Lördag.

Uppe med tuppen!

Inte riktigt men jag klev i alla fall upp halv åtta. Då tänker ni säkert varför jag redan sitter här så tidigt en lördag. Jo, jag ska nämligen till Umeå idag. Längtar! Det är bränbollsyran. Har inte riktigt tid att berätta vad det innebär men jag lovar visa er massa bilder då jag kommer hem! VIlket nog blir på måndag. Eftersom jag ska till min älskling.

Ska möta Lina vid bussen 09.45. Här sitter jag i morgonrock och har inte packat nånting alls. Borde lägga på ett kål! Dessutom ska det bli 25 grader idag vilket är underbart. Synd bara att det är molnigt här. Hoppas det är fint i umeå, skulle vara det enligt smhi.se.

Hoppas ni får en jättefin lördag med mycket sol! Kramar.


Love this song.

The good life.

Hallå där!

Nu är jag hemma efter min lilla tripp på stan. Blev där några timmar. Glöm det jag sa om att man aldrig hittar något när man väl har pengar. Jag hittade hur mycket fint som helst som jag mer än gärna skulle tagit med mig hem. Dock måste jag tänka på att inte shoppa så mycket eftersom jag behöver varenda krona till turkiet. Kom i alla fall hem med följande:

- Shorts
- Bikini
- Leggings
- Hårspray
- Nagellack


Lyckades hålla mig till min inköpslista, helt otroligt! Brukar alltid sluta med att jag köper några skitörhängen som jag inte ens kommer använda.




Fredag.

God morgon!

Mår ni bra idag? Själv mår jag prima ballerina. Trots min lediga dag tänkte jag inte slösa någon tid så jag ställde klockan på 08.00. Sagt & gjort klev jag upp. Tog bara på mig mjukisar och knallade ner till stan för att sola. Måste ju få lite färg! Ser ut som ett spöke och vem vill det? Äh, lite brun blev jag i alla fall så jag vågar visa mig bland folk.

Ska bara äta lite frukost och göra mig klar. Efter det blir det stan, ska ju shoppa lite hade jag tänkt. Frågan är ju om det kommer bli samma gamla visa.
Då man inte har pengar vill man ha allt man ser.
Då man väl har pengar blir man snål och hittar ingenting.

Lite inför turkiet.

Gokväll!

Som ni vet eller kanske inte vet så är min moster frisör. Snäll som hon är fick jag ett litet, hm jag vet inte vad jag ska kalla det. "Nagel-fix". Haha, inte så fint ord men det är precis vad det är. En praktisk liten ask med bla sax, nagelfil osv. Jag fick även en slags hårinpackning som man ska ha efter att man har varit i solen. Perfekt då jag ska till turkiet! På tal om det så är det bara 1 vecka och 6 dagar tills jag åker. Det är ju snart! Längtar som en tok. Ska även på stan imorgon eftersom jag måste köpa lite saker. Några av dessa saker är
- Jeansshorts
- Leggings
- Bikini (såklart)
- Hårspray
- Skor

Mer än så har jag inte kommit på. Så jag skulle gärna vilja att ni tipsar om något jag skulle behöva ha med mig! Släng in en kommentar så blir jag glad. Tack på förhand gullisar.


Keep on walking by.

Home again. Har precis varit ute på en promenad i det fina vädret. Har varit mulet hela dagen fram tills för ca 2 timmar sen då solen tittade fram och himlen blev klarblå! Det är så det ska vara. Har haft mer eller mindre träningsvärk i mitt högra smalben hela dagen och jag tror inte det blev bättre av min promenad. Men lite träningsvärk har väl ingen dött av.


Kände mig inte så läcker till att ställa upp på bild som ni ser.

Torsdag.

Yes, torsdag vilket betyder helg för min del! Känns grymt skönt måste jag säga. Berättar senare vad jag ska göra i helgen, men nog kan jag säga att jag längtar. Glömde också bort att jag inte visat er resten av bilderna från i lördags då jag var på kulturnatta. Här kommer dom!


Maria smyfotade mig i bussen..


Haha! Linas tunga, Matilda kikar fram, Petter ser inte överlycklig ut medans jag ler som en tok.


Ser ni att det är två regnbågar?
'
Det var galet mycket folk på torget.


Alannay Myles.


Maria & Evy.

I'm only here to tell you this.

Tänkte bara säga godnatt till alla mina söta läsare! ♥

Onsdag.

Hejsanhoppsan!

Måste bara börja med att be lite om ursäkt att jag inte har uppdaterat något idag, dvs förrän nu. Har haft fullt upp hela dagen. Var bla på sjukhuset. Äh, inte mer om det nu. Är i alla fall hemma nu och det är skönt! Fick dock släpa hem min cykeln idag från busstationen. Med släpa menar jag det också, någon idiot har gjort punka på bakdäcket. Eller, ska nog inte säga så eftersom jag inte är 100% säker. Kan ha hänt av sig själv? Nja, inte lika troligt eftersom den har stått på samma ställe som jag lämnade den. Att folk inte kan låta andras saker vara. Blir bara lite smått irriterad!

Hur som helst, för att tala om något annat har jag inte så mycket att säga för tillfället. Ska vara lite social med mami nu, vi hörs lite senare. Hoppas ni har haft en fin dag!


Det blåste hur mycket som helst idag!
Tur att man lyckades se "normal" ut på ett av korten i alla fall.

