Tisdag.

Godmorgon!

Har aldrig börjat senare än klockan 8 i hela mitt liv men idag börjar jag 08.20. Det känns riktigt skönt! Okej, bara 20 minuter längre men ändå. Plus att nu är det mycket närmare till skolan än vad jag hade i högstadiet. Det första vi har idag är en föreläsning på 2 timmar och 25 minuter, känns länge men vi får väl se om det är något intressant. Kommer inte ihåg vad vi har sen.. men det står på mitt papper.

Ska börja dra mig till skolan snart,
ha en bra dag!

Måndag.

Hejhej!

Har inte skrivit sen i lördags men jag har verkligen haft fullt upp och det har ni nog överseende med hoppas jag. I lördags var jag som sagt med Petter. Vi var med Ida & Anton en stund på dagen och sen for vi hem till mig för att äta middag. Eftersom familjen skulle bort på middag fick vi fixa det själva. Det blev varma mackor, gott och enkelt. Såklart har man annanas på, det är ju hur gott som helst! Förstår mig inte på Petter som inte alls tycker om det.. det är konstigt, haha. Men han är söt ändå. :) På kvällen var vi hos honom. Parvin kom också ett tag och var med oss, vi for på ica och köpte godis och såg på björnbröder.. det säger väl allt.

Igår så var det dags för mig att fara hem till Skellefteå efter 5 dagar i Umeå. Tog bussen in till Umeå och var med Petter under dagen. Satt vid kajen och åt glass. Det var mysigt. Det var ganska skönt att åka buss i 2 timmar, jag fick ju sova! Direkt då jag kom hem till stan så var jag tvungen att fara på salongen och jobba 3 timmar så jag var inte hemma förrän vid halv tio.


Idag - måndag.
Idag var första dagen på skolan. Känns väldigt bra måste jag säga. Det har bara varit första dagen på första året men jag tror dom här tre åren kommer gå rätt så snabbt ändå. Vi hade upprop, utdelning av mappar, busskort osv. Sen så fick vi se själva skolan också (för vi var först i en annan lokal). Lunch ska första månaden ätas på resturang, inte helt fel inte! Efter det så blir det på skolan. Men allting känns helt okej och imorgon är första riktiga skoldagen. Men vi kommer ha blockschema dom 2 första veckorna så då är det inga vanliga lektioner.

Men nu ringde Lina så jag ska sluta babbla på så mycket.
Ska fara til henne ett tag, vi hörs senare!


Lördag.

Hej på er! :) 

Hade ni en bra kväll igår? Lets hope so. Själv hade jag det jätte bra. Jag och Petter var och fikade på Waynes, fikade varsin kladdkaka. Det är mumms! Alltid kladdkaka. Sen for vi hem till honom och såg film osv. Tog nattbussen hem och trodde det skulle vara mycket folk men icket. Var själv sista kvarten.

Har sovit som en stock men väcktes av pappa som sa att han skulle in till stan. Det var onödigt, bättre att skriva en lapp.. haha. Aja, nu ska jag hoppa in i duschen för att sen vara med Petter. Vi ska nog troligtvis vara med Ida och Anton ett tag också. Det blir trevligt.

Ut i solen idag gott folk!

Strömavbrott..

.. eller något liknande. Nu är i alla fall strömmen tillbaka och skönt är ju det. Idag har det bara varit en sån där dag då jag inte har gjort nånting. Klart jag gjort litegrann men inget speciellt. Ätit melon och tittat på OS. Även två brorsor som klagar på att jag spelar för hög musik, allting är som det ska vara antar jag. Nu ska jag äta middag och sedan ta 17.10 bussen in till stan.

Ha en bra kväll och ta det lugnt.. ;) 

Fredag.

Morsning!

