Onsdag.

Det är dagen före nyårsafton och vet ni vad? Detta blir mitt sista inlägg för detta år! Jag ska nämligen till Petter och fira nyårs. Så vi hörs helt enkelt när jag kommer hem. Jag önskar er alla ett gott nytt år!


New.


T-shirt, h&m 100:-
Kjol, gina tricot 124:-


Tisdag.

Människor är galna på mellandagsrean! Men det var väl inga nyheter. Flera påsar rikare och några presentkort och kronor fattigare är jag helt klart nöjd över mina köp. Kan ju även berätta att det är svinkallt! Minus 20 grader, brr. Men solen har tittat fram en lite stund innan mörkret började krypa fram.


Sebastian.

Med rubriken menar jag inte någon kille, haha. Självklart står det för alla hårprodukter jag fick av min kära kusin i julklapp. Fick en hel påse av honom med dessa saker som ni kan se på bilden nedan. Tror ni jag blev lite glad eller?!

För er som undrar vad jag fick i julklapp: presentkort (h&m, gina & bokia), pengar, kökshanddukar, skålar, tjocksockar, smink, locktång, bedset, ljusgrej, böcker m.m! En hel drös med fina saker.


Måndag.

Känns som jag har tusen tankar, idéer och funderingar som springer runt i mitt stora huvud. Haha ja, jag har ett stort huvud. Pga bloggtorkan under juldagarna har det hänt så mycket. Tänker väl inte ta allting men lite smått & gott lär väl dyka upp!

Åkte hem från Petter idag. Guld att jag inte behövde stiga upp lika tidigt utan fick en sovmorgon till cirkus 11. Blev sedan bussen till umeå där jag fick gå hem i ett snöoväder. Behöver jag säga mer än att det snöade 4 dm på ett dygn, lör-sön. Galet!


Lördag.

I'm alive!

Har inte skrivit något sedan julafton, mitt liv har helt enkelt fullt upp just nu. Passar på att njuta av lovet! Igår åkte jag hem till umeå och på kvällen blev det utgång med Lina. Hade verkligen jätteroligt förutom att jag hade glömt mitt leg så fick springa hem och hämta det plus att kvällen slutade mindre bra. Men nu är allt på topp!
Är hos Petter, myspys. Hade inte setts på nästan två veckor så det är skönt att se honom. Vi har ätit god middag med hans familj, spelat spel osv. Nu sitter 3 av killarna och spelar tvspel, haha. Samtidigt som Petter suckar "bloggarn.." ; )
Hoppas ni mår bra. Jag återkommer på måndag! Kram
Såhär glad känner jag mig, great.

Julafton.

God jul!

Även om klockan har passerat själva julafton och det egentligen är juldagen. Hade inte tid att skriva något tidigare idag eftersom vi åkte till min moster redan kl 13. Har ni haft en mysig julafton?

Min har varit toppen. Att umgås med nära & kära. Prata, skratta, gråta. Lycka & värme. Julen är allt bra fin. Jag är tacksam att jag har en sådan fin familj och släkt. Det är många där ute som sitter själv denna dag och så ska det inte behöva vara. Hur som helst har min dag och kväll varit underbar.


Mindre än en timme kvar.

Kära vänner.

Något jag alltid har gjort när det gäller julafton & min födelsedag är att lägga mig och somna innan klockan slår 00.00. Detta för att jag tycker det känns mer som julafton då när man vaknar. Sen har det väl blivit en liten "tradition". De flesta har uppesittarkväll, även jag. Men nu är det dags att sova. När jag vaknar är det julafton!!


En liten god-jul-i-förskott-puss från mig.


Onsdag - dan före dopparedan.

Kan ni förstå att det är en dag till julafton?! Knappt det, mindre än 9 timmar om vi ska vara exakt. Det är helt sjukt. Visst har jag julstämning men julafton känns minst någon månad bort. Men jag längtar otroligt mycket!

Steg upp redan vid 08 tiden idag eftersom jag, mamma & mormor skulle handla all mat inför imorgon. Det tog ca två (!) timmar. Efter det åkte jag och mamma ner till stan. Mamma köper alla julklappar idag, haha. Så hon slåss med hela skellefteå som verkade vara ute idag. Själv gick jag bara runt lite innan jag stannade på h&m där jag köpte lite smått och gott. Visar er senare.


Hann bara med en snabb bild imorse, haha ser ut som en mupp.


Träning.