Half baked.

Hej på er gulliga läsare.

Vilken härlig kväll det har varit. Var först och storhandlade med mamma. Trots att det bara är hon & jag som bor här skulle man kunna tro att vi handlade till en familj med kanske 5 personer. Äsch, nu har vi alla fall mat för ett bra tag framöver vilket gillas. Tummen upp!

I övrigt tror jag inte den här dagen är min turdag. Snarare tvärtom. Då vi handlade råkade jag sparka på en "skylt" som satt nere vid en hylla så ungefär halva affären hörde. Den flög alltså av och jag sparkade iväg den en bra bit.. klantig som jag är. Låtsades såklart som ingenting och gick vidare med ett litet smile på läpparna, haha.

Blev en sen middag, kl 20 rättare sagt. Men bättre sent än aldrig som man så fint säger. Ca en timme senare var det dags för house på tv tillsammans med ben&jerrys! Det enda var att just då jag satte mig la handen rakt i en kisspöl. Fy & fan! Ja det är sant. Gilver (våran katt) hade kissat rakt i soffan. Tur bara att jag inte satt mig i det eller så. Blev att skrubba handen väldigt NOGA. Då jag väl gjort det och hade satt mig igen var det självklart reklam. Inte min dag känner jag!

Nu: sängen & sova. Godnatt! ♥


Frestas lite med min goa glass!

My new bag.


Har glömt att visa er min nya väska.
Köpte den här i fredags på second hand.
Tycker den var värd 40:- (!)

Tisdag.

Hallå!

Känner mig lite förvirrad. Tänker inte gå in mer på det. Har inte riktigt ork eller lust att blogga men jag slänger in några rader ändå. Är hemma idag också, tyvärr. Önskar mer än allt att jag var i skolan, tro mig. Det är mycket roligare att vara där än att sitta hemma och göra ingenting.

I alla fall, tänkte bjuda på några bilder från kulturnatta som jag var på i lördags. Det var faktiskt inte så jätteroligt men det dög. Vid halv ett blev det nattkäk på max och efter det körde jag & Petter hem till byn. Det blir bara några bilder, resten kommer senare!


Petter, Lina, Evy & Maria!


Blev självklart lite godis.


Alannah Myles. Hon såg lite läskig ut..
Det enda som var värt att se var då hon sjöng black velvet.


Finaste!

Måndag.

Godmorgon!

Nu var det allt bra länge sedan jag skrev. I alla fall 3 dagar sen. Som ni säkert vet (om ni läste senaste inlägget) åkte jag i fredags till Petter och spenderade hela helgen där. Jag är faktiskt fortfarande kvar här hos honom. Borde egentligen vara på skolan just nu men jag fick ett anfall imorse.. tungt.

Är väldigt trött & slut så jag kommer vila upp mig här hela dagen. Lite trist att vara själv men det får duga. Har nyss ätit frukost och tänkte nog slå på en film. Blir en mysdag! Godkänner och svarar på era kommentarer senare då jag har mer ork. Hoppas ni förstår!

Ha en fin dag, puss.

Friday and I'm on my way.

Godmorgon alla söta läsare!

Jag är jäkligt stressad så det här får jag skriva supersnabbt. Har mycket jag ska hinna med innan jag åka. Packa, ut med soporna, städa lite osv. Ja, ni fårstår nog. Idag ska jag ta bussen till Umeå med tjejerna, dvs Lina, Maria & Evy. Kommer bli toppen. Väl framme i Umeå ska jag möta min älskling som jag ska till hela helgen. Men på lördag ska jag & Petter möta upp tjejerna igen eftersom vi ska på kulturnatta! För er som inte vet vad det är kan gå in HÄR om ni vill veta mer. Jag taggar!

Måste skynda mig nu. Vi hörs nog inte mycket i helgen för jag kommer ha fullt upp men vi hörs självklart på måndag isåfall. Ha en awesome helg! Puss&kram.


 
Jag & Lina

 
Maria & Evy

And I miss you, like the deserts miss the rain.

Jag blir så förtvivlad när jag läser alla dessa hemska saker som dagligen händer runt om i världen. Det är jag säkert inte ensam om. Man kan knappt tro att det är sant. Varför det finns så mycket grymma människor där ute. Men vi får inte glömma bort att dom flesta är goda! Men dom elaka, fy & fan.

I det här fallet handlar det om saknade barn. Jag läste på mammabeckas blogg om det här. Hon länkade till en person som har en vän vars två söner är saknade. Det går inte ens sätta sig in vad den mamman går igenom. Så fruktansvärt. Jag tycker det är viktigt att de som har stora bloggar går ut med just sånt här. De har makten att påverka. Det är något stort. Jag är inte någon av dessa storbloggare men jag vet att det är ett antal som läser min blogg. Tillsammans kan vi för det här vidare. Kanske någon där ute har något tips om dessa två barn.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9566593

Där har ni inlägget om de två försvunna bröderna. Länka du med, till slut kan det hjälpa.. åtmistone få folk att vakna upp. Hjälp till du med. Jag hoppas det bästa för dessa två! Usch, det är så tragiskt.

Marley and me.

