Torsdag.

Hej!

Dålig uppdatering nu men det får ni stå ut med. Igår då jag vaknade kände jag mig väldigt förkyld så jag stannade hemma från jobbet i ett försök om att det då förhoppningsvis skulle vara mycket bättre idag. Redan igårkväll började jag känna mig lite piggare så jag & Olivia for på bio och såg Mamma Mia! Hade rätt så höga förväntingar eftersom varenda tidning har gett den bra kritik och filmen levde upp till mina förväntingar. Den var väldigt bra, tycker alla borde se den MINST en gång! Så nu går ni allihopa och ser den, right?

Då jag kom hem igårkväll började hosta och kände mig väldigt trött så jag gick och la mig och somnade på studs. Imorse när jag vaknade kände jag direkt att jag inte skulle kunna gå på jobbet. Det var värre än igår. Då jag skulle säga till mamma att jag stannar hemma kunde jag inte prata, fick panik! Så, jag har tappat rösten och måste viska.. och viska ska man ju absolut inte göra, då blir det värre. Aja, får ta och krya på mig helt enkelt.

Oj, åskan börjar gå nu.. ska stänga av datorn!
Vi hörs senare gott folk.

Nighty night.

Jag nästan skäms då jag säger att jag har träningsvärk i magen! Efter bara två dagar och hur ska jag då må i mitten på augusti? Hemska tanke, vill inte ens tänka så långt. Haha men allvarligt, imorgon tar jag cykeln. Inte bara för att jag är lat utan för att det går bra mycket fortare än att gå. Då kan jag sova lite längre på morgonen också, lyllo mig.

Ikväll visar dom american pie på tv, kanal 4 tror jag att det var? Klockan 20.00 i alla fall! Och nu ser jag att den just har passerat 8 snåret. Bäst att jag skyndar mig!

Ha en underbar kväll.

Vill till havet.

Se på tusan, det funkade visst att skriva från mobilen. Dock rymdes det inte alls mycket text vilket var lite synd men bättre än att det inte funkade alls. Vi var iväg och fikade idag på jobbet, det var skönt! Känns som jag var på väg att bränna mig.. men lite brun har jag nog blivit ändå. Gick hem från jobbet idag, eller ja.. dit också för den delen. Skulle nog behöva ta ett dopp nu i havet eller liknande, tänk så skönt!



Inte så pjåkigt va?

På jobbet.

Måste bara börja med att säga att jag skriver det här från mobilen och jag håller tummarna för att det funkar! Just nu sitter jag på jobbet och har lunch. Vi ska snart åka till ett ställe och fika. Blir nog kul! Jobbar ni också eller? Kramar

Jobb.

Gokväll!

Fråga: Vet ni vad jag har gjort idag? Svar: Jobbat!
Började på mitt sommarjobb idag och ska jobba 3 veckor framåt. Jag jobbar på ett boende för dementa så har tystnadsplikt så ska väl inte avslöja allt för mycket. Det var i alla fall rätt så kul idag, kanske för att det är första dagen? Jag vet inte, men ändå roligare än vad jag förväntade mig. Jag har lärt mig sen tidigare att man inte ska ha så höga förväntningar. Man blir bara besviken. Istället ska man förvänta sig lite och då blir man istället glad. Hur som helst så börjar jag 8 varje dag och slutar 4. Det tar drygt en timme att dit och vet ni vad? Det är precis vad jag gör och ska göra. Måste gå ungefär 06.45 och är hemma vid 17.15. Känner mig väldigt hurtig måste jag säga! För då det kommer till att träna så är jag inte den bästa, långt ifrån. Behöver pushas på rejält men när jag väl är igång så kör jag och nu jädrans ska jag gå varje dag! Ska försöka hålla det löftet nu också.
Önska mig lycka till. ;)



Dax att lägga sig i relativt god tid ikväll så jag orkar stiga upp imorgon.
Hoppas ni har haft en bra dag!


Rovön.

Hemma från rovön nu där jag var med Olivia. Det var riktigt skönt att ligga och sola! Blev dock lite väl varmt efter ett tag så vi gick ner och doppade fötterna i älven. Och som jag trodde innan jag for, det blev inget bad. Det var alldeles för kallt i älven. Kändes som is nästan. Doppa fötterna räcker för min del.



Ser inte ut som det är i Skellefteå..

Godmorgon!

Jag har sovit som en stock, vilket var jätte skönt. Vädret är precis lika fint och varmt som igår och det gör mig glad. Kul att vi får nån sol i sommar i alla fall med tanke på att det inte varit det bästa vädret. Idag ska jag & Olivia på rovön för att sola och bara njuta av vädret. Får väl se om man vågar ta sig ett dopp i älven men jag tvivlar.. det är svinkallt!



Visst ser det mysigt ut?


Söndag.

Var några dagar sen sist men har ärligt inte orkat skriva. I torsdag hade jag det jätte mysigt med några vänner. Vi satt vid en brasa vid älven och hade roligt. Dock slutade inte kvällen lika bra.. men det behöver vi inte gå in på. Tack för att ni tog hand om mig! I fredags blev det lunch på stan och lite shopping och bara lugnt på kvällen. Ikväll har jag varit på bio med Olivia och vi såg batman filmen, rätt så bra men liiiite småläskig om jag ska vara helt ärlig. Bara för att jag är så lättskrämd. Dock gick filmen sönder (tror jag?) så vi fick sitta i drygt en halvtimme innan den började. Måste säga att det var väldigt dåligt att ingen kom och berättade vad som hände.. nej istället satt alla där och såg ut som frågetecken. Aja, tur att den startade igen i alla fall! Då vi kom hem gjorde vi lite fruktsallad och såg något värdelöst tv program men det var trevligt. En trevlig kväll. Sen så blir det Mamma Mia på bio till veckan hoppas jag.

Nu ska en trött Mickan gå till sängs, godnatt!


Åker iväg till Storstan.

Fortfarande hos mormor, men jag ska kila hem alldeles strax. Då jag kommer hem ska jag packa lite grejor för imorgon åker jag till en kompis i Umeå, ska bli jätte kul! Vi ska grilla osv på kvällen och ha det jätte roligt. Ni lär väl se om jag uppdaterar något, annars hörs vi på fredag! Förresten är det kul att se att så många nya läsare har hittat hit, välkomna!


Det där var den godaste kladdkakan jag någonsin ätit!


Tråkmåns.

Sitter här och har väldigt tråkigt men jag känner att jag inte orkar göra något speciellt just nu. Kan vara ganska skönt att ta det lugnt och inte stressa jävel hela tiden också, som jag har en tendens till att göra lite allt för ofta tyvärr. Just nu är jag hos min kära mormor som just har bjudit på saft & bullar, hur mysigt är inte det på en skala?

Ta en titta på den här bilden nedan, ni förstår ingenting vad det är va?
Det är en kartong Lina hade hos sig och vet ni vad?
Det ser PRECIS ut som jag för ungefär 5 år sedan! Sjukt likt.




Vad gör ni ikväll? :)


Övernattning.

Hallå alla läsare!