Galet skönt att träna. Man blir både gladare, får mer energi och känner sig fri. Gick ner till gymmet som vi har i källaren och tränade i någon timme. Efter det hoppade jag in i duschen och har även börjat "julstäda". Låter väldigt kul, eller hur? Haha, skämt åt sido. Back to business.


Mysdag.

Tusan vilket väder. På knappt två dagar har det snöat flera decimeter. Man vill knappt vara ute. Så idag får bli en innedag med en massa mys för imorgon då blir det stan. Köpa de sista julklapparna osv.


Välkommen hem.

Jag är nästan tom på ord men samtidigt sprängs mitt huvud av tankar. Tittade på dokumentären som visades på tv 3 ikväll 22.30. Den handlade om emd och låten "välkommen hem" som de har skrivit för alla dom som är hemlösa. I programet pratade emd med både politiker, hemlösa m.fl. för att få en inblick hur de hemlösa har det.

I sverige finns det 17000 (!) som inte har något hem. För mig som bor i norrland är detta ofattbart. Sist jag var i stockholm (vilket var för ca 7 år sedan) minns jag att jag blev förvånade av människorna som satt på gatan. Alla som säger att vi i sverige har det så bra kan ju knappast räkna med dessa stackars människor. Sen har vi dessutom otroligt mycket fördomar vare sig vi vill inse det eller ej. Många av oss tar för givet att de som är hemlösa är kriminella, drogmissbrukare, alkolister eller har psykiska problem. Så är dock inte fallet även om de också finns. I inslaget visades en man som gått från rik till fattig. Han hade varit hemlös i 5 år men nu fått en enkel bostad. Denna man var som vilken människa som helst i vårat avlånga land. Hade vett innanför skallbenet, var trevlig och ville skaffa sig ett jobb.

Vi har alla åsikter om detta men detta är bara en bråkdel av vad som snurrar i mitt huvud. Erik, Mattis & Danny visar verkligen att de står med båda fötterna på jorden. Alla pengar från singeln "välkommen hem" går oavkortat till de hemlösa. Mycket fint.


Snälla grannar.

Juletider är allt bra mysiga. Människor blir faktiskt mer givmilda och omtänksamma. Ikväll dök två merci chokladlådor ner i vårat brevinkast. Det var från borådet. Tycker en sådan liten sak kan göra så mycket. Tack!


These streets.

Vilket snöoväder vi har i skellefteå. Över 2 decimeter har kommit under dagen och natten.


Two.

Bild nummer två från fotograferingen i lördags kommer här!




Fotograf: Sara

Gillar ni den mest i färg eller svartvit?


Five.

  • Jag är galet sugen på julgodisarna som ligger i frysen.
  • Lockas av alla julklappar som ligger framför näsan.
  • Funderar vad jag ska bära på julafton, juldagen samt nyårs?
  • Lyssnar på denna låt.
  • Natti!


Memories never die.

Foton är underbart. Gamla, svartvita, fina. Det är faktiskt sant att en bild säger mer än tusen ord.

Under aftonen har jag varit hos min farmor & farfar där det bjöds på fika, tårta och en massa trevligt. Vi satt och kikade på foton, fick massa med mig. På farmors mamma & pappa, farmors farmor & farfar, fastrar och andra släktingar. Dessa är såklart inga jag har träffat eftersom de levde för tusen år sedan. Nå, inte riktigt men längesen var det i alla fall. När jag kommer hem till lägenheten i umeå ska jag definitivt sätta in de i fotoalbum samt rama in några.

Skulle gärna visa er men känner att det är personligt, ni förstår säkert. Istället får ni en bild på julklapparna jag slog in igår, hihi.


Söndag.

Fjärde advent & bara fyra dagar kvar till julafton!

Det känns verkligen inte som att det är julafton om bara 4 dagar, känns minst någon månad bort tycker jag. Men julstämningen finns definitivt. Julmusiken spelas för fulla muggar, igår blev det julbak och jag har faktiskt salgit in alla julklappar. Så jag är så gott som färdig.


Today.

Tänkte visa er första bilden från fotograferingen idag. Blev många fina bilder! Sara är så duktig.


Fotograf: Sara


Lördag.

Jisses, vilken rolig men kall dag det har varit. Mötte Sara klockan 11 för att fotograferas. Vi frös otroligt mycket båda två, men värst var det nog för mig som hade leggings, linne och en kofta.. brr! Men bilderna blev superfina, längtar tills Sara skickar dom till mig. Visar er självklart då, hoppas ni får se en bild redan ikväll.

