Lördag.

 
 
Sötskrutten! ♥
 
Skyndade mig att ta kort när Petter och Otis kom in från en promenad tidigare i veckan. Snacka om att han ser dyster ut på båda bilderna, men det är väl inte favoritsysslan att bli torkad när man är busig och pigg efter en långpromenad. Den nya västen kanske ser ut att sitta tight men det är en sådan modell om någon undrar. Jättebra att ha om Otis ska springa lös när det är mörkt eller på kvällspromenaderna när vi går en längre bit. Både cyklister och bilar har svårt att se honom när han smälter in i mörkret, så det kändes som en bra investering!
 
Petter är bortrest i helgen så igår tills idag har min pappa varit hundvakt eftersom jag jobbade. Där är det full fart mest hela tiden då dom är fyra i hushållet, mina bröder är 15 och 17 år så ni kan ju tänka er haha. Otis ligger och snarkar lite smått i hallen för tillfället, han har sovit nästan hela tiden sedan han kom hem vilket var för 3 timmar sedan. Bra att han fått aktivera sig hos dom! :) 

Kommentarer
♥ Anonym

Haha han ser inte så happy ut, men så himla bra så ni ser honom. Vill ha en till Åke !!!! Bra Jörgen tar hand om Otis, tror nog han njuter få ha hund. Puss mitt <3

2012-11-24 @ 18:04:11

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0