Tisdag.



Hallå kära ni.

Med tanke på vad som hände igår mår jag okej. Tar en dag i taget. Som min moster sa - det kallas livet. Just nu sitter jag i skolan. Har haft webbdesign och nu väntar dagens andra samt sista lektion som är marknadsföring. Första lektionen vi har det så det kommer nog bli intressant. Spännande att se vad vi kommer få göra.

Måndag.

Dagens planer är ändrade. Skulle egentligen på banken, plugga i stan och sedan på dagens enda lektion som är 15-16. Dock blir inget utav detta av. Jag är i chock.

Personen jag jobbade som personlig assistent åt dog inatt.
Behöver inte säga mer än så. Återkommer när jag har tid och ork. Ta hand om er. 

Gone.

Ops, tiden rusar iväg. Drar till min pojkvän strax där middag och en myskväll med godis väntar. Vi hörs imorgon gullungar.

Deep in my soul.


En bild.

Söndag.

De senaste dagarna har varit fullspäckade och när jag väl har fått en lugn stund har jag tagit vara på den. Min bästa vän, Lina, har flyttat ner hit till Umeå från Skellefteå så jag har umgåtts med henne. I fredags åkte jag till min pappa där jag har varit tills idag. Var själv med mina bröder igår så vi åt tacos och hade filmkväll. Trevligt!

Nej nu måste jag springa ner till tvättstugan och lägga i nästa tvätt. Hej så länge.


En bild.


Onsdag.


Sista lektionen idag är avklarad! Galet skönt. Men måste ändå sitta kvar på skolan för om ca en timme ska jag ta bussen till jobbet för ett möte kl 16.30. Efter det ska jag möta upp Lina :)


Tisdag.


Denna dag har bara rusat förbi. Fick en puss innan Petter åkte iväg till jobbet imorse och försökte somna om. Omöjligt. Klev istället upp och dagen var igång. Först skola sedan jobb. Det värsta idag? Att jag bröt av nyckeln till låset på cykeln när jag skulle låsa upp den.. tacka gudarna för att bussar finns! Kom hem för en stund sedan och ska se lite film innan det är dags att sova. Natti.


Måndag.

Det är väl på tiden att jag kan meddela er att jag är tillbaka!

Idag började skolan om och i samma veva fick jag en ny datasladd. Wihoo! Så äntligen har jag en fungerande dator, vilket också var på tiden. Mindre än en timme spenderade jag i skolan innan vi fick sluta, skönt. Mindre kul att det regnade när jag skulle hem. Dyngsur.


Jag lever.

Hello darlings.

Min datasladd är fortfarande sönder men var in på skolan igår och när vi börjar på måndag ska det finnas en ny som jag ska få. Så ni får hålla ut ett par dagar till, men sedan är jag tillbaka på banan.

Just nu är jag i Skellefteå. Kom hit idag eftersom jag behöver vila upp mig innan skolan drar igång. Har varit hemma hos mamma en liten stund men just nu sitter jag hos mormor, hon ska bjuda på middag. Trevligt! (och gott..) Antar att vi hörs till veckan då gott folk. Puss&kram.

Söndag.

Kom precis hem från min svärmor där vi hade 50 årskalas igår, riktigt trevligt! : ) Tog bussen hem vid 11 för att jag börjar jobba klockan 15. Slutar 22 och då blir det hem och sova direkt. Imorgon ska jag upp och möta Petter på stan och boka hotell (!) och sedan kika lite när han ska fortsätta göra sin tatuering, spännande. Någon timme senare kommer jag befinna mig på vårdcentralen för att "operera" min tå. Fy.. tredje gången på mindre än ett år nu, vad är oddsen? Jädrans tå! Hur som helst kommer jag sätta mig på bussen till min mamma i Skellefteå efter det. Blir där tills på onsdag.
Lite sammanfattning om vad som kommer hända. Nu till det tråkiga - min datasladd har gått sönder..! Har bara lite batteri kvar så ska försöka skynda mig att skriva detta. Jag hoppas verkligen Petter kan laga den. Så vi hörs när vi hörs kära ni. ♥

Fredag.

Jag har inte glömt bort er kära ni.

