni vill men är det inte roligt att få köpa precis det man vill äta? Just det. Jag ska i alla fall inte på festivalen idag. Måste ner på stan och köpa lite saker och ett par skor, men jag antar att det kanske är som att vara på festivalen, haha. Eftersom festivalen är överallt mitt i stan. Ja, jag ska i alla fall ner på stan. Direkt efter stan ska jag sitta barnvakt, från kl halv 5 till 1 i natt.



Jag & Lina igår när vi åkte karusell! ;D

Det är nog bäst jag börjar gå till stan nu så jag slipper stressa (vilket jag alltid lyckas göra ändå).
Hoppas ni har bättre väder och får en fin dag!

I don't want to miss a thing.

Nu är jag hemma från stadsfesten, eller kom hem för typ en timme sen. Det var precis som vanligt. Som alla andra år. Mat, mat och mer mat. Mat överallt! Tält med vuxna som dricker öl och all annan skit. Stånd med gosaker och andra stånd som säljer saker, kläder osv. Och sist men inte minst.. karuseller! Jag och Lina väntade med att åka, det var det sista vi gjorde så vi lixsom "skulle ta det bästa sist". Först åkte vi den som heter breakdance och jag lovar, jag skrattade hela åkturen! Hahaha. Det var sjukt kul! Den kommer jag åka fler gånger under festivalens gång, helt klart.
Efter den åkte vi en annan men den vet jag inte vad den heter.. det stog typ inte. Den for iaf upp i luften och snurrade. Haha vid närmare eftertanke så gör ju nästan alla karuseller det? Åker uppåt och snurrar. Hur som helst var den iaf jätte äcklig! Jag började må illa (vilket jag aldrig gjort nån gång tidigare då jag åkt karusell, inte ens på liseberg eller nåt sånt) och det kändes nästan som jag ville spy, usch. Det värsta var att den tog ju nästan aldrig slut. Den höll på 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ja säkert 10 minuter! Tvekar på att jag åker den igen alltså..

Men vet ni vad jag kommit fram till? Att på lördag är det wheels i Umeå.. och jag undrar hur jag ska göra. Ska jag gå en till kväll på stadsfesten (ska dit på fredag också) eller ska jag åka till Umeå. Vet inte ens vad jag själv vill?

Ska väl se om det är något bra på TV nu och sen sova.
Godnatt!

Stadsfesten.

Äntligen! Det som alla väntar på hela året, äntligen är stadsfesten här igen! Stadsfesten hette förut Skellefteå festivalen men bytte namn för 2 (?) år sen. Det är sjukt mycket folk och hur roligt som helst. Karuseller, uteserveringar, underhållning, artister mm. Allt möjligt! På fredag & lördag är det inträde och det kostar drygt 200 kr men dom andra dagarna är det gratis så jag och Lina ska dit ikväll. Vädret är inte det bästa men det regnar i alla fall inte. Om ni inte vet det så äääälskar jag att åka karuseller! Det är ju bland det bästa som finns! Synd bara att det är så himla dyrt, annars hade jag nog åkt tills jag hade spytt, haha. Men någon karusell ska jag hinna med ikväll. Lina sa en, jag sa två. Hoppas på fler än två! Haha jag är ju galen men ja, det är jag det.
Lina ska komma hit och äta tacos vid 6 tiden och efter det traskar vi ner mot stan.
Ha en bra kväll ni andra!

Gips.

Hemma från sjukhuset. Har fått ett nytt gips. Han, alltså gipsteknikern har slutat göra sådana gips som jag hade ett rött så jag fick något nytt slags gips. Det är inte snyggt men vet ni vad? Man kan bada i det! Jippe! Gissa om jag blev glad! =) Så nu deppar jag väl inte lika mycket över mitt gips förutom att det typ ser ut som ett nät.. huvva. Men det är ju bara ett gips så spela roll. Fick välja mellan vit, blå eller grön så jag valde blå, ljusblå. När jag kom ut från sjukhuset så lyste det typ! Haha helt sjukt, typ neon nästan. Och dessutom känns gipset mycket bättre nu, nu sitter det perfekt. Tack gipsteknikern!



Väldigt fult, jag vet.

Rubrik.

Haha på nåt sätt så tycker jag inte alls om att skriva en rubrik. Kommer aldrig på något vettigt eller något alls faktiskt. Jaja, jag har iaf varit på sjukhuset nu för att byta gips men då jag kommer dit säger gipsteknikern att jag ska komma tillbaka 14:15 för han hade inte tid just då. Tur att jag bor ca 5 minuter från sjukhuset så jag slipper sitta där och vänta över en timme. Förresten sa han att jag inte skulle få ett likadant gips som jag har nu för att han tydligen hade slutat med det? Låter väl konstigt. Han sa att jag istället skulle få ett gips med grövre rutor. Alltså va?! Haha i min hjärna ser det inte fint ut, men vi får se vad det är för något. Spännande.
Lina ringde nyss och hon ska åka på konsum och sen komma hit så vi ska luncha tillsammans. Det blir lasagne för min del, mummmms! Så det blir att luncha sen sjukhuset. Men hon får nog lov att skynda sig, hon har en tendens att vara lite sen.. haha.

Onsdag.

Godmorgon!

Jag som sa att jag skulle upp tidigt, det blev inte så. Telefonen ringde jätte många gånger men som vanligt så slår jag bara av den i sömnen. Stör mig på att jag gör det, inte bra. Jag som skulle upp vid 8 för att fara på sjukhuset och byta gips. Jag får väl lov att gå dit efter lunch, det vill säga vid ett tiden. Kanske ska ta och berätta vad som hände då jag lyckades (?) bryta armen.
Det hade varit dåligt väder ända sen vi kom till Sälen. Regn och åska om vart annat.. jätte kul.. not. Men på lördag kväll började det spricka upp och solen tittade fram litegrann så då tänkte jag att det skulle vara skönt med en promenad. Jag tog på mig mjukis kläderna och började gå. Gick in mot byn och virrade omkring där ett tag innan jag gick hem igen. På hemvägen är det en grusväg så jag gick där och innan jag visste ordet av så flög jag rakt ner på alla stenar! Jag kände direkt att nånting var fel i min handled. Men jag tänkte väl att jag hade stukat den och inge mer med det.
Men nu ska jag vara ärlig, jag grät. Det gjorde så fruktansvärt ont att jag grät. Jag var rätt nära stugan så jag gick hem och mamma ringde sjukvårdsupplysningen och frågade vad vi skulle göra. Eftersom det stack i mina fingrar och jag inte kunde röra armen sa hon att vi genast skulle till sjukhuset. Det var ju bara två problem. För det första så hade inte sjukhuset i Sälen öppet så vi var tvugna att åka till Mora. För det andra så hade mamma tagit ett glas vin eller två så hon kunde ju inte skjutsa mig. Det blev att jag och mamma åkte sjuktransport (typ en stor taxi) till sjukhuset i Mora.