Efter fotograferingen skyndade jag mig till mormor, när jag kom dit hade jag ingen känsel i fötterna så slutade med att jag har förfrusit en tå, haha. Galet obehagligt. Nu har vi i alla fall åkt hem till min moster och jag hörde något om bullar. Mums!
Vi hörs senare, kram.

Fotografering.

Gokväll!

Tänkte bara skriva några få rader såhär på nattsidan. Aftonen och kvällen har bestått av att handla mat, vara hos mormor samt varit med Lina. Bjöd henne på pizza och självklart lite fredagsgodis!

Ska försöka lägga mig rätt så snart eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Gissa vad jag ska göra? Jo, jag ska blir fotograferad av duktiga Sara! Ska verkligen bli jättekul så det ser jag fram emot. Ska bara måla naglarna innan jag somnar, hoppas de torkar snabbt. Vill inte stanna uppe så länge, vill vara pigg imorgon!


Photo by me.


Fredag.

Känner mig otroligt frusen. Temperaturen visar nästan -20 på termometern och jag kom precis hem efter en sväng på stan. Klockan 09 befann jag mig på salongen eftersom jag skulle färga min utväxt. Med mitt tjocka & långa hår plus lockar efter tog det 3 timmar. Men jag älskar att bli ompysslad! Så nu känner jag mig fin och fräsch inför jul & nyårs! Blev även lite julklappsinköp samt två plagg till mig själv, visar senare.

Möttes av en julgran som var halvt nedriven, en ljuslykta som låg i tusen bitar samt en blomma som fallit ner i golvet när jag kom hem för bara några minuter sedan. Katten har varit i farten. Tusan också! Självklart måste jag städa upp det eftersom inte mamma är hemma. PS. Jag tänker aldrig skaffa katt.


Bilden gör inte hårfärgen rättvisa.
Men utväxten är i alla fall samma färg som övriga håret även om det ser lite mörkare ut på bilden.


Hair.

Kvällen har varit lugn och härlig. Middag hos mormor, lite plugg och sedan en dusch så nu sitter jag här i min rosa morgonrock, haha. Det måste vara bland det mysigaste som finns. Morgonrock.

Blev galet less när jag hade duschat. Jag har otroligt tjockt hår och har alltid haft det. Om jag inte har bra shampoo och balsam blir det en enda tjorva. Tar tusen år att torka håret med fönen, men jag ska inte klaga. Minns hur det var när jag var liten. Majoriteten av oss flickor hade ofta två flätor. Jag var så himla avundsjuk på att de flesta hade SMALA flätor och att jag hade mina eftersom de var så TJOCKA. Haha, det kan man ju skratta åt idag. Är trots allt glad över mitt tjocka hår, om jag tappade hälften skulle det väl knappt märkas.

Saken jag tänkte komma fram till är att jag ska färga håret imorgon, dock bara utväxten. Men den är flera cm så det lär synas en skillnad. Tur att man har en moster som är frisör och har en egen salong!


A photo can say a thousand things.




Both photos by me.


Torsdag.

God morgon : )

Vilken underbar dag det är. Blå himmel & strålande sol! Att det sedan är -17 får man väl leva med.. haha. Tänkte ta mig ut på en promenad alldeles strax. Kameran följer med så ska försöka ta några fina bilder. Vad gör ni idag?


Tog en morgonbild från balkongen, underbart.


Det märks att vintern är här för att stanna..


Tjejkväll.

Innan jag tar och kryper till sängs måste jag bara säga att jag är glad över att vara hemma. Att kunna umgås med min allra bästa vän som jag träffar allt för sällan. Vi hade en mysig kväll med bara prat, man har ju så mycket att berätta! Så jag vet en som kommer somna lycklig ikväll, god natt!


Älskar den här bilden. Den är tagen på mig & Lina för 2-3 vintrar sedan.


Skellefteå.

Det känns att jag är på hemmaplan. Efter en busstur i över två timmar möttes jag av tonvis med snö och iskall luft. Har bara varit hemma i cirkus två timmar så har inte hunnit med så mycket förutom att packa upp mina två väskor samt ätit middag. Nu ska jag bege mig till konsum där jag ska möta Lina! : )


Finislinis.


Onsdag.

God morgon på er!