Har ni sovit som små stockar? Det har jag. Jag har sovit i nästan 12 (!!) timmar men det behövdes. Nu kommer jag vara pigg hela dagen, tror jag? Haha hoppas det i alla fall. Har ingenting speciellt som jag ska göra nu under dagen, bara ta det lugnt. Alla andra går ju skola så vad finns att göra då? Nej, inte så värst mycket. Kan tänka mig att många skulle byta plats med mig just nu, men det är ju ändå snart helg för er som sitter där i skolbänkarna.

Vi har en ny dator och jag förstår mig inte riktigt på den. Det är en imac, ohhh tänker ni kanske men jag föredrar den gamla vanliga så sitter vid den nu. Lika bra det, för den kan jag ju med mycket bättre. Men ska försöka lära mig den nya datorn. Problemet är bara att vi inte får ladda hem något, inte lägga in bilder osv på den nya datorn för vi måste skaffa nånting först. Fråga mig inte vad. Jag är värdelös då det gäller datorer, det är inget för mig.

Nu ska jag gå och äta frukost, hörs senare!


Torsdag.

Hallå där!

Är allt bra med er? Hoppas det! Med mig är det bara bra förutom att jag är hur trött som helst. Funderar på att göra en tidig kväll men kommer säkert inte bli så ändå. Igår tog jag ju bussen hit ner till Umeå, träffade Petter drygt en timme på stan och Parvin var jätte snäll som kom in till stan enbart så jag skulle få min sminkväska! Glömde den sist då jag var hos henne och det var två vecko sen. Tänk att jag klarat mig, haha jag säger bara tur att man har mamma. En kul sak som hände var då jag och Petter satt vid en fontän då plötsligt kom fram till oss. I handen höll han en gul blomma och han sa "Gult är fult men jag är ännu fulare!" Haha, gissa hur kul det var.. han var lite annorlunda, eller ja inte så lite ganska mycket faktiskt. Sen sa han något om att blåa ögon är fint?
Igår på kvällen kilade jag över till Ida som var med Anton så jag var med dom ett tag, det var mys.

Idag var jag och häsade på Ida på hennes skola (draggen). Kände mig lite mobbad att gå där själv då hon hade lektion men det funkade ju det också. Tur att Petter kunde träffa mig ett tag i alla fall så jag inte var helt ensam! Då Ida slutat gick vi på stan ett tag och tog sen bussen hem till våran lilla håla utanför stan.

Nu ska jag slänga mig i soffan och chilla framför tvn, synes!

Umeå.

Hallå där!

Har varit ute med hundarna och tog en sväng förbi coop där jag köpte lunch och tog med mig hem. En grå dag som denna blir nästan bara trist. Man vill bara krypa upp i soffan med en filt, som jag just gjort. Myspys! Synd att jag har en ras saker som måste göras idag bara. Snart är det dax att göra allting, måste. Blä :) Har förresten suttit och sett höjdhopp på tv, OS ju. Stefan Holm är nog rätt bra idag, ska kolla hur det går för honom nu. Vi har väl inte varit allt för bra i detta OS men helt okej tycker jag. Sannas otur igår också, tycker synd om henne. Det var tråkigt men tyvärr sånt som händer även fast det inte ska hända. Tänk ändå att få vara med i ett OS, hur häftigt skulle inte det vara?

En sak till som måste göras är att packa. Jag åker nämligen till pappa I Umeå imorgon och blir borta tills på söndag. Måste passa på att vara där nu för sen då skolan börjar kommer det bara att bli på helgerna som jag är där. Har faktiskt inte varit i Umeå så mycket i sommar, mycket mindre än vad jag hade trott. Men det har kommit saker i vägen osv.. but here i come!

Vi ses där nere allihopa.

Tisdag.

Godmorgon!

Hur mår ni en regnig dag som denna? Själv mår jag bara bra. Är dock lite trött eftersom jag vaknade alldeles nyss men ska väl förhoppningsvis piggna till snart. Idag måste jag ta tag i lite saker känner jag, har varit lite lat senaste dagarna. Till att börja med ska jag äta en god frukost/lunch och efter det ska jag börja städa mitt rum. Wish me good luck!