Ni kanske inte orkar läsa det här, men gör inte det då men jag måste berätta om kvällen/natten på sjukhuset. Helt galet! Först och främst så har jag aldrig sett så mycket folk på en akut mottagning. Då menar jag aldrig. Och jag har ändå varit på akuten rätt mycket trots mina 17 år. Det fanns inte en plats i väntrummet så dom hade tagit dit extra stolar osv. Själv så fick jag lov att sitta ute i korridoren. Jag och mamma började prata med en tjej och hennes syster son som var där för att han hade halsfluss och dom hade suttit där i fem timmar! Vi hade bara suttit där i en timme. Ville inte ens tänka på hur länge vi skulle behöva vänta. Halsfluss är väl inte det allvarligaste som var på akuten så därför fick dom inte komma in på länge. Medans vi väntade så kom det bla en pappa med en till kille som också hade halsfluss. Det blev lixsom vi 6 som satt där och pratade hela kvällen. Men dom stackars pojkarna sa inte så vidare mycket pga deras halsar.
Vid tolv tiden mitt i natten så kom en doktor och frågade om hon kunde undersöka mig i väntrummet (korridoren) för dom hade fullt på alla rum. Då kan ni kanske förstår hur oerhört mycket folk det var. Visst, hon kollade och tryckte på min arm/hand. AJ vad det gjorde ont. Att dom alltid ska behöva trycka och ha sig. Hon sa "jag ska skicka dig upp på röntgen nu men du kommer säkert gå härifrån med gips". Kul att höra, fy fasen. Upp på röntgen och ner igen till akuten efter ett tag. Då hade halsfluss pojkarna få kommit in på varsitt rum bredvid varandra och jag fick gå en på ett rum bredvid dom. Det slutade klockan 3 på natten med att pojkarna skickades hem med pencilin och jag med ett gips. Men ni ska bara veta timmarna mellan början och slutet, vilket h-vete! Gipset gjordes om typ 3 gånger och nu har jag iaf ett rött.
Bara en sak till! Just innan vi skulle fara hem och stod inne på akuten och väntade på taxin så hände det en rolig sak. Tre fulla (inte sådär stup fulla men lagomt) killar i 20 års åldern kommer in på akuten och ena killen hoppas på kryckor. Synd bara att hans kompis hade brutit av ena kryckan (med flit dessutom!). Så där kom han med en krycka hel och den andra i två delar. Haha såg faktiskt rätt kul ut. Dom skrattade, jag skrattade, alla skrattade. Sen så slutade det med att dom frågade om jag skulle på efterfest och om jag ville ta en fika (i sälen). Meeen jag bara skrattade och sa nej. Haha helt sjuka alltså. Sen började dom snacka om både det ena och det andra. Taxin kom! Var hemma drygt 4 på morgonen med ett gips och många goda skratt trots smärtan.



Nu gjorde jag sådär igen!
Kan aldrig bara skriva liiiite, blir alltid mycket.
Haha kanske inte det mest roliga att läsa men whatever, enjoy.

Nu ska jag på sjukhuset och byta gips för det jag har nu är för stort.
Kanske ska ta ett blått eller vad säger ni? :)
Hörs senare!

Hemma!

Äntligen är jag hemma! Jaa jag säger äntligen för jag har faktiskt hunnit sakna lilla Skellefteå även fast jag inte har varit borta så länge. Fast jag var ju hos pappa i Umeå före det så har ju inte varit hemma på 2 veckor. Ärligt talat är jag inte hemma än, jag är faktiskt hos mormor. Eftersom jag inte har någon frukost hemma och sådär så är det lika bra att sova här. Så jag är inte hemma i lägenheten förrän imorgon, suck. Dom andra stannade ju kvar i Sälen så jag blir hemma själv i ca 3 veckor nu framöver. Skönt! Vill bara hem och packa upp min väska som är proppfull med kläder och en massa sånt. Hatar att ha allting nertryckt i en liten resväska för allt lyckas till slut bli till en röra utan dess like. Går inte skilja på vad som är vad. Hem och tvätta. För första gången i mitt liv längtar jag nog till att tvätta, konstigt nog.
Jaja, hemma från Sälen är jag. Vill ni höra min resa?

- Bil Sälen - Falun (ca 2 timmar)
- Tåg Falun - Gävle (avg 12:35, ank 13:37)
- Tåg Gävle - Sundsvall (avg 13:57, ank 15:54)
- Buss Sundsvall - Skellefteå (avg 16:04 ank 22:20)

Jävla resa.
Skulle varit bra mycket roligare om jag hade åkt med någon. Visst var det skönt att sitta där med musik och en bra bok att läsa men inte i längden. Tågen var rätt så nice men bussen är väl inte allt för rolig. 6 timmar i samma buss, samma säte, fy och fan. Umeå - Skellefteå gick bra (säkert eftersom jag åkt den sträckan mer gånger än vad jag kan räkna till).

Jag måste bara säga en sak innan jag går och lägger mig..
Jag har brutit handleden. BRUTIT. AV. EJ HELT. TRASIGT.
Fråga mig inte hur jag har lyckats, det berättar jag imorgon. Som ni kanske förstår är det jobbigt som tusan att skriva på datorn med en hand.. och då menar jag verkligen jobbigt!

Ska sova nu, behöver sömn efter den här dagen.
Ska upp vid 8 tiden imorgon så dax att krypa till sängs.
Godnatt!

Bortrest 19/6 - 24/6.

Tror ni att jag hade rätt? Jaaaa, Ida var hur brun som helst! Jag ville ju knappt vara i närheten av henne för det fick ju mig att se ut som jag aldrig varit utanför dörren på 17 år. Men jag har ju några veckor på mig att bli brunare, eller lika brun åtminstone. Det var iaf väldigt roligt att träffa henne igen. I den här värmen som vi hade idag kändes det som man behövde en glass så vi gick på kiosken och köpte oss varsin.
Gissa vilken det blev? Det blev en calippo, inte den med cola smak utan den med lemon/pineapple. Måste nog säga att det är en av mina favoriter då det gäller glassar! Perfekt på stranden en varm sommardag. Haha eller ja behöver ju inte vara på stranden.. kan ju vara var som helst en varm sommardag. Hur som helst så satt vi där utanför kiosken och njöt av våra glassar ett tag och for efter det hem till Ida. Hon visade mig kort från Turkiet och åhhhh vad jag önskar jag var där! Älskar ju att vara utomlands, det är bland det bästa som finns. Jag blev ju inte alls avundsjuk av deras stora pool, höga vågor eller hotellet.. nejnej inte alls.
Var inte så länge hos Ida för vid halv fyra så hade pappa hyrt ett släp så min broder kunde fara till grusgropen och köra sin cross. Jag ville såklart hänga med så iväg bar det. Väl framme i grusgropen så började pappa att köra bara för att testa och sen var det brorsans tur. Gick riktigt bra för honom! Jag tänkte ju köra en sväng men det blev inte för att det kom getingar stora som hus och jagade oss.. haha inte lyckat! Så vi for hem, men vi hade ändå varit där en timme så. Blev sedan att fara in till stan för att äta på frasses, lökringar.. mumms!
Ikväll blev det att spela lite volleyboll, hur kul som helst förutom att min handled känns lite död nu efteråt.

