Lördag.

God morgon!

Sov ända till 12.30 denna lördag, men det behövdes nog om jag ska orka med kvällen som väntar. Har duschat och börjat fixa till här hemma. Har otroligt mycket att göra innan the partypeople kommer! Ska ju ha halloweenparty här hos mig ikväll : ) Det kommer säkert bli jättetrevligt. Alla ska klä ut sig, bålen är redo, pynt är köpt. Nu är det bara att köra!

Väntar på Petter som kommer om en liten stund. Kan ni gissa vad han ska vara? Eller vad jag ska vara? Tänkte vara tingeling först men det blir något annat. Ni får se vad imorgon. Det här kommer tyvärr vara dagens enda inlägg eftersom jag har så mycket att göra. Men vi hörs såklart imorgon, då kommer massa bilder!

Hoppas ni får en bra halloweenkväll. Berätta, ska ni på party eller göra något annat kul?
Kram!


Idol.

Tusan vad bra Tove är! Hon har varit en av mina favoriter sedan första början. Att hon är här i från umeå är ju ett plus. Sen har vi ju Rabih & Erika här från norr också. Min andra favorit ikväll var helt klart Reza. Så otroligt duktig på det hon gör! Kan inte säga annat än wow. Vilken var eran favorit denna fredag?


Söta Tove.


Next level.


Fanfanfan.

Dagen som började så bra. Jag var glad & lycklig. Det är jag väl fortfarande men ett enda litet sms förändrade hela denna fredag. Mamma skrev att jag fick avslag på överklagan som vi hade skickat angående inackordering. Vill bara lägga mig och skrika, typ. Det kokar inom mig.

Vi har under hela våren, sommaren & hösten hållit på med detta om inackorderingbidrag. För att jag ska kunna bo här i lägenheten behöver vi pengarna. Det är ju inte lätt för mamma som samtidigt betalar sin lägenhet i skellefteå och även min här i umeå. Vad kräver dom?! Anledningen är att skolan jag går på finns även i skellefteå, men pga personliga skäl bytte jag till umeå för ett år sedan. Pendlade, hamnade efter i skolan. Men trots detta har jag kämpat på och gjorde det bästa av situationen.

Känns som det blir misslyckande efter misslyckande. 3 gånger har vi skickat papper om inackordering. Skrivit alla skäl och allting. Men ändå får vi avslag. Jag vet inte vad vi ska göra. Jag måste tusan skaffa ett jobb, varenda krona betyder i detta läge. Fan!

Då vet ni. Vi hörs sen.

Fredag.

Känner mig otroligt glad & på strålande humör denna fredag! Steg upp vid 10 imorse så har bara tagit det lugnt hela morgonen och gjort mig klar. Ska ner på stan om ett tag för att träffa Alexandra. Vi ska handla lite inför imorgon. Då ska jag nämligen ha maskeradparty här hos mig! Kommer säkert bli jättekul och jag har hur taggad som helst.

Hoppas ni får en underbar dag!


Rosa bandet.

Jag är nog inte ensam om att ha gråtit floder då jag såg rosa bandet galan på tv3 ikväll. Som person är jag väldigt känslig och har lätt för att gråta, ibland räcker det med att jag se någon annan gråta. Det som rörde mig mest var då Sarah Dawn Finer sjöng sin låt "Moving On". Den passade in så bra och jag har själv lyssnat mycket på den. Den låten betyder mycket och ligger mig varmt om hjärtat! Den blir ectra betydelsefull då man lyssnar på texten.

Även om jag inte själv har någon i min närhet som har drabbats av bröstcaner är det otroligt viktigt att vi alla är medvetna. Det kan drabba min mamma, moster, mormor eller någon annan som står mig nära. Man tänker ofta att det aldrig drabbar en själv eller någon annan i ens egen omgivning, men det kan ske. I Sverige dör dagligen fyra kvinnor av bröstcanser och en av nio kvinnor drabbas. En sak som är viktig är att man får ett ansikte på de som faktiskt drabbas av denna hemska sjukdom. I samband med galan ikväll så har man fått en liten inblick i några kvinnors liv. Själv blir jag mycket mer uppmärksam och det känns ända in i själen & hjärtat.

Jag skulle kunna skriva evigheter om detta men avslutar nog där.
Jag är väldigt trött så ska lägga mig och läsa lite nu. Natti! ♥


Vintage Stories.

Vintage Stories. A collection of modern nostalgia in a limited edition.

Så lyder kappahls första sidan på deras hemsida. Var in på kappahl igår och hittade världens sötaste kläder! Det är taget som direkt ur en film & gamla fotografier. Underbart! Tänkte dela med mig av några favoriter som jag hittade.


Hemma i umeå!

Pust! Kom hem för en stund sedan och har packat upp alla mat som jag hade med mig. Nu har jag bara alla kläder mm kvar. Har inte varit hemma på nästan en vecka så nu är det skönt att vara tillbaka i lägenheten! Allt är sig likt : )


Lite packning..


Torsdag.

God morgon gott folk.

Morgonen har varit lite stressig eftersom jag sov lite längre än vad som var tänkt. Nu är jag i alla fall redo för att åka på en trip! Ska nämligen åka hem till umeå idag : ) Först var det tänkt att jag skulle åka buss men jag hade så tur att jag ska få åka bil med mammas vän som också ska ner till umeå. Perfekt! För jag vet inte hur jag hade klarat av all packning.

En väska, en ryggsäck, en dataväska, en stor papperspåse & en vanlig kasse. Tänk att man alltid kommer hem med mer än vad man for med. Har bla med mig lite halloween saker, masssssa mat, kläder osv. Snart kommer min hämtning men vi hörs senare då jag är framme! Kram


Bedtime.

Efter en kväll som har bestått av packning, städning & lite bonde söker fru är jag nu jättetrött. Dock ska jag inte sova riktigt än. Har lagt mig i sängen och har kvällsfika som väntar här bredvid. Tänkte se en film innan jag somnar. I alla fall börja se någon, får se vilken det blir!

Sov så gott!


Dagens köp.



Brunt linne, Gina Tricot 99:-
Svart& grå oversize tröja, Gina Tricot 149:-
Svarta leggings, Indiska 149:-
Lila leggings, Kapphal, 15:- (rea)
Kofta, Gina Tricot 49:- (rea)
Väst, Kapphal 25:- (rea)

Snacka om att jag är bra på att fynda!
P.S, bilderna gör inte kläderna rättvisa..


More clothes.

Woho! Känner mig på strålande humör och tusen gånger gladare än då jag åkte ner mot stan. Har galet ont i min tå nu men det får jag ta. Smärtstillande hjälper som sagt. Dock mår jag illa och blir supertrött av den, mindre kul.

Kom hem med 6 plagg tror jag. Det behövdes verkligen lite nytt i min garderob. Är ju alltid kul att ha nya plagg att använda och trixa och matcha med! Visar er ikväll vad jag köpte.. tills vidare får ni bara en tjuvtitt på påsarna. ; )


Onsdag.

Dagen har inte börjat på bästa humör och bättre blir det då inte. Min tå ställer till elände! Haha. Pga de smärtstillande tabletter är jag trött & mår illa. Ska inte klaga men det är tusan inte kul.

