Put a ring on it.

Vet ni vad jag tycker är väldigt roligt? Då jag märker att folk verkligen läser min blogg! Det blir jag glad av. Ännu gladare blir jag då ni kommenterar. Så det borde ni bli bättre på! Haha, skämt åt sido. Nej men eftersom jag vet att bara någon enstaka av alla som läser kommenterar. Men som sagt, det gör mig glad bara att ni tar er tid att kika in på just min blogg av alla.

Nu sitter jag här och är halvfärdig. Ska bara fräscha till mig lite innan jag ska möta Maria på ica. Vi ska köpa något gott tills ikväll då vi ska se melodifestivalen! Ni missar väl inte?


Ha en tokbra kväll! Puss & kram.


Lördag.

Har jag inte vaknat än? Haha, höll på att skriva tisdag istället för lördag. Men vaken, jo det är jag. Steg upp redan halv elva. Vaknade flera gånger under morgonen av sms och så men somnade hela tiden om som tur var. Har inte lust att vakna allt för tidigt då det är lov. Har inte gjort så mycket på förmiddagen, bara tagit det lugnt, ätit lunch och sådär. Mulet har det varit hela dagen också.. fram tills för ca  två timmar sen så då kände jag att jag var tvungen att ta mig ut i den friska luften. Mitt humör blev verkligen bättre också. Nu känner jag mig hur glad och pigg som helst! Tänk vad en liten promenad kan göra. Eller, liten & liten. Var ute över en timme.





En fredagskväll.

Förstår inte vad det är med mig. Lina har varit här ikväll och vi har ätit supergod mat (kyckling, potatisgratäng & sallad). Efter det pratade vi och såg let's dance. Så min kväll var jätte mysig. Lina for dock tidigt, eller ja för ca en timme sen för hon var så trött. Okej, nu till saken. Direkt då jag bli själv känner jag mig så ensamen! Det borde inte vara så. Jag har för tusan lov och borde kunna vara för mig själv en stund och bara ta det lugnt. Men istället funderar jag på allting jag kan göra. Nej usch, inte alls roligt att tänka så. Efter jag skrivit det här ska jag faktiskt tillåta mig själv att se en bra film eller sova, för sömn behövs ofta för min del. Vi får se vilket utav det som det slutar med. Måste som sagt träna på att vara ensam ibland. Hur ska det annars gå då jag flyttar hemifrån? Skärpning mickan!



Min fina Lina!
Den här bilden får mig att längta så mycket till sommaren!

Emelie 18 år!

Idag är det en av mina bästa vänners födelsedags. Emelies! Har grattat henne men självklart förtjänar hon minst ett eget inlägg här. Hon är verkligen en av dom som står mig allra närmast och alltid finns där. Grattis syster på 18 års dagen!



Sportlov!


♥ Ikväll - Lina kommer hit
♥ Imorgon - Maria kommer hit
♥ Söndag - Inget planerat. förmodligen städa..
♥ Måndag - mamma kommer hem
♥ Tisdag - åker till Emelie i Umeå. Utgång på kvällen! Sova över hos henne.
♥ Onsdag - Sova över hos Parvin
♥ Torsdag - jag & Petter åker hem till mig
Resten av dagarna blir nog att umgås med Petter

Promenad i solsken.

Vilken underbar dag det är! Solen skiner och himlen är klarblå. Nu fattas det bara ett fjäll, varm choklad och slalom. Det är toppen väder för just det! Okej, jag erkänner att jag är grymt avundsjuk på min pojkvän som åker till fjällen idag.. fast själv hade jag kunnat vara i sälen just nu. Alla gör vi våra val och nu blev mitt val att vara hemma. Känna lugnet och umgås med kompisar. Har inte så mycket tid till det på veckodagarna, tyvärr. Så nu känner jag att jag ska ta vara på tiden! Ni får veta lite senare i nästa inlägg vad jag kommer göra under mitt lov.




Var nyss ute på en promenad i det vackra vädret.
Självklart var jag tvungen att ta med mig kameran!
Det blev ganska fina bilder, va?

No more words.

Min lasagne var godare än väntat! Och jag väntade ju att den skulle vara god så då kan ni ju gissa hur god den var. Haha, oj blev mycket god nu. Äsch, i alla fall var middagen precis färdig då Den rätte för Rosing började. Ni missade väl inte? Trodde det skulle vara ett sånt där skit program men oj så fel jag hade. Det var faktiskt riktigt roligt att se på! Ni som såg vet nog vad jag menar. Men om ni missade det tycker jag nog ska ta er en titt nästa gång, det är det nog värt om ni inte har något speciellt för er.

Annars då? Jo, annars har det varit matte för fulla muggar. Men så less jag blir. Skulle kunna snöra boken rakt in i väggen! Ursäkta, är inte sån som skulle göra det men, har verkligen lust just nu! Förstår verkligen inte mer än 0,5%. Jo jag vet att man ska försöka tänka positivt. Fast hur lätt är det ibland? Har bestämt mig nu att det får gå som det går. I värsta fall får jag vä göra om det eller så klarar jag det. Man kan ju inte göra bättre än sitt bästa, eller hur?

Nu till något roligare! Imorgon är det sportlov som gäller! Åh vad skönt det ska få bli att slappna av i över en vecka. Väldigt många som jag känner ska till fjällen, mest hemavan så jag hade gärna velat åka dit. Men, jag måste spara pengar. Kunde ha följt med till stugan i Sälen igår och kommit hem på måndag men jag behöver den här helgen hemma själv. Kommer ändå inte vara själv, för jag ska hitta på en massa roligt! Mer om det senare.




Några bilder från Sälen!
Vi har ju stuga där för er som inte vet.
Natti! ♥
 

Trötter.