Men vet ni vad?! Imorgon åker jag till Sälen och är där tills på tisdag. Ska upp 07:30 imorgon för 08:30 går min buss till Skellefteå. Det blir att fara hem och packa om i väskan och sedan sitta i bilen i 12 timmar. Kommer väl sluta med att jag räknar bilar i brist på annat roligt. 80 mil i bil är ingen höjdare men det blir nog bra ändå. Har ingen dator där nere så vi får höras då jag kommer hem! Såvidare ni inte ringer eller SMSar. Skulle uppskattas för jag lär inte ha allt för roligt. Haha vad jag låter negativ nu.. men jag kommer nog ha det rätt så bra.
Ha en bra midsommar! :) 

Onsdag.

Morsning!

Sovit gott? Det har jag! Haha men det gör jag ju nästan alltid så det var ju ingen nyhet. Sover som en stock.. inte ovanligt som sagt. Har precis tagit mig lite frukost som jag tog ut på verandan och åt. Det är ju toppen väder här idag! Sol och bara nåt enstaka litet fjuttigt moln. Kanske inte så jätte varmt i luften men då solen lyser så är det super varmt.

Vet ni vad?! Ida hörde nyss av sig och hon är hemma! Äntligen! Hon har ju varit i Turkiet i en vecka så jag har inte träffat henne på ca 2 veckor. Hon ska komma över om en halvtimme så jag ska alldeles strax göra mig lite klar och sådär. Kanske att vi ska steka i solen? Haha men det lär ju inte hon behöva, hon lär ju vara brun som en.. ja jag vet inte vad men väldigt brun iaf. Åhhh, jag känner att jag måste sooola..

Vi hörs senare under dagen allihopa!

Bio.

Nu är jag hemma från stan, eller kom hem strax efter halv nio så har ju hunnit vara hemma ungefär två timmar. Det blev så att jag åkte med pappa till stan vid halv 3 tiden och gick där och kollade på lite saker. Köpte bla en klänning och en väska. Jag som tänkte köpa jeans men hittade faktiskt inte några som jag ville ha så jag skippade det. Efter ett tag så började jag få skavsår av mina skor, fy fasen!
Det var typ bara en halvtimme kvar tills Jimmie skulle komma så jag gick till bion och satte mig där och väntade, och väntade och väntade.. haha. Till slut kom han och bion började. Den var faktiskt ganska rolig, eller ja väldigt rolig! Om ni inte sett den borde ni se den. Tycker dock inte att Patrick Dempsey är snygg även fast alla andra tycker det. Men hade väl kanske tyckt det om jag var 40 plus! Halsbandet som mormorn hade var ändå roligast, ni som sett vet vad jag pratar om.. haha! Efter bion tog vi en glass på donkan och tänkte gå ner till kajen men halvvägs dit så ändrade Jimmie sig för det var tydligen för kallt.. haha. Så det blev att vi gick tillbaka till donkan och satte oss. Mina fötter hade skoskav (eller kanske skavsår? ;)) och det sved som tuuuusan, ajaj! Synd bara att jag inte hann träffa en viss tjej, haha eller det kanske var mer tur än synd?

Jaja hur som helst, när jag kom hem blev det tårta och gofika för att "fira" att jag gått ut nian. Fick en present också! Det var en "vuxensak" som pappa så ehm vackert kallade det. Det var en glas skål från något fint märke som man kan samla på. Faktiskt jätte fin! Bra att ha när man en dag ska flytta hemifrån. (Vilket jag hoppas inte är allt för länge bort)
Efter fikat gick jag, brorsan och pappa ut och lirade lite fotboll och pappa tyckte jag skulle börja fotboll.. haha det tycker inte jag. Brorsan körde sen lite cross på baksidan av huset och efter han hade kört klart tog jag några varv och jag var mycket bättre än igår haha! ;D Imorgon ska vi till nåt ställe som är bättre än våran lilla baksida och köra. Har dessutom tagit kort då jag körde, synd att jag inte kan lägga in dom nu.. för göra det när jag är hemma i Skellefteå igen.

Hoppas ni haft en bra dag osv.

Tisdag.

Hej hopp alla glada!

Vaknade vid 11 tiden och har sen dess sutit ute och solat samt ätit frukost. Molnen började tyvärr komma för en liten stund sedan så det blev kyligt att sitta kvar så jag gick in istället. Det är ingen värme alls i luften idag, bara solen som värmer. Har inte så mycket planerat för idag förutom att jag ska på bio med Jimmie ikväll, eller ja kl 18. Vi ska se "Brudens Bäste Man". Hoppas på att den är bra, men det tror jag! Skulle ta bussen in till stan 16:15 men pappa ska till stan vid halv 3 så jag åker nog med honom. Då kan jag passa på att gå på stan före bion! Skulle behöva shoppa några saker men samtidigt känner jag att jag måste hålla i pengarna lite hårdare än vad jag vanligtvis gör.
Sitter och lyssnar på Sanna & Axel, skolavslutningen. Jag får aldrig nog av den låten.

Kollar på klockan och ser att den är snart kvart i ett så jag måste nog skynda mig att göra mig klar om jag ska hinna åka med pappa. Ha en bra dag, hej.

Umeå.

Är nu hos pappa, kom hit vid 5 tiden. Det var åska & hagel i Skellefteå men då jag kom hit så var det strålande sol och bara nåt enstaka moln här och där. Satt ute och solade så jag tror minsann att jag blev lite brun, iaf brunare! Wihoo. Min brorsa hade bestämmt middag, kräm och korv mackor. Haha, alltså ja vad säger man? Det dög.
Har hunnit ta mig en tur på brorsans motorcykel också. Hur kul som helst! Men jag är väl inte den bästa föraren kan jag ju tillägga. Men jag var ändå bra.. haha! Kände mig rätt så tuff faktiskt.
Sen så blev det en tur till kiosken för att testa deras nya mjukglassar och dom var goda. Som vilken mjukglass som helst men med jätte mycket topping, lite för mycket nästan. Det blev broarna runt på hemvägen och myggen höll på att äta upp mig. Har hoppat studsmatta mest hela kvällen och det känns i mina vader kan jag lova er.

Vad har ni gjort idag?

Ska ta och se TV nu sen sova.
Sov så sött!

Måndag.

Godmorgon!

