Valborg.



Ni får ursäkta för min dåliga uppdatering som varit senaste dagarna men det är fullt upp hela tiden. Bevis:

Fredag - söndag, övik.
Söndag - jobb 22-07.
Måndag - tvätt 07-12.

Efter morgonrutinerna här hemma for jag iväg på möte kl 13. När det slutade mötte jag upp mamma för en liten shoppingrunda på stan! Gullmami betalade sockar och ett par byxor som jag hade tänkt köpa. Tack!! Sedan köpte faktiskt ett par träningsbyxor. Har ju ett par men dom är trekvart så nu köpte jag långa som räcker ända ner till vristen! Härligt. Perfekt när man ska ut på promenader osv.
Har nyss varit en sväng förbi mamma så Otis fick busa av sig med Åke. Nu bär det av igen, denna gång mot ica.

Har tänkt köpa lite (en massa) gott att ha nu på kvällen! Medans alla andra grillar, dricker och kikar på brasor ska jag faktiskt vara hemma själv, äta gottis och se på film. Anledningen? Jag börjar kl 07 imorgon.

Hoppas ni alla får en underbart fin valborg vad ni än gör. Drick med måtta och ha roligt! 

Måndag.



Trött är bara förnamnet denna morgon. Stack till jobbet igår och slutade nu på morgonkvisten. Dessutom har jag inte tagit min medicin nu på morgonen eftersom jag har tänkt dricka något glas vin ikväll. Tog inte medicin fredag eller lördag heller.. icket bra!
Man ska inte vara utan för länge eftersom det då blir som att börja om från början. Men imorgon och resten av veckan ska jag minsann ta den. Annars kommer jag vara som en zombie!

Har varit ganska hurtig sedan jag slutade jobbet. Har tvättat några maskiner och varit ute med Otis. Den rackarn.......... hela vägen hem skulle han bestämt bita på kopplet. Han gör ju så för att få uppmärksamhet och för att han vill ha godis eftersom han vet att det alltid finns i min ficka. Haha. Han biter inte alltid i kopplet men ibland. Riktigt frustrerande är det! Eftersom han vill ha uppmärksamhet ska jag inte ge honom det. Hur lätt är det när man har en labbe som väger 30 kg? Tur man har lite muskler i alla fall.. haha. Nämen det är ju i dessa lägen man ska vara lugn och inte jaga upp sig eftersom man triggar igång honom ännu mer då.

Nåja. Vad göra. Vi ska i alla fall gå valpkurs med start på torsdag! Ser verkligen fram emot det. Otis är väldigt duktig måste jag bara nämna så ni inte tror han är galen. Han sitter alltid och väntar på att man ska säga "varsågod" när han ska äta. Han kan ord som: vänta, stanna, ligg, gå ner, backa, tass, rulla runt, gå in, gå ut, hopp osv. Sen är han ju en liten envis labbe så om han inte gör något man säger åt honom vet man att han är tjurig... och det beror inte på att han inte förstår. ;)

Nämen just det där att han biter i kopplet tycker jag är jobbigt. Jag vet att labradorer älskar att bära saker så han brukar få bära min vante ibland men nu har man ju inte det varje gång eftersom det börjar bli varmare ute. Hur som helst ska det inte spela någon roll om han får bära något eller inte, han ska lyssna när man säger åt honom. Hoppas valpkursen har något tips!

Home!!



Några bilder från resan.

Nu är jag hemma i Umeå igen, efter en helhelg i staden Ö-vik! Kom hem vid 11-tiden idag och sedan dess har jag knappt suttit ner. Gått en promenad med Petter och Otis, gick upp till mamma så Otis fick träffa Åke. Pillade lite på mammas nya mobil (IPHONE 4S!! avis). Surrade ett tag innan vi gick hemåt. Väl hemma hann jag bara sitta ute i solen 10 minuter innan molnen började rulla in. Bestämde mig då för att gå en promenad. På med skorna och lurarna. Underbart!

När jag väl kom hem fixade jag ett par saker och inte förrän NU satte jag mig på datastolen. Fantastisk helg, skön dag.