Såhär såg det ut förra gången då jag hade städat garderoben.
Usch, jag gruvar mig nästan.


Måndag.

Ettorna i började skolan idag och man har hört allt möjligt. Allt från bra till dåligt. Själv har jag en vecka kvar av sommarlovet, känns toppen. Fast, lite tråkigt att alla går i skolan.. då kan man inte hitta på något på dagarna med någon. Aja, snart börjar jag också så. Idag har vi nog bland det värsta vädret som finns, regn, åska, blåsigt. Och inte blev det bättre av att man var tvungen att vara ute.

Gick på coop och köpte lunch - blev sjöblöt.
Cyklade ner till stan för att lämna nycklar på salongen - ännu blötare.
På vägen hem från stan - då struntade jag i hur blöt jag blev för jag kunde inte bli så mycket blötare.
Gick ut med hundarna en sväng - då tvingade jag på mig regnrocken.

Men det är lite mysigt med regn också.
Man skulle haft en brasa att komma in till efteråt. Eller hur? :)


Söndag.

Då jag vaknade lyste solen in genom fönstret och jag såg att det var sommar ute. Klädde på mig och ringde Lina som följde mig till älven. Vi satt där några timmar och pratade och sådär, jätte mysigt!


För att den här bilden gör mig glad!


Bilder från fisketuren.


Hur lugnt och fint som helst.


Hittade en näckros, eller var rätt många men.


Wille råkade tappa muggen i vattnet så han simmade ut och hämtade den, haha.


Grillade korv, min blev ju bra.. andras blev brända!


Då jag stod på bryggan och fiskade kom ett fiskhuvud flytande..
..gissa om man blev lite rädd? Äckligt.



Tur att man är stark och orkar ro.. oja.


Det här var det enda jag fick upp, tro det eller ej.
Sjögräs på kroken nästan varje gång.
Kanske att jag borde hålla mig till att ro båten istället?


Vi fick i alla fall en fisk under dagen,
och det var inte ens jag som fick den.


Aja, det var ändå en jätte skönt dag ute vid sjön även om jag inte fick någon fisk.
Det kanske var lika bra för jag skulle ändå inte äta upp fisken så.

Ikväll var jag på badhuset (som jag skrev i det förra inlägget). Verkligen inte helt fel att ha hela badhuset för sig själv! Spelade volleyboll i vattnet, hoppade från någon slags trampolin och satt sen i relax avdelningen, hur skönt som helst. Då skolan börjar ska jag se om jag har någon sovmorgon så skulle man kunna fara och simma före skolan ibland. Kan tänka mig att det skulle vara härligt. Eller?

Efter en sån här aktiv dag kommer jag nog sova som en stock.
Natti natti sötisar!

Lördag.

Hej! Hoppas ni mår bra?

Jag mår bara bra! Igår då jag var hos Lina beslutade vi att jag skulle sova över där, lika bra det så kan man ligga och prata om allt möjligt hela natten. Vi hade chips, dip, godis och juice.. kan inte blir mycket bättre. Imorse åkte jag hem redan vid tio tiden för jag skulle till en sjö mitt ute i skogen och fiska. Kan berätta lite mer om det senare ikväll för nu fick jag reda på att jag ska på eddahallen (inomhusbad).. haha en lördag kväll, aja det är mys.

Vi hörs sen! Pusssss.

Lina.

Det blir tacopaj till middag, visst låter det gott?
Efter middagen ska jag till Lina och spendera hela kvällen. Blir film, mys och något gott att äta. Har inte varit med henne på länge nu så det ser jag fram emot.


Hittade den här bilden som är ca.. 3 år tror jag?
Haha, alltid kul att titta på gamla kort.


Fredag.

Äntligen fredag!