Jaa jag vaknade faktiskt för ungefär en halvtimme sedan, sömntuta. Har hunnit vara ute med hundarna i spöregnet också. Idag så ska jag åka till pappa i Umeå. Och just nu ropar mamma att det haglar, fy fasen. Och jag ska gå ner på stan om ett tag för min buss går 14:50 men förhoppningsvis så har det väl slutat hagla då. Borde inte sitta här nu för jag måste äta, packa och lite annat innan jag springer ner till stan men jag håller just nu på att ladda min MP3 med lite nya låtar så tänkte bara skriva några rader här.



Nu ska jag lägga på ett kål här, vi hörs senare!
Ha en bra dag, och hoppas ni har bättre väder än lilla Skellefteå.

Bakning.

Gokväll!

Ikväll så har jag och mamma försökt oss på att baka muffins. Min mamma är inte en mamma som står hemma och bakar bullar precis så hon bakar väl en gång på 10 år. I alla fall så skulle hon baka muffins med hallon i och jag tänkte att jag skulle vara med och baka. Hm.. när jag väl kom in i köket tittade jag mest på för jag ville inte blanda mig i den smeten, haha! Jag försökte säga att hon skulle göra si och så men hon gjorde på sitt egna lilla sätt. Det slutade med några fina muffins och några blev som mos men dom blev goda!



Fick lite ont i magen, åt nog för mycket smet.
Men det är ju smeten som är höjdpunkten med bakningen?

Nu ska jag ta och sova för jag ska upp tidigt imorgon.
Sov så gott, sweet dreams. :) 

Mera skolavslutning.

Nu så är jag hemma från jobbet. Eller ja, jag kom väl hem för ungefär 2 timmar sen. Det blev väldigt varmt ute idag så jag var tvungen att duscha direkt då jag kom hem även fast jag redan har gjort det en gång tidigare idag. Men kände mig riktigt äcklig. ;p haha. Träffade även Lina en en liten stund på stan, hon skulle köpa en födelsedagspresent. Och ska jag vara ärlig smet jag in på godis affärn och köpte godis samt en Blue Keld med kiwi & Lime smak. Har inte smakat den förut så jag tänkte att jag måste ju prova. Den var helt okej, men persika är fortfarande min favorit!

Jag hittade två videosar sen skolavslutningen när jag klickade runt också.


Sanna & Axel - Gå inte förbi


Astrid - Summertime

Iväg till jobbet.

Nu ska jag jag kasta mig in i duschen och sedan fara iväg till jobbet.
Drygt 3 jobbiga timmar framför mig men pengar behövs ju alltid!
Speciellt nu på sommaren.
Vi hörs lite senare guys, hej så länge.

Söndag.

Godmorgon, sovit gott?
Jag sov som en prinsessa, eller det gör jag väl oftast så det var inget nyss. Har dock bara sovit sju timmar pga att jag fick SMS av en person för drygt en timme sen.. haha! Okej kanske det inte var så kul för jag hade gärna sovit vidare men jag vill inte sova bort hela dagen, som jag gjorde igår. Igår vaknade jag nämligen 15:15, kan ni tro det? Gör det, för det är sant. Jag älskar att sova men det där var nog lite för länge ändå. Känns bra att vara uppe redan, har en hel dag framför mig!

Jag har ätit jordgubbar och mjölk nyss, det blev väl min frukost. Men det är ju inte precis mättande så jag tror jag ska göra mig en bond (inte james bond utan som en bonde) omelett. Det är jätte gott kan jag lova.
Vädret är lite ostadigt idag.. soligt ena stunden och molnigt den andra. Jag vill ju ha SOL och inte ett enda moln plus värme. Kanske kommer imorgon? Hoppas det.

Dessutom så verkar nästan alla fara utomlands nu. J kom hem i onsdags från tunisien, I åkte till turkiet i onsdags, F åkte till turkiet i tisdags och E åker till italien idag. Tror ni jag är lite avundsjuk eller? Tycker att någon av dom kunde packat ner mig i deras resväska.. haha.



Ta mig dit, tack.

Lördag.

Som säkert många av er så ser jag också på fotbollen nu, Sverige - Spanien. Ni såg kanske Zlatans mål? Det gjorde jag och blev riktigt glad! Hans måltorka är så gott som över kan jag lova. 2 mål på 2 matcher. Vi får väl se om det kanske blir ett till ikväll. Jag håller i alla fall tummarna för Sverige ikväll, lycka till.

Ikväll så ska jag på joypeak med några vänner. Om ni inte vet det så är det en gratis festival med musik, aktiviteter och underhållning. Det har pågått hela dagen men jag har inte varit där idag för jag tror det är roligare ikväll. Så jag hoppas på en toppen kväll.



And so we talked all night about the rest of our lives
Where we're gonna be when we turn 25
I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
These memories are playing like a film without sound
And I keep thinking of the night in June
I didn't know much of love, but it came too soon
And there was me and you, and then it got real blue
Stay at home talkin' on the telephone and
We would get so excited, we'd get so scared
Laughing at our selves thinking life's not fair
And this is how it feels
As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
From whatever
We will still be, friends forever
So if we get the big jobs and we make the big money
When we look back now, will that joke still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Can Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels
As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
From whatever
We will still be, friends forever
Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there? Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us 'round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly



Skolavslutning.

Hej igen alla läsare!

Bloggade inte något igår pga att jag hade ju skolavslutning och då har jag inte precis lust att sitta framför datorn. Såg att ni ändå har läst både igår och idag och att jag har fått många ny läsare, det är ju roligt! Så välkommen hit alla nya. =) Hur som helst, skolavslutningen igår.. ojojoj. Det började med att jag hade ställt klockan på 5 för att hinna locka håret osv men redan kl 4 vaknade jag av mig själv! Helt otroligt, jag som brukar sova ganska länge.
Vi nior skulle vara i kyrkan redan halv 8.. för tidigt om ni frågar mig. Kan vi aldrig ha skolavslutning mitt på dagen? Det var iaf en jätte fin avslutning speciellt då Axel & Sanna sjöng, lägger upp en video längre ner. Så underbart duktiga dom är! Ska jag vara ärlig så grät jag. Och ni ser då vi i kören ställer oss upp för att sjunga så kan jag inte för att jag gråter, huvvaligen. Tankarna bara flög iväg. Jag kommer aldrig mer träffa vissa av alla nior. Jag kommer sakna min klass. Vi kommer inte komma tillbaka till samma klass i höst. Bara sådana tankar gjorde mig ledsen men sammtidigt glad. En tanke som dock gjorde mig glad är ju att vi nu har sommarlov!!

          

 

Underbart.

Torsdag.

Asta är tillbaka och jag hade en super rolig kväll!