Imorse åkte jag hem till lägenheten där jag är nu. Kändes inte roligt att stiga upp 06.30 när man har jullov, men vad gör man inte. Har gjort mig klar och ska nu packa väskan (väskorna?) eftersom jag åker hem till mamma i skellefteå idag. Så jag åker dit över julen! : ) Känns jätteskönt. Men innan jag åker hem ska jag hinna med en fika på stan med Olivia. Myspys.

Vi hörs ikväll när jag har kommit hem till skellefteå. Kram!


Hann bara med en snabb bild, nu ska jag kila!


Jullov.

Kära vänner.

Har äntligen tagit jullov. Egentligen får vi inte jullov förrän fredag men pga personliga anledningar har jag tagit det 3 dagar innan. Stress, prestationsångest, höga krav, press och en annan massa saker är bara några av anledningarna. Tänker inte berätta mer än så, men då vet ni.

Jag & mamma lunchade på stan idag innan hon skjutsade hem mig till pappa där jag är nu. Ska spendera min kväll här och sover även till imorgon.


Bjuder på en gammal bild. Glömde kameran så har inga bilder från dagen, tyvärr.


Tisdag.

God morgon!

Äntligen säger jag bara! Äntligen är det snö här i umeå. Man började ju nästan bli orolig att det skulle bli en grön jul. Men jag ska ändå fira jul i skellefteå och där är det massvis med snö! Nu sitter jag hemma i väntan på att mamma ska komma. Hon åker hit över dagen eftersom vi ska prata med rektorn. Vill inte säga allt för mycket för ingenting är klart ännu men vi får se om jag kommer fortsätta gå i skolan.. berättar mer när jag vet hur det blir.

Förresten var ju jag & Petter på en lägenhetsvisning igår, gissa vad? Jo, han fick den! Några av er frågade om vi ska flytta ihop men det ska vi inte, inte än i alla fall. Tror verkligen alla borde få en chans att bo själv. Men jag är jätteglad för hans skull! Så 1 februari flyttar han till umeå vilket är efterlängtat. Just nu är det 6 mil mellan oss så.


Try to get it right.

Usch vad det är tråkigt med plugg. Trots att jag har lätt för att skriva och tycker om det tar det emot ibland. Då man är trött och inte har så mycket energi finns ju heller inte orken att ta itu med allt skolarbete. Har en uppgift i engelska B som ska vara klar på onsdag, om två dagar alltså. Ska skriva om Mark Twain. Det är bara att sätta igång!

Ska sitta ca en timme för sedan kommer Petter hit. Ska äta middag och senare ska vi på en lägenhetsvisning! Spännande!


Finaste.


Måndag.

God morgon : )

Helgen har varit fullspäckad så därför jag inte skrivit något. I lördags så kom Petter hit på dagen och det bar av ner till stan. Vi letade nämligen en födelsedagspresent. Vi blev less ganska fort så vi köpte första bästa, haha. På kvällen var vi bjudna på födelsedagsmiddag där det blev en gomiddag, glögg, efterrätt mm. Mycket trevligt!

Igår var vi så lata att vi låg i sängen och såg tv & film till klockan 16!! Har nog aldrig hänt förut. Middagen bestod av hämtmat på max. Haha, fy vad lat denna helg har varit. Hur som helst var den underbar & mysig.


I lördags.


Time for bed.

Dags att sova. God natt! ♥


Har myst med filt, idol och gott ikväll.


Alvin & The Chipmunks 2.

Haha, jag måste erkänna min barnsliga sida. Jag älskar tecknade filmer! Tycker det är riktigt underhållande. Minns ni för två år sedan när Alvin & the chipmunks kom ut? På juldagen visas film nr 2 på bio! Känns som jag måste se den under jullovet. Gillar ni tecknade filmer?


Här har ni en trailer på film 2. Haha, min favorit är när "single ladies" kommer.


Fredag.

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyys!

Måste säga att det känns himla skönt att det är fredag. Helgen kommer nog blir härlig och toppen så det lutar åt rätt håll. Antar att nästan alla ni där ute sitter fastklistrad framför tvn och ser idol? : ) Jag är en av dom såklart. Har laddat upp med ananas, fanta och godis! Mums. Kan inte bli mycket bättre än såhär.


Torsdag.

Hallå allihopa : )

Jo jag vet, har varit halvkasst med uppdatering senaste dagarna. Skyller faktiskt på lust, ork och plugg. Men det ska bli ändring på det framöver tror jag minsann!

