Sjukgymnasten.



Efter en tripp hos sjukgymnasten på sjukhuset är jag hemma igen. Fick en tid hos läkarn på tisdag, första gången man får komma så snabbt!! Annars brukar det ta några veckor, minst. Hon kunde inte känna att något var "fel" direkt.. men å andra sidan var hon ganska nedlåtande och enligt mig försökte hon vifta bort allt jag sa. Men det är en annan historia. Huvudsaken är att jag får komma till ortopedläkaren om bara 5 dagar. Det är för övrigt honom jag träffat alla andra gånger och som även opererade mitt knä både gångerna. Bra med samma. Det är ju inte säkert det är något skadat i knät men känns skönt att hon tyckte jag skulle få träffa läkarn, jag hade inte ens nämnt eller frågat om det.

Petter har precis droppat av Otis, så nu är min pärla överlycklig över att vara hemma igen! Efter en förmiddag med Petter på hans jobb. Solen skiner en stund till så ska passa på att ta en promenad med min svarta vän. :) Later my friends!

Kommentarer
♥ Lovisa

Du gjorde väl en titthåls-operation? Vad innebär det och vad gör det för knät?

Jag har gjort en knäoperation och satt fast ett nytt korsband. Jag har samma ärr som du, men sen ser jag att jag har ett annat ärr, ett långt ärr på sidan under de två "hålen". Var det inte samma operation som vi gjorde då?

2012-02-02 @ 15:48:18
URL: http://lovizakrisson.blogg.se/
♥ ebba

fin blogg! :D

kolla gärna min blogg

2012-02-02 @ 16:31:38
URL: http://ebbaballerina.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0