Söndag.

Hejhopp!

Anledningen till att jag inte skrivit förrän nu är för att Parvin har varit hos mig hela helgen. Vi har haft jätte roligt kan jag lova! Sett film, shoppat, fikat, pratat och allt annat mellan himmel och jord. Familjen åkte till våran stuga i Sälen i fredags och dom kommer inte hem förrän på fredag så jag är hemma själv hela veckan. Känns rätt så skönt. Har jobbat några timmar på salongen idag och imorgon ska jag upp och jobba på boendet. Jobb, jobb och jobb. Men jag ska verkligen inte klaga, jag tycker om att jobba. Måste ta en dusch nu sen städa lite här hemma, får inte bli en svinstia bara för att inte mamma är hemma, haha.

Vi hörs senare ikväll.


Kommentarer
♥ Anonym

det är konstigt att du kan göra saker på helgerna, sen när det blir vecka då blir du sjuk, eller "sjuk" du kankse bara inte orkar gå till jobbet? låter väldigt mysko

2008-08-04 @ 20:25:11
♥ Anonym

Håller med!, fyfan hur ska du klara dig genom livet? Är man sjuk så är man sjuk även om man känner sig bättre på kvällen det borde du väll fan fatta själv eller har du hjärna som en 3åring? det kanske är smartare att vara hemma om man börjar känna sig bättre på kvällen så att man är frisk dagen efter!

2008-08-05 @ 10:48:09

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0