Resan till Ö-vik var otroligt rolig! Har nog aldrig ätit så mycket och så goda saker på en helg. Pizza, plankstek, jordgubbar, hotellfrukost x2, pannacotta, äppelpaj med vaniljsås, drinkar, godis, salta pinnar med mera. Haha så sjukt! Härliga arbetskamrater har jag så ingen tvekan om att jag har en dunderbra helg. Vi har redan bestämt ställe för nästa kick-off. Piteå!! Haha här har vi framförhållning. :)

Mot Ö-vik!



God morgon kära ni. 

Vill börja med att skriva att detta är ett tidsinställt inlägg. Eftersom jag vet att jag inte skulle orka eller hinna skriva nu på morgonen gjorde jag detta igår innan sovdags. Idag vid denna tid befinner jag mig förhoppningsvis på tågstationen! Där ska jag möta upp 5 av mina jobbarkompisar för att sedan hoppa på tåget som ska ta oss till Ö-vik. Vi ska nämligen på kick-off hela helgen!
Så himla roligt, ser verkligen fram emot denna resa.

Det kommer bli 2 dagar med konferans, middagar på restaurang, härliga skratt och fina minnen.
Jag trivs så jäkla bra på mitt jobb och med mina arbetskamrater! Tror denna resa kommer bli kanonbra.

Hoppas ni alla får en fin och mysig helg.
Vi hörs på söndag när jag är hemma igen. 

Bjuds på middag.



En bild på Otis som jag tog 31 mars.

Petter har kommit hem från jobbet och nu väntar vi bara på att klockan ska ticka några minuter till så vi kan ge lillen mat.
Haha lillen och lillen... växer så det knakar. Då maten är uppäten beger vi oss ut i regnet på en prommis innan vi hoppar in i bilen.
Vi ska till Petters syster m. familj som ska bjuda på middag. Gulligt! Då får vi även träffa Petters systerson igen som är ca 8 månader. :)

Yesterday at Waynes.



Två bilder från igår när jag & Emelie åt lunch på waynes.

Det var vi minsann värda efter att ha varit flitiga på stan.
3 par skor, en present, 2 t-shirts, ett headset och några småsaker rikare landade jag hemma.

Torsdag.



Många kanske tycker det är knäppt att ställa kl på 06.45 - VALFRITT. Men det är precis vad som skedde denna morgon.

Har bokat tvättstugan 07-12 idag så där har ni anledningen. Det var minsann tur för annars hade Petter försovit sig... Nä nu ska jag ta och ge Otis mat för att sedan gå en promenad med honom. Har nämligen en liten gnällröst bredvid mig. ;)

Myskväll.



Önskar man hade sådant gottis hemma men istället snaskar vi på GODIS!

Har varit en bra men intensiv dag. Stressade iväg till adhd-gruppen som för övrigt var helt okej. Cyklade hemåt där jag mötte upp Emelie (min lilla inneboende för några dagar). Efter middagen fick vi för oss att fara på äventyr! Köpte en superduperunderbarmjukfilt + en låda som Otis kan ha sina leksaker i. Visar er senare. Dock hann vi inte så långt innan bilen DÖR!! I alla fall nästan. Vet inte vad som är felet på den men enligt Petter (som kör, jag har ju inte ens körkort) har han några misstankar om vad det skulle kunna vara.
Hoppas bara det inte är något stort och dyrt problem! Nåja, det löser sig alltid som han brukar säga.

Nu ska jag koka te och ha tjejkväll med Emmsan. PUSS.

Tisdag.



Hej på er!

Här sitter jag i vardagsrummet på golvet. Halvsminkad, halvklar. Om 1,5 timme ska jag cykla iväg till sjukhuset för att träffa min ADHD-grupp. Känns kul! Idag kommer en överläkare som ska berätta om mediciner och svara på våra frågor. Dock har jag inte kommit på någon fråga.. det är såklart inget måste men under veckan har jag helt glömt bort det och igår när jag kom på det, ja då kommer man självklart inte på någon. Men andra lär väl fråga och om jag kommer på någon fråga där får jag fråga. Ser i alla fall fram emot det.

Från en sak till en annan. Har turen att få rå om min Emelie ett par dagar! Hon ska sova över här nån/några nätter vilket blir kanonbra.
Så himla mysigt. :) Ser fram emot serien new girl, godis, tjejsnack och helt enkelt 'mickan-och-emelie-mys'.