Natten spenderades hos Lina i hennes första egna lägenhet, det var jätte mysigt. Vi hade handlat godis, annanas och gosaker som vi åt upp under kvällens gång. Vi pratade en massa (som vanligt) och vid 12 tiden var vi tvungna att sova eftersom Lina började jobba klockan 7 imorse. Jag sov som en stock och det var skönt, dock inte lika skönt att stiga upp klockan 6 och äta nudlar men whatever, rätt så trevligt ändå. Tog en promenad hem och somnade om direkt. Vet ni vilken tid jag vaknade sen? Inte en minut före 2. Dessutom vaknade jag inte av mig själv. Det var Lina som ringde och frågade om jag ville gå på stan. Kände inte för det men steg ändå upp och traskade ner mot stan. Det enda fyndet jag gjorde var ett par örhängen som det var 50% rea på.


Lina ikväll!

Okej, kattungen blev inte kvar länge hos oss. Den är antingen på polisstationen eller hos sin ägare. Anledningen till att jag inte vet är att jag inte följde med helt enkelt. Jag var tvungen att städa mitt rum.. jätte kul. Men vem tycker om det? Finns säkert någon tokig människa där ute som tycker om det, vad vet jag? Haha, kanske. Känns i alla fall skönt med ett städat rum. Har en vana av att skjuta upp saker, men det ska det bli ändrig på från och med nu! Ska försöka hålla det den här gången också.

Nåja, nog om städning & kattungar. Jag väntar just nu på några goa människor från Göteborg som ska titta förbi här ikväll, det blir mysigt. Eller ikväll, menar snarare om ungefär en halvtimme. Hinner umgås ett tag innan jag ska dra till Lina. Det är lite speciellt ikväll eftersom Lina ikväll flyttar in i sin första egna lägenhet! Och jag får faktiskt äran att vara den första som sover över där. Har inte ens sett lägenheten så det blir spännande!

See you when I see you.
Puss&kram tills vidare.

Upphittat.

Vet ni vad vi har hemma?
En kattunge! Nej,det är inte våran eftersom mamma är allergisk men den har följt efter mamma hela vägen från hennes jobb. Vi ska väl lämna den till polisen eller gå till några hus här runtomkring och fråga om någon vet något. Men tills vidare har vi denna ur söta kattunge hemma hos oss. Önskar den kunde stanna! Men förstår att ägarna vill ha tillbaka den. Den är hur gosig som helst och jag är nog redan kär.


Ny design.

Nu har jag min nya design, fin va?!

Har länge haft den där vanliga tråkiga men äntligen har jag en ny som snälla http://rosamoped.blogg.se/ har gjort. Hon är jätte duktig, ta och besök hennes sida vettja. Förresten vet jag att mitt namn är felstavat för tillfället men det ska snart ändras. Ni vet ändå att jag heter Micaela och inte Micalea.

Statoil mitt i natta.

Vet ni vad jag gjorde klockan 2 i natt?
Varken jag eller Evy kunde sova så vi fick en galen idé om att fara på statoil mitt i natten, närmare halv 3, för att köpa en frensh hotdog! Hur galet är inte det? Evy kom och hämtade mig på sin moppe sen drog vi till satoil som har öppet dygnet runt. Även fast det brukar vara rätt så mycket folk var det dött i natt. Okej, det kom och for lite folk så vi var i alla fall inte själva. Evy köpte en frensh hotdog & iste och jag köpte godis & iste. Ni måste hålla med om att iste är gott?! Läskande. Vi tog en liten promenad med betoning på liten. Sen satte vi oss på nå stenar och pratade, det var mysigt. Även om det var blött.. fick skjuts hem och var hemma vid 3 tiden. Hade dock svårt att somna så somnade strax efter 4.


Visst blir ni sugna?

Men nu är jag vaken och lagomt pigg!
Så vad står på mitt schema idag? Nu på dagen inget speciellt men jag borde nog stöka undan i mitt rum, om jag inte är alldeles för lat. Ikväll flyttar Lina in i sin första egna lägenhet så hon frågade om jag ville komma och sova där, självklart vill jag det! Har inte ens sett lägenheten så det blir spännande.

God Damn You're Beautiful.



S

Trav & Buffé.

Gokväll kära läsare!

Haft en bra kväll? Det har jag! Som jag berättade tidigare skulle jag på trav och hade egentligen ingen aning om hur det var. Nu vet jag, och vet ni? Det var faktiskt jätte kul! Jag och mina bröder spelade tillsammans och det var första gången för oss alla tre. Våra fastrar och pappa förklarade hur allting går till, tur var väl det för jag förstod ingenting från början. Trav låter dötrist i mina öron men nu har jag verkligen en annan uppfattning om det. På första loppet vann vi, andra loppet också! Hur tur har man inte då? Eller, det kanske kallas skicklighet? Kan i alla fall avslöja att jag kom dit med 0:- och kom hem med 153:-. Inte mycket kanske ni tänker men för att börja på noll och vara första gången är det rätt så bra (enligt mig). Som jag sa till pappa, jag blev ju nästan beroende. Och ni skulle se min lillebror, han var helt uppslukad av spelet. Nåja, detta är ju inte något som jag gör dagligen men hoppas på att göra det igen någon gång. Jag hade en jätte mysig och rolig kväll.







Gissa vars.

Vet ni vad jag ska iväg på alldeles strax?
Hör och häpna, Micaela ska på trav! Det är ju inte varje dag kan jag berätta för er. Tror närmare bestämt att jag aldrig har varit på trav, det är inget som intresserar mig. Anledningen till varför jag ska dit? Min farfar fick det i present då han fyllde 70. Så hela min släkt på pappas sida ska till travet. Jag tror vi ska äta middag? Äh, jag har ingen aning vad som kommer hända där borta egentligen men ni får veta då jag kommer hem.

För övrigt så är vädret piss! Det vräker ner regn i hela Skellefteå, säkert hela västerbotten skulle jag tro. Kanske hela Sverige? Aja, hur som helst så är det väl bara att ta ett paraply med sig. Fast vi ska nog vara inomhus? Haha som ni hör så har jag ingen koll alls.

Snart kommer pappa och hämtar mig, måste skynda.
Vi hörs senare i afton/kväll.

Måndag.

En ny vecka, nya tag.
Nu är det precis en vecka kvar innan jag börjar jobba. Ska väl försöka hinna göra så mycket som möjligt av det som är kvar av mitt sommarlov. Jobbar 3 veckor sen är det faktiskt en vecka kvar innan skolan börjar så 2 veckor kvar av sommarlovet. Nog för att jag har helgerna och kvällarna att hitta på saker också men måste ju lägga mig i tid. Måste vända på dygnet! Varför är det så lätt att vända på dygnet men så svårt att vända tillbaka? Måste i alla fall vända tillbaka om jag ska orka stiga upp 6 på morgonen. Somnade inte förrän 4 i natt och så ska det inte vara. Äh nu ska jag sluta babbla om det där.

Tro det eller ej så ska jag se våra bästa år nu..
Ja jag vet att knappt någon tycker det är bra men har man följt det i flera års tid blir man nästan beroende.

