Söndag.

Trodde att denna söndag skulle bli som en "typisk" söndag. Ni vet, lugn & man gör ingenting. Men det blev tvärtom. Tog mig en promenad på 45 minuter till Petter som blev överraskad eftersom han inte hade en aning om att jag skulle komma förbi. Köpte med mig lite sorbet (kaktus/citron) också. Vi pysslade på i hans lägenhet och sedan for vi för att köpa micro och lite andra småsaker till hans lägenhet. Så himla roligt att han har flyttat till stan och hemifrån!

Vi blev sedan bjuden på middag till hans pappa. Inbakad fläskfilé och färsk pasta låter väl inte dumt som en söndagsmiddag? Det var verkligen supergott!
Är hemma nu och ska sova om en stund, skolan väntar ju imorgon.


Melodifestivalen.

Är rätt så trött och har varit det hela dagen eftersom det blev utgång igår. Har en mysig hemmakväll och har tittat på melodifestivalen. Sista deltävlingen och jag tycker inte allt för många bra låtar har varit med detta år. Ikväll var mina favoriter i alla fall Anna & Peter, kul att båda gick till final! Blev så glad när jag såg Anna gå vidare, det riktigt lyste lycka om henne.


Snör även in en pyttekort videosnutt. Tänkte att det kan vara lite roligare än en bild ibland.


Lördag.

Hey guys!

Vilken fredagkväll jag hade igår. Började med att jag tillsammans med nio stycken andra åt middag på eurasia. Sedan bar det av till mig på förfest innan vi åter igen åkte in till stan för utgång. Något av det värsta var att jag vid tolvtiden märkte att det började svida på mina armar. Tittade sedan och det var fullt med röda "utslag"! Förstod inte vad det var men sedan klingade det. Hade ju min paljettklänning för första gången igår, och ni kan ju räkna ut att när man dansar skaver armarna mot den, inte skönt. Men tur att jag & Emelie har sådana snälla pojkvänner, haha. Båda hade skjorta så jag tog Victors vita linne som han hade under och Petters svarta väst. Så det funkade ju det med!

Kvällen var i alla fall väldigt lyckad med finfina människor. Min finaste Emelie fyller 19 år idag så klockan 00.00 hade vi bokat karoke där vi sjöng ja må hon leva utan att hon visste något, så det var en liten överraskning. Kul var det! Åkte sedan hem till Petters nya lägenhet och sovde där för första gången. Kan inte beskriva hur skönt det är att vi bor i samma stad, äntligen.

Hej & hå vilken text. Händelser och tankar snurrar runt.
Bjuder på en bild på mig från igår, resten kommer senare.


Middag & utgång.

I all stress här hos mig tänkte jag bara slänga in någon rad. Kommer inte ha tid att skriva något innan jag åker in till stan för middag. Sedan blir det förfest hos mig och efter det utgång. Taggar verkligen! Ska börja göra mig klar nu.

Hoppas ni får en rolig & mysig fredagskväll! ♥

Fredag.

Som alltid känns det lika underbart med fredag. Sitter här och äter frukost i lugn och ro, har endast en lektion klockan 14 idag så det är riktigt härligt. Har duschat men ska inte fixa till mig. Det gör jag när jag kommer hem eftersom jag ska ut och äta middag och sedan blir det utgång!

Vi hörs senare : )


Fotograf: Sara Marklund


Black.

Tror min arm håller på avlida bokstavligt talat!! Så sjukt mycket träningsvärk sedan igår. Dock bara i ena armen. Hoppas verkligen att det går över tills imorgon. Eller så lär det vara värre bara för att det skulle vara typiskt, haha.

Tänkte säga att jag ska sova nu för det skulle jag ju vanligtvis ha gjort, men gissa vad. Jag börjar inte förrän klockan 14 imorgon och har endast en lektion. Det känns grymt skönt!
NU: filmtime.


Målade mina naglar ikväll.


Blue.

Imorgon är det middag & utgång som står på schemat. Hade varit lycklig om man var ägaren till detta!


Flower.


Every time you leave the room I feel I'm fading like a flower.


Torsdag.

Mh, snacka om att vara less. Fick ett anfall i natt så är inte på skolan nu som jag borde vara. Är helt trött och slut, för att inte tala om hur dåligt man mår efter ett anfall. Ska väl inte klaga allt för mycket. Solen skiner och det är riktigt härligt. Borde nog ta mig ut på en promenad men vi får se hur det går med den planen.