Andas. Är helt slut. Kom nästan just in efter en sväng på konsum. Är hemma själv tills på måndag så var ju tvungen köpa mig mat så jag överlever, haha. Nog visste jag att mat var dyrt men fy sjutton! Jag köpte inte sådär jätte mycket, två kassar blev det, 255:-. Det är ju bara sjukt. Men jag försökte vara så ekonomisk som jag kunde. Bra att lära sig i alla fall tills man flyttar hemifrån. Har inte ens hunnit ätit middag än eftersom jag var hemma halv 6 och gick på konsum nästan direkt. Till middag blir det lasagne! Den såg supergod ut. Dock ska den vara i ugnen i 40-45 minuter så det är ett minus. Får ta mig nån macka nu innan så jag inte hungrar ihjäl.


Förresten, ni kanske vill veta hur det gick på proven som jag gjorde idag? Har inte fått veta betygen på de för de är inte rättade än men det gick, hm, helt okej. Svarade på alla frågor utom någon som jag hoppade över. Gjorde de 3 proven på 50 minuter! Så det gick ju snabbt. Håller tummarna att det gick bra, för jag har verkligen ingen aning.


Ska äta om ett tag + plugga så vi hörs senare!


Torsdag.

Godmorgon!

Måste börja det här inlägget med att berätta att jag sitter på skolan och jag börjar inte förrän 14.00! Så är det då man har en pojkvän som bor i boschen ibland. Det går nämligen bara en buss kl sju, så vi var i stan 8. Bra för honom som börjar 08.20 men annat är det för mig! Men jag tänker ta vara på dom här timmarna genom att plugga. Har faktiskt tre (!!) prov i eftermiddag. Får man ens ha det? Fast då har vi inga lektioner idag eftersom det är omprovsdag för alla på skolan. Så jag ska göra dom prov jag har missat då jag var sjuk. Då jag var i stan kände jag att jag var tvungen att svänga in på ica för att överleva dessa 5 timmar. Köpte en festis och en äppelmunk. Låter frestande va!

Igår for jag som sagt till Petter och myste hela kvällen. Fick även en semla, haha! Åt ju ingen på fettisdag så det var väl dags. Annars blev det bara chill i soffan mestadels. Skönt att ta det lugnt. Får ju inte träffa honom på en vecka nu för han åker till fjällen (jag vill också!) imorgon. Men jag ska självklart överleva för det.

Nu ska jag plugga. Vi hörs lite senare. Puss



Engelska.

Dagen blir ju inte bättre! Vi har en lektion kvar, engelska. Den borde börja när som helst. Fick veta att jag ska göra nationella muntligt nu på lektionen plus ett prov om adjektiv och verb. Men nationella ska jag göra med Petra så det ska nog gå bra! Hoppas det i alla fall.

Bestämde nyss med Petter att jag ska fara hem till honom idag och sova där tills imorgon. Egentligen skulle jag dit på fredag men han far till fjällen då så ja, det blir idag istället. Hoppas jag hinner med bussen som går 3 till nordmaling för den ska Petter ta. Men tvivlar på att jag får sluta så tidigt.. då får jag skjuts klockan 4 till honom istället. Det blir nog bra det där.

Ops, nu kommer våran lärare!
Vi hörs ikväll eller imorgon!

Onsdag.

Och nu har vi kommit halvvägs på veckan! Känns skönt men jag har det jobbigaste kvar. Fast det ska nog gå bra. Prov och inlämningsupgifter, ska försöka göra bort så mycket jag kan innan vi får lov.

Onsdag. Jobbigaste dagen på hela veckan. Jag steg upp halv fem. HALV FEM. Haha, det är egentligen sjukt. Men mamma var snäll och skjutsade mig till bussen en timme senare så jag slapp gå i kylan för en gångs skull. Härligt! Sov nästan hela resan som vanligt, fast då var jag hur trött som helst då jag var framme. Hade en dryg mattelektion i nästan två timmar och nyss har lunchen varit. Om ett tag väntar fek där vi ska ha redovisningar. Själv ska jag göra en inlämningsuppgift istället så jag slipper redovisa, så kan bara sitta och lyssna. Det gillas!

Just det. Jag har ju en ny design! Ni kanske har märkt det, gjorde den igår. Jag har väldigt lätt för att ledsna på min header hela tiden men nu får den här duga tills vidare. För den duger väl?

Nu blir det lite chill, peace.


Fettisdag.

Jajjamen! Och vet ni vad? Jag har inte ätit en enda semla under dagen. Har gjort det så länge jag kan minnas. Men jag deppar inte för det, en semla mer eller mindre gör inte mig så mycket. Åt en chokladboll istället. Yummie kan jag lova.

Nu känner jag verkligen att sportlovet närmar sig! Gud vad skönt det ska bli. Har bara en jobbig dag imorgon och en dag på fredag i skolan sen är jag ledig! Jag är nog inte den enda som längtar heller. Fast stockholmarna har redan lov om jag fattar det rätt? Anyway, har inte mycket på hjärtat idag. Natti! ♥ 


Tidiga kvällar.

Blir less ganska fort redan i början av veckan. Pluggandet är igång på allvar. Har hur mycket som helst att göra så därav dålig uppdatering, bilder och allting. Men ni får stå ut! För det gör ni nog, men ska försöka göra så gott jag kan. Så då vet ni hur det ligger till litegrann.

Imorgon har vi friluftsdag på skolan och det kämms grymt skönt att ha en dag utan några som helst lektioner. Själv ska jag gå runt en sjö och grilla korv. Tror jag. Haha, jag har inte så stor koll på vad som ska ske men jag hoppas det blir roligare än vad jag förväntar mig. Ikväll var jag och köpte mat tills imorgon, det blev en kycklingmacka, drickyhogurt, en festis och en chokladboll. Måste ju överleva dagen!

Tänkte nu slå på en film men kommer nog inte se klart den. Har nämligen kommit överens med mig själv att jag ska lägga mig tidigt. Jag måste inse att jag inte kan vara vaken till tolv och vakna vid fyra-fem. Det funkar inte. Humöret blir skit rent ut sagt och jag orkar ingenting. Jag är en sån person att jag åste äta och sova mycket för att inte bli arg/sur osv. Fasta rutiner med andra ord. Så, hädanefter blir det tidiga kvällar för min egen skull.