Hoppas ni alla får en fin tisdag! Och att ni inte regnar bort... jag som ska cykla i regnet. Håll tummarna att det har slutat på 1,5 timme!

Britain's Got Talent 2012.







Precis som varje år ser jag även i år Britain's Got Talent. Det är helt fantastiskt att se dessa talangfulla människor.

Här ovan kan ni kika på 3 av mina favoriter. Tårögd är bara förnamnet. 

Calippo Shots.



Kommer ni ihåg Solero Shots? Där snackar vi nostalgi. Gick in på GB's hemsida nyss där man kan se alla "glass-kartor" som har funnits genom åren. Väldigt roligt att kolla på faktiskt. Satt här för mig själv och tänkte "just den, den där! Åh... den var min favorit! Nej varför tog dom bort den där glassen?! Och den där borde dom ta tillbaka". Ja som sagt, en massa minnen.

Kommer ni ihåg att den som nu heter Twister förut hette Spirello?
Att man alltid blev glad när man åt en Igloo eftersom man då kunde dela den till två glassar?
Den där påsen som hette Cool Bits som innehöll flera små glassar?

Tänk att glass kan ha sådana minnen!

Solero Shots var en av mina favoriter så ni kan ju gissa hur glad jag blev när det i år finns en nyhet som heter Calippo Shots! Jag & Petter köpte varsin för några veckor sedan, så himla mysigt. Ni som inte har provat, prova! :)

Måndag.







Tycker vi startar veckan med ett par fina bilder! Tog dessa för några dagar sedan när jag var ute på en promenad.

Måndag.







Tycker vi startar veckan med ett par fina bilder! Tog dessa för några dagar sedan när jag var ute på en promenad.

Söndag.



Ville bara önska er en mysig söndagskväll. 

Rakt på snoken.



Haha!! Man ser ju knappt att det är Otis på bilden.. men jag lovar, det är det.
Vilket yrväder. Nä, han är oftast lugn men ikväll tog vi en promenad till mamma där han fick busa järnet med Åke. Dom går verkligen jättebra ihop! Dock busar dom lite väl mycket... tusen gånger mer än vad dom har energi till. Fattar inte hur dom orkar. Ska nämna att det var en trött kille som jag gick hem med. Och ännu tröttare nu när vi är hemma. Han har sovit ända sedan vi kom in genom dörren vilket var någon timme sedan.

Förresten. Hundarna busade så mycket och när jag en gång försökte lugna ner Otis fick jag världens smäll på näsan. Otis satt ner men var väldigt ivrig eftersom han ville till Åke (mammas hund). Mitt i all ivrighet tvärvänder han huvudet mot mig......... behöver jag ens nämna att det kändes som jag var i en boxningsring och fick en knytnäve rakt på näsan? På en microsekund hann jag tänka "faaaaan, där bröt jag näsan och nu forsar det blod!!". Till min förvåning började jag inte blöda näsblod, som tur var såklart. Men ajaj vad ont näsan gjorde. Mammas kommentar en stund senare var "ja.. alltså den ser faktiskt lite sne ut". Jag trodde hon skämtade, ni vet sådana mamma-skämt. En stund senare kollade jag i spegeln. Det är väl ingenting man tänker på men lite sne är den nog allt, litelite. Men kan vara för att den är svullen. Hoppas jag inte vaknar upp med en baaaaotanäsa imorgon, haha.
Nä det är nog ingen fara men det gör fortfarande riktigt ont även fast det var några timmar sedan nu. Känns som näsan är bedövad. Sjukt konstig känsla.

Herregud. Måste stoppa mig själv. Jag ska ju för tusan upp och jobba imorgon kl 07.
Ska ta och göra klart maten jag ska ha med mig mm. Jobbar ett 12-timmarspass.
Natti natti! 

Lördag.





Har bakat muffins på förmiddagen!

Kände att alla mina bakformar måste ju få komma till användning. I mitt kök finner man recept boken 'Leila Bakar' och det är muffinsreceptet i den boken jag använde mig utav. Hade även frusna bär hemma så det blev till slut bärmuffins. Resultatet? Supergoda! Luftiga och ej torra. Gjorde en enkel sats (12 stycken) men tänkte göra dubbel men eftersom jag inte gjort dessa förut ville jag prova enkel sats först. Tog 2 formar till varje muffins så dom inte skulle flyta ut... det har nog hänt oss alla nån gång. Haha.

