Dreams.

Hej & hå.

Kvällen har varit toppen. Hamburgare i solen och en isglass efter det satt bra i magen. Sedan blev det en promenad i det fina vädret. Lite vardagsmys är lyx i dessa stunder när man spenderar en hel del tid på sjukhuset. Nu ska vi se om jag får någon sömn i natt när jag ska dela säng med min "apparat". Ett bälte runt midjan, en dosa och några kablar som sitter fast i en är väl inte det skönaste - speciellt inte när man ska sova. Men det ska nog gå bra!

Torsdags. Såhär har jag verkligen inte sett ut senaste dagarna..

Festis.

När det kommer till drycker är min favorit festis. De har nu två nya smaker som är helt gudomliga! Den ena som är elderflower & raspberry har jag druckit två gånger idag, haha. Den andra, pineapple & passion är inte heller helt fel. Dessa kommer drickas ofta i sommar!

Måndag.

Vilken himla seg dag det varit denna måndag. Jag & pappa åkte till sjukhuset vid 10 i morse och det hände i princip ingenting. Kan inte annat än att säga att läkare mfl är snurriga och inte har en aning om någonting. Nu talar jag inte om alla, men just denna dag blev lång av väntan och missförstånd. Hur som haver - nu sitter jag hemma igen på permission. Fick ett ekg idag som jag ska ha tills imorgon. Lite drygt att släpa runt på en "dosa" och ha kablar på sig men det är trots allt knappt 24 timmar det handlar om.


Söndag.

Eftersom jag bara tar det lugnt hemma med familjen samtidigt som jag vilar upp mig tänkte jag dela med mig av lite bilder. Känner som att jag har hundratals bilder att visa nu när uppdateringen är som den är.

I torsdags var det rix fm festivalen här i Umeå så jag och Petter for dit, var kul att hitta på något!

Det var i princip omöjligt att ta en bra bild när folk trängs och det är hundra kameror framför en..

Tur att man har en pojkvän som är över 190 cm lång.. då blev det bättre bilder, haha.

Lördag.

Hej mina vänner.
Kanske ni undrar vars jag håller hus. Kan berätta att jag sedan igår har legat inlagd på sjukhuset för mina anfall. Senaste 11 dagarna har jag haft 4 anfall då jag inte fått någon huvudvärk före (som jag alltid fått annars, de 4,5 åren som jag haft det såhär). Prover har tagits och ekg ser fint ut. Eftersom det är helg och det i princip inte händer något så har jag fått åka hem på permission men ska tillbaka till sjukhuset på måndag.

Det finns tusen tankar och miljoner mer ord jag skulle skriva, dock finner jag inte riktigt orken. Detta tar på mig både fysiskt & psykiskt. Det enda jag kan försöka göra är att tänka positivt, annars går det inte. Så, för att avsluta så säger jag tack till alla nära & kära som finns för mig och jag hoppas jag är tillbaka så snabbt som möjligt. Ville bara förklara läget för er. Kram!

Torsdag.

Frida kom till mig igår för lite plugg samtidigt som vi åt en massa gott. Tyvärr råkade vi pajja internet men efter några timmar lyckades vi återställa det. Kände oss ganska bra, haha. Klockan blev alldeles för mycket innan vi la oss men trevligt var det.

Idag är det omprovsdag på skolan så jag har gjort muntliga nationella (MVG!) och nu väntar ett italienskaprov. Tror inte det kommer gå lika bra men skönt att göra bort det. Wish me luck guys!

Little girls depend on things like that.

Denna älskade skjorta bar jag idag. Hittade även ett par gamla jeans igår som jag hade för tusen år sedan. Tror inte jag haft jeans på något år? Tycker det är så oskönt.

Onsdag.

Kanske ska börja med att säga att jag inte är störd, bara lite sur över att regnet just öste ner över mig.

Efter skolan åkte jag till Petter för att hämta ett par skor. Mellan bussarna är det klart regnet började komma och jag blev sjöblöt på vägen hem. Nåja, lite regn skadade inte. Dock var jag knasig nog att gå utan jacka idag så jag får skylla mig själv att jag frusit häcken av mig. Som ni hör behöver jag få lite middag i magen innan jag stör mig på mer i-landsproblem, haha. So long!

Need to jump in the cold water.

Känner mig ganska trött så ska försöka att inte lägga mig så sent. Men innan John Blund besöker mig tänker jag ta ett fotbad och kika lite på tv. En lugn tisdagskväll med andra ord.