Sovit gott? :) 

Godnatt.

Ja det är väl på tiden att säga godnatt?
Egentligen är jag inte så trött men nog skulle det vara skönt att sova. Klockan närmar sig ju faktiskt 3 på natten. Tänk så skönt att lyssna på mp3n och bara tänka på allt mellan himmel och jord, det ska jag göra. Men lär väl somna innan jag hinner säga godnatt. Måste påminna mig själv om att ställa klockan imorgon också. Får inte sova längre än till 12! Måste börja få in rutinerna för nu är det bara en vecka kvar innan jag börjar jobba. Suck, känns inte så lockade..
Ska sluta svammla nu, sovgott! (Nog för att nästan alla redan sover men).

All Summer Long.



Otroligt bra, sommarplåga?

Godisgris.

Har kollat på Batman Begins som visades på tv 3 ikväll kl 21:00 och den var faktiskt riktigt bra. Älskar när det blir spännande och man vill bara komma till slutet även fast man redan (oftaste) räknat ut hur filmen slutar. Pojke får flicka, dock inte i den här filmen. Måste ta och se den nya. En halvtimme innan filmen började blev jag jätte sugen på godis så jag gick ner på karamelltåget och köpte en godispåse. Hur gott som helst!



Visst blir ni avundsjuka?

Bilder från trästock.

Lovade er ju lite bilder, här kommer dom.


Jag & Lina




Dåligt kort och vet inte vad dom heter men det var en grymt bra stämning


Sötaste!


På väg ner till trästocks

Finns fler bilder men det där får räcka tills vidare.

Söndag.

Godmorgon alla läsare.
Vaknade för drygt en timme sen så helt nyvaken är jag inte. Jag var inte hemma förrän 4 imorse så den sömnen behövde jag nog! Ja, igår ialla fall. Jag hade jätte roligt! Det var självklart den roligaste kvällen av alla 3 dagarna. Ångrar inte en sekund att jag var där. Det kommer bilder lite senare idag eller ikväll, det lovar jag. Solen har tittat fram så jag ska ut och sola en liten stund nu, ses!

Trästocks.

Ni som inte är på trästocks, ni missar något.
Torsdagen var väl si och så, kanske inte det roligaste men det blir ju vad man gör det till. Eller hur? Igår var det mycket roligare med tanke på att det var mer folk och bra artister. Så idag - sista dagen, hoppas jag att det blir grymt roligt.


Marcus Krunegård


Kapten röd


Abalone dots


Säkert!


Jag & Lina

Nej nu måste jag skynda mig för om ca en halvtimme kommer Lina och då måste jag vara klar. Ha en toppen kväll allihopa, kram.


Torsdag.

Idag är det torsdag, vet ni vad det betyder?
Att idag börjar trästockfestivalen här i Skellefteå! Det är helt gratis och jätte mycket folk så självklart ska jag dit. Det pågår idag - lördag, så det blir 3 fullspäckade dagar här framöver. Ser fram emot det jätte mycket för det är väl inte så ofta det händer något "stort" här i stan. Vet inte hur mycket jag kommer uppdatera dom närmaste dagarna men ni ser väl. Lovar att lägga upp en massa bilder!

Ikväll ska jag dit med Lina, Evelina & Runa, blir nog jätte kul! Dock fick jag nyss veta att dom ska dit redan klockan 16 och jag är nyvaken.. så jag lär inte fara dit redan då. Far nog efter middagen nångång. Nej nu ska jag äta frukost, vi hörs!

Så, någon som ska på trästocks?

Trötter.

GODNATT! :*


Städning osv.

Oj, nu är micaela trött!
Min mobil laddare hade jag visst glömt hos pappa, men den får jag tillbaka på måndag. Ni kanske läste inlägget tidigare, då jag skrev att Linas laddare inte fungera till min mobil men vet ni vad? Det gjorde den. Det var bara lite glapp i sladden så äntligen funkar min mobil, tack Lina. Tog en promenad ner på stan och lämnade tillbaka två filmer på hemmakväll. Skönt med en promenad i det fina vädret. Vet ni vad jag också har gjort idag? Rensat min garderob! Känner mig rätt så duktig att jag tog tag i det, annars brukar det bli "imorgon..". Det var ganska skrämmande hur det såg ut före, men nu är det fint. Har dessutom slängt en hel svart stor sopsäck med kläder. Eller nej, inte slängt jag ska skänka bort dom. Ni vet vad jag menar va? En sån där jätte stor.

   
Före & efter.


Gissa om det är skönt med en rensad garderob!

Nu ska jag gå och skriva ett brev, tro det eller ej.
Inte varje dag man skriver brev precis.

Onsdag.

Godmorgon på er!

Hoppas ni sovit gott. Själv har jag sovit som en stock! Somnade vid två tiden och vaknade också vid två, sov alltså ett halvt dygn och det var jätte skönt. Vädret är underbart idag! 22,5 grader i skuggan. Gjorde mig en sallad och satte mig på balkongen, det är sommar det. Lina var jätte gullig och kom förbi med sin mobil laddare som ska passa min mobil men den laddas inte? Åh, bara drygt. Aja, jag ska ner på stan snart för att lämna igen några filmer så då kan jag gå in på telia och höra om man får ladda sin mobil där? Enligt mamma ska det gå men man vet ju aldrig.. hm vi ser hur det blir med det.


Visst ser det gott ut? + honungsmelon & ett glas juice.

When will i see you again.

Min laddare till mobilen är borta.
Okej, inte ett så stort problem men jag behöver min mobil! Jag har letat överallt, tom i tvättkorgen. Om den inte är i tvättkorgen så har jag ingen aning om vars den kan vara. Jag har nästan vänt upp och ner på mitt rum bokstavligt talat men utan resultat. Visst är det irriterande då man letar något och inte hittar det? Det kommer väl sluta med att den mitt i alltihop ligger framför näsan på mig. Får ta och leta mer innan jag lägger mig.

Ska leta lite om ett tag sen ska jag hopp i säng.
Wish me good luck.


Piteå.

Hemma från "storstan" Piteå.
Nog för att själva staden är mindre än Skellefteå men ändå så har dom mycket bättre shopping! Synd att man inte är rik så man kan shoppa allt som man vill. Jag hade en jätte mysig dag med mamma & mormor, gick på affärer och hade kul. Köpte en jätte söt kjol från H&M som kostade 249:-, och det var det enda jag kom hem med. Eller nej förresten! Jag köpte ju ett nytt minneskort till min kamera eftersom mitt förra var trasigt. Hade 1 GB förut som jag hade köpt i Sälen i vintras och det har redan gått sönder på nåt sätt? Och nu köpte jag ett kort med 2 GB på Clas Ohlssons för endast 149:-! Antar att det är för allt är så mycket dyrare i Sälen. Dessutom var jag på JC och hälsade på Magnus som jag inte sett på jätte länge eftersom han jobbar hela sommaren. Så det var kul att se honom. Saknar min granne litegrann.