Satsar på att sova tio? I hope so.

Tänkte ladda upp någon bild med blogg.se strular (som vanligt?) får bli imorgon!
Natti!

Måndag.

Hey guys!
Ny vecka och nya tag. Den här veckan ska jag försöka göra bort mycket som har med skolan att göra, plugga med andra ord. Och tanken på att det är sportlov om 5 dagar gör mig peppad!
Helgen har varit bra. For till Petter i lördags mitt på dagen så jag var där vid halv tre. Vi chillade och sen blev det hemmagjord pizza till middag! Riktigt gott, speciellt med mycket ananas såklart. Då vi hade ätit klart tog vi bilen hem till Alexandra där vi tog det lugnt en stund. Blev sen att fara till några andra där det var fest och sådär. Kvällen var både hur trevlig och rolig som helst men även, ja.. knasig. Klockan hade blivit över fyra innan vi ens kom hem så då var det bara att lägga sig direkt. Igår blev det en lugn dag och vi bara myste och såg tv. Blev även att vi såg på Micke&Molle efter att Petter ville det, och jag var på! Älskar disney, hur kan man låta bli? Sov hos Petter till idag och fy vad segt det var att stiga upp. Hade gärna legat kvar hela dagen! Avundsjuk på Petter som började senare än mig och bara har två ynka lektioner.

Själv sitter jag och har fek. Företagsekonomi A. Har en inlämningsuppgift om privatekonomi. Tycker väl inte att det är jätte roligt men lite intressant faktiskt. Slutar snart och sen börjar geografi. Tydligen har vi ett läxförhör som inte var så medvetna om. Får se hur det går. Åter till pluggandet! Vi hörs senare.

Kvällsmys.

Jag undrar verkligen vars den här dagen har försvunnit? Den har gått fort som tusiken! Vet inte om det är bra eller dåligt men mest troligtvis bra, eftersom då blir det lördag snabbare. Eller ja, det känns så. Har inte gjort så mycket speciellt under dagens gång, mest pluggat och städat lite. Borde nog ha packat också.. åker till Petter imorgon. Men det orkar jag inte nu så det får bli imorgonbitti! Ikväll har jag sett Let's Dance med mami. Det var mysigt! Är dock förvånad att Carl-Jan är kvar! Haha, men man får ju skratta åtmistone. Jag tycker nog Morgan & Laila är bäst! (:

Sitter nu här i min rosa (haha) morgonrock och har precis duschat. Äter lite godis som är kvar sedan kvällen också, väldigt gott! Funderar på att sova snart. Det känns lockande! Ska ändå upp vid tio imorgon så behöver lite sömn. Säger godnatt nu, godnatt!



Fredag.

Hej! Mår ni bra? Själv mår jag bättre än igår. Mådde fortfarande väldigt illa imorse då jag vaknade så jag bestämde mig för att stanna hemma och vila upp mig. Om jag skulle sitta på bussen i 2 timmar skulle det säkert ändå bli värre. Tänkte sova ut men vaknade av mig själv redan vid halv tio. Inte lika skönt! Fast det är inte så konstigt med tanke på att jag sov hela kvällen igår. Har inte gjort mycket alls sen jag steg upp, förutom att plockat undan lite i mitt rum. Det behövdes kan jag lova er.


Har inte ätit frulle än så nu blir det dags för frukost/lunch!
Och givetvis våra bästa år. Vi hörs senare under dagen!

Torsdag.

Hej!

Vet att jag har blivit sämst på att uppdatera! Men det ska det bli ändring på, så gott som det går. Åkte till skolan igår för att ha klassråd 5 minuter och sen började idrotten inte förrän 3 timmar senare! Fördrev tiden med Paulina & Emma på stan ett tag innan vi gick tillbaka till skolan. Där mötte jag Frida som jag följde och åt lunch med. Idrotten kan jag ju inte vara med på pga min dumma hand så dagen kändes rätt så ovärd. Träffade i alla fall Petter en stund. Han hade fått sin student mössa och allt! Det fick mig att längta hur mycket som helst tills jag själv tar studenten, fast det är drygt 2 år kvar.. men om tiden flyter på som den gör just nu är det snart.

Imorse då jag satte mig på bussen till skolan började jag må jätt illa. Tänkte att det var för att jag åkte buss bara men jag har mått illa precis hela dagen. Fytusan! Då jag kom hem kunde jag inte ens äta middag, 3 tuggor på en macka och en bit på en krokett. Somnade efter det vid sju och sov i tre timmar. Fryser det gör jag också, har täcke + 2 filtar. Hoppas jag inte får magsjuka, men det tror jag inte. Skulle vara med Parvin imorgon och det hade jag verkligen sett fram emot men det blir till veckan istället. Om jag mår såhär imorgon blir jag nog hemma. Måste vila upp mig.


Dags att sova igen.

Vi hörs då jag har mer kraft & ork people. Natti!


Hey hey halo.

Näe snart ger jag upp! Kan inte sova med min arm! Har legat och vridit & vänt mig över en timme nu. Hur jag än gör är smärtan likadan och ja, det går inte göra något åt. Byt arm med mig tack? Haha och alla som tycker jag är klantig, you're right. Min otur kommer och går. Fast tycker den ska hålla sig borta ett tag nu! Äsch, nu babblar jag bara en massa.

Inte taggad på att stiga upp om fyra timmar & 30 minuter heller.
Bäst att försöka få lite sömn, godnatt!

Tisdag.

