Måndag.



Vilken upplevelse det skulle vara att få åka luftballong. Hoppas jag får vara med om det en vacker dag!

Måndag. På något vis känns det oftast bra med måndagar. Förut (dvs. alla åren jag gick i skola) hatade jag måndagar rent ut sagt. Låter kanske överdrivet men måndagar betydde fem dagar att behöva vara i skolan. Fem dagar på rad att behöva kämpa. Fem morgonar att ta sig upp. Fem dagar med oro och ångest. Även om skolan delvis hade sina bra stunder är det svårt att se dom pga. ständiga misslyckanden, speciellt från skolans sida. Många tunga saker under många år. Jag är SÅ GLAD att den tiden är över. Även om det kommer en dag då jag vill plugga upp så jag får gymnasiekompetens... men den dagen är inte här ännu.

Försöker njuta av livet som det är just här och nu. Även om det stundtals är svårt försöker jag.

Måndag. På något vis känns det oftast bra med måndagar. En hel ny vecka framför mina fötter. Vem vet vad som kan dyka upp! Roliga saker väntar. Börjar denna vecka med jobb. Och vet ni vad? Det känns inte alls jobbigt, bara kul! Tänk att få känna så, det hade jag aldrig trott för några år sedan. Allt går så länge man vill, även om man ibland behöver lite hjälp på vägen - men det behöver vi alla.

Denna vecka är det midsommar. Längtar! Har inte så mycket annat planerat förutom själva midsommar och lite jobb. Ibland är det en stress att inte ha varje dag planerad. Kan då kännas som jag har glömt att skriva in något i min kalender och att det är flera saker jag borde/måste göra men inte kommer ihåg då mitt minne inte är det bästa alla gånger.

Nä. Jag behöver tänka på allt som är positivt helt enkelt. Det är sommar. Ja, idag kan man faktiskt säga det. Klockan är snart 08.30 och utomhus är det redan 19 grader!! Har gått en härlig morgonpromenad och har en glad vovve här hemma.

Kommentarer
♥ Mamma

SÅ underbaaaaaaaart att läsa att du känner lycka inför veckan. Jag om någon VET hur du kämpat. FÅr nästan en tår i ögat. Tänk vad dinf ramtid är ljus.....! Kram Mami

2012-06-18 @ 09:44:05

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0