Jag tror att vi är många som redan på söndagskvällarna längtar till fredag kommer och nu är den här. Idag var det sista dagen på jobbet, det känns både skönt och lite tråkigt. Men dags att gå vidare för nästa vecka börjar skolan! Många börjar nu på måndag och vissa andra i södra Sverige har redan börjat men själv har jag drygt en vecka kvar. Gissa hur härligt det känns på en skala! 

På tal om skolan fick jag ett brev med posten imorse om skolstarten. Måndag 25/8, 14:00 - 17:00 på expolaris?! Vi börjar ju skolan en vecka senare eftersom dom håller på att bygga våran skola nu under sommaren och den skulle inte vara klar i tid därför blev skolstarten en vecka sen. Så varför ska vi vara på expolaris? (Det är ett slags kongresscenter om ni inte visste det) Antar att skolan ändå inte är klar, dålig stil.. Aja, vi får väl se vad dom säger nästa måndag helt enkelt.


Torsdag.

Tvätt, disk, promenad med hundarna och städning för övrigt. Ja, så har väl ungefär min dag sett ut i stort sett. Men, det måste ju göras förr eller senare right? Nu ser jag fram emot en lång natt med bra sömn för imorgon är det fredag och äntligen helg! Sjukt vad fort den här veckan har gått men det är ju bara posetivt.

Uh, dålig på uppdatera nu men det får ni ta.
Är trött så ska göra en tidig kväll.
Godnatt!

Onsdag.

Regnet bara öser ner och har gjort det hela dagen, ända sen jag vaknade. Inte alls kul ju. Speciellt inte när man måste gå en långpromenad med båda hundarna så man är dyngsur då man kommer in, äh det hör till. Ska inte klaga allt för mycket nu.
Igår var jag på bio och såg Sex and the City för andra gången! Jag "offrade" mig så gärna eftersom den är super bra. Man kan nog inte se den för många gånger. Så, har ni inte sett den så pallra er iväg och gör det! (;

Har varit på coop och köpt lite snacks så ska bänka mig framför tvn nu.
Puss.

Bilder.


Han var grym på att spela, sjunga också.


Härligt folk!


Goooo människorna.


Tobias, ja hejsan! (Nånting han alltid kör med)

Nu ska jag duscha och sen blir det att sova.
Behöver få in rätt tider på dygnet, som jag har lyckats vända

Måndag.

Lördagen blev jätte lyckad! Hade verkligen roligt. Det blev ju inte sämre av att det var jätte trevligt folk där heller. Bilder kommer ikväll, håll utkik om du vill. Kan vara roligt att se, vad vet jag. Kanske, kanske inte?

Mådde faktiskt bra på söndagen (dvs igår) då jag vaknade till skillnad från Parvin som hade världens huvudvärk, stackarn. Men, man har ju bara sig själv att skylla antar jag. Hon skulle iväg på kalas på dagen så jag åkte buss med henne en bit och hoppade av hos Tobias som jag var med några timmar. Min buss hem till Skellefteå gick strax efter fyra.. men det var ganska så skönt att åka buss så jag fick vila ut. Väl på busstationen träffade jag otippat nog Petter som jag inte sett på ett tag. For direkt på salongen för att jobba ca tre timmar så jag kom inte hem förrän vid halv tio tiden igår. Och då var jag helt utmattad! Vilken helg, orkar knappast berätta detaljer men det var grymt.

Måndag - en ny vecka med nya tag.

Imorse cyklade jag iväg till jobbet strax före halv åtta och det var nog lagom tid. Var dock super kallt ute men jag hade koftor och halsduk så det var inga problem. På ett sätt gillar jag det här mysiga som hör hösten till. Men det är klart, vem vill inte att sommaren ska stanna ett tag till? Verkar som den redan för en vecka sen försvann för den här sommaren.. hoppas inte!

Är det bra med er?

Paaarty.