Mår ni bra idag?


Cold.

Fy tusan. Sitter här i min säng och fryser galet mycket. Långkallingar, mjukisbyxor, tröjor lager på lager + en filt. Brr! Skulle mer än gärna vilja tända lite ljus. Dels för det är riktigt mysigt men lite varmare blir det ju också. Synd att mina tändstickor är slut, får se till att köpa nya snart.

Ska nog försöka sova nu, natti!


Photo by me


Onsdag.

Nej, jag har verkligen inte glömt bloggen om ni trodde det. Denna dag och kväll har bara varit så fullspäckad så jag har knappt hunnit med att andas. Skolan och sedan språkkväll där vi lagade mat, kan inte påstå att det var roligt.. efter det for jag i alla fall till gymmet och på väg hem ringde Petter. Vet ni vad? Jo, han fick nycklarna till sin lägenhet idag! Så på fredag börjar han förmodligen flytta. Kommer bli toppen.

Först bodde jag 13 mil bort, sedan när jag flyttade, flyttade han 6 mil bort. Men äntligen kommer vi bo i samma stad. Grymt! Näe nu måste jag få något i magen, hörs om en stund.


Twinings.

Känner mig lite deppig. Beror på att jag nyss såg OTH och som vanligt kan jag inte hålla tårarna borta. Blir alldeles lycklig av serien! Det värmer långt in i hjärtat.

Samtidigt som jag såg senaste avsnittet drack jag mitt nya supergoda te. Med smak av äpple, kanel och russin. Låter spännande va? Var verkligen hur gott som helst så jag rekomenderar det absolut till alla teälskare : )


UPDATE. Detta inlägg skulle ha publicerats 22.11 igår men tydligen krånglar det ofta när jag ska publicera inlägg. Så detta skrev jag alltså igår på kvällen.

Carpe Diem.

Dessa fina ord fick jag av min svärmor i födelsedagspresent. Fyllde ju år för en månad sedan men den blev lite försenad. Blev verkligen glad! Tycker det passar utmärkt på min vägg. Piffar lätt upp en vanlig vit vägg. Ursnyggt!


Pixie Lott.

För alla er som missat den underbara Pixie Lott bjuder jag på en riktigt härlig låt av henne nedan. Lovely!




Denna skönsjungande tjejen har även en grym klädstil, riktigt läckert!


Tvättstuga.

Kyla, vinter och snö är inte det bästa när man har bokat tid i tvättstugan. Eftersom den ligger två hus bort innebär det spring fram och tillbaka. Äh, ska vara glad att jag åtminstone fick en tvättid. Brukar inte vara så fullbokat men jag hann knipa åt mig en tid 11-15 idag. Tur! För hur kul är det när man vill ha sina favoritkläder och en handduk efter man har duschat och allt är i tvätten? Haha.


Men som ni ser är vädret underbart. Sunshine.


Tisdag.

God morgon!

Sitter här och har just ätit frukost. Tittar ut genom fönstret och vädret är helt fantastiskt! Tills man tittar på temperaturen.. minus 25 grader. Fy sjutton! Ska strax traska iväg till skolan så gäller att ta på sig varma kläder.


Life.

Nu tänkte jag vara en sådan människa som låter tankarna vara fria och säga precis vad min hjärna och mitt hjärta tycker och känner.

Jag såg nämligen en dokumentär på kanal 5 ikväll om en kille som har en muskelsjukdom. En dödlig sjukdom. Att se något som detta gör verkligen att man uppskattar minsta lilla i livet och man inser hur bra man ofta har det. När vi klagar över att skolan är så jobbig. Tänk på alla människor som inget hellre än gå i skolan vill. Skulle kunna ge flera exempel men ni förstår nog vad jag menar. Denna kille sa något om att vi alla föds och vi kommer alla att dö. Men däremellan då? Livet. Hur väljer vi att leva? Vi har alla våra drömmar & mål. Istället för att lida kan vi leva.