Vill inte bara sitta inne så solen skiner idag. Ska ner till centrum med mamma och shoppa lite! Då har vi ett problem, får knappt på mig några skor!! Den enda möjligheten är mina uggs.. får se hur detta kommer sluta! Tänker i alla försöka. Hoppas eran dag är lite bättre : )


Gammal bild. Önskar att jag kände mig så pigg & glad.


Cause when the roof caved in.

Tänkte bara önska er en god natt. Dröm söta drömmar! ♥


Take a breath, take it deep.

Gokväll kära läsare : )

Mitt huvud är rätt tomt men tänkte knåpa ihop någon rad. Tog mitt superpiller till maten så jag väntar på att det ska hälpa. Citodan för er som undrar. Det är smärtstillande mot min tå. Ber till gudarna att det hjälper.. för aj så ont det gör.

De lindade ju om med flera olika lager idag på vårdcentralen och nu var det dags att jag själv skulle göra det. Är tvungen att byta bandage och allt vad det är rätt så ofta. Hade ju inte sett min lilla tå efter att han hade skurit i den och fy tusan!! Jag är absolut inte känslig för blod eller liknande men min tå var ingen vacker syn ska jag be att få tala om. Doktorn hade verkligen skurit bort en liten bit av min hud, inte konstigt det gör ont! Trots att det var vid 12 idag så började det blöda då jag tog bort allt som var lindat runt. Nej fy.. ska inte ens gå in på mer detaljer.

Ska bara vila ikväll, tänkte se någon film nu.


Glad.


Haha, tänker inte ens säga något om att min bikini åker hej vilt av havet & strömmen.
Tänk om det var sommar och jag fortfarande var i turkiet. Glad & lycklig! : )


Lilla, lilla tå.

Äntligen hemma från vårdcentralen. Hoppas jag slipper dit närmsta tiden! 3 gånger sedan igår är inte okej, haha. Nu hoppas jag i alla fall att min lilla stortå ska bli bra.

Började med att doktorn var 30 min sen vilket inte är ovanligt. Man får alltid vänta på vårdcentralen & sjukhus tycker jag. Fick 2 sprutor med bedövning i tån och det mina vänner, gjorde galet ont! Ni kan inte förstå hur mycket jag har varit på sjukhus och gjort men det där var inte att leka med. Kändes som han höll på att dra av mig tån! Haha. Lite kul nu efteråt.. min dåliga humor. I alla fall så blev tån bedövad snabbt och sedan började han skära. Självklart ville jag inte se på så jag låg ned och stirrade i taket. Kände ingenting vilket var hur skönt som helst. Dock blödde det otroligt mycket.

Så nu är min tå lindad i en massa bandage och grejor. Ska lägga om själv tills det blir en skorpa. Vilket kommer ta minst några dagar. Fick med mig en hel påse med olika saker jag ska linda om tån med. Hoppas jag kommer ihåg allt hon sa, hihi. Han skrev även ut antibiotika & någon annan stark medicin som jag ska äta. Ska gå till apoteket snart för att hämta ut det. Haha, allt detta pga min tå.. sjukt.



Äcklig tå ; )


Tisdag.

God morgon ♥

Trots att vi har lov blev det ingen sovmorgon för mig denna tisdagsmorgon. Steg strax efter 8 eftersom jag skulle vara på vårdcentralen kl 9. Har nyss kommit hem där i från och tänkte äta frukost för jag hann inte innan jag var där.

Som ni vet var jag ju på vårdcentralen även igår. Absolut inget farligt eller allvarligt men jag har nageltrång! Ja jag vet, inte fräscht och allt sådant. Men jäklar var ont det gör. Mina naglar gå så djupt ner i huden (ärvt från mamma.. tack) därav att jag får det. Har haft det någon enstaka gång förut och det var i sommras men då gick det över av sig själv. Denna gång verkar det inte vilja försvinna. Träffade en sjuksköterska igår, en annan idag och hon tyckte det såg så illa ut att jag måste tillbaka dit idag kl 10.20 för att få träffa en doktor. Tredje gången, suck! Kanske måste opereras.. men det ska vi inte gå in på nu förrän jag vet hur det blir.

Min mage skriker efter mat så nu är det frukostdags! Kram


Home.

Nu är jag hemma från Lina med en ondare tå & en godispåse rikare, haha. Var mysigt att bara vara i hennes lilla lägenhet och umgås. Blir ju allt för sällan nu då vi bor i olika städer. Men vi försöker ju ses så ofta som vi kan! : )

Vad har ni gjort ikväll?


FinaLina.


Vårdcentral & handling.

Har haft fullt upp hela dagen! Som ni vet var det ju bakdag hos mormor, efter det vårdcentralen och nu kom jag hem från affären. Jag, mami & mormor var och storhandlade tillsammans. Vi köpte även mat till mig som jag ska ta med hem till lägenheten i umeå, härligt!

Nu väntar middag och sedan ska jag till Lina. Mysmys!
Ska ta mig tid att godkänna och svara på era kommentarer då jag kommer hem senare ikväll. Kram så länge!


Bullbak.

Sådär. Då var den lilla bakdagen över! Slutade med två påsar muffins och 3 påsar bullar till mig, sedan tog mormor litegrann också. Var jättemysigt att spendera dagen där och bara umgås. Att hon bjöd på våfflor till lunch var ju heller inte så tokigt. Mormor är allt bra!



De första blev inte så lyckade..


Men med vanliga formar gick det galant.


Sist men inte minst blev det choklad och kanelbullar! Yummie.


Måndag.

God morgon : )

Känns som jag nyss somnade men det var 10 timmar sedan.. nu är jag i alla fall vaken och ska strax kila över till min mormor. Vi ska nämligen ha en liten bakdag! Ska bli jättemysigt. Vi hörs senare, hoppas ni får en fin dag!


Söndag.

I'm back in town!

Efter att ha suttit i bussen i 3 timmar med ett skrikande basketlag och en toa som inte fungerade är jag rätt trött. Plus att vi ställde tillbaka klockan för ett dygn sedan så "egentligen" är klockan en timme mer än vad den är nu. Men jag ska inte klaga för det är lov, och jisses vad det är skönt!

Min helg har i alla fall varit toppen. Har spenderat den hos Petter ute på landet så att säga. Två födelsedagsfirande, idol, promenad, klädaffär & god mat är bara lite av allt vi har gjort. Men helgen har faktiskt varit rätt så lugn och mysig i stort sett. Jobbigt att det är ca 18 mil mellan oss nu men vi ses ju till helgen så det ska inte vara något problem.

Är ju hemma hos min mamma i skellefteå nu. Kom hit med bussen strax efter 10. Känns underbart att vara hemma, för skellefteå kommer alltid vara hemma för mig även om jag nu är umebo. Ska bli skönt att få vara hemma några dagar och bli ompysslad.

Ska sluta babbla på nu. Fingrarna bara glöder nu när jag inte bloggat på två dagar, haha.
Vi hörs imorgon gott folk, sov så gott!


Bara för att jag gillar denna bild på oss : )


Fredag.

Äntligen fredag! Det betyder inte bara helg utan även höstlov. Riktigt skönt! Tror detta lov kommer bli toppen. Idag ska jag åka till min pojkvän eftersom jag inte varit med honom på länge pga att jag hade svininfluensan.

Så jag tar en liten break från bloggen i helgen.
Vi hörs på söndag. Ta hand om er, kram!


