Måndag.

Hallå där!

Sitter just nu på skolan och har haft min första lektion för detta läsår, filosofi A. Verkar helt okej ändå. Halv börjar nästa lektion och då är det multimedia som står på schemat. Kul med andra ämnen än bara svenska, engelska och matte. Känns skönt att vara inne på andra året.

Imorse åkte jag från Petter, kändes orättvist eftersom han fick sova vidare. Haha, men men! I lördags hämtade vi i alla fall upp Jakob & Jossan i stan och efter det for vi hem till Jossan som bor utanför stan. Vi åt god middag, revebenspäll, kyckling, sallad mm. Senare hade vi tänkte bada i badtunnan och basta men det blev aldrig av eftersom badtunnan fortfarande inte var varm vid 2 på natten.. istället spelade vi sällskapspel och umgicks. Hade väldigt trevligt : )

Igår på dagen följde jag Petter på gymmet vilket var riktigt kul, känner att jag måste börja gymma på riktigt nu. Inte bara nån gång per månad. Så det ska jag försöka ta tag i! På kvällen såg vi film och tog det bara lugnt. Var rätt seg efter träningen.


Bild från midsommar.

Kommentarer
♥ Tobias

yes jag känner det jag med ;)

2009-08-24 @ 10:39:26
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
♥ cecilia

Sv. ja eller hur :D åh, härligt att gå på gym :) fin blogg btw!

2009-08-24 @ 13:30:10
URL: http://gabriellaj.blogg.se/
♥ Malin

Sv: åh, tyvärr. alla är borta nu :( du var lite sen. sorry!!

2009-08-24 @ 13:49:57
URL: http://malinlovgren.blogg.se/
♥ Emmeli

haha jasså;D

2009-08-24 @ 14:45:51
URL: http://emmeliluu.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0