Världens största kebabtallrik? Orkade knappt en tredjedel..










Tisdag.

Nu tusan måste jag skärpa mig!
Får inte hålla på såhär, vara uppe halva nätterna. Ändring måste ske från och med nu. Ja, nu när jag ändå sitter här så tänkte jag snöra iväg ett inlägg så slipper jag göra det imorgon bitti. Ska nämligen upp redan halv nio för klockan elva så åker jag, mamma och mormor till Piteå över dagen. Det blir nog att shoppa litegrann men inte så mycket för det ekar i min börs.. tyvärr. Ska också hinna förbi JC och hälsa på Magnus som jobbar där hela sommaren. Inte får man se mycket av honom inte nu för tiden så får passa att kika in där en sväng. Det blir nog en trevlig dag hoppas jag!

Nu MÅSTE jag lägga mig, lär somna på en sekund eller två.
Godnight.

Picknick.

Som jag skrev tidigare idag har jag varit på picnick med Lina. Det känns som det var evigheter sen jag var med henne! Vi hade det jätte mysigt på varsin filt med en massa gofika och onyttigheter. Vet dock inte vad alla äckliga småkryp ville oss? Men det var i alla fall jätte trevligt.






Fredag hela veckan.

Uppe med tuppen!
Nja, kanske inte riktigt men jag är vaken. Hade ställt klockan på 10 för jag inte ville sova bort hela dagen men vaknade ändå för en timme sen. Fick ett SMS av Lina imorse som frågade om jag ville ha picknick med henne idag och såklart vill jag det! Det är strålande sol fast dock lite moln men väldigt varmt. Vädret har ju varit jätte dåligt senaste veckorna men det verkar som det håller på att vända nu, hoppas det! Ska göra mig iordning och sedan springa på konsum och handla lite mat/fika/godis/dricka? Vi lär väl se vad det blir.


Synd att dom inte har blue keld på konsum,
det hade varit perfekt den här dagen.

Vad ska ni göra idag?


Beautiful Girls.


Den här killen är så sjukt duktig! + söt som socker.


Måndag.

Godnatt, godmorgon?
Vet ju knappt vad jag ska säga då klockan är snart tre på kvällen/morgonen? Här sitter jag medans flera där ute säkert ska upp för att jobba idag. Måndag, en ny dag och vecka med nya tag! Fast det behöver man nog inte säga nu på sommarlovet. Har varit pigg fram tills NU. Känner att John Blund just har varit hos mig för snart somnar jag här & nu. Det är verkligen dax att sova för min del så jag inte sover bort hela dagen imorgon. Känns som jag håller på att vända på dygnet litegrann? Men vad tusan, sommarlov än så länge och då behöver jag inte lägga mig vid elva.

Godnatt & sov så jätte gott.


Visst ser det skönt ut? Min lilla bomullstuss, haha.

Enjoy the good life.

Gissa om jag gjorde några fynd? Ja, faktiskt!
Hittade en massa saker som jag hade glömt bort för länge sen att jag hade. Den där kartongen hade jag inte packat upp sen vi flyttade hit och det är 6 år sen. Så det var jätte kul att hitta alla sina gamla saker. Bla mitt mjukisdjur som är en igelkott. (Nej, man blir nog aldrig gammal nog för mjukisdjur..) Den hade jag ju totalt glömt.
Sen hittade jag en låda med en massa go saker. Flera smycken som jag inte ens kommer ihåg att jag har haft en gång i tiden. "En gång i tiden".. låter som jag är 70 år. Nämen det var i alla fall jätte kul. Hittade även en dagbok från 00/01, då jag var 9-10 år! Det var väl inte det mest roliga man skrev men det var otroligt roligt att läsa nu 7-8 år efter.

Nu så är jag hemma i Skellefteå. Mamma plockade upp mig på vägen, ja alltså hos pappa. Alltid skönt att komma hem, även fast jag åkte från hem till hem if you know what I mean.


Sötnosar.

Söndag.

Hejhej alla läsare!
Nu var det riktigt länge sen jag skrev.. förlåt. Typ 4 dagar sen om jag inte har fel? Har varit usen på att uppdatera, jag vet! Men har gjort så himla mycket dom senaste dagarna.. kan berätta lite kort.

Tisdagkväll:
Packade min feta väska som var överfull med kläder och städade rummet. Fast det blev hela lägenheten eftersom jag inte kommer komma hem före mamma så skulle hon väl bli galen om det såg ut som ett bombnedslag. Hela familjen hade ju varit i Piteå så på vägen ner hem till Umeå plockade dom upp mig i Skellefteå. Trångt i baksätet när man är 3 barn men det funkar hyffsat, haha. Kom hem nångång efter midnatt och somnade direkt.

Onsdag:
Det var tänkt att jag skulle vara med Emelie ett tag på dagen men hon var sjuk så det blev inte av tyvärr. Istället träffade jag några vänner och var med dom, det var trevligt. Fick dock lov att vänta i stan i drygt 3 timmar.. gissa hur kul det var på en skala? Så jag frågade om Jimmie kunde komma och hålla mig sällskap vilket han gjorde. Vi gick och köpte glass med chokladsås, som vanligt. På vägen till bussen mötte vi Ida & Anton och Ida skulle med samma buss så vi åkte tillsammans. På kvällen såg jag en dålig film och somnade sen, punkt slut.

Torsdag:
På dagen var det tänkt att Emelie skulle komma hit men just innan hon skulle fara märkte hon att batterierna på moppen var slut.. typiskt. Istället gjorde jag inte mycket alls, bara tog det lugnt. Men efter middagen skjutsade pappa in mig till stan och jag mötte upp Emelie. Det var rätt så dött på stan så vi drog till henne. Satt och pratade och hade det jätte trevligt. Världens bästa Emelie. Hon var snäll och skjutsade mig runt halva stan senare för jag skulle grilla med några vänner. Eller ja.. jag kände bara Parvin och Tobias men det var jätte roligt ändå såklart! Vi drog vid ett tiden då securitas kom, dom gjorde dock ingenting.. men det var väl lika bra att dra för alla andra drog ju. Jag & Tobias drog hem till honom för jag skulle sova där.
Först då vi kom in åt vi pizza och tog det lugnt innan vi skulle sova. Vi (läs jag) kunde inte sova för jag var jätte pigg och Tobias vägrade somna före mig så var var uppe väldigt länge. Då klockan hade hunnit bli fem på morgonen gick vi ut en promenad.. haha ändå knasigt. Gick över en åker och kom fram till en madrass där vi satt typ 5 minuter innan vi traskade tillbaka. Somnade vid halv sju och vaknade vid 11-12 nångång. Förlåt Tobias att du inte fick sova lika länge som du alltid gör, haha.

Fredag:
Jag skulle inte få hämtning förrän vid fyra så fram till dess chillade vi bara. På kvällen var det ju Täfteåfestivalen som jag var tveksam till att fara på men det blev så att jag for ändå. Det var inte så kul i början men det blev roligare ju längre kvällen gick.