Som ni vet (om ni har läst förra inlägget) så försvann min älskade hund Asta igår afton och jag var ju jätte orolig. Vi var ute och sökte men inte ett spår så långt ögat kunde nå. Till slut så ringde mamma polisen och dom berättade att det var en tjej som hade hittat en vit hund och kört henne till polisstationen, det var Asta! Är verkligen glad att det finns så underbara människor som faktiskt för sådana där saker, tack tjejen vem du nu än är. =)

Kvällen igår var jätte jätte jätte trevlig! Hade hur roligt som helst. Det bjöds på god middag, kycklingfilé, potatis sallad samt vanlig sallad. Till efterätt var det kladdkaka och grädde, mumms! Kladdkaka är bland det bästa jag vet så det passade alldeles utmärkt! Under kvällens gång så hade vi lekar och varje klass sjöng karaoke. Det var sista kvällen vi alla nior var tillsammans, sista kvällen med gänget som man så fint brukar säga. Inser nu att jag faktiskt kommer att att sakna brännanskolan, eleverna och lärarna (dock inte alla lärare). Vi har kompledigt idag eftersom vi hade supén igår vilket känns skönt. Idag ska jag bara vila upp mig och sedan ner på stan och göra lite ärenden. Imorgon är det skolavslutning och jag nästan gruvar mig.. kan slå vad att det kommer att komma en tår eller två medans vi står där framme och sjunger. Kommer nog kännas tungt att säga hejdå till alla efteråt också.. huvva vill inte tänka på det nu, det är imorgon och inte idag.

         

Asta is gone.

Faaaaan. Nej man ska inte svära jag vet men fy sjutton vad orolig jag är just nu! Mamma var nyss ute med våra hundar och helt plötsligt var Asta borta.. en vit liten foxterrier. Åhhhh, vad jag är rädd. Har varit ute i skogen och letat men hon är ingenstans. Tur att vi har en jakthund, M är ute med honom nu och söker efter henne. Vars tusan är hon? I skogen? Överkörd? Vi bor ju inte på landet eller nåt utan i stan så det är trafikerade vägar överallt här. Herregud, hoppas hon är i skogen och att inget hemskt har hänt.



Så bor ni i Skellefteå, håll ögonen öppna.. jag håller tummarna.

Nu måste jag göra mig klar inför ikväll, har inte sådär jätte mycket tid på mig för jag måste nu först ut i skogen och leta. Kan ju inte bara sitta här inne och göra ingenting.
Ha en toppen kväll! 

Prickigt.





Om ni inte ser så är den första blå och den andra svart.
Har så svårt att bestäma mig vilken jag ska ha ikväll.
Vilken tycker du?

Vad dagen har att erbjuda.

Jag har sovit fram tills nu. Tänkte sova lite längre men det gick bara inte. Det gick bra på sjukhuset, jag lyckades somna i alla fall. Det enda jobbiga var väl att för att dom där "sladdarna" skulle fastna på huvudet var hon tvungen att gnugga bort döda hudceller och hon sa att det var som en peeling, men fy fasen vad ont det gjorde! Sved gjorde det också! Men ska väl inte klaga, har varit med om värre.

Vill ni veta en sak? Idag har vi faktiskt bal! Åh vad kul det ska bli, jag längtar jätte mycket! Det är alla vi nior som ska dit men jag vet inte om man kan kalla det bal för det är mer som en avslutnings middag. Självklart så ska jag ha en klänning, men har två att välja mellan så vet inte vilken jag ska ha ännu. Kanske lägger upp bilder på alternativen sen, vi ser.

Om ett tag så ska jag ner på stan för att köpa lite saker, hair spray, leggings & nail remover. Ett par vita leggings som jag kanske ska ha till klänningen ikväll annars är det över huvud taget bra att ha ett par. Det är något dom flesta borde ha.

Onsdag.

Godmorgon på er!

Sovit gott? Hoppas det, för själv har jag ju som sagt inte sovit alls. Okej nu ljög jag lite, mamma lät mig sova en halvtimme vid fyra tiden. Men jag är ändå sjuuuuk trött! Helt galet. Annars så har jag sett lite film, ätit och testat kläder. Haha, provat kläder vid 5 tiden har jag nog aldrig gjort någon gång i hela mitt 17åriga liv.
Har förresten glömt att berätta att igår så var jag & Lina på second hand (kupan) och då fick man ta en påse och det kostade endast 50:- vilket jag tycker var värt! Kommer inte att ha allt jag plockade ner i påsen eftersom vissa plagg är för små osv för jag provade dom inte före. Men har väl ändå ungefär 6-10 plagg som jag kan ha. Haha minns knappt vad jag köpte för jag bara proppade påsen full med kläder men tänkte visa er senare idag vad det var jag plockade hem. Så håll utkik under dagen.

Nu är det dax för mig att äta frukost och sedan kila ner på sjukhuset.
Ha en jätte bra dag!

Sova är värdefullt.

Åh herreguuuuuuuu! Jag känner mig som en vandrande zombie eller nåt sånt. Mitt huvud sprängs snart av huvudvärk och jag kan knappt hålla mina ögon öppna en sekund till. Gäspar väl ca 10 gånger på en minut också. Låter kanske inte så jobbigt att "bara" vara vaken en natt men jag lovar er, det är jobbigt. Om jag sitter här blir jag rätt så trött och jag & mamma kikade ju på en film nyss och då blev jag minsann bara ännu tröttare! Höll verkligen på att somna stup i kvarten men så sitter min kära mamma där och håller mig vaken, tusan också. Så vad finns det annars jag kan göra förutom att sitta framför tv eller datorn? Mamma föreslog att vi ska ta en promenad.. men det känner jag väl inte så peppad på nu när klockan närmar sig tre.. ojojoj! Fast jag tror jag tar en promenad och sen hoppar in i duschen, då brukar man bli lite piggare, iaf oftast. :)
På tal om filmen så heter den Flood och handlar om England som blir översvämmat. Okej, jag såg typ första 5 minuterna sen höll jag på somna så har ju inte sett den en men det får nog bli i övermorgon så jag har tid och INTE är trött.
Känner dock att jag klagar mycket nu.. haha förlåt! Men ni andra ligger ju säkert och sover och drömmer härliga drömmar medans jag sitter här.. aja sånt är livet.

Nu ska jag bege mig ut på en promenad.
Sov vidare!

Trötter.

Nu är klockan lite över ett och jag håller verkligen på att somna snart. Det känns som att jag är med i något fånigt tv program där man ska göra olika utmaningar eller nåt, för det är inte normalt att tvinga sig själv att vara vaken hela natten. Stackars mamma måste ju också vara vaken i natt bara för att se till att jag somnar, men ärligt talat så tror jag att om det är någon av oss som kommer att somna före är det hon. Men nu ska vi ju vara vakna så inte sova inte!
Tänkte bara slänga in lite snabbfakta om vad det är jag ska göra imorgon, so here we go.

EEG är en förkortning för elektroencefalografi, vilket betyder mätning av elektrisk aktivitet i hjärnan. Vid många av de sjukdomar som drabbar hjärnan uppstår förändringar i hjärnans funktion. Med en EEG-undersökning kan man se dessa förändringar. En av de vanligaste anledningarna till att göra en EEG-undersökning är när man misstänker epilepsi eller andra kramper. EEG används också för att utreda bland annat demens och hjärnskador.