Av rubriken så förstår ni kanske att jag har sett marley and me. Har hört många som säger att den är bra så jag tänkte att jag skulle ge den en chans. Första halvan av filmen var helt okej men ganska tråkig. Andra halvan, underbar! Inget speciellt egentligen men slutet var bäst av allt i filmen. Ens hund bryr sig inte om man är rik eller fattig, smart eller dum, ge honom ditt hjärta och han ger sitt. Hur många människor kan man säga det om? Hur många kan få dig att känna att just du är speciell? Who can make you feel extraordinary? Det tål att tänkas på.


Torsdag.

Godmorgon!

Får väl börja med att be om ursäkt för att det endast blev ett inlägg igår. Anledningen till det är att Lina kom hit efter middagen och var här hela kvällen. Så jag hade inte tid att skriva nånting, sen då hon for var jag så trött så jag gick och la mig direkt. Men nu är jag här! Som jag sa var jag med Lina igår och det var supertrevligt. Vi pratade lite om helgen, dansade och skrattade i mängder. En skön kväll helt enkelt.

Vaknade faktiskt redan vid fem tiden imorse och trodde det var dags att stiga upp! Solen lyste ute och sen kollade jag på klockan som visade 05.32.. så då fortsatte jag sova. Vaknade för ca en timme sen igen och då steg jag upp på riktigt. Tyvärr skiner inte solen. Attans! Hoppas den kikar fram under dagen i alla fall.

Nu: frulle!


Lina var söt och bjöd på glass då hon kom, mums!

Onsdag.

Egentligen borde jag skriva att vi har kommit halvvägs i veckan men eftersom vi är ledig både imorgon och på fredag betyder det helg redan nu! Känns grymt härligt. Tror ni alla håller med mig, eller? Så nu har jag en superlång helg framför mig. Behöver vila upp mig så det är kanon. Sen väntar festligheter i helgen.

Var på skolan en lite stund imorse och tog sedan bussen hem. Åt lite lunch hos mormor. Hon bjöd på melon & kyckling. Det var hur gott som helst! För er som inte vet så äter jag där i veckan eftersom min mamma är borta. Självklart kan jag laga mat till mig själv men min mormor bor ett stenkast bort så då är det lika bra att vi äter tillsammans. Blir både billigare och trevligare. Var även och handlade efter det, kände att jag behövde lite mer mat här hemma. Till mellanmål, frukost osv.

Ska nog gå ut på balkongen och sätta mig för att läsa solo som jag köpte i samma veva.
Hoppas bara solen vill titta fram! Men först, svara på kommentarer, har några stycken..


På bussen hem idag.

I ain't never gonna shut you out.

Sitter nu här hos min pappa i världens skönaste fotölj. Det känns bra att vara här även fast det gått så många månader sen sist. Har inte varit här sen i.. hm jag tror det var september. Så ni förstår att det känns lite ovant kanske. Ni kanske inte visste att jag faktiskt har två bröder heller, men det har jag! Dom är 11 & 13 år. Säger bara damn vad stora det har blivit! Han som är äldst är nästan lika långa som jag. Jag är 169 cm & han är bara 2 cm kortare. Känns helt sjukt. Dom har alltid varit mina småbröder men dom börjar växa upp på riktigt. Vi satt även och pratade om flick/pojkvänner. Haha, jag förstår det inte själv.

Satte mig vid datorn en lite stund eftersom jag måste göra klart en inlämningsuppgift. Är alldeles strax klar med den så det känns skönt. Ska väl bara chilla sen, vi får se vad kvällen har att bjuda på.

Förlåt för dålig uppdatering idag men ni får ha överseende med att jag inte varit hos min pappa på länge så då tänker jag inte sitta vid datorn. Hoppas ni har haft en fin dag!

(Går tydligen inte att ladda upp bilder..)


Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där.

Vilken otroligt seg dag. Känns nästan som att tiden står stilla. Men den tickar ändå framåt och innan man vet orden av har en lång tid gått. Idag ska jag åka till min pappa som jag inte varit hos på flera månader. Ska bli jätteroligt att få träffa honom och mina 2 bröder! Kan tänka mig att dom har vuxit rejält på dessa månader. Innan man vet ordet av har dom väl blivit längre än mig också. Hm, det återstår att se. Ska i alla fall som jag sa bli väldigt kul. Åker om en timme så jag är framme vid halv fem.

Självklart hörs vi ikväll, puss på er så länge!


Tisdag.

Godmorgon!

Vilket trist dag. Tyckte att jag såg några solstrålar som lyste in genom persiennerna imorse men det var nog bara så jag ville det skulle vara. Istället möttes jag av moln & en massa grått. Dagen började heller inte bra eftersom jag fick ett anfall imorse. Skrev inget om det igår men jag fick det även då. Så två dagar på rad, inte roligt alls. Men ska försöka att inte tänka allt för mycket på det.

Ska äta lite frukost nu och sen göra mig iordning!






Min & Petters smoothie som vi gjorde i söndags.
Den var galet god!

Vinnare av veckans blogg!

Ni har väl inte missat att jag vann veckans blogg hos Frida?! Jätte roligt att jag gjorde det, är nu länkad på hennes sida i en vecka. Hoppas fler läsare hittar hit genom det, vet redan att några gjort det. Ni är så hjärtligt välkomna! : )

Borde för övrigt gå och sova, förstår själv inte vad jag gör uppe nu.
Ska upp strax innan fem imorgon.. Söta drömmar! ♥


Måndag.

Hej alla söta läsare, nu är jag tillbaka!