Gårdagen spenderades på gymmet (för första gången på typ flera veckor..) med Petter. Efter det åt vi middag på restaurang och sedan begav vi oss hem till min lya. Dock slutade kvällen hos honom med film och mys framför en filmrulle.

Medans Petter gav sig iväg till jobbet tidigt imorse, klockan 7 för att vara exakt, sov jag gott vidare. Men det blev inte allt för länge.. började må riktigt illa efter några få timmar. Har haft ont i magen flera dagar nu pga medicinen jag äter för min tå. Så illamåendet är även det pga den, tyvärr. Kort därefter blev det även spring på toa.. och nej inte nummer två, haha. Spydde.. usch. Måste vara bland det värsta som finns. Jag som skulle iväg och jobba kl 14!! Paniken. Hoppades att det skulle gå över men icket. Fick istället meddela att jag inte kunde komma.
Nu sitter jag hemma hos mig och mår fortfarande dåligt och har spytt igen, men förhoppningsvis börjar jag må bättre snart. Efter middagen känns det faktiskt en smula bättre. Men man ska inte ropa hej innan man kommit över bäcken, eller hur?

Sådär ja. Lite tankar och uppdatering åtminstone. Tänkte slå på en film nu, vi kanske hörs senare. Kram!

Some kind of wonderful.

Babe.

Det har småduggat regn hela dagen men när jag vaknade strax innan kl 21 vräkte det ner! Tror aldrig jag sett det regna så mycket. KUL. Jag som skulle cykla till jobbet. Tänkte trotsa vädergudarna men efter 20 meter vände jag om.. helt galet. Var redan genomblöt. Ringde Petter som erbjöd sig att skjutsa mig. Fina fina du! Guld värt. Världens bästa pojkvän.

Så imorgon, dvs om 6 timmar får jag ta bussen hem från jobbet.

True Colors.


Awesome.


Half of my heart's got you.

De senaste dagarna har bestått av jobb 22-08. Hem för att sova. Vakna för att äta. Somna om igen. Vakna för att jobba ännu en natt. Men nu mina vänner har jag bara en natt kvar av fyra på rad innan jag är ledig en dag.
Känns riktigt skönt!

Så som visan går ska jag äta middag innan det är dags att sova lite igen. PUSS.

J.M


I'd have you by my side.


God kväll, God morgon?

Beror på när ni läser detta. Kanske finns det några nattugglor som fortfarande är vaken i vårat avlånga land - inga tvivel på det. Själv sitter jag på jobbet och försöker fördriva tiden med att läsa bloggar, läsa tidning och se några halvkassa program på tv.

And I wonder if I ever cross your mind.

Det enda jag gör på dagarna nu är att sova och äta. Pga att jag jobbar flera nätter på rad vänder man på dygnet, såklart. Sov 09-13. 14-17 och har nu ätit middag. Ska försöka sova en stund igen innan jag beger mig mot jobbet strax innan 22.

Hoppas ni haft en fin dag.

Tisdag.


Mornin' people!

Är ganska trött men börjar piggna till ändå. Började jobba kl 22 igår och nu återstår bara två timmar tills jag sitter på cykeln och rullar hemåt för att sova. Sköööönt.

Måndag.

Vaknade vid 13 tiden så har i alla fall fått 4 timmars sömn än så länge. För er som undrar så jobbar jag som personlig assistent. Det innebär att jag jobbar både dag, kväll och natt. Men jag jobbar mest nätter. Denna vecka är riktigt tuff..

Söndag - natt
Måndag - natt
Tisdag - natt
Onsdag - natt
Torsdag - ledig
Fredag - kväll
Lördag - kväll
Söndag - kväll


Har i alla fall hunnit sitta ute i solen en stund men givetvis ska molnen tränga sig på. Ogilla!

Söndag.


Sitter just nu på jobbet. Slutar kl 08, dvs om drygt 7 timmar..

Augusti.

Jag får nästan ångest när jag ser att det redan är augusti. Vars försvann juni & juli? Det är så mycket jag skulle velat gjort denna sommar men längtar tills nästa redan nu! Jag antar att eftersom jag jobbat och fortfarande jobbar väldigt mycket går tiden snabbt. Men att skolan börjar om 3 veckor (!!!) känns inte alls just bra för stunden.


RSS 2.0