Eftersom jag själv har "anfall" så känner jag igen mig i lite utav allting han sa. Att ibland kan man känna sig ensam. Jag vet ingen som har det som mig. Att svimma och vara medvetslös i 10 - 60 minuter är ingenting normalt. Men vad är normalt vid närmare eftertanke? Jag vill inte ha medlidande, det enda jag vill är att kunna nå ut till folk som denna kille gjorde. Även om jag har människor i min närhet som jag älskar så himla mycket känner jag mig trots allt ensam när det gäller min "sjukdom". Har levt med detta i fyra år och det är ingen lätt match. Det finns dagar som jag klagar över att det är jobbigt, för varje dag kämpar jag. Men att ha drömmar, mål och se en framtid utan anfall gör att man håller hoppet uppe. Till skillnad från denna kille kommer jag leva. Han dör vid 20 årsåldern, men jag får leva. Livet är inte rättvist, tvärtom. Men tack vare att jag trots allt inte har något farligt eller dödligt tänker jag leva varje dag och känna att varje dag räknas. Denna otroliga kille ville göra ett avtryck, och jag lovar er - det gjorde han på mig.


För vem kan tro att jag har det jobbigt och kämpar när det inte syns på mig att jag har en "sjukdom". Skriver citationstecken eftersom ingen vet vad jag har.

At your service.

Sådär, nu känner jag mig betydligt piggare än tidigare idag! Behövdes bara en dos av Petter och träning så känns det mesta rätt så bra denna måndag. Och ja, vi gillar ju alla måndagar väldigt mycket (ironi). Men snart väntar fredag och då har jag storslagna planer!

Jo just det, affärsengelskaboken. Den ligger och väntar på mig. Jag har prov imorgon så ska sätta igång att plugga nu.


Photo by me


Måndag.

Ärligt. Känner att jag inte har så mycket att säga just nu så tänkte i alla fall bara säga det. Helgen har varit toppen med min pojkvän och mina syskon. Blev även fika igår hos min pojkväns mormor & morfar. Det var väl allt, haha. Har så himla mycket plugg så jag måste sätta igång med det.

Vi hörs ikväll och förhoppningsvis är jag piggare då!

Lördag.

God morgon! Eller, god eftermiddag passar nog bättre vid denna tid.

Hoppas ni mår bra och har lika fint väder som oss i umeå. Inte ett moln och strålande sol! Dock visar temperaturen -20 grader.. men äh. Lite kyla får vi väl tåla. Borde inte babbla på mer utan ska packa en liten väska. Min pojkvän kommer snart och då kör vi vidare till min pappa där vi ska sitta barnvakt åt mina syskon ikväll. Kommer nog bli awesome.


Nu är det slut på veckan..

.. det är dags för fredagsmyyyyys!

Snacka om att jag har fredagsmys på hög nivå. Dock saknar jag sällskap tråkigt nog. Men pizza till middag och godis, vindruvor och fanta lemon gör min kväll dunderbra. Måste ju tillägga att jag inte är helt ensam, my room mate är också hemma ikväll. Känns ju bättre än att sitta själv i lägenheten i alla fall, hihi.

Imorgon ska jag umgås med 3 favoritpojkar så det är nog bra att denna kväll är lugn. Tänkte ta hand om mig själv resten av kvällen och sedan se någon film. Jag har tänkt mig någon av dessa nedan. Någon som ni har sett och kan rekomendera?


Detta är bara galet.

Hahahahaha! Måste börja med att skriva det eftersom det verkligen är det enda som kommer ur min mun när jag ser klippet nedan. Kan avslöja att det är jag & min vän Lina för ca 5 år sedan, dvs att vi var 13-14 år. Lägg märke till att mitt hår var brunt!

PINSAMT, JA.


Black.

Skulle inte tacka nej till att bära detta denna fredagkväll. Kommer nog springa lite på stan och sedan ha fredagsmys. ♥


Fredag.

Kan inte förstå att det redan är fredag, men oj vad jag gillar det! Har varit på gymmet på förmiddagen och nu sitter jag på skolan. Hoppas bara internet fungerar när jag kommer hem. Det fungerade nämligen inte imorse så vi får hålla tummarna..


I told you, I will be yours forever.

T.R.Ö.T.T. Efter denna dag/afton så kommer jag absolut spendera min dag i soffan med filt, vindruvor, te och en mysig film. Låter inte helt fel va? Har städat (ni vet, dammsuga, diska, dammtorka, städat toan - rubbet) hela eftermiddagen och nu kom jag hem från ica. Pantade flaskor och handlade lite mat.