The best preparation for good work tomorrow is to do good work today.



Fasen vad mitt hår har växt mycket på ett år. Jag har inte klippt mig sedan början av maj -11... men om 1,5 månad ryker håret igen!
Eller det återstår väl att se hur mycket/lite som tas bort. Lyckligt lottad är jag som har en moster till frisör. Stans bästa.

Slut tjatat om mitt hår och åter till verkligheten. Har just avslutat en supergod middag här hemma med min fina men nu ska jag lämna hemmet för jobbet. Hur typiskt är det inte att det precis börjat snöa också?! Just när jag ska cykla iväg, blä. Tur det finns vinterkläder.

Jobbar tills imorgon så vi hörs när jag är på hemmaplan igen.
Ha en kanonmysig fredagskväll allihopa! 

About life.


Fredag.



Good morning sweethearts. 

Fy tuuuusan vilken träningvärk jag har i axlarna idag, och då körde jag ändå inte så många övningar på gymmet igår. Otränad vad namnet! Blir vilodag denna fredag eftersom jag kom hem från jobbet nu på morgonen och ska jobba igen ikväll. Måste ju vila mellan varven annars blir det inge bra. Dock får jag se hur mycket "vila" det blir. Måste ju givetvis ut med Otis några gånger och sen hade jag tänkt laga några matlådor med ris och korvstroganoff. MUMS! Blir nog även att jag äter det till lunch, riktigt dregglar hur gott det ska bli. Haha!

Nä, man ska väl fånga dagen som någon klok person sa en gång i tiden.
Dessutom vaknar Otis från sin sovstund så dags att vara lektant.

Min pärla.



Jag & min pärla. 

Har varit en skön dag. Cyklade till gymmet imorse dock ville flera maskiner inte sammarbeta med mig?! Haha. Någon måste ha varit och pillat på just dom jag ville använda. Blev där i 45 minuter i alla fall. Nu ska jag börja trampa iväg till jobbet. Ops, kom även på att jag skulle ju rulla mina chokladbollar i pärlsocker nu men det hinner jag inte. Får helt enkelt bli imorgon på förmiddagen.

Hoppas ni alla får en fin kväll, och heja på Skellefteå AIK som spelar igen ikväll!!

Sommardrömmar.



Tänk om man hade någon av dessa på balkongen! Önsketänkande.

Båda hittar ni på Åhlens.

Torsdag.



Trodde egentligen jag skulle befinna mig på kurs just nu men så blev inte fallet. Klev upp 06.30, gjorde mig halv klar osv för att sedan få veta att det inte blir kurs just idag. Men men, så kan det vara. Får njuta av denna dag istället!

Angående bilder ovan - ja, livet är inte alltid glamouröst! Haha. Linne och mjukisbyxor går jag oftast runt i här hemma. Vad som dessutom inte syns är att jag hade (bilderna är från igår) olika sockar. En vit och den andra svart. Alla andra var i tvätten. ;)

Lagar mat.



Haha gissa vad töntig jag kände mig när jag tog korten. Det är i alla fall här jag sitter i skrivande stund.
Väntar på att potatisen ska koka färdigt och att fiskgratängen i ugnen ska bli klar. Vilket borde vara när som helst. Har även varit ner i tvättis och snört i en tvätt. Känner mig som en hemmafru! Men resten av veckan blir det jobb 3 dagar plus kurs.

Ett urval av mina foton.







Satt och kikade lite i mina mappar på datorn. Har över 7000 bilder.. MÅSTE KÖPA EN EXTERN HÅRDDISK. Note to myself

Gjorde några collage för att visa er. Tagna ur 3 olika mappar: mat & dryck, kläder, natur.

Onsdag.



Jag skämtar inte när jag säger att dom här bilderna tog jag nu på morgonpromenaden med Otis.
Började snöa igår på eftermiddagen och givetvis kom det hur mycket som helst. Aprilväder! Usch.