Lördag:
Väcktes av att mina två bröder drog av mig täcket när jag låg och sov, fy fasen så irriterad och arg jag blev. Klockan var inte så mycket, bara halv ett ju. Haha, aja dom ville i alla fall att jag skulle följa på umelagun och bada med dom så det gjorde jag. Vädret var väl helt okej så det var skönt att bada. Sen så hade dom godisregn i poolen?! Undra vem som kom på den "smarta" idén.. godisarna var ju alldeles blöta och äckliga. Min brorsor tog i alla fall hur mycket som helst så jag åt några stycken även fast det inte var jätte gott.
På kvällen var det ju Täfteåfestivalen igen och jag for dit med Jimmie, Ida & Anton. Kan väl inte påstå att det var så jätte kul men det dög väl. Det var mycket roligare och mer folk på fredagen. Ida & Anton drog hem till honom bara efter ett tag så efter en stund for jag och Jimmie till mig. Vi satt och fikade, min brorsor också. Tror Jimmie blev lite impad av att dom kunde så mycket filmer.. haha! Senare gick vi ut på studsmattan och chillade, vissa ville ju flyga flygplan också.. haha ojojoj. Det var kul. Speciellt då han sa tuppkam, målbrottet? Haha!

Idag:
Väcktes av att min lillebror blåste med en fön rakt i ansiktet på mig, jätte roligt. Som ni kanske märker tycker dom om att väcka mig, hm. Idag ville dom att jag skulle följa till Segasjön och bada. Jag följde med men badade inte. Det var en massa bräms som försökte äta upp mig så jag blev inte där länge. Nu sitter jag här hemma men ska snart gå ut på gården och rensa en stor kartong med en massa saker sen jag var liten. Undra vilka fynd man kan göra där?

Det blev visst ett rätt så långt inlägg men ni kanske orkade läsa om ni inte är allt för lata. Roligt att se att ni har besökt bloggen varje dag även fast jag inte har skrivit dom senaste dagarna! Kommer bli mer uppdatering framöver, promise. Nej nu ska jag slita mig härifrån, puss.


Busstrejk.

Åh, vad arg jag blir! Busstrejken kommer till västerbotten på torsdag.. fan. Det är ju roligt att då man ska till pappa som bor lite utanför Umeå att man inte kommer kunna ta sig till stan? Åh. Då man väl är i stan kommer man inte ens heller kunna ta sig någonstans eftersom lokalbussarna inte heller går. Hoppas att strejken inte blir långvarig för isåfall vet inte hur jag ska få mig hem till Skellefteå. Pappa lär skjutsa och hämta mig om jag vill in till stan men jag tror inte han vill skjutsa mig till Skellefteå, 12 mil. Det här lär ju drabba väldigt många, det är tråkigt. Vi får hoppas att allt löser sig så fort som möjligt.

Busstrejken sprider sig i landet

Natten mot torsdag tas bussförarna i Stockholms innerstad och i Västerbotten ut i strejk. Från midnatt 18 juli omfattas följande bussföretag i hela landet: Flygbussarna AB, Swebus Express och Säfflebussarna./TT

Bussförarna går åter i strejk i Stockholms midnatt natten till torsdag. Deras fack, Kommunal, trappar samtidigt upp konflikten med strejk i Västerbottens län.


Från midnatt natten mot torsdag kommer alla bussar i Stockholms innerstad att stanna. All annan trafik i Stockholms län undantas alltså, enligt vad Kommunal nu uppger.

Från och med midnatt den 18 juli omfattas följande bussföretag i hela landet:

Flygbussarna AB (undantaget trafik till och från Skavsta och chartrad verksamhet), Swebus Express, Säfflebussarna.


Varslet i Västerbotten, som berör busschaufförer som kör för Swebus och Veolia Transport, ligger kvar och gäller från midnatt natten mot torsdag. Detsamma gäller för varslet i Skåne, som berör Arriva, Swebus, Veolia Transport Sverige och Bergkvarabuss. Den strejken bryter ut den 15 juli.

- Det här är ingen situation som vi önskar. Vårt mål är självklart att få ett avtal. Vårt krav är att de privatanställda bussförarna får samma villkor som de kommunalanställda, säger Håkan Pettersson, andre vice ordförande i Kommunal.


Han kommenterade vid eftermiddagens presskonferens förhandlingarna, som strandade vid midnatt:

- Vi vred och vände och skruvade på alla möjliga skruvar i deras bud, men vid midnatt var vi tvungna att avbryta.

Peter Jeppsson vid Bussarbetsgivarna säger till TT:

- Jag frågar mig hur mycket skada man är beredd att ställa till med. Det är ju verksamhet som folk använder mycket och det ställer till stora problem.

Nu ska jag packa osv, vi hörs imorgon gott folk.


Love song for no one.

Känns som jag har städat hela dagen.. puuhh. Det tar på krafterna mer än vad man kan tro, speciellt då det är en lägenhet.. en fyra. Jaja, nu ska vi inte klaga så jätte mycket här. Åt världens godaste pasta med pastasås till middag och jordgubbar till efterrätt. Kan inte säga att jordgubbarna var så goda men det är trots allt jordgubbar! Bättre än inga alls. Med socker & grädde blev det hela mycket godare.

Pappa har ringt och dom skulle inte vara här före 10 så jag har ingen stress. Fast då jag tänker närmare på saken har jag faktiskt ganska mycket stress. Måste packa och en massa annat innan jag är klar.

Tisdag.

Fick i alla fall lite mer sömn i natt än förra natten. 6 timmar i natt. 6+3=9, 9 timmars sömn på två nätter är alldeles för lite för mig. Jag blir sur och irriterad. Blev också väckt klockan 6 imorse för att en buse ringde min mobil, men jag hade ju lovat eller hur det nu var. Förstår inte vad som händer, men natten som kommer ikväll, då jädrans ska jag tvinga mig själv att sova redan klockan nio. Vi får väl se hur jag lyckas med det.
Idag är det tisdag och det innebär att jag tror jag ska åka till Umeå. Pappa har inte ringt än och sagt när dom ska åka hem men det lär bli idag, annars blir det imorgon. Hatar att inte veta, jag måste ju planera. Dessutom ser mitt rum eller man kan väl säga att hela lägenheten ut som ett bombnedslag ungefär. Med andra ord, jag måste städa. Har ingen lust med det men jag har nog inget val.



Hade hoppats på att få träffa dig snart,
men vi får ses då jag kommer hem.
Världens bästa.

Så, vad ska ni göra en dag som denna?

You wont fall.

Jag ska försöka att inte göra precis som jag gjorde igår, att jag somnade klockan 6 på morgonen och vaknade 9. 3 timmars sömn är ju på tok för lite sömn för nästan vem som helst. Finns ju några få personer som sover så lite men dom kommer jag aldrig förstå mig på. I natt hoppas jag på lite sömn i alla fall. Jimmie tycker i alla fall inte att jag ska sova, och om jag nu somnar eller inte så kommer han ringa tidigt imorgon bitti. Vi får väl se vem som är vaken och vem som sover. (Hej Jimmie, jag vet att du läser det här!) Jag är inte trött nu så därför ska jag slå på en film. Vad sägs om The Holiday? Ska jag vara ärlig så såg jag faktiskt den två gånger på bio bara för att den var så bra. Har den nu på DVD så jag ska lägga mig under täcket och se den, myspys.