Mat.

Ni som har flyttat hemifrån och bor själv vet nog hur det är när lönen kommer - MAT! Min pojkvän var gullig och skjutsade mig till affären för jag skulle storhandla. Det är ju kul när man kan välja vad man vill äta istället för att måste ta det lilla som finns kvar i slutet av månaden. Haha, lycka.

Tisdag.

Åkte hem från Skellefteå idag och är nu tillbaka i Umeå. Skönt att ha varit i hemstaden men nu väntar en vecka med plugg och jobb. Men först är det dags för storstädning! Later.

Måndag.

Har inte haft tiden till att skriva något idag förrän nu. Var på vårdcentralen tidigare idag och fick utskrivet penicillin som jag ska äta i 10 dagar. Sedan tog jag faktiskt bussen hem till Skellefteå. Är fortfarande här och stannar tills imorgon. Känns skönt att umgås med mamma nu när jag inte är hemma så ofta. Hann även med att träffa min mormor nu ikväll som kom hem från utlandet i eftermiddag.
Ska umgås med mami resten av kvällen så vi hörs imorgon. Kram!

Söndag.

Wosh vilken usel uppdatering. Gårdagen bjöd på utgång och en sjutusan bra kväll. Idag har jag jobbat för första gången på mitt nya jobb, klockan 13-22. Så är ganska trött så snart blir det sängen.

Vi hörs mer imorgon. Natti!


Lördag.

Fy. Har endast sovit 6 timmar och nu är jag uppe eftersom jag ska på jobbet. Tänkte ta mig en promenad dit denna lördagsmorgon vilket kommer ta ca 45 minuter. Dock har jag aldrig gått dit förut så går i tid så jag inte kommer sent.

Vi hörs när jag kommer hem.

Fredag.

Känns inte bra att sitta i skolan i detta fina väder. Men jag får glädjas åt att det är fredag och helg om några få timmar! Riktigt skönt. Tror denna helg kommer bli toppen också.

Carpe Diem.

Sitter hos min kära pojkvän och har ätit kinamat till middag. Det satt bra i magen kan jag lova! Nu blir det film. Kram.

Torsdag.

Så jäkla varmt! Är glad över att jag har ett hål från klockan 12 till 14. Eftersom jag har så nära mellan skolan och min lägenhet passar jag på att sitta hemma och sola. Lovely!

Night.


Nu måste jag verkligen sova om jag ska orka med morgondagen. Godnatt alla fina!

Every second of the day.

Tänkte visa er en outfit eftersom det var ett tag sedan nu. Tyvärr är det inte så intressant eftersom jag bara har struttat omkring i shorts och t-shirt/bikiniöverdel här hemma idag. Men here we go ändå.

Janey Cutler.


Måste visa er denna söta dam som är med i "Britains Got Talent". 80 år, så pigg och en sådan röst - det är minsann unikt! Kan man bli annat än glad när man ser denna? Underbart.

Sunny.

Helt otroligt bra väder, nästan för bra för att vara sant! Flera dagar på rad har vi nu haft strålande sol och +25 grader. Man kan inte annat än vara glad och nöjd. Jisses säger jag bara! Sedan jag kom hem från skolan har jag spenderat min afton på gräset tillsammans med en filt och musik. Precis så som det ska vara.

 


Onsdag.

Var endast på skolan en liten stund på morgonen för att prata med min mentor. Tror inte jag vill eller snarare orkar förklara allting för er men låt mig bara säga att jag har en jobbig period. Min energi finns inte kvar, jag orkar ingenting och jag är helt slutkörd.
Börjar inte om förrän 14.25 så det är skönt. Tar det bara lugnt här hemma och snart är det dags för lunch.

Tisdag.


Två bilder från i lördags.

Precis då som idag är det 25 grader varmt - helt otroligt! Man kan inte låta bli att vara glad när vädret är så fantastiskt. (Även om jag inte mår allt för bra idag..)

Sky.


I, I, I will be fine - just say you'll stay forever mine.

Mjukglass.


I lördags invigde jag sommaren med årets första mjukglass tillsammans med Evy & petter. Tar alltid med tuttifrutti och chokladsås. Mums!

Måndag.

Orkar inte ens gå in på hur denna vecka började. Blir bara ledsen, besviken, irriterad, arg och fruktansvärt rädd ärligt talat. Är i alla fall väldigt trött så eftermiddagen och kvällen blir lugn.
Förresten är vädret underbart även idag. Dock lite mer moln men värmen håller i sig. W.O.N.D.E.R.F.U.L.


