Måndag.

Hejhej!

Har inte skrivit sen i lördags men jag har verkligen haft fullt upp och det har ni nog överseende med hoppas jag. I lördags var jag som sagt med Petter. Vi var med Ida & Anton en stund på dagen och sen for vi hem till mig för att äta middag. Eftersom familjen skulle bort på middag fick vi fixa det själva. Det blev varma mackor, gott och enkelt. Såklart har man annanas på, det är ju hur gott som helst! Förstår mig inte på Petter som inte alls tycker om det.. det är konstigt, haha. Men han är söt ändå. :) På kvällen var vi hos honom. Parvin kom också ett tag och var med oss, vi for på ica och köpte godis och såg på björnbröder.. det säger väl allt.

Igår så var det dags för mig att fara hem till Skellefteå efter 5 dagar i Umeå. Tog bussen in till Umeå och var med Petter under dagen. Satt vid kajen och åt glass. Det var mysigt. Det var ganska skönt att åka buss i 2 timmar, jag fick ju sova! Direkt då jag kom hem till stan så var jag tvungen att fara på salongen och jobba 3 timmar så jag var inte hemma förrän vid halv tio.


Idag - måndag.
Idag var första dagen på skolan. Känns väldigt bra måste jag säga. Det har bara varit första dagen på första året men jag tror dom här tre åren kommer gå rätt så snabbt ändå. Vi hade upprop, utdelning av mappar, busskort osv. Sen så fick vi se själva skolan också (för vi var först i en annan lokal). Lunch ska första månaden ätas på resturang, inte helt fel inte! Efter det så blir det på skolan. Men allting känns helt okej och imorgon är första riktiga skoldagen. Men vi kommer ha blockschema dom 2 första veckorna så då är det inga vanliga lektioner.

Men nu ringde Lina så jag ska sluta babbla på så mycket.
Ska fara til henne ett tag, vi hörs senare!


Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0