Tänkte bara nämna lite kort om igår när jag var för att träffa ADHD-gruppen. Vi gick igenom diagnos, symptom osv. Ganska grundläggande saker med andra ord. Sedan får man ju dela med sig av hur mycket/lite man vill men eftersom vi självklart har tystnadsplikt vill jag inte säga mer än så i respekt av andra. Vad jag i alla fall kan dela med mig av är att det kändes väldigt bra. Intressant att lyssna hur andra har det och att få lite information också. Nästa vecka kommer en överläkare dit för att berätta om mediciner. Jag ska tills dess skriva upp några frågor, annars kommer jag sitta där och inte komma ihåg vad det var jag ville fråga. Så ska försöka klura ut några frågor. :)

Tisdag.



Lite segstartad idag med. Eller, egentligen inte.. handlar mest bara om motivationen och min oförmåga när det gäller tid.
Vilket är lite lustigt med tanke på att jag ska på min första träff med "ADHD-gruppen". Vet inte riktigt vad jag ska kalla den men så får det bli. Borde göra mig klar (dvs: byta kläder, äta lunch, borsta tänderna, gå ut med Otis, kolla så jag har allt i väskan mm.) men istället tar jag det lugnt. Knasigt det där. Trots att jag vet vad jag borde göra för att slippa stressa och hinna i tid sitter jag ändå framför datorn. Hjärnan säger en sak men kroppen gör en annan. Svårare än så är det inte, egentligen.

Ska bli spännande att gå på den här träffen idag. Det är en kurator och en sjuksköterska som kommer hålla i träffen. Vi kommer träffas 6 tisdagar framöver så det blir kul. Förväntar mig inte så mycket utan får helt enkelt se vad vi kommer göra. Nä, nu måste jag göra mig klar. 

Vi hörs inte förrän ikväll eftersom träffen är kl 14-16 och efteråt hämtar Petter upp mig och då ska vi storhandla.
Ha en fin dag! 

I väntan på sommaren.



Tre fina från H&M. Sommar - ja tack!

Seasons in the sun.



Solen skiner. Det ska jag absolut ta tillvara på! Blir en långpromenad tillsammans med Emelie.

Måndag.



God morgon folket!

Här blir det i princip aldrig någon sovmorgon (klev upp 07 idag..) sedan några månader tillbaka. Någon enstaka gång då och då.
Men skulle aldrig någonsin byta ut sovmorgon mot vår superduperkille. Alla skulle ha en egen Otis!

Min kväll.





Såååååå FRUKTANSVÄRT skööönt!!!!
Talar såklart om Skellefteå AIK's vinst mot brynäs ikväll. Lycka!!

Kvällen har givetvis spenderats framför tv'n som ni förstår, men innan det har jag varit på gymmet + att vi fick besök i afton. Trevligt!

Söndag.



Tog denna bild förra helgen då vi var i Agnäs.

Oj vad segstartad jag är idag. Otis väckte mig just efter 07-tiden... hej sovmorgon. Petter har jour så han hade just farit iväg på jobb och då vaknade såklart Otis och var pigg som en mört. Eller, hungrig är nog mer rätt. Haha. Han är så jäkla glupsk vår lilla solstråle. 

Efter en liten kort morgonprommis åt jag frukost i soffan. Samtidigt såg jag på gårdagens avsnitt av 'kvällen är din'. Så himla fint.

There's no need to go and blow the candle out.



Efter att ha klivit upp 08.30 >tvättat >varit på stan flera timmar >varit på födelsedagsmiddag är jag helt slut.

Men vilken trevlig dag jag haft! Nu höll jag på skriva ett milslångt inlägg men skippar det, är alldeles för trött för att orka med det. Det får helt enkelt bli imorgon. Fick några tankar på hur livet var förut. Vad som kan skapas utifrån kunskap, det är mäktigt. Jag lovar.

Spain.



Vill så gärna dela med mig utav en stor och glad nyhet!!

För er som inte vet jobbar jag som personlig assistent. Nu är det så att personen jag jobbar hos ska troligtvis (hoppas! Ca 90% säkert, får veta sen om det blir av till 100%) åka utomlands. Personen har fått välja 2 st i personalen som ska få följa.... och jag är en av dom!! :)

Hur grymt är inte det! Tänk att man får möjligheten och chansen till detta, helt otroligt. Även om det är inom jobbet och med jobbet jag reser dit så är det fantastiskt. Om resan blir av åker vi 19-30 september. Behöver jag ens nämna hur glad jag är? Hihi. 

Lördag.



Bild från igår.