Måste bara börja med att säga så fruktansvärt kallt det är! Kallaste natten det här året i Skellefteå hörde jag. -22 imorse då jag gick till bussen kl 05.20.. fyfasen! Hoppas det blir varmare under dagen, eller i alla fall tills imorgon. Hade bara en lektion idag och efter det fick åt jag lunch sen blev det bussen hem. Har pluggat ända sen jag kom hem så det var härligt då jag nyss fick lite mat i magen! Har inte så mycket att berätta eller så. Mycket i skolan den här veckan så jag har fullt upp med andra ord.
Fick förresten hem ett usb minne med posten idag. Det var från handelsbanken för att jag fyllt 18 år.. haha! Inte mycket minne men tack ändå.



Mitt "fina" gips.. åh, blir så less!
Vill helst slita av mig det, men jag är fast i 3 veckor till. Blä!

Måndag.

Vilken jävla start på veckan! Halkade imorse då jag hade klivit av bussen och var på väg till skolan. Tog emot mig med handen och det gjorde galet ont! Tänkte att det skulle gå över men efter lunchen då handen började bli blå var det nog dags att fara på akuten ändå. Det enda jag gjorde där var att vänta. Var sjukt mycket folk så det tog lång tid att ens få komma in till ett rum. Allt var fullt. Till slut, 4 timmar senare gick jag mot bussen med en bruten hand och lila gips. Okej, dom är inte säker på att den är bruten men mest troligtvis. Gips i 3 veckor sen ska jag tillbaka för att röntga osv. It sucks big time!


Ska bara vila ikväll och knarka alvedon så jag orkar till skolan imorgon. Blir att se några avsnitt av 90210! Men, vi hörs imorgon. See you!


Söndag.

Hallå på er!

Nu var det några dagar sen jag skrev, inte allt för länge sen men en hel helg har hunnit flyga förbi. Förstår inte varför det känns som att helgerna går så otroligt fort. Galet! Men tur att veckorna ändå går hyfsat också så man inte behöver vänta på tok för länge tills nästan helg.


Fredag - Började med att jag & Petter tog bussen hem till mig i Skellefteå. Vi hade kanske tänkt gå ut men då vi kom hem kände vi att orken inte fanns till riktigt. Så det blev en hemmakväll med mys & film! Först gick vi på coop för att köpa godis och dricka men det blev även en sorbet! Tror det var kiwi & citron smak. Petter lovade att den var hur god som helst, och han hade inte det minsta fel. Gu va gott! Då vi kom hem såg vi filmen Australia som faktiskt var helt okej. Trodde den skulle vara bättre för jag hade så höga förväntningar. Fast ja, bra i alla fall. Jag var väldigt trött så somnade ganska snabbt efter det.


Lördag - Igår var det ju alla hjärtans dag som ni vet. Jag & Petter hade bokat bubbelpool och bastu så där var vi på dagen. Jätte mysigt! I ett höghus, längst upp på 13onde våningen. Till middag blev det hemmagjord pizza (och jag förstår fortfarande inte hur Petter inte kan tycka om ananas?!). Självklart skulle vi se melodifestivalen på kvällen. Inget snack om den saken! Det var ju här i Skellefteå! Tycker det är roligt att det händer något i min lilla stad nån gång. En halvtimme innan det skulle börja ringde Kent & Camilla och frågade om vi ville se melodifestivalen hos dom så vi bestämde oss för att fara dit. Blev att skynda sig! Missade nog bara dom 2 första minuterna, haha. Lika roligt var det inte att gå hem i kylan, usch. Tycker våren ska komma snart. På vägen hem vid 11 "jag är jätte pigg!" (brukar vara ganska trött på kvällen så tyckte det var kul att vara pigg för en gångs skull). "Haha, vad bra" svarade Petter. Men vem tror ni somnar då vi började se en film då vi kom hem?


Idag - Måste bara berätta vad som hände inatt eller imorse! Vet inte vad klockan var men jag låg i alla fall och sov. Drömde att Petter dog! Fy fan vad hemskt det var. Vaknade av att jag grät floder. Det kändes så verkligt och allt.. men då jag vände mig om såg jag ju Petter ligga bredvid mig som tur var. Fattar inte varför jag drömde det. Han vaknade av att jag grät, haha det var lite galet trots allt. Somnade om och vaknade vid halv tolv. Åt frukost och efter ett tag somnade jag & Petter igen. Han vaknade sen 20 minuter innan hans buss skulle gå. Då fick vi bråttom! Men det tar ca 10 minuter till busstationen så vi hann. Han for hem kl två och efter det gjorde jag inte så mycket fram tills middagen. Efter det for jag & mormor till min moster. Min kusin fick en liten bebis för drygt 2 veckor sen så jag träffade henne för första gången. Och gud så gullig hon var! Höll henne ett tag också, helt otroligt så liten och underbar. Min andra kusin som bor i södra Sverige hade kommit hem idag så fick även träffa honom. Då jag kom hem tränade jag ett tag, det var skönt! Känner att jag ändå har kommit igång lite nu. Beach -09!


Fredag den 13:e.

Ja som ni alla vet är det otursdagen idag! Har inte för mig att jag brukar ha speciellt otur just den här dagen. Men å andra sidan ramlar jag eller nåt annat tokigt varje dag. Haha, mina vänner vet vad jag talar om. Jag är tydligen en expert på att göra illa mig. Tyvärr. Fast just idag har det inte hänt något, än så länge. Det enda otur var väl att det var äcklig lunch men det gills nog inte.

Sitter på coachtiden och gör fek a. Missade ju provet så ska nog göra det till veckan, fast det verkar inte allt för svårt. Känns som jag kan det hyffsat. Fördriver mest tiden för tillfället. Väntar på att Petter ska sluta för dagen. Han ska följa mig hem till storstan i helgen! Hoppas vi hinner med två bussen så jag inte behöver sitta här i flera timmar. Men, det blir nog bra!