Tacoskvällen igår var riktigt mysig. Kul att träffa kusinen som man inte ser allt för ofta nu då han har flyttat till södra delarna av sverige. Blev att gå hem inte allt för sent eftersom jag var tvungen att städa hela lägenheten för familjen kommer ju hem ikväll och då får det ju inte se ut som ett bomdnedslag..
Idag tog jag bussen till Umeå och var med Marcus och Tor ett tag innan jag drog till Parvin som jag är hos nu. Ska sova över hos henne, blir skitkul!

Men nu måste jag skynda mig för Tobias & Kejvan kommer snart och då ska vi dra på paaaarty.
Ta det lugnt ikväll allihopa? (;

Tacoskväll.

Känner mig otroligt pigg & glad idag! Inte för att det har hänt något speciellt eller så. Jag mår bara bra helt enkelt, och det är ju toppen. Kanske det kan bero på att jag har mycket framöver som jag längtar till. Har precis duschat och ska nu göra mig klar. Ikväll ska jag och min kusin äta middag hos våran mormor sen får vi se vars det bär!


Solen tittade fram en stund under dagen, det var banne mig på tiden.

Vad har ni för planer för ikväll?

Fredag.

Äntligen är det fredag och helg! Det är väl det här som vi alla längtar till hela veckan antar jag. Ganska skönt med jobb faktiskt men nog är helgerna bäst, helt klart. Är väldigt trött, känns som mina ögonlock bara vill blunda. Äh, måste hålla dom öppna nu för här ska inte sovas.


Saknar mina sötpluttar, en vecka sen nu.

Torsdag.

Nu ska ni få höra. Jag ställde mitt alarm på 06.30 imorse för jag börjar 08:00 men jag slog tydligen av telefonen så jag vaknade inte förrän 07:52. Gissa om jag fick panik! Hoppade i kläderna, satt upp en svans, packade väskan med matlåda osv. Så det blev en stressig morgon för mig, kom dock bara 10 minuter för sent. Kunde varit värre.

Vädret är verkligen piss. Åska & regn. Plus att solen tittar fram 2 sekunder sen försvinner den. Såhär vill vi inte ha, ge mig sol!


Har ni lika dåligt väder som vi i Skellefteå?

Godnatt.

01:25 visar klockan så jag borde inte ens vara uppe. Jag borde sova. Men vad ska man göra då man sover lite sämre på nätterna? Igår städade jag mitt i natten, inte så jätte normalt. Har försökt sova men det går bara inte och om jag väl lyckas somna vaknar jag. Äh, ska sluta klaga på mina små bekymmer nu. Mår ni bra? Hoppas det!


Do you hear me?
I'm talking to you
Across the water
Across the deep blue ocean
Under the open sky
Oh my and baby I'm trying

Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

Bara 287 mil.

Hemma.

Hej!

Kom precis hem från jobbet och är jätte trött, kanske beror på att jag sov endast 3 timmar inatt? Det var i alla fall väldigt lugnt på jobbet idag. Tror nästan det är roligare att städa eller vad som helst förutom att bara sitta rakt upp och ner. Låter som jag inte gjort ett skit men det har jag! Vi hade ett födelsedagsbarn som jag bakade en gräddtårta åt. (: Den blev jätte god. Nämnas ska då också att jag inte är bra på att göra tårtor.



Ska ta och vila nu fram till middagen så man orkar göra något ikväll.
Vad har ni gjort idag? Jobbar ni också eller?

Iväg till jobbet.

Nyvaken och relativt pigg. Idag är det onsdag och mitt i veckan, inte allt för länge till helgen. Känns skönt. Ska alldeles strax kila iväg till jobbet! Före det ska jag väl hinna slänga i mig en frukost och göra mig klar. Oops, tiden rinner iväg som sjutton ser jag! Nu får jag allt ta och skynda mig.


Vi hörs då jag kommer hem.

Ha en underbar dag!


Hallå!