Rihanna - Russian Roulette


Rihannas nya låt. Föll för den direkt, grymt bra.


Bygger om.

Som ni kanske ser håller jag på att fixa min blogg lite. Har nu gjort den bredare. Tycker den var så smal förut. Då jag la in bilder blev de alltid så små. Tycker det passar att den är bredare nu, eller vad säger ni?

Funderar även lite över min header. Som några av er kanske vet blir jag väldigt snabbt less på den och vill byta. Nästan så att man blir lite rädd då man går in på min blogg och möts av en stor bild på mig. Skulle kunna tänka mig att bara ha mitt namn som header. Hm, vad tycker ni? Har lite beslutsångest ; )

Freedom.


Photo by me.


Torsdag.

God morgon!

Har sovit väldigt dåligt mm så dagen började inte alls bra. Har sovit ända till kl 12.30. Men det behövde jag verkligen! Kommer nog bli en slapp dag så det känns skönt. Ska slänga i mig frulle nu, ciao.


Efterlyst.

Har precis sett klart på programmet efterlyst på 3an. Brukar se det lite då och då. Tycker faktiskt det är väldigt spännanade men blir chockad över allt som händer. Det är så mycket mer än vad vi vet. Självklart kan vi läsa i tidningar, lyssna på radio och se på nyheterna. Dock är det långt ifrån allt som sker runt om i världen och framförallt här i sverige.

Man tror aldrig att något sådant som visas på efterlyst kan hända en själv och jag tror det är därför så många människor är omedvetna om det som händer och ofta orkar man inte lägga nästan i blöt så att säga. Misshandel, våldtäckt, mord, stöld, överfall. Ja, det är bara några av alla de saker som de visar som sker runt om i vårat land. Dagligen. Jag blir så rörd varje gång de visar något inslag på efterlyst som innehåller tex våldtäckt. Det är en av de saker jag reagerar starkt på.

Ni har alla hört om hagamannen som höll umeå i skräck under många år. Eller, jag tar tillbaka det. Skräck är nog inte ett bra ord att använda men många var extra uppmärksamma och många kvinnor vågade inte gå ut på kvällarna. Själv bodde jag inte här i umeå då utan i skellefteå. Men min pappa bodde då i umeå och jag var mycket här på helgerna. Minns att det alltid var viktigt att jag hade pengar på min mobiltelefon så att jag kunde ringa vars jag än var. Att jag aldrig gick själv. Pratade inte med främlingar. Blev även alltid hämtad med bil om jag var någonstans. Att åka buss hem var inget alternativ förrän jag blev lite äldre.
Detta är saker nästan alla föräldrar har som regler för sina barn men extra många var det som var rädda under tiden som hagamannen ännu inte var fast. Jag är oerhört lättad över att de har lyckats lista ut vem han är och att de kunde gripa honom. Kan inte tänka mig hur det skulle vara om han fortfarande var på fri fot.

Jag är ändå alltid på min vakt för man vet aldrig vad som kan hända då man går på en promenad under kvällstid eller liknande. Detta kan såklart se vart som helst och när som helst men jag tycker ändå det är viktigt att man litar på sin instinkt då det väl gäller. Som vanligt kan jag börja skriva om något annat än vad som var tänkt.. men jag vill bara dela med mig av mina tankar.

Ni vet hur det är. Ibland är man helt tom i knoppen och ibland bubblar alla tankar.
Hoppas ni uppskattar att jag delar med mig av mina små bubblor!


Kurr i magen.

Då jag inte har ätit något på ett visst antal timmar blir jag grinig, trött och orkar ingenting. Är det så för er också? Mat är ett måste för mig! Tänkte gå och laga mig lite middag nu, vet dock ännu inte vad det blir. Får se vad jag kan rota fram ur frysen eller liknande!


För ca 5 minuter sedan. Börjar bli knasig eftersom det kurrar i magen, hihi.


Onsdag.

Hej på er : )

Blogg.se krånglade igårkväll därav ingen uppdatering. "Lyckades" försova mig idag så jag missade första lektionen. Men den var inte så viktig. Har ätit lunch med min bästa vän Lina idag på stan. Hon bor ju i skellefteå egentligen men har praktik här i umeå denna vecka. Måste ju passa på att ses. Blir tyvärr inte så ofta nu då vi inte bor i samma stad..

Har bara en lektion idag och det är fek b som börjar alldeles snart.


Good music.

Lite sköna låtar såhär på en tisdagskväll. Njut!

Howie Day - Collide (Acoustic Version)



Jordin Sparks – Faith



Missy Higgins - Where i stood



Jason Reeves - The Sun Shines On Everything



Kate Voegele - Wish you were


Michelle Branch - Its You


Today.


Tisdag.

God morgon!

Sovit gott? Jag har sovit som en stock, men kunde gärna ha sovit ett par timmar till.. inte bra att jag har lyckats vända på dygnet under veckan som jag var sjuk. Men nu är jag frisk från svininfluensan så idag ska jag traska iväg till skolan.

Känns skönt att äntligen få komma ut! Har inte ens varit ute på en vecka eller träffat någon. Så ska bli trevligt att träffa mina klasskompisar! : )


Today.


Bloggdesign.

Tänkte höra om någon av er vill ha hjälp med eran bloggdesign? Jag hjälper er gärna! Tar endast en mindre summa då det trots allt tar lite tid. Hjälper er gärna att göra en header eller något annat. Skicka då iväg ett mail till [email protected] : )


Filosofi.

För första gången på någon vecka sitter jag med skolarbete. Pga att jag har haft svininfluensan bestämde doktorn och min mentor att jag absolut inte skulle göra något förrän jag är helt frisk. Var ju inte i skolan idag men ska dit imorgon eller på onsdag. Är i princip frisk men eftersom jag fortfarande kan smitta så var det bäst att jag stannade hemma. Inte så smart om jag smittar hela skolan..

I alla fall känns det skönt att plugga. Jag hatar verkligen att hamna efter i skolan. Speciellt då jag är en person som har väldigt höga krav på mig själv. Nästan lite prestationsångest. Blir väldigt lätt stressad och jagar upp mig över saker, främst skolarbete. Dock har det blivit mycket bättre på sista tiden eftersom jag har lärt mig att man måste faktiskt ta hand om sig själv i första hand. Skolan är självklart viktig men det går alltid att ta igen.

Slutet på förra terminen var väldigt jobbig för mig, vi behöver inte gå in på varför. Hamnade efter så mycket att jag knappt fick betyg i något ämne. Självklart blev jag otroligt ledsen över detta, men vet ni vad? Det gör ingenting. De ämnena jag ej fick betyg i fick jag ig i. Eftersom jag bara behövde göra uppgifterna jag inte hade gjort satte dom ig så jag kan få högre betyg då jag faktiskt har gjort allting i det ämnet. Tyvärr betyder ju detta att jag har dubbelt så mycket att göra i skolan i år men det går faktiskt helt okej. Jag gör bort uppgift efter uppgift, prov efter prov och inlämning efter inlämning. Har redan denna termin gjort klart både svenska a & engelska a. Känns toppen!