Hemma i Skellefteå igen efter en helg i Umeå. Min helg har varit hur bra som helst, hur var eran? Förhoppningsvis lika härlig som min. Kan berätta lite kort om vad jag har gjort tänkte jag. I fredags färgade jag först min utväxt (som var hemsk!) innan jag tog bussen till Umeå. Träffade min älskling och vi gick på stan en liten sväng. Kollade bla på en kostym till honom eftersom han tar studenten. På kvällen blev det mest mys framför tvn. Vi skjutsade även hans pappa & fru till flygplatsen eftersom de skulle utomlands. Gud vad jag blev avundsjuk! Men jag får tänka att det inte är så länge kvar tills jag själv sitter på flyget till turkiet. Drygt 3 veckor kvar.

På lördag åkte vi in till stan där vi satt på kajen och myste. Vädret var underbart! Verkligen sommar. Kvällen bjöd på bio och filmen vi såg var änglar & demoner. Jag tycker den var toppen! Helt klart värd att se. Igår, alltså söndag, var det lika fint väder så vi satt ute och solade lite osv. Blev även att lira basket! Haha, trodde jag skulle vara dålig men jag kan faktiskt skryta med att jag vann mot Petter 2 gånger, han vann endast en gång. På kvällen drog vi till ica där vi köpte smoothie. Okej, självklart inte färdig smoothie men allt vi skulle ha i. Vi hittade även en påse från märket bob som hade färdiga bitar med banan & hallon som var till för just smoothie. Så det köpte vi. Den blev hur god som helst.. ni måste prova!


Var nyss och handlade lite mat så jag ska packa in den sen blir det talang.

Ni har väl inte missat att det är idag?

Ska även svara på alla kommentarer, blev ett par stycken medans jag var borta..



Jag & Petter på kajen, mys.


Fredag.

Wohoo! Äntligen är fredag här ännu en gång. Det har vi nog ala längtat till. Även fast jag själv har haft ledigt sen i onsdags. Anledningen till varför jag är uppe så tidigt är att jag iväg ner till stan och färga mitt hår kl 09.30. Eller ja, jag ska färga min utväxt som är hemsk! Känns bra att få den färgad så det känns naturligt. Inte snyggt med utväxt ju.

Vi hörs nog inte mer idag eftersom jag kl 14.00 ska ta bussen till Umeå och vara med Petter! Ska vara där hela helgen så vet inte om jag kommer uppdatera, det får vi helt enkelt se. Men sluta inte läsa, för jag kommer tillbaka! Det lovar jag. Blir bara borta några dagar.
Ni får ha en toppen helg! Sköt om er, kram.



Today I look like this.

You're in a city of wonder.

Gokväll kära läsare!

Är inte mer än skapligt trött så jag tänkte se en film faktiskt. Har ju ingen skola imorgon så, men behöver nog ändå upp tidigt. Klockan 09.30 ska jag vara på plats för att färga mitt hår. Hm, kanske borde sova trots allt. Äsch lägger mig då jag blir trött helt enkelt.

Såg ni eurovision ikväll förresten? Själv såg jag bara några enstaka låtar. Ovanligt för att vara mig, som alltid sitter fastlkistrad framför tvn då det är just eurovision. Såg i alla fall norges bidrag och jag bara älskade allting. Frågan är varför. Kanske för att han som sjunger är ursöt. Nämen tycker framförandet var charmigt. Speciellt hans engelska som var lite "stelt" ibland. En av mina favoriter!


Vad tycker ni om norges låt? : )

Like a record going round.

Hallå!

Kände att jag behövde ta en liten paus i mitt pluggande så vad gör man om inte bloggar, haha. Håller på med en uppgift i idrott. Man ska skriva om ergonomi osv. Har kommit igång riktigt bra men har fastnat lite nu men det ska nog gå att ordna. Kommer kännas skönt då jag gjort det klart och kan skicka in det, vilket ska bli ikväll!



Kenza.

Då jag var på väg upp från gymmet mötte jag brevbären. Det var otroligt mycket post, och gissa vad som var till mig! Veckorevyn! Nej jag prenumererar inte på den men ni som läser Kenzas blogg vet att man kunde beställa hem ett nr gratis. Självklart gjorde jag det och det var perfekt att den kom idag. Så jag har suttit ute på balkongen (igen..) och läst den i solen. Jag lever väl mer eller mindre ute på balkongen på sommaren. Det är så jäkla skönt. Tror jag har blivit lite brun idag också, skönt.


Fina Kenza!
Beställde ni också hem ett nr?

Torsdag.

Vilken underbar dag. Solen skiner och jag är på strålande humör! Vaknade för ca en timme & 30 minuter sen och har sen dess suttit ute på balkongen. Åt även frukost ute. Ni måste hålla med om att det är mysigt att äta ute. Speciellt då det är fint väder en sommardag. Börjar äntligen känna hoppet om sommaren. Det ända som är väldigt drygt är pollen. Är allergisk och har ingen medicin hemma. Kliar som tusan i ena ögat.

Ska nog gå ut och sätta mig för att sola en lite stund,
sen blir det gymmet! Hoppas ni har en lika fina dag som jag, puss.


May tomorrow be sunny and bright.