För det mesta är du vaken under EEG-registreringen, men ibland görs registreringen under sömn. Om vaken-EEG visar normala värden kan du behöva göra ett sömn-EEG eftersom typiska tecken på epilepsi kan komma fram under sömn. En liten bärbar digital utrustning gör det möjligt att registrera EEG dygnet runt i ditt hem under flera dagar. Att göra en EEG-registrering under längre tid gör det möjligt att fånga förändringar som kan tyda på epilepsi.

EEG-aktiviteten ser annorlunda ut under sömn än när du är vaken. EEG under natten visar när du sover i djup sömn, i lätt sömn eller i drömsömn. Man skapar en profil över nattens sömn som kan värdera din sömnkvalitet. Detta är en avancerad och tidskrävande undersökning, men vid utredning av svåra sömnstörningar kan din läkare i vissa fall beställa en sådan sömnprofil.

Så f

Vinnare.

TJALALALALALALALA! Ungefär så glad är jag och lite till. Som många av er andra så såg även jag fotbollen såklart, den ville man ju inte missa. Tycker ändå att det var ovanligt många som såg den? Med tanke på att det inte är final eller så, jaja det är ju bara kul! =) Vad nervös jag var vissa stunder, satt som fastklistrad framför tvn ju. Grattis laget!!!

"Mållös i 1110 blågula minuter.
Sedan slog Zlatan Ibrahimovic till med ett av EM:s hittills snyggaste mål.
Petter Hansson följde upp med det fulaste när Sverige vann EM-premiären med 2-0."

Att det skulle ta så länge för Zlatan att göra mål hade jag aldrig trott i oktober -05, aldrig. Men måltorkan är över och jag är lättad. På tal om Hanssons mål så höll jag först andan och sedan började jag skratta. Haha jag vet att det låter märkligt men så var det. Målet var ju så himla knasigt att det är ett under att det ens gick in.. men med hans vilja och lite tur så gick det ju trots allt riktigt bra, kunde ju inte gått bättre med andra ord!



Vad passar bättre nu om inte den officiella EM låten?

Heja Sverige!

Jag och mamma ska snart ner på stan och hyra en (lär ju bli två) film på hemmakväll samt köpa godis. På en tisdag kanske ni frågar er själva nu? Ja, på en tisdag. Vi får ju inte sommarlov förrän på fredag så vi har ju skola imorgon. Ni hänger nog inte med alls nu.. haha vilket jag förstår.
Det är så att imorgon ska jag på sjukhuset och göra ett EEG och det är ett EEG där man ska sova så alltså innebär det att jag MÅSTE vara vaken hela natten! Kan ni tänka er... jag kommer ju aldrig klara det. Mamma ska vara vaken med mig för att se till att jag inte somnar, jätte kul.. noooot.
Ska se fotbollen som börjar 20.35 så då har jag nånting att göra några timmar iallafall, sen så blir det väl att sitta vid datorn och att se film. Jag vet inte annars vad det finns att göra en tisdagkväll så att man inte somnar? Kommer väl säkert skriva ett x antal inlägg här ikväll eftersom jag inte kommer ha mycket annat att göra. Låter som ett roligt liv va? Nej men det är ju bara för engångs grej så.

Tänkte senare ikväll lägga in lite fakta om vad ett sömn EEG är, bara för er som kanske är nyfikna.
Nej nu ska jag och mamma åka iväg, hörs sen!

Tisdag.

Grått & trist, två ord för att beskriva dagen. Det har regnat ända sen inatt och det har fortsatt hela dagen så jag börjar bli lite less. Cyklade till skolan, sjöblöt. Åkte med Anna på hennes moppe (för vi skulle till våran lärare och fika), sjöblöt. Åkte tillbaka till skola, sjöblöt. Cyklade hem från skolan, sjöblöt. Cyklade till stan, sjöblöt. Cyklade hem från stan, sjöblöt. Nu tänker jag inte gå ut och bli ännu mer sjöblöt! Vars tog solen vägen?


Dom här smarriga jordgubbarna väntade på mig idag efter skolan, mumms! 


Söndag.

Hallå alla läsare!
Har varit jätte dålig på att uppdatera dom här senaste dagarna, jag vet. Men jag har mina skäl.. för vem vill sitta inne vid datorn när det är strålande sol och man har vänner att umgås med? Jag har inte haft tid helt enkelt. Men såhär kommer det nog att vara under sommaren tyvärr för jag har inte ett så jätte stort behov av att sitta vid datorn, speciellt inte på sommaren. Men ni förstår mig säkert! Hur som helst så kan jag väl dra en liten sammanfattning om vad jag har gjort som senaste dagarna.

Torsdag: 3orna tog studenten här i Skellefteå så det var klart man ville vara ute och se dom så jag & Lina for ut vid sju tiden. Köpte lite vindruvor och satte oss vid älven och hade jätte mysigt. Sigge kom förbi så vi var med honom också under kvällens gång, dom är så söta tillsammans! I bonnstan var det röjj, eller ja det var iaf sjukt mycket folk. Fast dom flesta som tog studenten var väl på krogen osv men jag är fortfarande för liten så jag höll mig på annat håll i stan. Kvällen var liiite långtråkig ibland men ändå rolig.

Fredag: Tänkte fara till pappa men då jag vaknade kände jag mig sjuk och gissa om jag blev sur eftersom jag nyss var sjuk, förkyld och allt. Var hes och hade ont i halsen samt hänging så jag tänkte "det blir ju kul den här helgen, ligga hemma och krya på mig". Segade på mest hela dagen och gjorde inget vettigt. Väntade tills aftonen kom för då var det grillning med släkten! Höll för övrigt på att hungra ihjäl för grillmästarna var ju inte så snabba. Jaja, jag fick i alla fall min goda mat till slut som tur var! Tog senare cykeln ner på stan för att hyra en film på hemmakväll, det blev dock 2 stycken. Flags Of Our Fathers och en till som jag inte kommer ihåg namnet på. Köpte även med mig lite godis. Såg Flags Of Our Fathers som jag trodde skulle vara jätte bra men jag tycker den nästan rent ut sagt var dålig. Forstod inte allt för mycket av den + att dom hoppade mellan massa olika tider hela tiden. Men kanske är det bara jag som inte förstod mig på den?