Det är allt för sällan man säger att man är stolt över sig själv men ärligt talat så är jag det. Att jag lyckas göra så bra ifrån mig. Har gjort bort det mesta men har ändå mycket kvar. Kommer nog fortsätta med all rest under hela året men jag sprider ut det så att inte allt blir på samma gång. Klart det är jobbigt men jag försöker så gott jag kan. Detta betyder inte alls att jag är dålig i skolan, bara att jag har haft mina hinder som gjort att jag har hamnat efter. Jag tycker faktiskt om skolan mer eller mindre och vill göra bra ifrån mig. Det är bara vissa stunder det blir mer jobbigt.

I alla fall hoppas jag ni förstår att det alltid går att lösa saker. Många i dagens samhälle är otroligt stressade och det är tråkigt att det ska behöva vara så. Att man ska behöva ha så mycket press på sig. Vi är ju trots allt bara människor. Ville bara dela med mig lite utav mitt liv.


Nyckeln är nog att låta sig själva koppla av ibland. Bli inte för stressad, det går alltid att ta igen.


Halloween.

Ja gott folk. Halloween närmar sig med stormsteg! Mindre än två veckor kvar. Har ni planerat något kul? Själv ska jag ha maskeradfest i min lägenhet. Längtar väldigt mycket och ser fram emot det! Har bestämt vad jag ska klä ut mig till och tror det kommer bli toppen. Kan ni gissa vem jag ska vara? Jag ger er lite ledtrådar.. men kan även vara någon annan än dessa.


Ska ni klä ut er och om ni ska det, vad ska ni klä ut er till? : )


Måndag.

Blä, sitter hemma. Trodde äntligen jag skulle få gå till skolan idag men icket. Pratade med både mamma & min mentor tidigare idag och de sa att jag inte får gå till skolan. Knäppt, jag vill faktiskt dit. Men har haft lite ont i halsen osv under natten och då man har svininfluensa ska man stanna hemma nån dag extra efter att man är frisk. Men det är bara vänta..

Hur mår ni idag? : )


Nu väntar John Blund.

Gokväll på er!

Efter en dag som har spenderats i tvättstugan och åt att pyssla på här i lägenheten tänkte jag snart sova. Blir nog att läsa eller titta på tv en stund först, men sedan sova. Natti natti! ♥


Torkar håret, haha ser bara lite smått galen ut?


Please.


Skulle så gärna vilja ha dessa fyra gobitar. Skopunkten.


Söndag.

God morgon! ( :

Sov ända till klockan 13 idag men det var skönt att få sova ut. Då jag vaknade i morse var första dagen jag känner mig frisk. Jippie! Fast ska väl inte ta ut något i förskott. Har hört att man ska stanna hemma en dag extra efter det man känner sig frisk från svininfluensan?

Är superhungrig så nu ska jag laga lite frukost.
Kram!


Hade inte varit fel med färsk ananas & jordgubbar nu på morgonkvisten.


The vampire diaries.

Efter en kväll med fika, körslaget och the vampire diaries säger jag god natt! ♥


The hills VS The City.


The Hills vs The City.
Vad föredrar ni?


Flower.


Photo by me.


Spotify.

Pga svininfluensan har jag nu suttit inne sen i söndags. Fy och fan! Ser tv, läser, duschar, sitter vid datorn, äter, sover. Så har mina dagar i stort sett sett ut. Det är små saker som får mig glad. Som nyss då min vän Ida skickade en spotify spellista till mig. Hon hade döpt den till "Mickans krya på sig playlist" och den är full med sköna låtar. Väldigt rart av henne, tack! : )


Lördag.

God morgon! ♥

Har ni sovit gott? Själv har jag faktiskt sovit rätt så bra. Hostade mindre än vad jag gjort tidigare nätter så det var skönt. Verkar som jag är på bättringsvägen i alla fall. Blev väckt av mamma som ringde och kunde inte somna om efter det. Men lika bra, klockan är ju ändå 12.

Dags för lite frulle nu, hörs senare.


Night.

Börjar bli pömsig så nu tänkte jag dra mig mot sömnen. Sov gott ni underbara människor så hörs vi imorgon! God natt : )


Idol.

Måste säga att jag tycker kvällens idol var grymt! Det har vi nog Michael Jackson, Jordin Sparks, idolerna och dansarna att tacka för. Alla var verkligen bra idag. Erik var som alltid toppen. Tove som är min andra favorit var inte lika awesome som vanligt men tjejen kan sjunga. Det är ett som är säkert! Den som var bäst ikväll var Reza om du frågar mig, hon är riktigt duktig.

Vem tycker ni var bäst ikväll?


Vet inte riktigt vad jag tycker om Rabih. Han är duktig men samtidigt ute och cyklar?


Revyn.

Jag har världens snällaste svärmor. Utan att jag visste att hon var på väg hit plingade hon på dörren och gav mig en påse. Hon försvann dock lika fort som hon kom eftersom hon inte vill bli smittad med svininfluensan. I påsen var det godis, cola, mandariner & veckorevyn!

Blev verkligen glad. Det är sådant man behöver då man är sjuk och tvingas sitta inne en hel helg medans alla andra är ute och roar sig. Så, tusen tack till svärmor!


"Outfit".

Har nyss duschat och bara det gör att jag känner mig pyttelite friskare. Man blir ju nästan ännu mer sjuk av att bara ligga i sängen och glo på tv dag ut och dag in. Passade på att städa lite också, men tror inte det var en bra idé. Måste tvinga mig själv att ta det lugnt! Svininfluensan är inte att leka med gott folk. Bara att duscha och städa en kvart gjorde mig riktigt trött och slut. Så nu ska jag ändå slänga mig i sängen och glo på tv.. haha.

Förresten, blir ju aldrig någon outfit dessa dagar. Går runt i mina myskläder - dvs linne, t-shirt, mjukisbyxor osv. Men tänkte att ni kanske ville se mina mysiga pyjamas shorts och min Skellefteå AIK tröja.. det är det intressantaste jag har att bjuda på, tyvärr ; )


Alla.

Tänkte ta upp en sak som gjorde mig så himla upprörd igår. Nämligen något de pratade om på the Tyra banks show. Det handlade om människor som skäms över sin ras, hudfärg, nationalitet eller läggning. Jag blev helt chockad och förvånad då jag såg allt vad de tyckte och tänkte! Måste dela med mig utav detta.

Först och främst var det en kvinna som var både afrikansk och vit. Då man såg henne såg hon mest ut att vara afrikansk eftersom hon ändå var rätt brun i sin hy. Det märkliga var att hon sågs sig själv som enbart vit. Hon visste att hon var både och men hon ville inte riktigt erkänna för sig själv att hon var både mörk och ljus. Det enda hon såg i spegeln var hennes vita anlag. Det jag reagerade på var att hon tyckte vita människor har det lättare i livet och får mindre motgångar. VA?! Var min första tanke. Hur sjutton kan hon sitta där och säga så? Självklart är det hennes åsikt och alla tycker vi olika men jag tycker helt annat om den frågan. När dagen är slut så sitter vi alla i samma båt. Vi är alla människor med hjärna, hjärta och känslor. Det spelar ingen roll hur vi ser ut. Mullig, smal, lång, kort, mörk, ljus, gay som straight. Jag trodde vi levde på 2000 talet och hade lagt dessa fördomar bakom oss?

