Nightnight.

Klockan är alldeles strax 11 och jag väntar nervöst på att semi finalen i hockeyn ska börja. Sverige - Kanada, hur ska detta sluta? Hoppas på det bästa ikväll! Hoppas på seger. Har laddat upp med Ben&Jerrys glass som jag ska hugga in på strax-



För övrigt håller jag typ på att bli knäpp eller något sånt (?). När jag väl sitter här i soffan så hör jag någon som pratar och det låter verkligen som det är inne i lägenheten så jag gick naturligtvis och kollade, men ingen där såklart. Trodde att jag inbillade mig men sen hörde jag det igen men då jag kollade för andra gången så var det ingen där då heller. Vad sjutton kan det vara? Tänkte jag. Då jag hörde det för tredje gången blev jag faktiskt riktigt rädd.. eller så trodde jag att jag bara höll på bli galen eller något. Men till slut förstod jag vad det var, människorna som gick förbi här nere på gatan förstås! Haha tokigt värre..
Fast på något sätt är jag ändå lite rädd. Jag vet.. men jag är jätte mörkrädd och jätte lättskrämd så det är ingen bra kombination! Men äh, nog ska jag överleva den här kvällen. Ska ju sova över här.

Imorgon ska jag äta lunch med Mia på stan och sen kanske shoppa lite? Eller inte, börsen ekar tomt.
Men jag tror jag måste hem före det och fräscha upp mig? Har inte ens med mig ombyte eller något eftersom det inte var tänkt att jag skulle sova här.
På kvällen blir det nog att äta middag hos min moster. Några fler är bjudna så det blir säkert jätte trevligt. Får se om jag skriver något imorgon.
Kramkram! =)

Kommentarer
♥ Ida

svar: den är ifrån topshop :)

2008-05-17 @ 10:38:46
URL: http://idahbjork.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0