 

Lördag: Hade ställt klockan på 08.00 för jag tänkte att om jag känner min friskare så ska jag åka till pappa. Och gissa vad? Jo jag mådde bra! Hade väl bara nån en dags förkylning eller nåt i den stilen. Hur som helst gjorde jag mig klar och tog bussen som gick från bussationen kl 10.00. Trodde jag skulle vara trött för jag hade inte fått så mycket sömn men jag var faktiskt pigg otippat nog. Väl framme i Umeå kl 12 så skulle jag leta en klänning som jag ska ha på skolavslutningen, hade ju fortfarande inte hittat någon och det var bara 6 dagar kvar, lite små panik där. Hittade en nästan direkt! Och eftersom jag då inte hade mycket att göra (väntade på att Tobias skulle komma) så kikade jag på lite annat också. Det var super rea på skopunkten så fick med mig ett par skor därifrån. Blev även en tröja. Började efter det lessna lite på stan och Tobias hade fortfarande inte hört av sig. Då kl hade hunnit bli 3 så ringde han och sa att han vaknade nyss, men vet ni vad? Jag är inte förvånad.. den sömntutan kan ju sova i evigheter. Han kom i alla fall till stan sen och var med mig drygt en timme innan min buss gick hem till pappa. efter middagen var jag med Sabina & Tim, riktigt goa människor. Träffade också Ida då jag skulle hem så var med henne en liten stund. Tur var väl det för hon åker ju till turkiet på onsdag den lyckosten! Ta med mig, snälla.

   

Skor, Skopunkten 49:-
Klänning, Gina Tricot 299:-
T-shirt, Gina Tricot 99:-


Söndag (idag alltså): Det var en lugn morgon idag, eller ja relativt. Tog bussen in till stan strax efter 12 för att träffa Marcus som jag inte sett på super länge. Var jätte kul att se honom igen! Det blev ju drygt två timmar på stan så vi satt mest på kajen och pratade och tryckte i oss två mjukglassar var! Glassmonster. Det var väl som det enda jag har gjort idag förutom att jag tog bussen hem till Skellefteå sen.

   

Ojojoj, varför gör jag alltid såhär? Haha så typiskt mig.. "en liten sammanfattning" jo den var ju liten. Blev mycket mer än vad jag tänkte mig. Men då jag väl börjar skriva något så flyter det bara på av sig själv. Jamen hoppas ni orkade läsa iaf och att ni inte blev all för utråkade! =)


Torsdag.

Hej där alla läsare!

Nu är jag tillbaka från min klassresa som har varit toppen. Tänkte inte berätta sådär jätte mycket, jag låter bilderna tala för sig själv som alltid. :) En bild - Tusen ord.




Simon puttade i Maria 2 gånger så då fick hon nog och drog med honom, haha.




Haaavet.

Oj, tror jag lägger in resten av bilderna i miniatyr annars kommer det här inlägget bli hur långt som helst. ;p

            

Jag hade verkligen jätte roligt! Bad, sol & värme. Helt perfekt.

On my way.

Nu så ska jag alldeles strax till skolan för att lämna lite pengar till klasskassan samt prata ihop mig med några i klassen angående imorgon. Vi åker nämligen på klassresa! ;D Fast det blir inte Göteborg eller något sånt, det är vi för fattiga för. Haha ingen har väl varit så taggad på att dra ihop pengar under årens gång så vi har hyrt ett militärtält och ska tälta i Petters stuga. Blir säkert jätte kul! Det är nära en strand och havet så vi får hoppas att det blir lika bra väder som det är idag. Vi åker iaf imorgon och blir borta till torsdag. Jag längtar iaf jätte mycket, blir nog en bra resa.

Nu står mamma här utanför med bilen och väntar på mig.
Bäst att jag springer ut annars kommer hon väl tuta snart.
(som hon oftast gör då jag inte är i tid..)
Haha nej men nu ska jag kila iaf.
Ha några bra dagar nu så hörs vi då jag kommer hem från klassresan!
Puss&Kram.

Promenad & frukost i solsken.

Nu har jag både hunnit vara ute med hundarna en sväng och äta frukost på balkongen. Åt bla en jätte god yoghurt - Norrmejeriers frukt yoghuty Jordgubb/Smultron. Den smakade sommar! Så den rekommenderar jag verkligen år er alla yoghurt älskare. =)




Ser inte Wille jätte glad ut på den här bilden? haha ;p


Låååång tungan.


Tycker inte om då Asta är ny trimmad, hon ser ut som en råtta.
Haha ja hon är alltid söt ändå men hon ser inte lika fin ut som då hon har mer päls.
Dessutom märkte vi att hon är lite tjock..

Tisdag.

Godmorgon på er! Sovit gott?

Själv gick jag och la mig vid ett tiden och då får jag ju ändå skylla mig själv att jag är sådär suuuuper trött som jag var imorse. Tycker inte om det, så jag stannade hemma för att jag helt enkelt sovit för lite. Måste sova minst 7 timmar för att jag ska ha ett någorlunda bra humör dagen efter. Annars blir jag en sur puppa nästan hela dagen. ;p Haha eller inte riktigt hela dagen men i början på dagen åtminstone.
Den här dagen är underbar! Sol & inte ett enda moln så långt mitt öga kan nå! Kunde inte vara bättre. Ska göra mig en god frukost-lunch och sätta mig på balkongen och njuta. Det är lite kul att sitta där ute ibland och titta ner på alla människor som går förbi. Jag förstår inte vissa människor. En varm sommardag kan det komma förbi en snubbe med vinterjacka medans dom flest går i shorts och t-shirt & en kall vårdag kan det gå förbi en tjej med kjol och inte verkar frysa allas. Jaja, vi är alla olika men det är ju tur det på ett sätt.

Nu ska jag kila ut med hundarna och sen äta frukost!
Hörs senare, puss.

Bio.

Har nu kommit hem från bion, eller jaa.. jag kom ju inte hem nu utan ha varit hemma ett tag men ändå. Just när jag börjar gå mot stan så träffar jag Magnus! Riktigt roligt att ses för det var väl år och dagar sedan sist, iaf jätte länge sen. Han hade en påse med glass och fy vad jag blev avundsjuk. Skulle gärna vilja ha massor av glass just nu, skulle inte vara helt fel. Hur som helst så babblade vi på ett tag men var sen tvungen att springa ner till bion så jag inte skulle bli sen.
Det blev läsk & popcorn till filmen. På tal om filmen så var den faktiskt bra, bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Den var riktigt rolig ibland, sjuk humor som jag har.. haha pinsamt då man skrattar i hela bio salongen då ingen annan gör det men vad tusan jag bjuder på det. =)
På hemvägen vid nio tiden trodde jag det skulle vara kallt men det var jätte skönt, gick bara i t-shirt.



Haft en bra kväll?

Nu ska jag ta och lägga mig tror jag, håller på somna..
Sov så gott!

Bilder från helgen.

Lovade ju att jag skulle lägga upp några bilder från i helgen, så här kommer dom!


Min nya frilla och min nya klänning från Gina, love it.


Jag & Lina vid älven i fredags. Åt goo glassen.


Skoooor jaa.


Jag & Ida på yran i lördags.


Det var rätt så mycket folk som hade sökt sig till yran den dagen.


Rickard & Ante var duktiga och fick upp dörren efter 1 timme typ..