Sedan gjorde de ett litet ”experiment”.  De tog 4 flickor som alla var mörkhyade. Dessa små flickor var bara barn, ca 5-10 år. De frågade vad det tyckte om sitt hår och efter det vilket hår de ansåg vara vackrast. Alla flickor tyckte illa om sitt hår, det var krulligt, för långt, mörkt osv. För mig var det helt ofattbart. Alla, och då menar jag alla, hade underbart hår! En av flickorna hade till och med en blond peruk som hon alltid ville ha på sig. Detta får mig verkligen att undra. Vad lär föräldrarna sina barn? Men framförallt är jag övertygad om att det är pga samhället dessa barn tycker som de gör. Det finns ideal vart vi än vänder oss, det går inte undvika. Men är det inte dags att vi accepterar att vi är alla olika men ändå så olika? Det är fel. Fel. Fel!

Ett annat exempel var en mamma som BLEKTE sina barn!! Ja, ni hörde rätt. Det var någon slags kräm de fick smörja in i ansiktet varje dag. Den här mamman trodde de skulle få lättare i skolan, inte bli mobbade och livet skulle bli lättare. Vad sänder den här mamman ut till sina barn? Jo, att det är ”fel” att vara annat än vit. Så fruktansvärt. Jag förstår verkligen inte hur dessa människor tänker. I mina ögon är vi alla lika mycket värda, inget snack om den saken. Förmodligen är ni många som håller med mig. Men jag hoppas en dag att alla kan se med deras egna ögon att vi alla duger precis som vi är.


Fredag.

Gud vad länge jag har sovit idag.. till halv 11. Vaknade inte av mig själv heller utan av mormor som ringde. Har hostat otroligt mycket under natten samt fått tillbaka det onda i halsen.. febern börjar nog ge med sig men jag är fortfarande sjuk. Ett litet svin, haha. Skämt åt sido. Ska äta alvedon och halstabletter och bara vila hela helgen.

Idag är första dagen det är dåligt väder ute. Det regnar och är grått. Jag är faktiskt glad över det. Hur kul har det varit att sitta inne hela veckan medans det är strålande sol ute?

Nu: frukost.


This part.

Gokväll ; )

Måste säga att min mamma är underbar. Hon var precis förbi för att se till att jag har det bra. Hon oroar sig att jag inte har mat, känner mig ensam osv. Haha, hon är allt bra söt. Har massa mat och visst känner jag mig ensam men får ta igen det nästa vecka. För nästa vecka ska jag inte dras med denna svininfluensa! Det är ett som är säkert.

Tänkte göra en relativt tidig kväll så jag säger god natt.
Vi hörs imorgon! Och tills dess..

.. kan ni väl berätta vad ni skulle vilja läsa mer om i min blogg?
Kläder, tips, musik, bilder ja you name it. Kan vara allt möjligt! Vore kul att just ni läsare säger vad ni tycker om eller inte tycker om. Alla kritik är bra kritik! Tills en viss gräns, eller hur. Så nu har du chans att påverka litegrann!



Trist.

Ligger är hemma och har faktiskt lyckats rycka upp mig. Mår mycket bättre än igårkväll och känner mig mycket piggare och gladare. Men det betyder ju inte att jag är frisk från svin än. Tror det är alvedonen och alla dessa halstabletter som börjar hjälpa. Kanske, jag vet inte.

Medans jag är här hemma börjar jag gruva inför helgen. Hela veckan har jag varit hemma så jag har inte träffat någon förutom med Clara som jag bor med men hon åkte hem till sina föräldrar idag. Sen träffade jag ju Petter igår då han skjutsade mig till akuten. Men det kan ju knappast räknas som att umgås. I alla fall, det jag vill komma fram till är att jag inte vill ligga hemma här i lägenheten själv hela helgen!! Det vägrar jag. Visst, jag är sjuk, har svininluensan och ska inte träffa någon förrän jag är frisk. Men hur vet jag då jag inte smittar? Doktorn jag träffade igår sa bara "vila, drick mycket vatten och ät alvedon" så det var ju inte så mycket till hjälp. Har försökt läsa lite på google men det står olika över allt.

Jag vill veta när jag kan gå ut, vara med människor och umgås med mina vänner! Antar att det inte går förrän jag är 110% frisk. Men jag kommer ju bli deprimerad om jag ska ligga här i sängen flera dagar till, speciellt då det är fredag imorgon. Suck. What should i do?


Jag vill umgås med mina fina vänner och min fantastiska pojkvän tack.


Behind.




Två bilder från i lördags "behind the scen".


Torsdag.

God morgon alla fina människor där ute.

Måste bara säga tack för era kommentarer, dom är guld. Ska verkligen försöka krya på mig så gott jag kan. Hade svårt att somna igår eftersom jag hostade hela tiden. Slutade med att jag mer eller mindre fick sitta upp. Usch, det är inte alls kul. Mår inte bättre idag men det har heller inte blivit sämre sen igårkväll. Fast var ju rätt så dålig då så.

Vid 9 ringde ett okänt nummer på mobilen och jag blev sur eftersom jag blev väckt. Hade ju lyckats sova en hyffsat god natt. Men det visade sig att det var mamma. Hon är här i stan och jobbar idag och imorgon (hon bor annars 14 mil bort). Hon kom förbi med omega 3, alvedon (1 g), frukt, halstabletter mm. Så nu ska jag banne mig bli frisk!! Man blir ju så less på att bara ligga hemma.. för vem vill umgås med någon som har svininfluensan?


Svin.

Kom nyss hem från akuten. Blev direkt inskickad på en speciell avdelning i ett rum där det stod infektion utanför. Förstod redan då att dom trodde jag hade svininfluensa. De tog alla möjliga prover. Blev dock klar väldigt snabbt och några minuter senare kom doktorn in och sa att jag har SVININFLUENSA!

Ja, ni hörde rätt.. typiskt att jag skulle drabbas.
Mår inte bra. Den här influensan är tusen gånger värre än vanlig förkylning för mig.
Ska lägga mig i sängen nu, god natt!


Önskar jag kände mig såhär glad och pigg..


Åker iväg.

Mår inte alls bra. Har blivit väldigt dålig bara senaste halvtimmen.

Petter är på väg hit nu för att skjutsa upp mig till akuten.
Bara så ni vet, kram.

B & J.

Min förkylning/influensa vägrar ge sig. Tycker inte alls om att vara sjuk. Jag vill bli frisk nu! Om det ändå vore så enkelt. Bara att hålla tummarna att jag mår bättre inom en snar framtid.

Det som gjorde mig på bra humör idag var då Petter kom över med en kasse mat. Eftersom jag helst inte ska vara ute så erbjöd han sig att handla efter jobbet. Så jag beställde lite nyponsoppa, kräm, mjölk osv. Men det bästa av allt var då han tog fram en liten överraskning ur sin jacka! Gissa vad det var? En ben & jerrys! Dessutom var det half baked som är min favorit smak. Snacka om att han är underbar.


Detaljer.


Tänk vad lite detaljer kan göra. Grymt.


Kiss the rain.

En varm känsla strömmar genom hela min kropp. För ett ögonblick ser jag allt jag vill ha. En tår rinner ner längs min kind. Det är så vackert. Så fint. Att man kan älska någon så djupt. Petter.


Onsdag.

God morgon sötnosar!