Tror inte jag kommer uppdatera något i helgen för jag kommer ha fullt upp. Det som är planerat nu är troligtvis utgång ikväll, taggat! Imorgon har vi bokat bubbelpool & bastu så det blir det på dagen. Är ju alla hjärtatns dag, spännande. På kvällen är det ju melodifestivalen i mitt lilla Skellefteå. Önskar verkligen att jag skulle dit! Men tyvärr, får se det på tv med min älskling istället. Myspys! Var faktiskt där förra gången det var. 2 år sen tror jag? Eller kanske 3. Hursomhelst, ni får ha en underbar helg! Så hörs vi om några dagar gott folk.


Sommar tack!

Fredag.

Godmorgon! Sovit gott?

Själv steg jag upp klockan fyra för att ta bussen till skolan 05.50. Inte kul nånstans! Vidrigt kallt är det ute också. Jag skulle bli väldigt glad om någon vill ge mig sommar? Lär väl ta minst 2 månader innan snön ens börjar tina bort. Men, ska inte klaga så mycket. Det är fredag och det betyder att det snart är helg! Om en timme börjar jag dagens första & enda lektion som är italienska. Men jag tror jag ska stanna kvar efter den ändå. Har mycket att ta igen i skolan sen jag var borta, ska prata med lärarna i alla fall och se hur mycket som ska göras. Ska även äta lunch med Petra.

Blir nog att se lite film eller så nu, ha en bra dag!


You'll be right here with me.

Hej!

Sitter just nu på bussen på väg hem från Umeå. Bussarna brukar aldrig ha internet men idag var det någon annan slags buss så, det finns!"Ganska bra, då har jag ju nåt att fördriva tiden med. Tidigare idag var jag ju på ungdomsmottagningen och efter det gick jag på stan. Blev sugen på flera par skor på wedins! Dom har halva reapriset på massor av skor. Måste nog dit imorgon.. sommarskor för 24 kr är inte helt fel. Måste ju passa på. Tog bussen kl 12 till Umeå och mötte Emelie. Vi gick på café station för att fika och planera vårat 18 års party! Tror det kommer bli riktigt bra. I väntan på min buss så mötte jag Petter på busstationen. Blev väl bara en minut för hans buss skulle precis gå, men fick i alla fall pussa på min älskling.

Har åkt buss en timme nu och det är ännu en timme kvar innan jag är hemma. Drygt men jag är van. Åker ju varje dag så. Då jag kommer till stan får jag skjuts till mormor där jag ska äta middag. Tror det blir lax, riktigt gott!

Näe, nu kanske jag ska ta en powernap. Känns lockande!
Vi hörs ikväll allihopa.

Torsdag.

Godmorgon!

Då jag vaknade för en stund sedan tänkte jag att det var onsdag. Aldrig att det kan vara torsdag. Tittade sen på mobilen och gissa vad glad jag blev! Det innebär att imorgon är det helg. Åh vad skönt! Har några saker jag måste hinna med idag. Först ska jag på ungdomsmottagningen kl 10.15. Därefter banken. Tolv går det en buss till Umeå som jag bara måste hinna med. Ska träffa Emelie och vi ska planera våran 18 års fest! Längtar hur mycket som helst, så det blir trevligt.

Ska nog börja göra mig klar nu så jag inte behöver stressa.
Först frulle, är super hungrig! Vi hörs under dagen.



Frågan är varför mitt hår ser brunt ut på den här bilden?
Den togs igår och jag inte inte färgat håret!

Dagen.

Tänkte på hur otroligt lång den här dagen har varit. Helt galet! Imorse känns som för flera dagar sen, fast ändå som nyss. Ja, det är konstigt det där. Tiden går så fort men ändå så sakta. Vaknade i Lögdeå. Åkte buss med Petter en timme till stan. Åkte buss hem i två timmar. Gick på stan och shoppade en pyttestund. For hem och tränade sen for jag till Lina. Så, känns ändå som jag fick ganska mycket gjort på nåt sätt. Äsch, ska inte babbla på ännu mer.

Godnatt!

Dagens köp.


Haha, mina lår ser ut som jag vet inte vad.
Jeansleggins från vero moda som kostade 279:-





Var tvungen att gå in på Ur&Penn då jag såg att det var 50% på allt.
Köpte den där ringen för 19,50:- värt!


Tacomys!

Sådär, nu är jag hemma igen. Lina bjöd på tacos då jag kom dit, hur gott som helst! Var verkligen jätte hungrig också så det passade ju utmärkt. Jag trivs att vara i hennes lilla etta, det är så hemtrevligt & mysigt! Efter middagen satt vi och pratade som vanligt. Till efterrätt hade hon köpt chokladpudding! Mums! Så med andra ord hade jag en toppenkväll med en toppenlina. My best friend!




Visst

Onsdag.

Hej på er!

Har varit lite off den här veckan, men det kan inte hjälpas. Jag mår i alla fall väldigt bra & är på bra humör. Känns skönt! Jag sov hos Petter från i måndags till igår så därför ingen uppdatering osv. Till middag så ringde vi och beställde pizza. 10 minuter skulle det ta. Då vi hade satt oss i bilen och petter började gasa så gick det väl 2 meter innan vi fastnade! Fullt med snö och is under däcken.. själv försökte jag putta på medans Petter gasade men det gick inte heller nå vidare. Haha, kanske inte hade tillräckligt med muskler! Då vi hade grävt undan snön så gick det till slut som tur var! På kvällen tog vi det bara lugnt och såg en film.



Mindre roligt var det imorse då vi steg upp och såg att det var -22 ute. Usch! Räckte det inte med att vi fick en meter snö på några dagar förra veckan?

Oj, ser att klockan är mycket! Jag ska till Lina som ska bjuda på middag. Undra vad det blir för gott! Då jag kommer hem ska ni också få se vad jag har köpt! See you later.




Fy sjutton vilken dag.