God morgon på er allihopa!
Sovit gott? Det har jag. Har minst sagt mina perioder då det gäller sömn.. sedan i höstas har jag sovit riktigt dunderbra. Så skönt! För innan det har jag 2 månader då jag knappt kunde somna. Kunde ligga vaken till 04-05 och sedan stiga upp 07. Men det var då.

Här hemma blev jag väckt 08.26 av lilleman. Hade ställt alarmet på 08.30! Haha snacka om att han är som en klocka vår hund. Ni vet ju sedan tidigare att damerna här i huset bokar tiderna i tvättstugan typ 2 veckor innan dom ska tvätta så att få en tvättid är inte lätt. Jag vill inte boka 2 veckor i förväg? Jag vet väl inte vad jag gör om 2 veckor en viss tid, haha. Kan ju alltid dyka upp något just då. Igår bokade jag i alla fall tid för idag. 07-12, därav varför jag hade ställt alarmet.
Har även varit ute på morgonprommisen med Otis. Dock blir det bara kortakortakorta promenader för honom. För snart en vecka sedan började han halta ganska ordentligt men det har blvit bättre för varje dag. Nu haltar han i princip igenting men tänker inte dra med honom på någon längre promenad än. Vi får öka dag för dag samtidigt som vi får se om han börjar halta eller inte.

Fäääärdig!




Tadaaaa! Äntligen är jag klar, i alla fall så gott som. Finns väl några småsaker som kan fixas men i det stora hela är min nya design klar.
Jag är absolut ingen expert på design men jag har alltid gjort min egna och därav lärt mig. Det är kul när man förstår! Tålamod och väntan är inte mina starka sidor men när man ser resultatet är det värt alla timmar man lagt ner.

Ni får mer än gärna komma med kommentarer och tips. Både positivt och negativt!
Kanske är något som inte fungerar som det ska eller som ser konstigt ut för er på bloggen. Så, vad tycks kära vänner?

(Tryck på F5 om ni inte kan se min nya design)

Bygger om!



Vare sig det är ikväll, imorgon eller om en vecka. Jag kommer inte blogga något förrän jag har fått till designen här på bloggen exakt som jag vill ha den. Dels blir det roligare att blogga men även trevligare för er att komma till en fin blogg. Så räkna med att det kommer se lite knasigt ut tills dess. Önska mig lycka till & välkommen åter till en ny design. Puss&kram.

Better to look weak and be strong than to look strong and be weak.



Fy farao.

Skulle aldrig sagt att jag var glad över att jag inte blivit sjuk denna vinter, för visst tusan slår det tillbaka på en. Självklart går man och blir förkyld. Finns alltid någon som har det värre men kände bara för att klaga. Näsan rinner, huvudvärken dunkar, halsen värker och kroppen - ja den är tusan svag för tillfället. Blir anfådd bara av att gå upp för några trappor. Måste typ anstränga mig för att andas.

Men man ska se det från den ljusa sidan. Det kunde varit värre. Det kommer att gå över. Det var "rätt" vecka eftersom jag inte har några inbokad pass på jobbet. Får se till att det bara inte blir något långdraget, för nästa vecka ska jag vara fit for fight.

Tisdag.



Snacka om att man tappar hoppet om våren när man vaknar till en stad full av snö. Snön har nu övergått i snöblandatregn? Ännu värre. Då blir det bara slask. Äh, ska inte vara så negativ. Våren den kommer och sommaren likaså. Önskar bara det var NU.

Måndag.



Tog bilden en stund efter att jag stigit upp. Rätt nyvaken.

Skulle egentligen till Lina nu på eftermiddagen för en sleepover men blir tyvärr inte av. Är alldeles för risig för att orka. Sen vore det ju onödigt att smitta ner henne! Har varit fullkomligt d-ö-d hela dagen. Det är inte likt mig att ligga i soffan flera timmar i sträck, men det är vad jag gjort. Huvva. Jag som var så stolt att jag klarat mig undan all sjuka medans hela sverige verkat ha haft influensa/hosta mm flera veckor. Nåja. Ska tänka positivt! Orkade i alla fall dammsuga, haha. Alltid något. Har även varit ute och fotat bilen eftersom den ska säljas!! Håll tummarna att någon köper den. För om det så vore kanske vi åker söderut för att köpa en där.

Denna dagen.




Två bilder från idag.