Mår inte alls bättre idag, snarare tvärtom. Känner mig riktigt risig och sjuk. Har i alla fall sovit 12 timmar vilket nog behövdes. Ska bara ta hand om mig själv idag och vila. Får inte ens göra något skolarbete för min mentor. Hon har rätt. Det är ju bättre att man stannar hemma och blir helt frisk så att man inte är småsjuk under en längre period.

Nu ska jag lägga mig och kika på lite tv.
Hoppas ni mår bra!



Helt trött & slut.

Tråkigt nog tänkte jag redan säga god natt. Det bästa då man är sjuk (förutom att dricka te och nyponsoppa, hihi) är faktiskt att sova. Sova bort allt det onda så att man blir frisk. Kommer säkert se lite tv ett tag till men sedan blir det sängen.

Blir roligare inlägg imorgon, lovar!
Men ni vet hur det är att vara sjuk.. sov så gott!

Ps, kan tyvärr heller inte ladda upp bilder för tillfället.

Glada tider.

Då man är sjuk blir man glad för nästan minsta lilla grej. Jag är lyckligt lottad som har en sådan fin pojkvän. Efter jobbet kom han förbi med mackor och två påsar med halstabletter. Det gjorde helt enkelt min dag.


Lite svar.

Många av er frågade lite om katten i förra inlägget. Tänkte bara svara på några av era frågor.

Det är ingen "vanlig" katt. Med det menar jag bondkatt osv. Det är en ras som heter cornish rex. Många tror att de är nakenkatter då de hör namnet eller då man förklarar men så är det inte alls. Dom har hår på hela kroppen, det är bara det att pälsen är ca 1 cm kort. Det är även vågit och otroligt mjukt. Dessutom är både jag och mamma allergisk mot katter men denna ras tål vi. Dock kan jag inte klappa honom så mycket, men i lagom mängd går det bra.

Våran katt heter Gilver (det är inte vi som gett han namnet) och vi fick honom i maj om jag inte minns fel. Han är vit men lite grå i ansiktet. Sedan har han gråa runda fläckar. Svårt att förklara men visar er en bild på honom här nedanför.

Så, ge mig namnförslag på kattungen i inlägget nedan : )
Själv har jag tänkt mig Edgar.. haha mamma skulle fundera på det.


Kattunge.

Har jag berättat att vi har en katt hos min mamma? Om inte så vet ni det nu. För några veckor sedan blev han pappa till 3 små kattungar. 2 pojkar och en flicka. Dock föddes två flickor 12 timmar senare också men de var döda.. hur som helst så ska vi ta en liten kattunge. Det blir en av pojkarna. Själv har jag inte sett den ännu men mamma har skickat några bilder. Tänkte visa er, han är så söt!

Men, jag tänkte be er om hjälp. Vi ska inte få honom förrän vid jul men vi har inget namn. Så ni kanske kan komma med lite tips om vad denna lilla krabat kan heta? : )


Tisdag.

God morgon! ♥

Hoppas att ni alla har fått en bättre start på denna tisdag än vad jag har. Hade ställt larmet på kl 07, vaknade då helt dundersjuk! Har ju haft ont i halsen i ungefär en vecka men inget mer än så. Nu på morgonen har jag ont i huvudet, halsen och kroppen. Världens hosta samtidigt som jag snorar. Usch! Jag vill absolut inte vara sjuk.

Min mentor ringde i alla fall idag, hon är nog världens bästa. Jag ska inte göra något skolarbete och inte komma tillbaka förrän jag är helt frisk. Känns skönt på ett sätt men har mycket i skolan som jag vill göra klart. Bara jag inte har svin..?


En bild från i lördags på modevisningen.


Not good.

Har haft en super mysig kväll. Har mest sett true blood men Petter var här någon timme så då tog jag en paus, haha. Okej, ska inte sitta här och tjata om hur jäkla bra det verkligen är! Med tanke på att jag följer oth, längtar tills new moon kommer ut och är fast i twilight böckerna. Jag blir mer eller mindre beroende av allt tror jag vid närmare eftertanke.

Äh, ska inte snurra vidare i mina tankar.
Sovdags, men först ett avsnitt av ni vet vad..
; )


Wait.

Usch vad blogg.se krånglar idag. Är det likadant för er?

Jag har i alla fall nyss duschat och tänkte slå igång ett avsnitt av true blood. Petter kommer hit om ca en timme så det blir perfekt. Vad mer kan man önska en måndagskväll än sin älskling : )


Vk.

Efter att ha fått några sms på förmiddagen där det ryktades om att jag var med i tidningen
var jag självklart tvungen att köpa vk. Och titta, där är jag! Haha, märkligt att se sig själv.


Naturligt snyggt och och onaturligt hårigt. En av höjdpunkterna på modehelgen var modevisningarna på Rådhustorget i Umeå där publiken fick se ekologiska kläder och häftiga löshår.

Umeå Fashion Weekend kulminerade med en mängd modeaktiviteter på olika håll i staden. Mest besökt och uppseendeväckande var visningen på Rådhustorget, där framgångsrika umeföretaget Rapunzel visade en del av sina produkter. De spektakulära löshårsskapelserna lockade fram glada utrop och skratt bland publiken.

Måndag.

God morgon!

Ännu en måndag och vi går in i ännu en ny vecka. Känns som att veckorna bara rusar förbi i en otrolig fart. Mådde inte så bra då jag vaknad i morse, ont i halsen, huvudvärk och lite sjuk. Lika bra att vara hemma. Vi har ju praktik men jag är istället på skolan och göra uppgifter jag har missat eller inte gjort. Så sitter hemma och jobbar idag. Det går helt okej, gör lite i taget.

Mår ni bra idag? : )


Hittade denna bild på skolans hemsida.. haha inte kul.


Sweet dreams.

Har varit vaken alldeles för länge så nu blir det sängen. Ska bli skönt att få sova, är riktigt trött. Kommer annars inte få mig upp imorgon.. så nu säger jag godnatt! ♥


Hemsk minibild från gårdagen ; )


King of the world.

Damn!! Känner mig riktigt bra och stolt just nu. Som ni vet har inte mitt internet fungerat sedan i onsdags. Suck. Det konstiga var att det har fungerat för Clara. Vi har ett trådlöst internet så det är samma. Var väldigt märkligt. Men vet ni vad? VI HAR FIXAT DET. Jag & Clara, haha. Girlpower. Med lite hjälp på telefon och några timmar senare så funkar det. Känns riktigt skönt. Så nu är jag tillbaka så räkna med mer uppdatering än vad det varit senaste dagarna!

Var ju på klassfest igår, hittade en bild på Hannas blogg från just igår.


Sköna brudar!


Modevisningen.

Tänkte visa några bilder från modevisningen. Har lånat bilderna från min vän Olivias blogg.


En lady gaga frisyr.


En av dansarna.


Söta Emelie.


Matilda hade sjukt läckert hår!


Enda killen som var modell med en utav dansarna.


Sist men inte minst, jag.


Söndag.

Villken helg! Den har varit helt underbar och den kunde nog inte blivit så mycket bättre.

Fredag:
Tränade att gå osv med alla modeller och dansare. Man kan nog kalla det ett litet genrep, så att allt skulle sitta! Kändes skönt så man inte är osäker på något. På kvällen kom Petter hit och vi tog det bara lugnt. Blev en tidig kväll eftersom jag steg upp 04.45 på lördagen..