Första dagen på veckan slutade inte alls bra. Orkar inte gå in på detaljer nu men jag tog i alla fall bussen hem från skolan vid tre och sen dess har jag bara vilat & sovit. Sovit bort allt det dåliga. Sockar, mjukisbyxor, tjocktröja, ett täckte och tre filtar men ändå fryser jag? Inte helt normalt. Ska ta en varm dusch nu! Sen äta en majskolv (haha, faktiskt riktigt gott) och sen krypa ner i sängen för att sova för natten. Förlåt för en usel uppdatering och allt idag men vi har alla våra sämre dagar. Det här var min.

Godnatt så hörs vi mer imorgon!


Måndag.

Var ändå rätt pigg då jag steg upp strax efter klockan fem imorse men efter bussresan (då jag somnade sista biten) så är jag trött. Inte bra alls. Men får väl försöka piggna till under dagen. Just nu har jag italienska och det gör ju inte saken bättre. Läraren går igenom det vi redan har gått igenom.. suck. Längtar till lunchen som är om lite mindre än en timme. Hoppas på nåt gott!

Ha en bra dag så hörs vi! : )

Trött & less.

Dagen har gått både snabbt & sakta. Tycker egentligen inte om söndagar. Helgen är på sitt slut och skolan väntar nästa dag. Söndag är nog till för att man ska vila, eller? Jag vet inte, kanske har fel. Har i alla fall nästan inte gjort nånting. Tvättat, pluggat & städat. Men det är väl inte så mycket att hurra över.

Men för att komma på bättre tankar och bättre humör ska jag berätta en sak. Det är faktiskt så att Frida ska till Alanya 11 juni! Åh, blev helt överlycklig när jag hörde det. Hon kommer alltså ner en dag efter mig. Hoppas vi kommer att bo nära varandra. Och frida, du vet att jag tänker på dig. Hoppas du kommer till skolan snart!

Ska försöka sova om en stund. Ska trots allt upp efter fem nån gång imorgon.. usch säger jag bara. Så, sängen nu! Vi hörs imorgon, natti.

En lista.

Såja. Nu är mitt rum städat och fint. Undrar bara hur länge det kommer hålla, hm. Tänkte träna ikväll men kom fram till att det nog inte är en bra idé. Eftersom jag har varit sjuk i en vecka och haft feber, och fortfarande inte är rikrigt frisk väntar jag tills imorgon. Tänker inte riskera att bli lika sjuk igen! Nån måtta får det väl vara. Snör ihop en sån här lista för dom som orkar läsa, here you go.

10 favoriter:
Färg: Röd
Mat: Tacos, kyckling, grillat, potatisgratäng osv
Band: Inget speciellt
Film: Finns tusentals, men om jag måste nämna blir det "The Persuit Of Happiness"
Bok: Tillsammans är man mindre ensam
Sport: Slalom
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Vaniljglass med krossad choklad eller B&J
Tid på dygnet: Beror väl på, men 20 och framåt

9 för tillfället:
Humör: Less och trött men glad
Smak: Saliv?
Kläder: Shorts, t-shirt & sockar
Bakgrund: På datorn? Snö & sol
Nagellack: Röd
Tid: 15.55
Omgivning: Mitt rum
Irritationsobjekt: Jag är hungrig..

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Olivia
Screen name: Uh?
Husdjur: En hund som hette Kenzo
Piercing: Öronen
Förälskelse: Haha, ingen aning
Musik: Spice girls
Bil: Har inte haft min första, än
Kyss: Hemligt!

7 senaste:
Cigarett
: Har aldrig rökt
Mat: Tacos 
Dryck: Trocadero
Biltur: Till willys
Kyss: Petter såklart : )
Spelad låt: Live Your Life
TV-program: Melodifestivalen

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nepp
Brutit mot lagen:  Njae
Blivit arresterad:  Inte det inte
Badat naken: Haha faktiskt
Varit med på TV: Tror det
Kysst någon du inte känner: Det beror väl på vad man menar med känner? 

5 nej tack:
Kläder: Vet inte riktigt, finns mycket som är a big nono
Mat: Pyttipanna
Musik: Hårdrock och sån skit
Dryck: Kaffe
Personlighetsdrag: Falsk

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Åt, handlade, såg melodifestivalen, sov
Du kan höra just nu: Musik, blåsten ute, tvn & datorn
Du inte kan leva utan: Alla nära & kära
Du gör när du har tråkigt: Ringer någon rolig prick, ser tv, tränar eller är med nån

3 personer:
Du kan berätta allt för: Ingen nämd, ingen glömd.
Du tycker om: För många för att räknas upp.
Du inte gillar: Finns några jao

2 val:
Kaffe eller te:  Te utan tvekan
Vår eller höst:  Vår

1 önskan: Att sommaren ska vara här!


Söndag.

Godmorgon! Idag ska jag:
  • Tvätta
  • Göra geografiläxa
  • Städa mitt rum
  • Träna
  • Sen får vi se hur mycket mer jag hinner

Vad ska ni göra den här söndagen?


Bedtime.

Det här håller inte. Borde nog sova nu. Hela veckan har det bivit så att jag somnar sent och vaknar sent dagen efter. Det är inget jag tipsar om! Men jag hatar att ligga i sängen och sen inte kunna sova. Man vrider och vänder på sig men det går bara inte. Så var det för mig igår. Fast ja, nog somnade jag till slut ändå! Klockan tre.. inte okej mickan.

Någon som vill läsa en godnattsaga? Kanske skulle hjälpa.
Haha, som då man var liten så att säga. Godnatt!

Maria & Evy.

I torsdags gjorde jag en design åt min vän Maria. Den var inte så komplicerad så det gick finemang! Evy ville också ha hjälp med sin design så jag ordna lite åt henne med. Den blev enkel men fin, som hon ville ha.






Freestreet.

Måste bara tipsa er om den här bra sidan. Det är som gratisbio och alla dom hemsidorna. Men det verkar lite lättare att få höga poäng här! Genom att besöka hemsidor och värva vänner så tjänar du snabbt ihop höga poäng. Bli medlem du också! : )

Länken:
http://www.freestreet.se/?r=806



You said everything is not all.