Tänkte komma med lite glada nyheter såhär på kvällskvisten! Nå, kanske inte just för er men för mig. Nämligen ingen skola imorgon eller på fredag vilket betyder att helgen börjar redan nu. Åh, hur underbart är inte det. Vet nog allt att ni sitter där och är lite avundsjuka just nu, haha. Pratade även nyss med Petter och retades lite över att han är tvungen att jobba två dagar till. Suget efter att skicka ett sms imorgon och retas ännu mer är lockande, lär nog bli så.

Tror jag ska säga godnatt nu. Ska väl inte sova riktigt än men ska nog kika på någon film innan jag lägger mig. Tack för alla fina kommentarer förresten. Ni är urgulliga!
Goodnight everyone, vi hörs imorgon. ♥



Här har ni mig som jag såg ut idag!


Dissa dryga telefonförsäljare!

Tänkte bara berätta om en sak som nyss hände. Fy & tusan vad drygt det var. En person ringde från ett företag, ni är säkert varit med om liknande. Men det här tog priset!


Jag: Hej det är Micaela.

Telefonförsäljaren: Ja hejsan, ***** heter jag och ringer från ******. Sa du att du heter Micaela?

Jag: Jaa..

Telefonförsäljaren: Okej, då antar jag att du är dotter till *****?

Jag: Ehm, jaa..

Telefonförsäljaren: Är hon hemma just nu?

Jag: Jo, men hon är upptagen.

Telefonförsäljaren: Jaha okej, det är så det ligger till.. men hur gammal är du då?

Jag: 18.

Telefonförsäljaren: Ah okej, det var ju intressant. Då kanske jag kan prata med dig då?

Jag: Nja, jag ska bort. (Självklart ska jag inte det men annars hade han bara pratat på).

Telefonförsäljaren: Jaså, du ska bort. När är din mamma färdig då? Eftersom hon var upptagen tänkte jag.

Jag: Vet inte, om ett tag.

Telefonförsäljaren: Jaha okej, hm vad är ett tag? Haha, menar du 5 minuter eller?

Jag: Men typ en halvtimme! (Här började jag bli riktigt irriterad).

Telefonförsäljaren: Jaha okej, det var ju ett tag kvar. Jaja, man får väl testa ringa en gång till! Du får ha det bra hörredu.. också..

Jag: Mm, hejdå!!


Haha, jag lät nog väldigt sur. Det där var inte ens hela samtalet, han pratade på i typ 3 minuter om ingenting. Usch vad dryg människa.


Bild: poolmedia.se

Lauren Conrad.

Det är sjukt hur många som säger att jag är jättelik Lauren Conrad. Även många av mina kompisar säger det. Blir jätteglad, så fin som hon är! Men själv tycker jag inte likheten är allt för mycket. Men så kanske det är. Man tycker aldrig man är lik något speciellt mycket?



Vad säger ni, ser ni någon likhet?

Onsdag.

Hello guys : )

Mår ni bra? Själv är jag på topp! Känns underbart att äntligen vara pigg och glad. Syftar på att jag var sjuk förra veckan och att jag har varit så himla stressad senaste tiden. Nu börjar det lugna sig och det är awesome. Sitter på skolan nu och har just ätit lunch. Blev mjölk & flingor för min del, köttgrytan såg inte så lockande ut..

Såg ni förresten eurovision igår? Det gjorde jag. Som vanligt var det några udda bidrag men även några som var helt okej. Dock ingen som föll mig riktigt i smaken. Kanske de två tvillingarna från schweiz. Haha, dom var faktiskt lite bra. Värst var ju bidrag nr 2, han var bara läskig.
Skulle kunna sitta och kommentera alla bidrag hur länge som helst men jag tror det räcker. Skönt att Malena gick vidare, längtar till lördag!


Bara jag som tycker han var lite läskig..?

Malena Ernman.

Ni har väl inte missat att det är semifinal i eurovision song contest ikväll? Sverige är ju med och tävlar! Har aldrig riktigt tyckt om Malena Ernmans låt men ju mer jag har hört den ju mer gillar jag den. Det har ju som sagt varit väldigt knasiga bidrag med förut så nog tusan kan väl Malena komma till finalen på lördag! Vi får hålla alla tummar vi har, för nu gäller det. Kommer ni se ikväll?



Veckans blogg.

Åh, är väldigt glad just nu! Har blivit en finalisterna i Fridas blogg. Hon har en tävling, veckans blogg. Ni skulle göra mig superglad om ni ville rösta just på mig. Allt ni behöver göra är att klicka HÄR och skriva att ni röstar på mig, jag är nr 2. Kom igen nu, tar bara några få sekunder.

HAPPY!


Tisdag.

Hej gullisar!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering, hoppas ni har förståelse! Igår efter skolan tog jag bussen hem och cyklade direkt till min mormor eftersom hon bjöd på middag! Även mamma, min moster, min kusin och mitt kusinbarn som bara är några månader var där. Vi åt suring (ja, surströmming), alla förutom jag. Frågan är ju om jag någonsin kommer lära mig äta det. Haha, troligtvis inte. Det var en mysig kväll och jag hade väldigt trevligt! Släkten är alltid bäst, alltid.

Idag har jag inte varit i skolan. Anledningen till det är att jag fick ett anfall imorse. Blir så less. Men det är ingenting att fundera över, jag måste tänka på annat. Så inte mer om det just nu. Tänkte sätta mig ute på balkongen nu om vädret tillåter. Vi hörs om ett tag, puss.



Igår, på bussen hem.

Måndag.