Lördag:
The big day! Den som jag längtat efter i flera veckor. Umeå fashon weekend vilket innebar att jag skulle gå modell för rapunzel of sweden. Kommer visa massa bilder och kanske en film från det senare! Kan i alla fall säga att jag nog aldrig varit så nervös men det var samtidigt det roligaste jag gjort. Då jag klev ut på scenen blev jag helt lugn och bara gick, wow vilken känlsa. Går inte riktigt beskriva. Helt fantastiskt var det. Tack alla modeller, dansare och alla ni som anordnade detta. Alla var verkligen otroligt snälla och fina människor. Berättar mer sen.

På kvällen igår var det dags för klassfest hos Frida. Det var grymt! Hade riktigt roligt och det måste göras om snart. Kan inte säga annat än att min klass är helt awesome.

Som ni säkert förstår funkar internet fortfarande inte på min dator här hemma så därför har jag nu lånat Claras dator en stund. Bra att internet funkar för henne men jag måste ha internet till veckan. Har ju tusen skolarbeten jag måste jobba med! Blir tokig.. men vi får hoppas att det kommer funka snart. Kul att ni ändå fortsätter läsa även om det är som det är just nu. Dvs dålig uppdatering.

Ta hand om er! Kram


Här har ni en bild från modevisningen igår. Hade riktigt häftig frisyr!!


Fashion.

Suck. Mitt internet eller dator funkar fortfarande inte. Men Petter kommer hit ikväll så jag hoppas han kan fixa det. Det är ju inte alls kul att vara utan internet, kan inte ens göra skolarbete. Sitter i alla fall på Claras dator nu.

Tidigare idag mötter jag upp Olivia för en fika på waynes och efter det mötte vi upp alla modeller och de som jobbar på rapunzel. Vi fick se catwalken och sedan åka för att träna gå. Före var jag otroligt nervös men nu känns det väldigt bra! Tror det kommer bli awesome. Så imorgon klockan halv ett gäller det!!

För er som vill veta ska jag vara redo kl 05.15 imorgon! Galet tidigt. Vi ska inte gå förrän halv ett men det tar ju tid att fixa smink, frisyr mm. Jag är i alla fall oerhört taggad!

Hoppas internet funkar snart så jag kan börja blogga på riktigt snart igen.
Kram så länge!

Some new sensation.

Mår inte alls bra. Har haft ont i halsen sedan igår. Hör typ ingenting (haha) och har ont i huvudet. Tror det är bäst att jag slutar för dagen nu.. måste ju vara pigg till ikväll men framförallt till imorgon!!

Ikväll ska jag, de andra modellerna och de som jobbar på rapunzel testa allt inför imorgon. Kika på scenen, träna att gå, testa kläder osv. Kommer bli skitkul! Men måste vila upp mig så jag har kraft och ork. Vill ju inte se ut som ett spöke direkt.


Osminkad och allmänt risig idag.


Historia.

Sitter här i ett litet arbetsrum på skolan. Egentligen har vi ju praktik denna vecka och nästa men jag gör allt jag missat på skolan istället. Var ju borta en hel del förra året pga speciella skäl och då har jag rätt mycket att ta igen. Dock har jag gjort en hel del redan, så det är skönt.

Sitter nu med ett hemprov i historia. Skriver om Martin Luther och hur det var att vara kvinna på 1600-talet. Låter kanske inte så svårt men vi ska skriva mycket om konsekvenser, orsaker och mycket runt omkring.. suck.


Fredag.

Äntligen ett internet som funkar!
Som ni vet funkade inte internet hemma hos mig igår. Frågan är ju bara om det är datorn eller internet. Eftersom Clara kunde ansluta sig till internet borde det vara något fel på datorn. Hm, ska nog be datakillen här på skolan om hjälp. Sjukt drygt att inte kunna gå in på internet. Visst, jag kan leva utan att blogga, chatta på msn och allt det där. Men att inte kunna göra mitt skolarbete är ju en annan femma!

Känns som jag har mycket att berätta och skriva nu då det varit dåligt med uppdatering i veckan, men jag berättar lite eftersom : )

Är på skolan nu och ska göra lite matte, hörs snart!


Igår på skolan, plugg plugg plugg.


Torsdag.

Jag blir tokig!! Har varit på skolan idag och äntligen är viruset på min dator borta. Men istället funkar inte internet här i lägenheten. Dock funkar det för hon jag bor med. Konstigt! Så det måste ha hänt något med min dator idag då dom tog bort viruset..

Försöker i alla fall få det att funka! Ni får ta att det blir dåligt med uppdatering men jag lovar att det snart ska funka. Håll era tummar. Tack för att ni fortsätter läsa ändå, det är bara kul : )
Kram!


Onsdag.

Hej på er alla söta läsare!

Ursäkta för dålig uppdatering men min dator har fortfarande virus. Ska på skolan imorgon och förhoppningsvis kan dom fixa det då. Håll tummarna!

Har pluggat hela dagen så jag känner mig rikigt duktig. Men strax ska jag åka iväg. Kan tyvärr inte säga vars jag ska eller vad jag ska göra, det är en liten hemlighet. Vill inte riskera att förstöra att genom att skriva det här. Allt jag kan säga är att jag kommer tillbaka imorgon och då ska jag berätta! Förstår att ni blir nyfikna?!

Tycker det är jättekul att ni fortsätter kommentera, blir så glad över era fina kommentarer. Keep up the good work. Svarar förresten på dom imorgon då förhoppningsvis datorn fungerar och jag har tid. Nu ska jag kila, vi hörs imorgon. ♥


Today.


Hos Lina.

Sitter här hos min bästa vän Lina och bara myser. Har ätit pizza och lyssnar på Melissa Horn. Har det så mysigt så! Måste ju passa på att umgås med henne. Minns knappt då jag såg henne senast. Det blir ju tyvärr inte så ofta vi ses eftersom vi bor i olika städer nu. Men tur att jag har mamma i samma stad så kan jag passa på att hälsa på henne då.

Man får inte glömma bort sina vänner, aldrig.
Kom ihåg det. Kramar


Haha, jag & Lina förra sommaren.
Hittade många gamla bilder här på Linas dator men tror inte jag ska lägga ut dom.. hihi.


Simple.

Är hos min mormor nu. Tyvärr är hon inte hemma utan på ett mycket varmare och härligare ställe. Nämligen Alanya! Kan inte ens förklara hur avundsjuk jag är. Var ju där i juni och jag önskar så gärna att jag var där nu. Slippa denna kyla som har kommit till sverige. Bara fly iväg och slappna av en vecka eller två.

Middagen är strax färdig hemma så jag ska kila hem. Måste passa på att säga att det är skönt att vara hemma. Slipper laga mat! Vilket jag gör varje dag annars.. men det är vuxenpoäng!


Ska äntligen spendera min kväll hos Lina.
Kommer bli så mysigt!


Wearing.


Today. I'ts cold outside..


Tisdag.

Ändrade planer i mitt schema!
Kommer troligvis inte att ha praktik dessa två veckor utan istället göra skolarbete. Sista terminen innan sommaren var det mycket jag missade så jag har mycket att ta igen. Plus allting som vi håller på med nu. Känner verkligen att jag hellre satsar på det och göra det klart. Det blir ju en stress av att ha en massa ogjort som ni säkert förstår.