Rockstar.

Hemma från sjukhuset nu och jag känner mig bara så arg! Egentligen är jag inte förvånad för jag har varit med om det här så många gånger förut. Det är inte första gången sjukhuset gör så här. Var på sjukhuset precis i tid och då jag anmälde mig i luckan så sa hon att det inte fanns någon tid bokad för mig idag och det var ju jätte märkligt eftersom jag hade fått hem en kallelse där det stod 7/7 kl 11.00. Tjejen i luckan gick iväg och efter ett tag kommer hon tillbaka och säger att dom hade skickat en ny kallelse om att jag ska dit 9/7 istället för idag men då säger jag att jag inte fått den kallelsen. Tjejen går och hör med läkarna igen. Hon kommer tillbaka och säger att det visst var idag. Bara sånt! Att dom inte ens har ens tider bokade så hon i luckan kan se det, slarvigt. Jaja, det var ju inte så farligt.. bara jag som blir väldigt lätt irriterad just idag pga så lite sömn som jag fick i natt. Satte mig i väntrummet, väntande, väntade & väntade. Fick till slut komma in i ett rum där jag fick vänta ännu längre. Till slut kom doktorn och han satt och kollade på den där himla datorn typ en halvtimme utan att säga något och när han väl öppnar munnen för att säga något säger han:
- Din arm är ju inte bruten.
- Men då jag var i Mora sa dom ju att jag har brutit den?
- Jaa.. kan tänka mig att dom sa det.
- Jaha, men varför gör dom så?
- Inte vet jag.
- Så du menar att jag har haft gips över 2 veckor helt i onödan?
- Jo, det kan man kanske säga.
- Men varför har jag så jäkla ont då?!
- Jag vet inte..


Känner att jag blir så fly förbannad. För precis ett år sen hade jag också gips på vänster arm, då trodde dom att det var båtbenet så jag hade gips i 6 veckor. Då jag tog bort gipset sa dom att det inte hade varit bruten så då hade jag också gips helt i onödan! Nej, jag förstår mig inte på detta sjukhus. Vad är det för fasoner att hålla på att gipsa folk som inte ens har brutit något? Då kanske man ska använda sina hjärnor och komma på vad som egentligen är fel, för något fel i handen har jag. Det här är precis samma som då jag har mina anfall och gud vet allt vad jag har haft.. finns ingen förklaring. Jag är less på Skellefteå, så himla less. Önskar dom kunde skicka mig till Umeå, Stockholm, London eller vars som helst i hela världen bara någon kan hjälpa mig. Är less på att hela tiden behöva oroa mig. Nu skiter jag i det här sjukhuset! Aldrig mer. Nästa gång så lovar jag att det minst blir Umeå. Kanske kan man skriva ett klagobrev någonstans? Att sjukvården är hemsk och att dom inte ens gör något för att ta reda på vad man har för "fel". Näe, Skellefteå det här håller inte.

Låter kanske som jag är arg..
men jag blir bara less det är allt.
Annars så är jag glad! :) 

Sjukhuset.

Med endast 3,5 timmars sömn så är jag nu vaken. Var jätte drygt då alarmet på telefonen ringde, jag vill bara slå av och sova tills jag vaknade av mig själv. Gjorde det några gånger, slog av larmet.. men till slut tvingade jag mig att stiga upp annars kommer jag stressa. Nu kanske ni tänker stressa? Ska ju vara på sjukhuset klockan 11! Det är ju snart. Men jag har max 5 minuter till sjukan så det är lugnt. Jag vet knappt vad jag ska göra, fick bara en kallelse i brevlådan. Hoppas jag får byta gips för det här har blivit lite för stort plus att det stinker, äckligt jo tack jag vet. Måste borsta tänderna nu sen gå ner dit, vi hörs då jag kommer hem. Hej så länge.

Hur mår ni idag förresten?

Måndag.

Herregud, så här får jag inte göra. Känns som jag börjar vända på dygnet? Ni kanske tror att jag steg upp nu men då har ni fel. Jag har nämligen inte sovit någonting i natt! Helt sjukt.. kunde bara inte. Så vad har jag gjort? Hm, jaa.. jag såg klart Alfie. Jag tycker den var lite konstig men helt okej men inget jag skulle vilja se igen, absolut inte. Men som sagt var den helt ok. Kanske 1,5 stjärnor av 5. Snyggingen Jude Law är ju med så därför den där halva stjärnan.. haha. Skämt åtsido, han är snygg.



Har nyss pratat med Tobias ungefär en timme för han kunde inte heller sova. Fast han brukar väl alltid somna sent och vakna sent? Jo, det är Tobias det. Fick höra på hans prat om atomer, spöken & galna äventyr. Dessutom snackade vi om trästocks, det kommer att bli grymt! Längtar. Alla Skellefteås ugdomar är ju där plus många från andra städer, främst Umeå. Så det ser jag fram emot!
Är nog dax för mig att sova, ska ju upp snart igen.
Tusan också, varför gör jag såhär?
Aja, alla ni andra lär ju ligga och sova. Sov vidare.

Gooo maten.

Fyfasen.. vet ni vad? Jag tror att jag håller på att bli sjuk! Det är väl det minsta jag vill nu. Jag tror inte ens att jag håller på att bli sjuk, jag är redan sjuk. Ont i huvudet, halsen är svullen och mina ögon svider. Hoppas nu att det här inte är något som håller i sig i flera veckor eller så. Hoppas på att vara frisk redan imorgon! Blä, jag hatar att vara sjuk.. finns absolut inget annat att göra än att ligga hemma och vara allmänt ofräsch.

Såg dessutom att det är rätt så många som läser min blogg, det är roligt det. Alltid kul att kika in på statistiken och kolla hur många besökare man har (om den nu stämmer?). Dock spelar det väl inte så stor roll om man har 10, 100 eller 1000 läsare? Tycker bara det är roligt att någon läser, men skriver först och främst för min egen skull, och lite för eran. Så fortsätt att läsa vidare! Hoppas i alla fall på att få till en snygg design snart, jag är ju värdelös på det så någon snäll människa kanske vill hjälpa mig med det? Tack på förhand kanske..

Nu ska jag krya på mig allt vad jag kan.
Ska se en film som heter Alfie, vet inte riktigt vad det är men.
Skriver nog något senare, håll utkik. Bye for now.

Söndag.

Blev lite sömn i natt men några timmar i alla fall. Jag och Maria såg film, hemma bäst. Den var helt okej men inte så bra som jag trodde den skulle vara. Blev dock massa pauser i filmen för vi pratade, gick ut på balkongen och satt där mitt i natten osv. Har kvar jätte mycket godis och kladdkakan är inte heller slut.


På jakt efter ägg och vaniljsocker.


Vi cyklade liiite fel, hamnade på nån däckfirma typ.. haha


Cykling runt halva stan.