Tillbaka till skolan! Känns faktiskt rätt bra att vara tillbaka i skolan efter en vecka. Mycket bättre än att ligga hemma och ha feber & vara sjuk. Man missar ju även så mycket då man är borta, vilket ni nog alla vet. Så nu är jag back on track och fit for fight. Har svenska just nu där vi gör olika referatövningar. Lite drygt men ändå inte så jobbigt. Om mindre än en halvtimme börjar geografi som är dagens sista lektion.

Imorse var jag hos tandläkaren kl 07.10! Ganska tidigt men jag är ju van att stiga upp halv fem så det här var som en liten sovmorgon, härligt. Var nog första gången i mitt liv som jag inte hade ett hål. Hallelujah! Borstar alltid och är noga men jag har mina dåliga gener som jag får klaga på. Det värsta som jag fick veta är att mina visdomständer (som inte har kommit upp än men som är på väg) växer fel håll. Istället för uppåt växer de mot tänderna som sitter längst bak. Fattar ni? I alla fall, jag måste operera bort dom på sjukhuset. Usch.. inte alls roligt! Men det dröjer nog några månader.

Äh, nu ska jag sluta babbla och fortsätta jobba lite.
Hoppas ni får en underbar dag!


Ser ni vad brun jag var! Jag vill vara brun nuuu.
Sommaren -07.

Across the river to the jersey side.

Är helt slut! Känns som jag har sprungit ett maraton nästan, men bara nästan. Jag har varit ute och gått med Lina. Vi gick upp på vitberget. För er som inte vet så är det bla en skidbacke men även "ett stort berg", hm svårt att förklara men ni förstår säkert. Så det blev en promenad ända dit upp sen satt vi på en klippa och pratade litegrann. Hur mysigt som helst!  Skönt var det i alla fall. Då jag kom hem pratade jag lite med Petter i telefon. Jobbigt att inte ses förrän fredag men jag har i alla fall något att se fram emot!

Ska nog ta en dusch nu och sen kvällsfika lite.
Vi hörs imorgon, godnatt!



Gud vad jag längtar till sommaren..

There's always gonna be another mountain.

Äntligen!
Har blogg.se strulat för er idag också? Det har gjort det för mig hela dagen. Vet inte vad som är felet men det verkar fungera nu som tur är. Hoppas på att detta går publicera!

Igår var ju jag & Lina bjuda till Evy på middag. Vi åt tacos i mängder. Eller ja, jag var väldigt hungrig i alla fall, haha. Gott var det. Tack Evy! : ) Vi såg även en film lite senare som heter "boys don't cry". Den var verkligen bra men hemsk. Den är baserad på en verklig händelse också, det får mig att rysa bara jag tänker på det. Menmen, helt okej ändå. Sen blev det mest tjejsnack under kvällens gång. Det var mysigt!

Idag är lite utav en pluggdag. Har inte haft lust att göra nånting men har gjort en läslogg och skickat in. Skönt! Tänkte gå en promenad nu men vädret spökar. Sol ena sekunden, regn i andra. Men vem har dött av lite regn om så skulle ske, jag är inte gjord av socker för tusan!


Förutom tacos blev det även..


.. godis såklart!

I tried to be chill but your so hot that I melted.

Hallå där.
Mår ni fint? Jag mår toppen! Efter att ha legat hemma hela veckan i feber är jag riktigt taggad på att hitta på något. Evy har bjudit mig & Lina på middag hemma hos henne så jag ska spendera min lördagskväll där. Blir säkert jättemysigt! Ett plus, vi ska äta tacos. Mums, jag längtar redan.

Måste göra mig klar, vi hörs ikväll eller imorgon.
Ha en fin lördag! 


Lördag.

Godmorgon!

Jäklar, jag har sovit nästan 12 timmar. Men det var verkligen härligt och nu är jag i alla fall utvilad! Igår skrev jag att jag skulle till Lina, men planerna ändrades. Istället for vi och grillade med tjejerna. Var jättemysigt! Fast blev lite kallt senare så vi drog hem vid 12 tiden. Tänkte bju på lite bilder!















I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i.

Nu:
laga middag
gå hem till lina


Vi hörs förmodligen ikväll, hoppas ni får en bra fredagskväll! ♥


Fredag.

Godmorgon!

Har ni alla sovit gott? Förhoppningsvis. Själv sov jag som en stock hela natten.
Älskade fredag är här. Men det känns inte så speciellt. Inte som det brukar vara "åh, äntligen fredag!". Beror nog på att jag faktiskt har varit hemma hela veckan för att försöka bli friskare. Skulle absolut vilja fara till skolan nu, att vara hemma är så långtråkigt i längden. Men nog om det. Fredag är det i alla fall och självklart känns det skönt.

Tänkte gå ut på en promenad i det fina vädret nu, vi hörs lite senare!
Puss & kram.


Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen.

Hey guys!

Just nu känner jag mig väldigt glad. Inte av någon speciell anledning. Eller okej, jag tar tillbaka det där. För det första har jag börjat med en läslogg som skulle vara klar för länge sen och har bara lite kvar innan jag ska skicka in den. Känns skönt! Dessutom dog min dator just då jag hade sparat allt som jag hade skrivit. Vilken tur jag hade, kunde gått riktigt illa. Är också på bättringsvägen! Febern är borta och nu har jag endast lite ont i halsen. I'm gonna be on top!

