Lilla, lilla tå.

Äntligen hemma från vårdcentralen. Hoppas jag slipper dit närmsta tiden! 3 gånger sedan igår är inte okej, haha. Nu hoppas jag i alla fall att min lilla stortå ska bli bra.

Började med att doktorn var 30 min sen vilket inte är ovanligt. Man får alltid vänta på vårdcentralen & sjukhus tycker jag. Fick 2 sprutor med bedövning i tån och det mina vänner, gjorde galet ont! Ni kan inte förstå hur mycket jag har varit på sjukhus och gjort men det där var inte att leka med. Kändes som han höll på att dra av mig tån! Haha. Lite kul nu efteråt.. min dåliga humor. I alla fall så blev tån bedövad snabbt och sedan började han skära. Självklart ville jag inte se på så jag låg ned och stirrade i taket. Kände ingenting vilket var hur skönt som helst. Dock blödde det otroligt mycket.

Så nu är min tå lindad i en massa bandage och grejor. Ska lägga om själv tills det blir en skorpa. Vilket kommer ta minst några dagar. Fick med mig en hel påse med olika saker jag ska linda om tån med. Hoppas jag kommer ihåg allt hon sa, hihi. Han skrev även ut antibiotika & någon annan stark medicin som jag ska äta. Ska gå till apoteket snart för att hämta ut det. Haha, allt detta pga min tå.. sjukt.



Äcklig tå ; )


Kommentarer
♥ emma sv:

hm ja, det känns ju roligare om det hade varit lite längre tid.. Men, jag har några dagar till att bestämma mig på så får känna efter. Tack för din åsikt!:)

2009-10-27 @ 13:36:08
URL: http://sjoiis.blogg.se/
♥ F E L I C I A' S [ fotoblogg ]

svar: Tack vännen! ;)



Hoppas det blir bättre med tån!

2009-10-27 @ 13:49:31
URL: http://storasysteralskarmode.blogg.se/
♥ Anonym

Stackare, fan måste ha gjort skit ont. hoppas tån piggnar till.

2009-10-27 @ 13:54:41
♥ vickan

aj hoppas tån blir bättre. Ja det va riktigt najsigt väder idag hos mig :)

2009-10-27 @ 16:10:13
URL: http://vfintling.blogg.se/
♥ THERÉSE

ajajaja, hoppas att det läker fort! ^^



sv: jajamän, den är vacker. :)

2009-10-27 @ 16:28:53
URL: http://tettelush.blogg.se/
♥ shopalicious

Aej jag har fan inte tatt tag i det och är ju inte hemma nu. Glömt bort det! Men snart så, snart ska jag fixa och göra cooling bilder som du ;)

2009-10-27 @ 16:59:32
URL: http://shopalicious.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0