Dagen har varit rätt så innehållsrik. Vi tog Otis med oss i bilen och körde sedan en sväng för att till slut hamna på ett ställe där vi släppte lös honom. Underbart att ha honom lös, man riktigt känner hans lycka över att kunna hoppa och studsa som han vill. Sedan for vi till biltvätten där vi både städa bilen invändigt och tvättade den utvändigt. Petter ska nämligen sälja den imorgon! Troligtvis. 

Mindre roligt är att Otis haltar. Vi upptäckte det under eftermiddagen när jag mötte upp mamma för att gå en sväng med vovvarna. Så det blev bara några meters promenad... tyvärr. Vi har inte hittat någon glasbit eller sådant i tassen så det måste vara i själva leden eller benet. Man känner sig så hjälplös när man bara ser på men förhoppningsvis blir det bättre. Vi får avvakta någon dag innan vi gör något åt det. Han kan ju gå i alla fall och visar inte att han har ont än så länge. Dessutom är det som en sjukstuga här hemma, först Otis och nu jag.. tror jag håller på bli sjuk. Jag sover ALDRIG på dagen men somnade 15-17.30. 2,5 timmar med andra ord. Känner mig helt slut och har ont i halsen + täppt i näsan. Ska lägga mig och kika på 'Kvällen är din' som jag missade på tv igår. Hoppas ni mår bra!

Söndag.




Gårdagens påskafton var alla tiders på många sätt. Vi åkte till Agnäs för att spendera dagen med Petters familj som har husvagn där. Blev bjudna på hemmgjorda hamburgare när vi kom fram, grymt gott! Fortsatte eftermiddagen med att titta på hockeyn. Såklart. Kan inte uttrycka i ord hur jäkla skönt det är att Skellefteå AIK nu är i final!!! :) Ser fram emot tisdag minst sagt. 
Vi blev också bjudna på påskbuffé till middag. Supergott var det! Lyssnade på en kille som sjöng och spelade live efteråt, han var riktigt bra. Med andra ord hade jag en helbra påskafton med god mat och underbart sällskap.

Påskafton.





Haha muppigaste bilden. Syns inte men Otis var väldigt busig när bilden togs.

Senaste dagarna har varit innehållsrika för min del. Senast gårdagen som jag spenderade på jobbet i 24 timmar. Slutade för 3 timmar sedan, med andra ord klockan 07. Jag ska snart hoppa in i duschen och sedan göra mig redo för att åka iväg. Vi ska nämligen ta bilen för att brumma iväg till agnäs! Så där kommer vi spendera påskafton tillsammans med Petters familj. 

Ni glömmer väl inte att ni numera kan följa mig på micaelaak@Instagram?
Kommer uppdatera där under dagen.

Önskar er alla en riktigt bra lördag med mycket godis och ägg! GLAD PÅSK! 

jobb 7-7.


Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.



Full rulle all day long. Började med tvättstugan kl 12 som självklart skulle jävlas. Den ena tvättmaskinen startade inte.. Petter försökte också men det gick verkligen inte. Stod att det var något fel med luckan och att man skulle öppna för att sedan stänga igen. Provade typ 12 gånger utan resultat. Gav upp. Ringde hyresvärden som inte svarade. Nästa gång jag var ner i tvättis stod han och en kvinna där för att skriva på en lista där man bokar tid. Haha kunde inte vara mer tajmat att han stod där. Förklarade läget så han försökte få igång den men även han utan positivt resultat. Suck. Dessutom fungerade inte ens luckan att få upp!! Fick lite små panik och ville bara ha ut mina kläder som var inlåsta, haha. Efter många om och men gick luckan att öppna. Tack och lov! Skulle komma en kille på måndag för att fixa maskinen så tills vidare får vi lov att tvätta allt i EN maskin, vilket tar sin tid menmen.

Mitt i allt kom pappa och hans fru förbi med skrovmål! Så jäkla gött. Kunde inte suttit bättre efter strulet i tvättstugan. Så vi åt lunch tillsammans samtidigt som vi pratade om allt möjligt. Dom for för en stund sedan och nu bär det av på nästa äventyr. Ska hämta upp Petters syster innan vi åker till deras familjs stuga ute vid havet. Så mysigt! Lite sjukt att jag aldrig varit där trots att vi varit tillsammans i över 3,5 år. Fast Petter har ju knappt heller varit där under tiden vi varit tillsammans så. :)

Ha en riktigt mysig kväll allihopa! 