Och viruset är kvar på min dator, tyvärr..
Tänkte i alla fall bara säga hej. Vi hörs snart : )


En bild som jag tog på Petter i lördags, gillar den!


Not so happy.

Satan!!

Har troligtvis fått virus på min dator. Ska nog helst inte vara ansluten till internet men tänkt bara skriva detta så ni vet hur det ligger till. Eftersom det är min skoldator så måste jag be skolan kolla vad det är för fel. Har prakitik hela veckan som ni vet men ska ändå till umeå på fredag så då ska jag kika förbi skolan.

Åhh, inte kul!! Inte kul för fem öre.
Tur att min mormor bor nära och har dator. Kommer uppdatera från henne i veckan. Men då vet ni hur det ligger till. Kommer säkert tappa lite läsare pga detta men det gör inget, dom bsta läsarna finns ju kvar! : ) Vi hörs imorgon! Kramar.


Jag & Petter i lördags.


Monki.


3 fina toppar som jag gärna skulle vilja ha. Alla kommer från Monki.


Måndag.

Morgonen började inte så bra. Egentligen skulle det vara min första dag på praktiken men det blev inte så. Istället är jag hemma och hoppas att jag kan gå i morgon. Ska bara mysa på här hemma under dagen och fortsätta se true blood. Jag har verkligen blivit beroende av den serien!


Månens sken.

Jag trotsade kylan, snön, vattenpölar och slask! Jag & Maria tog oss en riktig lång promenad i det härliga (?) vädret. Det var faktiskt mysigt även om det var lite kallt. Har ju knappt sett henne sen jag flyttade så det var verkligen på tiden att vi sågs. Vi kikade även förbi Lina som städade salongen.

Tänkte krypa ner under täcket och se något avsnitt av true blood.
Hoppas ni har en mysig kväll! ♥


En bild från igår då jag & Petter åkte till vitberget.


Winter has found me.

Hörde redan i torsdags att det skulle snöa i helgen, dock så trodde jag inte det. Fick lite utav en chock då jag tittade ut genom fönsret och såg snöflingor! Frågan är ju bara om vintern verkligen redan är här. Det har snöat ca två timmar nu! Men jag är glad, jag älskar vintern.



Min gata för någon timme sedan. Nu är det helt kolsvart ute.


Autumn has find me once again.


Photo by me.


Söndag.

Hej allihopa!

Nu är jag tillbaka efter ännu en helg. Denna har varit riktigt mysig och underbar. Har hunnit med mycket känns det som! Jag & Petter åkte ju hem till min mamma i skellefteå i fredags och då vi kom fram fick vi jättegod mat och efter det såg vi självklart idol. Blev en tidig kväll eftersom vi både var hur trötta som helst.

Igår på förmiddagen tog vi en fika på waynes. Det blev en toast för min del och en wrap för Petters del. Den var gudomligt god! En iste på det satt ju heller inte fel ; ) Gick till ica sen och köpte det vi behövde till tacos för vi åt det till middag. Min moster kom även hit och det var så trevligt!
Idag var vi hos min morfar som har fyllt år och efter det åkte Petter hem till Umeå.

Så har min helg sett ut mer eller mindre. Tog självklart flera bilder men dom får ni se lite senare.


Igår då vi var ute på en promenad i det finfina vädret.


Hometown.

Snart bär det av! Jag & min pojkvän ska åka hem till min mamma i skellefteå. Jag ska göra min praktik där i två veckor så det ska bli jätteskönt att komma hem, har inte varit hemma på ett bra tag nu. Petter stannar även över helgen så det blir toppen. Ser verkligen fram emot att få komma hem. Hem är ju trots allt alltid hem.

Psst.. har jag nämt att våran katt har blivit pappa åt 3 små ungar? Har jag tur ska vi åka och kolla på dom på lördagen. De bor nämligen i piteå, men det tar bara en timme med bil ungefär.

Måste packa det sista, städa bort lite och sedan kommer Petter och hämtar mig.
Vi hörs på söndag, hoppas ni får en underbar helg!


The hippo and the bear.

Jag måste dela med mig av något som är det mest galna, roligaste och gulligaste jag har sett!! Sitter och tittar på Oprah som idag handlar om djur. De har visat två fantastiska historier som man inte tror då man hör dom. Man måste verkligen se det med egna ögon.

En flodhäst som bor, sover och äter hos sina "människoföräldrar". Den andra historien är likadan fast det handlar om en björn. Ett otroligt, se på dessa två videor här nedanför så förstår ni vad jag menar.


Brutus the bear.


Jessica the hippo.


Fredag.

Fredag, älskade fredag! Veckorna rusar iväg så himla fort så jag undrar verkligen vars dom försvinner. Men skönt är väl det, då blir det helg väldigt snabbt.

Har varit i skolan på dagens enda lektion som varade i 45 minuter. Vet inte om det var så värt men. Hade italienska där vi fick en ny lärare. Hur bra som helst! Förra läraren vill jag inte ens uttala mig om.. haha. Det var så illa som ni kan tänka er. Så jag är glad att vi äntligen fått en annan lärare i alla fall.

Tänkte vila nu ett tag, är lite trött.


Today.


Night.

Ögonlocken börjar kännas riktigt tunga. Dags att krypa ner i sängen och sova!
Sov så gott ♥


A pic from today.


Tove Styrke Östman.

Denna tjej är ju helt underbar. Vi vet alla att hon har en fantastik röst men hon verkar så full av glädje! Roligt att se någon som verkligen brinner för det den personen gör. Tove är helt klart min favorit! Sen att hon kommer här från Umeå är jättekul.

You go girl! Tror hon kan gå riktigt långt : )


Don't judge anyone until you met them.

Varit på stan med Evy där det blev lite shopping, och nej jag kan tyvärr inte säga vad. Inte än, haha. Blev middag på subway och sedan glass som efterrätt! Evy har inte varit hos mig sen jag flyttade hit så ikväll var första gången hon såg lägenheten. Kul att hon tyckte det var fint och mysigt! Jag älskar min lägenhet, jag trivs som fisken i vattnet.

Tänkte berätta mer nästa vecka om hur det är att ha flyttat till en annan stad som 18åring och samtidigt bo i en tvåa med en tjej. Skulle vara roligt att dela med sig av min lilla erfarenhet såhär långt. Vad tycker ni om det?



A little bit closer.

Är hemma från skolan nu. Dagens enda lektion var filosofi där jag såg klart en film som heter David Gale. Verkligen jättebra! Så se den om du får chansen, det är en känslomässig film som har väldigt starkt budskap.

Ska strax hämta tvätten i tvättstugan och sedan skynda mig iväg för att hinna med bussen till centrum. Ska möta upp Evy. Var längesen vi sågs så det ska bli kul! Hoppas ni har en fin dag : )


På väg från tvättstugan, haha.


Torsdag.

God morgon!

06.30 ringde mitt alarm och trots att sängen lockade så otroligt mycket tvingade jag mig själv upp. I nollgradig kyla med t-shirt och leggings traskade jag till tvättstugan som ligger i två hus bort. Visst är jag duktig, haha. Men konstigt nog är jag väldigt pigg. Förutom att tvätta har jag dammsugit, bytt sängkläder, städat bort osv.

Dock börjar jag inte skolan förrän 12.05 idag. Galet så skönt!
Nu ska jag göra lite frukost.


RSS 2.0