Efter skolan som slutade halv fyra kilade jag ner på stan för att möta upp Parvin. Blev en supergod fika på NK plus lite annat, men det kan jag tyvärr inte tala om. Säger bara "juletider, julklappar.. hihi". Nu under kvällen har jag tvättstugan så springer fram och tillbaka medans jag försöker göra någon nytta här i lägenheten. Man kanske borde sätta igång med lite plugg. Hoppas allt är bra med er!


You can always dream.

Galet vad trött jag är. Men som denna vecka börjat är det nog inte så konstigt. Hoppas att resten av veckan blir tusen gånger bättre.

I eftermiddag tog jag bussen till min pappa där jag är nu. Men det är bara jag och mina två yngre bröder hemma. Härligt att få lite tid tillsammans, men just nu sitter vi alla vid varsin dator.. haha. Efter middagen blev det rockband och jag öste på. Gav dock upp rätt så snabbt. Sång är verkligen inte min starka sida. Förresten hade mina bröder bakat en kaka när jag kom, så blir nog lite fika ikväll också! : )


Ny design.

Ni som brukar kika in här dagligen kanske har märkt att jag har ändrat min design? I alla fall har jag en ny header och bakgrunden är vit istället för den förra färgen. Vad tycker ni? : )


Gamla.


Nya.


Tisdag.

Gårkvällen blev lite ändrad. Rent spontant kom min lilla Frida hit och sov över. Vi såg film, åt lussebullar & mandariner på burk, haha. Mycket trevligt! Tusen gånger bättre än att vara ensam.

Skoldagen blev extremt kort idag och sedan jag kom hem har jag bara tagit det lugnt. Skönt : )


The world would be a better place.


Nu: Ta-hand-om-mig-själv-kväll.
(Ansiktsmask just nu)


Inspiration.

Jag måste visa er detta. Inspiration kan vara så mycket men killen i de två klippen här nedanför är något alldeles unikt. Nick Vujicic föddes utan armar och ben, ingen vet egentligen varför. Men han har inte låtit det stoppa hans liv, tvärtom. Han gör allting en människa kan göra plus lite till. Om denna kille kan, ja då kan vi andra också. Att hjälpa och inspirera andra människor. Att visa att ingenting är omöjligt. Med vilja kommer man långt.


Måndag.

En ny vecka med nya tag. Nästa fredag är det jullov så fram tills dess är det bara att kämpa på! Redovisningar, läxor och prov väntar. Så ni vet vad min dag kommer bestå av. Lika bra att sätta igång så jag får något bortgjort under dagens gång. Vad ska ni göra idag?


Söndag.

Hej på er! : )

Det känns som att jag inte har skrivit på en evighet men det var endast två dagar sedan. Helgen har varit fullspäckad därav ingen uppdatering. I fredags var jag & Malin på eurasia där vi åt kinamat till middag. Därefter bar det av till hemmakväll för inköp av godis och sedan hade vi myskväll hemma hos mig med idol. En mycket lyckad kväll! På lördagen drog jag och Malin iväg till skolan på öppet hus eftersom vi skulle vara ambasadörer. Tiden flög på och vid tre tiden åkte jag iväg till Petter där jag har varit tills ikväll. Kom hem för drygt en timme sedan. Så helgen har varit toppen med andra ord.

Kvällen blir bara mysig. Har tänkt koka glögg, äta lussebullar & juleskum. Det är ju andra advent idag, det har ni väl inte missat? Ska passa på att njuta för det känns som att veckan jag har framför mig kommer innehålla mycket att hinna med. Har eran helg varit bra?


Old pic.


Fredag.

Good morning!

Denna fredag är det mulet, grått & trist i skellefteå. Åker till umeå om ca en timme så hoppas på finare väder där. Min tå mår inte alls bra idag, gör galet ont. På något sätt ska jag lyckas få mig från busstationen och hem. Känns som det kommer ta en lång tid, haha.

Ska även möta upp Malin som ska komma till mig ikväll. Ser verkligen fram emot det! Hörde rykten om middag ute, film, idol och en massa mys. Detta kan nog inte bli annat än en riktigt härlig fredag. Later!


Photy by me.


There's a pretty little thing.

Gokväll : )

Har just bytt bandage på min tå, har bara några ord att sammanfatta det hela. Blod. Smärta. Världens fulaste bandage. Haha, har ni testat lindat om en tå? Det är inte lätt för fem öre. Blev förresten ändrade planer. Åker inte hem till umeå ikväll utan är kvar här i skellefteå tills imorgon.

