Måndag.

Hej allihopa! :) 
Har ni haft en bra helg? & vad har ni gjort allt mest?

I fredags åkte jag & Petter hem till honom där vi chillade någon timme innan det var dags att klä på sig. Varma kläder. Vi skulle ut och köra skoter! Det var mörkte ute, helt svart. Synd bara att det inte var stjärnklart, det hade varit mysigt. Vi skulle åka till ett ställe som var nästan mitt ute i skogen för att äta pizza. Vet inte vad stället heter men det var hur fint & mysigt som helst! De flesta som brukar åka dit far dit med sina skotrar, men det går även köra bil. Och just det, på vägen dit såg vi två älgar! Dom var mitt i skoterspåret framför oss. Tur att det inte blev en olycka där! Vägen tillbaka gick i alla fall VÄLDIGT fort. Haha det var bara att hålla i sig så att man inte flög av. Kände mig som en vante där bakom Petter. Höll faktiskt på att flyga av en gång i en kruva då det gick lite för fort.. men det var bara roligt. Jag älskar ju att åka karuseller och allt som går snabbt så jag tyckte det var hur roligt som helst. Det blev att se på let's dance då vi kom hem och sen bara lugnt.


På lördagen började dagen med en till skotertur! Petter ville visa mig ett ställe så vi åkte dit. Det var hur fint som helst. Som ett vinterlandskap. Då vi var på väg tillbaka frågade Petter om jag ville köra.. haha hm, tänkte att det inte skulle sluta så bra! Men klart jag ville prova. Så sagt och gjort, jag körde. Gasade lite försiktigt i början men sen gick det ganska fort! Tycker själv att jag var hur bra som helst, stolt jao.

Senare vid aftonen tog vi bilen in till stan där vi åt middag på balder, tacobuffé. Skulle även ta en vaniljpannacotta till efterrätt men dom var tyvärr slut. Efter middagen gick vi på hemmakväll för att köpa godis. Men det hela slutade bara med en enda stor pinsamhet! Då Petter hade tagit klart sitt godis tappade han ut allting på golvet! Haha, kunde inte göra annat än skratta. Sorry honey! Men det såg så roligt ut, + att det var jätte mycket folk. Jaja, sen blev det bio. Benjamin Buttons Otroliga Liv. Säger bara en sak: Otrolig. Ni måste se den!

Igår tänkte vi också åka skoter men den var tyvärr trasig.. eller ja nåt fel var det. Men vi gick på en promenad istället. Senare kom Petters släkt och åt middag och sådär. Kvällen var bara lugn och mysig.

Sitter nu här och väntar på att Lina ska komma.
Lägger upp bilder från helgen senare!
Peace!

Kommentarer

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0