Bowling.

 

 

Klockan 22 igår for jag & Petter till bowlinghallen där vi mötte upp Olivia & Oscar för en omgång i bowling. Kan skryta med att jag vann första omgången, haha. Andra omgången tog Petter hem vinsten. Bowling är faktiskt riktigt kul, perfekt att göra med familjen, vännerna eller pojk/flickvän.


Gym.

Gokväll gott folk!

Har varit på gymmet ikväll, ett äntligen passar bra in här! Först opererade jag bort blindtarmen. 6 veckor senare började jag träna men blev då förkyld och någon vecka efter jag blev frisk blev jag sjuk igen. Så himla typiskt. Så känns skönt att vara tillbaka på banan.


BBQ.


Snacka om att grillat är bland det godaste som finns.

Söndag.

Tog en promenad hem från Petter idag vilket var riktigt härligt. Vindarna är varma och solen tittar fram lite då och då. Precis som det ska vara! Tog ca 40 minuter så vilar bara lite innan jag ska gå till affären. Hoppas solen skiner hos er idag!


Lördag.

Tänkte bara låta er veta att jag lever.

Sommaren har kommit till Umeå! Igår spenderade jag och min pojkvän hela kvällen hos min pappa med grillat till middag och födelsedagsfika lite senare. Idag har det varit +25 grader i skuggan och riktigt sommarvärme så jag, Petter & Evy var i stan och åt mjukglass. Superhärligt!
Så anledningen till varför jag inte bloggat är för att jag har umgåtts med fina människor i denna värme.
Hörs imorgon, kram!

Umeå.

Umeå by night.

Bilden är tagen 1 maj på natten när jag & Petter var på väg hem.


Torsdag.

Har endast denna suddiga bild att bjuda på från dagen. Jag, Petter, Emelie & Victor har umgåtts och sedan blev det middag med min älskling innan jag drog hem. Härlig dag!

Work.

Ikväll har jag varit på jobbet så kom hem för en liten stund sedan. Klantarsle som jag är kom jag på att jag har en tvätt kvar i tvättstugan som jag inte hängt upp innan jag for! Dock vågar jag inte gå dit nu eftersom det är två hus bort i källaren och klockan är så mycket. Får hänga den imorgonbitti.

Wonderful life.

Solen kikade fram hela dagen här i Umeå så jag & Petter drog in till stan. Blev både rullpizza och glass i solen. Sommaren är definitivt på väg - sakta men säkert!


Polka.

Fick världens il efter choklad igår, speciellt den nya polka chokladen. Så sprang och köpte 2 stycken som jag & Petter delade på. Var ju tvungen att köpa en vanlig mjölkchoklad ifall den andra inte var god, haha.

Polkan var i alla fall riktigt god! Har ni smakat den?

Onsdag.

Tjabba tjena hallå!

Blev ingen uppdatering igår eftersom jag for till Petter och sov över där. Hade inte varit med honom på ett bra tag eftersom jag var sjuk hela förra veckan. Mysigt att umgås igen!

Igår.


Måndag.

Nu är jag tillbaka!
Åkte hem från skellefteå i eftermiddags och är nu hemma i lägenheten i umeå. Fortfarande lite krasslig men i princip frisk. Fick även hämtning på busstationen av min finaste som jag inte sett på över en vecka. Så från och med imorgon är jag tillbaka på banan, vilket innebär skola, träffa vänner, umgås med min pojkvän osv. Känner att jag varit isolerad en hel vecka så ska bli skönt att få rutiner igen.
Vi hörs imorgon!

Fredag.

Om någon timme ska jag ta bussen hem till min mamma i skellefteå där jag kommer vara över helgen. Eftersom jag fortfarande är sjuk ska det bli skönt att komma hem och bli lite uppassad.
Vi hörs efter helgen och då hoppas jag på att vara frisk samt att då uppdateringen blir tusen gånger bättre. Kram!

-

Jag vill inte klaga men fy & tusan vad jobbigt det är att vara sjuk. Natten som var hostade jag så mycket att jag till slut spydde. Har ont i princip över allt. Slut på klagandet nu. Längtar tills jag blir frisk och kan umgås med folk, vara pigg och åstadkomma någonting.
Ska fortsätta dricka cola och te samt äta halstabletter och alvedon. Hoppas ni mår bra!