Jäklar. Vet inte ens vars jag ska börja! Pratar förstås om melodifestivalen. Satt väl mest hela tiden och kommenterade allting. Kläder, smink, personer, sång, dans.. ja allting. För mig är det verkligen en skam att inte Jonathan gick vidare! Han var helt klart den bästa ikväll utan tvekan. Nej, jag förstår inte alls hur svenska folket röstar men jag antar att alla trots allt inte har samma åsikter om saker och ting. Vilket nog är bra. Ugglan är ju väldigt speciell och jag vet inte hur jag skulle bskriva henne men tycker inte hon kan sjunga. Och att juryn hade valt henne förvånar mig enormt! Shirley borde gått vidare till andra chansen i alla fall, med den rösten. Emilia, som vi alla känner igen från big big world var min idol då jag var yngre. Men, hennes comeback var nog inte så mycket för mig. Känns som hon höll tillbaka ganska mycket? Okej, nu kanske jag rör ihop allt men jag har så mycket tankar & åsikter om det här!


Vem tycker ni var bäst ikväll?




Melodifestivalen.

Så (ursäkta) JÄVLA irriterande. Har en granne som håller på att spela musik på högsta volym. Även fast jag själv lyssnar på musik, och då i vanlig volym utan att nån störs av det så hör jag ändå grannens musik mer än mig egen. Ni hör ju vilket i-land-problem jag har, haha. Frågan är ju om det är dom som bor under mig, eller dom som bor bredvid mig? Jag gissar på dom som bor under. Hoppas bara att dom har en förfest och att dom inte kommer hålla på in på natten också.. vi får väl se!


Just nu tar jag det bara lugnt. Usch vad less jag är på att ta det lugnt. Jag nästan längtar, men bara nästan, till skolan. Bara att få träffa människor, hallelujah. Fast jag ska ändå njuta av helgen, för då veckan kommer lär jag nog ångra att jag sa att jag längtade till skolan. Okej, nu ändrar jag mig. Jag längtar inte till skolan.


Bara en liten stund kvar till melodifestivalen börjar. Det är faktiskt otroligt många som inte ser det. Flera av mina kompisar tycker inte alls om det. Men finns ju jag (och några till) som visst tycker om det. Sitter väl inte direkt och lyssnar på schlager men jag gillar programmet. Förra året, då Björn Gustavsson vad med var ju det bästa! Tror inte det blir lika bra det här året. Har även läst att det är ännu mer regler om andra chansen och det. Känns förvirrande. Hoppas det är bra i alla fall.
Ha en trevlig kväll! :)



I try to hold on.

Kom på mig själv att jag aldrig visade det jag fick av Lina i födelsedagspresent i måndags. Bättre sent än aldrig, visst är det så? Ska hjälpa till med middagen nu, det blir tacos!





Lördag.

Vilken slapp dag. Vilken slapp helg. Men det gillas! Förutom det här vädret. Det har snöat hela dagen. Snart kommer vi väl vara insnöade eller nåt, om det fortsätter såhär. Tog en sovmorgon idag så jag steg upp vid tolv. Åt frulle och chillade. Kom ganska nyss hem från Willys. Jag & mamma var där och handlade. Det var lite galet att åka bil. Inte för att jag körde men mamma sa det också, man blir snöblind. Det är vitt precis överallt! Så man ser knappt vars vägen är.

Just nu vill jag bara att klockan ska bli 20.00, och ni vet nog varför. Melodifestivalen!


Tagen från fönstret i förrgår. Man såg ingenting 100 meter bort.
Usch, ge mig sommar. Åtminstone lite vårkänsla tack.

Moviestar.

Borde verkligen sova nu! Det ska jag göra alldeles strax också. Har nyss sett klart The Nanny Diaries. Den var helt okej men det hände inte allt för mycket så den blev ganska tråkig. Fast en film som man lätt kan se då klockan har passerat midnatt och man inte orkar se en komplicerad film. Usch, nu vill mina ögon blunda. Hej John Blund!



Myskväll.

Som jag sa, jag är dålig på att uppskatta! Sara hade hört att det var drygt 50 cm. Har även hört det från andra så, I guess I'm wrong. Men det förvånar mig inte att det har kommit så otroligt mycket snö. Hela stan är ju full av den..

Let's dance ikväll, såg ni det? Det gjorde jag. Men missade sista kvarten så jag såg inte Laila, synd! Tycker hon r riktigt duktig, fast sen har hon ju tydligen dansat förut. Men hursomhelst, hon är skitbra! Morgan också, haha han är så go. Helt rätt att Hasse åkte, det var på tiden, Det han gör på dansgolvet är något helt annat för i mina ögon är det långt ifrån vad som kallas dans.
Har nu krypit ner i sängen med en liten skål med godis och ett glas trocadero. Kan inte bli så mycket bättre! Eller jo, om någon vän hade varit här, eller Petter. Är i behov av sällskap just nu känner jag. Fast ändå rätt skönt att vara själv ibland. Det är ju som både och det där.

Blir nog att he på en film nu. Har inte bestämt vilken det blir än.
Det återstår att se!

Fredag.

Jag mår bättre idag, tack & lov för det. Är inte riktigt hundra men jag ska bara vila den här helgen så jag blir frisk till veckan. Tänker inte missa ännu mer. Under dagen har jag varit med Petter och bara myst. Han har också varit sjuk hela veckan men håller också på bli bättre. Så ja, vi kunde ju ändå inte smitta varandra.

Stormen igår! Jag säger då det. Det snöade hur mycket som helst. Skulle nog gissa på 2-3 dm. Fast då sa ni veta att jag är usel då det gäller att uppskatta (kan vara mer eller mindre)! Då jag gick ut idag höll dom på ploga och skotta överallt. Man fick lov att gå på vägen för på trottaren var det flera meter med snö.. och det var väl inte så kul men jag älskar snö så ska inte klaga.