Sen kan vi ju alla glädjas åt att Sverige spelar kvartsfinal ikväll! Bara det är ju guld. Just nu är det periodpaus (just därför jag passar på att skriva ett inlägg) och det står 0-0. Tråkigt att det inte blivit något mål än men det kommer. Hoppas bara att det blir för Sverige. Nu håller vi tummarna!



Veckans blogg.

Jag är just nu med och tävlar i Emmas blogg om att bli veckans blogg. Det är 6 stycken olika bloggar som är med och tävlar. Vill ni vara urgulliga och rösta på mig så behöver ni endast lägga en kommentar i det HÄR inlägget. Skriv nr 6 och ni röstar då på mig, hur enkelt som helst ju! : )




Torsdag.

God morgon!

Fortfarande sjuk och eländig. Har även sovit lite dåligt i natt. Steg i alla fall upp vid nio och har sen dess bara tagit det lugnt. Solen skiner här i Skellefteå idag, äntligen! Har ju varit mulet flera dagar på rad nu. Så det var dags för solen att titta fram tycker jag. Kanske sätter mig ute och solar en stund, vi får se. Dags för lite lasagne till lunch nu!

Godkänner & svarar på era kommentarer lite senare. Hoppas ni får en underbar dag!



Exreme home makeover.

Såg tidigare på säsongens första avsnitt av extreme home makeover. Har sett i princip alla avsnitt från tidigare säsonger så självklart kommer jag att följa det även denna. I kvällens program fick vi möta en stor familj. Hela 15 personer för att vara exakt. Dessa 15 personer bestod av en fantastisk mamma och hennes fyra barn. Men även hennes systers 10 barn ingår i familjen. Dessa 10 barns mamma dog i cancer för fem år sedan och på sin dödsbädd bad hon hennes syster ta hand om alla hennes 10 barn. Systern lovade & höll även sitt löfte.

Den här familjen på 15 personer hade inte ens en lägenhet eller hus, de bodde på ett hotellrum i 3 olika rum. Måste bara försöka få er att förstå hur underbar den här mamman är! På sin egen hand uppfostrar hon 15 barn. 15 stycken! Hon har gjort allt för att få behålla sin familj så att de inte splittras och att barnen får åka till olika fosterhem. Den här mamman hade heller ingen man som stod vid hennes sida. Hennes man stack då han tyckte 10 barn till blev för mycket. Ursäkta, jag är inte honom men visst fan är man där för varandra oavsett vad som händer? Man har ett ansvar.

Att se den där familjen var stort för mig. Att se en så stor familj som hade så lite ändå fanns där för varandra hela tiden. Det får en att tänka lite extra. Ofta klagar man över struntsaker. Kan vara allt från att vilja ha en tröja till att man är lite förkyld. Tänk er då att den här familjen hade nästan ingenting, förutom varandra. Jag antar att det är det som räknas i längden. Att man har varandra, finns där för alla nära & kära och uppskattar det lilla i livet.

I want your time and your full attention.

Gokväll alla söta läsare!

För er som undrar så är jag fortfarande sjuk. Det verkar inte ens bli lite bättre. Kanske har svininfluensa. Nej, skämt åt sido nu va. Hoppas jag mår bättre imorgon eftersom jag ska till sjukhuset. Vill inte behöva boka om tiden då jag redan gjort det en gång.

Var och handlade med mamma för en stund sedan. Ett under att jag orkade mig ut. Hadet inte varit ute på hela dagen. Inte så konstigt då det är grått & mulet blandat med regn. Lite solsken skulle sitta fint nu!


Bilden är tagen av mig.

Vindruvor.



Skulle någon vänlig själ vilja springa på affären & köpa en klase vindruvor, tack.
Bilden är tagen av mig.

Onsdag.

Fortfarande sjuk. Febern håller i sig även idag. Vill inte vara hemma, det är så himla tråkigt. Nästan så att jag saknar skolan & min klass! Hellre det än att sitta här hemma och snora & hosta. Måste se till att bli frisk så snart som möjligt.

Ville bara säga att jag lever i alla fall. Min ork är nere på noll ungefär så ni får räkna med en lite tråkig Micaela ett tag till. Tyvärr! Ska sova lite till, förhoppningsvis kan jag sova bort febern.. vi hörs lite senare.
Puss&kram.

8 månader.

Försöker tänka positiva tankar nu då jag är sjuk. En underbar tanke är att idag firar jag & Petter 8 månader tillsammans! Bara tanken gör mig glad. Vi har inte träffats idag men ett gulligt sms väntade imorse då jag vaknade. Det gjorde min dag.





Lycka!

Sjukling.

Usch. Fy. Blä.
Fyfan för att vara sjuk. Den här dagen har bara rusat iväg, inget speciellt har hänt heller. Den bara försvann helt enkelt. Försvann ut i tomma intet. Nämen kvällen är fortfarande ung. Blev lite pizza till middag i alla fall. Tredje dagen på rad.. fyfan nu måste jag skärpa mig. Skyller på att jag är sjuk och orkade inte ställa mig för att laga mat.




En lite sjukling..

Tisdag.

Helvete. Lät väl inte allt för glad nu. Det är jag inte heller med tanke på att jag verkligen är förkyld. Jag som inte har tid att vara sjuk, speciellt inte nu. Om det inte hade varit för febern hade jag klarat mig men nu blir jag bara less. 





