Torsdag.

Äntligen har jag någon ork att skriva en rad eller två. Är inne på min fjärde sjuka dag. Blev överlycklig igår när min pappa kikade förbi med halstabletter, alvedon och en 1,5 liters cola. Precis vad jag behövde.

Valborg.

Kom på att jag inte visat er några bilder från i fredags när det var valborg. Här kommer i alla fall ett par stycken.

Onsdag.


Hej gott folk!

Ursäkta min dåliga uppdatering, jag är fortfarande sjuk. De senaste två dagarna har jag bara legat i sängen och sovit/vilat. Snacka om att man blir riktigt less och uttråkad av att vara sjuk. För att inte tala om hur ensam man känner sig.
Vädret är riktigt knasigt idag, ena sekunden regn och nästa solsken.

Tisdag.

Hostar så jag får ont i ryggen, tror mina lungor hoppar ut snart också. Är väldigt yr och snurrig, har sprängande huvudvärk och ont i hela kroppen.

Var på sjukhuset imorse och sedan var jag förbi affären för att köpa nödvändigheter när man är sjuk. Halstabletter, banan och nyponsoppa! Önskar man hade någon här hemma som kunde passa upp en men icket. Har bäddat ner mig i sängen nu där jag kommer spendera hela dagen.
Godkänner och svarar på era kommentarer när jag mår bättre. Just nu ska jag vila och ta hand om mig själv. Kram!

Sjuk.

Detta hade jag på mig idag.


Att jag somnade kl 17 och vaknade 21 är inte okej. Jag vilar aldrig på dagen utan väntar tills kvällen kommer och det är dags att sova. Så när jag somnar sådär vet jag att jag är riktigt sjuk. Feber, frossa, hosta samt ont i hela kroppen. Ska sova nu så jag förhoppningsvis mår bättre imorgon.

Natti!

Like a river keeps on rolling.

Tog denna bild på väg till skolan idag. Jag kan inte förstå att vi är 3 dagar in i maj! Tänk.. om en månad kan man vara barbent och springa runt i shorts och linne i princip. Gud vad skönt det ska bli att slippa alla dessa halsdukar, tjockare jackor och lager på lager.
Håller ni inte med?

Måndag.

Tusan också! Redan under natten började jag hosta men tänkte inte mer på det. Nu på eftermiddagen i skolan blev det bara värre. Känner mig frusen, hostar och har ont i halsen. Jag var sjuk för två veckor sedan, räcker inte det?! Har inte tid att vara sjuk denna vecka, har galet mycket plugg.

Dock vet jag vem den lilla boven som har smittat mig är, min lillebror. När jag var hos min pappa lördag - söndag sov jag i hans rum och han var förkyld. Inte så smart kan tänkas men det är lätt att vara efterklok.

Kvällsmys.

Min pojkvän kom hit på middag ikväll. Mysigt! Det uppskattas alltid när man får göra något extra tillsammans med någon man tycker om. Behöver inte jämt vara något storslaget, bara man tar sig tid till varandra är allt som behövs.

Yesterday.

Denna outfit hade jag både på valborgs och igår. Skjortan är ny och den köpte jag för 199:- på h&m. Favorit!

Söndag.

Vilken otroligt seg dag. Vi vet väl alla för mestadels att söndagar brukar vara slappa och man är trött sista dagen utav veckan. Idag är inget undantag. Dock skönt med en lugn dag.

Som jag nämnde igår for jag och min familj ut på en restaurang som heter Tapas här i umeå. Har aldrig ätit där förut men jag har bara ett ord att säga: gudomligt! Det var bland det godaste jag någonsin ätit. Förrätt, varmrätt och efterrätt satt verkligen bra. Att det dessutom var flera olika maträtter man fick smaka var toppen. Vi var inte klara förrän vid 23 tiden och då följde jag dom hem och sov över där. Kom hem till min lägenhet ganska nyss. Blir att städa undan rejält innan Petter kommer hit i afton. Annars lär han väl få en chock av bombnedslaget, haha.

Lördag.

Hello sweethearts!

Hoppas ni hade en fantastisk valborgs igår. Min kväll var kanon! Sov över hos Petter och tog en promenad hem till mig idag. Ska kladda på lite mascara och sedan ska jag ut med min familj för att äta middag. Mysigt! Blir på restaurangen Tapas här i umeå.
Här har ni en bild på mig från igår. (resten kommer senare)

RSS 2.0