Torsdag.

Vilken underbar dag! Själv mår jag inte toppen men vädret är helt strålande. Tvingade ut mig själv på en promenad och det behövdes verkligen. Dock är det ganska kallt, minus 15 grader plus att det blåser litegrann. Hur som haver ska jag nog slänga i mig lite lunch nu. Hoppas eran dag är lika fin.


Bring me.

Behöver nog inte ens säga något. Bilden förklarar allt.


Onsdag.

Känns jobbigt att jag gick till skolan för att några minuter senare gå hem igen. Visade sig att jag inte hade något att göra tydligen. Klockan 13 börjar idrotten där dans står på schemat. Kan ju inte klaga på att idrottshallen bara ligger ett stenkast från min lägenhet. Skönt!

Men ska inte slösa bort tiden här hemma. Ska faktiskt sätta mig och plugga nu så jag gör någon nytta.


Today.


Lina & Maria.

Maria bad mig lägga in detta klipp på mitt youtube-konto. Sagt och gjort, här får ni också ta del av det!


Tisdag.

Sådär, nu är jag tillbaka! Under eftermiddag har jag varit på gymmet och efteråt var jag svettig som en gris. Gruvar bara inför träningsvärken jag kommer ha i benen imorgon. Men det är härligt att träna!

Ska försöka ta tag i lite skolarbete nu så jag har det jag gör under denna tisdagkväll. Wish me luck..


Haha, mina ben ser små ut och mitt huvud stort som en basketboll.
Lite konstig bild.


Hjärtat.

Hoppas att ni alla hade en fin dag igår. Själv spenderade jag den som sagt med min pojkvän. Fick jättefina rosor och geléhjärtan. Gulligt! Blev sedan en promenad i det fina vädret och dagen var verkligen toppen.

Idag ska jag åka hem till min mamma i skellefteå eftersom jag ska till tandläkaren på sjukhuset imorgon redan 07.30. Ska operera ut mina visdomständer här framöver (hoppas det blir snart). Aja. Kommer tyvärr inte kunna skriva något på någon dag framöver pga att vi inte har internet hos mamma. Men ni överlever nog ändå ; ) Kram så länge.






UPDATE.
Detta inlägg skulle publicerats igår (15/2) men det hände tydligen aldrig.
Är i alla fall tillbaka i umeå nu så vi hörs lite senare.

Söndag.

Glad alla hjärtansdag mina kära läsare! ♥

Min mamma har som sagt sovit över här i natt och snart ska hon åka hem till skellefteå. Min pojkvän är på väg hit så vi ska spendera dagen tillsammans. Önskar er alla en fin dag med era nära & kära!


Yesterday.


Started with a perfect kiss.

          



Lördag.

Vilken underbar och mysig dag det har varit! Solen har kikat fram och inte ett moln så långt ögat kunnat nå. Mamma kom hit tidigare och dagen har vi spenderat på stan. Blev lite shopping och sedan lunch med Olivia. Mycket trevligt! Jag & min mamma bor ju 13 mil ifrån varandra sedan augusti så det är verkligen mysigt att ha henne här. Hon ska sova över för första gången. Vanligtvis är det ju jag som åker hem till mamma men denna helg är vi i min lägenhet.




Duger vi som vi är?

När jag läste DENNA artikel i aftonbladet nu på morgonen blev jag bara arg och irriterad. Alla tjatar om att man duger som man är och att hur man än ser ut är alla lika mycket värda. Det håller jag absolut med om. Storlek, utseende eller vad som helst spelar ingen roll. Alla ser olika ut och det måste vi väl för tusan acceptera men framför allt respektera.

Enligt många kommentarer är Elin för smal och Molly "överviktig". URSÄKTA? Antingen är man för smal eller för rund i dagens samhälle. Hur man än ser ut är finns det alltid någon som ska klaga. Dags att säga ifrån och faktiskt acceptera sin kropp och andras, på riktigt.

Ja, vi duger som vi är!

Fredagsmys.

Sant som rubriken lyder. Efter skoldagen mötte jag Ida i stan där vi handlade lite gott (läs: godis, chips & läsk) inför kvällen. Blev middag och mys här hos mig under kvällen. Hon var tyvärr tvungen att fara vid 22 tiden och eftter det har jag verkligen inte gjort något nödvändigt.