Maria =)


Bakarn.


Smeten var god kan jag lova.


Resultatet! Den gick dock inte få ur formen så vi åt den som den var. Riktigt gott.

En kväll med Maria..

.. är inte slut än! Haha. Jag for till Sofia ett tag där det var några stycken. Efter ett tag blev vi sugna på godis så vi for på karris och köpte lite godis, fast inte så lite.. blev ganska mycket. Vi bestämde oss för att Maria skulle sova här så vi for hem till mig. Maria kom på idén att vi kunde bara en kladdkaka och det sitter ju aldrig fel! Fattades bara ägg och vaniljsocker så vi drog till statiol men där fanns det inget vaniljsocker, bara ägg. Tjejen i kassan var snäll och ringde till statioil på söder och där fanns det. Vi cyklade vidare till andrs sidan stan, alltså söder. På vägen dit kom jag på att pappa jobbade ikväll så vi tänkte fara och spela bowling men det var stängt.. och jag orkade inte ens ringa honom så vi for vidare till söder. Köpte det vi skulle ha också bar det iväg hemåt igen. Vägen hem var jobbigare, typ uppför hela vägen. Men nu sitter vi här och kladdkakan är precis klar. Nu blir det att äta kladdkaka, äta godis och se film hela natten lång. Ska kila nu, godnatt. :)


Jag & Maria på avslutningsmiddagen.


Kall sommardag.

Det är precis vad det är! 14 grader och bara moln, hur kul är det? Näe, inte så kul. Brrr, kallt.. vill ha värmen tillbaka! Är förresten hemma i Skellefteå nu och har jätte tråkigt, men orkar inte göra något just nu. Hela Sävarfamiljen är i Piteå och Skellefteåfamiljen är i Göteborg så jag är hemma själv både i Umeå och Skellefteå. Haha, känner mig faktiskt lite ensamen. Ska gå och köpa mat om ett tag för det ekar tomt i kylen.. not nice. Tog med några DVD filmer från pappa så jag ska nog kika på dom ikväll, om jag inte ska vara med Maria förstås. Eller så är jag med henne imorgon, vi får se. Känner iaf för att äta en massa gott ikväll, yummie..


Kanske smält choklad med frukt?

Hoppas jag får låna mormors bärbara dator ikväll så jag kan se film på den.
Hoppas, hoppas & hoppas.

Bilder.

Vet ni vad? Jag har hittat sladden till kameran!!!! Haha gissa en som är glad. Har nu lagt in bilderna från i onsdags då jag, Ida, Anton & Jimmie var med varandra.


16 timmars massage, eller hur blev det?


Ida satsar.


Jodu, dom trodde dom var bra..


M&I.


Kubbspelarna.


Anton: "Om du tar ett kort på himlen far jag hem!" (han gjorde dock inte det)


Chillarn på studsmattan.

Lördag.

Jaa, jag kan faktiskt skriva lördag eftersom klockan är över midnatt. Kvällen i stan var mysig, satt och kolla på solnedgången och åt glass. Det är sommar det, sommaren i city som vissa nynnade på. Det var en trevlig kväll med Ida & Anton. Synd bara att sista bussen hem går 21.45 på en fredag.. går en vid 1 också men den går inte på sommaren, hur knäppt är inte det?! Det är ju på sommaren man vill vara i stan på kvällarna, för det finns ju inget i den här hålan att göra i alla fall. Jag såg film då jag kom hem "The Jane Austen Book Club". Missade första halvtimmen men den timmen som jag såg var bra. Synd att film inte är verklighet.

Imorgon åker jag hem till Skellefteå för familjen åker till Piteå. Ska nämligen på sjukhuset på måndag för min arm/hand. Tror dom tar bort gipset, röntgar och sen får jag nytt gips. Har "bara" haft mitt gips i 2 veckor nu så det blir väl ca 2 veckor till. Får se vad doktorn säger på måndag. Finns vitt, blått & grönt. Har ett blått nu så om jag ska byta kanske jag satsar på grönt? Haha, vi ser väl..

På tal om bussar. Ni har säkert hört om buss strejken som är i Stockholm? Om inte allt har löst sig så kommer den hit till västerbotten. Jag hoppas tusan inte den gör det. Jag som har pappa i Umeå och mamma i Skellefteå. Aja, tur att jag ska åka bil ner på onsdag med familjen till Umeå när dom kommer från Piteå. Annars hade jag fått sitta hemma i lägenheten och inte kunnat ta mig hit.. pappa hade väl inte varit överlycklig att hämta mig i Skellefteå heller. Men även om det nu blir strejk här drabbas nog inte jag, synd bara för alla andra det drabbar.


EMD från Stadsfesten förra helgen, gobitar!


Önskar jag var där med er. Imorgon kommer jag hem!

Nu ska jag sova, är hur trött som helst.
Hoppas ni haft en skön dag i detta väder!
Natti natti. :) 

Fredag.

Känner att mina inlägg börjar vara rätt tråkiga med inga bilder osv. Men vi letar sladden för fullt, jag lovar. Vädret är bara konstigt idag. 27 grader ute i skuggan när jag vaknade och nu är det 20. Sol ena sekunden och moln nästa. Sen lite regn där emellan. Ja, det är minst sagt konstigt. Jag gick över till Ida tidigare idag för vi tänkte sola men solen försvann efter 5 minuter så det var ju mindre roligt. Vi satt och spelade kort istället, 500.
Ska in i duschen nu och sen göra mig klar för jag & Ida ska ta bussen till stan 17.10. Vet bara inte vad jag ska ha för kläder när vädret skiftar så jädrans mycket.. aja vi ser väl!

Puss&hej.

Torsdag.

Hej bloggen!
Sorry att jag inte har skrivit något idag men har absolut inget behov av att sitta vid datorn i det här underbara vädret som vi haft idag. Sol, inte ett moln så långt ögat kan nå och över 25 grader i skuggan, ni kan ju bara tänka er. Fast ni andra kanske har haft turen att ha lika bra väder? Hope so. Hade ställt väckarn imorse ifall det skulle vara fint väder får då vill man ju inte sova bort hela dagen. Så 11 ringde jag till Ida och det blev att vi åkte till havet. Vi badade väl inte så himla mycket för havet var som is! Det blev mest att pressa på stranden och ligga där och prata. Vill ni veta vad jag tycker är jävligt störande? Då små ungar springer förbi så nära att man får sand över hela sig, till och med i munnen. Då är dom för nära.. nämen lite avstånd kan man ha. Jaja, jag har överseende!