Nu ska jag äta middag, det blir fisk och potatismos.
Sedan bär det av ner mot stan för att se på bio.
Ha en bra kväll allihopa, pöss.

Plugg i massor.

Inte allt för mycket men tillräckligt för att jag ska bli less. Sitter fortfarande med bild arbetet och jag tycks aldrig bli klar men nu har jag bara litegrann kvar. Stör mig dessutom på min blåsa på hälen, inte roligt alls. Vi gick så otroligt mycket i lördagskväll så det blev en blåsa av skorna så nu kan jag inte ha några skor alls, måste ha mina intersport tofflor. Snyggt.. nej. ;p
Ikväll ska jag på bio och se Indiana Jones. Tror inte att det är min typ av genre när det gäller filmer men jag ska inte ha några fördomar, kan ju tycka den är bra. Lär ju i alla fall tjocka mig med läsk och godis/popcorn. =)

Förresten så har jag REDAN bestämmt vem jag ska gå på balen med, Jimmie. Haha nog för att det är länge kvar men alltid bra att planera, eller hur? Först hans bal om 2 år och sedan min bal om 3 år, perfekt. ;D (Nu blir han nog glad att jag nämner honom)


Bounty.



Det här måste vara bland det godaste som finns.

Måndag.

Måndag och en helt ny vecka. Måste bara börja med att berätta om hur trött jag var i morse.. kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte gick och la mig förrän klockan var två. Lyckat. Skulle stiga upp 6 eftersom jag skulle duscha osv, dock tar det inte lika lång tid nu efter att jag har klippt mig. Är fortfarande lite ovan med håret men oj så mycket skönare och fräschare det känns. Hur som helst, jag låg helt slagen och orkade verkligen inte stiga upp. Trodde aldrig att jag skulle ha orken att ta mig upp. Men då klockan var sju så var jag tvungen! Hade då legat där en timme, åhh vilken latis jag är. Duschade, klädde på mig, fönade håret, satte upp håret, åt frukost - allt på en halvtimme. Orkade inte sminka mig idag, hann inte heller. Tycker jag ändå var väldigt snabb, iaf för att vara mig. ;p

Måste bara tillägga att det är danskar på våran skola i veckan. Dom är väl 13-15 kanske, svårt att säga. Det är en annan klass som "har hand om dom". Alltså danskarna är här och dom bor då hos eleverna och sen åker eleverna från våran skola till dom i Danmark. Verkar faktiskt ganska kul, skulle gärna göra det. Problemet är väl bara danskan. Förstår INGENTING, absolut nada.. haha. Lite roligt att lyssna på dom idag, inte varje dag man har danskar på skolan ju. Jaja, dom stannar veckan ut så.

Nu sitter jag här på balkongen ute i den sköna värmen. Det är inte allt för mycket sol idag.. ganska mycket moln. Men det är verkligen varmt i luften kan jag lova! Sååå härligt. ;D Gottar mig med en godispåse nu också som jag köpte då jag och Maria var på Ica idag. Att jag inte kan låta bli!! Blir störd på mig själv. Måste bättre mig, men ja så säger man alltid. Köpte också Icas drickyoghurt Trädgårdsbär + Müsli, har ni smakat den

Ska sätta igång med bild arbetet nu, hörs sen.


Gokväll.

Äntligen hemma i stoooor stan Skellefteå. Nåja, inte stor stan kanske men det duger. Jag är alldeles sliten nu kan jag lova. 2 timmar på bussen och sen 3 timmar jobb direkt efter. Men jag ska inte klaga för jag behöver pengarna. Tror dessutom att jag har bränt mig lite på ryggen idag då jag och Ida solade.. ajaj. Det gör svin ont nu då jag ligger här i soffan. Måste nog smörja in mig med nåt smorsel innan jag lägger mig. Tänkte se en film som heter Closer på datorn ikväll men då funkade den inte, typiskt eller hur?
Klockan är ganska mycket nu så ska snart lägga mig. Dessutom är det 2 juni nu! Åh, tänk.. JUNI. Sommar för fasen. =) Är verkligen jätte glad att sommaren är här. Allt blir så mycket roligare.

Hoppas att morgon dagen blir lika underbar som denna, med all sol och värme.
Nu ska jag ta och sova, godnatt.

Sommar & Sol.

Hallå där! :) 

Har inte haft tid att skriva något i helgen för jag har haft fullt upp. Sitter här hos pappa i Umeå och solen skiner! 25 grader i skuggan!! Är super lycklig att det äntligen är sommar på riktigt. Var lite osäker där ett tag att vi skulle ha vinter hela året men som tur var blev det ju inte så.. haha. Så vad har jag gjort? I fredags slutade jag skolan vid halv tolv så då åt jag lunch och for sen in till stan för att möta upp Lina.
Hittade en jätte söt blommig klänning på Gina som jag köpte, plus ett par leggings. Det blev även ett par guldiga örhängen från glitter. Vädret var ju underbart så vi bestämde oss för att köpa en glass och en dricka och gå ner till älven. Sagt som sagt så gjorde vi det. Hur härligt som helst! Vi låg där i gräset ett ganska så bra tag. Min buss gick vid fyra så då åkte jag iväg till pappsen.
På kvällen tog jag det bara lugnt med godis och tv. Träffade även Ida & Sofia på kiosken då jag handlade godis. Godisgris, jag vet! =) Såg ocean twelve tror jag det var? Jaja den var iaf på tv så jag såg den med pappa och brodern min. igår, lördag, så for jag och Ida på yran. Träffade Rickard & Marcus så vi satt där och såg två matcher med dom. Efter det for jag, Ida, Rickard & Emil hem till Rickard för att äta middag. Det enda problemet var väl balkongdörren.. haha! Det var nåt fel med den så den gick inte att öppna men killarna var duktiga och fick till slut upp den, tog bara nån timme. Höll ju på dö inne i lägenheten, var ju så varmt.
Tillbringade några timmar där innan jag och Ida tog bussen ner till stan. Kvällen tillbringades med en massa trevliga människor så jag har haft en toppen helg! Och idag så gick jag över till Ida, vi pressade järnet. Nej inte riktigt men vi tog en filt och låg i gräset. Blev också glass med krossad choklad i, mummssss! :)

Nu ska jag ta mig en tidig middag för om en timme går min buss, är lite stressad känner jag! Det värsta när man ska åka buss är om det är mycket folk på bussen, åh.. jobbigt som attan. Att sitta och trängas med någon i denna värme ser jag inte fram emot. Hoppas det inte är mycket folk som sagt!
Då jag kommer hem till Skeå ska jag direkt på jobbet och jobba så jag lär inte vara hemma förrän tio ikväll..jippie. Så det blir nog att sova direkt då jag kommer hem, saknar min säng.
Bilder från helgen kommer så fort som möjligt.
Hoppas ni alla haft en bra helg. Puss&Kram.

RSS 2.0