Snart är det dags för Let's Dance! Vem är din favorit?

Torsdag.

Fyra dagar. Har alltså varit hemma alla dagar från skolan den här veckan. Men det kan inte hjälpas, är man sjuk så är man. Har fortfarande feber och det är inte det minsta roligt. Det händer inte mycket alls i mitt liv just nu. Finns knappt något att göra då man är hemma. Orken finns verkligen inte i min kropp för tillfället. Men jag tog mig faktiskt orken till att baka tidigare idag. Kladdkaka! Den blev riktigt lyckad och supergod! Så den ska jag bjuda mamma på då hon kommer hem från jobbet.

Och vädret! Det är riktigt risigt. Det snöar som en tok här o norrland och vi har nog fått minst 2 dm på bara ett dygn. Helt sjukt! Ska tydligen hålla i sig några dagar också. Även om jag älskar vintern och all snö så kan jag bara inte låta bli att längta till våren, men framför allt sommaren!

På tal om sommaren - igår blev det klart att jag åker till Turkiet 10 juni i en vecka! Jag åker med Petter och hans familj. Känns hur underbart som helst! Vilken glädje då jag fick veta det. Så nu vill jag att dom här 5 månaderna ska gå fort som attan så jag får ligga där i Alanya och sola, bada och njuta av livet.

Hörs sen gott folk
!

Sjukling.

Fy & fan för att vara sjuk. Har fortfarande feber, 38,4. Känss dessutom som att någon lagt ett stort, ja jag vet inte vad, i min hals. Jag vill inte vara sjuk. Jag har inte tid att vara sjuk. Har så mycket som ska fixas. Men antar att det får vänta. En lycka är i alla fall att mitt leg kom med posten idag! Eller, måste ju gå på banken och hämta ut det. Har väntat nästan 3 veckor så det var bra!

Annars har jag väl inte gjort så mycket. Tänkte baka men vi hade inte ens smör hemma. Orkade inte gå till affärn för att köpa en massa heller. Har inte ens varit ute under dagen! Tänkte att jag bara skulle bli mer sjuk då. Haha nej, nu håller det här på bli ett depp inlägg. Men jag måste klaga liiiite. Anyway, jag stället klockan imorgon ifall jag är frisk och kan fara på skolan. Hoppas, hoppas, hoppas!

Dags att se One Tree Hill sen sova.
Hoppas ni haft en bra dag!

Önskar jag kände mig såhär pigg:


Tisdag.

Usch! Kände redan igår då jag skulle sova att jag började få ont i halsen. Sov dåligt undet natten också. Vaknade  med feber, ont i halsen, hosta osv. Typiskt! Det är nog kanske Petter som har smittat mig, fast mamma har varit sjuk väldigt länge så det är nog båda två. Hoppas bara jag blir frisk snart! Orkar verkligen inte vara sjuk, det är så himla tråkigt. Finns ingenting att göra, man vill bara ligga i sängen och sova bort sjukan.


Lina var ju här igår, det var trevligt. Vi pratade (som vanligt) om massor. Fick även en lite försenad födelsedags present! Ett par örhängen & ett halsband, kan visa er sen.


I lördags då vi åkte skoter.


Sötaste!


Fäbodarna.


På balder, där vi åt tacobuffé.

Måndag.

Hej allihopa! :) 
Har ni haft en bra helg? & vad har ni gjort allt mest?

I fredags åkte jag & Petter hem till honom där vi chillade någon timme innan det var dags att klä på sig. Varma kläder. Vi skulle ut och köra skoter! Det var mörkte ute, helt svart. Synd bara att det inte var stjärnklart, det hade varit mysigt. Vi skulle åka till ett ställe som var nästan mitt ute i skogen för att äta pizza. Vet inte vad stället heter men det var hur fint & mysigt som helst! De flesta som brukar åka dit far dit med sina skotrar, men det går även köra bil. Och just det, på vägen dit såg vi två älgar! Dom var mitt i skoterspåret framför oss. Tur att det inte blev en olycka där! Vägen tillbaka gick i alla fall VÄLDIGT fort. Haha det var bara att hålla i sig så att man inte flög av. Kände mig som en vante där bakom Petter. Höll faktiskt på att flyga av en gång i en kruva då det gick lite för fort.. men det var bara roligt. Jag älskar ju att åka karuseller och allt som går snabbt så jag tyckte det var hur roligt som helst. Det blev att se på let's dance då vi kom hem och sen bara lugnt.


På lördagen började dagen med en till skotertur! Petter ville visa mig ett ställe så vi åkte dit. Det var hur fint som helst. Som ett vinterlandskap. Då vi var på väg tillbaka frågade Petter om jag ville köra.. haha hm, tänkte att det inte skulle sluta så bra! Men klart jag ville prova. Så sagt och gjort, jag körde. Gasade lite försiktigt i början men sen gick det ganska fort! Tycker själv att jag var hur bra som helst, stolt jao.

Senare vid aftonen tog vi bilen in till stan där vi åt middag på balder, tacobuffé. Skulle även ta en vaniljpannacotta till efterrätt men dom var tyvärr slut. Efter middagen gick vi på hemmakväll för att köpa godis. Men det hela slutade bara med en enda stor pinsamhet! Då Petter hade tagit klart sitt godis tappade han ut allting på golvet! Haha, kunde inte göra annat än skratta. Sorry honey! Men det såg så roligt ut, + att det var jätte mycket folk. Jaja, sen blev det bio. Benjamin Buttons Otroliga Liv. Säger bara en sak: Otrolig. Ni måste se den!

Igår tänkte vi också åka skoter men den var tyvärr trasig.. eller ja nåt fel var det. Men vi gick på en promenad istället. Senare kom Petters släkt och åt middag och sådär. Kvällen var bara lugn och mysig.

Sitter nu här och väntar på att Lina ska komma.
Lägger upp bilder från helgen senare!
Peace!

RSS 2.0