Melodifestivalen.

Så (ursäkta) JÄVLA irriterande. Har en granne som håller på att spela musik på högsta volym. Även fast jag själv lyssnar på musik, och då i vanlig volym utan att nån störs av det så hör jag ändå grannens musik mer än mig egen. Ni hör ju vilket i-land-problem jag har, haha. Frågan är ju om det är dom som bor under mig, eller dom som bor bredvid mig? Jag gissar på dom som bor under. Hoppas bara att dom har en förfest och att dom inte kommer hålla på in på natten också.. vi får väl se!


Just nu tar jag det bara lugnt. Usch vad less jag är på att ta det lugnt. Jag nästan längtar, men bara nästan, till skolan. Bara att få träffa människor, hallelujah. Fast jag ska ändå njuta av helgen, för då veckan kommer lär jag nog ångra att jag sa att jag längtade till skolan. Okej, nu ändrar jag mig. Jag längtar inte till skolan.


Bara en liten stund kvar till melodifestivalen börjar. Det är faktiskt otroligt många som inte ser det. Flera av mina kompisar tycker inte alls om det. Men finns ju jag (och några till) som visst tycker om det. Sitter väl inte direkt och lyssnar på schlager men jag gillar programmet. Förra året, då Björn Gustavsson vad med var ju det bästa! Tror inte det blir lika bra det här året. Har även läst att det är ännu mer regler om andra chansen och det. Känns förvirrande. Hoppas det är bra i alla fall.
Ha en trevlig kväll! :)



Kommentarer
♥ Tess

kul att du kika in å lämna en kommentar hoppas du kommer tillbaka i morgon..

har lagt upp lite inredningsbilder med ikväll på våran hall



kram

2009-02-07 @ 20:10:37
URL: http://misstessan82.blogg.se/
♥ malin

du måste tyvärr mörda din granne, förstöra schlagerkväll är inte HELT okej!

ssjälvklart, melodifestivalen är höjdpunkten på året :)

2009-02-07 @ 20:48:01
URL: http://malintaflin.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0