Torsdag.





Väcktes just innan 08 av en svart liten sak som stod vid sängkanten och gnällde. Slog upp ögonen och möttes av en blick som tittade på mig för att sedan vändas mot hallen. Förstod att Otis ville ut. Samma sekund som jag höll på stiga upp viftade han på svansen. Tänk att ha någon som blir så glad för minsta lilla sak man gör. Lovely. Så blev en morgonpromenad i solskenet.

Ska sortera tvätten nu eftersom vi har bokat tvättstugan kl 12. Tänkte att det kan vara klokt att tvätta innan helgen. Dessutom måste man ha bra framförhållning så inte alla tanter i huset hinner boka hela veckan, haha. Vi hörs lite senare fina ni. 

Instagram för android!!







ÄNTLIGEN!!!!!!

Ni har väl inte missat att instagram nu även finns för oss med androidtelefoner?! Så grymt bra.
Blev givetvis medlem direkt. Följ mig > micaelaak @ Instagram

i feel my heart start beating to my favourite song.



Slappardagar som denna åker sammetsleggings och skönt linne på.

Onsdag.



Tjeeeenis!

Blogg.se har inte fungerat nu på förmiddagen så därav varför det ekat lite tomt här. Men nu så! Ovan är två bilder från morgonpromenaden. Underbart väder idag, hoppas temperaturen letar sig ovanför 0-strecket. Plusgrader med andra ord!

Tonight eternity's an open door.





Honungsmelon & jordgubbar.

Åt inomhus med drömde mig bort till sommaren.

If it's worth having it's worth fighting for.



Nu på eftermiddagen känns det grymt skönt att jag redan har tränat för idag. Var på gymmet strax efter 10 så var hemma igen vid 12-tiden vilket betyder att jag ändå hade halva dagen framför mig. Skönt! Dock är jag bortom trött. Utslagen. Typ.
Borde göra som Otis gör just nu - ta en powernap. Men jag brukar aldrig vila på dagen, sova gör man på kvällen. Haha.

Tisdag.





Gooood morgon!

Här sitter jag med frukost redo att ätas. Otis är nöjd han med, tuggar på ett ben.. haha. Känner mig rätt trött men förhoppningsvis blir det ändring på det då magen har fått mat. Ska även träna idag men har fortfarande inte bestämt mig om det blir på dagen eller ikväll?

Shine a light through an open door.



Älskling står framför spisen och jag ska dammsuga. Efter middagen: träning!

Hallon persika.



Har ni smakat loka med den nya smaken hallon persika? Det gjorde jag i fredags. Sinnes god! Lär bli en favorit i sommar.

Måndag.



Bilder från morgonen.

Lycklig över att det är strålande väder. Mindre lycklig över att snön ligger som ett täcke över staden. Någon som i alla fall är lycklig över snön är Otis! Han ser så rolig ut när han är i snön. Dyker med huvudet så bara kroppen syns, haha. Sedan är det ju ett plus med snön. Eller två vid närmare eftertanke. 1 - han blir inte lika skitig. 2 - de flesta pinnar mm. är översnöade så han ska inte äta allt han ser.

Söndag.



Tro inte att jag jobbat ihjäl mig, slutade kl 09 imorse och hade då jobbat 15 timmar. Var rätt så trött men inte värst.

Som ni ser på bilderna ovan har det snöat SJUKT MYCKET här i umeå idag. Vi som hade fått torr asfalt och känslan av att våren var på väg är nu översnöad. Snöar fortfarande men ber till vädergudarna att det har slutat tills imorgon. Det är april idag, vi ska gå mot vår inte vinter.

Mitt på dagen ringde mamma för att höra om vi ville komma över på frukost/lunch. Myssöndag med familjen! Så dit for vi. Jag, Petter och Otis. Tror ni Otis blev överlycklig nanting.. han fick träffa sin bästis. Hihi, mammas hund. Kvällen har helt gått i mysighetens tecken. Godis från godishuset, fanta med ny smak och filmen 'Happy Feet 2" :) Så underbart.
Nu ska vi kika på Big Brother! Vem tror ni åker ikväll, Jimmy eller Amandus?

RSS 2.0