Imorgon får jag besök så måste verkligen städa och göra fint i lägenheten. Men det får nog vänta tills i morgon bitti.. nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan se någon feel good film innan jag slocknar.

Natti ♥

Fredag.

HELG! ♥

Nåja, efter matten & historian är det äntligen helg som står på schemat. Har även hunnit ha italienska. Tidigare i morse var jag även på gymmet innan skolan började. Grymt härligt att träna på morgonen faktiskt.


Monkigirl.


Skulle verkligen vilja springa runt i dessa fina saker i sommar.
Monki


Torsdag.

God morgon!

Tog en liten sovmorgon idag eftersom jag sovit så dåligt i natt. Har haft så himla ont i magen.. men det börjar bli bättre nu. Var i alla fall skönt att sova vidare medans Petter var tvungen att stiga upp redan vid 6 tiden. Han kom hit igår så det var mysigt.

Bäst att snöra på sig några kläder och sedan bär det av till skolan, tjing!


I'll keep on dreamin'


Onsdag.

Natten och morgonen har inte alls varit så bra. Har hur ont i magen som helst och mår inte alls bra. Kanske har åkt på det som både mamma och mormor hade förra veckan? Hoppas inte. Håll tummarna att det kommer gå över snart. Solen skiner och det är underbart ute. Borde försöka få mig ut en liten stund men vi ser hur det blir med det.


Unfair.

Jag som vanligtvis har rätt mycket i mitt huvud har inte många ord alls för tillfället. Kom inte hem förrän 22 ikväll så denna dag har varit otroligt lång. Först skolan, sedan träffade jag Evy som jag åt middag med. Måste säga att vi alltid har så himla roligt! Vid 19 tiden kilade jag vidare. Var på ett "möte/undersökning".

Känner verkligen behov av sömn så nu är det dags för sängen.
Vi hörs imorgon, natti!


Today


Tisdag.

God morgon! ♥

Fy tusan vad irriterad jag blir. Skyndade mig iväg till skolan och var här någon minut innan 10 eftersom jag trodde vi började. Men det visar sig att vi inte har något klassråd. Suck! Hade kunnat tagit det lugnt istället för att stressa hit till skolan.

Aja, sitter här nu i alla fall.


Light.

Hög mysfaktor! Har tänt ljus, äter mango och ser tv men ska snart slå på en film. Lite vardagsmys. Det behövs verkligen lite då & då. Hoppas ni har haft en fin kväll.


Tycker verkligen om denna som jag fått av min svärmor.


Better hit the road.

Sådär ja. Nu har magen fått mat och jag får äntligen sitta ner och andas ut. Har ju varit och sökt jobb idag så det blev mycket springade fram och tillbaka. Åt även lunch med Lina innan vi fortsatte till gymmet. Måste säga att jag tränar bäst själv men det är tusen gånger roligare att träna med en kompis!


Precis innan jag drog till stan i morse.


Home.

Kom ganska nyss hem och har tagit en dusch. Var på gymmet innan så det var väl behövligt. Nej, nu vrålar min lilla mage efter middag!

Hörs om en stund, kram.

Måndag.

Tusan vad glad jag är att slippa skriva att jag sitter i skolan just nu. Istället sitter jag hemma och har just ätit en god frukost. Vi är nämligen lediga idag och det känns såklart grymt skönt! Även fast vi slutar 12.00 på måndagar i vanliga fall. ; )

Ska strax iväg till stan eftersom jag ska söka jobb. Sedan ska jag nog möta några vänner och efter det gymma. Så ni vet vad jag kommer ha för mig denna dag. Vi hörs givetvis senare!


The Saltwater Room.

Vi har väl alla hört "Fireflies - Owl City". Den spelas flitigt på radion och för att inte glömma i min spotify, haha. Nu längtar jag tills våren och sommaren kommer för jag lovar att det som kommer spelas i min mp3 då är Owl City. Hela deras album är verkligen härligt på något sätt. Tänk att ligga på en strand en solig sommardag med en glass i handen samtidigt som du lyssnar på låten nedan. Wow.


I bring you my necklace.

Köpte två halsband på stan idag. Detta är det ena, det andra ser i princip likadant ut men med endast en kedja och mer ringar. Man kan väl aldrig få för mycket smycken, right? Att dom kostade 30:-/st gjorde hela saken dubbelt så bra!


