Tisdag.

 
God morgon, eller god morgon och god morgon... det kunde man säga för 4 timmar sedan.
 
Under förmiddagen har jag varit på vc pga. min förbannade tå. Nageltrång sedan några år tillbaka. Flera operationer och det hjälper ändå inte. Infektion som aldrig går över. Ja det är äckligt och vidrigt men kan ju inte rå för att tån är som den är. Igår märkte jag att nageln har börjat lossna längst ner.. usch. På vc sa dom i alla fall att det kommer växa ut en ny så småningom och att dom inte vill göra något åt det just nu. "Nageln kommer lossna förr eller senare och vi får se hur det blir när den nya växt ut." Jahapp, bara vänta 1 år!! Haha lite komiskt ändå på något udda sätt. En ynka liten tå, okej stortån men ändå. Att den kan göra så ont och ställa till med så mycket besvär. Lika bra att kapa tån har man ju tänkt vissa gånger, men såklart vill jag behålla min tå.
 
Nåja. Nog om min stackars tå. Tänkte ta mig iväg till stan om en stund. Måste hålla i pengarna men är man klantig nog att glömma mascaran hos mamma i Skellefteå får man skylla sig själv. ;) Farligt att gå på stan, man hittar alltid en massa annat också..

Kommentarer
♥ Anonym

Din mascara finns hos KP! ANg tån...stackare vet otroligt ont du har! GÅ DIT IGEN om du har fortsatt smärta. Ibland är det bra lyda mamma. Kram

2012-09-04 @ 12:02:34

Lämna en kommentar här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

Mail (publiceras ej)

Har du en blogg?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0