Tänkte nu mysa med mamma framför tvn resten av kvällen.
Take care.


Photo by me.


På andra sidan gatan.

Inte skönt. Min tå är fortfarande bedövad sedan jag var på vårdcentralen och opererade tån för två timmar sedan. Ja, jag sparar er besväret att fråga, haha. Jag har nageltrång och det har blivit infektion plus inflammerat. Har ätit antibiotika för ca en månad sedan. Hjälpte inte. Sedan skar dom bort lite hud för några få veckor sedan men inte hjälpte det heller. Så idag hade jag en bokad tid. Hm, behöver väl inte gå in på detaljer men kan säga så mycket som att de tog bort lite av nageln på båda sidor, skar bort lite hud och sedan tog det bort något som sitter längst ner i nagel, vet inte vad det heter men det sitter vid skelettet tydligen. Bedövningen skulle släppa efter 30-60 minuter men nu har det gått två timmar. Men det är väl lite bra, då slipper jag känna smärtan som kommer att komma..

Fy vilken lång text det blev. Blir så ibland när mina fingrar glöder, hihi. Åker nog tillbaka till umeå ikväll så vi hörs väl sent ikväll, kram!


Photo by me.


Torsdag.

God morgon!

Igår efter middagen kilade jag över till en av mina närmaste vänner, Lina. Måste ju passa på nu när jag är hemma. Kommer nog dröja ca 3 veckor till nästa gång. Suck. Men då är det utgång på juldagen som väntas!

Förresten, idag är det prick 3 veckor kvar till julafton! Åh vad jag längtar. Gör ni också det? : )



Satte upp min röda julstjärna!


Feels like home to me.

Gud vad skönt att vara hemma i skellefteå. Direkt efter skolan satte jag mig på bussen från umeå - skellefteå. Ska nämligen till vårdcentralen imorgon för att operera min tå. När jag väl hade satt mig på bussen och åkt iväg ringde dom från vårdcentralen att jag har fått återbud imorgon pga att min läkare är sjuk.. hur typiskt är inte det?! Usch var irriterad jag blev. Tänkte inte åka 13 mil för ingenting. Sa hur situationen var och ska trots allt få komma på en akuttid imorgon hos en annan läkare som tur är.

Nog om det. Är i alla fall hemma i skellefteå och det känns mer än underbart. Inget går upp emot att komma till sin hemstad, får träffa nära & kära och komma hem till sitt eget rum hos mamma. Dock blev jag mest glad då jag möttes av snö och hela den faderuttan! I umeå har det bara regnat.. hoppas snön hittar dit snart också.


Halsduk och mössa på såklart!


Onsdag.

God morgon!

Kan lova er att det var segt att ta sig ur sängen i morse men jag lyckades. Ska strax springa till skolan för att börja dagen med matte. Vi hörs under dagen, kram.


Bullit.

Haha, måste bara dela med mig utav denna roliga-knasiga-mysiga-charmiga bild. Mamma skickade den till mig, det är på våran kattunge som vi ska få kring jul. Otroligt söt & busig..


Kalender.

Varje år sedan jag var liten har jag haft en julkalender. Gissa vad som väntade på mig då jag åkte hem till mamma under helgen? ; ) Haha jo, en chokladkalender. Söta mami. Varje år har jag tjuvöppnat luckorna i smyg. Dvs öppnat, ätit och sedan stängt igen. Trodde aldrig att någon skulle märka men alla i min omgivning vet hur hopplös jag är.

Tycker trots allt det är kul med kalender, bara för att man är över 18 och på väg in i vuxenvärlden behöver man väl inte ge upp sådana saker? Förresten tänkte jag slå igång årets julkalender som visas på svt. Har missat några år nu eftersom jag tyckt de har varit så dåliga, får se om det är något bra i år. Håller tummarna!


Tisdag.

1 december. Äntligen går vi in i december och nu är det bara snön som saknas här i umeå för att jag ska känna att det faktiskt snart är jul. Hade bara skola i två timmar idag så efter det kilade jag ner på stan där jag nästan köpte alla julklappar! Har nu endast några få kvar. Helt otroligt, har nog aldrig varit såhär tidigt ute. Brukar oftast gå några dagar innan julafton för att köpa alla klappar.

Har ni börjat köpa julklappar?


En del av julklapparna jag handlade idag, kan ju tyvärr inte säga vad som döljer sig där i alla påsar ; )


RSS 2.0