Söndag.

Vilken underbar söndag! Kan inte annat än att ha ett leende på läpparna och lycka i själen. Minns inte ens när solen sist kikade fram men idag har den varit framme hela dagen. Underbart! Blå himmel och strålande sol. Tog en promenad längs älven och hamnade slutligen i stan där jag köpte lite nödvändigheter. Stötte även på fina Moa som höll på bli fotad.




Fredag.

Förstår ni hur skönt det känns att skriva FREDAG? Galet härligt! Helgen är äntligen här men först väntar några timmar i skolan. Skulle även befinna mig på ett yogapass just nu men såklart försov jag mig, typiskt.


There's always tomorrow.

Äntligen känner jag lite lugn & ro här hemma. Kan ju inte påstå att det varit min turdag denna torsdag. (Läs inlägget nedan). Naturligtvis var det ytterligare en sak som skulle krångla för att göra dagen fulländad. Ena tvättmaskinen fungerar inte, suck. Därför har jag sprungit dubbelt så många gånger till tvättstugan. Den är dessutom två hus bort så jag känner mig lagomt less.

Men nu är det slut på allt elände och jag känner att positiv energi är på väg!
Slänger in en dagens också.


Torsdag.

Fy & farao vilken jävlig dag! Någon vill verkligen inte vara min vän idag känner jag. Handlade mat efter skolan som jag släpade (bokstavligt) hem. Ramlade på ett övergångsställe. Har haft tvättid sedan klockan 15, missade 2 timmar så därav mindre tvättid. Min mage kurrar. Jag måste städa - och då menar jag storstäda!

Ja, tyck synd om mig. Haha nej, men jag blir bara less på alla dessa motgångar.
Återkommer ikväll när jag känner att lugnet börjar komma. Later!

Brandvarnare.

Jag tror inte riktigt brandvarnare ville vara min vän idag, eller ska jag kanske säga ugnen. La in vitlöksbröd i ugnen och några få minuter senare piper brandvarnaren högt utav *elvete. Fick ju panik när jag inte fick ner den. Den satt som sten! Lyckades till slut få tyst på den som tur var. Men röken som var i lägenheten var allt annat än rolig. Öppnade alla fönster men ögonen sved och lungorna blev tunga. Nu är det i alla fall bättre.

Vad har jag lärt mig av detta?
Byt ugn? Ta ner brandvarnaren innan jag lagar mat i ugnen? Andas inte in rök? Ja, allt detta och lite till.



Gym.

Känner mig rätt så duktig som klarar av att göra två saker samtidigt. Sitter och fönar håret samtidigt som jag bloggar, haha. Skämt åt sido. Var på gymmet innan så det var skönt att få ta sig en dusch efteråt. Innan gymmet träffade jag även Olivia på sandy's. Kan ju inte avslöja för mycket men oj vad jag längtar efter våra framtidsplaner och projekt! ; )




Onsdag.

Under eftermiddagen samt kvällen igår så var jag upptagen. Träffade fina Johanna på waynes där vi åt middag, sedan strosade vi runt på stan och efter det tog vi en fika. Var jättetrevligt! Självklart såg jag även paradise hotel finalen och efter det var det sovdags, därav usel uppdatering.

Idag ska jag också hinna med mycket. Skola > träffa Olivia > gymma > umgås med Evy.


Bild från igår.


Tisdag.

God morgon!

Har lite bråttom men tänkte att jag ska snöra ihop några få ord innan jag sticker till skolan. Dagen där kommer bli väldigt kort, endast 1,5 timme. Missar sista lektionen efter som jag ska till tandläkaren. Vi hörs lite senare!


Några minuter sedan.


That planet earth turns slowly.

Lyckades göra några fyndiga köp nere i city förra veckan.






Måndag.

Måndag - ny vecka. 1 februari - ny månad. Från och med idag ska jag verkligen bättra mig. Äta hälsosamt,träna och mår bra! Köpte ett årskort på USM (ett gym) så nu ska jag komma igång. Körde ett träningspass idag och det kändes otroligt bra.

Har duschat och nu måste jag ta itu med alla sysslor man har när man har flyttat hemifrån. Diska, boka tvättid, städa m.m..... talk to you later!


RSS 2.0