Äsch, ska försöka vara mer positiv! Vad tjänar jag på att tycka synd om mig själv? Svar, ingenting. Har i alla fall gjort bort en inlämningsuppgift idag. Det är ju bättre än att inte ha gjort nånting alls.

Ska nog lägga mig och vila ett tag nu. Samtidigt som jag fortsätter att nysa. Haha, om ni bara visste vilket nys-monster jag har blivit. Sen igår har jag minst nyst 9495346 gånger. Hm, kanske har fått svininfluensan. Näe, nu ska jag sluta svammla och vila så jag blir frisk. Vi hörs snart igen!

Måndag.

Hey people!

Lite uppdatering kanske skulle vara bra så ni åtminstone vet att jag lever. Har bara haft mycket att göra senaste dagarna. Eller ja, har ju varit med Petter så jag har ägnat all min tid med honom såklart. Han kom hit i lördags och då hade vi en myskväll med vindruvor, godis & självklart våran favorit, sorbet! Igår gick vi till relaxen (som jag säger..) där vi satt i bubbelpoolen & bastun. Fast jag är inte mycket för bastu så det blev endast någon minut där. Var på tok för varmt för min del, haha.


Tidigt imorse fick jag ett anfall så jag stannade hemma idag med Petter. Han var ledig så det passade ju bra. Blev även varsin pizza på dallas innan han åkte hem med bussen för en timme sen. Mumma!

Har varit snorig och täppt i näsan hela dagen. Kan typ inte andas. Jo, klart jag kan men ni fattar. Blir en tidig kväll. Vill absolut inte bli sjuk! Tänker inte bli det, har inte tid med det just nu. Vi får höras imorgon då det blir bättre uppdatering, i promise. Puss.



I don't care what they say, on a nice day.

Usch vad trött jag är. Eller mer less kanske. Tog mig en promenad ner på stan för jag skulle hämta några saker på salongen som jag glömde hos Lina. Självklart ville jag ha mina nya gladiatorsandlar (bild finns i ett inlägg lite längre ner) men oj vad jag ångrar det. Första gången jag har dom och jag har redan skavsår på hälarna och tårna. Känns inte så roligt. Men om jag har strumpbyxor som igår gick det ju bra. Aja, får väl köpa något plåster eller så, för i sommar ska dom användas. Speciellt i turkiet!

Då jag hade varit upp på salongen gick jag förbi ica där jag köpte lite gott. Blev bla vindruvor, fanta, godis, sorbet mm. Mindre roligt var det att släpa hem allting i den här värmen. Men jag ska inte klaga för idag är det verkligen sommarväder! 20 grader i skuggan och man kan gå i shorts & linne. Förstår ni att det är så här i norrland, äntligen! Inget kan stoppa mig nu, inte då vädret är så underbart.

Nu ska jag gå ner till stan för att möta upp min älskling som kommer med bussen. Så som ni förstår ska jag vara med honom ikväll och imorgon. Hoppas ni får en fantastisk lördagkväll!


Lördag.

What a wonderful day. Vad är bättre än att vakna och solen lyser in genom fönstret? Kanske att faktiskt vara ute i solen. Har ätit frukost ute på balkongen vilket var underbart. Självklart ska jag inte spendera hela dagen framför datorn utan ville bara säga godmorgon.


Vi hörs lite senare, ut i solen godingar!

My new shoes.


Kanske inte snyggast att ha strumpyxor, skulle varit bättre med tights.
Men nu hade jag det då jag köpte dom så det fick duga.
Nästa gång blir det barfota!
Foten glider på tok för mycket av strumporna..

Men visst är dom snygga?

Fredag.

Hejhej!

Hade ni en bra valborg igår? Min var kanon. Hade jätte mysigt & trevligt. Kvällen började hos Lina där vi gjorde i ordning oss innan Petter och hans kompis hämtade upp oss. Vi åkte då förbi ica och senare till Petters kompis där vi var några stycken som grillade kött till middag. Grillat hör verkligen till valborgs, tror 99% av Sveriges befolkning grillade igår. Kvällen fortsatte med lite guitar hero och sedan drog vi till ängarna där det spelades brännboll. Blev tyvärr ingen majbrasa men det funkade ju ändå. Blev sedan fest men jag & Petter for hem vid halv ett.

Skönt att sova! Mindre skönt att vakna vid fem på morgonen och vara halvvaken tills nio då vi steg upp & åt frukost. Fast efter det blev vi trötta så vi la oss en stund innan vi bestämde att vi skulle ta bussen till stan. Blev frasses för lite lunch och sedan shopping! Eller ja, jag köpte i alla fall ett par skor.. gladiatorsandaler! Så snygga och så bekväma, är riktigt nöjd med mitt köp då jag velat ha ett par sen ett år tillbaka.


Åkte buss hem vid tre så jag var hemma fem. Perfekt till middagen! Blev kyckling, melon, sallad & vitlöksbröd. Erkänn att ni blev sugna nu? Var supergott. Tänkte i alla fall bjuda på ett par stycken bilder både från igår & idag, så varsågoda.




På väg till ängarna.


Bästa vän!


Halva jag & Petter :)





Var ju tvungen att köpa en mjukglass på stan idag i det underbara vädret!


Något som jag hatar, det är att åka buss. I alla fall om man inte har något sällskap.


RSS 2.0