Direkt jag kom hem hoppade jag in i duschen, slängde mig ut ur duschen, klädde på mig, gjorde mig klar, kastade i mig en sallad - allt på en kvart. Iväg till stan för att leta en parkering vilket inte var det lättaste, fanns knappt nån. Vi hittade en till slut och sen skyndade vi oss till bion för vi hade ju reserverat biljetter och dom skulle hämtas ut halv och vi var 10 minuter sena. Men dom fanns kvar som tur var! Iväg och köpa godis och dricka och sen tillbaka till bion. Vet ni hur bra den var?! Varenda tjej (och kille) borde se den! Om ni får chansen, tveka inte. 11 stjärnor av 10. Jag skrattade så jag grät.. helt underbart rolig film. Två timmar och 25 minuter senare kom vi ut från bion och det var lika fint väder. Vi ville ju inte dra hem så vi stannade i stan och gick ut på bryggan. Då vi gick längs kajen träffade jag Elias som jag pratade lite med och sen gick vi vidare upp genom parken mot stan. Vi var lite sugna på frasses pommes så vi gick dit och genom fönstret såg jag någon vinka, det var Jimmie! Han satt där med massa kompisar så jag tänkte säga hej och just när Jimmie tänker ställa sig upp hör jag "MICKAAAAN! ;D" Det var min Frida!!! Åh så glad jag blev, hon DROG med mig ut och vi snackade och kramades.. haha ojoj, det var så länge sen jag såg henne så jag var helt överlycklig. Snackade ett tag innan jag var tvungen att äta mina pommes. Då vi hade ätit skulle Marika på toa och då gick Jimmie & hans kompisar ut så jag och Jimmie snackade en liten stund innan vi skulle fara.
Så nu är jag hemma i hålan Sävar och ska se lite TV sen sova.. night night. =)

Eftersom min kamera inte funkar så är det dåligt med bilder, jag vet.. men jag bjuder på den här som är sen julen -05. Brunett! Får se om jag färgar det nån gång igen men jag tvekar. Aja, bjuder på den iaf.


Thoren.

Åh, gissa om jag är glad!!!
I Skellefteå håller dom ju på bygga en ny skola där Thoren Business School ska vara, men som ni ser dröjer byggnationen så jag får en veckas längre sommarlov! Hur skönt känns inte det på en skala mellan 1-10? Speciellt eftersom jag jobbar fram till 15 augusti.. så mitt humör är på topp. Det har också kommit ut vilka som ska gå där, men vet dock inte vilka jag kommer gå i samma klass som för det står bara alla som kommit in, det ska ju sen bli två klasser. Vet inte vilka alla är men dom jag vet är väl bra folk.

Skolstarten är framflyttad från 18/8 till den 25/8 p g a ombyggnation. Information om uppropet kommer under första veckan i augusti. Trevlig sommar önskas!

Jag som sa att jag skulle sova snart och som ni ser är jag vaken..
men nu ska jag lägga mig, sov gott på riktigt.

Take me to your heart..

.. take me to your soul,
give me your hand before I'm old.
Den är bra.


Vi som hade planerat att grilla men Ida var som vanligt för lat.. haha nej då men vi stekte kycklingen i stekpannan istället. Vi hade ingen sallad så jag fick springa till Ida och hämta lite grönsaker, tur att det är på samma kvarter. Det blev lite rörigt i köket och så men det slutade i alla fall med god mat! Tur det. Det var säkert Jimmes förtjänst eftersom han verkade som värsta kocken! ;)  (nöjd?) Och medans jag gjorde maten satt dom andra och spelade kort, Ida vann mest hela tiden, tills hon mötte Jimmie, då blev det förlust. Solen tittade ju fram på kvällen så det var skönt. Vi åt middag ute på altanen. Tror att vi alla blev ganska så proppmätta men det blev ändå över mat, men då får jag lunch imorgon så det är ju lika bra, haha.
Vi (läs: mest jag) plockade bort disken för att sen gå över till Ida och spela kubb. Tjejerna mot killarna, gissa vilka som vann?! Inte vi.. jädrans killar, dom måste ha fuskat på nåt sätt för vi är ju såklart bättre. ;D Kanske inte. Vi satte oss på Idas studsmatta efteråt och bara chillade. Fast det var ganska så hårt eftersom någon idiot har snott benen så man satt typ på gräset.. amen det var skönt ändå. Drack dricka och åt chips. Jimmie tjockade sig med chipsen, tyckte han behövde det.. haha, men jag åt nog lika mycket. Då myggen höll på äta upp oss gick vi in och slog på en film som jag inte ens kommer ihåg vad den heter? Det hände i alla fall inte mycket i den så jag satte på grease istället, där händer det liiite mer! Anton satt och skrattade åt ungefär ALLT som hände i filmen så det var lite udda men roligt. Så det var väl min kväll det.

Är rätt så trött så jag ska nog sova om inte allt för länge,
men så säger man alltid så vi ser ju hur "tidigt" det blir.
Sov gott.

Onsdag.

Hejhej gott folk! :) 

Hoppas allt är bra med er, här är det bara fint.  Fast vädret är väl inte direkt så fint. Moln, sol & regn fast nu regnar det inte som tur är. Ikväll ska jag, Ida, Anton & Jimme grilla. Eller ja.. grilla och grilla, våran grill är sönder och Ida orkade inte ta med sin så vi får väl steka istället. Ganska varmt ute ändå så vi kan nog äta ute. Men ojoj, tittar på klockan och inser att jag måste städa bort alla kläder som ligger slängda överallt här i huset, haha. Ida och Anton kommer när som helst och Jimmie lite efter det så nu ska jag kila.

Ha en toppen kväll!

Tisdag.

Har måndag idag, har ingen koll då det är sommarlov. Igår spenderade jag hela dagen med Ida. Vi gick på stan och hon shoppade lite, en skjorta som var jätte söt.. vill också ha! Vädret var lite ostadigt på dagen, sol, moln & regn. När vi var hemma så chillade vi bara och pratade. Middag blev hos mormor som bjöd oss på hennes jätte goda biffar med potatis. Vi hade hyrt två filmer till kvällen för vi ville bara ta det lugnt men det blev jätte fint väder så vi drog ner till älven med en filt och köpte glass på vägen. Filmerna såg vi då vi kom hem så vi somnade låååångt efter midnatt, haha.
Imorse steg jag upp åtta för nio skulle jag vara där jag ska sommarjobba senare i sommar, börjar 28 juli. Dom ville bara prata lite så jag fick veta om mina arbetsuppgifter osv. Var bara där 20 min.. var väl inte så värt men jag for hem direkt och sov igen sen vaknade inte jag & Ida förrän klockan var tolv. Strålande väder och varmt. Satt på balkongen och gjorde oss klara efter det. Min väska var proppad med kläder (vi skulle ju åka hem till sävar) för jag ska ju stanna här ganska länge så den var inte så lätt att bära. Lata som vi alltid är tog vi bussen till stan även fast det tar 10 minuter att gå.. haha jag vet, klaga inte. Var framme här vid halv sju. Jag & brorsan for och hyrde film, en skräckis. Är väl liiite rädd nu men he ska nog gå bra. Läskigt då man ska sova bara!

Dessutom är jag jätte arg på min knäppa kamera som inte funkar! Den har nu inte funkat sen jag var i Sälen. Jag måste lämna in den. Det är därför jag typ inte lägger in några bilder om ni undrar. Som tur är har vi två kameror här hos pappa så det är rätt så bra.

Dax för sängen nu, godnatt.

RSS 2.0