Är hemma efter en lång dag och är på bra humör. Vädret är toppen och solen skiner, dock ingen värme i luften tyvärr. Har ärligt inte mycket att säga för tillfället men ni hör säkert av mig lite senare ikväll. Nu ska jag laga middag, vad det nu ska bli för spännande? Det återstår att se.


Uppe med tuppen.

En sak som irriterar mig väldigt mycket är att bli väckt på morgonen. Speciellt om det är av en gräsklippare! Måste dom klippa gräset redan vid 6 tiden? Don't like it.
Dessutom är vädret ingen höjdare idag heller. Molnigt men framför allt kallt. Kommer vi få tillbaka värmen snart eller ska man forts


Mormor.

Jag har kilat över till mormor eftersom hon skulle bjuda på middag. Det blev pasta med nå såsaktigt. Fråga mig inte vad, jag är värdelös när det kommer till mat. Jag lovar! Haha, ingen kock direkt. Hur som helst så ser vi på glamour.. ja ni läste rätt. Undrar hur få som ser det egentligen? Men min mormor ser varenda avsnitt så jag själv ser det nån gång ibland också. Då man väl börjar se det blir man lixsom inne i det.

Och vet ni vad? Jag tror inte alls att hösten är på väg för nu har solen tittat fram. Yaay!


Bilder från helgen.








Världens bästa Parvin.

Såja, nu har ni några bilder! ;D
Det kanske kommer mer framöver, man vet aldrig.
Ni får hålla utkik.

Lunch time.

Som jag trodde så for jag inte iväg på jobbet idag, hade aldrig klarat det. Var dock tvungen att cykla ner till stan för att lämna nycklarna till salongen hos min moster strax före 8 tiden imorse. Det var inte precis vad jag behövde men jag var tvungen. Sen dess så har jag mest legat och vilat men förhoppning om att jag ska bli lite bättre. Har snört in en pizza i ugnen så ska äta den och se lite tv, för vad kan man annars göra då vädret är piss?


Håller det kanske på att bli höst? Det hoppas jag inte!


Måndag.

Godmorgon!

Usch, mår inge bra idag. Imorse höll jag på att få ett anfall men det fick jag inte som tur var. Blev så orolig och rädd eftersom jag är hemma själv, hela veckan dessutom. Aja, nu är det bara hoppas på att jag kommer må bättre under dagen. Vet inte om jag ska på jobbet men det lutar åt att jag stannar hemma. Jävla anfall. Jävla mysterium. Blir bara så oerhört arg för det hindrar mig från att göra saker. Äh, nu ska jag krypa ner under täcket igen och försöka sova så länge det går.

Dags för att sova.

Jag är inte klok, det här är inget klokt. Klockan är alldeles snart ett och jag ska stiga upp ca halv sju, det är ju bara några timmar kvar! Jag har städat en massa här hemma ikväll och har haft fullt upp med det ena och det andra. Tiden rinner iväg när man har roligt(?). Håller nästan på att somna så det är nog bäst att jag kryper till sängs. Bjuder på en bild från i helgen först, mer kommer sen.


Jag gjorde fransk ma

Söndag.

Hejhopp!

Anledningen till att jag inte skrivit förrän nu är för att Parvin har varit hos mig hela helgen. Vi har haft jätte roligt kan jag lova! Sett film, shoppat, fikat, pratat och allt annat mellan himmel och jord. Familjen åkte till våran stuga i Sälen i fredags och dom kommer inte hem förrän på fredag så jag är hemma själv hela veckan. Känns rätt så skönt. Har jobbat några timmar på salongen idag och imorgon ska jag upp och jobba på boendet. Jobb, jobb och jobb. Men jag ska verkligen inte klaga, jag tycker om att jobba. Måste ta en dusch nu sen städa lite här hemma, får inte bli en svinstia bara för att inte mamma är hemma, haha.

Vi hörs senare ikväll.


RSS 2.0